Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Home > Other > Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) > Page 37
Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) Page 37

by Josh Law


  Marilyn βυθίστηκε σε μια πολυθρόνα, μένω κατάπληκτη.

  "Ο Νίκι είναι ο αδελφός σας. Είστε σχεδόν ακριβώς την ίδια ηλικία επειδή έχετε διαφορετικές μητέρες. Ο πατέρας σας ήταν μια διάσημη υπηρεσία κράτους, το οποίο θα σας κάνει κάτι κοινό σχήμα μόλις από την ένωση. Τόσο εσάς όσο γίνεται με το δικό σας τρόπο σε μια μοναδική foster σπίτι που δέχεται παιδιά από όλη τη χώρα, διότι η φιλανθρωπία…" είπε το κοίταξα στο Renee που έψαχνε στο Alex σε ανησυχία.

  "Εντάξει, έτσι ώστε να κρέμεται από εδώ! Όλα αυτά είναι απλώς διόγκωσαν λίγο έξω από το σύμπαν για μένα!"Alex κατείχε μέχρι το χέρι του.

  Ο τρόμος ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Το αγόρι είχε μεγαλώσει με τον foster care είχε ξαφνικά, πέθανε και άφησε μόνο, το στρίψιμο του ανέμων ταραγμένη νεότητα. Τώρα είχε αναγεννηθεί και επανεμφανίστηκε ως βιολογικό αδελφού. Το προφανές θύμα ένας παρανοϊκός δολοφονία του καθεστώτος. Θα ήταν υπερβολικά για κάποιον να σε off.

  "Αν τα παιδιά που πήραν το Nick γνώριζε ότι ήταν το παιδί σας, τότε θα πρέπει να έχουν μάθει ότι από πατέρα μου. Που σημαίνει ότι ο πατέρας μου είναι στο όποιο σοβαρά στραβός πράγμα είναι ότι κάνουν να το Nick, δεξιά;" Alex sputtered και αποσύμπλεξ στο γονατίσει για να κρύψει ότι είχαν το αποκαλούμενο ψύχραιμο χέρι.

  Marilyn κατένευσε καταφατικά.

  "Ναι, αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση".

  Alex άνοιξε το στόμα του να πει κάτι, αλλά οι λέξεις δεν ήρθαν ποτέ.

  "Παιδιά!", Renee διακόπηκε. Τα μάτια του ήταν κολλημένη στο δωμάτιο του αρχαίου τηλεόραση.

  Είχε εκπαιδευτεί να τις τοπικές ειδήσεις.

  "Είμαι η Erin Pickler. Είμαστε εδώ ζουν στη λίμνη Nighthorse ντόπιων αλιέων που υποτίθεται ότι γίναμε μάρτυρες ενός 17χρονου Καυκάσου αρσενικό σέρνονταν στο νερό με τον προφυλακτήρα από ένα μη επανδρωμένο όχημα. Τι κάνει αυτό το λογαριασμό του eye-μάρτυρα δολοφονίας ακόμα πιο ανησυχητικό? Ο 17χρονος έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως Nicolas Avalon. Το θύμα του διαβόητου Main Street τροχαίο δυστύχημα 7 μήνες".

  Marilyn leaped να ποδιών. Το όχημα ήταν περιδιαβαίνουν στο νερό, όπως ένα μήλο. Η αστυνομία και οι πυροσβέστες δεν ήταν που ερευνούν την λίμνη με τα μηχανήματα. Θα βρείτε νέους Nicolas" αμάξωμα;

  Durango ήταν έσκυβε με μια επιδημία της ψυχολογικής αϋπνία από την εικόνα που φαίνεται δίπλα. Υπήρχαν πιτσιλιές και φυσαλίδες γύρω από τη μύτη του οχήματος. Πυροσβέστης φώναξε και επεσήμανε στο νερό. Αρκετοί άνθρωποι μαζεύτηκαν κοντά στην ακτή.

  Ξαφνικά, Nick's Head διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού που πνίγονται. Τα μαλλιά ήταν κολλημένα στο πρόσωπό του και εκείνος spluttered. Τα μάτια του ήταν μεγάλη με τρόμο.

  "Θέλω τον κόψει από τη συντριβή! Πήρα το σώμα από τη συντριβή!" Ένας από τους πυροσβέστες ήταν ουρλιάζοντας τρελό γέλιο και δείχνοντας το αγόρι.

  Υστερία φαίνεται να εξαπλωθεί infectiously. Το αγόρι έκανε μια βίδα, κολύμπι σε βαθύτερα νερά σε ένα διάλειμμα-αυχένα clip.

  Η κάμερα βραδυπορήσει σε υπηρεσία σαν να είχε εγκαταλειφθεί.

  Marilyn, Renee και Alex αντάλλαξαν βλέμματα.

  Κεφάλαιο 5:

  Θα πεταγόταν. Έμοιαζε σαν να είχε αποκοιμηθεί για αιώνες. Οι κρύοι νερό συγκρουστεί μαζί του για τα οστά. Όλοι οι μύες ήταν τραβηγμένη από την δύναμη του να ξεδιαλύνει σε wakefulness. Θα μπορούσε να αισθανθείς το σκίσιμο.

  Τα μάτια του ήταν ανοιχτό υποβρύχια. Θολές, πρασινωπό γκρι, νεκρά σκουλήκια πλωτή περίπου το κεφάλι του. Η λίμνη νερού.

  Δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτε. Ακόμη, κατά κάποιο τρόπο, η κατάσταση αυτή ήταν όλα πολύ καλά. Μεγαλύτερη από τη ζωή.

  Το κεφάλι του απάλλαξε την επιφάνεια. Δεν έστεκαν για αναπνοή από reflex. Αργά το απόγευμα ελαφριά τρυπήσει το πανικό στους πληγέντες. Ήταν το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Φως. Πάρα πολύ. Τοξικό για την ευαίσθητη ισορροπία του τρεμώδεισ κόσμο.

  Στη συνέχεια, υπήρχαν άνθρωποι που φωνάζουν. Γιατί ήταν αυτοί που φωνάζουν;

  Ένιωσε το κεφάλι του περιστρέφονται γύρω. Ήταν στη μέση της λίμνης. Υπήρχαν οι πυροσβέστες, αστυνομικοί και τοπικές ειδήσεις πληρωμάτων κατά μήκος της ακτής. Ορισμένες από αυτές ήταν σε πεισθείτε σιωπηλή τρομοκρατία. Ορισμένοι από αυτούς ήταν στραμμένο και ουρλιάζοντας τυχαία πράγματα.

  "Θέλω τον κόψει από τη συντριβή! Εκείνος-I'd γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουν παντού!" ένα από τα πυροσβέστης της είχε καταρρεύσει να γονατίσει στην ανίερη τρόμου.

  Ο νίκι βιδωτά από instinctual αντίδραση. Αυτοί ήταν οι διαφθορείς στο Internet ήταν το θήραμα, καθόσον είχε. Αυτό το Frankenstein monster η ζωή ήταν νέα και απειλούνται. Χρειάστηκε να κάνει κομμάτια και γρήγορα.

  Ήταν ένα ακουστικό hallucination. Hysteric en-πορεία, ο Νίκι δεν γνωρίζω. Θα μπορούσε να ακούσει τις φωνές του νου. Οι άνθρωποι που είχαν κάνει.

  "Hyperkalemia, Nicolas. Αυτό σημαίνει πολύ καλίου στο αίμα. Γνωρίζετε το θρεπτικό μπανάνας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι μια ασθένεια. Προκαλεί ανωμαλίες στην καρδιά ρυθμών. Μπορείτε να θυμηθείτε, έχουμε μιλήσει σχετικά, αυτό που ονομάζουμε αρρυθμίας. Εσείς �
�αι η οικογένειά σας, ωστόσο, φαίνεται να έχουν ένα πολύ μοναδικό παρατυπίας γονίδιο σας πισίνα. Φαίνεται να έχουν προγραμματιστεί hyperkalemia. Είναι σχεδόν σαν να εισάγεται, αλλά το αίμα σας φαίνεται να ενεργοποιούν ξεσπάσματα της ανισορροπίας στο σποραδικό διαστήματα, σαν να ήταν μια υπερβολική χρήση για ορισμένους σκοπούς..."

  Nick, επιχείρησε να εμποδίσει τη φωνή. Ήταν αδύνατο να στριμώξουμε τα αυτιά του όταν ήταν γλιστερό έδαφος και νερό. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αλλά χαλίκια τα δόντια και ακούστε το σχιζοφρενικό monolog.

  "Nicolas! Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Είναι εκπληκτική. Την ίδια στιγμή το αίμα σας παράγει η περίσσεια καλίου σας επινεφρίδια φαίνεται να διευρύνει τους. Παράγουν καλοήθων όγκων με ακρίβεια ρολογιού που φαίνεται να απορροφήσει το πλεόνασμα αυτό κάλιο για κάποιο λόγο! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;".

  Nicolas ξέσπασε σε δάκρυα. Δεν hallucination. Μια μνήμη. Τα σκούρα και συστραμμένων μνήμη.

  "Διακοπή! Όριο οριστικής διακοπής λειτουργίας, μπορείτε άρρωστο-"

  Αλλά η φωνή δεν θα πάμε μακριά.

  "Nicolas, νομίζω ότι πρέπει να εξετάσει σοβαρά το εκτελέσετε ορισμένες δοκιμές. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί φαίνεται ότι έχετε τις βασικές στατική πρόγνωση για χρόνιο σύνδρομο του Λάζαρου!".

  "παίζει ο Θεός! Δεν είστε παίζοντας το Θεό μαζί μου!" Ο Nick δεν μπορούσε να ελέγχει τα δάκρυα. Δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά, αλλά είχε μείνει αρκετά.

  Αρκεί να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα τελειώσει έως ότου οι δοκιμές απέτυχαν.

  * * *

  Το Mach 1 tore μέσω Durango εξοχή. Κόκκινη σκόνη bled μέσω του αέρα.

  "Πού αλλού? Πού θα πάει ο Νίκι αν φοβήθηκε και δεν μπορούσε να τον παλιό σας δέντρο fort"; Marilyn της καρδιάς του ήταν σφυροκόπημα της δόντια.

  "I-Κρατήστε…"Alex έκλιναν έντονα εναντίον του πίσω παραθύρου. Τα μάτια του είχαν φως για πρώτη φορά από την Μέριλιν είχε φτάσει εδώ. Είχε ένα σκοπό τώρα. Όσο είναι εντελώς 'χασε τον, Nick ήταν ζωντανός. Αυτός ήταν ο αδελφός του, για την πραγματική αυτή τη φορά. Ήταν επίσης προφανώς μια δολοφονία θύμα για δεύτερη φορά σήμερα το απόγευμα. Αν είχε να μετακινήσετε του Παραδείσου και της Κόλασης, Alex επρόκειτο να σώσει ο Νίκι. Απλά έπρεπε να καταλάβουμε πώς.

  "Προσέξτε!" Renee ούρλιαζαν και κάλυψε το πρόσωπό της με τα χέρια της.

  Θα παρουσιασθεί στο κέντρο του δρόμου. Φάνηκε η άγρια γαλοπούλα chase είχε τελειώσει.

  Marilyn έφερε το αυτοκίνητο σε να στριγκλίζει στάσης, παρασύρονται τόσο σκληρά για την αριστερά που έκανε μια ημισέληνο φεγγάρι της σκόνης. Θα μετακυλιόταν Nick σαν παλιρροϊκό κύμα. Ήταν βαμμένες βυσσινί που μπλοκάρει την έπνιξαν τα ρούχα και τα μαλλιά.

  Alex πήδηξε από το πίσω κάθισμα. Ένιωσα ο λαιμός του είναι κοντά. Εκεί έμεινε. Πίσω από τους νεκρούς. Φοβισμένος από τον νου.

  "Nick"; Alex ονομάζεται και έθεσαν τα χέρια του. Δεν το θέμα. Ένιωσε σαν σε αυτόν και ο κρότος της σπονδυλικής στήλης του όπλα. Ήταν ζωντανός. Για πρώτη φορά σε θλίψη το σεισμόπληκτο αιωνιότητα έχουν σάρκα και οστά στο ίδιο εναέριο χώρο.

  "Nick, εμένα, τον άνθρωπο. Η Άλεξ". Alex πήρε δύο εμπόδια, βήματα προς τα εμπρός. Μπορεί να μην περιέχει τον εαυτό του. Διετέλεσε διευθυντής του.

  Το Nick που αλιεύονται Alex όπως εκείνος πέταξε σαν μια εισερχόμενη πύραυλος μέσα τους βραχίονες. Εκείνος έκλαιγε με λυγμούς για τον ώμο, χωρίς προσοχή τώρα. Παρόλο που γνώριζε ότι δεν θα μπορούσα να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Υπήρχαν άνθρωποι που έρχονται για το Nick.

  "Alex…"Nick έστεκαν και τράβηξε ο αδελφός του πλησιάζει.

  "Ναι, εγώ! Ψιτ!" Ο Άλεξ ήταν υστερική. Ότι έκλιναν και άρπαξε το Nick και από τις δύο πλευρές του προσώπου. Το αγόρι κατάποσης και πατηθεί ο παλάμες σε Alex στο θώρακα.

  "εσωτερικός ξεναγός, είστε σε κίνδυνο".

  "Τι;".

  "Αυτοί οι άνθρωποι αυτοί- να κάνουν κάτι για μένα. Είναι σαν ένα παράξενο πείραμα. Θα με σκότωνε, τότε η χρήση κάποιου είδους μετάλλαξη γονιδίων σε αίμα μου να μου φέρει πίσω στη ζωή ξανά".

  Nick δονούσε χωρίς κινητήρα. Κράτησε πολλές περιστροφές στο Alex όπλων της, προσπαθώντας να δούμε πίσω από αυτόν.

  Alex ανάγκασε το Nick για να γυρίσει.

  "Ελάτε μαζί μας".

  Εκεί ήταν ο ήχος του πλησιάζει τους κινητήρες.

  "Αποκτήστε το! Αποκτήστε το!" Renee ήταν ουρλιάζοντας από το αυτοκίνητο.

  "Nick! Πόσες φορές έχουμε πάνω από αυτό;" Μια φωνή ήταν φωνές.

  "Λειτουργία είναι άσκοπο. "Η άλλη ανήκε σε μια γυναίκα.

  "Λάβετε, αγόρια!" Marilyn shrieked και συνέχισα προς τα εμπρός. Renee έκανε backflip στην πλάτη του καθίσματος. Ότι ξεκίνησε το άνοιγμα της πίσω πόρτας και την κατοχή όπλων από κοντινούς τους τόσο στο αυτοκίνητο.

  "Ο Νίκι, ελάτε μαζί μας. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει…" Alex τα μάτια είχαν ομολογήσει.

  "Δεν θα είστε ασφαλείς με μένα." Nick's χείλη πλεγμένα σε νευρικό διατάσεις.

  "Nick, παρακαλώ. Δεν μπορώ να ζουν μέσα στην κηδεία σας ξανά". Alex 1,5 δισ. Ήδη διατίθενται, προσπαθεί να κρατήσει το δροσερό. Nick κατένευσε καταφατικά. Ήταν προφανώς φοβάται, αλλά ήξερε ότι μπ�
�ρεί να εμπιστεύεται ο καλύτερος φίλος.

  Πήραν τις φτέρνες. Renee άρπαξα Alex πάνω κάτω από την μασχάλη. Alex άρπαξα Nick γύρω από τη μέση. Τα δύο αγόρια και τους επιστάτης όλα τα φάουλ στο πίσω κάθισμα. Renee μέχρι που ο Nick και φίλησε το κεφάλι, κλάμα περιχαρής ενθουσιασμό. Alex έκλιναν και χτύπησε την πόρτα του πολυακρυλαμιδίου διακοπής.

  Marilyn παρακολούθησαν το happy reunion του καθρέφτη με πεταλούδες στο στομάχι. Τώρα που έβλεπε το Nick για τον εαυτό της, γνώριζε ότι ανήκαν σε αυτήν. Από την εκδήλωση για τη μύτη. Ήταν το παιδί, χωρίς ερωτήσεις.

  Δεν έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε περί τα μάτια στο βρέφος για πρώτη φορά για πολύ καιρό. Αυτό το χαρούμενο reunion στιγμή θρυμματίστηκε από τον ήχο των πυροβολισμών.

  "Whoa Θεός!" Marilyn άρχισε να αναπηδούν serpentine στυλ.

  Η κοιλάδα Durango κάθεται σε περιβάλλεται από τεράστιο κωνοφόρων. Πανέμορφη και φοβερά για εκτός δρόμου οδήγησης.

  "κρεμάστε τον behinds, πίστα!" Marilyn βάλτε το αυτοκίνητο στη νεκρά, όπως coasted εκτός δρόμου.

  "Ποιος είσαι;" Nick προσπάθησαν να κάθονται. Renee ήταν αγκαλιάζεις τον από τις εμπρός και Alex είχε όπλα τυλιγμένο γύρω από τον από πίσω καθιστά σχεδόν αδύνατο να κινηθεί.

  "Γεια σας, ο Νίκι. Εδώ είναι μια άλλη καμπύλη μπάλα για σας. Το όνομα μου είναι Marilyn Avalon. Είμαι γέννησής σας μητέρα".

 

‹ Prev