Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Home > Other > Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) > Page 39
Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) Page 39

by Josh Law


  Η κα. Prescott γέλασαν στα πρόσωπά τους.

  "Αυτό μπορεί να γίνει. Πάρτε μαζί του. Καλή τύχη να βγαίνεις από τα δάση".

  Marilyn κοίταξα γύρω. Το δάσος ήταν φλέγεται και το ρυθμό της πυρκαγιάς ήταν μόνο κατά την επιτάχυνση. Πριν θα μπορούσαν να σκεφτούν, θα κατάποσης. Εξαφανίστηκε για πάντα.

  "Εάν δεν μπορούμε να τα έχουμε, τότε κανείς δεν θα. Πώς μπορείτε να καλύψετε τις επαφές; Πώς μπορείτε, σκουπίστε λεκέδες αίματος σε έναν κόσμο χωρίς επαρκή δάκρυα να βραχεί η σφουγγαρίστρα; Η απάντηση είναι καθαρά όλα με τη φωτιά." Η κα Prescott balled τα χέρια σε γροθιές. Alex κοίταζε επίμονα τη μητέρα του τρόμου. Ήταν εντελώς αλλάξει από τον θάνατο, την ταφή, και εξωραϊσμό. Ωστόσο είχαν κάνει ότι δεν γνωρίζει. Όποια ιατρική καινοτομία είχαν επιτευχθεί ότι είχε την έφερε πίσω είχε μια ευφυέστατη αλλά εντελώς ανήθικο. Από το ζωντάνεμα της, είχαν μεταβληθεί. Για όλες τις αμαρτίες που θα μπορούσαν να εκληφθούν εναντίον τους, αυτό ήταν το χειρότερο.

  Nick άρπαξα Alex ξαφνικά και να κοιτάξουμε στα μάτια του.

  "Είμαι για να κάνουμε κάτι τρελό. Είναι ανόητο και μπορούσα να πεθάνουν ξανά. Αλλά δεν με ενδιαφέρει. Η ζωή μου είναι ήδη άνω ούτως ή άλλως, αλλά δικό σας έχει μόλις αρχίσει. Θέλω να ξέρετε ότι είστε αξίζει τον κόπο." διαλυμένων ένα χέρι στο πλάι του Alex. Τα μάτια του ήταν εκπληκτική. Alex τάραξαν το κεφάλι τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Νίκι Avalon δεν μπορούσε να κρατηθεί. Ακόμη και οι καλύτερες προσπάθειες του μοίρα είχε παραλείψει να το πράξει αυτό.

  Διετέλεσε διευθυντής διαβιβάζει και αντιμετωπίσαμε κα Prescott γύρω από τη μέση. Εκείνος την σύρθηκε κλοτσά και φωνάζουν στην οροφή του Camaro.

  "Ο στρατός Prescott!" Ο Νίκι ήταν φωνάζοντας στην κορυφή του στους πνεύμονες. Επανέλαβε τα δέντρα. Όλοι μέσα σε μια ακτίνα μπορεί να ακούσει τα λόγια του.

  "Είμαι καλώντας εσάς, τον τύπο! Έχω τη γυναίκα σας. Τώρα έχετε να κάνετε μια επιλογή. Δεν ξέρω τι κάνετε αυτό ή γιατί. Να πάτε στο τέλος, όλα, ή αλλιώς! Αν δεν βγαίνει και το πρόσωπό μου, σαν ένας άνθρωπος, τότε θα λάβει μέτρα. Θα πάω στον τύπο, οι αρχές, κανείς! Είμαι λαμβάνοντας με μένα. Θα θέλαμε το Frankensteins περπάτημα το Σώμα. Εγώ θα σας δώσω Frankenstein και στη συνέχεια μερικοί. Το Swallow ότι χάπι, εάν η κρουαζιέρα Gullet είναι αρκετά μεγάλο. Είμαι Λαζάρου και θα λάβουν Durango από καταιγίδα! Ετοιμαστείτε, διότι εδώ θα πάω!".

  Με ότι ισχυρό-ενόπλων κα Prescott στην Camaro και έβγαλαν στην κατάσβεσή τους.

  Κεφάλαιο 8:

  Αυτή η τρέλα ήταν ωστικό σε αυτόν και τα ερείπια της ψυχής. Alex παρακολουθούσε καθώς ο αδελφός του επιτάχυνε τον βέβαιο θάνατο. Είχε χάσει τον όλο και πάλι και εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι' αυτό. Πήγαινε στο Θεό-ήξερε τι του θεού. Είχε την επιλογή του.

  Alex Prescott δεν είχε πολλές επιλογές στη ζωή του. Είχε πάντα το θύμα της περίστασης. Ακόμη και σήμερα, καθώς παρακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του θα καπνός γύρω του, δεν ξύπνησε μια φωτιά μέσα ο ίδιος. Μετέτρεψε σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

  "Είναι πολύ αργά. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο αυτοκίνητο." κατένευσε καταφατικά, δόσεις προσθήκης. Της μέριλιν σιαγόνα μειώθηκε. Το Mach 1 ήταν φλέγεται.

  "Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ζήσατε είχε καλύτερα ακούστε εμένα προσεκτικά." Alex κατάποσης, γνωρίζοντας τι είδους αντίδραση αυτή επρόκειτο να ξεκινήσει.

  "Τι; Όχι, ακούστε, ο Alex. Είστε- είμαι νομικά υπεύθυνοι για σας!", Renee jabbed ένα δάκτυλο σε αυτόν.

  "Είμαι ένας επαγγελματίας!" Ο Marilyn ξεκίνησε. Alex κατείχε ένα χέρι.

  "Save, τόσο από εσάς. Αυτό δεν είναι μάχης σας και μπορείτε προφανώς να τη δείτε. Θέλουν μου. Είμαι η καυτή πατάτα σε αυτό το παιχνίδι και το ξέρετε. Είμαι αρκετά καλός στο παιχνίδι κρατήσει μακριά. Έχω πάει παρασυρθώ σε όλο τον κόσμο, όλη μου τη ζωή. Αυτό ακριβώς θα πάω να κάνω. Είναι δική μου ευθύνη. Ότι η μητέρα μου και ο αδελφός του εκεί έξω, το πιάσατε; Δεν με ενδιαφέρει τι θα συμβεί σε μένα-"

  "Alex, ακούστε, κολλητό, κανείς άλλος δεν πρόκειται να πεθάνουν…" Renee φωνή ήταν quivering. Θα μπορούσε να κρύψουν τα δάκρυα.

  "κέφι, ΟΧΙ! Σίγουρα δεν πρόκειται να του. Ορκίζομαι στον Θεό, ποτέ δεν θα μπορούσε να θάψει τον αδελφό μου ξανά. Έχετε να σπάσουν τα πόδια μου να σταματήσει να μου. Αυτή είναι η επιλογή μου. Η ευθύνη μου. Τα υπόλοιπα είναι για σας παιδιά. Παίζω το παιχνίδι για όσο μπορώ. Αλλά υπάρχει μόνο εφόσον μπορεί να λειτουργήσει όταν βρίσκεστε σε κύκλους. Όλα είναι ομαδική δουλειά από εδώ. Έχετε να τραβήξετε το off. Το κάτω μέρος του τα κίνητρά τους. Προτομή του παρόντος πριν Durango κατεβαίνει στις φλόγες". Alex κατένευσε καταφατικά. Αυτό έγινε. Μπορεί να πεθάνουν, αλλά, τουλάχιστον, θα πεθαίνουν έχοντας κάνει μια επιλογή δική του για μία φορά. Αυτός συντάραξε το κεφάλι του.

  "Θα ήθελα να σας εκδικηθεί για την υπόλοιπη αιωνιότητα εάν δεν έχετε." γέλασαν, με ένα μικροσκοπικό διαχωρίζουν.

  Renee κατένευσε καταφατικά, μπόρεσε να κρατήσει τον εαυτό της από το κλάμα.

  "Εντάξει. Υπόσχομαι, Alex. Είναι…θα είναι εντάξει".

  Ο κατένευσε καταφατικά.

  "Βλέπε ya π�
�ρίπου…"

  "Περιμένετε!" Renee έστεκαν και παραιτήθηκε.

  "Θα χρειαστείτε αυτό περισσότερο από ό,τι μπορώ, πιστεύω. Η μαμά μου φάνηκε κάπως το τρενάκι του λούνα παρκ, όταν είπε ότι το έκανε." Είπε πατημένο το πιστόλι στον Alex.

  Εκείνος χαμογέλασε ένα τελευταίο ήρεμο χαμόγελο.

  "Προσέξτε, της νέας μου μαμά, Marilyn". Ήταν μια εντολή. Marilyn ένιωσα το στομάχι καίνε σαν έψαχνε κατάποσης μια χούφτα μπαταρίες.

  "Σας πήραμε, man".

  Πήρε δύο βήματα προς τη φωτιά, η σιαγόνα τετραγωνίζεται.

  "Yo! Morons! Θέλετε μια δοκιμή πτηνών; Ελάτε να μου!" Είπε με στόχο το πιστόλι αέρα και τίποτα και πυροβόλησε ένα γύρο για να επιστήσω την προσοχή τους. Άλλες φωνές και φώναξε από τις σκιές από την πυρκαγιά. Τα σκυλιά το διαμέρισμα ήταν ευρύχωρο αλλά οι αποχετεύσεις. Ξαφνικά τρομοκρατηθεί, είδα κάτι που δεν θα μπορούσε, Alex στηριγμένο στην κατάρρευση των δασών.

  Η σύγχυση και η αγωνία, Marilyn είχε σχεδόν ξεχάσει την απίστευτη car.

  "πιάσουμε!" Είπε leaped και χτύπησε Renee στο πρόσωπό της. Υπήρξε μια στιγμή σιωπής όπως ίσως ο φόβος ήταν αβάσιμοι. Τότε συνέβη και ο ήχος ήταν τόσο δυνατά που έκρινε περισσότερο από ό,τι άκουσα. Σκόνη, πάγο χιονισμένα βρύα, ρίζες δέντρων και πέτρες που καλύπτει τους. Καθορίζουν στο σκοτάδι του βρωμιές. Τα αυτιά ήταν ηχηρή και αυτό ήταν το μόνο κατανοητό ήχο που ακούγεται σαν να εξασθενίσει σε απώλεια αισθήσεων.

  Κεφάλαιο 9:

  Ξυπνώντας σε ένα λαμπερό δάσος δεν είναι για το ελαφρύ της καρδιάς.

  Marilyn σηκωθήκαμε την αγκώνες. Φάνηκε να παρατηρήσετε ότι Renee κείτονταν δίπλα της, πνιγμός στο σκωρίες από τα μισά καμένα φύλλα.

  "ανάβουν. Ξέρω τι να κάνω. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το έχω ξανακάνει".

  Marilyn έφθασαν και πήρε λίγα fistfuls από στάχτες. Θα τρίβεται στα μαλλιά τους και τα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια, χώρισαν από το παλτό και διήρκεσε από τις στάχτες. Ότι σάρωσε την πάνω από δύο κεφάλια τους και γίνονται ένα.

  Το δάσος ήταν μαύρο με καπνό. Κάτι άλλο που προφανώς είχε πιάσει φωτιά. Δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο. Της μέριλιν αγαπητού Mach 1 είχε δοθεί μέχρι το φάντασμα, περίπου 45 λεπτά πριν, η οποία ήταν πιθανότατα την ίδια στιγμή που είχα ήδη σπειροτομημένες.

  Χρέωσαν μέσα στο δάσος φοβόμαστε το χειρότερο. Το ασημένιο Camaro εγκαταλείφθηκε σε μια ρεματιά, στρέφεται πάνω στο κεφάλι του.

  "ΟΧΙ!", Renee ωσάν να τα γόνατα και έπεσε ακριβώς όπως μια σειρά κυρίως της φλόγας που καταναλώνονται κλαδιά επιπλέει μέσω του αέρα που έψαχνε ήταν μόνιμη.

  "Ήταν στραμμένο στο σκοπό. Δεν ήταν καν ζημιά πριν αρχίσει να καίγεται, βλέπε; Δεν είστε εντυπωσιακές μπότες και ένα σακάκι γεμιστά με ψητό ζευγάρι χέρια. Μοιάζει ο Νίκι, αποφάσισε να πλησιάσετε πραγματικά ευρηματικών για να αποτινάξει τα κλόουν". Marilyn διηύθυνε την Camaro. Θα πρέπει να υπάρχει εξήγηση για το γιο της είχε φτάσει η ψεύτικη limbs να παράγουν τέτοια κάνουν-shift prop στη μέση του mad-dash διαφυγής.

  Το βασικό ήταν πιέζεται προς τα κάτω αλλά όχι μανδαλωμένες. Μέσα ήταν μια ανησυχητική ποικιλία καταψύκτη σάκους που περιείχαν-

  "Ah Θεός!" Marilyn έστεκαν. Δεν αναγνωρίζονται σε μία φορά.

  "ανθρώπινα πτώματα! Βλ. τους αριθμούς στις πλευρές των σάκων. Αυτές είναι συγκεκριμένες ετικέτες. Οι χωρατατζήδες κλέψει ένα τοπικό νεκροτομείο για να λάβετε αυτό το πράγματα. Η σύζυγός του ήταν η μεταφορά. Θα πρέπει να σας πω κάτι".

  Renee τα μάτια ήταν υποκλοπή και είχε πράσινο γύρω από το στόμα.

  "Ehem, ΟΚ. Θα πρέπει να μου λέει ότι οι άνθρωποι αυτοί σαδιστική τρελαίνει που πρέπει να καούν στην κόλαση;" Είπε cringed και πριτσινωμένων τη γροθιά.

  "καλά, ότι εγώ. Σκόπευα να πω ότι προφανώς η επινεφριδιακή επιπλέον πρέπει να έχουν τόσο αποτελεσματικό που θέλουν να κινηθούν σε μια ευρύτερη ποικιλία των δοκιμών. Θυμηθείτε πώς ο Πρέσκοτ σύζυγος είχε πει κάτι για το πώς θα θεραπευτεί το κουφάρι της αποσύνθεσης πριν προσπάθησαν να ανάνηψης; Αυτά τα κομμάτια του λαού…" Marilyn δεν νιώθετε το υπόλοιπο πρέπει να εξηγηθεί.

  "Αυτό είναι λάθος σε ορισμένα επίπεδα." Renee κάλυψε το στόμα, πάταξη της προτρέπουν για εμετό.

  "Ναι". Αυτό είναι επίσης το πώς ο Nick πήραμε ένα πειστικό set με χέρια και πόδια και μερικά μηριαία οστά να γεμίσει το ψεύτικο-θανάτου αδρανή με. Δείτε το μόνο μέρος του αυτοκινήτου που καίνε τα ελαστικά. Το σώμα του στο εσωτερικό, η οποία, χάρη σε αυτό το χώμα είναι φλόγα δωρεάν για τώρα. Έτσι γιατί είναι καμένο; Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ότι το θύμα είχε γεμίσει το σακάκι και μπότες με πρέπει να έχουν πεθάνει από την καύση και έτσι απλά πρόχειρα. Δείτε, το αυτοκίνητο δεν είναι κατεστραμμένο, πέρα από το βάψιμο ζημιά όπου μεταπίπτει στο κεφάλι του." Ο Marilyn έκλιναν μέσω της μισάνοιχτη παραθύρου οδηγού για επιβεβαίωση της υποψίας.

  Αυτός είναι σταθμευμένη στην άκρη του λόφου αύξηση εδώ και πέταξε στη νεκρά…" Marilyn ήταν περισσότερο μια διάσωση εργαζόμενο από ό,τι ήταν ντετέκτιβ. Γνώριζε πώς να αναζητήσει σημάδια ενός ατόμου παρουσία, ακόμη και αν είχα έλειπε για δεκαετίες. Με έ
να ρολό τώρα ανεβήκαμε στο λόφο και πάλι.

  "Βλέπε, το γυμνό του αποτύπωμα. Ότι αφαιρούνται τα απαραίτητα ρούχα, χρησιμοποιούνται τα στοιχεία για την καταστροφή τους για το στάδιο και μεταμφιεσμένη του ανδρεικέλου. Τότε σπρώχνεται προς το αυτοκίνητο και είχε κα Πρέσκοτ, να τον βοηθήσει. Ότι η γυναίκα του πέλματος. Δείτε το σχήμα του? Αυτά είναι φρέσκα. Αυτοί δεν θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα από μια ώρα. που σημαίνει ότι συνέβη λίγο μετά την απέσυρε την αλκή και γλυκιά απόδραση. Πρέπει να υποτεθεί ότι οι φλόγες θα τελικά περαιτέρω ζημιά στο αυτοκίνητο. Η οποία θα οδηγήσει Δρ. Swift και Prescott να υποθέσουμε ότι θα έχουν καταναλωθεί κατά την κατάσβεση πυρκαγιών." Marilyn τα μάτια twinkled. Ο γιος της ήταν τρομακτική clever.

  "Με τι η γυναίκα είπε για το καθάρισμα με τη φωτιά, δεν πρέπει να ξέρουμε πώς να θεραπεύσει ένα cadaver πυρκαγιά ζημιές ακόμα. Το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα μέρη του σώματος ήταν όλα από την καύση των θυμάτων. Αυτό είναι ό,τι χρειάζονται για έρευνα." Renee γέλασαν. Η στρατηγική αυτή ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

  "Με το Nick και κα Prescott ανέλαβε νεκροί όλοι το επίκεντρο θα είναι τώρα το τρένο στον Alex. Το οποίο είναι ό,τι ο Νίκι θέλει. Η στενότερη Alex είναι σε κίνδυνο, αν υποθέσουμε ότι ο Nick δεν είναι πλέον στην εικόνα, το καλύτερο που μπορεί να τον προστατεύουν, διότι δεν τον βλέπω να έρχονται για να σωθούμε!" Marilyn ήταν χορός με συγκίνηση τώρα.

 

‹ Prev