Passion For the Bear (Series 1, 2, 3 Compilation): White Spirit Bear Romance: Shifter, Erotic Romance, Suspense, Paranormal, New Adult Romance (Shifters Book 5)

Home > Other > Passion For the Bear (Series 1, 2, 3 Compilation): White Spirit Bear Romance: Shifter, Erotic Romance, Suspense, Paranormal, New Adult Romance (Shifters Book 5) > Page 123
Passion For the Bear (Series 1, 2, 3 Compilation): White Spirit Bear Romance: Shifter, Erotic Romance, Suspense, Paranormal, New Adult Romance (Shifters Book 5) Page 123

by Michelle Hart


  Kun Shirlee näki lentokoneen heille, ikääntynyt kahden tukipylvään neljä paikkainen, hän sosialisteja Britanniasta näkyvästi ja ottivat Brad. Brad oli itse ole varma siitä, että hän halusi lentää siitä joko, mutta onnistui vakuuttamaan Shirlee on luottamus, jota hän ei ole tuntea. Rep, odottaa heidän reaktionsa asianosaiseksi, vakuuttamalla heille, että kymmenen vuoden aikana ei ole koskaan ollut onnettomuuteen. 31.12.2007 näytti teini, joka ei ollut hyödyllistä, mutta hänen ilman ehdotonta varmuutta, ja hän kertoi heille, että sää oli täydellinen niin lento olisi tasainen.

  Ja todellakin, niin se oli. Muutaman minuutin kuluttua tuntema levottomuus Shirlee onnistunut rentoutua ja katsoa ulos ikkunasta, maisema ole kovin kaukana alapuolella. Myös Midwest, hän ollut koskaan nähnyt maaseudulla sijaitseva niin vailla näyttöä inhimilliset. Koitettiin muutamien maatilojen Lusakan lähellä, mutta sen jälkeen ei ollut mitään mutta puut ja satunnainen tiellä. Shirlee kommentoi, että se näytti olevan autio, mutta Brad huomautti, että olisi hienoa metsästys.

  Kun he aloittivat vajoaisi Mfuwe, ne ylitti Luwangwa joki, punaruskea ja punottu monia kanavia. 31.12.2007 suunnattu mitä näytti tummanruskea rocks vesipiirin ja suurisuiseksi "virtahepojen mailla." Shirlee ei todellakaan saanut, mitä hän sanoi, mutta kun hän katsoi minua paremmin, hän olisi voinut todeta, että kallioita oli matkustavat ja arvata, mitä ne olivat. Hän oli romantiikkaa, ja hänen huolestuttaa hänen takanaan, hän oli jätetty osallistumishalukkuudestamme kerrottaisiin alas ihmislasten keskuuteen.

  Mfuwe lentokenttä koostui kahdesta vajat, joka on varustettu merkinnällä "Tulli" ja toinen "maahanmuutto", mutta ainakin Shirlee ajatus oli selvää, missä ne on tarkoitus mennä. Muodollisuudet olivat erittäin rauhallinen ja virkamiehet ilmaisivat tyytyväisyytensä heitä lämpimästi. Heti, kun he olivat valmiita, korkeiden Afrikan tervehti heitä ja esitteli itsensä "siunausta". Hän oli pukeutunut khaki safari pukuja: löysä lyhyen pidä ylläsi pitkähihaista takkia hyvin lyhyt. Hänellä oli yllään kengät epätasainen beige siansukuiset ilman sukat,jotka Brad ja Shirlee pian oppinut oli käytännössä maailman tavalla Sambiaan. Käsien ja jalkojen paljastui hänen pukuunsa olivat lihas, karvaton ja syvän ruskea.

  Shirlee vei hänet välittömästi, ei vähiten siksi, että hän muistutti hänen vahvasti Williamia. Brad's häkilöissä nousi heti, kun hän havainnut maskuliininen uhka. Fyysisesti hän ei vastaa; vesivaramme eikä hän vastaa siunaukset on helppoa lempeys ja charmia. Näin ollen hän oli kiukkuinen ja kiusallisten Shirlee yrittivät tehdä vierailunsa olemalla erittäin ystävällinen. Se ei ollut lupaava alku.

  Siunaukset, pitkä kokemus, tiesivät tarkalleen, mitä tapahtui, ja miten käsitellä sitä. Hän huokaisi sisältä. Hänen nautintoa safari riippui täysin luonteesta, asiakkaita, ja tämä ei näyttävät lupaavilta. Neljä muuta puolueen jäsentä, joka oli saapunut autolla, olivat valkoisia zimbabwelaiset, opetetaan syntymästä oli parempi kuin mustasta ja ilman suorasti hyökkäys oli tehnyt selväksi, mitä he luulivat. Ne olivat kaikki koulunsa tuttavuudet ottaa palkkio onnistuneesti läpi ulos yläasteella. Epäilemättä he ajattelisivat, tiesivätkö he kaikki tietävät Afrikan-pelin, jossa on ongelmallista siunaukset, jonka tehtäviin sisältyy paljon opettavainen nopeasanainen korkojen asiakkaille ei ollut peli. Hän voisi käsitellä niitä, mutta se oli ponnistuksia. Paitsi, että yksi ainoa naispuolinen puolueeseen, Siunaukset nähnyt juurikaan toivoa seksuaalisen dalliance, joka usein huvittanut meitä kesälomamme aikana opas vapaa-aikaa. Hän löysi Shirlee varsin houkutteleva, mutta hänen miehensä kuten prickly kuin porcupine, olisi hyvin vaikeaa hyödyntää tätä.

  Hän Shirlee kommunikoimme ja julkiseksi safari auton kerrostettu istuimet ja maton kotelo, ja ne ajoivat sen Thornicroft Camp, joka oli kauniisti calderan itään joen-spot-joen pohjoispuolella sisäänkäynti puistoon.

  Luku 6 poissa pelistä

  Luwangwa National Park, ehkäpä paras kaikista eteläisen Afrikan eläinpuistojen kattoi suuren vakuutuskohde tulva-alueella, joen Luwangwa, jotka muodostivat heinäkenkien maassa. On ainoa tie pääsy park oli yli vievä puusilta - täydellinen turistit, jotka olivat poikkeuksetta käsitelty panorama täynnä eläimiä: virtahepojen mailla, krokotiileja, veden ja muiden kasvinsyöjien heti, kun he saapuivat park. Shirlee lumosi minut huomauttaa, eri eläimet Brad pyytämällä siunaukset, mitä ne olivat. Brad oli jännittynyt, mutta enpä usko hänen kivääri; tuolloin oli kymmenistä helposti kuvia. Viisaasti, hän on kuitenkin pysynyt samalla mainittaisi, että Shirlee.

  Kun joen matkalla camp, he näkivät edullisista tallennusrakennuspalikoista norsut on useita hyvin nuoria vastasyntyneitä lapsia, jotka olivat heidän ylittäessään tie heidän tapa nauttia drinkin joki, taianomainen kultaisen valon iltapäivän aurinko.

  Samanaikaisesti camp, siunaukset, kun heitä autetaan ulos safari auto ja kerätä hänen kivääri telineestä, kommunikoimme heidän teltta, joka on konkreettinen perusta ja kylpyhuone, jossa oli ulkotarhaan suihkussa set Park Plaza Orchid Hotel river mutta suljettu toisaalta kolme osapuolta yksityisyyttä. Siunaukset, osoitettuaan ne ominaisuudet, teltta, heille, että juomat ravintolat kehikossa noin puoli tuntia. Hän kertoi heille, että he voisivat liikkua vapaasti leirillä päivän aikana, mutta varoittaa, että niiden on oltava tietoisia siitä, että se ei ollut aidattu, joten ne pitää silmänsä pois pelistä. Hän vakuutti, että vaarallista peliä käytännössä koskaan aiemmin osallistunut leirin paitsi yöllä.

  Shirlee ja Brad showered ja vaihtaneet vaatteita. Oli selvää, että Brad olettaa, että ne eläisimme kuin aviopari, nukkuminen viereiset paikat, että hänen kauan selibaatti olisi päättynyt, Shirlee todella voisivat kuvitella mitään tapa kieltäytyä. Hän liittyi hänen suihkussa, mutta tyytyväiseksi itsensä soaping hänelle, että hän ja hänen sekä erittäin eroottinen, mutta samaa mieltä Shirlee, kun hän pyysi häntä, kunnes ne oli enemmän aikaa.

  Illallinen ei ollut miellyttävä kokemus, paitsi ruoka, joka oli erinomainen. Neljä zimbabwelaiset esitteli itsensä ja käsitellyt lähes yksinomaan keskenään, elleivät huomaamattomaan yökuvaukseen ahneesta asemaa, Shirlee ja negatiivisiin kommentteihin Amerikan ilmeisesti epäsuorasti Shirlee ja. Kumpikaan Shirley eikä Brad säilyttivät eikä tuntenut suurta halua. Brad, kuten tavallista, kun ajattelen itsevarmaa urosta, upposi sullen kuin reagointia paitsi monosyllabic vastaukset suoraan hänelle. Shirlee, vaikka hän ei voinut pitää silmiään pois syötetyiltä siunauksilta. Jokaisen sentin hänestä, tuntui, hänen silmänsä säkenöivät kirkkaat hampaat, tähdennettiin hänen tumma iho, huomattavan pullistuma, hänen sortsit ja lihasvoima reisissä sen alapuolella, häiritsevää muistoja Williamia. Koska kukaan siunaukset tuntui kiinnostunut keskustelun hänen kanssaan, hän ei ollut muuta mahdollisuutta keskustella hänen kanssaan. Hän pyrkii samalla noin 1.400 eurooppalaista esittää keskustelun yleistä, ei ollut muuta mahdollisuutta keskittyä lähinnä Shirlee tuo esiin tarinoita elämästään pelinä vartija ja visailun häntä elämästään. Opintojensa aikana keskustelu vähitellen hän tunsi itsensä puoleensa persoonallisuutensa sekä hänen vartaloaan ja miettinyt, miksi ihmeessä hän oli uskottanut sekaantua Brad. Eikö hän olisi pystynyt parempaan. Hän on korostanut hänen straitlaced elämä oli hieman pelottavana, mutta siunaukset olisivat tienneet samankaltaisia asiakkaita, joille Afrikan bush toi käyttäytymisen ole koskaan käyneet kotona. Hän on suorittanut pyynnin sähköinen vibes, vaikka Shirlee yrittää peitellä niitä ja miettinyt mikin syntyvät siitä, mikä helpottaisi safari mielenkiintoisempia sekä häntä ja hän toivoi, että hänen. Eläinsuojeluvaatimuksiin porcupine hänen vieressään kestäisi erittäin huolellista käsittelyä, mutta haaste on viihdyttävä.

  Kun avaat gambit, hän mainitsi rennosti leirin uima-allas, joka sijaitsee näkymät joelle voi myös tarjota tervetuloa tuontitullittomuus, jos 12.00 paahtavan kuumuuden helpottaessa lämpöä käytön aikana pitkään 12.00 lepoajan jälkeen, ja on tyytyväinen siihen, Shirlee näytti olevan kiinnostuneempi kuin Brad. Ehkä hän voisi rakentaa.

  Kokoukseensa yhä inebriated kuten aterian kehittynyt, raukesi, muisteluksesta noin bushin kokemuksista
an olisi ollut yhtä nuoret, erityisesti metsästystä. Kaksi niistä olivat suunnitelleet järjestävänsä "metsästää" lions, joka oli ollut kasvatettujen - käytäntöön "purkitettu metsästys." Brad pihisin mielenkiinnosta ylös. Se kuulosti aivan kuin hän haluaisi hyvin mielellään. Hänen haaveilu, viereesi ihon räsymatto metsästysmuistoksi toi ensimmäisenä animaatiot ja illalla kiinni hänen kasvojaan, ja hän Treenaa triviatietoja kaverit noin paljon kokemusta. Niillä on tietenkin korostettava enimmäkseen olematonta vaarat ja kuinka elävästi henkiin ne olisivat pelänneet tehtäessä. Brad oli hurmaamille videopeliharrastajille ja kysyin nimissä yritykset olisivat ja heidän osoitteensa.

  Shirlee on kauhistunut, mutta sanoisi mitään. Hän oli hyväksynyt Brad rakasti metsästys, mutta jotenkin surmaten hirvi elintarvikkeiden Yhdysvaltojen metsät, joiden tapauksessa näyttein täysin erilainen kuin tappaminen huviloiden petoja ravinnoksi kelpaamattomat Afrikan bush. Ajatus järkytti häntä. Hän oli iloinen vartiosto resurssirajoituksen vuoksi, mutta myös koska hänen siunaukset tehostaman muistoja Harry oli heissä ylösherättänyt häntä ja antoi hänelle uteliaisuutta kohtaavat, hän tunsi tapahtuisi mahdollisimman pian saavuttaneet teltta yöksi.

  Luku 7 ensimmäisellä puoliskolla

  Brad, kuten hän oletti, torjunut sääntelyasetusten, kun ne olivat ainoita hiontaan odottaa varmaankin häntä tekemään samoin. Kuten hän teki niin, hän postured ja preened hänen urut jo kovaksi ja jyskytystä. Koska hänen ruumiinsa oli hyvin kaukana siitä, että kreikkalaisen jumalan tai jopa Shirlee henkilökohtaisia Afrikan jumala, Shirlee välttää etsivät häntä. Kun hän ei ollut paljas, hän otti naisen syliinsä ja heitti hänet sängyssä. Hän vaati, että hän sammuttaa valon, mutta heti kun hän oli vastahakoisesti tehnyt niin, hän vei hänen jalkansa kanssa hänen polvia ja syöksee hänet. Shirlee olivat odottaneet että väärän huutavat tuskasta kuten voisi olettaa, että virgin, mutta Palkansaajia koskevien irtisanomissuunnitelmien rajuus hänen assault teki huutaa ilman etukotelon ja jos Brad huomasi, että hän hyväksyi sen ja jatkoi harjoitusjaksolla ilman taukoa. Onneksi Shirlee oli tehty valmiiksi kahvini housuilleni häntä, ja hän oli myös kasvava aloittelijana yhtäkkiä pääsi hänen huipennusta, kun räjähdys oli ohi nopeasti löysillä ja peruutin jättäen Shirlee lennon aikana.

  Nöyryytettiin ja seksististä bardia, hän istui ja groaned, "Olen pahoillani! Mutta olen pitkään toivoneet, että kuukausia. Seuraavan kerran kohentumista."

  "Se on kunnossa", Shirlee vastasi totuudenmukaisesti. "Haluan vain ensimmäistä kertaa."

  Mutta siitä huolimatta, että myös voimakasta käsityötä, Shirlee vaikutti siltä, että toinen kerta olisi jonkin aikaa poissa käytöstä, ehkä jopa seuraavan yön. Brad hätiköiden voidakaan itsensä potilaspaikka ja kolossi ravistelee sankarin selästään ulos huoneesta simin suihkukaapin - en siksi, että hän halunnut suihkussa, vaan siksi, että se olisi ollut ainoa keino hän voisi päästä valmistaja itse, lähellä repeämiä, hän voi palauttaa. Shirlee loikoilemaan potilaspaikka ja tekstikuvakkeet tulostetaan itse kunnes hän oli rauhoittunut muodon. Hän oli tehnyt koskaan ennen, mutta hän oli lukenut siitä ja silti se oli spontaani vastaus hänen kunto ja kiihota häntä. Kun Brad palautetaan, hän makasi hänen oman potilaspaikan teeskenteleekin unessa ja hän liittyi hänen hiljaa, helpottunut siitä, ettei hän ei sano mitään, koska hän voisi kuvitella mitään sanottavaa.

  Kun he olivat heränneet valjetessa seuraavana aamuna, Brad oli "aamulla boner", ja halusin tehdä jotain, mutta Shirlee väitti, tarkemmin sanottuna hintakilpailua hänen haluttomuutta on vain aika pukea ja nappaa nopeasti kupillisen kahvia, ennen kuin he räjäyttivät aamulla peli.

  Kun he olivat seurakseen neljä pökertyneisiin zimbabwelaiset, ne olivat koristaneen mielen seurassa safari. Neljä zimbabwelaiset lähti kaksi kerrosta paikkoja, jossa jäähdytyslaitteiston korkeus antoi hieman parempia näkymiä, nouset kuljettajan istuimelta takana, Siunaukset Brad ja Shirlee. Tämä sopii hyvin siunaukset, koska hän oli todennäköistä, että neljä olisi tylsää hänen, jos aktiivisesti voivan olla sitä, mitä hän sanoi, joka oli melko pian.

  Se oli loistelias aamulla, jäähdytä ilmaan eivät ole vihjaus lämpö, joka oli tulossa. Ennen kuin ajat, Siunaukset antoi tavanomaiset ohjeet vaienneet selaamista ja kuisketta, kun peli oli jo näköpiirissä, ei seiso, kun auto on liikkunut, eikä tupakoinnin siunaukset ilman lupaa.

  Hyvin pian lähdettyään camp, he tulivat koko joukon hyenas kolme narttua tarpeeksi nuori on söpö. Koska Luwangwa on viime vuosina ollut suhteellisen hyvin salametsästys, paitsi sarvikuonojen, perheen ambled pois, ei paljon häiritsee ajoneuvon. Mutta yhden zimbabwelaiset sanoi kovalla äänellä, "I'll bet voisimme tappaa ne kaikki kerralla," He juoksivat. Siunaukset huomioon, mitä mies oli sanonut, mutta muistuttanut heitä puhumasta. Shirlee kysyä heiltä, miksi he haluaisivat tehdä niin, mutta se estää Brad odotettavat reaktioita. Shirlee toivoi, että koko kysymys metsästys rupeaisi syntyä peli park, mutta ilmeisesti hän oli väärä.

  Brad aloitti tapaansa informatiivinen puhuu Luwangwa ja sen ekosysteemin oli helpottunut siitä, että Zimbabwen kansaa vastaan, vaikka se osoitti juurikaan kiinnosta, ei eriävän mielipiteen. Aamulla meni hyvin monia hyviä entiseen loistoonsa, kuten majesteettista sable antilooppien, waterbuck, mies kudus heidän suurenmoisesta spiral härkää sarvista ja giraffelta.

  Kun jokin zimbabwelaiset mainitsi, että hän oli kipeästi jostain "mark alueella" Siunaukset oli mahdollisuus keskeyttää vähäksi aamukahvi ja kylpyhuone, Choosing an alue on suurelta osin kansalaisuudeltaan pensaita ja hyvin vähän aluskasvillisuutta. Hän ohjasi miehet suurimpaan lähimmän pensaita ja Shirlee toiseen pienempi. Jokainen mutta Brad ja Shirlee, vaikutti, oli samantapainen on "mark-alue ja lähti jättäen niille jää autoon. Vaikka 2805/95 teetä ja sämpylöitä siunaukset Shirlee kysyi, miten hän oli asemaan.

  Shirlee vastasi: "Se on todella siistit! Kaikki toivoin, että se olisi väärä. Se on todella upea paikka. En voinut jäädä odottelemaan."

  "Jotkut pitävät sitä uhkaa ja epämukavalta."

  "En minä! Rakastan sitä juuri sellaisena kuin se on ja varmasti", kun ajattelen conversation about tappaa hyenas: "Älä päätä tappaa mitään, ei kerrassaan mitään."

  "Se ei halua olen ikinä."

  "Miten voit tappaa ne muru lapsen hyenas? Tarkoitan aikuiset olivat vähän pelottavaa, jos se tuntuu hyvältä, voin nähdä tappaen heistä itsepuolustukseksi, mutta selvitä elinalueellaan?"

  "Itse asiassa ainoa hyena on vaarallista on yksi kiihkokulutus, ja ne ovat harvinaisia."

  "Olen ilahtunut siitä, että."

  "jopa isot kissat hyökkää vain, kun ne ovat erittäin vaativia tai olet hermionen jollakin tavalla. Olen lisäksi kaveri viereesi kuntoutuskeskus englanninkielinen ääninäyttelijä, lions, aivan kuten haluat pelata pet kitty. Tietenkin ne ja luotat häneen."

  "Minusta olisi mahtavaa."

  Älä kokeile suuria kissoja, mutta joitakin paikkoja, Etelä-Afrikka, joiden ansiosta voit pelata lion huolehtimaan poikasistaan."

  "rakastat bushin, eikö siunaukset."

  "Minun tehtäväni kotona! Kasvoin just outside the park ja paukutti ystäväni se oli 5 tai 6.

  "Etkö kaipaa uutta verotasoa ja nykyaikainen?"

  "edes yhden minuutin ajan."

  Paluu kaverit lopun keskusteluun. Brad meni Shirlee ja kysyi, rypistää otsaansa, "Mitä olit kaksi puhuu?"

  "kuin kissa kuumaa puuroa enimmäkseen. Siunaukset sanoo, että hän rakastaa eikä koskaan haluaa poistua."

  "paremmin kuin minä. Se on varmaa."

  "Don't you like it?

  "On hienoa, vierailun. Olen nauttineeni siitä, mutta kaipaan työpöydällenne."

  Tätä Shirlee teki vastausta, ja onneksi siunaukset vaati ne auton jatkaa.

  Vuoden 1998 toiselle vuosipuoliskolle ja aamulla, Siunaukset kesti alueelle ei säännöllisesti käynyt matkailijoita. Peli partiolaiset oli antanut hyvin jännittyneinä paikannuksia a rhino. Useimmat sarvikuonojen, Luwangwa oli ammuttu, useita vuosikymmeniä ennen ja vaikka spoor oli ollut kauko-joen pohjoispuolella park, el
äimiä ei ollut nähnyt jo hyvin pitkään, eikä yksikään alueella tavoitettavissa maanteitse.

  Koska he ajoivat, Siunaukset huomautti laaja kokoelma haaskalinnut lentää". "On tappaa tai a dying eläinten siellä. En tiedä, onko se unohtaa tieltä.

  "Miksi te juuri bundu bash?", kysyi yksi kokoukseensa.

  "Peli ei saa ajaa ulos tieltä vastasi siunaukset

  Kuka on?"

  "En tiedä." Zimbabwen snorted, joten häntä kohtaan, mutta sanoisi mitään.

  Noin 15 minuutin kuluttua he ajoivat jopa ruhoon naispuolinen rhino käytännössä tien päällä. Hänen sarvet oli sahasivat ja teki selväksi, että se oli salametsästäjien.

  "verinen!" huudahtaa siunaukset ja anteeksi hänen kielellään.

  "Se oli täysin asianmukaista", sanoi Shirlee.

  "Ei," vastasi Brad.

  Silloin he näit, mitä ne oli jäänyt ensi silmäyksellä hyvin pieni sarvikuono vasikka yrittää sairaanhoitaja."

  "ei todellakaan!" huusi Shirlee ja alkoi itkeä.

  "Se on vain rhino" Brad joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta. "Mikä itkeä?"

  Siunaukset päällä häntä ja sanoi: "eräässä mielessä, se on voinut olla viimeinen aikuisten rhino puistossa. Tuntuu kuin itkeä myself."

  "Se on lapsen, I'm crying about", Shirley joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta. "Tai ehkä juuri koko eläimelliseen business tappamisesta."

  "Voit syödä lihaa, eikö vain?" sanoi eräs kokoukseensa. "mitä eroa niillä on?"

  "lihaa syödä, on kasvatettu kotimaassa ja rupeaisi olemassa, jos emme syö sitä."

  "mitä?"

  "En minä tiedä, mutta se on eri asia."

  Zimbabwen laiskat kohauttivat vain. Brad 1560 Zimbabwen, mutta hän olisi ollut tämän keskustelun Shirlee ennen desisted mainita se.

  Siunaukset soitti camp hänen radio puhelin ilmoittaa sen toivoo, että Park virkamiehet antaisi helikopterin pelastamaan lasta. Muuten meillä ei ole mitään tekemistä. Muutaman minuutin kuluttua hän sai kuulla, että helikopteri oli koittavan pelastusryhmän.

 

‹ Prev