ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 5
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 5

by Gillian Joyner


  "Håll, Mike…jaha, min Gud, att jag nojar dumhuvud!"

  "Uh…vad? Vad är…" Mike börjat säga.

  "I gotta go, Mike, jag kommer ringa dig senare, älskar dig", Sally sade, inte att invänta honom att svara innan du hänger upp. Hon rose, lutande framåt för att få en bättre blick och bekräfta vad hon visste redan att vara sant. Det fanns inte en tillstymmelse till tvivel i hennes sinne som att flickan var - och i en blind rage, hon flög ner till hallen, smäller hennes nävar mot Geon dörren.

  "Få ut här, Geon, du dumma biten av…".

  Hennes knytnäve landade på luften när Geon öppnade dörren, hans ansikte ett blandat uttryck av förvirring och nöjesfält.

  "Vad?" frågade han, lutande mot låssidan med armarna korsade mot hans bröst. Sally försökte tala, men hennes ord fastnar i hennes hals, hennes bröst överfulla med arga andetag.

  "Du…du…du…bastard!" Hon slutligen skrek, händer nå gatubasketens topp i nävarna en gång till. Hans salig blick bara gjorde henne argare. "Hur kunde du!"

  "Hur kunde jag det, tinkerbell?" Geon frågade hans charmig växer. Du vet exakt vad det är jag förbannad, Sally tänkte över ljudet av ilska i hennes sinne.

  "Cassie? Cassie? Alla flickor i världen…CASSIE?"

  Geon ryckte på axlarna.

  "Hon kom till mig. Hört talas om min kompetens och ville ha ett smakprov. Vad kan jag säga? Jag är en hård man kan motstå."

  Sally pyrogen. Cassie var en av hennes äldsta vänner; en av sina äldsta vänner. Innan Geon hade gått djupt, han hade tillbringat så mycket tid att leka med cassie som Sally hade. Det var inte bara att Cassie och Sally var tillräckligt nära för att vara kusiner; det var det faktum att alla i skolan visste Cassie var en oreda efter dumpas av sin pojkvän, Brian. De hade daterat eftersom freshman året och han hade lurat henne. Någonsin sedan Cassie hade varit lika ömtåliga som en baby bird.

  "Ja precis! Du vet förbannat väl Cassie's såra och du bara drar nytta av att lägga till ett hack för din bedpost! Hur kunde du? Du använde för att spela in med henne, för chrissakes! Hon är praktiskt taget familj!"

  Han ryckte igen, charmig fading från hans ansikte.

  "Jag har inte hängt ut med Cassie eftersom 9th grade. Hon ville få som var jag mer än gärna mina tjänster."

  "Du är bara kommer att göra det ännu värre! Hon är nog få alla anslutna och du bara gonna break hennes hjärta igen! Du är en odåga, och det vet ni! Det tror jag inte du. Detta är en helt ny låg, Geon", Sally sade, på gränsen till tårar men inte vill visas svagt.

  "Det är inget av ditt företag vad jag gör i mitt rum, eller vad Cassie inte i mitt rum. Vilket var mycket," sade han, och erbjuder henne ett grymt leende. "Om något, Jag hjälpte henne, fick henne att inse att hon behövde en riktig man efter att leka kring med den lilla pojken så länge".

  "Åh, du är en verklig människa nu?" Sally sade, korsar hennes egna armar över hennes bröst. "Jag bara…".

  "Lyssna, sis, du borde kanske bara gå tillbaka till ditt rum och tänka på varför du är så galna. Verkar som du inte gillar mig underhållande alla flickor, inte bara Cassie. Detta ger dig en god ursäkt för att göra en big deal".

  Sally öppnat sin mun, speechless. Naturligtvis, han var rätt. Hon gillade inte hur Geon Idag skyfflas flickor i och utanför hans rum som en parad. Men det var därför…tja, det var inte fråga varför hon inte gillade det. Hon var inte skyldig att förklara någonting till honom, var hon?

  "Bara för att man inte någonsin visa dig en så bra tid som jag visa min lady vänner betyder inte att jag tänker sluta", sade han, räta ut och göra klart att stänga dörren i ansiktet. "Kanske om du fick som en gång i en stund, du skade får att djävla stick ut ur din åsnor."

  Med att Sally var vänster mot stängd dörr. Ljudet av musiken som spelas för högt filtrerat i korridoren. Sally slutligen låta dessa tårar rulla nedför hennes kinder när hon jagas tillbaka till hennes eget rum, stänga dörren bakom henne. Så hon satte sig ner och försöker lugna henne, hon trodde att hennes vän.

  Dålig Cassie, hon trodde. Jag ska ringa henne...

  Och säga vad? "Jag vet att du och jag ber vättarna sov tillsammans och jag tror att det är hemskt"?

  Om Cassie ville tala om det, hon kunde komma till Sally att göra så...

  I mellantiden, Sally kunde dragskåp om otäcka saker Geon hade sagt, och undrar varför de gjorde henne så galna…och förvirrad.

  ***

  "bilder, bilder, bilder!" Jess skrek och knuffar henne plastburk i luften. Publiken skulle tuta runt henne. Sally försökte lyssna på vad hennes vän Tanya sade dramatik om så och så och så och så kämpar över så-och-så. Konversationen har sopat bort i allt julstök som mer plastmuggar uppträdde och delades ut, varje anläggning en generös sip tydliga lut. Sally suckade. Hon hade redan en drink och en halv, och hon hatade att göra bilder.

  Varför jag ens vänner med dessa galna människor, hon undrade, inte för första gången. Men att döma av utseendet Mike fotograferade henne, det var inte rätt tidpunkt att vägra dricka. Som grupp höjt sina muggar till luft, en skål erbjuds upp till den part som gudar, Sally hölls hennes näsa och besegrade drycken.

  Till hennes förvåning, Stucken som alkohol utan också hade en distinkt…olika smak. Titta runt, hon undrade om någon annan hade samma upplevelse, men konversationen hade återupptas så snart den tomma muggar var bankade i bordet. Hon gjorde dock konstig blick passerar mellan Mike, Jess, Gary, och Lisa, ett slags tyst charmig som inte sitter väl på Sally's mage. Eller kanske var det bara sprit...

  "Vad är det?" någon Driver sladdade in och meddelat att det var åtta, gruppen började en frenetisk rush för att samla in kläder och väskor och bege dig till festen. Det kommer att hållas i en gammal ladugård inom en kilometer från Jess' house, vilket var skälet till att de hade alla mött där. Hade ingen att bry sig om att köra onykter, och Jess' föräldrar var på en ganska mycket permanent semester på Mallorca. De kunde lätt ha haft festen på Jess' house, men det var mycket roligare att smyga på övergivna egendom. Minst kul för alla andra. Inte så mycket för Sally.

  En flaska vodka gått från hand till hand på promenad, och Sally lätt undvikit granskning av hennes vänner genom att skicka den så snart det kom till hennes hand, den förvirring som gör det omöjligt att lista ut vem som var och var inte dricka sin andel. Mike och två av hans wrestling vänner upp bak, Sally förlorade i mitten av horden, flankerad av två av hennes likaledes blygsamma vänner.

  "Man känner jag lite weird", Sally sade upp från ingenstans, prata innan hon ens insåg hon gjorde så. Det var sant, hon kände sig lite konstigt. Lite mer ringt än hon borde ha varit. Typ av lightheaded. Något…uppspelt. En knut av spänning i hennes mage var byggnaden, inte helt obehaglig men också märkligt nog att skrämma henne.

  "Har ni ätit något idag?" frågade Jenna.

  "Ja, massor", Sally sade. Hon hade varit säker på att overeat innan du går ut, vet att alkohol och en tom mage inte blanda väl.

  "Det kanske var shot", Becky sagt från hennes andra sida. "gick rätt till ditt huvud."

  "Ja, kanske", Sally sade, att komma ihåg konstiga smak. Kanske cup hade smutsiga och hon skulle råka drack några grime med sin vodka. Hon försökte skjuta den växande oron från hennes sinne som ladan dök upp närmare.

  De började skära genom den täta skogen som omger den, redan, ljudet av den part som var överväldigande egna högljudda chatter. Snart nästan alltför tidigt för Sally sinne, hon var tjock. Juleljus hakat upp till en generator inrett utrymme. Tre ölfat sattes upp, med några av pojkarna agerar som bartender i hörnet, ösa ut enorma ladlefuls av en ljus blå drink.

  Sally skannade rummet söker Cassie, hon hade hoppats att hennes vän skulle vara där, men det verkade flickan hade valt ut. Att Sally är förakt, men Geon och hans gäng hade inte valt ut och hon såg dem som driver omkring i ett annat hörn, titta på festen med omisskännlig bad-boy leers på deras ansikten. Brummande, Sally väntade för Mike att hitta hennes nära ingång
en.

  Hon börjar kännas främmande och främlingen med varje sekund. Hennes ansikte kändes det brann upp, och hennes ben kändes tingly och ljus. Publiken runt henne verkade vara alldeles för snabbt, då alltför långsamt, stretching och kondenserande slå rytmiskt. När Mike framträdde inför henne, hålla ett skummande kopp öl, hon nästan snubblade in i honom att försöka ta den.

  "Mike, jag kännas inte…jaha, jag tror jag…jag tror jag är sjuk", Sally sagt, orden kommer från hennes mun med tjocka. Hon plötsligt kände deathly törstig, men vad hon egentligen ville ha var vatten, öl verkade vara ett nödvändigt ont för att bekämpa törst.

  "Jaha?" Mike sade, smuttar på sitt eget öl, en konstig leende kommer över hans ansikte. "Tja…uh, oroa dig inte, du är inte".

  "Vad?" frågade Sally, lutande till honom närmare, plötsligt mycket intresserad av färgen på hans flanell jacka. Nå, hon tilltal, förvånad över att känna att det var en smöraktig mjuk. Hon kände en plötslig lust att gnugga hennes kind mot den.

  "Du är inte sjuk, baby, du är rullande", sade Mike med ett ännu större leende, draping hans arm runt hennes rygg. Sally kändes som hennes kropp var en ocean, vätska och segt, vågor av känslan att rulla igenom hennes vilja att surfa. Men under det att knut spänningar växer och växer, ångest att ge varje känsla i hennes kropp en skarp kant.

  "Jag är vad?" Hon frågade, förvirrad.

  "Jag fick några Molly från Jess' pojkvän och gav dig lite. Det är en speciell natt så…".

  Ångesten ökade i taggiga skärvor i Sally's hjärna. Dessa förnimmelser som hade känt mig bra stängs plötsligt hemskt. Förverkligandet kraschade runt henne.

  "Du Drogades mig?!" Hon ropade, att skjuta själv av sin pojkvän i skräck. Plastburken hon hade varit anläggning - som hon först nu insett var tom - mycket clattered till marken.

  "Jo, när du säger det så", sade Mike, frowning och försöker närma sig honom igen medan hon backat bort. "Baby, lugna ner. Det är nog att kännas riktigt bra, du finnas att tillfalla älskar den. Bara slappna av och…".

  "Du Förbannade drogades mig! Oh min Gud, jag kommer att dö! Jag kommer att dö, Mike! Oh my god, oh min Gud", Sally upprepas, hennes liv verkar blinka framför hennes ögon. Hennes hjärta var banka ur hennes bröst, hennes mun torr igen, hennes fingrar skakar, som hon förde dem till hennes ögon i skräck. Färgstrimmor följt allt runt omkring henne. Tiden var blodkärlen utvidgas igen och påskynda. Mike sade något som hon inte ville höra, nått fram till griper hennes handled. Hon yanked borta, rädsla broddar i hennes sinne.

  "Du måste ta mig hem…till ett sjukhus…jaha, min Gud, Mike hur kan du…".

  "Lugn fan ner, Sally", sade Mike, arg nu. "Det här är bra skit. Slösa inte bort det ursinnig utan anledning. Jag ville bara koppla av lite. Du är en sådan satans tajt åsna, du behöver bara koppla av och njuta av en gång…".

  Sally's mun öppnas i ett skrik, men inget ljud kom undan. Mike avancerad på henne igen, den här gången som encircling honom i hans armar, trycka sin kropp mot hennes, försöker kyssa henne. Hon kunde känna något hårt i hans byxor och kämpade för att få bort, andedräkten kommer i ojämna andetag, hennes hjärta såra från banka så snabbt.

  "komma bort från mig", hon klaga, förlora hennes styrka och hennes sinne samtidigt. Med en sista herkulisk ansträngning, hon slitas själv bort från Mike's grip, bara att falla bakåt - och slår någon annan. Någon stor och hård. Panik fluttered runt henne igen, knän och ben att skaka. Då vände hon nästan grät när hon såg Geon ansikte framför henne, hans ögon fast i en livsfarlig reflexer på Mike.

  "Vad fan är det som händer", Geon bett, röst allvarlig som graven. Mike drog själv upp till full höjd men ändå verkade som en skugga i jämförelse med Geon's storlek.

  "ingenting, man, det är ingen av din affärsrörelse. Din systers bara ursinnig utan anledning", sade Mike, pustar han ut bröstet. Instinktivt, Sally böjt sig mot Geon bröstkorg. Hon kändes som hon brann upp, övertygad om att hon hade blivit förgiftad, verkligheten spricker mer och mer när hon försökte göra känsla av förnimmelser i hennes kropp.

  Geon verkade varm och välkomnande i detta ögonblick, men hon hade inte känt så mycket om honom i år. Till hennes förfäran, han tryckte henne till något. Ser ned på henne, han tog henne dilaterad elever och skaka händer innan hans käke gått tillbaka mot Mike.

  "Vad gjorde hon? Visste du att ge henne något, du lite punk?"

  "Bara några Molly, människan, det är bra skit, hon är fin, hon behöver bara…".

  "Molly? Varför i helvete skulle hon ta det? Hon inte ens vilja dricka" Geon sade, och ser ner på Sally han grep henne under hakan, rita hennes ögon till hans. Sally kändes det hav av känslor calming något som hans stadiga blick fångade henne. "Visste du att Molly, Sally?"

  "Jag…jag…Jag visste inte att han…han satte den i…han satte den i min drink," sade hon stamma, slutar med en snyftning. Geon är ögon väckt argt och han släppte henne och driva på Mike.

  "Du son till en tik," muttrade Geon, händer stänger in nävar. "Vad i helvete är fel med dig? Behöver läkemedel flickor att få dem att vilja ha dig? Är ni förbannade skämtar?"

  "Mannen, detta är inte någon av dina affärer" Mike svarat, men Sally kunde se rädslan arbetar sin väg in i hans ögon. "Du vet att din syster är så strikt, jag tänkte bara…".

  Han aldrig avslutat sitt straff. Ett vidrigt knakar verkade fylla luften som hans ansikte vispade runt på sidan, klarrött blod droppade från hans näsa. Geon höll knytnäven i ena handen, massera knogar.

  "sjuka son till en tik," muttrade Geon, sedan gripit Sally i handen och ledde henne, drar henne genom folkmassan. Hon tittade bakåt, Mike höll sin näsa i båda händerna och skrika något som hon inte kunde höra över ljudet.

  När hon träffar den friska luften, hon omedelbart började kännas lite bättre. Förvirringen i hennes sinne rensas, ångesten börjar mellow, hennes stickande lemmar stadigt på hennes sidor. Geon släpade henne till ladan, där par lutade mot trä sidospår som upprättar eller rökning. Han satte ned henne, crouching bredvid henne.

  "Hur känner du dig?" frågade han, genuin oro i hans röst överraskande henne. Hon ansåg att samma strålande värme hon hade känt tidigare, märkligt behaglig sensation som hon hade upplevt återvänder i en långsam kurva.

  "Uh", sade hon, fortfarande försöker hitta ett sätt att göra sina tankar i ord. "Weird. Okej. Weird".

  "Ja, det är normalt", Geon svarade med en suck. "Mannen, som indianen…".

  Som om drömmen hon hade levt i de senaste halvtimmen plötsligt blev verklighet, hon tänkte på Mike's face vispning till sidan.

  "Visste du sönder hans nos?" Hon ställde en liten röst, curling hennes knän upp till hennes haka.

  "Jag hoppas det", sade Geon, hans egen röst låg och vred.

  "Åh," Sally dålig dusch, försöka knacka ned rastlöshet växer i hennes armar.

  "Vill du åka hem?" frågade Geon sträcker ut att hålla hennes rygg i en gest som var förvånansvärt anbud. När han rörde vid henne, Sally kände en plötslig bloom av känslor i hennes bröst. Hon försökte kommer undan, rädd för det. Hon flinade och skakade på huvudet.

  "Jag vet inte…Jag vet inte…" hon sade. Geon flinade och satte sig ned bredvid henne. Han svepte sin arm runt hennes rygg, sprida den konstiga värmen hon skulle kännas. Sally suckade och fann upplevelsen så angenämt att hon gjorde det igen.

  "Kommer du ihåg den tiden när vi var tio och ville ha en hund? Och vi visste Todd Jillae och aldrig skulle få för oss, så vi bestämde oss för att vi skulle "hitta" en och följa oss hem?"

  Sally giggled, minne levande.

  "Det fattiga terrier…".

  "Tja, jag menar, det var utanför, och det verkade inte tillhöra någon…".

  "Vi gjorde det sjuka livnära den heta hundar försöker lura den hem!"

  "Och kastade ringen!"

  "Åh, vi var så litet ryck", Sally svarade med ett skratt. Skrattet känns bra. All oro och rädsla var slukas av andra
känslor. Det som är bra. När var sista gången hon och Geon hade talat så här utan att slåss? Det verkade vara för evigt...

  Ljudet av fotsteg kastade Sally av för en stund, världen suddas ut tillsammans, konstigt nog, och en glasskärva i panik sprang genom henne igen.

  "Vad hände?"

  Hon igen rösten som Tyler's; han var Geon's bästa vän, och medan Sally var långt från hans största fan, hon var minst nöjda med honom.

  "hennes dumhuvud pojkvän glidit henne några E", Geon förklaras. Tyler's ansikte plötsligt dök upp stora som han hukar sig ner bredvid dem.

  "Lucky", sade han.

  "Få där mander, tik", Geon growled. "Skulle du inte gillar det mycket, om du aldrig gjort det förut och visste inte ni det."

  "True", Tyler sade. "Tja, hur ya känsla, Sal?"

  "Um…okej…jag gissar," sade hon, paniken sjunkit samman igen.

  "Bra nog att party?"

  "Kom igen, dude", Geon sade, irritation i hans röst.

  "Här," sade Tyler, hålla en kopp öl. "Jag fick det för dig".

  Geon tog det och bortskämd i några stora gulps innan den passerar den till Sally, som ansåg att förneka det men kände törstig igen.

  "Det hjälper dig lugna ner," sade Geon. "Jag menar, du bör egentligen bara åka hem, men…".

  "mamma och pappa vet", sade Sven, hennes handskakning som innehas cup, nya rädslan gripa hennes hjärta. Geon suckade.

  "Tja, vi väntar 'til dina fötter är tillbaka på marken och jag tar dig hem," sade han.

  För nästa två timmar, Geon sat med Sally, hjälpa henne rida genom intermittent vågor av sensation och extas och rädsla och panik. Vänner av båda parter gled runt, säga hej eller kontroll på Sally, drycker för Geon. Några av Sally's vänner uppmuntrade henne att dansa eller försöka njuta av själv, men hon kände sig trygga med henne och ber vättarna som fortfarande verkade utstråla en underlig värme som andra personer saknade. Slutligen började hon känna av läkemedlets effekter avtar, och kämpar för att hennes fötter hon nyss gäspande.

 

‹ Prev