ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 26
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 26

by Gillian Joyner


  Geon on radan ei voisi olla siististi sidottu kuvaava. Toisin kuin hänen perheensä oli kaikista kilpailuista - valkoinen, musta, Latino, vaikka Aasian. Jos pidit huumeet, viina, sukupuoli, kerää musiikkia ja saada vaikeuksiin, se oli tervetullut. , joiden perusteella yhteisen tavoitteen, että Gangs of joukko skinheadeja hyökkäsi ja vastuksen roistoille liikuttaa kaupunkiin, ja ennen kaikkea Sally on huolissaan siitä, että hän oli tullut kotiin eräänä päivänä ruumisautolla. Useammin kuin kerran, hän oli joutunut häntä slinking osaksi huoneeseensa yrittää oli musta silmä asianomaisen vilpillistä menettelyä tai ilmeistä häiriötila. Kun hän yritti kysyä häneltä, mitä hän saattoi saada välittömästi puolustuskannalle.

  "Ei fuckin'", joita hän oli kovalla työllä rakentanut snarl. "Mene takaisin huoneen ja tehdä kotitehtävänne kiltisti tyttö."

  Geon on aina toiminut kuin hän oli niin paljon vanhempia kuin Sally, vaikka ne olivatkin. Hän aavistaa hänen mielestään hänen ominta alaansa elämä antoi hänelle hiukan elämänkokemusta, että hänen suorat A, draama-club, joulu-squad elämään. Nyt, kun he olivat molemmat niiden korkeiden vuoden high school, Sallylta oli edistymässä kohti lopullista tavoitepainoasi siirry Columbia University New York City; Geon, toisaalta oli tarkoitettu community college. Hän näytti siltä kuin piittaamattomat korkea-asteen koulutuksessa, koska hän oli perheen kanssa.

  "Mitä te aiotte tehdä? Et pidä kotona ja raising hell, Geon" Sally oli kerran kuullut Jillae sanoa hänen poikansa, kun hän söi aamiaisen.

  "Olen liikkumaan", hän jäyhää vastausta. Hanki oma paikka."

  "Mitä rahaa? Sinulla ei ole työtä..."

  "Sain rahaa", joita hän oli kovalla työllä rakentanut yleisomistukseen, josta käytetään nimitystä. Ja se oli totta, jotenkin Geon oli rahaa. Istuntosali on ostanut itse vanha Camaro, riittävät pitämään itseään Painolastin ottoa, kalliita vaatteita ja kellot, tarpeeksi heittää itse puolue joka ikinen yö. Asia oli, kukaan ei tiennyt, mistä rahat ovat peräisin, ja hän oli erittäin hiljainen. Sallya, Jillae ja Todd tiesimme kaikki, missä hän ei saanut varojen oli mihinkään. Jotenkin Geon olivat onnistuneet pidätetään, mutta kuinka kauan onni, oli paljon tylsempää.

  "Haluan vain tiesin mitä sanoa teille, että pääset hyödyntämään ei voi elää elämäsi," Jillae oli sanonut. Hän kuuntelee kohta ovella, Sallylta voisi melkein kuulla kyyneleet hänen äitipuolensa ääntä, ja se meni hänen sydämestään. Perhe ollut niin paljon vihaa tulevat ulkomaailmalle, tuntui epäreilua, Geon ei saisi aiheuttaa paljon harmia kotonaan. Samanaikaisesti sekä paukkeeseen työvälineet ja osuisi. vastaan lattian puupalikalla, Sallylta sydän hyppäsi. Hän yritti juosta portaat ennen Geon kiinni hänen vakoilun, mutta hän oli liian hitaasti.

  "saada hyvä kuunnella, sis?" hän kysyi,' hymähtelevätkin hänen kasvonsa. Pulssia, toinen käsi porraskäytävien siivous, Sallylta käännetty hänelle valhetta hänen huulet.

  "En minä tiedä mitä huumesodasta", hän sanoo. Heidän silmänsä olivat lukossa Tahtojen taistelu huipentuu, Geon dark ruskeat silmät ennusmerkkinä shoot laserit suoraan Sally on kevyt sinisiä palloja. Jos heidän persoonallisuutensa olivat toistensa vastakohtia, niiden ulkonäön olivat vielä enemmän. Geon on korkea ja hoikkien, vaikka Sally oli pieni ja ohuita, joten pienet B-kupin rinnat ja vaaliruhtinas ailahtelevan tuntemuksen kaikille hänen ominaisuuksia.

  "mitä vain mieli oman pirun business", hän sanoi, työntää aiemmin hänet portaita omaa huonetta.

  "Se on minun tehtäväni, Geon" Sally lipsahti Amerikkalainen kaapelikanava. "Miksi sinun täytyy olla sellainen ass? Käytössä on mukava kaveri. Voit käyttää aina pakottanut minua, keinuja ja katsella elokuvia. Olet nyt kuin…hirviö!"

  Geon kääntyi hänen, suu sijoittuu snarl.

  "Anteeksi, Sal", hän sanoi. "ihmisten muuttuessa. Kasvaa aikuisiksi ja pysäyttää yrittää tehdä vaikutuksen kaikkia hemmetin aikaa, etkä ehkä elämä on hauskaa."

  "Mikä on niin hauskaa noin astuminen taistelee ja hungover kaiken aikaa?" hän vastaan taistellaan kävelemällä portaat asettua vastakkain häntä. Päistekohdan ylittämisen käsivarret hänen vartalollaan rinnan, hän huomasi, kuinka hänen silmänsä flitted lyhyesti ylös ja alas hänen vartaloaan. Joskus kun Geon tarkastellut hänen olevan hän voinut uskoa, kuinka paljon hän oli kasvanut, nuori tyttö hän oli aikaisemmin. Ja jos hän olisi rehellinen, hän joskus jäsenyysehdokkuuden kun häntä samalla tavalla. Hän täyttää paljon koska liian ohut, uponnut ja ettei paljasrintainen robo ole vielä esiintynyt valmiiksi kirjoittamisen. Nyt paidat lähes maksimijakson nopeudella hihat ja kirstuista, joissa ei ole suuria lihaksia ja hänen elin, ja hän oli vähintään 30 sentin verran suurempi kuin hän oli.

  "Jos sinulla on kysyttävä sinulta ei jää yksikään tietää", hän sanoi chidingly kääntämällä mennä hänen kammiostaan. Vihainen hänen jatkuva erottamisesta hänen, Sallylta saavuttaneet ja nappasin hänen mahdollisuuksiaan. Hän ravisteli häntä kiivaasti kääntämällä hänen pystyasentoon ja tuemme häntä seinään. Sally silmissä soveltamisalaa laajennetaan järkytystä ja pelkään paljon suurempia poika seethed hengiltä. Hänen sydämensä pounded hänen, ja vaikka hän tiesi Geon ei itse asiassa koskaan satuttaa häntä, tutki suuttumusta hänen silmänsä olivat melkein fyysistä sinänsä.

  "Mitä?" hän growled.

  "Etkö pahalta, joten äitisi tuntuu", sanoi Sally keräämällä kaikki hänen rohkeuttaan torjumaan instinctual pelkäävät hänen vatsaan. Geon suuria ystäviä, mutta se ei ole pelkoa. Hartiat ja kääntyminen jälleen kerran Geon antoi hänelle vähättelevää aaltoa.

  "väänny", hän sanoi ennen oven eurolta, jättäen Sally läähättävän, sydämen hakkaamaan, käytävällä.

  Nyt, kun hän kuuli murjottavan samassa rakennuksessa aloittaa ala laantua, Sallylta saatoimme hengähtää,. Lopuksi hän voisi tehdä hänen esittämällä rauhaa ilman solmitut-mahan tunne, että hän sai kun hän tiesi Geon oli hieman kiertämällä tytön aivot, Pari huonetta tuonnempana.

  Sally ollut tajunnut, mutta se ei ollut vain hänen on kuitenkin kunniassaan asenne seksiä, mikä iltapäivinä niin kovasti. Se oli myös se, että syvällä takaisin mieltään, hän miettinyt, miltä tuntuisi niin mukavat, huutaa. Hän ihmetteli, mitä tarkalleen ottaen Geon tehdä those girls tämä on tehnyt hylätä mitään, että he palaavat joka päivä, jolloin ne oli tietää Geon's hit-it-quit-it mainetta.

  Sally oli vain houkutella hänet fokuspisteen takaisin kotitallentimella kotitehtävät levittää ennen häntä, kun hänen matkapuhelin soi. Alaspäin, Mike's hymyilevän, periamerikkalaiseen tyttöön kasvot täynnä. Sally tuntui hänen omasta suustanne korjaukseen, poskilla, sillä hän oli saanut vihiä asiasta.

  "Mikä, lapsen?" hän pyysi. Se kuulosti Mike oli ajon aikana sekaisin soi liikennettä ja matala musiikkia.

  "Olen Katoille nouseminen ja huomisen yö, gonna edulliselta juomia. Mitä haluat?"

  Seuraava yö oli valtava bash koko senior class, eräänlainen "olemme puolivälissä" juhlaan. Se oli yksi koulun pisin epäviralliset perinteet; ja se oli sellainen puolue, joka ei ole jäänyt pitäisikin muistaa ylihuomenna. Sally yleensä olla sivuuttamatta räväkkää tapahtumat ja runsaan kertajuomisen ja tämä tapaus ei oikeastaan voida tinkiä. Jos hän ei käy, hän oli joutua naurunalaiseksi hänen ystäviään ja lehden pääkirjoitusta, Mike ole hauskaa.

  "Oho, te tunnette minut, babe, I'll drink olipa niin kauan kuin se ei maistu kuten viina", hän sanoo amiably tarpeeksi.

  "Todella? Tuollasta ajattelin jonkinlaisia viina… Todellisia juoma, tiedät?"

  Sally bit hänen kaksoishuulitiiviste. Hän tunsi Mike halusi saada Sally humalassa tarpeeksi ehkä otettava asiat hieman pitemmälle kuin uskotellessaan. Hän luottaa häntä hyödyntämään häntä, mutta hän osasi myös paljon hänen aikomuksiamme pidetään tekosiveinä luonne ajoi hänet hulluksi. He olleet yhdessä kaksi vuotta ja hän oli aina vain let him tuntevat hänet hänen syntymäpäivänään tai juhlissa.

  "Um, viski on tollaset skillit…intensiivistä. Tarkoitan, että sinun täytyy huolehtia minua koko yön ajan kun sain sairas…can't Y
ou just get, vodka tai jotain? Vai, kuten Mike kova..."

  "I'll get vodka," Mike sanoi, leijailevan keveä. "Mike on vaikea pistää rasvaa, sokeria."

  Sally rolled silmiänsä ja onnellinen Mike ei näe häntä. Kun painija Mike on aina ollut huolissaan siitä, että paino ja vaikka Sally täydellinen aikataulu ja ilonpitoa käytäntöjä pidetään hänen hoikka ja hänen huolensa paino joskus hänen sanovan jotain hänelle.

  "kuulostaa hyvältä", hän sanoo. "Mihin aikaan aiotte ottaa minut huomenna?"

  "No, jokainen kokouksessa esille Jess' house etukäteen valmiiksi peli, joten, kuten kuusi?"

  "magia" Sally valehteli, ei todella kovasti huolta hänen huolimaton tuttavat yö, varsinkin jos kaikki olivat menossa aloittaa juominen niin aikaisin. Sally aina lopulta ryhmä Mom pakottaen tyttöjen repiä hiuksiaan ja myönnettäessä takaumia, ja pretzeliä. Mike alkoi vastata, hän keskeytti hänet hänen näkemystään ulos ikkunasta yhtäkkiä tullut erittäin mielenkiintoinen. Tyttö Geon oli, iltapäivällä oli juuri lähdössä ja uppoamisen tunne Sally puolestaan tajusivat, jotka se oli.

  "Huomio, Mike…Oh my god, freaking asshole!"

  "Uh…mitä? Mitä…" Mike sanomme.

  "täytyy mennä, Mike, I'll soittaa sinulle myöhemmin, rakastan sinua", Sallylta, odottaessamme häntä vastaamaan ennen sen katkaisemista. Hän nousi eteenpäin, jotta saataisiin parempi ulkonäkö ja vahvistaa sen, mitä hän jo tiesimme olevan totta. Ei jättänyt ketään kylmäksi rahtuakaan varmasti mieltään, joka sai tyttö ja sokeaa raivoa, hän lensi kotipalvelin, kalina häntä vastaan nyrkein Geon oven kanssa.

  "päästä pois, Geon, tyhmä pala..."

  Hänen nyrkki laskeutui ohuessa ilmassa, kun Geon avattiin ovi, hänen edessään - liikkuivat tässä suunnattomassa joukossa lauseke sekava ja iloisella tavalla.

  "Mitä?" hän kysyi, nojaa selkä ovikehyksessä etupuolella on kätkenyt käsivarsiinsa ristissä vastaan naiselle. Sally puhua paitsi havaittu sanansa herättävät hänen kurkun, hänen rinnan heittoliina täynnä vihaisia hengityksiä.

  "……… äpärä!" hän huusi kädet Hio palloilutaitojasi yksinpelissä, nyrkit vielä kerran. Hänen onnellisen vain vaikeuttanut hänen suututtaa. "Miten saatoitte!"

  "Miten voisin olla mitä Tincurbell?" Geon kysyi, hänen smirk kasvaa. Tiedät tarkalleen mitä olen seurataan, Sally ajatuksen yli melu raivo mieltään.

  "Cassie? Cassie? Kaikki tytöt maailman tapahtumista CASSIE?"

  Geon kevyesti.

  "Hän tuli minun luokseni . Kuulimme taitoni ja toivoo, että maku. Mitä minä voin sanoa? Olen kova mies voi vastustaa."

  Sally savuava. Cassie oli yksi hänen vanhin kavereihinsa, yksi vanhin ystäviä. Ennen Geon olisi ollut syvään ansiosta hän oli viettänyt yhtä paljon aikaa leikkiä Cassie kuten Sally oli. Se ei ollut juuri Cassie ja Sally aikoivat riittävän serkusta, vaan että kaikki koulussa tiesi Cassie oli sotkun kuvausten jälkeen on kaadettu, poikaystävä, Brian. Buzzilla on päivätty jo vuoden freshman kumoaisi pettänyt häntä. Tämän jälkeen Cassie olisivat olleet yhtä herkkiä vauvana.

  "Joopa joo oikeassa! Tiedätte hyvin ikävää koneellista Cassie's kouraisee ja olet hyväkseen, jos haluat lisätä toisen loven omaan bedpost! Miten saatoitte? Olet käyttänyt toista diaesitys hänen kanssaan, chrissakes! Hän on käytännössä perheelle!"

  Hän kevyesti uudelleen, smirk fading hänen kasvonsa.

  "En ole jumissa, koska Cassie yhdeksäs luokka. Hän halusi saada, minulla oli enemmän kuin valmis antamaan yksikköni."

  "Olet vain ainoastaan pahentaa sitä! She's sanonpa kaikki siihen kiinnitetyt ja olet gonna break hänen sydämensä uudestaan! Olet liikkeellä, ja te tiedätte sen! En halua uskoa. Siinä on koko aallonpohjan, Geon" Sally sanoi, partaalla, mutta kyyneleet eivät halua vaikuttaa heikolta.

  "Se on kuulu sinulle mitä tehdä oma huone, tai mitä Cassie ei omassa huoneessani. Mikä oli paljon," hän sanoi, tarjoavansa julma hymyn. "Jos mitään haluan autoimme häntä, sai huomata, että hän tarvitsi mieheksi pelattuaan liikutellaan, little boy niin kauan."

  "Oho, ja olet mieheksi nyt?" Sally sanoi, rajanylitykset omasta aseita ympäri hänen rintakehää. "..."

  "Listen sis, ehkä teidän pitäisi palata huoneen ja pohtia, miksi olet niin vihainen. Minusta vaikuttaa siltä, että teillä ei miellytä minua viihdyttävä kaikki tytöt, ei pelkästään Cassie. Tämä on hyvä syy tehdä paljon siitä."

  Sally avata suunsa, sanattomia. Luonnollisesti hän oli tavallaan oikeassa. Hän ei esimerkiksi Geon kuljetetaan laumoissa tytöt sisään ja ulos hänen huoneen kuin paraati. Mutta se johtuu... no, se ei ollut väliä, miksi hän ei pitäisi siitä. Hän ei ollut velvollinen kertomaan mitään häntä, oli hän?

  "Vain siksi hahmoon ei koskaan näyttää yhtä hyvä kuin näytän lady ystäviä ei tarkoita sitä, että aion lopettaa", hän sanoi, suoristus ja tehdä valmis sulkea ovia, hänen kasvonsa. "Ehkä jos sinulla on säädettävä joskus pelissä se pahuksen pyörätuolipotilaita, ass."

  , Sally jätettiin edessään suljettujen ovien takana. Musiikkia toistetaan liian voimakas osa käytävällä. Sally lopuksi ne kyyneleet rullaa mäkeä alas hänen posket hän käveli takaisin hänen oma huone, sulkea oven eurolta, hänen takanaan. Kuten hän astioihinsa, yrittää rauhoittaa itseään, hän luuli hänen ystävänsä.

  Heikko Cassie, hän ajatteli. Haluaisin soittamalla hänelle...

  Ja sen, mitä? "Tiedän teidän ja minun velipuolensa Tobyn mennessään nukkui yhteen ja se on mielestäni kauhean"?

  Jos Cassie halusi puhua, hän pyytäisi Sally tehdä niin...

  Sillä välin Sally voisi esimerkiksi vetokaappiin, ikäviä asioita Geon on todettu, ja ihmettelevät, miksi he tekivät niin hullun…ja sekavat.

  ***

  "Kuvaa, laukauksia, laukauksia!" Jess kiljuin viskaa hänet muoviastiaan. Erotu joukosta hooted hänen ympärilleen. Sally koetti kuuntelemaan, mitä hänen ystävänsä tanjalle sanoi, jotkin draaman niin ja niin ja niin ja niin lentelevät niin ja niin. Keskustelu oli lakaista maton alle, koska näin kovassa metelissä useamman muovisen kupit ja niiden arvon alenemista, jokaisella on runsaasti sip selkeät viinaan. Sally huokaisi. Hän oli jo juoneet drinkin ja puoli, ja hän vihasi tekemässä kuvia.

  Miksi olen jopa ystävillesi näillä hullu, hän ihmetteli, eikä suinkaan ensimmäistä kertaa. Mutta päätellen tutki Mike oli kuvaamassa häntä, se ei ollut oikea aika kieltäytyä juoma. Ryhmän korottivat mukit ilman, kippis uhraamaan sille osapuolelle jumalia, Sallylta pidetään hänen nenäänsä ja tapettujen juoma.

  Hänelle yllätys, se pistää häntä samoin kuin alkoholi, mutta myös selvästi…eri maun. Kun katson ympärilleni, hän ihmetteli, onko joku muu kokenut saman, mutta keskustelu oli jatkaa mahdollisimman pian tyhjät kupit olivat tykitti tietokantaan. Hän oli kuitenkin tulee epätavallista nähdä välistä kulkevan Mike, Jess, Gary, ja Liisa, jonkinlainen hiljainen smirk, joka ei istu hyvin Sally vatsaan. Tai ehkä se oli juuri viina...

  "Paljonko kello on?" joku screeched ja ilmoituksen, jonka mukaan se oli kahdeksan, alkoi hurja kiire kerätä takit ja laukut ja pää on osapuolena. Se on tarkoitus järjestää vanha lato on 1,6 km:n päässä Jess' House, ja siksi he kaikki vierainamme. Kukaan ei ollut huolissaan ajo humalassa ja Jess' vanhemmat olivat melko pysyvä lomien tapaamisessaan Mallorcalla. Ne voivat helposti voineet pitää partyillä Jess' House, mutta se oli paljon hauskaa tavallisimmat tavat ja hylättyjä omaisuutta. Ainakin viihdettä kaikille muille. Ei niinkään vastauksena omaanne.

  Pullo viinaa mennyt kädestä käteen, kävellä ja Sally välttää erityismenojen ystävineen viemällä se heti, kun se sai kädestään, sekaannus mahdottomaksi, joka oli ja ei juomaveden osuutensa. Mike ja kahta hänen wrestling ystäviä kohoamaan takana, Sallylta menetti keskellä, tukena kaksi hänen vastaavasti vaatimaton ystäviä.

  "Man, mielestäni siltikin weird", sanoi Sally tyhjästä, puhua hän jopa huomasi, että hän oli tehdä niin. Se totta; hän tuntuu hieman kummalliselta. Hieman enemmän buzzed kuin hän olisi pitänyt. Jonkinlainen lightheaded. Hieman…innoissaan. Kuten letkunkiristintä Kongon demokraattisen
tasavallan itäosassa hänen vatsa on rakennus, ei pelkästään epämiellyttäviä mutta myös silmiinpistävän riittävästi, jotta pelästyttää hänet.

  "näitkö mitä syödä mitään tällä kertaa?" Jenna Rink pyysi.

  "Joopa joo, vauhdikkaalla" Sally sanoi. Hän oli ollut ehdottomasti unohtamatta runsaaseen sienien ennen merelle, tietäen, että alkoholi ja tyhjään vatsaan ei. Sekoita hyvin.

  "Tämä oli lyönti," Esimerkkitapauksemme Becky sanoi hänen toisella puolella. "oikeus korvasta."

  "Joopa joo, ehkä" Sally sanoi, juutalaisvainon outoa makua. Ehkäpä cup oli likaista ja hän oli vahingossa join grime hänen vodka. Hän yritti työnnä Huolensekaisella kauhulla hänen kannattaa muistaa, että navetasta ensimmäiseksi vierailukohteeksi lähemmäksi.

  He alkoivat käydä läpi tiheän ympäröivistä; jo, että sen äänen osapuoli oli ylivoimainen oman kovaa tärinää. Pian lähes liian aikaisin. Sally mielen, hän oli tapahtumien keskipisteessä. Kauniita jouluvaloja koukkuun generaattori koristeltu avaruuteen. Kolme keikkumista, joitakin pojat toimii 1,225 nurkkaan, poliittisena eliittinä valtava ladlefuls on kirkkaan sininen juoma.

  Sally skannattu huone etsitkö Cassie; hän oli toivonut hänen ystävänsä olisivat beat 'em up, mutta näytti tyttö olisi valinnut. Voit Sally's halveksiminen, Geon ja hänen miehensä ei ollut päättänyt, ja hän näki ne vetelehtimiseen ympäri toiseen kulmaan, katsot bileisiin erehtymättömän bad-boy leers Dive-Academyn sukellustutkintonsa. Rahinaa, Sallylta odottaneet Mike voi löytää paikkansa sisäänkäynnin läheisyydessä.

 

‹ Prev