ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 33
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 33

by Gillian Joyner


  "Akkurat! Du vet fordømt godt Cassie er trist, og du bare benytter deg av som å legge til enda et hakk til din bedpost! Hvordan kunne du? Du brukte å spille på lysbildet med henne, for chrissakes! Hun er praktisk talt familien!"

  Han trakk igjen, den sjarmerende fading fra hans ansikt.

  "Jeg har ikke hengt ut med Cassie siden 9. klasse. Hun ønsket å få lagt, var jeg mer enn fornøyd med å tilby mine tjenester."

  "Du er bare kommer til å gjøre det verre! Hun kommer til å få alle festet og du bare kaste bryte sitt hjerte igjen! Du er en idiot, og du vet det! Jeg tror ikke du. Dette er en helt ny lav, Geon," Sally sa, på randen av tårer, men som ikke ønsker å vises svakt.

  "Det er ingen av bedriften din hva gjør jeg på rommet mitt, eller hva Cassie fungerer i rommet mitt. Det var mye på veien," sa han, og tilbyr henne en grusom smil. "Hvis noe, jeg hjalp henne ut, fikk henne til å innse at hun trengte en real mann etter å spille rundt med som liten gutt så lenge."

  "Ja, og du er en ekte mann nå?" Sally sa, krysse hennes egen armene over brystet hennes. "Jeg bare…"

  "Lytt, sis, kanskje du burde bare gå tilbake til rommet og tenke på hvorfor du er så sint. Ser for meg at du ikke liker meg underholdende noen jenter, ikke bare Cassie. Dette bare gir deg en god unnskyldning til å gjøre en stor avtale om det."

  Sally åpnet sin munn, stum. Selvfølgelig, han var litt til høyre. Hun gjorde ikke den måten Geon gjetet jenter i og ut av rommet sitt som en parade. Men at det var fordi…vel, det gjorde ikke så hvorfor gjorde hun liker det ikke. Hun var ikke forpliktet til å forklare noe til ham, var hun?

  "Bare fordi din mann vil aldri vise deg så bra en tid som jeg vise min frue venner betyr ikke at jeg kommer til å stoppe," sa han, rette ut og gjør klar til å lukke døren i ansiktet hennes. "Kanskje hvis du fikk lagt en gang i en stund, ville du få som fordømte stikker ut av ditt asen."

  Med at, Sally var venstre vendt mot den lukkede døren. Lyden av musikk spilt altfor høyt filtrert i gangen. Sally endelig la de tårer rull ned hennes kinn som hun kjemper seg tilbake til sitt eget rom, smeller døren bak henne. Mens hun satt ned, prøver å roe seg ned, tenkte hun av hennes venn.

  Dårlig Cassie, tenkte hun. Jeg skal ringe henne ...

  Og si hva? "Jeg vet at du og min toby sov sammen, og jeg synes det er forferdelig"?

  Hvis Cassie ønsket å snakke om det, hun kunne komme til Sally å gjøre det ...

  I mellomtiden, Sally kunne avtrekksskap om den skumle ting Geon hadde sagt, og lurer på hvorfor de gjorde henne så mad…og forvirret.

  ***

  "bilder, bilder, bilder!" Jess hoiet og dytter henne plast kopp i luften. Publikum hooted rundt henne. Sally ble prøver å lytte til hva hennes venn Tanja ble sagt, noen drama om så-og-så og så-og-så slåss over slik-og-slik. Samtalen ble feid bort i den støyen som mer plast kopper dukket opp og ble delt ut, hver holder en stor slurk av klar likør. Sally sukket. Hun hadde allerede hadde en drink og en halv, og hun hatet å gjøre bilder.

  Hvorfor er jeg selv venner med disse gale mennesker, hun lurte på, ikke for første gang. Men skal vi dømme ut fra utseende var Mike fotografering henne, det var ikke riktig tidspunkt å nekte den drink. Som gruppe hevet sine kopper til luft, en skål tilbys opp til festen guder, Sally holdt hennes nese og slagen drikken.

  Til hennes overraskelse, det stukket som alkohol, men også hadde en utpreget…forskjellig smak til det. Ser deg rundt, hun lurte på om noen andre hadde samme opplevelse, men samtalen hadde gjenopptatt så snart den tomme kopper var smadret inn i tabellen. Hun gjorde imidlertid merke til en merkelig utseende passerer mellom Mike, Jess, Gary, og Lisa, en slags stille sjarmerende som ikke sitter godt på Sally's mage. Eller kanskje det var bare spriten ...

  "Hva er det?" noen svarte, og på kunngjøringen om at det var åtte, begynte en sinnssyk rush å samle kjortler og poser og hode til festen. Det kom til å bli holdt i en gammel låve innenfor en kilometer fra Jess' House, som var grunnen til at de hadde alle møtt der. Ingen hadde å bekymre deg om å kjøre fulle, og Jess' foreldre var på en ganske mye permanent ferie på Mallorca. De kunne enkelt ha holdt på festen på Jess' hus, men det var mye mer morsomt å snike seg inn på den forlatte hotell. Minst, moro for alle andre. Ikke så mye for Sally.

  Det flaske vodka gikk fra hånd til hånd på spasertur, og Sally lett unngås oppsyn av hennes venner av den sendes så snart det kom til hennes hånd, den forvirring som gjør det umulig å finne ut hvem som var og var ikke drakk sin del. Mike og to av hans wrestling venner førte opp bak, Sally tapt i midten av horde, flankert av to av hennes tilsvarende beskjedne venner.

  "Mann, jeg føler meg litt rart," Sally sa ut i ødemarken, snakker før hun selv at hun gjorde så. Det var sant; hun følte litt merkelig. Litt mer låst enn hun skulle ha vært. Typen lightheaded. Litt…spent. Som en knute av strammingen i hennes mage var bygningen, ikke helt ubehagelig, men også merkelig nok til å skremme henne.

  "gjorde du spise noe i dag?" spurte Jenna.

  "Ja, rikelig," sa Sally. Hun ville vært at til overeat før du går ut, vet at alkohol og en tom mage ikke bland godt.

  "Kanskje det var shot," sa Becky fra hennes andre side. "gikk rett til hodet ditt."

  "Ja, kanskje", Sally sa, husk det merkelig smak. Kanskje cup hadde blitt skittent og hun hadde et uhell drakk noen skitt med henne vodka. Hun prøvde å skyve den voksende engstelse fra hennes sinn som låven sin plass nærmere.

  De begynte å skjære gjennom den tette skogen som omgir det, allerede, lyden av party var overveldende sine egne høylytt skravling. Fort, nesten for fort for Sally's mind, hun var i den tykke av det. Julelys hektet opp til en generator dekorert på plass. Tre fat ble satt opp, med noen av gutta som fungerer som bartender i hjørnet, deler ut enorme ladlefuls av en lys blå drink.

  Sally skannede rommet ser for Cassie; hun hadde håpet hennes venn vil være der, men det virket som den jenta hadde valgt ut. Til Sally's forakt lik, men Geon og gjengen hans hadde ikke valgt ut, og hun så dem oppholder seg rundt i et annet hjørne, ser på festen med umiskjennelige bad-boy leers på ansiktene deres. Sukk, Sally ventet for Mike å finne henne nær inngangen.

  Hun hadde begynt å føle seg fremmed og fremmed med hver passerende sekund. Ansiktet hennes føltes som det var brent opp, og hennes lemmer følte tingly og lys. Publikum rundt hennes virket å være i bevegelse for raskt, deretter for sakte, tempoendring og kondenserende taktfast. Når Mike dukket opp før henne, holde ut en skummende kopp øl, hun nesten snublet inn i ham prøver å ta det.

  "Mike, jeg ikke følte…Åh, jeg tror jeg…jeg tror jeg er syk", Sally sa, ordene kommer fra hennes munn tykke. Hun plutselig følte kanskje kan redde dem fra tørste, og om hva hun virkelig ønsket var vann, øl virket som et nødvendig onde for å bekjempe tørst.

  "Åh?" sa Mike, nipper til sin egen øl, et merkelig smil kommer over sitt ansikt. "Vel…eh, ikke bekymre deg, du er ikke."

  "Hva?" Sally ba, skjeve i ham nærmere, plutselig veldig interessert i farger av hans flannel jakke. Å nå ut, hun klappet den, overrasket over å føle at det var the buttery myk. Hun følte en plutselig lyst til å gni hennes kinn mot det.

  "Du er ikke syk, baby, du ruller," sa Mike med et enda bredere smil, draping hans arm rundt skulderen. Sally følte at kroppen hennes var en ocean, væske og malleable, bølger av følelsen av å rulle gjennom henne som surfer. Men under det hele, at knuten av spenningen ble stadig større og voksende, angst gir hver følelse i kroppen hennes en skarp kant.

  "Jeg er hva?" spurte hun, forvirret.

  "Jeg scoret noen Molly fra Jess' kjæreste og gav deg noen. Det er en spesiell natt så…"

  Den engstelse rose i ujevne metallskår i Sally's hjerne. De følelser som hadde følt seg bra plutselig slått forferdelig. Realiseringen krasjet rundt henne.

  "Du drugged meg?!" hun ropte ut, skyver hun av hennes kjæreste i skrekk. Det plast kopp hun ville vært holder - som hun kun nå realisert var tom - clattered til bakken.

  "Vel, når du sier det slik," sa Mike, frowning og prøver å flytte nærmere ham igj
en mens hun støttet bort. "Baby, Ro ned. Den kommer til å føle deg virkelig bra, du kommer til å elske det. Bare slappe av og…"

  "Du fucking drugged mig! Herregud, jeg kommer til å dø! Jeg kommer til å dø, Mike! Herregud, herregud," Sally gjentas, livet hennes tilsynelatende å blinke foran øynene hennes. Hennes hjerte slo ut av hennes bryst, hennes munn tørre igjen, hennes fingrer rister som hun førte dem til hennes øyne i skrekk. Striper av farge fulgt alt rundt henne. Tiden ble forstørrer blodårene igjen, deretter raskere. Mike sa noe som hun ikke hører, nådd frem til å ta tak i håndleddet hennes. Hun yanked det bort, frykter treffer i hennes sinn.

  "Du må ta meg hjem…til et sykehus…åh, min Gud, Mike, hvordan kan du…"

  "Rolig den fuck ned, Sally," sa Mike, sint nå. "Dette er bra shit. Ikke kast bort det veldig ut uten grunn. Jeg ville bare slapper av litt. Du er en veldig stramt ass, du må bare slappe av og kose deg for én gang…"

  Sally's munn åpnet i et skrik, men ingen lyd rømt. Mike avansert på henne igjen, denne gangen som omgir ham i hans armer, trykker kroppen hans mot hennes, prøver å kysse henne. Hun kunne føle noe stive i hans bukser og slet med å få unna, hennes ånde kommer i fillete respirasjoner, hennes hjerte påfører fra å slå så rask.

  "Gå bort fra meg," hun sutret, mister sin styrke og hennes sjel på samme tid. Med en endelig gudegitte innsats, hun wrenched sig bort fra Mike's grep, bare for å falle bakover - og treffe noen andre. Noen store og harde. Panikk fluttered rundt henne tankene igjen, knær og bena skjelver. Svinger, hun nesten gråt da hun så Geon's face ovenfor henne, øynene hans fast i en dødelig gjenskinn på Mike.

  "Hva i helvete er det som skjer," Geon ba, voice alvorlig som dødsriket. Mike trukket seg selv opp til full høyde, men fortsatt virket som en skygge i sammenligning til Geon er størrelsen.

  "Ingenting, mann, det er ingen av bedriften din. Søsteren din er bare veldig ut for ingen grunn," sa Mike, overfor hans bryst ut. Instinktivt, Sally krøllet seg mot Geon brystkasse. Hun følte at hun ble brent opp, at hun hadde blitt forgiftet, virkeligheten rystende mer og mer som hun prøvde å gjøre følelse av følelser i kroppen hennes.

  Geon virket varm og innbydende i det øyeblikket, selv om hun ikke hadde følt at veien om ham i år. Til sin forargelse, han presset henne til side litt. Ser ned på henne, han tok i sin utvidede pupiller og skjelvende hender før hans imponerende smekket tilbake mot Mike.

  "Hva gjorde hun? Visste du gir henne noe, du lille punk?"

  "Bare noen Molly, mann, det er bra shit, hun er fin, hun bare trenger å…"

  "Molly? Hvorfor i helvete vil hun ta det? Hun ikke selv som drikker," Geon sa, og ser tilbake ned på Sally han tok henne chin, tegningen hennes øine til hans. Sally følte havet av følelsene roe litt som hans stødige blikket fanget henne. "gjorde du ta Molly, Sally?"

  "Jeg … JEG … Jeg visste ikke at han … han satte den i…han satte det i min drink," sa hun, påvirke keeperens, slutter med et snufs. Geon er øynene antent mangt og han løsnet henne, fremme på Mike.

  "Du sønn av en bitch," Geon sa, hender lukking i nevene. "Hva i helvete er det som er galt med deg? Trenger å medikament jenter for å få dem til å ønsker du? Er du fucking tuller?"

  "Mann, dette er ikke noen av bedriften," svarte Mike, men Sally kan se frykt arbeider seg inn i hans øine. "Du vet din søsters så formell, jeg tenkte bare…"

  Han aldri ferdig med sin setning. En grusomme crack syntes å fylle luft som sitt ansikt pisket rundt på siden, vil lyse rødt blod drypper fra hans nese. Geon holdes neven i én hånd, massere knuckles.

  "Syk sønn av en bitch," Geon sa, deretter tok Sally's hånd og led fra henne, trekker henne gjennom mengden. Hun så tilbake, var Mike holder hans nese i begge hender, roping, noe som hun ikke kunne høre over støy.

  Når hun treffer den friske luften, hun umiddelbart begynte å føle seg litt bedre. Det forvirring i hennes sinn er tømt, angsten begynner å mellow, hennes prikking lemmer stødig på sine sider. Geon dratt henne sammen til den siden av fjøset, der par lent seg mot skogen tosidig utskrift gjør ut eller røyk. Han satte henne ned, snikende ved siden av henne.

  "Hvordan føler du deg?" spurte han, den ekte bekymring i stemmen hans overraskende henne. Hun følte at samme strålende varme hun ville følt tidligere, den rare behagelig følelse hun hadde opplevd tilbake i en langsom bølge.

  "Eh," sa hun, fortsatt prøver å finne en måte å få hennes tanker i ord. "Merkelig. Ok. Rare."

  "Ja, det er normalt," Geon sa med et sukk. "Mann, som prick…"

  Som om drømmen hun hadde vært levende i for den siste halve timen ble plutselig virkelighet, tenkte hun på Mike's face pisking til side.

  "gjorde du bryte hans nese?" spurte hun i en liten stemme, curling hennes kne opp til hennes mann.

  "Jeg håper det," sa Geon, hans egen stemme lavt og sint.

  "Åh," Sally knirket, prøver å tempel ned den rastløsheten som vokser i hennes armer.

  "Ønsker du å gå hjem?" spurte Geon, å nå ut til å holde skulderen i en gest som var overraskende møre. Da han rørte ved henne, Sally føltes plutselig bloom av følelser i hennes bryst. Hun prøvde å vil det bort, redd for det. Hun nikket, og ristet på hodet hennes.

  "Jeg vet ikke…Jeg vet ikke…" sa hun. Geon nikket og satte seg ned ved siden av henne. Han pakket sin arm rundt skulderen, sprer den merkelige varmen hadde hun følte. Sally sukket, og funnet den opplevelsen så hyggelig at hun gjorde det igjen.

  "husker du den tiden da vi var ti og ønsket en hund? Og vi visste Todd og Jillae aldri ville komme oss ett, så vi bestemte oss for at vi ville 'Finn' ett og har det følg oss hjem?"

  Sally giggled, minnet levende.

  "At dårlig terrier…"

  "Vel, jeg mener, det var utenfor, og det så ikke ut til å tilhøre noen…"

  "Vi gjorde det syke mate det pølser prøver å lokke den hjem!"

  "Og kastet kragen unna!"

  "Åh, vi var for lite rykk," Sally sa med en latter. Det latter føltes bra. Alle engstelse og frykt ble tilintetgjort av andre følelser. Gode. Når var siste gang hun og Geon hadde snakket som dette uten kamp? Det syntes å være evig…

  Lyden av fotspor kastet Sally av for et øyeblikk, verden uskarphet sammen merkelig nok, og et glasskår panikk løp gjennom henne igjen.

  "Hva skjedde?"

  Hun gjenkjente stemmen som Tyler's; han var Geon's beste venn, og mens Sally var langt fra hans største fan, hun var minst komfortabel med ham.

  "hennes asshole kjæresten min sklei henne noen E," Geon forklart. Tyler's face plutselig sin plass som han kryper ned ved siden av dem.

  "heldig", sa han.

  "dra ut her, bitch," Geon growled. "Du vil ikke at det mye hvis du aldri har gjort det før og visste ikke at du tok det."

  "ekte", Tyler sa. "Vel, hvordan ya følelse, Sal?"

  "Um…ok…antar jeg," sa hun, panikk Nordsjen synker imidlertid havbunnen igjen.

  "Bra nok til party?"

  "Kom igjen, fyr," sa Geon, irritasjon i stemmen hans.

  "Her," Tyler sa, holde ut en kopp øl. "Jeg fikk dette for deg."

  Geon tok det og eventyrgrafikken i et par store gulps før den sendes til Sally, som regnes som nektes det men følte tørst etter mer.

  "Det kommer til å hjelpe deg med å roe ned," Geon sa. "Jeg mener, bør du egentlig bare gå hjem, men…"

  "mamma og pappa vil vite," Sally sa, hennes hånd rister som den holdt cup, ny frykt gripende hennes hjerte. Geon sukket.

  "Vel, vi får vente til føttene dine er tilbake på bakken og jeg kommer til å ta deg med hjem," sa han.

  For de neste to timer, Geon sat med Sally, hjelper henne ri gjennom periodiske bølger av sensasjon og ecstasy og frykt og panikk. Venner av begge parter fartet rundt og si hei eller kontroll på Sally, bringer drinker for Geon. Noen av Sally's venner oppmuntret henne til å få opp og danse eller prøv å nyte seg selv, men hun følte det tryggest med henne Toby, som likevel syntes å utstråle en merkelig varme som andre folk manglet. Til slutt, hun begynte å føle at medikamentet er effekter stad
ig svakere, og sliter med å hennes føtter hun yawned.

  "Bedre?" spurte Geon, økende til å bli med henne. Sally nikket, gjorde hun føler seg bedre. Minst, hun følte seg litt søvnige, og verden virket bader i en hyggelig, pastell glød i stedet for brennhett fullt av møkkete neonskilt hun ville vært å se tidligere.

  "Klar til å gå?"

  Sally nikket igjen. Plutselig, for første gang som natt, hun lurte på hva som hadde blitt av Mike. Hadde han gått hjem til sykepleieren hans knust nesen? Når hun gikk forbi fjøset inngang, der musikken fortsatt kom i skyting slag, hun fikk hennes svar. Mike ble stående like innenfor inngangen, låsing av leppene og maling med Jess, som virket helt perpleks av bloodstains på sin skjorte - eller det faktum at hans nese ble sett på som for en rar vinkel. Følgende Sally's øyne, Geon styrte henne bort.

  "Motherfuckers fortjener hverandre," han growled, trekke Sally mot veien. Han hadde parkert sin Camaro på gaten halvveis mellom Jess' og låve. Som de flyttet bort fra lys og lyder, Sally så opp og gispet.

  "Se på stjerner!"

  Den lille byen var så langt unna en by å tilby en ganske god utsikt av stjerner, men her, en kilometer utenfor byen, stjerner skinte i full blomst, åpning ut over himmelen i hver retning. På festen, Sally hadde vært fanget opp i holder seg selv til merknad; nå ble hun skvetter og forbløffet. Geon stoppet å trekke henne nedover veien for et øyeblikk, og de stod hånd-i-hånd og stirre oppover.

  "Real nice," Geon avtalt, og mens Sally forventet å høre et snev av sarkasme i stemmen hans, hun var overrasket over hans det autentiske. Faktisk, nå som hun syntes om det, alt Geon hadde gjort den kvelden hadde overrasket henne. Der var det kaldt, callous, skru-den gutten hun ville komme til å vite? Det var nesten som om de var barn igjen unntatt…unntatt ...

  Du er ikke barn lenger, tenkte hun. Du er en mann og en kvinne ...

  En av virkningene av medikamentet som Sally hadde prøvd å ignorere var at det gjorde alle sine sanser forsterket, kroppen hennes følelse, som det var laget av den samme stjerner som stod over dem. Noen gang del av kroppen hennes var i live, og bankende med følelsen, fra hennes fingrer til tærne hennes og…overalt i mellom. Rødmende nå, hun innså at selv bare holder Geon's hånd gjorde at varme reise ned gjennom hennes vener, kilende henne i hennes mest følsomme steder ...

 

‹ Prev