ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 42
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 42

by Gillian Joyner


  "Du kommer inte att kunna göra mycket," Dr. Harper sade, "bara hålla våra truckar igång och se till att jag och min familj inte får skada".

  "Finns det en stor risk för skada på denna resa?" frågade Harry. "Jag trodde du var bara kommer att bygga några nya byggnader och sedan skulle vi alla gå hem."

  "Tja, det finns kanske vissa attacker från angränsande stammar", Dr. Harper förklarat. " Nguntu människor är fredliga men Kutus som bor tvärs över floden är mer våldsamma. Om något skulle inträffa, Nguntu är fullt kapabelt att skydda sig, men min hustru och dotter och jag behöver skydd. Det är därför jag frågade min gamla vän vid Pentagon att skicka oss en soldat".

  "som förklarar varför vi tog de vapnen," muttrade Harry för sig själv. Han var inte redo att delta i vissa tribal wars att spara några läkare och hans familj.

  Innan Harry kunde ställa många fler frågor, Dr, Harper kallas över hans fru och dotter att införa dem. Han var mycket glad över att vara infört till Sara, den mörka blonda skönhet han hade sett tidigare. Upp nära, han var mesmerized genom hennes klarblå ögon och hennes charmiga leende.

  Harry visste att det absolut värsta han kunde göra är fastna med läkarens dotter här ute i djungeln. Harry visste att om han skickades hem efter detta, hans tid i armén skulle vara över. Han var tvungen att vara mycket luriga att få denna flicka i hans säng.

  Beslutar att han ska spela det coola med Sara, Harry klev ut på Jeep till har en cigarett läkare kollat upp på godset. Efter ett par drar Harry kunde känna att någon tittade på honom. Han tittade över och såg att Sara stirra på honom. Han gick över till henne och började prata med henne. Han tyckte att det bästa sättet att få henne ensam med honom var att ha henne att hjälpa honom att arbeta på lastbilar. Det kunde han tala med henne och övertyga henne att träffa honom i hans hydda på natten.

  Efter samtal med Sara för lite, Harry kunde känna att det inte skulle dröja att lura Sara i hans säng. Om hennes föräldrar hade inte varit där, Harry kände att hon skulle ha låtit honom fuck her rätt mot jeep. De tyckte gjorde honom upphetsad. Han var ordentligt ur hans fantasi av läkarens röst.

  "Cargo's good to go", Dr. Harper jublade när han gick tillbaka upp till jeep. "Låt gå".

  Harry klev upp bakom ratten i Jeep och Harper familj fick efter honom, Dr. Harper riding shotgun och två kvinnor som sitter i baksätet. Två lokala pojkar fick till stora lastbilar och startat upp motorerna.

  Efter Dr. Harper's instruktioner som han läste från en karta, ekipaget gjorde det till Nguntu village efter två timmar av rocky, förrädiska mountain terrain. När de äntligen kom fram, Harry presenterades med nästan exakt samma sak som han förväntas se: lerhyddor och oisolerat klädda infödingar.

  "fan det här stället", Harry tänkte för sig själv.

  Sara tillbringade två timmar med bil till byn med ingenting men Harry på hennes sinne. Det fanns något för honom att hon på ett sätt som ingen hade någonsin innan. Det kanske var avslappnad men ändå säkra sättet han sig eller kanske var det luft i fara som omgav honom. Heller vägen, Sara såg fram emot att spendera lite mer tid med Harry.

  Efter timmar av långsam körning över klippor och floder, de slutligen nådde den lilla byn av Nguntu. Av alla platser som Sara hade dragits av hennes föräldrar, det var inte det värsta. Folk gick runt i byn bär höftskynken av skinn av vissa djur eller en annan. Det var en stor gemensam brand i centrum av byn där kvinnor var matlagning köttet. Män gick in och ut ur djungeln redovisade i döda djur av alla slag eller frukter från djungeln. Runt elden fanns flera hyddor gjorda av pinnar, löv och röd lera. Bakom den cirkel av hyddor, en flod som rann in i djupen av djungeln.

  "Det här är inte så illa är det?" Sara hörde hennes mamma ber.

  "Bättre än att en plats i Filippinerna var vi tvungna att sova i en stor hydda i smutsen", Sara inskriven.

  "Att placera gjorde suga lite," sade Emily med ett litet skratt.

  "Det var inte så illa", Sara faders avbruten eftersom han avlastad sitt bagage från jeep. "Jag tyckte det var en bra familjegemenskapen upplevelse."

  "Vår familj inte behöver mer limning" Sara svarade.

  "Var ska jag sätta upp mitt tält?" Harry ställde, en grön-sportväska slungas över hans skuldra.

  "Tja, lastbilar kommer att parkeras där de är, så kanske du kan ställa upp i närheten", Sara's pappa svarade.

  "Där är vi bor?" Sara frågade, hoppas secretly att det var inte alltför långt från där Harry sov.

  "Jag vet faktiskt inte ännu", Sara's pappa sade när han tittade på byn, "men jag tror att vi måste ta reda på."

  Sara vände runt och såg att hela byn gick över till där de stod. I den främre gruppen var gammal bära flera smycken gjorda av olika ben och polerade stenar.

  "Jag är konung Takwane", den gamle mannen sade i en Barsk och bestämd röst.

  "Jag är doktor Jack Harper", Sara's pappa sade, att kliva fram. "Jag är här för att bygga din klinik och min hustru, Emily, ska bygga en skola".

  "Ja, läkare och lärare", Takwane Konungen sade. "Vi väntade dig. Välkommen till vår by".

  Sara var alltid lite nervös när uppfylls genom en ny by. Inte alla var så glada över att ha utomstående invadera deras utrymme. Denna konung Takwane verkade trevlig, men hans ansikte aldrig förändrats från en självbehärskad grimas. Titta runt hon såg att båda hennes föräldrar verkade trygg och lugn, men Harry's nävar var spände hårt.

  "Första gången träffa lokalbefolkningen?" Sara viskade till Harry som hon lade sin hand på hans.

  "Ja, man kan säga att", Harry sade, nävarna avkopplande.

  "Oroa dig inte", Sara sade calmingly. "Jag har gjort det hela mitt liv och ingen har försökt att döda oss".

  Efter alla lämpliga inledningar gjorde King Takwane ledde Sara och hennes familj till en hydda strax utanför cirkeln av andra fäbodar och informerade dem om att de skulle bli kvar där för deras tid i byn. Konungen Takwane visade även dem ett område där de skulle bygga kliniken och skolan.

  Efter rundturen var över, det fanns en enorm fest för att fira Sara's föräldrar kommer att hjälpa byborna. Solen hade satt och endast lätt runt var det ljus som avges från en brand i mitten av byn. Sara's föräldrar fick platser honor tillsammans med kungen och fick kött och färsk frukt. Efter kungen och Sara's föräldrar fick mat, Sara och Harry fick en måltid på lera plattor. Harry tog sin platta och vågade sig ut i mörkret. Sara, som vill tillbringa lite tid med Harry och visste att hennes föräldrar inte skulle sakna henne för några timmar, följde honom med hennes platta.

  "Varför är inte du på festen?" Sara frågade honom som hon tog plats bredvid honom framför hans tält.

  "Jag är verkligen inte en social person", Harry sade, inte titta upp från sin tallrik. "Jag figur som jag bara bättre av henne vid mitt tält".

  "Jag är egentligen inte mycket för dessa typer av parterna", Sara inskriven.

  "Jag trodde du skulle älska den här typen av saker", Harry sade hörs något förvånad. "Dina föräldrar verkligen verkar gilla det."

  "Det är dem dock" Sara sade, stirrande på brand i avstånd. "Jag vill bara gå tillbaka till USA och leva ett normalt liv. Jag har pågått över hela världen sedan jag var barn och jag sjuk av den."

  "Jag tycker det är ett intressant liv som du har haft", Harry sa. "Det är inte alla som får se vad du har sett."

  "Jo, det finns vissa saker som andra flickor har upplevt att jag har aldrig haft chansen att", Sara sade, att hennes platta på marken och scooting närmare Harry. Hon försiktigt lade handen på Harry's lår och väntade på hans reaktion.

  "Vad skulle dina föräldrar tycker om de fångas du här ute?" frågade Harry, hans grova hand ovanpå Sara's.

  "Av någon anledning, jag vet inte egentligen", Sara sade förföriskt. Hon kunde inte riktigt förklara varifrån hennes brazenness hade kommit från, men hon hade en brinnande önskan för Harry att hon inte kunde neka. Utan att tänka på följderna, hon - på hans knä och kysste honom passione
rat på läpparna.

  Sara var entusiastiska över att känna Harry lindar sina armar runt henne och tryck tillbaka till hennes plötsliga kiss. Det tar inte lång tid innan Sara kände Harry sönder hennes läppar med sin tunga. Hon får Harry's tunga tillgång till hennes mun och playfully pressas tillbaka mot den med sin egen. Hon kände frossa kör upp och ner hennes ryggrad när hon kände Harry's calloused handsfree tryck upp under hans skjorta och smeker hennes nakna kropp där ingen människa hade rört henne innan.

  I en snabb rörelse, Sara kände själv som lyfts upp i luften som Harry plockade upp henne och förde henne in i sin hydda. Sara kände Harry bryter kyssen och såg honom vända i blekt ljus i den avlägsna branden så att han kunde stänga luckan i sitt tält. I det ögonblick som Harry vände, Sara snabbt bort hennes tröja och khaki shorts så att hon bara var i hennes vita bh och matchande trosor.

  Sara nickade på Harry's reaktion när han såg hur hon fram till honom. Harry sänkte sitt huvud och growled likt en hungrig lion innan han sjönk ner på henne och började kyssa hennes nacke och axlar.

  "Jag vill bara att du ska veta något först" Sara lyckades längta som hon njöt av känslan av Harry's läppar och händer på hennes exponerade kropp.

  "Vad är det?" frågade Harry mellan kyssar.

  "Detta är min första gång, så skonsam", Sara sade hon betas hennes naglar över harrys breda axlar.

  "Naturligtvis, baby", Harry svarade som han nådde runt och krokats Sara's bh.

  Sara välvda henne tillbaka och fick Harry att ta bort hennes bh. Sara klaga när Harry började genast suga på hennes känsliga bröstvårtor. Som Harry sugs hungrily, Sara kunde känna fukt byggs upp i hennes trosor.

  Medan Harry arbetat på hennes bröst, Sara träffats mellan dem och packade upp långa blixtlåset på Harry's overall. När zipper nått botten, hon nås inifrån och kände hans långa, bultande manlighet stå upprätt och ivrigt för åtgärd. Sara tilltal det slappt som utlöste en mjuk stönar från Harry.

  Sara kände Harry's händer flyttar ner till hennes midja och hon tryckte hennes höfter för att tillåta honom att ta bort hennes trosor. När trosor var av henne, Harry halkade själv ur hans overall och hans kalsonger tills han naken på toppen av Sara. Hon kunde känna hans kroppsvärme blandades med hennes och hon andades in musky doften av hans svett. Mest spännande av allt för Sara, hon kunde känna harrys resning trycker mot hennes våta skåra.

  Sara öppnade hennes ben, bredare och lite ner på hennes nedre läppar som hon kände Harry glida inuti henne. Den inledande chocken som penetrerade orsakade henne till gasp men efter en minut, smärtan blev glädje och hon fick Harry att stöta in och ut i henne. Snart, Harry var dunka in i henne med sådan hetta att Sara var rädd att han skulle kunna bryta henne. Men känslan av Harry inuti henne var alltför mycket nöje att hantera och Sara krossades under våg efter våg av hennes första orgasmer.

  Harry måste ha haft alltför mycket eftersom precis som Sara's orgasmen avtagit, hon kunde känna Harry twitch inuti henne som han sköt hans last djupt in i hennes liv. För minuter, eller vad som kan ha varit timmar, varken Sara eller Harry flyttas.

  "Det var fantastiskt", Harry slutligen sade när han hade fångat hans andedräkt.

  "Det var allt jag hade hoppats att det skulle vara", Sara sade.

  "Bra", svarade Harry.

  Efter flera minuter, Harry slutligen rullade av Sara och liggande på rygg. Sara rullade över och vilade sitt huvud på Harry's fast, mörka sida. I det ögonblicket av post-coital bliss, Sara glömde att hon var i mitten av ingenstans. I det ögonblicket av tid, Hon brydde sig inte om att hon var. Hon bara visste att här bredvid ebony gud, som hade givit henne en kvinna, hon var i fred.

  Harry blev överraskad av Sara's åtgärder som natt. Visst, han hade planerat att sova med henne, men han har aldrig kunnat förutspå att hon skulle bara kasta sig på honom. Det som förvånade honom mest var hur han kände när det var allt sagt och gjort. Han hade hakat upp med flickor innan, men hade alltid kändes bara äcklade av dem när han var klar med dem. Med Sara, han kände sig glad och avslappnad. Det var faktiskt en märklig känsla för honom.

  Nästa morgon var han faktiskt besviken över att Sara inte var fortfarande bredvid honom. Han vaknade upp och snabbt klädde sig precis som solen gick upp över berget. Harry kunde höra folk flyttar runt inne i byn så han vandrade mot mitten där en grupp kvinnor var upptagen med att få branden släckt igen. Titta runt, han kunde se Dr. Harper och hans hustru vandring mot honom.

  "God morgon, Sargent Freeman", Dr. Harper sade när han gick upp. "Jag hoppas att du sovit gott."

  "Kan inte klaga alltför mycket", Harry svarade bryskt. "Vad står på schemat för idag?"

  "för dig, inte mycket", Dr. Harper svarade. "Emily och jag kommer att komma igång med våra projekt. Du bör titta över truckar och kontrollera att överlevde resan över. Åtgärda eventuella problem som du hittar på dem".

  "Du tänker om jag använder din dotter?" frågade Harry. "Hon sa att hon är ganska praktiskt med en skiftnyckel och jag kunde använda den extra uppsättning händer."

  "Varför använder du inte en av lokalbefolkningen?" Emily svarade. "De har massor av starka män här".

  "är du förmodligen kommer att behöva dem mer än jag", Harry sade artigt som han kunde. "Dessutom, jag skulle vilja arbeta med någon som förstår engelska."

  "Sure", Dr. Harper sade med ett leende. "Sara är din när du behöver henne. Hon fortfarande sov, men du kan ställa henne till arbete så snart hon får upp".

  "Ser fram emot det", sade Harry knappt kunna undertrycka ett leende som han trott att händelserna i går kväll.

  Harry började titta över truckarna och gör anteckningar om saker som nödvändiga reparationer. Efter ett par timmar, Sara förenades med honom i kontrollerna. Senast klockan 12.00 var det dags att få arbeta om fastställande av vad de kunde. Harry tyckte att umgås med Sara. Hon var driftig, intelligent och ivriga att lära sig. När arbetet var gjort, hon var en bra kompis. Harry tyckte att prata med henne och var nöjd med att kunna bedriva djup, tankeväckande konversationer. Det var mycket bättre än vissa av gorillor han hade att arbeta med på bas. Senare på kvällen efter byn hade somnat, Sara var tillbaka i harrys säng. Efter en häftig session av kärlek, Sara skulle krypa upp mot honom tills hon kände att det var dags för henne att smyga tillbaka i hennes egen säng.

  Denna rutin utföras under de kommande månaderna. Vad hade började som en mardröm av ett uppdrag hade blivit en av harrys bästa tider. Han omhuldade tiderna med Sara och även börjat växa förtjust av Dr. Harper och hans hustru. Efter en månad hade han börjat ansluta sig till Harpers för måltider och han snart börjat betrakta dem som vänner.

  Det enda som störde Harry var att när uppdraget var över, Sara skulle gå på college och han skulle gå tillbaka till armén. Av denna anledning, Harry försökte undvika att bli romantiskt anslutna till Sara. Det sista han ville var att ha antingen Sara eller själv bli rädda över denna affär med deras i djunglerna i Afrika.

  En eftermiddag, Dr. Harper kom över till Harry var hårt arbete att byta oljan i jeep med en bunt brev i handen. "Jag har något med ditt namn på den", Dr. Harper meddelade.

  "Vad menar du, Doc?" Harry ställde han torkat sina händer på hans byxor.

  "Vi fick några mail med denna sista leverans kör och det finns ett brev till dig", Dr. Harper sade när han överlämnade kuvertet.

  "Tack, Doc", Harry sade när han tittade på kuvertet. Returadressen läs US Army. Harry rippade öppna kuvertet och läsa innehållet. När han läste vad det var Harry kunde knappt tro det.

  "Vad har du där?" Sara frågade hon vandrade runt på baksidan av en lastbil som hon var ute.

  "Det är min urladdning papers", Harry sade fortfarande i chock. "Min tid med armén är över. Jag kan gå hem."

  "Vad ska du göra nu?" Dr. Harper bett.

  "Jag vet inte", svarade Harry, re-reading dokumentet. "Jag antar att jag kan använda min GI Bill och gå på college".

  "Det är en jättebr
a idé", Sara sade, att försöka ljud stödjande.

  "Aldrig en dålig idé att skaffa en utbildning", Dr. Harper. "Jag antar att du kan lämna på nästa leverans om du vill, men vi säkert kommer att sakna dig här."

  "Jag antar att jag kommer att vara på väg hem sedan", Harry sade slutligen registrerar vad hans frihet egentligen menade.

  "Vi kommer verkligen att sakna dig," sade Sara tyvärr. Harry hade en känsla av att Sara skulle missa honom mer än någon annan och, i sanning, att han skulle sakna henne.

  Plötsligt fanns en högljudd sprickan som rämnar den relativa tystnad kring dem. Det fanns en skrika på avstånd och vissa skriker. Tiden verkade långsam snigelfart när Harry vände sig mot där ljudet hade kommit från och såg en grupp av infödingar med AK-47:or som går tvärs över floden. Harry kände djupt ner i hans hjärta att dessa våldsamma Kutus som han hade berättat om när han först kom.

  Titta runt på sin omgivning, Harry insåg att det var inte mycket mellan honom och dessa våldsamma infödingar utom för en halv byggt sjukhus klinik. Handlar om instinkt, Harry rusade fram och angripa Sara och Dr. Harper till marken. Så snart de var alla liggande i smuts, helvetet bröt lös.

  Pistolskott ekade genom luften och kulor rippade genom stick baracker, skicka glasskärvorna flyger genom luften. Folk var igång i alla riktningar. Mamma sprang in i djungeln med barnen i deras vapen endast vara klippta av skottsalvor. Oavsett män som inte redan ut i djungeln plockade upp spjut och började slå tillbaka. Deras spjut var ineffektiva på bästa mot män med gevär.

  "Få i lastbilar", skrek Harry innan han ens hade tänkt på det. "truckarna armor guldpläterad. Doc, du och Sara ladda upp alla du kan och driv ut härifrån."

  "Vad tänker du göra?" Sara frågade, oro och rädsla rappat över hennes ansikte. "Du måste komma med oss."

  "Jag kan sakta ned dem", Harry sade när han nått i sitt tält och drog ut hans M4 att han hade utfärdats. "Armén gav mig detta gevär för dessa exakta skäl."

 

‹ Prev