ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 61
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 61

by Gillian Joyner


  "Ik vind het een interessant leven dat je hebt gehad," Harry said. "Niet iedereen te zien krijgt van de dingen die je hebt gezien."

  "Nou, er zijn een aantal dingen die andere meisjes hebben ervaren dat ik heb nog nooit de kans gehad om", zei Sara, haar plaat op de grond en voettrektocht maken dichter bij Harry. Ze zachtjes van haar hand op Harry's dijen en wachtte zijn reactie.

  "Wat zouden je ouders denken als ze gevangen u hier?" Harry gevraagd, waardoor zijn ruw hand op Sara's.

  "Voor sommige reden, I don't really care", Sara zei verleidelijk. Ze kon niet echt uitleggen waar haar brazenness afkomstig waren uit, maar ze had een brandende verlangen voor Harry dat ze niet kon weigeren. Zonder rekening te houden met de consequenties, ze camerateams op zijn schoot en kuste hem hartstochtelijk op de lippen.

  Sara was opgewonden voelen Harry wrap omarmd en duw terug in haar plotselinge kus. Het duurt dan ook niet lang voordat, Sara voelde Harry afscheid haar lippen met zijn tong. Ze Harry's tong toegang tot haar mond en speels geduwd tegen het met haar eigen. Ze voelde zich rillingen langs haar rug toen ze voelde Harry's calloused handen push up onder zijn overhemd en streel haar blote huid waar geen mens had raakte haar.

  In één snelle beweging, Sara voelde zelf wordt opgepakt in de lucht als Harry pakte haar op en haar in zijn tent. Sara voelde Harry break the kiss en zag hem afkeeren in het bleke licht van de verre fire zodat hij kon sluit het klepje in zijn tent. Op het moment dat Harry was weggedraaid, Sara snel verwijderd haar t-shirt en khaki shorts, zodat ze alleen in haar witte bh en bijpassende slips.

  Sara maakte in Harry's reactie toen hij zag hoe ze werd voorgesteld aan hem. Harry neergelaten zijn hoofd en snauwde als een uitgehongerde leeuw voordat hij is gezakt, op de top van haar en begon kussend haar nek en schouders.

  "Ik wil je iets weten eerst" Sara beheerde te snuiven als zij genoot het gevoel van Harry's lippen en handen op haar zichtbare vlees.

  "Wat is dat?" Harry gevraagd tussen kussen.

  "Dit is mijn eerste keer, dus wees voorzichtig", zei Sara als ze grazen haar nagels over Harry's brede schouders.

  "Natuurlijk, baby," Harry antwoordde hij bereikt rond en losgehaakt Sara's beha.

  Sara gebogen rug en toegestaan Harry om haar beha. Sara klagen wanneer Harry onmiddellijk begon te zuigen op haar gevoelige tepels. Als Harry zoog hungrily, Sara voelde het vocht in haar slipje.

  Terwijl Harry werkte aan haar borsten, Sara bereikt tussen hen en pakten de lange rits aan Harry's jumpsuit. Wanneer de rits onder de zij binnen en voelde zijn lange, kloppende mannelijkheid permanent erect en enthousiast voor actie. Sara geaaid streelt er die leidden tot een zachte kreunen van Harry.

  Sara voelde Harry's handen omlaag bewegen om haar taille en ze duwen haar heupen omhoog zodat hij haar slipje. Zodra de onderbroekjes waren van haar, Harry (1536) zichzelf uit zijn overall en zijn onderbroek zakken totdat hij naakt bovenop Sara. Ze voelde zijn lichaamswarmte mengen met hare en ze ingeademd de muskusachtige geur van zijn zweet. Het gaafste van allemaal voor Sara, ze kon voelen Harry's erectie tegen haar natte spleet opening.

  Sara opende haar benen breder en beetje down op haar onderste lip voelde ze Harry slip in haar. De eerste schok worden gepenetreerd haar hijgen, maar na een minuut, de pijn werd plezier en ze lieten Harry drukring in en uit haar. Snel, Harry was knallend in haar met zo'n hevigheid dat Sara was bang dat hij zou kunnen breken. Echter, het gevoel van Harry binnen haar was teveel plezier te hanteren en Sara was verpletterd onder golf na golf van haar eerste orgasmen.

  Harry moet had teveel evenals want net zoals Sara's orgasme gezakt, ze kon voelen Harry twitch binnenkant van haar omdat hij zijn lading diep in haar schoot. Voor minuten, of wat zijn uren, noch Sara, noch Harry verplaatst.

  "Dat was geweldig," Harry eindelijk eens hij had zijn ademhaling.

  "Dat was alles wat ik had verwacht," zei Sara.

  "Goed," antwoordde Harry.

  Na enkele minuten langer Harry tenslotte uit van Sara en plat op zijn rug. Sara rolde en rustte haar hoofd op Harry's stevige, donkere schouder. Op dat moment van post-coital bliss, Sara vergaten dat ze was in de middle of nowhere. Op dat moment van tijd, wist ze niet schelen waar ze was. Alleen zij wisten dat hier, naast deze ebony god had haar een vrouw was zij in vrede.

  Harry was verrast door Sara's acties die nacht. Hij gepland op slapen met haar, maar dat hij nooit had verwacht dat ze zou gewoon zelf op hem. Wat me verbaasde hem het meest was echter hoe hij ooit was al gezegd en gedaan. Hij had aangehaakt met meisjes geweest, maar hadden altijd voelde gewoon verontwaardigd door hen zodra hij klaar was met hen. Met Sara, voelde hij zich gelukkig en ontspannen. Het was eigenlijk een vreemd gevoel voor hem.

  De volgende ochtend was hij teleurgesteld te constateren dat Sara was nog naast hem. Hij wakker en snel verkleed zichzelf net als de zon opkwam boven de berg. Harry kon ik mensen horen bewegen binnen het dorp dus hij liep naar het centrum waar een groep vrouwen waren bezig om het vuur weer branden. Kijkt rond, hij zag Dr. Harper en zijn vrouw wandelen naar hem toe.

  "Goedemorgen, Sargent fishing Freeman," zegt Dr. Harper zei als hij liep. "Ik vertrouw erop dat u goed geslapen."

  "Kan niet te veel klagen," Harry antwoordde botweg. "Wat er op de agenda voor vandaag?"

  "Voor jou, niet veel," zegt Dr. Harper beantwoordden de vragenlijst. "Emily en ik gaan beginnen aan onze projecten. Je moet even kijken uit over de trucks en zorg ervoor dat het overleefden de tocht over. Eventuele problemen te verhelpen die u op hen."

  "Uhm, mag ik uw dochter?" Harry gevraagd. "Ze zei dat ze erg handig met een sleutel en ik kon gebruiken om de extra set handen."

  "Waarom gebruik je geen een van de locals?" Emily beantwoordden de vragenlijst. "Ze hebben veel sterke mannen".

  "Je bent waarschijnlijk hard nodig meer dan ik," Harry zei zo beleefd als hij kon. "Bovendien, ik wil werken met iemand die begrijpt engels."

  "zeker", aldus Dr. Harper zei met een grijns. "Sara is van jou als je haar. Ze is nog steeds sliep, maar u kunt haar werk zodra zij haalt."

  "kijk er naar uit," Harry zei, nauwelijks in staat om te onderdrukken een glimlach als hij dacht aan de gebeurtenissen van afgelopen nacht.

  Harry begon met uitzicht over de trucks en notities maken van dingen die de noodzakelijke reparaties uit. Na een paar uur Sara volgde hem in de inspecties. Rond 12:00 was het tijd om aan de slag te gaan tot vaststelling van wat ze konden. Harry genoten tijd doorbrengen met Sara. Ze was een goede werknemer, intelligente en leergierige. Wanneer het werk gedaan, ze was een goed gezelschap. Harry genoten praten met haar en was blij te kunnen verrichten op het gebied van diepe, doordachte conversaties. Het was veel beter dan sommige van de gorilla's moest hij werken met terug op de basis. Later die avond na het dorp had sliepen, Sara terug was in Harry's bed. Na een intensieve sessie van liefde, Sara zou vlijen tegen hem totdat ze voelde alsof het was tijd voor haar om stiekem terug in haar eigen bed.

  Deze routine uitgevoerd op voor de komende maanden. Wat begon als een nachtmerrie van een opdracht geworden was één van Harry's favoriete momenten. Hij koesterde de tijden met Sara en zelfs begon te groeien dol op Dr. Harper en zijn vrouw. Na een maand had hij begon deel te nemen aan de Harpers voor maaltijden en ging hij al snel denken van hen als vrienden.

  Het enige dat stoorde Harry was dat wanneer deze missie voorbij was, Sara ging naar college en hij ging terug naar het leger. Om deze reden, Harry probeerde te voorkomen dat romantisch aan Sara. Het laatste wat hij wou was om hetzij Sara of zichzelf steeds ontroostbaar over deze affaire van hen in de jungles van Afrika.

  Op een middag, Dr. Harper kwam waar Harry was hard aan het werk het verversen van de olie in de jeep met een stapeltje brieven in zijn hand. "Ik heb iets met uw naam erop", aldus Dr. Harper aangekondigd.

  "Wat bedoel je, Doc?" Harry gevraagd, zoals hij veegde zijn handen aan zijn broek.

  "We kregen sommige mail met deze laatste voeding en er is een brief voor u," zegt Dr. Harper zei hij overhandigd de envelop.

  "Bedankt, Doc," Harry zei hij staarde naar de envelop. Het retouradres gewoon
lees US Army. Harry geript opent de omslag en lees over de inhoud. Toen hij wat was, Harry kon het nauwelijks geloven.

  "Wat heb je daar?" Sara gevraagd als zij liepen rond de achterkant van een truck die ze zocht.

  "Het is mijn ontslag papers" Harry zei nog steeds in een shocktoestand. "Mijn tijd met het leger. Ik naar huis kan."

  "Wat ga je nu doen?" Dr. Harper gevraagd.

  "I don't know," Harry antwoordde, herlezen het document. "Ik denk dat ik mijn GI Bill en ga naar college."

  "Dat is een geweldig idee," zei Sara, geprobeerd te klinken.

  "Nooit een slecht idee om een opleiding krijgen", aldus Dr. Harper toegevoegd. "Ik denk dat u kunt op de volgende levering uitvoeren als je wilt, maar we zullen je missen hier."

  "Ik denk dat ik zal rubriek thuis" Harry zei tenslotte registreren wat zijn vrijheid betekende echt.

  "We zullen je missen," zei Sara helaas. Harry had het gevoel dat Sara ging mis hem meer dan wie dan ook en in waarheid, hij zou haar missen.

  Werd er plotseling een luide scheur die split de relatieve stilte rondom hen. Er was een schreeuw in de verte en wat geschreeuw. De tijd langzaam kruipt wanneer Harry keek in de richting waar het geluid vandaan komt en zag een groep inboorlingen met AK-47's die aan de overkant van de rivier. Harry wist diep in zijn hart dat het hierbij ging om de gewelddadige Kutus dat hij had gezegd toen hij voor het eerst aankomt.

  Rondkijken op zijn omgeving, Harry beseften dat er niet veel tussen hem en deze gewelddadige natives behalve een half gebouwde ziekenhuis kliniek. Handelend uit instinct, Harry rende naar voren en aangepakt Sara en Dr. Harper tot op de grond. Zodra ze waren allemaal liggend in het vuil, brak de hel los.

  Geweerschoten belde via de lucht en kogels geript via de stick hutten, verzenden splinters vliegen door de lucht. Mensen liepen in alle richtingen. Moeders liep in de jungle met hun kinderen in hun armen mogen alleen worden gemaaid door geweerschoten. Wat mannen die niet reeds in de jungle opgepakt speren en begon terug te vechten. Hun speren ondoelmatig waren hoogstens tegen mannen met geweren.

  "Get in de trucks," Harry schreeuwde voordat hij had zelfs denken. "De trucks zijn armor plated. Doc, en Sara last iedereen kunt rijden."

  "Wat doe jij?" Sara gevraagd, bezorgdheid en angst pleisteren over haar gezicht. "U hebt om bij ons te komen."

  "Ik kan ze trager," Harry zei hij in zijn tent en trok zijn M4 dat hij was afgegeven. "Het leger gaf me dit geweer voor exact deze redenen".

  Voordat Sara of Dr. Harper kunnen argumenteren, Harry pakte een dosis extra tijdschriften en snelde in de helft gebouwd clinic. Vanaf daar hij nog dekking te beginnen terug te vuren. Met de Kutus snel haasten in het lege veld, Harry heeft goede doel en trok de trigger. Verschillende Kutus viel in het veld. Harry was blij dat de nauwkeurigheid niet had verbroken geen sinds hij was in de jungle.

  Het nadeel was dat nu veel Kutus waren nu fotograferen met hem dan in het dorp. Natuurlijk, dit gaf Sara en haar ouders tijd om rond de dorpsbewoners en ontvang ze in veiligheid brengen. Maar dit bleek een slechte positie voor Harry. Als kogels vlogen langs hem in alle richtingen, Harry was tenminste blij dat hij zou gaan in een hemelbestormers zoals hij altijd had gehoopt. Achter hem, Harry hoorde de trucks starten en hij wist dat hij maar moest wachten de opmars van Kutus nog iets langer.

  Door diep adem te halen en tot bedaren zijn zenuwen, Harry stapte rond de betonnen pijler dat hij was gebruikt voor bescherming en begon kogels in de Kutus. Kogels vlogen in beide richtingen en Harry niets gevoeld, maar een rush van adrenaline, zijn angst vervangen door een moordlust. Deze bloeddorst snel uitgedroogd When Harry voelde een scherpe pijn in zijn been. Hij keek naar beneden en zag ze bloed druipt van zijn linker bovenbeen en wisten meteen dat hij was doodgeschoten. Omlaagvalt, Harry wist dat zijn tijd op deze aarde werd snel af te sluiten.

  Slechts enkele maanden geleden, Harry zou bereid zijn om in een oorlog te sterven. Nu, nu hij Sara in zijn leven Harry voelde het verlangen te leven. Met een keihard pijn in zijn been, Harry rolde op zijn buik en bleef afvuren in de menigte van Kutus. Snel, De kogels vliegen gestopt en alles verliep rustig. Harry keek door de rook en zag de paar overgebleven Kutus loopt terug naar de overkant van de rivier. Met een glimlach op zijn gezicht, Harry toegestaan de duisternis te halen.

  Sara zat door Harry's bed en keek hem rusten terwijl haar vader vervangen de bandage op zijn been. Ze had gezeten door zijn bed voor twee dagen, terwijl hij sliep. Haar vader uitgelegd dat Harry had verloor veel bloed, maar hij moet overleven. Ze hield op Harry's hand en gebeden tot een god die zou luisteren dat hij zou trekken. Nadat haar vader klaar was met controle op Harry, hij liep de kamer uit en dus gingen we naar de neiging om de vele andere slachtoffers van de Kutu aanval.

  Sara hoorde een zachte kreunen en naar beneden keek. Harry's ogen begonnen te flikkeren. Sara's hart begon te racen. Ze gekneld op Harry's hand en voelde ze hem knijpen terug. "Welkom terug, Harry," zei Sara zachtjes.

  "I'm not dead?" Harry gevraagd.

  "Nee, u overleefde" Sara zei, niet meer in staat om te glimlachen. "En dankzij jou, velen van ons hebben overleefd. De Nguntu belt u een held."

  "Ik heb het niet voor de Nguntu," Harry zei duidelijk aan. "Ik deed het voor u."

  "Wat bedoel je?" Sara gevraagd, blozende enigszins.

  "Ik dacht dat ik ging sterven," Harry uitgelegd. "Ik zou hebben opgegeven en laat ze me vermoorden, maar alles wat ik kon bedenken was. Ik wilde u te overleven. Ik wilde overleven, zodat ik kon zien dat je opnieuw."

  Sara's hart racete When Harry gezegd. Ze glimlachte zo ruim dat haar wangen pijn. Ze kon de verleiding niet weerstaan en begon te zoenen Harry over zijn hele gezicht. "Ik ben blij dat je overleefd," zei ze toen ze werd uiteindelijk gedaan voor Harry in zoenen. "Ik was echt ongerust over jou. Ik had geen zin om na te denken over naar huis gaan zonder jou."

  "Speaking of naar huis gaan," Harry zei, "Wat gebeurt er met ons als we weer naar de werkelijkheid?".

  "Wat wilt u doen?" Sara vroeg schuw weg.

  "Nou, ik bijna kwijt bent en ik niet wilt kwijtraken. Je bent ongelofelijk slimme, sexy, grappige vrouw. Voor het eerst in mijn leven, ik kan me niet voorstellen dat iemand anders maar je. Ik heb geen leger om terug te gaan naar en u hoeft te houden na je ouders over de hele wereld. Ik dacht dat je misschien en ik kon zien als dit ding tussen ons pas echt een kans.".

  "Er is niets in deze wereld dat ik beter dan bij je zo lang mogelijk", zei Sara met een brede glimlach, haar blauwe ogen dansen met vreugde. "Ik vind u een heerlijk knap en moedig mens. U misschien een beetje ruiger, maar diep van binnen weet ik dat je een goede man. Net mij beloven één ding zult u?".

  "Alles wat je wilt," zei Harry.

  "Don't go beschoten," zei Sara met een lach.

  Na een paar weken in het ziekenhuis, Sara was verheugd te zien dat Harry eindelijk weer op zijn voeten. Zijn herstel verliep traag, maar Sara heeft zijn hand de hele manier doorheen. Met haar steun, Harry was snel weer aan het werk. Hij kon niet zoveel als hij maar Sara was meer dan blij om zijn gespannen.

  Na de aanslag van de Kutus, Sara en Harry niet meer de behoefte gevoeld om hun relatie. Sara was bang dat haar ouders zou verwerpen het idee van haar en Harry een paar, maar ze leken zeer positief. Sara was blij dat haar en Harry kan aanhankelijk worden met elkaar in het openbaar. Harry was niet erg dol op zoenen in het openbaar, maar Sara dacht dat het was leuk om stiekem in een kus wanneer mensen waren op zoek naar hem.

  Tenslotte was het tijd om terug te gaan naar Amerika. Sara was enthousiast om terug gaan naar de echte wereld waar haar en Harry kon beginnen hun leven samen. De reis terug naar de Verenigde Staten was al veel leuker met Harry aan haar zijde. Sara sliep minder op deze vlucht, maar toen deed ze slapen, ze sliep in de armen van haar minnaar die haar favoriete plek in de wereld te worden.

  Terug in de Verenigde Staten, Sara en Harry toegepast op start college in het voorjaar aan een universiteit in Californië. Ze waren beiden aanvaard en begon het bestuderen van milieumanagement. In hun derde jaar, Sara was verrast toen Harry gaf haar een diamanten ring en vroeg om haar hand in h
et huwelijk. Een jaar later werd de twee van hen zijn getrouwd. Sara was zo blij als ze ooit waren geweest op haar trouwdag en ze bedankte haar lucky stars iedere dag die zij had meegesleurd op die reis naar Afrika om tijd te besteden aan de Nguntu.

  Het einde

  Sara Harper var frustrert. Hun var frustrert fordi, men igjen, hun ble pakket opp og flyttes over hele verden å litt smuss village midt i ødemarken. Alt hun ønsket var å være en normal 18 år gammel jente som nyutdannede high school beveger seg deretter bort til college der hun kan drikke og eksperimenter som alle jentene på filmer gjorde. Dessverre hadde hun å være født til et par hardcore humanitarians som viet sitt liv til å hjelpe de mindre heldige i verden.

  Sara's far, Dr. Jack Harper, gikk til fjerntliggende områder av verden og satt opp klinikker for de som ikke hadde tilgang til medisin. Hennes mor, Emily, satt opp skoler og utdannet barn i den stamme hvor de bodde med. Som et barn, Sara elsket denne slags livsstil og tenkte hun at hennes foreldre var helter for det arbeidet de gjorde. Hun fortsatt trodde det, men som en ung kvinne hun var klar til å forlate jungler og ørkener og starte et normalt liv.

  De eneste gangene hun så vestlig sivilisasjon ble da hennes foreldre førte henne til sitt hjem i Florida så de kunne fornying av forsyninger og gi Sara en sjanse til å gå med hennes besteforeldre før du går ut for å redde en annen gruppe av tapt innfødte. Som i år gikk av, Sara begynte å finne det vanskeligere og vanskeligere å forlate komforten av Florida.

  "Hvor skal vi igjen?" Sara spurte moren hennes som hun trukket henne mørbankede og falmet koffert fra sitt hvilested i hennes soverom skap.

  "Sentral Afrika å gå live blandt Nguntu folk," Emily reagerte som hun hjalp Sara brette opp sine klær og pakker dem i kofferten.

  "Hvordan gjør du og pappa selv høre om disse mennesker?" Sara spurte så løp hun hennes hånd gjennom hennes lange, mørke håret.

  "faren din har venner på mange steder," Emily sa, kastende Sara's sokker til kofferten. "En av de venner arbeider for FN og han forteller faren din om mennesker som trenger vår type hjelp."

 

‹ Prev