ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 96
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 96

by Gillian Joyner


  "Heb je altijd al getrokken?" vroeg hij haar.

  Janine vond haar stem en tilde haar ogen naar hem kijken. "En geschilderd. Sinds ik klein was, ja, ik heb dat altijd."

  "Het toont," zei hij. "Je bent echt goed." en in mijn gedachten alleen, hij zwijgend toegevoegd, en dus ben ik zie je snel...

  "Ik heb nog nooit gezien dat u rond," zei Janine. "Bent u een student hier?"

  "Ja," antwoordde hij. "Gewoon overgenomen. Mijn naam is Tyler." Hij bood haar een hand en ze schudde - hun eerste huid-op-huidcontact. Slechts het begin, dacht hij. Nog even wachten...

  "Janine," zei ze. "Janine velden. Weet je, het is ongebruikelijk om nog student per model. De meeste van onze modellen zijn, zoals al die mensen van middelbare leeftijd of senioren of mensen in hun dertiger en veertiger jaren bezig om extra geld."

  Staan ondertussen, beiden toegevoegd, ...en mooie effen of dumpy ogende.

  Snel, Tyler, zei: "Ik ben hier om geld te verdienen. Ik wilde gewoon iets te doen naast de bus tafels in de eetzalen of snijden de grasvelden of andere klussen hebben ze rond de campus. Ik wilde iets anders."

  "Nou, dit is anders," zei Janine. " Je anders. Ik had liever gezien dat we andere modellen zoals u."

  Nu was hij op weg helpen. Hij hield zijn glimlach te verbreden. "Verschillende is goed. Maar als een artiest, dat weet je." En naar tevredenheid, Janine ingebroken in een glimlach van haar eigen. Oh ja, dit was zeker vooruitgang. "Ik ben gewoon een ander soort kerel," voegde hij eraan toe.

  "What's your major?" Janine gevraagd.

  "nog geen één. Nog niet besloten".

  "Misschien moet je overwegen Theater...Drama, weet je wel. U kan een acteur. Ik wed dat je er goed in zijn."

  Tyler knikte bedachtzaam. Dit Janine velden was prachtig, talentvol en smart. Hij was nu dubbel-zeker hij zou genieten versierpogingen Shawn Brown's vriendin uit onder hem. "Huh. U weet, Ik had nooit gedacht dat," zei hij.

  "Ik ben verrast," zei Janine. "TV is vol van jongens die op u lijken. Net zoals kunstlessen te zijn."

  Tyler chuckled op het idee. Al die maanden dansen en droge-stoute chihuahua Traditional bijna naakt op een podium, en het carrièrepad dat één meisje opgevoed nooit gekruist zijn gedachten. Dat is wat er gebeurt, hij veronderstelde, als je je ogen gericht op één set van doelen. Hij zei: "Nou, ik denk dat we moeten leren 'em een ding of twee, you and me".

  Janine was warm bij hem. "Ik denk dat we dat doen."

  Professor Kellaway genaamd de klasse terug te bestellen voor een rondje schetsen voor de lunch. Tyler verontschuldigd zich Janine met een come-to-bed glimlach en nam zijn plaats terug op het platform, waar voor de rest van de ochtend liet hij Janine voelt hem op papier. Het zou niet lang, hij was er zeker van dat, voordat hij zou hebben haar kreunen, "Shawn Wie? "

  _______________

  De klas roepen na de lunch voor de "crit," dat was wat ze noemen de kritiek van de ochtend werk waarin mensen op hun beurt hun tekeningen op een ezel in het midden van de kamer en Iedereen verzamelde zich rond de professor om opmerkingen, commentaren en kritiek van elkaar wat had gedaan. Tyler, in zijn gewaad, werd toegestaan om in te zitten en om zelf met een wrange en stoute amusement hoeveel het woord "crit" klonk als een bepaald gedeelte van een vrouw speciale anatomie--onderdeel waarmee hij goed kende.

  De professor en de rest van de klasse sprak zeer goed wat Janine had gedaan met Tyler's naakte figuur deze dag - dat was natuurlijk niets vergeleken bij wat Tyler verwacht hij en Janine zou spoedig zult doen met elkaars naakte figuren. Hij nam een aantal rustige trots op het geruste gevoel dat hij haar een bijzondere inspiratie te doen haar beste werk. Hoorzitting de aansporingen van haar klasgenotes gericht op Janine, Tyler zat achter hen, groeiende grondig stijve beneden onder zijn gewaad bij de gedachte aan het werk dat hij zou op haar - en op haar relatie met haar no-goede vriend. Hij zou gewoon modellering voor haar beter bevriend met haar uitbeningsvoorschriften zijn tijd en wacht op zijn kans. Dat een deel van hem geschoten en throbbed ongeduldig, maar nu is niet het moment om dat deel het denkwerk. Voor nu zou hij laat de hersenen boven zijn schouders blijven. De tijd voor de hieronder zou als het goed is en niet eerder.

  _______________

  Die avond in haar kamer, Janine bezet was niet met kunst, maar met wat leek op de andere grote uitoefening van haar college life: schrijven van een paper. Dit was voor haar Engelse literatuur klasse, en het was al moeilijk genoeg. Om de woorden uit haar hoofd en op het scherm van de MacBook voelde als een poging om een stugge kwast door gestold acrylverf zonder steun van terpentine voor smering. Zittend op haar bed met de MacBook in haar schoot, ze reikhalzend wenste die bepaalde analogie niet goed tot hun recht komen. De gedachte van "smering" vond haar rug naar deze ochtend in de klas. De nog vers in het geheugen van Tyler poseren maakte haar erg "Gesmeerd".

  De hele tijd, ze was niet in staat om het gevoel dat Tyler was poseren voor haar. Het idee was helemaal uit natuurlijk. Er waren bijna twee dozijn andere kinderen in haar leven tekenklas en Tyler was staand, zittend, scheve, hurken en verstelbare voor hen allen en voor het weinige geld dat bracht hem, niet voor Janine alleen. Maar er was de manier waarop hij had leek te vinden om te poseren in haar richting. Was het alleen haar verbeelding dat de vormgeving van het platform om haar ezel sprak van een belang dat verder gaat dan de relatie tussen kunstenaar en model? Er was geen twijfel dat Tyler was een meesterwerk. Hij werd niet gebouwd op dezelfde wijze als een voetballer of een gewicht lifter. Zijn lichaam was meer een duiker. Janine afvragen of ergens daar op de campus is er misschien een heel gelukkig meisje--of zelfs, ze toegestaan, een jongen--in wie hij graag duiken. Wat hij had weergegeven onder de taille moet er toch een meest bevredigende "wagen".

  Volslagen afleidbaar, Janine schudde haar hoofd en laat een lange grunt van frustratie. Wellicht door toe te geven aan haar afleiding voor een tijdje zou ze vent genoeg te krijgen wat werk gedaan. Besparing haar werk op de computer, ze gesloten omhoog en zet deze op haar nachtkastje. Vervolgens ging ze op de stoel waar ze had opgehoopt haar boeken en supplies. Leunend tegen het was haar portefeuille, die ze uitgepakt. Vanuit zij verwijderde de tekeningen die ze had van haar sketch pad vanmorgen. Daar werd hij, in houtskool als niet in het vlees. Tyler: alle slanke, strakke spieren; stubbly-knappe slaapkamer gezicht; royale gebiedsdeskundigen opgehangen onder de taille. Wat was hij op een tekenklas? Hij behoorde voor een camera. Hij was...Hij was...

  Janine fronsde bij de gedachte dat haar geduwd manier wakker naar de voorkant van haar hoofd. Hij was niet haar vriendje. Ze had een vriendje. Een zeer warme vriendje die had aan haar goed voor maanden. Wat was zij juist geestelijk rollend met haar rond art class model wanneer er was een warm Business major zou maar al te graag rollen rond met haar voor real? Ze gleed de tekeningen terug in de portefeuille en zip it back-up. Vervolgens met een verstandige oplossing, ging ze terug naar haar nachtkastje en pakte haar telefoon, waarin naast haar MacBook. Janine opgevoed Shawn op haar contacten en tikt een tekst: What are you doing? Wilt komen dan?

  Zijn woorden terug even later: Was ongeveer 2 vragen als u wilde me 2. Er zo aan.

  En ik sta hier, ze tikte terug. Met een uitademen, Janine ervan overtuigd was dat ze had nu richt haar aandacht waar zij terecht behoorde en dat ze spoedig zou worden voldaan, nog beter. Shawn was ongetwijfeld builen de deur van zijn kamer en snelle nummers in haar richting. Ze wilde klaar voor hem het moment dat hij aankwam. Ze ging naar haar kast, sloeg alles maar haar bh en slipje en gleed op een van de extra grote Wilson Varsity T-Shirts dat ze voor dit doel. Ze gedumpt haar kleren in haar wasmand en terug naar haar nachtkastje, vanuit wiens lade zij trok een borstel en boenen door haar haren. De Engelse papieren zou moeten wachten, misschien pas later vanavond terwijl Shawn was slaap-- vooropgesteld dat ze slapen voordat de vroege uurtjes. Veranderd en geborsteld, vestigde zij zich op het bed en wachtte. En keek door de Kamer in haar portefeuille en probeerde te duwen uit haar ogen wat ze nu zijn opgenomen. Staren naar de lederen hoes, dacht ze Shawn kon hier snel genoeg.

  _______________

  Shawn, bij wijze van spreken, was
snel en langzaam omhoog komt. Het snelste wat er gebeurd in Janine's kamer die avond was het uitkleden. In niets plat, Shawn's kleren en hers lag op de vloer zelfs als Shawn's naakte lichaam lag met haar op het bed. Janine bood zichzelf aan hem en sprak hem. Shawn deed de rest.

  Met het gladde, gespierde naaktheid en lange, trotse erectie van haar vriend om haar te plezieren, Janine luchtbehandelingssysteem voor de gedachten had ze zichzelf liet na te denken over het onderwerp van haar klasse. Wat deed Tyler hebben dat Shawn niet deed? Shawn was niet rakishly ongeschoren zoals Tyler, maar zijn gezicht was net zo mooi, zijn lichaam was net zo glad en hard, en zijn spieren waren eigenlijk beter omschreven dan Tyler's. Niets over hem was niets minder dan een sensueel genot. Ze had alles wat een meisje zou willen in bed met haar, hier en nu. Alles wat ze moest doen was Let Him Have haar en laat ze genieten van hem. En dat deed ze.

  Verspreiding Janine op het bed, Shawn kuste zijn manier uit haar mond van haar lichaam. Hij gehouden over haar borsten met zijn tong en nam haar tepels in zijn mond, zuigen aan hen te belonen voor het kiezelstrand hardheid dat ze hem. Na het zuigen haar tepels totdat ze dacht ze smelten in de sprei, Shawn vervolg kussend naar beneden haar maag en wacht af te likken rond haar navel en prik de punt van zijn tong vervolgens ging verder omlaag naar geritsel zijn neus in de donkere warnet van haar schaamhaar, vulde zijn neusgaten met haar meisje-geur. Janine's buik rose and fell like a vloed zijn mond zijn bestemming bereikt en hij ingezet zijn tong op de partjes en glinsterende lippen van haar vrouwelijkheid. Ze quivered op het bed, haar hart zingen met het gevoel van Shawn proeverij. De natte flicks van zijn tong op haar even natte blaadjes laat haar weten dat hij haar.

  Shawn nam haar bloemblaadjes in zijn mond als hij had gedaan haar tepels, verzenden vlakken symboliseren schuivende aardplaten van vreugde in en door haar en gesondeerd haar innerlijke bereikt met zijn tong als een vlinder drinken van de nectar van een bloem. Janine geduwd zelf in zijn gezicht, die hem alles wat ze hadden, en hij graag nam hem, hij vulde zijn mond met haar seks en Franse kussend haar daar beneden. Zij toonde haar waardering met lange zuchten en zoet gekreun, graag de blossom waartegen hij gevoed. Hij verhuisde zijn tong van haar overgang naar de dikke little love handle uniek voor een vrouw lichaam en slierten zijn tong rond en over, waardoor ze nu ook met een groeiend elation tot haar genoegen is gestegen naar de bovenkant van haar en stroomde over. Janine voelde alsof haar spieren waren op haar botten op deze stijging en overloopt van haar hoogtepunt. Ze voelde zichzelf driften op een thermische stroom van plezier, zelfs als Shawn, zoemt als een tijger, hief zijn gezicht van haar geslacht, hief zijn lichaam op de hare en randje haar daar. Met een glad en zeker slag, hij liet de piercing lengte van zijn stuk in de strakke natheid tussen Janine's open dijen en vulde haar met elke centimeter van hem. Voortdenderende bovenop haar, gaf hij een lange, husky vloek van pure gelukzaligheid en ongeduld zijn gereedschap om het werk waarvoor hij is gemaakt.

  Janine verpakt haar armen om zijn schouders en gejubeld over gastvrije Shawn's gepompt en penetratie. Shawn had een geest en lichaam gemaakt voor seks zoveel had hij een hoofd voor het bedrijfsleven, en wanneer hij op de top van haar en in haar hij gaf haar geen ruimte voor twijfel dat met zijn erectie afspeelt op haar schoot hij alle business. Warm, gedreven, gepassioneerd, zinnelijk business. Shawn geschroefd haar een ritme en een precisie berekend om ze allebei naar duizelingwekkende ecstasy. Hij was als een machine gebouwd voor het verpompen en afspeelt. Ze zag hem tellen elke beat van zijn stalen-harde stang binnenin haar elke aanval van zijn kruis tegen haar heuvel en voegt deze alle in de "plus"-kolom van sommige lusty grootboek van seks. Met elke bezielde stroke in Janine is krap, maar waardoor natheid, Shawn bouwde ze een royaal winstmarge op hun investering van hun lichaam, een overvloedig dividend op het kapitaal van hun verlangen. Hijgende bovenop haar, waarbij hij zijn hete adem met hers, vloeken en gezucht met een dronken ecstasy, Shawn reed hij as home binnen haar, going deep iedere keer sneller groeien en pompende moeilijker. Janine zichzelf gewikkeld om hem heen en hield op strakke, graag ontvang elke slamming beat van zijn gereedschap en zijn kruis, in afwachting van de uiteindelijke uitbetaling. Eindelijk, Shawn uitgebracht, dreunende haar hard genoeg te rammelen de bodemframe en haar botten alike. Zijn dikke witte opbrengst uitgegoten en stroomde uit zijn eikel in Janine baarmoeder, en hield hij zich diep in haar om ervoor te zorgen dat de balans van hun ijver was betaald.

  Shawn teruggetrokken uit haar en rolde uit naast haar. Ze verpakt in elkaars armen en benen, en Shawn gaf haar een bonus van lange, luxe kisses ter afsluiting van dit eerste deel van de nacht. Momenteel is hij haar op haar rug en klom bovenop haar nogmaals, bewegende zijn stuk terug in haar voor een andere lange, warme, diepe uitwisseling van liquide middelen. Hij sloot de deal een tweede maal vullen Janine's column met een uitstorting van witte inkt en maakt haar beven bij de vaardigheid van zijn handel. Dit maakt de markt gesloten. Na een rondje kisses, Shawn ging slapen.

  Janine leg naast hem, nat en plakkerig en tintelingen. Ze keek op hem, sliepen na twee opdrachten goed heeft gedaan. Toen herinnerde ze denken hoe gelukkig een ander meisje (of jongen?) op de campus moeten en met de nagedachtenis van Shawn's sex kabbelend in haar lichaam, ze geteld haar zegeningen. Wat zou ze ooit met een model uit haar klassen, smerig warm als hij kan, wanneer hij slechts een paar centimeter afstand was een jongen die haar zo blij hij elke keer bijgevuld?

  Maar ondanks dat ze haar eigen geluk, Janine niet kon helpen door naar de andere kant van het bed en wat hen voorbij: de portefeuille die de gelijkenis van Tyler. En ze kon het niet helpen, maar vraag mij af wanneer ze zou zien hem poseren, naakt en mager en hard en verleidelijk. Gewoon zo verleidelijk. Zij schuldig moeten voelen, wist ze, denkend aan een andere jongen terwijl hij naast een liefhebber die net waren vastgeschroefd haar tweemaal en doen het zo mooi. Zij schuldig moeten voelen...

  ...en toch Janine was kunstenaar en als kunstenaar ze gewaardeerd dingen van schoonheid. En er was geen twijfel over dat Tyler het model was gewoon zo'n ding. En dat deed ze benieuwd naar hem.

  _______________

  De volgende middag, Tyler geschaduwde Janine in de Student Union en zag een kans om een beetje quality time.

  Het was zaterdagmiddag en de plek was net bezig als verwacht zou mogen worden op dat uur. Mensen kwamen en gingen van de concessie gebied met hun eten, het invullen van de tabellen en gehaast heen en weer op de kantoren op het hoogste niveau. Tyler was net zijn voucher voor zijn modellering sessie om de leningsterugkeer's kantoor en was bij de bovenkant van de trap naar beneden naar de eetzaal toen hij gespot Janine zitten door zelf aan een tafel, absently onder het genot van een drankje terwijl doorbladert schetsen. Haar portefeuille rustte in de lege stoel tegenover haar. Door de discrete manier waarop ze keek op de tekeningen, Tyler geraden waren ze naakt. Door de intentie blik op haar gezicht als ze deed, hij dacht--of gehoopt - dat zij waren enkele van de tekeningen had van hem.

  Hij pauze bekijk haar blik op haar werk. Vanaf dit uitzichtpunt kun hij niet kon vertellen wat de tekeningen waren. Maar één hoek van zijn mond kwam zoo op het gezicht. Is dat me je bekijkt, Janine? Bent u de door u verrichtte werkzaamheden met me--denken over mij? Bent u na te denken over wat voor een privésessie eruit zou zien, alleen jij en ik? Waar zou je--uw kamer of de mijne? Ik zou poseren voor u, net zoals ik was echt poseren voor je gisteren. Je kan me zoveel als je wilde--dan zou ik laat u wat u tekening. Tik op alles over omhoog en omlaag. Aanraken en voelen--en zoenen en likken. En sabbelen. En dan zouden we onszelf nog een sessie--neerliggen. Nadat u liet zien wat je allemaal kunt doen met je stok van houtskool, het zou mijn beurt om u te laten zien wat ik kan doen met mijn...

  Net daarna kwam een onderbreking Tyler's mentale coïtus. Janine keek op van haar tekeningen bij iemand nadert. Tyler zijn blik in de richting van Janine op zoek was - en daar was hij was.

  Hij keek even hangen en zelfgenoegzame als Tyler herinnerde hem. Shawn Brown, the golden boy met zijn koning in de wereld lach kwam slenteren tot Janine's table. Janine, lachend, blij hem te zien, tegelijk haar tekeningen met de afdrukzijde na
ar beneden op de tafel. Face-down--een ander voorstel van de aard van de stukken. Als ze waren veel stillevens tekeningen, zij niet zouden hebben gehinderd te versluieren. Tyler gekozen te blijven waar hij was aan de bovenkant van de trap en kijken op discretie kan afkomen, ongeacht de gevolgen. Indien nodig kan hij eend om de hoek achter hem en blijf zelf uit het zicht. Hij wilde gewoon zien, zoniet horen, ongeacht exchange Janine had met goede oude Shawn.

  Als Tyler keek, Shawn leunde in en gaf haar een kus. Zijn buik geklopt te zien. In zijn geest het tableau van zelf beddengoed Janine naar één van Shawn hetzelfde te doen. Zijn sluwe glimlach wendde zich tot een frons. Shawn, oude maatje, ik wed dat u denkt u behoorlijk goed in de zak--net zoals je altijd dacht dat je alles anders. Net als je dacht dat je kon beter in bed met Wendy. We zijn gewoon te zien. Ik heb de laatste jaar Community College in plaats van hier, maar werken bij de Speelgoedkist haalde ik een ding of twee ik wed dat u niet kent. I'll be vertoning Janine wat ik leerde snel, even wachten, pal...

  Shawn handed Janine de portefeuille van de lege stoel en ze gleed de tekeningen. Zonder het zippen van de zaak, Janine stond tegen de poot van de tafel terwijl Shawn neerzaten. En onder het Tyler wakend oog, Shawn begon te praten met zijn vriendin. Op deze afstand en de drukte van de Student Union kon hij niet doen wat ze zeiden. Maar Shawn's glimlach constant gebleven en het rumoer en churn van gal in Tyler heeft voortgeduurd. Zijn oude vriend zag er net hetzelfde - nog zo zelfbewuste en nog zo eigenwijs. Iedereen hield altijd Shawn. Iedereen altijd geluisterd naar Shawn. Meisjes wilden hem. Andere jongens respect gehad. Ongetwijfeld andere jongens wilden hem ook. De tijd sinds de middelbare school had maakte hem niet minder de alpha male. Shawn's vader werkte voor een beleggingsonderneming in de stad. Hij was het hogere management, een vice-president. Shawn had altijd al op een spoor kan worden net als de oude man--a mover, een cirkelbeweging, een moneymaker. Zijn vader waarschijnlijk meteen hem een baan in het bedrijf na het afstuderen. Shawn had altijd gezien als een toekomstige kapitein van de beleggingsbranche, een toekomstig multi-miljonair of zelfs miljardair CEO. Hij had altijd sprak over een toekomstige vol jachten en jets en maakte iedereen geloven dat hij kon doen. Tyler altijd aangegeven hoe gaaf iedereen was met Shawn, en dacht dat niemand anders ooit zou kunnen zijn als de indruk van Shawn als Shawn was met zichzelf.

 

‹ Prev