ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 99
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 99

by Gillian Joyner


  Og da jeg kiggede over på hvad hun havde gjort i sin pude, og for alle hans koncentration om hans mål, hans hjerte kunne ikke lade være med at springe et slag over. Alt han kunne tænke var, Damn, er det, fordi hun virkelig ønsker mig eller er hun virkelig så godt?

  Tyler var ikke en kunstner. Bortset fra hans udseende, hans krop og ridning motorcykler han havde ingen særlige talenter. Hans store var sort. Han havde ingen baggrund i kunst påskønnelse som sådan. Men han vidste, skønhed, når han så det. Han vidste, at Janine var smuk. Og han kunne se, at Janine, side efter side, havde gjort ham smukt. Kigger på sit arbejde, han så sig selv på en måde, han aldrig havde set ham før. Tegningerne var stærk og følsom tone. På en eller anden måde havde hun fanget i streger og former og felter af sort og grå en delikatesse og nåde, at han aldrig vidste han besad. Det var som om hun enten havde udsat en ukendt side af ham, eller forvandlet ham til en ny. Han opholdt sig på skitser, på den måde hun fanget hans ansigt, hans arme, hans muskler, hans bagdel, om hængningen af hans værktøj og rundhed på pakken. Tyler var vant til sex-anklaget skrigende fra kvinder. Janine er opfattelsen af ham var noget nyt. Mere end nogensinde nu, han ville vide, hvordan hun ville reagere på ham når de var alene og nøgen sammen.

  "Har du altid tegnet?" spurgte han hende.

  Janine fundet sin stemme og løftede sine øjne til at se på ham. "Og malet. Da jeg var lille, ja, jeg altid har gjort."

  "Det viser," sagde han. "Du er virkelig god." Og i troede kun han lydløst tilføjede, at overbevisninger, vil man se, at snart...

  "Jeg har aldrig set dig før," sagde Tom. "Er du elev her?"

  "Nej," svarede han. "Bare overføres. Mit navn er Tyler." Han tilbød hende en hånd og hun rystede den - deres første hud-til-hud kontakt. Kun begyndelsen, tænkte han. Bare vent...

  "Janine", sagde hun. "Janine felter. Du ved, det er usædvanligt at have en elev i en model. De fleste af vores modeller er ligesom alle disse midaldrende eller ældre, eller folk i trediverne og fyrrerne forsøger at tjene ekstra penge."

  Tillader uden videre, at de begge er tilføjet ...og smukke glatte eller dumpy udseende.

  Hurtigt, Tyler sagde, "jeg er her for at tjene en skilling. Jeg ville bare gøre noget udover bøsningen tabeller i spisesale eller skære i græsplæner eller andre forefaldende arbejde der er omkring campus. Jeg ønskede noget andet."

  "Jo, det er anderledes," sagde Tom. " Du er forskellige. Jeg ville ønske vi havde andre modeller som du."

  Nu var han der at ske noget. Han lod hans smil at udvide. "anderledes er godt. Men en kunstner, du ved det." Og til hans tilfredshed, Janine brød ud i et smil. Åh ja, det var bestemt fremskridt. "Jeg er bare en anden slags fyr," tilføjede han.

  "Hvad er din store?" 12.

  "Har du ikke en. Har ikke besluttet".

  "Måske skulle du overveje teater...Drama, du kender. Du kan være en skuespiller. Jeg vil vædde på du gerne være god til det".

  Tyler nikkede tankefuldt. Denne Janine felter var smukke, talentfulde og intelligente. Han var nu mere sikker på, at han vil nyde at forføre Shawn Brown's kæreste ud under ham. "Huh. Du ved, jeg aldrig har tænkt på det," sagde han.

  "Jeg er overrasket," sagde Tom. "TV er fyldt med fyre der ligner jer. Ligesom undervisning bør være."

  Tyler smålo ved tanken. Alle disse måneder dans og kemisk-humping næsten nøgne på et tidspunkt, og den karrierevej, at denne ene pige bragte aldrig havde krydset hans sind. Det ved han, når du har dit sind fokuseret på en række målsætninger. Han sagde, "Jamen, jeg tror, vi bliver nødt til at lære dem en ting eller to, du og jeg."

  Janine grinede meget op til ham. "Jeg tror, vi vil".

  Professor Kellaway kaldet klasse tilbage for endnu en omgang skitser før frokost. Tyler undskyldte sig med Janine med en komme-til-smil og tog sin plads tilbage på podiet, hvor resten af morgen lod han Janine føler ham op på papir. Det ville ikke vare længe, han var sikker på, før han ville have hendes hulkende, "Shawn der?

  _______________

  Klasse indkaldes efter frokost for de "problemer", som var, hvad de kaldte den kritik af den morgen, hvor folk igen satte deres tegninger på et staffeli i midten af værelset og alle sammen rundt med en professor til at komme med bemærkninger, kommentarer og kritik af hinanden havde gjort. Tyler, i hans kåbe, fik lov til at overvære denne og noterede sig med et skævt og frække forlystelser hvor meget ordet "problemer" lød som en del af en kvindes særlige anatomi - en vare, som han var så velkendt.

  Professoren og resten af klassen talte meget om, hvad Bjarne havde gjort med gik nøgen figur denne dag - der blev naturligvis ingenting i forhold til hvad jeg forventede han og Janine snart ville gøre med hinandens nøgne tal. Han tog en vis stolthed i det, i sikker forvisning om, at han havde givet hende en særlig inspiration til at gøre sit bedste arbejde. Høring af anbefalinger for hendes klassekammerater rettet mod Janine, Tyler sad bag dem, voksende grundigt stive ned under sin kappe ved tanken om det arbejde, han ville gøre for hende - og om hendes forhold til hendes ikke-god kæreste. Han vil bare holde modellering for hende, blive bedre venner med hende, foretraekker hans tid, og vente på sin chance. Den ene del af ham blev større og pulserede utålmodigt, men nu var det tid til at lade den del om at tænke. For nu ville han lade hjernen over skuldrene i. Tiden for nedenfor ville være sammen når det var rigtigt og ikke før.

  _______________

  Samme aften i hendes værelse, Janine blev besat ikke med kunst, men med hvad der syntes at være den anden største jagt på hendes college liv: Skriftlig opgave. Det ene var for hendes engelsk litteratur klasse, og det var vanskeligt. At få ordene ud af hovedet og ned på skærmen på sin MacBook, som forsøger at flytte en stiv pensel gennem størknet akrylmaling uden gavn af terpentin til smøring. Sidder på sin seng med MacBook i hendes skød, hun netop ønskede, at den pågældende anvendelse ikke komme i tanke om. Tanken om "Smøring" tog hende tilbage til denne morgen i klassen. Den stadig levende hukommelse af Tyler poserer der fik hende til at føle sig meget "Smurt".

  Hele tiden havde hun været ude af stand til at ryste følelsen af, at Tyler blev poserer bare for hende. Ideen var helt ude af trit, naturligvis. Der var næsten to dusin andre børn i hendes liv om klasse, og Tyler blev stående, siddende, skæve, crouching, justerbare for dem alle og for de få penge, det bragte ham ikke til Janine alene. Men der var den måde han havde syntes at finde muligheder for at stille op i hendes retning. Var det bare en indbildning, et udseende, der kom fra platform til hendes staffeli talte om en interesse ud over forholdet mellem kunstner og model? Der var ingen tvivl om, at Tyler var et mesterværk. Han blev ikke bygget på samme måde som en fodboldspiller eller en sværvægtsløfters. Hans krop var mere som et højt diver. Janine kan ikke hjælpe, men mon et sted derude på universitetet kan der være en meget heldig pige - eller endda, hun, en anden dreng - til hvem han kunne lide at dykke. Hvad han havde vist under taljen må da tage en mest tilfredsstillende "springet".

  Aldeles distraheret, Janine rystede på hovedet og trak en lang grynt af frustration. Måske ved at give efter for sin hobby, for mens hun ville ventilere nok til at få noget arbejde fra hånden. At redde hendes arbejde på computeren, hun lukkede den op og sæt den på hendes natbord. Derefter gik hun over til stolen, hvor hun havde stablet hendes bøger og forsyninger. Lænet mod det var hendes portefølje, som hun unzipped. Inde fra den hun fjernet de tegninger, hun havde taget fra hendes sketch pad denne morgen. Der var han, i kul, hvis ikke i kødet. Tyler: alle slanke, stramme muskler, til at vende hjem forsvun-flot soveværelse, fint proportioneret vedhæng hænges under taljen. Hvad laver han i en tegning? Han tilhørte foran et kamera. Han blev...han blev...

  Janine rynkede panden ved tanken om, at presset på sin måde vækkes til hendes sind. Han var ikke hendes kæreste. Hun havde en kæreste. En meget varm kæreste der havde været tilfredsstillende hende meget i månedsvis. Hvad var hun mentalt at rulle rundt med hendes klasse model, hvor der var en varm forretning store der skal gerne trille rundt med hende for real? Hun smuttede tegningerne tilba
ge i porteføljen og lynes igen. Derefter, med en fornuftig løsning, gik hun tilbage til sit natbord og hentede hendes telefon, som lå ved siden af hendes MacBook. 12. juni 1959 bragte Peter kontakter og klaprede en tekst: Hvad laver du? Lyst til at komme forbi?

  Hans ord tilbage et øjeblik senere: Var lige omkring 2 Spørg hvis man ønskede mig 2. Lige være der.

  Og jeg er lige her, hun bankede igen. Med en ånd, Janine var overbevist om, at hun nu kaster sin opmærksomhed, hvor det med rette tilhørte, og at hun snart ville blive opfyldt endnu bedre. Peter var ikke i tvivl om at bolte ud af døren til sit værelse og gør hurtige spor i hendes retning. Hun ønskede at blive klar til ham i det øjeblik han ankom. Hun gik til hendes skab, trukket af alt undtagen sin bh og trusser, og gled på en af de ekstra store Wilson Varsity T-shirts, som hun holdt til netop dette formål. Hun dumpede sit tøj til hendes vasketøjskurv og vendte tilbage til sit natbord, fra hvis skuffe hun trak en børste og gik det hurtigt igennem hendes hår. Den engelske papir ville være nødt til at vente, måske til senere på aftenen, mens Shawn sov - hvis de fik lov til at sove, før de små timer. Ændret og børstet, hun slog sig ned på sengen og ventede. Og så hele rummet på sin portefølje og prøvede at gå fra hende, hvad det nu er. Stirrer på lædertaske, tænkte hun Shawn kunne ikke komme hurtigt nok.

  _______________

  Shawn, i en vis forstand var hurtig til at ankomme og langsomme. Den hurtigste, der skete i Janine's værelse den aften var den påklædning. I intet fladt, Shawn's tøj og hendes lå på gulvet selv som Shawn's nøgne krop lå med hende på sengen. 12. juni 1959 tilbudt sig til ham og bød ham velkommen. Peter gjorde resten.

  Med smooth, nøgenhed og lange, stolte rejsning af sin kæreste for at behage hende, Janine følte sig skyldig til de tanker hun havde tilladt sig selv at tænke i sin klasse. Hvad gjorde Tyler har Shawn ikke? Peter var ikke rakishly ubarberet som Tyler, men hans ansigt var lige så smuk, hans krop var lige så glat og hård, og hans muskler var faktisk bedre end jeg havde. Noget om ham var noget mindre end en sensuel nydelse. Hun havde alt en pige kunne ønske sig i sengen med hende, lige her, lige nu. Alt, hvad hun skulle gøre, var at lade ham få hende og lad hende nyde ham. Og det gjorde hun.

  Spredning Janine ud på sengen, Shawn kyssede sig vej fra hendes mund og ned af hendes krop. Han græsser over hendes bryster med tungen og fandt hendes brystvorter i munden, sutte på dem at belønne den stenede hårdhed som de har lagt ham. Efter at have sutte hendes brystvorter indtil hun troede, hun ville smelte i sengetæppe, Shawn fortsatte med at kysse hendes mave, pause at slikke omkring hendes navle og stikke spidsen af sin tunge i det, så gik videre ned til 0 hans næse i det mørke krat af hendes pubeshår, fylder næsen med hendes pige-duft. Janine's mave steg og faldt som en bølge som hans mund nåede sit bestemmelsessted, og han indsatte sin tunge på venstre forskærm og glinsende læber hendes kvindelighed. Hun quivered på sengen, hendes hjerte sang med følelsen af Shawn smager hende. Den våde bølger af hans tunge på hendes ligeså våd kronblade lad hende vide, at han var hendes.

  Peter tog sig ind i hans mund, som han havde gjort hendes brystvorter, sende rystelser af glæde op til og gennem hende, og undersøgt hendes indre når med sin tunge som en sommerfugl drak nektar af en blomst. 12. juni 1959 skubbede sig selv op i hans ansigt, der tilbyder ham alt hvad hun havde, og han tog den, der fylder sin mund med hendes køn og kysser hende dernede. Hun viste sin tilfredshed med sukker og søde støn, glad for at være det sted, hvor han fik mad. Han flyttede sin tunge fra hendes passage til den grødagtige lidt kærlighed håndtag, der var unikt for en kvindes krop, og hvirvlede tungen rundt og over det, får hende til at vride sig i en voksende glæde, indtil hendes glæde for hende og flød over. 12. juni 1959 følte det, som om hendes muskler blev smeltning på hendes knogler i denne anledning og overfyldte af hende klimaks. Hun følte sig selv glide ned på et termisk strøm af glæde, selv som Shawn, snurrer som en tiger, løftede sit ansigt mod hendes køn, løftede hans krop mod hendes, og lænkede hende dertil. Med en jævn og sikker bevægelse, lod han den piercing længde af sit værk i den stramme våde tilstand mellem Janine's lår og fyldte hende med hver en centimeter af ham. Leje ned oven på hende, holdt han en lang, husky forbandelse ren lyksalighed og ivrigt satte sit værktøj til arbejde.

  Tom lagde sine arme omkring hans skuldre og glædede sig over at byde Shawn's pumper og penetration. Peter havde et sind og krop skabt til sex så meget, som han havde forretningssans, og når han blev oven på hende og i hende, han gav hende ingen tvivl om, at med hans erektion op til sit skød han alle . Varm ivrige og lidenskabelige, sanselige virksomhed. Shawn skruet hende med en rytme og en præcision, der er beregnet til at køre dem begge i svimlende ekstase. Han var som en maskine bygget til pumpning og sluge. Hun forestillede ham tælle hvert slag af hans stål-stang i ethvert angreb på hans skød mod hende, og lægger dem alle op i "plus"-kolonnen i nogle kraftige regnskab af sex. Med hver lidenskabelige strøg til Janine er stram men giver fugtighed, Shawn byggede dem op til en stor fortjeneste af deres investering af deres organer, et rigt udbytte af kapital. Panting oven på hende, at blande hans hede ånde med hendes bande og brokke sig med en fordrukken ecstasy, Shawn kørte sin aksel hjem inden hun, hver gang, der vokser hurtigere og hårdere. Janine viklet sig omkring ham og holdt fast, var ivrige efter at modtage hvert dundrende slag af hans værktøj og skridtet, afventer den endelige udbetaling. Endelig Shawn leverede dunkende hårde nok til at rasle sengerammen og hendes ben. Hans tykke hvide udbytte skænket og flød fra hans glans til Janine's skød, og han holdt sig dybt inde i hende til at sikre, at balancen i deres iver var fuldt betalt.

  Peter trak sig ud af hende og rullede ud ved hendes side. De svøbte sig i hinandens arme og ben, og Shawn gav hende en bonus af lange, luksuriøse 10-02 ved afslutningen af denne første del af natten. Nu skiftede han hende på ryggen og kravlede oven på hende igen, at flytte sin brik tilbage i hende for en lang, varm, dyb udveksling af likvide aktiver. Han lukkede den igen, Janine's kolonne med en udgydelse af hvid blæk og få hende skælve i faggruppen i sin handel. Med, at markedet er lukket for en tid. Efter anden runde af kys, Peter faldt i søvn.

  Janine lå ved siden af ham, våd og klistret og prikken over det hele. Hun kiggede over på ham, der efter to job well done. Hun huskede jeg tænkte på, hvor heldig en anden pige (eller dreng?) på campus skal være, og med mindet om Shawn's sex blafrer i hendes krop, hun talte sit eget velsignelser. Hvad ville hun aldrig med en model fra hendes klasse, lurvede-hot som han kan være, når det ligger kun et par inches væk var en dreng, som gjorde hende så glad hver gang han overgik hendes?

  Men på trods af at kende sin egen lykke, Janine ikke kunne drejes over på den anden side af sengen, og hvad der lå bag det: porteføljen indeholder i skikkelse af Tyler. Og hun kunne ikke lade være med at spekulere på, hvornår hun ville se ham optræde igen, nøgne og tørre og hårde og fristende. Lige så fristende. Hun skal føle sig skyldige, vidste hun, at tænke på en anden dreng, mens han ligger ved siden af en kæreste, som lige havde skruet hende to gange og gjort det så smukt. Hun skal føle sig skyldige...

  ...og alligevel Janine var kunstner, og som kunstner hun værdsatte ting af skønhed. Og der var ingen tvivl om, at Tyler modellen var bare sådan noget. Og hun ser frem til at se ham igen.

  _______________

  Næste eftermiddag, Tyler spionerede Janine i Unionen og så det som en mulighed for lidt kvalitetstid.

  Det blev frokosttid, og stedet var så travlt som forventet på det tidspunkt. Folk var ind og ud af området med deres mad, at udfylde skemaerne, og skyndte sig frem og tilbage på kontorer på øverste niveau. Tyler var lige kommet fra sin indgivelse af bilag for hans modellering session til bursar's kontor og var på toppen af trappen, der fører ned til spisesalen, da han plettede Janine sidder alene ved et bord, absently nipper til en drink, mens du bladrer nogle skitser. Portfolio hvilede i den tomme stol overfor hende. Af diskret måde hun kiggede på tegningerne, Tyler gættede de nude. Ved at se på hendes ansigt, mens hun gjorde det, han gættede på - eller håbede - a
t de var nogle af de tegninger hun havde gjort for ham.

  Han holdt en pause og se at hun kigger på hendes arbejde. Fra dette udsigtspunkt kan han ikke sige med sikkerhed, hvad tegningerne. Men det ene hjørne af hans mund op ugudeligt ved synet. Er det mig, du kigger på, Janine? Har du tjekket det arbejde du gjorde med mig - tænker om mig? Overvejer du, hvad en privat session vil være, bare dig og mig? Hvor ville det være dit værelse eller mit? Jeg ville stille til dig, ligesom jeg blev helt stille bare for dig i går. Du kan gøre mig lige så meget som du ønsker - så jeg ville fortælle jer touch hvad du var tegning. Rør det hele op og ned. Rør og føl - og kys og slik. Og sutter. Og så vil vi have os et andet møde--liggende. Efter du viste mig, hvad du kan gøre med din stick for trækul, det vil være min tur til at vise jer hvad jeg kan gøre med mit...

  Netop da kom en afbrydelse for mental samleje. Janine kikkede op fra hendes tegninger på noget nærmer sig. Jeg kiggede i den retning, at Janine kiggede - og der blev han.

  Han så lige så fast og selvglade som Tyler huskede ham. Peter Brun, Det gyldne dreng med hans king-of-the-world smile, kom sauntering op til 12-tabellen. Janine, smilende, glad for at se ham, på én gang sat sine tegninger med forsiden nedad på bordet. Face-down - et andet forslag af stykker. Hvis de var en masse still-life tegninger, hun ville ikke have gidet at skjule dem. Tyler valgte at blive, hvor han var på toppen af trappen og ser på diskret, i al stilfærdighed, hvad der skete næste. Om nødvendigt kan han ænder rundt om hjørnet bag ham og holder sig ude af syne. Han ønskede blot at se, hvis ikke høre, hvad exchange Janine havde med gode gamle Peter.

 

‹ Prev