ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 110
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 110

by Gillian Joyner


  Låt mig vara modig, hon trodde att hon själv. Låt mig vara djärva och vågad och djärva och ha ett äventyr som jag aldrig kommer att glömma.

  Och sedan tusen saker hände allt på en gång.

  Klockan slog midnatt. Ett Högt smällande oljud från främre hall. Vind rusade genom huset. Och Ricky hjärta nästan stilla.

  ***

  Kikar upp på påkostade herrgård, Rush väntade Tech att ge klartecken. Det träffande namnet whiz kid var nerböjd medan han över en liten dator, siffror blinkar på skärmen. Han var surrande jul låten som han arbetade, något dumt catchy som Rush var noga med att höra i hans eget huvud för nästa vecka.

  "Jaha, grabbar, du", Tech slutligen svarade med en resolut klicka på tangentbordet. "Säkerhet är du klar".

  "Fast", Rush sade. "Vi är ute, Booker. Håll "er igång, jag skar pip ya när vi är redo", sade han, lutande framåt, för att tala med föraren, som erkände honom med två fingrar hälsar innan nycklarna i tändningslåset. Rush, Hawk, och bedragare slunk från van, stänga dörrarna tyst och bångstyriga fordonen framåt i kall December natt.

  Låset på dörren var inga problem att bedragare" bandet kunde inte fixa, men låset mycket clattered på golvet utanför cringed Rush. Som alltid var det värsta; om någon hört att, om det var en lätt sleeper eller en pappa fortfarande fastställer Santa's bounty, de skulle göra en jäkla kör för det. Men det var inget för det, men att gå i.

  Den storslagna främre hall var svagt, men han kunde se poinsettias och murgröna längs korridorerna. Som trio kröp framåt, varje anläggning en säck, gjorde han för mjukt sken smyger runt en portgång, mittemot en stor trappa. Att hålla nära väggen, han peering runt; kusten verkade tillräckligt tydligt, och han viftade med sina kamrater i, promenader genom takfoten och att kväva ett skrik av tillfredsställelse.

  Det var ett helvete av en prisjägare.

  Om de inte redan hade säkert lagt två husen bakom dem, detta drag ensam skulle ha gjort natt värt. Tre män tog sig till trädet, Hawk stopp för att lyfta tunga strumpor från väggen och skjut in dem i sin säck. Arbetar snabbt och tyst, de fyllde sina påsar med glitter inplastade, bow-Prydda gåvor.

  Och sedan Rush hörs ett klick som han visste alltför väl.

  Hans bollar nästan hoppade upp på hans mage, hans hud bryter ut i en kall svett. Långsamt, han vände sig i riktning mot ljudet.

  "inte", en röst som viskade bakom en gevärspipa. Rush s bländare sjunkit, och en del av honom ville skratta. Han visste att röst. Han visste att möta. Han visste att kroppen också.

  "Lyssna, jag vill inte ha några besvär, så bara lämna grejer och gå ut," sade hon, hennes röst fast med bara den minsta antydan till ett koger. Hon innehar pistol stadigt; om han inte hade blivit knockad av hennes beteende i baren, han var verkligen nu.

  "Ricky", sade han, att hans egna röst låg. Han tittade på hennes ögon vidgas, gun flyttar ner något som hon lutade framåt, att försöka få en bättre titt på honom. Fat chans; hans rånarluva gjorde det omöjligt att säga vem han var. På lång stund som följde han hade att fatta beslut. Följ vad hon sade, och har man det, räknar det som en förlust, eller avslöja sig själv, och hoppas på det bästa.

  Han visste i sitt logiska sinne, som var mindre benägna att få honom i fängelse på Julaftons morgon.

  Men innerst inne, han hade en mycket olika uppfattning om vad flickan framför honom skulle göra om han avslöjade sig själv.

  "Hur vet du mitt namn?" Hon frågade, lyfter pistolen igen, men nu är det inte skaka lite i handen. Att skaka var det slutligen beslutades det; han inte litar på att hon inte skulle få rädda i sista minuten och glider fingret på avtryckaren.

  "Ricky, det är mig", sade han, lyfte han upp sina händer sakta, palms öppna för att visa att han var obeväpnad. Gripa tag i botten av sin mask, han drog det över huvudet. Ur hörnet av hans öga, han kunde se brottslingarnas osannolika stare genom att öppna ögonen för hans mask.

  "Skynda!" Ricky sade alla i ett andetag, och han snabbt gjorde en shushing gest. Gun sjönk till hennes sida, hennes mun kommer slack som hon tittade på honom förbryllad.

  "Vad... vad är…helig skit! Vad gör du?!" Hon viskade, kliver fram, gun fortfarande i handen.

  "Hur ser den ut?" sade han. "Jag berättade för dig vad kinda guy jag, Ricky".

  Han kunde se hennes ögon avta från förvirring till förståelse för förnekande av mottagning - slutligen stannar någonstans i mitten av allt. Han fortfarande höll händerna öppna.

  "Nu kan vi nog gå, okej? Vi är bara glida ut, inget ont gjort, okej?" sade han att kliva tillbaka. Han hörde bedragare och Hawk flyttar bakom honom, deras väskor fallit till marken full av de bounty. Ricky's ögon blixtrade i glödande ljus, scen, skumma figurer och deras mörka avsikter. Och sedan, plötsligt, att cylindern pekade rakt på Rush. Hans armar flög upp och Hawk och bedragare frös på sina platser.

  "Nej du är inte", sade hon, hennes röst en egendomligt känslosamma vissla. "Jag vet inte vad du tänker göra med alla min familjs skit men…men…".

  Hon tycktes kämpa med några djupa förvirring, vissa interna kamp. Men när hon talade, det var säker.

  "Men det är nog bättre än vad vi skulle göra med den. Plocka upp de påsar," sade hon vinka vagt med vapnet. Ingen flyttas. "Jag är seriös".

  Bakom honom, Rush's kompisar gjorde som hon sade, i en brådska.

  "Och jag kommer med dig", säger hon.

  "Kom igen, Ricky," sade Rush, osannolika nu. "Vill du inte…".

  "Jag gör", sade hon, och i mörkret kunde han se den strimma av hennes tänder hon på läpparna. "Jag var bara tänka något gillar detta."

  "Ricky, som är galen," sade Rush, kliva framåt, se till att han hade verkligen gjort det nu. Varför kunde inte han någonsin se galna innan han fastnat hans dick i det? "Vad tror du det är? En pojkescout resa?"

  Att glimtarna av ett leende försvann, och det var bara hennes ögon speglar tindralampor.

  "Ta mig med dig eller jag skrika," sade hon, och han visste att hon menade det. "Och hela denna kammare vaknar."

  Förbluffade och backat upp mot hörnet, Rush hade inget val. Han tappade hans armar, ett utstuderat axelryckning.

  "jaha, du galna tik," sade han. "Jaha! Men vi rätt förbannade nu. Och vad du tycker är nog hända…tja, vad tror du finnas tillfalla hända?"

  Att glimtarna av tänderna igen.

  "Jag tänker inte stå i vägen, Rush," sade hon. "Jag lovar. Jag vill bara avsluta det vi startade i den stapeln. Det är min jul önskar."

  På minnet, Rush's cock rycks till liv. Jävla. Flickan var psykopat, men hon fick hans blod att pumpa. Och förbannade att han skulle ge henne som hämnd för det lilla missþdet? Jo, han var säker på att det skulle vara att minnas. Frustrerad men något roligt trots att han själv gjorde en efter-du gest mot dörren. När hon borstat förbi honom, gun fortfarande i hennes hand, hon lutade i närheten. Hon luktade pepparmynta och choklad.

  "Vad var det du sade om tålamod?" Hon viskade uppåt. "gissar jag inte mycket av det heller."

  Och med att hon hade gått ut via takfoten och ner till hallen. Vändning med en stönar han träffade mållös, stirrar nyfiket. Han growled på dem och shooed bort dem; de skulle ha tid att diskutera den alla baksida i van. Nå in i hans ficka han klickade på hans två-vägs, berättar bokaren att van runt.

  Utanför dörren svängs stängs bakom dem, Rush granskat Ricky's dålig garderob val. Hon shivered i kalla Connecticut natt, luften, bär endast ett par festliga snygga leggings, några fuzzy strumpor, och en lång tröja. Grunting och irriterade, men ändå omtänksam nog att hata henne skälver unshouldered han sin egen tunga vinter jacka och draperade runt hennes axlar. Hon tittade upp i surprise, hennes mun öppnas i ett varmt leende.

  Strålkastarna slås på hörnet av omslutande uppfart och fyra siffror shuffled ner i bakdörrar i van svängt öppna. Varje människa hissas hans säck inuti, sedan kravlade i bakom den, Ricky tar bak. Med ett klick, dörrarna stängs, och van skalade bort, tyst som graven.r />
  "Vad fan är detta?" Då sade Tech, eying flickan.

  "Yeah, Rush, vilken i själva fuck?" bedragare lagt sin röst till härskri melee, dra av hans rånarluva, ansikte rött med vrede.

  "Vad i helvete var jag göra?" Då sade Rush, Frustande. "Du såg vad som hände!"

  "Um, jag är här", Ricky tonande petulantly, ihopkrupen på sidan av vagnen. "Du behöver inte tala om mig som jag inte. Jag Ricky", sade hon, att hennes hand i Tech's riktning. "trevligt att träffa dig."

  Mållös, den yngre mannen tog hennes hand i sin och skakade den innan du slår tillbaka till Rush.

  "Det här var en del av ditt drag i kväll, Rush?"

  Grumbled Rush, sköt honom en varning.

  "Det var min idé", Ricky idén. "Jag gjorde honom ta mig. Du behöver inte oroa dig, jag tänker inte precis, råtta på dig eller något. Jag tröttnade på att sitta alldeles ensam i det huset."

  "Du tröttnade på att sitta ensam i ditt hus, så du har bestämt dig för att åka snålskjuts med män råna den?" Då sade Hawk, munnen hängde öppen i förundran. Hans ögon tittat mot Rush. "Hon är galen. Vi har en galen person ombord. Heliga fuck…".

  Rush eyed Ricky. Nu, med tanke på baksidan av vagnen, han kunde verkligen se henne tydligt. Hennes ögon verkade bönfaller honom, ber honom för någonting.

  "Hon hade en pistol," sade han och vände sig till gruppen. "Och hon sade att hon skulle skrika. Ingenting kunde jag göra det."

  Skurkarna, som hade börjat fiska genom hans väska stulen gåvor, Muttrade någonting under hans andedräkt.

  "Vad var det?" frågade Rush, tro att han hade hört några val ord som mumlade uttalande. Bedragare såg tillbaka på honom, ögon blinka.

  "Jag sade, vi kunde ha knackat ut henne och fått bort, du valde att sätta den lilla skökan eftersom du ville att hon skulle suga din hanen igen", bedragare sägas högt. Utan att ens tänka på vad han gjorde, Rush lunged framåt, gripa bovar med framsidan på hans jacka. Han var okej med flicka som heter crazy; hon var. Men hon var inte en sköka, och han hade inte gjort vad han hade gjort på grund av hennes muntliga talanger, och idén om att såra henne gjorde hans blod koka.

  "Stäng den förbannade fällan, bedragare," han growled, hans större bild slående omedelbar rädsla i mindre mannens ögon. "prata inte skit om vad du inte vet skit om".

  Släppa honom, Rush regleras ner mittemot Ricky, som tittade på honom igen, ögon alla stora och underbara och vilja. Han suckade, gnugga hans tempel.

  ***

  "Vem är Trevor?" Hawk sade plötsligt upp en glänsande silver inplastade paket.

  "Min bror" Ricky sade furrowing ögonlock.

  "Hur gammal?"

  "Um…han gillar 10," sade hon. "Varför?"

  "Jaha, pojkar, något för Trevor går i do-fyndig välgörare pile", Hawk, slänga paketet i det övre högra hörnet av van. Ricky såg en hygglig, ostadiga hill paket där. Uppenbarligen har dessa killar gillade att separera deras stulna varor efter ålder, som ett barn kan skilja sin Halloween-godis av typ eller önskvärda.

  "Bokning", Rush sägas högt, crouching upp mot stolsraden längst fram i vagnen. "Det är bara att ta mig hem. Jag fick något I gotta fuckin'. Ingen goddam eggnog för mig i kväll".

  "Aw, helvetet, Rush," sade chauffören, lutande bakåt och skrika för att höras. "Vi kommer att sakna ya. Det är inte jul utan dig spelagenom' Santa".

  Ricky tittade gruppen dela ett leende, som bröder delar familjen hemliga eller internt skämt. Hon kände en konstig sorg i sitt hjärta, att tro att denna hord av brottslingar kan vara närmare än hennes egen familj. När Rush tillbaka, sitta mittemot henne, hon undrade om hon tog honom bort från hans familj på julafton.

  "Vi kan gå", säger hon. "Jag menar, du kan gå. Jag skulle vänta, eller något. Men jag vill inte att ni ska missa…".

  Han avskedade henne med en våg av hans hand.

  "Det är för jävligt kallt", sade han. "Jag kännas inte gillar förklarar att den stora chefen varför det är ett hundra pund utöver vår årliga ta."

  Männen var upptagen undersöka gåvor vid etta, dra ut dem. Varje en gång i en stund, de skulle kasta en i fjärran hörnet. Ricky hamnade i ett slags dovt trance, det gungande känsla av trucken som körde lulling hennes sinne. Hon kunde ha funderat på hur hon hade gjort ett misstag, hur detta var dum, hur hon skulle kunna ställa sig upp för att få henne dödad, kidnappas eller för reell eller något nummer av hemska utfall.

  Gun var fortfarande i ficka på framsidan av hennes collegetröja med tröja, hon skulle trash det innan du går hem och hoppas att hennes pappa skulle tycka det hade tagits från sina gömställen i köket med samma män som hade gåvor. Hon undrade om polisen skulle kunna hitta dem. Säkerhetssystemet hade aldrig gått av när de bröt in, och säkerhetssystem och kammarens säkerhetskameror var alla på samma linje. Att döma av den högteknologiska datorsystem hon hade snokat Tech arbetar på, de visste vad de gjorde.

  Van började sakta ner och rusa framåt än en gång ute i skuggan. Att vrida tillbaka, han grep en påse.

  "Jaha," sade han. "Jag kommer släppa dessa av i morgon bitti."

  "Att du inte vill att vi skall göra det? Verkar som du kan ha händerna fulla", Tech sade snidely, vinka till Ricky, som såg med intresse. Sneered Rush på honom.

  "Fuck off, kid," sade han. "Ni har kul ikväll".

  Med väskan full och van slutligen stoppas, även om det fortfarande är igång, Rush smugit sig bakåt och gripit Ricky's hand.

  "Kom igen, fuckin' galen flicka," sade han, och öppnar bakdörren lett henne ut. Titta tillbaka på den förvirrade ansikten i fläkten, hon gav en halvhjärtad kurvan innan dörren med en smäll och van snabbas upp.

  De stod framför en förvånansvärt trevlig litet hus; det hade ingenting på Ricky's mansion, naturligtvis, men vad det var, det var trevligt. Lite hagelgevär stil med stora meter på vardera sida.

  "Det är där du bor?" Hon frågade, förvånad. Hennes ord med pustar av synliga. Han rullade med ögonen.

  "Vad förväntar du dig? En goddam shack?"

  Ricky blushed, men följde honom upp gångvägen och in genom dörren.

  Bläddra, Ricky var lika förvånad över att se en liten glest inrett julgran i vardagsrummet. Han bor här ensam? Ila verkade inte vara den typen av kille som vill sätta upp sitt eget träd. Hon pekade på den och på läpparna.

  "Trevligt", säger hon. "Din flickvän satte upp för dig?"

  Han hånat dem ytterligare en gång.

  "Jag har inte ett förbannade flickvän. Vilken sorts kille tycker du att jag är?"

  Ricky ryckte på axlarna och tog resten av rummet medan Rush lägger påsen av gåvor i mitten av rummet. Det var inte mycket till den, genom dörren i slutet av rummet hon kunde se vad som såg ut som ett kök. Vardagsrummet själv hade en bokhylla fylld med pocketböcker och DVDs, soffbord, TV med en nice sound system, och en svart skinnsoffa. Och, naturligtvis, trädet i hörnet.

  "Jag behöver en förbannade drink", Rush, korsar rummet. Han ville inte be om hon ville själv, men han kom tillbaka med två glas, Ricky tog en klunk. Gin och tonic, vad hon hade druckit kvällen hade de träffat. Rush besegrade hans två gulps och Ricky försökt följa efter men drunknade. Med glasögonen, han återvände till köket och kom tillbaka igen, både fyllde en gång mer. Ricky hade redan fått känna av effekterna av det första drink, och förlagt hennes nedåt på bordet. Han studerade henne.

  "Vad är din grej ändå, flicka?" frågade han, klart mindre på kanten nu att han hade några drinkar i honom.

  "Jag har sagt eder i baren. Jag bara…Jag får inte tillsammans med min familj. De är tråkiga. I'm bored".

  Han skakade på huvudet.

  "Vill du inte ha någon mening alls i dig? Jag skulle döda dig här och nu", Rush sade, hans numera tomma glas ner bredvid henne. Ricky hjärta hoppade över något i hennes bröst, men hon höll hans blickar.

  "Du kommer inte att", säger hon, att låta mer självsäker än hon kände. Han tog upp ett ögonbryn.

  "Varför det?"

 
"Eftersom du vill ha mig", säger hon, med ett djärvt steg längre, försöker ignorera desperat bankar på hennes eget hjärta. "Vill du ha mig och…".

  Rädsla pulsade genom henne, sedan en chock av lust, som han grep hennes arm, stoppa henne midsentence. Hans ögon lopp i hennes, vilket gör henne kännas gillar tynar bort bort och kysste honom alla i samma ögonblick. Men hon såg i dessa ögon, hur mycket hennes ord hade ringt sant. Han ville ha henne. Och hon kommer att låta honom ta henne. Rätt då, det.

  "Så du vill anropa bilder i kväll? Tja, hur du vill ha det, liten flicka?" frågade han, hans röst låg och grusigt. Den frågan tog henne kraftuttagsskyddet. hon hade inte planerat något förbi hennes omedelbara åtgärder. Nu var hon konfronteras med konsekvenserna.

  "Vad menar du?" Hon försökte täcka osäkerheten i hennes röst. Rush flyttas närmare, så nära att hon kunde känna lukten av honom, fortfarande skarp och frisk från den kalla uteluften.

  "Vill du det mjukt och långsamt", sade han, att hans händer på hennes axlar och trycker av tung jacka han hade gett henne, hans fingrar färdas ner hennes tröja-klädda armar, lyfter statisk elektricitet mellan dem. När han fick tillräckligt lågt, hans fingrar rullade runt undersidan av tröja.

  "eller", sade han, öka sitt grepp och drar henne nära och sedan spinning henne i sin famn, bakåt, så att hennes rygg var tryckt mot hans bröst. Hennes hjärta har raglat som värme spolas igenom henne, hans händer drar på botten av tröja tills han drog den över hennes huvud, hennes bröstkorg och spända mage åt under hans kalla händer.

  De landade på sin boskap, knådning köttet hårt, förhindrar däckbristningar den lilla men pert bubblor från nedan. Ena sidan flyttas till hennes hår och drar hennes hästsvans, hennes huvud och plåta på hennes hals som hans läppar sänkt till hennes öron. "Jag kan fan du hårt och snabbt, göra dig skrika."

  Ricky's mage spottas han försatt ena sidan nedåt, förbi elastiska hennes leggings till hennes trosor, förhindrar däckbristningar hennes kön, hans hand värmer direkt från värmen var det ger. Hans tumme hittade henne clit igenom den tunna tyget och trycks mot den, bara att hålla den, ett tryck som var ljus och fast och gjorde henne vill slipa mot hans hand.

 

‹ Prev