ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 142
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 142

by Gillian Joyner


  "Niet nat genoeg," vertelt hij snauwde en pakte haar bij de heupen en trek haar naar voren totdat haar kont hing half uit de bank.

  "Wat bent u…" Ricky begon te zeggen als hij hurkte neer voor haar, maar haar woorden gevangen in haar keel als ze voelde zijn tong lieflijk, glijdt haar hard en gezwollen clitoris, waardoor haar buik zijn knuistjes samenknijpen en draai plezier. "Oh, fuck!"

  "Dat klopt," Rush snauwde tussen haar dijen, de adem van zijn woorden lijken te strelen haar gezwollen lippen. "Gaat u lekker nat voordat ik fuck your brains out".

  Ricky's handen onmiddellijk vloog naar zijn haar, vingers verstrengeld raken in de strengen, zoals hij leunde weer vooruit, lieflijk zijn tong rond haar clitoris en zuigen ze zachtjes tussen zijn lippen. Ze voelde haar sappen stromend, druipt uit haar gleuf zoals hij likte en zoog haar inschrijving kern, zijn handen beweegt omhoog gesp en kneed een borst.

  Vuur verbrand in haar wangen, kut clenching hands naar voren te duwen. Haar heupen kracht omhoog, haar spuitkutje te popelen om gevuld te worden nu haar clitoris was het genieten van elke scherpe flick en inschrijving rol van zijn deskundige tong, zijn mond op haar geslacht warm en behoeftigen. Hij zig-ezelpaadje over haar clitoris met zijn tong terwijl plagend haar tepel tussen twee vingers, daarna verhuisd zijn mond zakken, indringende haar pijnlijke slit wat hij kon bereiken voordat u opnieuw omhoog naar de cirkel en flick, cirkel en bladeren en vervolgens zachtjes zuigen...

  "Rush," zei ze, haar stem ademloos en baldadige. "Oh, my God, Rush, niet stoppen, niet stoppen, I'm gonna….oh, fuck, I'm…".

  Als hij zoog haar clitoris tussen zijn lippen, afgeknepen haar tepel hard, voelde ze druk opgebouwd binnen haar als een golf, een kloppende, pijn wil inhalen . Haar tenen gekruld. Haar heupen stoot omhoog. Haar handen trok zijn hoofd strakker, knarsen tegen hem, de noodzaak zo geweldig vond ze het breken haar in tweeën.

  Toen voelde ze zijn tanden grazen vindenis, tegen haar clitoris, ze schrikt kaarsrecht, rug breken als de curvegrootte brak in haar, een overstroming van elektrisch licht liep haar zenuwen, een overstroming van sappen morsen van haar spuitkutje en naar zijn wachtende mond, haar dijen gebalde around his head like a vice als haar spieren geknapt en beefde in bliss.

  "Fuck!" Ricky gelachen, haar stem in de kamer haar extatische release, totdat ze ging limp, benen die aan de zijkant en lichaam nog buzzen maar schijnbaar brachten nu, visie weer langzaam haar tenen ontvouwen zijn zelf. Als Rush omhoog zelf boven haar nogmaals, veegde haar sappen uit zijn stoppels, voelde ze dat pijnlijke noodzaak nogmaals, beluister nu maar er nog steeds. Vooruitblikkend zag ze zijn hardheid voor haar, zijn cock krampachtig te ontsnappen spijkerbroek.

  "omdraaien" Rush snauwde, maar voordat Ricky ertoe zou kunnen verplichten zijn handen waren op haar taille weer omdraaien haar over. Zij tilde haar op de bank, op de achterkant voor evenwicht. Ik dacht niet mijn eerst van achter, dacht ze loom, vervolgens zelf gecorrigeerd. Zij had gedacht haar eerste keer veel manieren, en allemaal met een man als dit: grote, veeleisende en alle man.

  Het geluid van zijn rits wordt vernietigd brandt een sensatie in haar buik, haar lichaam waxen weer tot leven als ze dacht aan de woorden die ze altijd heeft uitgeleefd in deze stomende scènes waar de man nam zijn vrouw genadeloos, roekeloos, met zijn plezier en hondenbelasting. En hier was zij, leeft het; de kop van zijn pik tegen haar spleet, gladde met haar sappen. Zijn handen kwam tot haar schouders en drukte hij op zichzelf in iets, waardoor haar kreunen als hij begon uit te rekken.

  "Dit gaat te kwetsen," zei hij, gewoon een statement dan een waarschuwing. Dacht je ook achteruit schoof hij zijn heupen naar voren, hij ondergedompeld in haar, scheurt in haar maagdelijke kut met een keihard geript, pijn die haar hele lichaam verder stijf. Riep ze gevoel zichzelf in tweeën gesplitst, de pijn erger dan ze had gedacht, spuitkutje pijnlijke en vermoeide reeds.

  Maar hij bleef in haar eigen pik bonken en binnen enkele ogenblikken de pijn begonnen te ontsnappen, weggespoeld door de geheel nieuwe sensatie worden gevuld met zijn mannelijkheid, haar goed geoliede kut begint te zijn knuistjes samenknijpen rondom hem. Haar kut was zo strak, hij was bijna bang om te bewegen binnen haar, elke centimeter van haar armen zijn cock. Langzaam schoof hij zich dieper in haar en Ricky's mond geopend bij de verrassende plezier, een stille kreunen als zijn heupen gleed tegen haar.

  Hij was tot ergens diep in haar, ergens had ze nauwelijks bekend was, waar niemand was geweest. Het voelde alsof ik een glorieuze nieuwe landschap, en ze stak haar heupen experimenteel tegen hem gevoel hem slip verder naar dat gevoelige en noodlijdenden. Zo begon hij in en uit haar, Ricky's ademhaling versneld, groeiende ondiep, haar ogen wijd open als haar lichaam reageert op elke stoot met haar eigen tintelt van plezier, haar heupen bewegen tegen zijn, trekken en duwen in tandem. Elke centimeter van hem leek massage haar inschrijving, virgin pussy, haar zenuwen verlicht als vuurwerk.

  Haar vingernagels gegraven in de lederen achterkant van de bank, haar gezicht op het materiaal koel tegenover haar koortsachtige wangen. Slappe steeksleutel en zoemen, ze laten hem neuken haar sneller en sneller, waardoor zich dieper in haar met elke stoot. Ze begon te schreeuwen iedere keer dat zijn pik tegen die bijzondere plek in haar, en beweeglijk haar heupen achterwaarts verlangde te voelen ga dieper. Gevoel haar behoefte, hij hief haar heupen iets en toen hij graaft zich in haar opnieuw voelde ze haar dijen vastklemmen strak, de laatste lege ruimte in haar gevuld.

  "Oh, God," zegt ze klagen als hij verhuisde zijn heupen in een cirkel tegen haar kont, waardoor hij diep in dat ene geweldige plek. Enerzijds gleed op haar heupen en ze vinden haar clitoris, zacht opgeruwd. De sensatie was bijna teveel; hij pulsed binnen haar, zijn vingers geborsteld haar clitoris en haar oren belde en terug gebogen kwam ze weer, nu stoten en morsen zelf over zijn enorme pik. Het pesten samentrekkingen van haar spuitkutje waren teveel voor Rush te negeren, en hij begon te neuken haar hard nogmaals, snel en diep, pistoning in haar verlaten, niet meer proberen te zacht.

  "Bent u aan de pil?" Hij snauwde en in het midden van haar extase Ricky kon alleen nod en geruis bevestigend.

  "Goed," zei hij, het vasthouden van haar met beide handen nogmaals, om haar nog als hij geneukt haar als een hengst uitvliegen zijn heupen tegen haar kont, zijn ballen kletsend tegen haar dijen. "Want ik ga je zo diep met mijn cum, je druppelen."

  "Ja", Ricky klagen, omdat hij wilde dat slechter dan ze ooit had durven dromen. Ze stoot zich tegen hem zo goed zij kon, willen voelen zijn hete last vullen haar kut. "Alsjeblieft, Rush, kom in me, ik wil het…"

  "Zo'n goede little slut," vertelt hij commissiemachinerie - en met een laatste stoot en brult hij burst in haar, haar spleet met zijn cum, dikke warme uitbarstingen van sperma pulserend tegen haar nog steeds gevoelige kut muren, waardoor ze quake en zijn knuistjes samenknijpen in dankbaarheid. Zijn cock pulsed in haar omdat hij touw na touw van cum in haar, meer dan hij ooit remember lossing in een vrouw, en toen hij eindelijk trok hij zag de witte romige vloeistof begint te lekken uit haar.

  "Holy shit" Rush kreunde, ineenstortende naast haar op de bank, waar ze bleef bestaan, te moe en pijnlijke te bewegen. Het zien van haar lot, hij verpakt zijn armen om haar heen en trok haar naar beneden, zodat ze languit op haar rug, haar hoofd in zijn schoot.

  "Merry Christmas", gesmeekt, ogen gesloten, body bruist van bliss. Hij chuckled, leunend met zijn hoofd tegen de bank.

  "Merry fuckin' Christmas," gaf hij toe.

  Al voordat ze wisten dat ze lagen te slapen.

  ***

  Wanneer Ricky ontwaakte, was het net afgelopen om 03.00 uur. Haar eerste indruk was koud. Ze was nog steeds naakt, en Rush was er niet te warm met zijn lichaamswarmte. Rillen, zij misbruiken zelf. Vervolgens, het gevoel van de kleverige substantie tussen haar dijen, Ze glimlachte. Vaag, ze vroegen iemand wakker nog niet zo kapot slot, een kale boom, of zien dat ze was niet in haar kamer. In een verre kamer, ze hoorde een toilet doorspoelen.

  Rush ingevoerd krassen zijn hoofd. Toen hij zag dat ze was, hij stopte voor een lange tijd, hun ogen zijn vergrendeld. Toen hij verhuisde opnieuw naar voren, hij sleepte het zakje
gestolen geschenken naar de bank en ging zwaar.

  "I'm gonna brengt u snel in huis," zei hij. "Maar we gotta stop eerst. En je moet me helpen met deze".

  Hij duwde een fleurig ingepakt doosje in haar hand. Ze keek de tag; dit was één van Trevor's geschenken. Eyeing Rush curiously, vroeg zij zich af of hij eigenlijk maken haar nog meer medeplichtig aan het beroven van haar familie de kerstdagen.

  "Neem de tags uit,' zei hij, en een geschenk van de zak liet haar wat hij bedoelde, naait de "Aan/Uit" tag.

  "Wat bent u gonna do met al deze," vroeg ze. "Wilt u dat ik ze uitpakt?"

  "Nee," zei Rush, hetzelfde te doen met een ander cadeau. "U zult zien wat we're gonna do met 'em".

  Dezelfde, Ricky stapte uit te werken. Ze sprak geen woord, maar het was niet moeilijk. Het had kunnen zijn, was een van hen werkelijk iets kon schelen wat de anderen denken, maar ze waren een perfecte paar dienaangaande, zowel gelet gekregen wat ze wilden uit de nacht en inhoud bij laten. Met twee handen werken aan de grote tas, was de klus in 15 minuten. De cadeaus werden teruggeworpen en Rush rose aan zijn voeten.

  "Rondhuppelen en Ontmoet me bij de auto,' zei hij, en Ricky knikte, rilt als de koude lucht blies toen hij opende de deur. Trekken aan haar slipje en leggings, zij heeft uitgeleefd in een geheime glimlach over het feit dat deze slips spoedig zou moeten bewijsstukken van haar plaatsvindt. Nadat ze was zo gekleed als ze ooit worden, ze gleed uit, sluit de deur met een klik achter haar.

  Zij zag Rush's bike geparkeerd op de oprit van het jachtgeweer, zijn auto draait om vooraan en aanbodgericht, wikkelen haar handen om zelf voor warmte.

  "All set?" Rush gevraagd, maar niet wacht op een antwoord voordat pellen.

  "What are you gonna zeggen als ze omhoog toen ik zet u af?" vroeg hij. "Weet je, ik ben daalt u af in een blok verderop."

  "Natuurlijk," zei ze. "En…I don't know, ik zal zeggen dat ik slaapwandelen. Ik heb gebruikt om dat te doen als een kind, weet je wel."

  "handige" Rush gezegd en Ricky gelachen. Het was. Ze reed langs de bar waar ze zaten voldaan; zij hadden nog de lichten op, fietsen voor de deur. Ricky aangenomen dat was waar zijn club was hun uitgaven kerstavond, door hun traject.

  De stad gehaast voorbij, alle stille en heilig in de vroege donker. Een grote, goed verlichte gebouw dreigde aan het eind van het blok; Ricky had nooit opgemerkt, maar Rush trekt de auto tot stilstand komt als ze opnam.

  "Wat is dit?" vroeg ze, hijsen haar nek te proberen en te zien. Het gebouw zich gemakkelijk genoeg:

  Crestwell Home voor kinderen.

  "Een weeshuis?" zei ik, verbaasd dat zoiets nog bestond in de moderne tijd. Kijkend naar Rush, hij knikte. Hij trok de auto op de stoep, maar blijven functioneren.

  "wacht hier," zei hij, en afstaptrede liep hij rond rug, het openen van de bagageruimte. Ze keek als hij de grote zak gestolen geschenken door de eerste set van dubbele deuren; de tweede set moet vergrendeld zijn, omdat hij de tas er, aansluitend zijn vinger herhaaldelijk tegen enkele knop of bel dat ze niet kon zien. Sneller dan haar gedachten kon zelfs hij was naast haar nogmaals, pellen in de nacht.

  "Je bent niet ernstig," zei ze, met stomheid geslagen. Hij haar een zijdelingse blik.

  "Wat?"

  "Je serieus gaf al dat spul in een weeshuis? Wat is dit een Dicken's roman?"

  "Wat? Wilt u liever verblijven met uw broer, of een van de andere rijke ettertjes die aan hun oren in vervangende giften door morgenavond?"

  Ze schudde haar hoofd nee, maar kon toch niet slepen met haar ogen van Rush's profiel als hij reed, of over het feit dat hij een soort real-life Robin Hood. Lachen heeft zij uiteindelijk afgewimpeld, een warm gevoel verspreidt via haar. Hij haar een kijkje.

  "Nee," Ricky zei: "I'm not lacht u. Ik heb gewoon…wow, dat is, zoals het is cool".

  Uit de hoek van haar oog, zag ze de geringste aanwijzing van een glimlach op de hoek van zijn mond.

  Trouw aan zijn woord, Rush trok de auto in rond het blok van Ricky's huis.

  "Weet je," zei ze. "Misschien moet ik mezelf zoals ik was, en ik zag de overvallers, zodat u weet, ik kan ertoe leiden dat de politie of wat dan ook op een wild goose chase. U weet, zeg het was drie Aziatische kerels in een Subaru."

  Rush gaf haar een serieuze blik.

  "Don't grap over die shit nu," zei hij. "Als iemand werkt vraag je…"

  "Ik was niet serieus," zei ze, knipperende hem een blik van haar eigen. "Ik kon zeggen was iedereen ik wilde - die niet bij uw profiel passen."

  Hij leek te denken.

  "Het is geen slecht idee," zei hij. "Maar ik heb een hekel aan denken sommige arme jackasses getting vingervlugge voor wat we deden."

  "Maar ik kon gewoon schieten iedereen neer zij zorgden voor een line-up," zegt ze met een tegenvoorstel gedaan. Hij keek naar haar en leek te begrijpen wat ze zei.

  "Wat is volgens jou het beste," zei hij uiteindelijk, voelde ze een soort van warme hoogmoed te denken dat hij daadwerkelijk vertrouwen .

  "Weet je," zei Alex weer op dezelfde toon, met één hand op de handgreep. "Ik ben thuis van school voor bijna een maand.".

  Op dat hij eindelijk gelachen, de eerste keer had hij de hele nacht.

  "God mij dood, maar ik fuckin' hoop je belt me, u psycho," zei hij, schudt zijn hoofd, een glimlach op zijn gezicht. "gewoon niet meer spelen ontvoerd, okay?"

  "zelfs niet een beetje spelen?" vroeg ze met een kever, proberen om een stijging van hem. Uit de wijze waarop zijn ogen opeens zag ze deed ze.

  "Get the fuck uit hier," zei hij, en ze gehoorzaamde, joggen door de frisse nacht. Om haar erkentelijkheid, er waren geen politiewagens bij het huis, geen lichten aan, geen teken van leven. Verhuur zelf in via de kapotte deur, ze nam een moment om te gaan in de woonkamer. De boom nog mooi; het zag er nog mooier zonder alle damn presenteert.

  Ze opgewarmd mezelf omhoog, zodat haar lichaam weer een kerntemperatuur te herinneren hoe Rush had haar schreeuwen en buck in plezier. En dan, met haar verhaal recht in haar ogen en haar longen vol lucht, ze Balled Een massieve haar handen vuisten en schreeuwde zo hard als ze kon.

  Het einde

  Ricky sukket, legging på hennes mage, hennes øyne drifting nonchalant ned på siden. Én hånd støttet hennes haken mens den andre ble merket av under henne, bølgende en finger rundt henne clit. Ordene var skitne. Cunt. Dick. Brystene. Lårene. Tunge. Suger. Pulserende. Puster tungt.

  Hun var herlig i en av hennes favoritt skyldig gledene, dykke ned hennes tilsynelatende endeløse katalog av skitne biker romaner på sin datamaskin. Mennene var alltid varm, sterk og nådeløs, og lidenskapelig. Kvinner? Vel, som brydde seg om kvinner; de var plassholdere for Ricky's fantasi, en figur som hun kunne sette seg inn i, å forestille deg det var hennes bryster som fondled og spill av en skjeggete stud, hennes pussy bores inn ufattelige fornøyelse.

  Hennes finger flyttes raskere som scene kommet. Heltinnen lå på henne tilbake på et biljardbord, hennes hero's tunge beveger seg nedover magen hennes, noe som gjør hennes kjøtt kogger og varme opp med hver synkende tomme. Og da hans tunge var ruller over hennes clit, og Ricky's ass løftes opp av sengen, hennes finger hoppe inn i hennes egen varme, når bremsene er våte gir smøreolje som hennes finger etterlignet den imaginære tunge, suger og suger.

  Heltinnen er hoftene kastet oppover og hun kom; Ricky følte hennes egen lidenskap peaking, kroppen hennes lengter etter utgivelsen nå, men hun teased sig ned, som ønsker å forlenge nytelsen, vet at snart…åh, ja, helten vil skli hans hanen til heltinnen, fylle henne opp, strekke henne og deretter ...

  Ricky's body smekket med en coursing bølge av glede som hun førte seg selv til orgasme over ord, hennes sinn forestille deg selv liggende på tvers som biljard, sin egen kropp som tilbys som et leketøy for bruk av enkelte muskulèse, tatovert, dyr av en mann. Ikke at hun egentlig visste hva det ville være som; hun fortsatt var en jomfru, aldri har funnet en mann i virkeligheten som gjør henne motoren ganske som mennene i hennes fantasier.

  Nesten umiddelbart, Ricky klikket utenfor hennes e-reader, ikke lenger interessert i grunt handling eller svake tegn. Det var bare én g
runn hun likte disse historiene: de var varme, de fikk henne av, og tillatt hennes sinn en kort pusterom fra den ytre kjedsomhet av hennes eksistens.

  Rulle over på henne tilbake, Ricky la henne fortsatt-våte fingrer faller på hennes mage, følelsen hennes hjerte tilbake til et normalt tempo. Hun lukket øynene og mused; hva hun ville gjøre hvis hun var faktisk gitt muligheten til å leve ut sine fantasy? Det var ingen undersøkelser som Ricky's fetish var sterk, og entall. Noen mennesker var virkelig til cowboyer. Noen folk uforklarlig fikk føtter. Noen mennesker var håpløst enamored med heiagjeng. Ricky mistet sitt sinn for syklister, bad boys, og kriminelle av alle typer.

  Nedenunder, hun kunne høre den prektige fotringer av jul musikk. Hun hatet som hennes mor spilte musikk hele dagen og natten i ferien. Bare så alle som tilfeldigvis faller av vil vite at deres familie var en god kristen familie med en sunn amerikansk forståelse for jul. For en Connecticut politiker, som sortering av bildet kan gjøre eller bryte en karriere, og Ricky's far hadde ingen intensjon om å ha sin karriere ødelagt.

  "Er du sikker på at vi ikke bør sette en menorah i vinduet," Ricky hadde en gang spurte sneeringly. "eller en Kwanzaa...ting? Du vet, for å vise hvordan all-inclusive vi er? De gjør det på kjøpesenter."

  Som hadde fått henne en dire utseende fra hennes far og en pung hemmelighetsfulle svar fra sin mor.

  "skikkelig morsom, sis," Trevor hadde fnyst i hennes øre, sparker henne under bordet. Den ti år gamle gutten var apple av foreldrenes øyne, den udiskutable "god gutten" i deres familie. Ricky var ikke så søte, i henhold til hennes foreldre. For å være rettferdig, hun var en god avtale mer gjenstridig enn Trevor.

  Det helvete hun løftet var mindre sammenlignet med noen andre barn; én gang hadde hun en ihuga grønne striper i håret hennes, en annen gang hun ville komme hjem med henne septum har gjennemstunget. For det meste, men problemet var hennes politikk. Hun hadde aldri blitt enig med sin ultra-konservative fars holdning. På noe. Hun trodde han var en politimann, grusom og uncompassionate. Han støttet kutte velferd og lavere skatt for de velstående, nektet klimaendringer, og generelt gjorde det hans oppdrag for å holde penger høyre der han syntes det tilhørte: i sin lomme, og lommer av hans venner.

 

‹ Prev