ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 145
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 145

by Gillian Joyner


  "Nå, vi skal gå, ok? Vi bare kaste skli ut, ingen skade gjort, ok?" sa han, går tilbake. Han hørte skurker og Hawk flytter bak ham, sine poser falt til bakken full av ville bli-dusør. Ricky's øyne blinket i den glødende lys, tar i scenen, det dystre tall og sine mørke intensjoner. Og så, plutselig, som tønne pekte rett på Rush når mer. Hans armer fløy opp, og Hawk og Crooks frøs i deres sted.

  "Åh nei du ikke," sa hun, henne en merkelig lydeffektene pipe. "Jeg vet ikke hva du planlegger å gjøre med alle familiens shit men…men…"

  Hun syntes å streve med noen dyp forvirring, noen indre kamp. Men når hun snakket igjen, det var trygg.

  "Men det er trolig bedre enn hva vi kunne gjøre med det. Plukk opp de poser," sa hun, gestikulerer vagt med gun. Ingen flyttet. "Jeg er alvorlig."

  Bak ham, Rush's venner gjorde som hun sa, i en fart, også.

  "Og jeg kommer med deg," sa hun.

  "Kom, Ricky," sa Rush, utrolige nå. "Vil du ikke…"

  "At jeg ikke," sa hun, og i mørket han kunne se de små glimt av hennes tenner som hun smilte. "faktisk, jeg var bare tenke noe som dette."

  "Ricky, som er gale," sa Rush, går fremover, at han ville gjort det nå. Hvorfor kunne ikke han noen gang se crazy før han sitter fast hans dick i det? "Hva tror du dette er? En boy scout turen?"

  At glimt av et smil forsvant, og det var bare hennes øine som gjenspeiler den blinkende lys.

  "ta meg med du eller jeg skrike," sa hun, og han visste at hun mente det. "Og hele dette huset våkner opp".

  Inntrykte og støttet opp mot hjørnet, Rush hadde ingen valg. Han falt hans armer, en overdådig skuldertrekk.

  "Ok, du crazy bitch," sa han. "Det er OK! Men vi går rett fucking nå. Og uansett hva du tror er sånn skjer ... vel, hva tror du er sånn skje?"

  At glimt av tenner igjen.

  "Jeg vil ikke komme i veien, Rush," sa hun. "Jeg lover. Jeg vil bare avslutte hva vi startet tilbake i som bar. Det er min jul ønsker."

  På minne, Rush's hanen dratt til liv. Fordømte det. Jenta var psykopat, men hun fortsatt fikk hans blod pumper. Og den fucking han ville gi henne som payback for dette lille stuntet? Vel, han var sikker på at det ville være én å huske. Frustrert men litt moro til tross for sig, han gjorde en etter-du gest mot døren. Som hun børstet forbi ham, Gun fremdeles i hennes hånd, Hun lente i nærheten. Hun luktet som peppermynte og sjokolade.

  "Hva var det du sa om tålmodighet?" hvisket hun oppover. "antar jeg ikke har mye av det, enten."

  Og med at, hun var borte, ut gjennom eaves og ned korridoren. Slå med et stønn og han ble møtt med dumbfounded, nysgjerrig stirrer. Han growled på dem og shooed dem bort; de ville ha tid til å diskutere det alle tilbake i van. Du kommer inn i hans lomme, han klikket på hans to-veis, forteller deg for å bringe van rundt.

  Utenfor, som døren svinges lukket bak dem, Rush undersøkes Ricky's dårlig garderobe valg. Hun skalv i den kalde Connecticut natt luft, iført kun et par festlige-jakt leggings, noen uklare sokker, og en lang genser. Grunting og irritert, men likevel medfølende nok til å hate henne skjelver, han unshouldered sin egen tunge vinter dekk og draperte det rundt skuldrene. Hun så opp i overraskelse, hennes munn åpning i et varmt smil.

  Frontlysene er slått på hjørnet av såkalt wraparound oppkjørsel og de fire tallene avspillingssekvens ned som bak dører av van svingt helt åpen. Hver mann heises sin sekk inne, deretter crawled i bak det, Ricky ta den bakre. Med et klikk, dørene lukkes, og van skrelt bort, taus som graven.

  "Hva fuck er dette?"-Tech sa, eying jenta.

  "Ja, Rush, hva i den faktiske fuck?" Crooks lagt stemme til skriker nærkamp, trekke av hans ski maske, face rød med vrede.

  "Hva i helvete var jeg skal gjøre?" Siv sa, sinte. "Du så hva som skjedde!"

  "Um, jeg er her," Ricky stemmelagt petulantly, sammenkrøpet på siden av van. "Du trenger ikke å snakke om meg som jeg ikke. Jeg Ricky," sa hun, satte sin hånd ut i Tech's retning. "Hyggelig å møte deg."

  Dumbfounded, den yngre mann tok hennes hånd i sin og rystet det før du slår tilbake til Rush.

  "var dette en del av fangsten i kveld, Rush?"

  Rush grumbled, shot ham en advarsel blikk.

  "Det var min idé," Ricky chimed i. "Jeg gjorde ham ta meg. Du trenger ikke å bekymre deg, for jeg har ikke tenkt å, for eksempel, rotte på deg eller noe. Jeg ble bare lei av å sitte alene i huset."

  "Du fikk slitne av å sitte alene i ditt hus, så du besluttet å få skyss med menn protesterer det?" Hawk sa, munn hengende åpen i rart. Øynene hans med vippede tupper mot Rush. "Hun er sprø. Vi har en crazy person om bord. Holy fuck…"

  Rush eyed Ricky. Nå, med lys på i baksiden av van, han kunne faktisk se henne tydelig. Hennes øyne virket til tiden bønnfaller ham, tigge ham for noe.

  "Hun hadde en pistol," sa han, slår tilbake til gruppen. "Og hun sa hun ville skrik. Ingenting jeg kan gjøre for den."

  Crooks, som hadde begynt å fiske gjennom sin pose med stjålne gaver, sa noe under sin ånde.

  "Hva var det?" spurte Siv, tro han hadde hørt et par valg i ord som mumlet den setningen. Crooks så tilbake på ham, øynene blinker.

  "Jeg sa, vi kunne ha banket henne ut og fått unna, du valgte å ta den lille skjøgen fordi du ville ha henne til å suge den hanen igjen," sa Crooks høyt. Selv uten å tenke på hva han gjorde, Rush lunged framover, å avfotografere skurker ved fronten av hans kappe. Han var ok med jente som blir kalt crazy; hun var. Men hun var ikke en skjøge, og han hadde ikke gjort hva han ville gjort på grunn av hennes muntlige talenter, og ideen om faktisk påfører henne gjorde hans blod kok.

  "slå din fucking trap, skurker," han growled, hans større figur slående umiddelbar frykt i mindre manns øine. "ikke snakke shit om hva du ikke vet om shit."

  Slipper ham, Rush betalt tilbake ned over fra Ricky, som var så på ham igjen, øynene alt stort og praktfullt og ønsker. Han sukket, gni hans templer.

  ***

  "Hvem er Trevor?" Hawk sa plutselig, holder opp en skinnende, sølv-pakket pakke.

  "Min bror," Ricky sa, panne furrowing.

  "Hvor gammel?"

  "Um…han er lik 10," sa hun. "Hvorfor?"

  "Ok, karer, noe for Trevor går i do-velmenende fyr haug," Hawk sa, kastende pakken inn i høyre hjørne av van. Ricky så en anselig ustø hill av pakker der. Tilsynelatende, disse gutta likte å skille deres stjålne varer etter alder, som et barn kan skille hans Halloween godteri etter type eller utseende.

  "bestilling" Rush sa høyt, snikende opp mot raden med seter foran på van. "Bare ta meg hjem. Jeg fikk noe jeg må e jo jævli' avtale med. Ingen goddam eggnog for meg i kveld."

  "Aw, helvete, Rush," driveren sa, skjeve tilbake og skriker for å bli hørt. "Vi kommer til å savne ya. Det er ikke jul uten deg playin' Santa."

  Ricky voktet gruppe dele et smil, som brødrene dele noen familie hemmelige eller inne i spøk. Hun følte en merkelig tristhet i hennes hjerte, tenker at denne horden av kriminelle kan være nærmere enn hennes egen familie. Når Rush tilbake, sitter over fra henne, og hun lurte på om hun skulle ta ham bort fra hans familie på julaften.

  "Vi kan gå," sa hun. "Jeg mener, du kan gå. Jeg kunne, for eksempel, vent, eller noe. Men jeg vil ikke at du skal gå glipp av…"

  Han avfeide henne med en bølge av hans hånd.

  "Det er for pokkers kaldt ut," sa han. "Og jeg ikke føler for å forklare til Big Boss hvorfor det er en hundre pund, i tillegg til vårt årlige ta."

  Mennene var opptatt med å undersøke det gaver, én etter én, trekke dem ut. En gang i mens, ville de toss én i hjørnet lengst borte. Ricky falt i en slags kjedelig trance, den gyngende følelsen av trucken så den kjørte lulling hennes sinn. Hun kunne ha vært tenkning om hvordan hun hadde gjort en feil, hvordan dette var dumt, hvor hun kunne være stille seg opp for å få seg selv drept, eller kidnappet for real, eller et hvilket som helst antall forferdelig utfall.

  Kanonen var fortsatt i lomme foran av hennes hettegenser genser; hun ville trash det før den kommer hjem, og håper at hennes far ville synes det
hadde blitt tatt fra sitt skjul på kjøkkenet av samme mann som hadde tatt den gaver. Hun lurte på om politiet vil være i stand til å finne dem. Security system aldri hadde gått av når de brøt inn, og sikkerhet system og husets sikkerhet kameraer var alle på samme linje. Bedømming av high-tech computer system hun ville spionerte Tech arbeider på, de visste hva de gjorde.

  Van begynte å sakte ned og Rush flyttes fremover når mer, ser ut den skyggefulle windows. Slår tilbake, han tok en pose.

  "Ok," sa han. "Jeg kommer til å slippe disse ut i morgen."

  "at du ikke vil at vi skal gjøre det? Virker som du kanskje har hendene fulle," Tech sa snidely, gestikulerer til Ricky, som voktet med interesse. Rush sneered på ham.

  "Fuck off, kid," sa han. "Dere har det gøy i kveld."

  Med sekken full og van til slutt stoppet, men fortsatt kjører, Rush listet til tilbake og tok Ricky's hånd.

  "Kom, e jo jævli gal jente," sa han, og åpner bakdøren led henne ut. Ser tilbake på fortsatt-forvirret ansikter i viften, hun gav en halvhjertede kurve før døren smelt igjen og van føk ut av.

  De stod foran en overraskende fint lite hus; det hadde ingenting på Ricky's mansion, selvfølgelig, men for hva det var, det var fint. En liten hagle style hus med store meter på hver side.

  "Dette er der du bor?" spurte hun, overrasket. Hennes ord kom med vannbakkels av synlige luft. Han himlet med øynene.

  "Hva gjorde du forventer? En goddam rønne?"

  Ricky rødmet, men fulgte ham opp gangveien og deretter gjennom døren.

  Speilvende lyset på, Ricky var like overrasket over å se en liten, sparsommelig dekorert juletre i stuen. Gjorde han bor her alene? Rush virker ikke som den slags fyr som ville sette opp sin egen treet. Hun viste til det og smilte.

  "Fint," sa hun. "kjæresten din sett som for deg?"

  Han men rådsherrene spottet en gang.

  "Jeg har ikke en fucking kjæresten. Hva slags fyr tror du jeg er?"

  Ricky skuldrene og tok i resten av rommet mens Rush legg posen med gaver ned i midten av rommet. Det var ikke mye til det, gjennom døren i enden av rommet hun kunne se hva som så ut som et kjøkken. Stuen hadde selv en bokhylle fylt med paperbacks og dvder, et bord, en TV med en fin lyd system, og en svart skinnsofa. Og, selvfølgelig, treet i hjørnet.

  "Jeg trenger en fucking drink," sa Rush, krysse rommet. Han gjorde ikke spørre om hun ønsket ett selv, men han kom tilbake med to briller; Ricky tok en slurk. Gin og Tonic, hva hun ville vært drikker den kvelden de hadde møtt. Rush slagen hans i to gulps, og Ricky prøvde å følge passer men tilstoppet. Ta av brillene, returnerte han til kjøkken og kom tilbake igjen, både fylles når mer. Ricky allerede var følelsen av virkningene av den første drink, men, og plassert hennes ned på bordet. Han studerte henne.

  "Hva er ditt tilbud, uansett, jente?" spurte han, tydelig mindre på kanten nå som han hadde noen drinker i ham.

  "Jeg fortalte deg i baren. Jeg bare…jeg ikke får sammen med min familie. De er kjedelig. Jeg er lei."

  Han ristet på hodet.

  "synes du ikke har noen følelse i alle i deg? Jeg kan drepe deg akkurat her og nå," sa Rush, innstillingen sin nå-tomt glass ned ved siden av hennes. Ricky's hjerte hoppet litt i brystet hennes, men hun holdt blikket hans.

  "Du kommer ikke om," sa hun, høres mer overbevist enn hun følte. Han hevet ett øyebryn.

  "Hvorfor er det?"

  "Fordi du ønsker meg," sa hun, tar et modig skritt videre, prøve å ignorere den desperate seire over sitt eget hjerte. "Du vil ha meg, og ..."

  Frykter pulsert gjennom henne, deretter et støt av begjær, som han tok hennes arm, stoppe henne midsentence. Øynene hans boringen i hennes, noe som gjør at hun føler seg som visner bort og kysset ham alle i samme øyeblikk. Men hun så, i de øynene, hvor mye hennes ord hadde ringte sant. Han ville ha henne. Og hun skulle La ham ta henne. Høyre deretter, rett der.

  "Så, du ønsker å ringe til bilder i kveld? Vel, hvordan vil du ha det, liten jente?" spurte han, hans røst lav og fra rockeguden. Spørsmålet tok henne av livvakten; hun hadde ikke planlagt noe forbi hennes umiddelbare tiltak. Nå, hun ble møtt med konsekvenser.

  "Hva mener du?" Hun prøvde å dekke usikkerhet i stemmen hennes. Rush flyttes nærmere, så nær at hun kunne lukte ham, likevel skarp og frisk fra den kalde luften utenfor.

  "Vil du ha det behagelig, og sakte," sa han, og hans hender til hennes skuldre og skyve av tung kappe han hadde gitt henne, hans fingre reiser ned hennes genser-kledde armer, heving av statisk elektrisitet mellom dem. Når han fikk lav nok, hans fingre bøyd rundt bunnen av genser.

  "eller", sa han, øker sitt grep og trekke henne lukk deretter spinner henne i sine armer, bakover, slik at hennes tilbake ble trykket mot hans bryst. Hennes hjerte vært hentet som varme spyles gjennom henne, hans hender seiersdans nederst på genseren til han trakk den over hodet hennes, hennes bryst og stramme magen strammer under sin kalde hender.

  De havnet på hennes dyr, elting kjøttet hardt, cupping den lille men spretne baken hennes bobler fra nedenfor. Én hånd flyttes til håret hennes, trekker henne hestehale, hennes hode knipsing på hennes nakke som hans leber senket til hennes ører. "Jeg kunne fuck du hardt og fort, du skriker."

  Ricky's magen knep seg som han kastet ut en hånd nedover, forbi strikk av hennes leggings til hennes truse", cupping hennes kjønn, hans hånd oppvarming umiddelbart fra den varme var det noe av. Hans tommelen fant henne clit gjennom det tynne stoffet og trykkes mot det, bare holder det, et trykk som var lys og fast og gjorde henne vil male mot hans hånd.

  Hans varme pusten hennes mot halsen sendt grøss nedover ryggen hennes, og når hans leber endelig landet på jevn kurve av hennes kjøtt hun whimpered, hans tunge å slikke forsiktig på hennes hud. Hans munn spores hennes jawline, hans tommelen aldri beveger seg likevel spennende henne alle den samme. Slippe håret hennes, hans hånd falt en gang til hennes barm, to fingre kommer til å erte henne smokken mellom dem til hun squirmed på blanding av nytelse og smerte.

  "Jeg er en jomfru," Ricky sa plutselig, overraskende selv selv. Han growled mot huden hennes, og hun kunne føle hans hanen voksende hardt mot henne asen.

  "du tuller," sa han, rykker hardere på brystvorten hennes mens du trykker sin tommel strammere mot henne clit. Lårene hennes sammenknyttede sammen i lyst.

  "Nei," hun sukket av lengsel, "Jeg vet ikke".

  Han dyttet henne bort da, og hun ropte forsiktig i sjokk. Slå til ham, hun var kald uten hans trykk, og søkte hans nå-varme hender på henne en gang.

  "Er det et problem?" spurte hun, og lurer på om hun ikke skulle ha fortalt ham på alle. Men så den dyriske begjær i øynene hans da han undersøkte henne fra topp til tå, hans bryst stiger og kraftig fall, hun visste at hun ikke hadde.

  "Nei," sa han, hans røst en snarl. "Det er det motsatte av et problem".

  Hun ble stående rett foran skinnsofa, og når han lunged framover hun instinktivt sikkerhetskopiert, hennes knær treffer kanten og tvinge henne til å sitte ned med et høyt dunk. Han" ruvet godt over henne, men deretter lente framover, og tvinger henne til å lene deg tilbake ytterligere inntil hun traff baksiden av sofaen. Han festet henne på plass der, hans armer på hver side av henne, øynene hans trapping hennes i deres crystal green gaze.

  "Jeg kommer til å knuse deg i," sa han, hans ord gjør sitt hjerte løp. "Jeg skal fuck du så bra, du kommer til å tilbringe resten av livet som en liten slut, prøver bare å føle at bra igjen."

  Hun sutret, selv om han ikke hadde rørt ved henne, den skitne ord gjør henne slit gush. Hans hender flyttet ned til bukselinningen hennes leggings og yanked nedover, tar henne truse" med dem, inntil hun kunne føle cool skinn under hennes legeme, hennes pussy utsatt for ham, allerede glinsende med lyst. Da han rørte ved henne der, hun gispet, øynene halvt lukket med glede.

  "Ikke våt nok," han growled, og tok henne ved hoftene, trekker henne frem til hennes ass hang halvveis av sofaen.

  "Hva er du …" Ricky startet å si som han kryper ned før henne, men hennes ord fanget i hennes hals som hun føl
te hans tunge snek seg ut, skyve over henne hardt og opphovnet clit, noe som gjør hennes mage skjære og slå i glede. "Åh, fuck!"

  "Det er riktig." Rush growled mellom lårene hennes, pusten fra hans ord tilsynelatende å kjærtegne hennes hovne lepper. "Sånn får du fin og våt før jeg fuck hjernen ut."

  Ricky's hender umiddelbart fløy til håret hans, fingrene flettet sammen i hårstråene, som han lent seg fram igjen, snek seg sin tunge rundt henne clit og sugde den forsiktig mellom hans leber. Hun følte hennes råde nå, dryppende fra hennes slit som han slikket og sugde henne møre nub, hans hender beveger seg oppover til lås og elt ett bryst.

  Ilden brente i hennes kinn, pussy clenching, hendene skyve framover. Hoftene hennes ikke føyde seg inn oppover, hennes cunt verkende kan fylles nå at hennes clit ble nyter hver skarpe flikk og øm rull av hans ekspert tunge, hans munn på henne sex varm og fattige. Han sikksakk-zagged over hennes clit med sin tunge mens ertende hennes brystvorten mellom to fingre, deretter flyttet sin munn lavere, endetarmsundersøkelser hennes ømme spalten så langt han kunne komme før du flytter oppover igjen til sirkel og flikk, sirkel og flikk og deretter forsiktig die ...

  "Rush", sa hun, stemmen hennes beundring og meningsløs. "Å, min Gud, Rush, vær, ikke stopp, Ikke stopp, jeg skal….oh, fuck, jeg ...".

  Som han sugde henne clit mellom hans leber, klemme brystvorten hennes hardt, hun følte en trykket bygge inne i henne som en kurve, en bankende, verkende lyst forbikjøring av henne. Tærne hennes krøllete. Hoftene hennes stakk oppover. Hendene hennes trukket sitt hode strammere, maling mot ham, den trenger så flott hun trodde det ville bryte henne i to.

  Når hun følte hans tenner gresser, noensinne så litt, mot henne clit, hun brutalt bolten stående, kolumna sprekker som wave brøt seg inne i henne, en flom av elektrisk lys knipsing på hennes nerver, en flom av juice søl fra hennes cunt og i hans venter munn, hennes lårene sammenknyttede rundt hodet som en skruestikke som hennes muskler knekt og skalv i bliss.

  "Fuck!" Ricky hoiet, stemmen hennes fyller rommet med sin begeistrede slipp, inntil hun gikk kraftløs, bena faller til siden, kroppen fremdeles summende, men tilsynelatende tilbrakte nå, vision tilbake sakte som tærne hennes uncurled selv. Som Rush hevet sig over henne en gang, å tørke henne juice fra hans skjeggstubber, hun følte at verkende trenger mer, mer avslappet humør nå, men fortsatt der. Se fremover, hun så sin hardhet for henne, hans hanen mindre belastende å unnslippe hans jeans.

 

‹ Prev