ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 191
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 191

by Gillian Joyner


  Når hun til slutt klarte å få hans bukser ned, hennes øyne utvidet. Ser frem til å se shit-spiser kakestykke Rush's face, hun lurte, kort, om hun hadde gjort en feil etter alle. Han var enormt, hun visste ikke hvordan hun noensinne ville passe alle av ham inn i sin munn.

  "Redd?" spurte Siv, stemmen hans nesten håner. Det gav henne push hun trengte å i det minste prøve; hun var ikke til å bli tatt for noen puslete lille ting nå, etter hva han hadde gjort med henne. Hun ønsket å vise ham hun kunne gi så god som hun fikk.

  "Det er en god jente," hvisket han, hans hode faller bakover som hun slikket hodet hans hanen. Ricky smakt en dråpe ramsalte precum, fant det merkelig nok deilig, ville ha mer. Skjeve framover mer, hun tok hodet inn i hennes kinn, la tungen hennes tunge over det som hennes hånd gripes av base og klødd forsiktig oppover; når hennes hånd møtte hennes leber hun trukket bort, og bruke henne spytte som smøreolje klappet ham tilbake til sin base, hennes munn kommer tilbake til hode og ytterligere, slikker den fløyelsmyk hud under, føler den vene pulsere det, hans ønske om å gjøre sin hanen throb mot hennes tunge.

  Hun flyttet ytterligere ned, sakte, sakte hennes leber ned akselen, tar sin tid å sakte likk og runde på hver del hun kunne komme. Åpne øynene, hun så at hun var halvveis ned hans aksel, men allerede hun kunne føle hode å trykke mot baksiden av hennes strupe, truer med å utløse hennes gag reflex. Instinktivt, prøvde hun å trekke tilbake, men akkurat i det øyeblikket, hans hånd falt til baksiden av hodet hennes, holder henne i stedet.

  Hennes nesebor basselement i kortvarig panikk, hennes hender kommer til hans lårene for støtte, tårer spirende i hjørnene av hennes øine som han forsiktig presset hodet hennes fremover. Når hun så opp, hun så ham ser ned på henne, et smil på hans leber som observerte han hennes kamp for å få plass til mer av manndommen hans inn i hennes lille munn. Som smil jaget bort kroppen hennes er panikk og hun gjorde sitt beste for å slikke på hver nye tomme av hans hanen, Stina når på hans dick slik at han kunne føle vibrasjoner mot hodet.

  Når han grunted i glede, hun hummed, gjør ham trykk enda hardere mot henne på hodet i fortvilelse. Hun holdt sin hånd fast på basis av hans hanen, visste at hun aldri kunne passe alle ham inne i henne, når hans hoftene begynte å støte, hennes munn og hånd dekket hver tomme av ham, hans hanen blir tvunget inn i hennes strupe på sitt eget tempo, fucking hennes munn som det var hans å gjøre med hva han ønsket.

  "Fuck, ja, jente," han oprørt, spesiell hardere, den vene under hans hanen pumpe raskere. Ricky følte hans hanen bankende og mindre belastende i hennes munn, hans hoftene beveger seg raskere, hennes strupe voksende raw som han brukte henne. Han kunne ikke vare mye lenger, og hun flyttet sin hånd til hans baller, følelsen av dem frafall som hun massert dem forsiktig, kilende mellom lårene hans inntil han til slutt smelt sig mot henne, tykke sprut av akk filming i hennes hals og kinn; hun slukte hvert slipp, elsker måten det føltes som hun sugde ham tørr, nesten som ønsker for mer når han endelig trukket helt ut med en røff gisper.

  "Jesus Kristus fucking, jente," sa Rush, beveger seg rundt henne til å lene seg mot veggen. "Det er hvordan du gjør et menneske faller i kjærlighet."

  Ricky lo, hun hadde ingen intensjon om å lage Rush forelska i henne. Ingenting kan være mindre tiltalende. Men dette…dette hadde virket som bare en forsmak…en stor smak, for at (en som fortsatt nølte i hennes munn, faktisk), men bare en smak alle den samme. Hun lurte på, hvis hans hanen hadde følt meg så bra i hennes munn, hva det kan føles som i hennes pussy ...

  Ricky hevet seg fra bakken og gikk fremover, nå trykker Rush mot den samme veggen. Skjeve oppover på tærne hennes, hun kysset ham, i nærheten hemmelighetsfulle, lang og sensuelle.

  "Det var morsomt," sa hun, å trekke unna. "Takket være".

  Han så på henne i ekte overraskelse, utseendet på støt etterfulgt av et smil. En virkelig, virkelig søte smil, Ricky trodde.

  "Du er mye kulere om dette enn jeg hadde forestilt meg fra en…fra et …"

  "Fra en liten jente?" Ricky svarte for ham, og han nikket, fryde seg stort over. Hun trakk på skuldrene og støttet bort, forbereder å la med en titt i speilet for å sørge for at hun ikke har noen akk drypper ned haken hennes. "Folk at vil overraske deg, vil ikke de?"

  Og med at, hun venstre, slukt av støy fra baren.

  ***

  Julemiddag ble raskt jul som Ricky sat ser på lysene på treet blinker og fade og blinke og slite. Alle hadde gått til sengs timer siden, hennes foreldre fylle på produserte Chardonnay og hennes lille bror drømmer om maskinene og 4 firehjulinger -. Men Ricky kunne ikke sove. Ikke ut av spenning for hva Santa hadde venstre under treet - ut av ønske om å gjøre samtalen hun hadde vært redd for de siste dagene.

  Etter sitt opphold i bad, Rush hadde dukket opp og kjøpte henne og Sasha en annen runde, sømløst å komme tilbake i sporet de hadde tenkt på forhånd. Sasha, ingen dåre, hadde kjent noe hadde skjedd å holde hennes venn og biker gått så lenge, men hun var kul nok til å la den gli til bilturen hjem, bare gi Ricky en underfundig smil før inkludert henne på det gjeldende emnet for samtalen.

  På slutten av kvelden, Rush hadde glidd Ricky en svededuk med hans nummer på det, et glimt i øyet. Hun hadde tatt det kjølig, med et smil og dytter den inn i henne tilbake i lommen. Nå, hun satt med at svededuken i hennes hender, slår den over og over.

  Hun ønsket å ringe ham. Hun ønsket å ringe ham og se om han var god i en seng som han var i et bad. Og han ville ikke ha gitt henne nummeret i første sted hvis han hadde ikke ville ha henne til å ringe. Likevel, noe holdt henne tilbake. Noe hun kunne ikke helt sette sin finger på. Hun trodde kanskje hun var redd hun ville få festet - men hun hadde ikke tror hun vil. Og hvis hun gjorde, hva så? Hearts er ødelagt hver dag. Gjorde som virkelig gir henne en god unnskyldning for å gå glipp av det som kanskje det beste sex av hennes liv?

  Ikke i henhold til Sasha, som hadde oppmuntret Ricky å ringe hver dag siden.

  Nei, når Ricky var egentlig å være ærlig med seg selv, hun visste det var ingenting som dette. Hun var bekymret for noe, men det var ikke det.

  Det var som hun var. Og som han ble. Og vet at hvis hun gjorde dette, kalte ham, gikk til ham, la ham fuck hennes meningsløse…vel, det vil ikke bare være noen le møte i et bad bar. Det ville være en proaktiv beslutning, det ville være hennes tar en sjanse, og tar kontroll over noe i livet hennes, og gir seg selv tillatelse til å bli alt hennes foreldre fryktet mest.

  Hun ville være å gi seg selv tillatelse til å ha et eventyr.

  Og selv om college hadde forandret henne, hun var fortsatt ung nok til å være redd for at.

  Lukke øynene og tegningen hennes føtter i nærheten, hun gjorde en jul ønsker. Selvfølgelig, det var ikke den typen som Santa noensinne kan vikle opp og sett i en lagerføring, ikke at hun trodde på det lenger, likevel. Men det virket rett, den gang, hva med klokke om til klang 24.00 og alle.

  La meg være modige, tenkte hun for seg selv. La meg være modig og dristig og modig og har et eventyr jeg aldri vil glemme.

  Og deretter en tusen ting skjedde alt på en gang.

  Klokken slo midnatt. En høy bankende støy kom fra den fremre hall. Vinden stresset gjennom huset. Og Ricky's hjerte nesten stoppet.

  ***

  Myser opp med den overdådige mansion, Rush ventet for Tech til å gi klarsignal. Det treffende navnet velutviklet kid var hunched over en liten datamaskin, tall blinker på skjermen. Han var nynne en jul låt som han jobbet, noe vaker fengende som Rush var sikker på å bli hørt i hans eget hode for neste uke.

  "Ok, folkens, du er i," Tech endelig sa med en resolutt klikk på tastaturet. "Sikkerhet er ned, du er alle klare."

  "Solid", sa Siv. "Vi er ute, bestilling. Hold 'er i gang, vil jeg pip ya når vi er klare," sa han, skjeve framover for å snakke til driveren, som bekreftet ham med en to-finger hilse før du slår på tastene i tenningen. Rush, Hawk, og Crooks slunk fra van, stengte dørene stille og halvannet framover i kald desember natt.

  Låsen på døren var ingen problem som Crooks
' verktøy remmen ikke kunne fikse, men som lås clattered til gulvet utenfor Rush cringed. Som alltid var det verste av det; hvis noen hørte det, enten det var en lett sleeper eller en far fremdeles legging ut Santa's bounty, ville de ha til å gjøre et helvete av et løp for det. Men det var ikke noe for det, men å gå i.

  Det grandiose foran hall var svakt, men han kunne se poinsettias og ivy alle sammen i hallene. Som trio listet fremover, hver holder en sekk, gjorde han for myk glød snike deg rundt i en døråpning over fra en stor trapp. Holder i nærheten av veggen, han kikket rundt; kysten virket tydelig nok, og han viftet med sine kamerater i går du gjennom drar og slipper å som et skrik av tilfredshet.

  Det var et helvete av en dusør.

  Hvis de ikke hadde allerede trygt sette to hus bak dem, dette haul alene ville ha gjort den natt verdt. De tre mennene gjorde sin vei til treet, Hawk stopp for å løfte tunge stockings fra veggen og skyv dem inn i hans sekk. Arbeider raskt og stille, de fylte sine poser med glitter-pakket, bue-utsmykket gaver.

  Og deretter Rush hørte et klikk som han visste så altfor godt.

  Hans kulene nesten hoppet opp til magen, hans hud å bryte ut i en kald svette. Sakte, han slått i retning av støy.

  "Ikke gå," en stemme hvisket fra bak sylinderen på et skytevåpen. Rush tanngard falt, og en del av ham ønsket å le. Han visste at stemme. Han visste at face. Han visste at kroppen, også.

  "Hør, jeg vil ikke ha noen problemer, så bare la ting og få ut, vær," sa hun, stemmen hennes fast med bare den minste hint av et kogger. Hun var holder pistolen stødig, for, hvis han ikke hadde blitt imponert av hennes oppførsel i baren, han absolutt var nå.

  "Ricky," sa han, holde sin egen stemme lavt. Han voktet hennes øine widen, gun flytte ned litt som hun lente framover, prøver å få en bedre titt på ham. Fett sjansen; hans ski maske gjorde det umulig å fortelle hvem han var. I lang tid som fulgte, han måtte ta en beslutning. Følg hva hun sa, LA, og har som skal det, teller det som et tap, eller avsløre selv, og håpe på det beste.

  Han visste, i hans logiske tanke, som valg var mindre sannsynlig å få ham fengslet på julaften morgen.

  Men et eller annet sted dypt ned, han hadde en svært forskjellige oppfatninger av hva jenta foran ham vil gjøre hvis han avslørte seg selv.

  "Hvordan vet du navnet mitt?" spurte hun, løfte pistolen igjen, men nå var det rister litt i hennes hånd. Som risting ble det endelig besluttet det; han ikke stoler på at hun kanskje ikke bli skremt i siste minutt og skli henne fingeren på som utløser.

  "Ricky, det er meg," sa han, han løftet sine hender sakte, palms åpent for å vise han var ubevæpnet. Ta tak i bunnen av masken hans, han trakk den over hodet hans. Ut av hjørnet av hans øyne, han kunne se Crooks' utrolige stare gjennom øyet åpning av masken hans.

  "Rush!" Ricky sa alle i en pust, og han ble raskt en shushing gest. Gun falt til henne, hennes munn går slakt som hun så på ham i postkassa.

  "Hva … hva er…holy shit! Hva er det du gjør?!" hun hvisket, går framover, Gun fremdeles i hånden.

  "Hvordan ser den ut?" sa han. "Jeg fortalte deg hva litt fyren jeg er, Ricky."

  Han kunne se henne øynene å vakle fra forvirring å forstå til tjenestenekt til godkjenning - endelig stillstans et sted i midten av det hele. Han fremdeles holdt hendene hans åpne.

  "Nå, vi skal gå, ok? Vi bare kaste skli ut, ingen skade gjort, ok?" sa han, går tilbake. Han hørte skurker og Hawk flytter bak ham, sine poser falt til bakken full av ville bli-dusør. Ricky's øyne blinket i den glødende lys, tar i scenen, det dystre tall og sine mørke intensjoner. Og så, plutselig, som tønne pekte rett på Rush når mer. Hans armer fløy opp, og Hawk og Crooks frøs i deres sted.

  "Åh nei du ikke," sa hun, henne en merkelig lydeffektene pipe. "Jeg vet ikke hva du planlegger å gjøre med alle familiens shit men…men…"

  Hun syntes å streve med noen dyp forvirring, noen indre kamp. Men når hun snakket igjen, det var trygg.

  "Men det er trolig bedre enn hva vi kunne gjøre med det. Plukk opp de poser," sa hun, gestikulerer vagt med gun. Ingen flyttet. "Jeg er alvorlig."

  Bak ham, Rush's venner gjorde som hun sa, i en fart, også.

  "Og jeg kommer med deg," sa hun.

  "Kom, Ricky," sa Rush, utrolige nå. "Vil du ikke…"

  "At jeg ikke," sa hun, og i mørket han kunne se de små glimt av hennes tenner som hun smilte. "faktisk, jeg var bare tenke noe som dette."

  "Ricky, som er gale," sa Rush, går fremover, at han ville gjort det nå. Hvorfor kunne ikke han noen gang se crazy før han sitter fast hans dick i det? "Hva tror du dette er? En boy scout turen?"

  At glimt av et smil forsvant, og det var bare hennes øine som gjenspeiler den blinkende lys.

  "ta meg med du eller jeg skrike," sa hun, og han visste at hun mente det. "Og hele dette huset våkner opp".

  Inntrykte og støttet opp mot hjørnet, Rush hadde ingen valg. Han falt hans armer, en overdådig skuldertrekk.

  "Ok, du crazy bitch," sa han. "Det er OK! Men vi går rett fucking nå. Og uansett hva du tror er sånn skjer ... vel, hva tror du er sånn skje?"

  At glimt av tenner igjen.

  "Jeg vil ikke komme i veien, Rush," sa hun. "Jeg lover. Jeg vil bare avslutte hva vi startet tilbake i som bar. Det er min jul ønsker."

  På minne, Rush's hanen dratt til liv. Fordømte det. Jenta var psykopat, men hun fortsatt fikk hans blod pumper. Og den fucking han ville gi henne som payback for dette lille stuntet? Vel, han var sikker på at det ville være én å huske. Frustrert men litt moro til tross for sig, han gjorde en etter-du gest mot døren. Som hun børstet forbi ham, Gun fremdeles i hennes hånd, Hun lente i nærheten. Hun luktet som peppermynte og sjokolade.

  "Hva var det du sa om tålmodighet?" hvisket hun oppover. "antar jeg ikke har mye av det, enten."

  Og med at, hun var borte, ut gjennom eaves og ned korridoren. Slå med et stønn og han ble møtt med dumbfounded, nysgjerrig stirrer. Han growled på dem og shooed dem bort; de ville ha tid til å diskutere det alle tilbake i van. Du kommer inn i hans lomme, han klikket på hans to-veis, forteller deg for å bringe van rundt.

  Utenfor, som døren svinges lukket bak dem, Rush undersøkes Ricky's dårlig garderobe valg. Hun skalv i den kalde Connecticut natt luft, iført kun et par festlige-jakt leggings, noen uklare sokker, og en lang genser. Grunting og irritert, men likevel medfølende nok til å hate henne skjelver, han unshouldered sin egen tunge vinter dekk og draperte det rundt skuldrene. Hun så opp i overraskelse, hennes munn åpning i et varmt smil.

  Frontlysene er slått på hjørnet av såkalt wraparound oppkjørsel og de fire tallene avspillingssekvens ned som bak dører av van svingt helt åpen. Hver mann heises sin sekk inne, deretter crawled i bak det, Ricky ta den bakre. Med et klikk, dørene lukkes, og van skrelt bort, taus som graven.

  "Hva fuck er dette?"-Tech sa, eying jenta.

  "Ja, Rush, hva i den faktiske fuck?" Crooks lagt stemme til skriker nærkamp, trekke av hans ski maske, face rød med vrede.

  "Hva i helvete var jeg skal gjøre?" Siv sa, sinte. "Du så hva som skjedde!"

  "Um, jeg er her," Ricky stemmelagt petulantly, sammenkrøpet på siden av van. "Du trenger ikke å snakke om meg som jeg ikke. Jeg Ricky," sa hun, satte sin hånd ut i Tech's retning. "Hyggelig å møte deg."

  Dumbfounded, den yngre mann tok hennes hånd i sin og rystet det før du slår tilbake til Rush.

  "var dette en del av fangsten i kveld, Rush?"

  Rush grumbled, shot ham en advarsel blikk.

  "Det var min idé," Ricky chimed i. "Jeg gjorde ham ta meg. Du trenger ikke å bekymre deg, for jeg har ikke tenkt å, for eksempel, rotte på deg eller noe. Jeg ble bare lei av å sitte alene i huset."

  "Du fikk slitne av å sitte alene i ditt hus, så du besluttet å få skyss med menn protesterer det?" Hawk sa, munn hengende åpen i rart. Øynene hans med vippede tupper mot Rush. "Hun er sprø. Vi har en crazy person om bord. Holy fuck…"

  Rush eyed Ricky. Nå, med lys på i baksiden av van, han kunne faktisk se henne tydelig. Hennes øyne vir
ket til tiden bønnfaller ham, tigge ham for noe.

  "Hun hadde en pistol," sa han, slår tilbake til gruppen. "Og hun sa hun ville skrik. Ingenting jeg kan gjøre for den."

  Crooks, som hadde begynt å fiske gjennom sin pose med stjålne gaver, sa noe under sin ånde.

  "Hva var det?" spurte Siv, tro han hadde hørt et par valg i ord som mumlet den setningen. Crooks så tilbake på ham, øynene blinker.

  "Jeg sa, vi kunne ha banket henne ut og fått unna, du valgte å ta den lille skjøgen fordi du ville ha henne til å suge den hanen igjen," sa Crooks høyt. Selv uten å tenke på hva han gjorde, Rush lunged framover, å avfotografere skurker ved fronten av hans kappe. Han var ok med jente som blir kalt crazy; hun var. Men hun var ikke en skjøge, og han hadde ikke gjort hva han ville gjort på grunn av hennes muntlige talenter, og ideen om faktisk påfører henne gjorde hans blod kok.

  "slå din fucking trap, skurker," han growled, hans større figur slående umiddelbar frykt i mindre manns øine. "ikke snakke shit om hva du ikke vet om shit."

  Slipper ham, Rush betalt tilbake ned over fra Ricky, som var så på ham igjen, øynene alt stort og praktfullt og ønsker. Han sukket, gni hans templer.

  ***

  "Hvem er Trevor?" Hawk sa plutselig, holder opp en skinnende, sølv-pakket pakke.

  "Min bror," Ricky sa, panne furrowing.

  "Hvor gammel?"

  "Um…han er lik 10," sa hun. "Hvorfor?"

  "Ok, karer, noe for Trevor går i do-velmenende fyr haug," Hawk sa, kastende pakken inn i høyre hjørne av van. Ricky så en anselig ustø hill av pakker der. Tilsynelatende, disse gutta likte å skille deres stjålne varer etter alder, som et barn kan skille hans Halloween godteri etter type eller utseende.

  "bestilling" Rush sa høyt, snikende opp mot raden med seter foran på van. "Bare ta meg hjem. Jeg fikk noe jeg må e jo jævli' avtale med. Ingen goddam eggnog for meg i kveld."

  "Aw, helvete, Rush," driveren sa, skjeve tilbake og skriker for å bli hørt. "Vi kommer til å savne ya. Det er ikke jul uten deg playin' Santa."

  Ricky voktet gruppe dele et smil, som brødrene dele noen familie hemmelige eller inne i spøk. Hun følte en merkelig tristhet i hennes hjerte, tenker at denne horden av kriminelle kan være nærmere enn hennes egen familie. Når Rush tilbake, sitter over fra henne, og hun lurte på om hun skulle ta ham bort fra hans familie på julaften.

 

‹ Prev