Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 12
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 12

by Josh Law


  Cipriano holdt sin ånde.

  "Hva mener du 'deal med kid'? Nicolas er død." Han ristet på hodet. Hva mer kan de muligens vil med Marilyn's barn?

  Cipriano's hjerte var pakket inn i betong. Ingenting fikk i og ingenting kom ut lenger, uten å bli brutalt knust av hans machismo. Den eneste personen som hadde klart å skli gjennom de veggene som en mektig ånd hadde vært ung Nicolas Avalon. Det unnerved Cipriano sterkt hvor mye gutten påminnet ham av en hvit versjon av hans slaktet ned lille bror. Han ville komme og lading i som en kjempe bull og bevist sin salt på en måte på minutter. Akkurat som Anselmo ville ha gjort.

  Han lukket øynene tett mot røyken stiger om hans bakker. Dette hadde vært det første øyeblikk siden den dag han hadde lært av tenåringens død ville han seg selv tror hans navn. Han hadde elsket sin lille bror på en overnaturlig nivå. Som ondskapsfulle beskyttende naturen hadde vært en av de tingene som hadde inspirert andre i gjengen scene for å følge etter ham. Cipriano hadde bygget sin karriere av et behov for å samle justice som ikke kunne bli vunnet av loven. Anselmo hadde betalt den høyeste prisen for det. Det hadde ødelagt ham og han hadde faret vill.

  Nick hadde ombestemt seg og gjenopprettet sin tro på den måten som han elsket sin egen bror. Det hadde åpnet vinduene til Cipriano's sjel igjen. Han begynte å føle kjærlighet og følelser når mer. Han hadde begynt å elske denne gutten som en sønn. Når han hadde døde foran øynene hans, han visste for enkelte som han gjorde.

  Så var det hans mor. Cipriano hadde overrasket seg selv. Han var dykking ut av himmelen som en ørn skutt gjennom hodet i kjærlighet med Marilyn Avalon.

  "Ja, det er riktig. Du var bevisstløs for nyheter kastet. Vel, la meg å fylle deg i. Nicky's alive og overraskende så er Alex. Det var en innstilt overfor sistemann vitenskapsmann låst opp i laboratoriet er kjelleren som klarte å stykke deres kropper tilbake sammen og fisk dem ut av helvete igjen. Når Lady's menn så det på nyhetene, kom de skyter ut av hver rotte hull på planeten. Jeg venter på et bestemt sett av mennesker damen som brukes av serum for å gjenopplive. Du har lest i historie om øst-indiske handel selskap?" titos face var rød som han lo så hardt. Han hadde mer å si at venstre aldri hans leber. To hærer tore gjennom luften samtidig.

  Vet at Nicolas var levende gjort Cipriano's blod rush med plutselige adrenalin. Han hadde mistet den kommer til å slå tilbake mot de syv menn som hadde stroppes ham til masten. Det virket som skjebne, hans siste delen for å spille. Nå er han ikke føle så trakk seg til sin skjebne. Nå han føltes som å ta på hele gjengen og litt til.

  Britiske flyene hadde formørket himmelen. Havet var klædd i u-båter fra 2. Verdenskrig era, sammen med spanske gallionen replikeringer som hadde blitt endret til den moderne verden. Cipriano wriggled hans lenker løs og klatret over masten, saltoer i luften for å bryte hans faller i trinn på veien ned.

  Han reddet tungt på hans hæler og svingt ut med razor ledet han hadde vært stroppes til masten med. Det var langt mer enn syv gutter. Cipriano gjenkjent noen av disse menn, men resten må ha klatret om bord under hans omkjøring på Waker's Island.

  Cipriano ble sjokkert å finne amerikanske krigsskip lukking i på vannet. Hvor mange menn hadde Guatavita skadet til henne føre til? Det må være en stor rikdom å være hadde faktisk hvis hun kunne ha sabotert 75 % av amerikanske soldater.

  Han var feil. De var ikke Guatavita's menn. En mann kalt ut over en høyttaler.

  "Nicolas Avalon dette er sjefen Morgan ballen på U.S.S. Dyrekretsens stjernebilleder frem. Ikke brann, gjentar ikke brann. Dette er en vennlig flåte. Codename: 'Fidelem Fratrem".

  Cipriano følte magen hoppe. Hvis han ønsket å unnslippe sin plass på markedet og disse farvann, så han ville ha for å komme tilbake til stranden med gutta. Han var fortsatt for langt ut for å svømme til øya. Han hadde behov for å kapre skipet.

  Han flyttet gjennom menn, bryter deres ribber med sin åpne palms. De delte som trampled liljer i sin bane. Selv da, var det nå for mange for ham å bla gjennom.

  Han spant på sin hæl som en enorm hullet ble revet i stern. En rakettkaster hadde utladet. Skipet ble fylt med vann raskt.

  Cipriano begynte å stresse om dekk i en mad dash å finne en Johnboat, en flåte, en levende frelser eller noe.

  Han følte at hans blod vri for å lage gelé i ham når Nick, kledd i regalia av en amerikansk Spec Ops SWAT-offiser, kom krypende over rail, rakettkaster på hans skulder. Han trente det på Tito og mannskapet.

  "Ah, ja. Hei, folkens. Savner meg?" Hans smil var som en djevel. Titos hele gjengen tok et skritt tilbake, ut av større frykt for ham enn hans rocket launcher.

  "Ay! Ikke du! Du, amigo, du er dårlig for business!" Tito tok fistfuls av håret hans.

  Nick smilte placidly og viftet med rakettkastere Tito's face.

  "Nah, jeg er bare naturlig bad. Avrundet i alle vinkler på min råtne kjernen. Vi er ikke her for å snakke om meg selv. Se, jeg hadde en grei dag. Bare rose fra de døde, kom ned fra science ugn igjen. Ferske ut av helvete bare strekke bena mine. Deretter legen finner dette livet flåte og sier til meg 'Nicky, la oss spare soldatene kommer for å hente oss et par minutter og raden ut for å møte dem." Jeg er enig, det er en god idé. Vi får dette langt og finn du henger i vann som backwash i en soda. Hva er mer, du har fått en av mine gutter fangen på plattingen!" Han smirked, finger dansen rundt den utløser.

  "Hva sier du hånd over ham, huh? Dette er en søt liten badeleke. Rotingen det opp virker heller mobbe-kid på sandkasse av meg, ja?" Han winked på Cipriano.

  Tito og hans mannskap nølte. Nick rullet hodet sitt på sin hals i irritasjon, nådd ut, og trakk av sikte den direkte for masten. Det skalv sitt tømmer og banket halvparten av den buldrende mannskapet i vann, speared gjennom på ryggen av en hodeskalle og nakke og selv ribbene. De falt ned og flyte i surf som klipper i gin, kald og død.

  "Ja, jeg glemmer Engelsk er ikke så bra, Tito. La oss prøve dette igjen. Hånd på Death Angel over og du kan leve å krype sammen og kiss Guatavita's rumpeballer en annen dag!" Nick med vippede tupper hans våte håret ut av øynene hans.

  Tito stirret nervøst på alle hans menn som forble og tilbake på Cipriano.

  "Dette er ikke over, 'mspiller av et annet. Når jeg fanger deg jeg vil selge deg til piratkopiering gjenoppliving. Dette er bare begynnelsen av den nye verden. Ulykken skal være konge og vil si høy dinero for artister som du." Tito jabbed en skjelvende finger på ham. Cipriano på skuldrene.

  "Jeg kommer til å se over skulderen min".

  Han vendte tilbake til forsiden Nick og følte sin ånde suges fra kroppen hans. Før han kan selv prøve å inneholde sig, han stormet til kid og svøpte ham i en omfavne som gjorde hans ryggrad knitring som peanut sprø. Nick lo, opplæring av rakettkaster for himmelen kamp formørkede horisont bak ham og omfavnet Cipriano i retur.

  "Det er én ting når de forteller meg at du døde én gang, nino. Det er en annen å se det skje." Han smilte. Nick, smilte og nikket, risting hans vått hår på sicario's skulder.

  "Det kommer til å ta mer enn en IED å bli kvitt meg, amigo." Han trukket tilbake og winked.

  "La oss komme ut av her." Han nikket over skulderen for Cipriano å følge, kastet den rakettkaster bakover i flåte og rev sitt maskingevær ned fra hans skuldre opplæring det til Tito's menn.

  "Hola! Jeg må si jeg er utrolig glad for å se deg!" Alex var venter i flåte. Han nådd opp til å hjelpe Cipriano ned i det, merker at det sicario ble skadet. Cipriano tillatt seg å falle i boy's arms også. Han holdt sin ånde følelsen Alex's sterke, unge armene gripefelt hans skuldre. Live fra de døde. Det var utrolig.

  "Sjekk denne, mann! Det hodeskallen kommer og vi har resten av gratis-kjærlig verden sikkerhetskopiering oss opp nå, eh? Vi kan faktisk ha en sjanse!" Alex seg for å se på Nick som rejoined dem. Han smilte til tross for at øynene hans var så sliten.

  "Ra'amses, ta en sitter ved årene. Hva vil du si vi gå har vår avtale med Commander ballen, herrer?"

  Kapittel 11:

  De ble forvirret av den beryktede legenda
riske terror er overgivelse. Sjansen tok et skritt tilbake, jaw falt på et tap for vokabular for å beskrive denne bisarre situasjonen mye mindre begynner å stille spørsmål.

  "familien min! De truer med å løfte hele familien min og infisere dem med denne forferdelige sykdommen som ble forårsaket av middelalderske prøver av Gud-spillere! Vennligst, JEG bønnfaller deg du, tror at jeg fortalte sannheten!" Den telle hadde skutt sine hender mot himmelen.

  Brandon og Sally utveksles en titt.

  "Jeg tror han fortalte sannheten, folkens." Sally så ut fra hennes bror til Bacardi uvisse.

  "Ok, la oss teste ham. Du er den beryktede, super-menneskelige Herren Tepes, kanskje bedre kjent, riktig?" Bacardi ligger på hælene. Alle rundt dem kampen spant som swift karuseller til de fordømte.

  "Det er hva de ringte meg, ja?" Han nikket, slikker sine leber med en pannerynke.

  "Ok, deretter. Kan du ta vare på at fyren?" Bacardi påpekte hvor Marilyn og keiseren gikk hånd til hånd på rattet.

  Vlad gliste bredt. Han så seg rundt på dekk for noe han kunne bruke og funnet en enkel svamp mopp som hadde blitt lent mot masten og hadde clattered å ligge ved siden av skjellsord i alle av denne bulder. Han sparket den mot sig med sin spisse boot tær og smekket hodet av aluminium håndtere over kneet, gjør en skarp pigg.

  Med en pipe, han stupte forover med en hastighet som gjorde ham ser ut til å sveve. De kan se nå at han også opplevde noen merkelige elektroniske anomalier. Med et hyl som kvitteres for hele kampen, Herren Tepes, kanskje bedre kjent due bak Caesar og kjørte moppen håndtaket inn i det lille av hans tilbake, haler ham opp i luften og planting ham som et flagg i midten av dekket. Marilyn pause ved rattet, øynene bredt med skrekk.

  "Blodig Judas!" Guy Fawkes inntrykket hans vei fremover, blir kastet en finger i tellingen.

  "Jeg kan ikke ta din mening. Jeg skylder ingen troskap til du, barn. Vi bodde på forskjellige dager, og jeg ble tvunget til å gå tilbake til min elendige kropp fra mine urolige Grave og dans denne fool's waltz. Jeg ble tvunget fra min opprinnelige Transylvania for å tjene i laboratorier av en psykotisk queen som ønsker å gjenopplive et imperium som sendte seg selv med vilje til helvete. Dette språket er ikke mitt, dette folk er ikke mitt. Selv denne gangen er ikke for meg. Så, jeg er ingen Judas. Du kan spise dine ord, unge herren." Vlad spyttet på plattingen og gnidde hendene sammen. Hitler shrieked og kjørte kampen-ax han hadde vært witling bort på Renee med inn i kortstokken, tegning en pistol fra sin kappe.

  "Du vet hvordan avgiftssystemet er innrammet! Når insolents behandles med, det er å være en konkurranse med strøm i Lady's War spill. En konkurranse med regler og disiplin!" Han jabbed sin finger på sky, sinte, bleke ansiktet dystert fargen av kirsebær.

  "Jeg har hørt historiene de forteller om deg selv om jeg ikke var i live for å se dagen før solen. Jeg beklager nå at jeg ikke var der til slutten du. Så for meg, jeg vil gjøre min egen skjebne fra her på ut. Jeg velger å gå før og mitt sverd vil synge for damen på skipet." Vlad slått til Marilyn og kastet.

  "navnet ditt, min frue?"

  Marilyn tanngard falt.

  "Jeg-ehem-Oh, det er Marilyn."

  "Jeg tjener damen Marilyn." Vlad tvunnet rundt å face den sinte gamle ledere som de alle konvergert mot ham.

  "Vlad Tepe, du er en blod lystenhet, bløffmaker dåre! Dette er ikke vår verden og ikke vår rett. Våre skjebner har allerede blitt fastsatt. Vi er alle traitors, leiemordere, mutineers, og fremfor alt annet døde. Vi vil tjene damen og konkurranse som herrene for retten til å stå for henne som krigere i riket. De beste menn vil stå i solen og taperne vil gå tilbake til landet av de døde som vasaller for flott miner i dypet av grådighet." Guy Fawkes trakk frem en rapier og holdt den til Vlad's hals.

  "For traitors og juks, det er bare ett sirkelen i helvete. Det ytre mørke vil bli belønnet, Herren Tepes, kanskje bedre kjent. Gjør ingen feil." Han spyttet på dekk. Vlad dro fortsatte manageren.

  "Ethvert menneske kan samkjøre sig med dumheten. Med hekser som manipulerer med ord fordi de har ingen reell makt. Det tar en mann med sterke hjerte til å våge å ta en risiko. Å ta hans sjanser når linjene i hans fengsel skrell tilbake. Jeg er kanskje en forræder og en bedrager, men mot onde personer som jeg ikke klag wronging."

  "stå imot oss, deretter. Vi har blitt som guder i vår dom. Vi var mennene i kraft og stor frykt mens vi vandret på jorden. Kan du, en lav-rangeringen prince, fullt med uforklarlig sykdom og gjenstand for mange meningsløse hustruer' historier om vampyrer, klarer å forsvare seg mot de mange av oss?" smilte Fawkes selv som sverdet quaked i hans hånd.

  "Jeg kan prøve."

  "Gi dem nok tau og de vil henge seg selv…" Renee lente nærmere Clark som så på i overraske.

  "Så, tror jeg nå vi vet hvorfor hun førte dem alle tilbake til de levendes land. Noen slags botched naturlig utvalg. La gladiatorene bestemme møteseddel til generalforsamling 29. Plutselig våre standard elendig Global politikk ikke virker så dårlig." Clark holdt sin ånde. Øynene hans var opplært til horisonten, håper. I skuddlinjen, Hodeskallen hadde nesten blitt glemt. Det optimistiske lege hadde blitt telle minutter, venter å se når de kunne slå denne ting rundt.

  Kapittel 12:

  U.S. Marshal Emerson barnet hadde tatt alt Marilyn Avalon hadde fortalt ham over Riggs' walkie som evangeliets sannhet. Han takket Gud for det. Hvis han hadde ventet noen flere dager for å se hennes advarsel da han vil være for sent å intervenere i dette øyeblikk.

  De sier går overmot før et fall. Med Guatavita og hennes vakter, dette vil alltid ring ekte. Så fokusert var de med sin kampanje for å true hele verden på live kamera som de hadde ingen forventninger til barnet bryter gjennom rekkene fra innenfor.

  Med en plutselig stormende finte, barnets andre høvdinger ligner en gresshoppesverm, og et team av secret service agenter han hadde kontaktet opptrer som Guatavita's egne skap av vakter vinsjet og slått på menn som var guarding presidenten. Bildene ble utvekslet på hver side av kortet. Mennene falt døde og ble oversett av Guatavita's råd borte på åsen ved Lincoln Memorial.

  "Mr. President, sir." Barn utvidet en hånd løfte President Payne av bakken.

  "Hva i guds navn er det som skjer? Først er det zombie tenåringer og en slengte prøveperiode for hva som skjedde i Durango og nå har vi blitt synlig på alle i helvete stiger!" President's hår ble stående på slutten. En av barnets legestillinger trykket nærmere, raskt å undersøke ham mens en av vaktene begynte å passe ham inn i body armor.

  "Du tror det er like bra som mine, Herr President. Alt jeg vet er at hele dette kuppet har blitt avledet av sa zombie tenåringer og deres mødre. Jeg fikk et tips fra Marilyn Avalon over radio om lag en uke siden som ga meg innsikt er nødvendig for å infiltrere denne situasjonen og gjenvinne du. Jeg beklager for å la dem mobbe deg, sir, men vi måtte vente for fremstøtene til våren."

  "Nei, jeg forstår, og jeg er glad for at du gjorde. Nå er det bare å ta tilbake i huset. Vi vet hvem som er fortsatt lojale til oss på innsiden?"

  "De fleste av gutta som er i vårt hjørne har sendt til den generelle lokale av Panama-kanalen, kurs for nærhet av Waker's Island." barn så over skulderen. De kunne ikke se stranden fra der de stod, men de kan alle se røyk.

  "Ah, jeg se. Venter på hedersgjesten å få her, ja? Jeg personlig liker å møte denne Nicolas Avalon. Det bare troll tankene mine hvordan en high-school graduate er i frontlinjen for å provosere frem en oppblomstring av allierte krefter for å håndtere denne situasjonen." presidenten på skuldrene med et smil.

  "Ja, sir. Dette hele familien er verdig til den sivile er tilsvarende for Medal of Honor, i min mening." Barn smilte.

  "Jeg er enig med deg der. I mellomtiden kan vi har å runde opp alle vi kan få dem ned til havnen. Hvis Avalon's gutta kan skjære gjennom, og de trenger å bli gitt tilgang til stranden så vi kan overta Guatavita der hun holdt opp i Lincoln Memorial. Hun kommer til å bruke våre egne monumenter og nasjonale skatter mot oss. Det er den ultimate lav av nedverdigene." presidenten så ut til havet. Det syntes å
være et bulder. En tvist i rekkene av Guatavita's menn blant dem selv. Han holdt pusten. Har utnevnt seg selv til dronning av nye Maya har kanskje utilsiktet bli moderne Pandora. Åpne helvete var ikke sikker på ting. Hva ville konsekvensene bli for den gjennomsnittlige person?

  "Her går vi, gutter. På dette tidspunktet, må du behandle meg som en av dine egne og jeg tar råd fra din tacticians. På veien. Fikk ikke navnet ditt, mann?" presidenten vippet hodet hans studerer Marshal.

  "U.S. Marshal Emerson barn, sir." Den Marshal nikket følelsen av at dette var på ingen måte viktig i øyeblikket. Presidenten klappet en hånd på skulderen.

  "lede vei, Marshal barn."

  Det Marshal blanched, betenkeligheter.

  "Kom, sønn. Nicolas Avalon er 18. Hvis han kan gjøre det, så kan du." presidenten winked.

  Det Marshal produsert sin .44 Winchester fra foldene i sin kjortel og nikket.

  "Høyre. Her går vi." Den Marshal følte hans leber krøll i et lite smil. Nicolas Avalon ble påvist å være maskot for hver unge og motvillige mann overfor unhinging kjever av helvete. Han var en slik mann, og han clung til bildet av boy's unge ansikt med alle som han kunne mønstre, slik at hans mot til å synke inn i hans ben. En manns styrke inspirerer det i andre. Emerson barn vil trenge all den styrke han kunne trylle for oppdraget før ham.

  Kapittel 13:

  Kampen på dekk hadde vært galskap før. Dette var en synd før øynene til himmelen, som blodet fløy og sår lukket til luft igjen.

  Det var en konstant løp for livet, for å unngå det koker av nå distrahert Maya hånddukker. Til slutt, Renee, sjanse og Peyo klarte å dykke på og plukke Prescott barna en etter en ut av miksen, binde dem til gunwale av nylon snorer de hadde funnet i forecastle. De utsatte hver av barn på utsiden av skipet, desperat å holde dem ut av cage match's ring. Som Marilyn prøvde å manøvrere seg gjennom skoger av slå smør Navy kompetanse, Renee, sjansen, Dr. Clark, Chief Riggs, Peyo, Cipriano's menn, Whitehorse og Wakers tok opp sine rifler og det siste av ammunisjon og stilte seg over barnas hoder, plukking av noen fra fiendtlige fartøy som truet med å ta en shot på dem.

 

‹ Prev