Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 21
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 21

by Josh Law


  - Semmi baj. - Oké. Ő lesz az első, aki engem." A Nick bátyja arcát, haját megpróbálta elkapni a saját lélegzetét. Az, hogy ismét őrült...

  Marilyn orrát kezdte. Rippelés volt lelkében ezer különböző, új dimenzió, minden, még a törött kardjának csonkjával. Ment a fiú, és Alex arcát, kezét.

  - Mi az, hogy a földre." összeszorította a pofáját, hogy állandó szemébe. A férfi bólintott, és elakadt a lélegzete. Nick kihúzta. Erős volt a saját sarkát, de továbbra is a bátyja vállát kissé bizonytalan.

  - Igen, ez a lázadás/ felderítési/ küldetésének Whitehorse?" Marilyn, megfordult.

  - Igen, asszonyom, jobban, mint én. A többi Wakers nyilvánvalóan a legfontosabb számunkra. Még egy csomó, amit a doki dolgozik a legelején, és így nem sok tartalék tétel. Ha nem adunk ki, azt most az ellenség majd vissza. Ezt egy indiai raid, hölgyeim és uraim." S pisztolyát egy játék.

  A banda cipriano bólintott, a Prescott védőkorláttal gyerekek és asszonyok. Tovább a, mint egy megállíthatatlan vad tűz fal a várból. A whitehorse, Nick és Alex vagy őriz, várva a Swift a házasságközvetítő, hogy lecsapjon a fáról, egy adott pillanatban.

  A fák között, egy jól kitaposott ösvény. A Wakers sikerült elkerülnie, hogy a falnak az emberi külső, ha tetszik a villamos energia körül hatalmas hullámdombját, szétfeszítve akadályokat, a lélegzet-át ez az elhagyatott helyen. Az ajtó kinyílt, a szabadság. Ez volt a módja, hogy a rémálom, ez a második halál, az örök álom után tűnik. bár csak a nagy álmodozók is elkészíthetők. A rettenthetetlen vezért és inspiráció tért vissza. Élveztem őket. Remélem sokkal ritkább és értékesebb, mint a gyöngyszemek a mániákus új világába, tudomány.

  Félúton a hegy tetején, az a támadókat. Ennek így kellett lennie, hogy snipers szegélyezték a laboratóriumi/ laktanyák" sok windows készen, mint a kacsák, a medencében.

  Érdekes. Lehet, hogy ajándékot csomagolni. Helló, fiúk. Emlékszik a kedves gyermekgyógyász, ugye?, megtorpant. Minden fegyver a képzett hang. Csak egy van. Ő előre tudta, hogy egyedül csak az ő jelenléte, elég nagy kihívás a lerongyolódott.

  - Én lőttem, a koponya! Te meghaltál!" Első teniszező kislányom? köpött a földre, szeme, mint a bagoly.

  - Ó, ez az. Emlékeztess, hogy később a pokol. Aztán, gondolom, a halál olyan, mint a hideg napokban, amit maga hozott létre és nagyobb dolog miatt aggódom." A doktor nevetett.

  Előhúzott egy óriás a labor távirányító. Marilyn előresietett, sikítva fia nevét. Csak éppen az első. Miért mindig a vezér ,a bűnbak? Alattomosan rohant a biztonsági kerítés végigszaladt az egész szigetet.

  Lucien Swift a távoli a homok és lecsapta a lábát. Nincs arra kényszerítve, hogy nyissa ki a kaput.

  Nick megpördült, a keserűség, a lelket. Elég volt megnézni a fiát feláldozza magát, hogy vakon, a többiek jó ez az egész. Most egyedül azzal fenyegetett, hogy külön körülmény, hogy túlélte.

  - Mama! Cipriano! Én és Alex is ezt mondhatom! Nem sok, de ha a hegy körül a sekélyebb a másik oldalon. Látom, hogy a szomszédban. A halál angyala, és a fiúk is leszed a webcímek. A kemény Wakers és leugrani. Akkor is ezt a zsákot!" Nick hangját. Rettegett.

  "Nicky? Nem! Elmegyünk együtt!" Marilyn keze remegett, kihúzta a pisztolyát. Azt kívánta meg, hogy a teste, és az úszás, Nick, mint egy zseni , a palackot. Azt kívánta, hogy megvédje, amit lehetetlen választás, így kénytelen volt ismét.

  "A dal ugyanaz marad, attól tartok. Azt hiszem, mindig is lesz, amíg valaki vesz egy kalapáccsal a jukebox?" nevetett, és leeresztette a Nick. Vonakodva, Alex követte példáját.

  - Ó, a fenébe. Miért mindig a nyilvánvaló, ember? Igazad van . Nem kell többé a bűnbakkeresés. Kivéve minket. Azt hiszem, hogy az élet vagy a hiánya. Azt hiszem, hogy ha valaki nem fizeti ki a kutatás nálunk elég mély vénák." Alex vállat vont, reszkető térdeit utoljára, mielőtt.

  - A fenébe, fiúk! Gondolom, ez azt jelenti, hogy láttam a titkos fegyvert kellett rajzolni, a szánalmas banda." gyors volt a lázadók pajzán, ugráló, hogy elmebajos élménybeszámoló kezdődik a helyi közönségnek.

  "a fiúk? , amit akar beszélni, akkor nem kell!" Renée megragadta Dr. Clark, bizonyos, hogy ez a doktor volt.

  - Oké, Renée. Segítség a sziget Whitehorse." Nick vigyorgott, és gyorsan, mielőtt Marilyn megfogott, vékony fém, rázza, amíg a fogát.

  - Mi a fenét gondolsz, te hülye gyerek?! Hagyjuk itt együtt, vagy egyáltalán nem voltam. Nem hiszem , hogy értette volna, oké, nem? Csak éppen, hogy a balesetek elkerülése érdekében.

  "…a fiú Marilyn. Nincs idő. Minden másodperc számít, szükségünk lesz az úgynevezett Wakers el közöttünk, ha még egy távoli, lassítva a királyné." Marilyn Cipriano gyöngéden a fiát, és az ő mellkasára. A lány még mindig felfelé, visszahőkölt. A fiú nagyot nyelt, grimaszolva.

  "Bizony isten, mama, szeretnék élni. Én már készülök, azóta nem láttam élőben egy autó balfelől, ki a Fő utcán, Durango és tudtam, hogy meg fogok halni a kérdések 17 éves. Most már én is, hogy a pokol. Nem hiszem, hogy az egész család az állandó veszélyben forgott és szembesülnek a vége a világnak , mert az én manipulációját. Ezek a genetikai, és ez az én felelősségem. Látod, ez a baj az, hogy erősen kisebbségben volt. Nem tudom, hogy a kártyák és tudom, hogy az asztalra rakta. Nevetséges, eldől a játék, a túlélés. A halott kezdődött az egész, és így jó esély van rá, hogy halott, hogy befejezte a munkát." Nick túlszárnyalta a gladiátor az ajkát harapdálta, s így az érzelmek, sírás, nem volt időm. Mondani anyádnak, hogy meghalni érte, nem lehet.

  "a szerencsejáték, okos, a fia, Marilyn. Lásd, itt van a működtetőelem a méreg, hogy csak a szép hölgy , ott a víz. Szerettem volna venni kiterjedtebb Whitehorse célzó intézkedések, kitépve, sikerült is, de tudtam, hogy az én csodálatos bemutató kábítószer végül így neki. A forró gombokkal, és nem a hulladék ellenszer az embereket utálom." Hirtelen elmosolyodott. Marilyn és csapkodni Cipriano visszatartotta. S fogát csikorgatta a fogát, és üvöltve.

  - zokogott! Az egyik nap a Baszd meg, itt az én gyerekem!

  "Rossz, Ms. Avalon. Én forgatom a pokol, és az olyanok, mint te, aki ellenzi a tudomány. A muse-küldi a fiát, hogy továbbra is maradjon. Látszik, hogy a dolgoknak, Nicolas.

  "Úgy tűnik, hogy." Nick keze ökölbe szorult. Ő véletlenül leesik a fegyverét, ha az anyja a menünek.

  - Alex…! Mindannyian tudjuk, hogy itt van!" Marilyn feléje fordult, Alex, akinek az arca, mint az ő evett a persimmons. Nem tudta rászánni magát, hogy aki Renée-csóválta a fejét, erősen csikorog foga.

  "Bárcsak megtehetném, Marilyn. Igen, én is értem, bár ez a mai. Én megígérte neki. Ha nem marad, nem hagyja őt." lenyelte, szeme kiguvadt, nincs levegő.

  "Úgy tűnik, hogy egészen a kutyaszorító ide. Van egy anya, aki nem hal meg. A bátyám nem halt meg. A banda vezére, aki a stratégia, de nem kell vennie az édesanyja az az ösztöne. A testvérek, akik nagyjából csak a gyalogok a játék. A fickó, aki a zombik nem több, mint a lab rat. A lázadás még te nevezed magad?" gyorsan kapd be az üvegcsét, és megnyomta a fogát húzta ki az állítószerkezetet.

  - Hát, nem vagyok egy jobb vezető, mint egy orvos. Ne mérgelődj próbál rájönni, mire gondolok." Nick vigyorgott.

  Nem tudom, beszélj a Avalon, de szemem, ráadásul elég könnyen. Azt, hogy egy hadsereg fogja össze, és ez az, amit mi tehetünk ?"Cipriano beszélt, a spanyol és a konvergens mozgó vissza a hajóhoz.

  - Nem kell aggódnia, zavaros kis némelye vise. Az Ige munkája nem fog fájni, amikor a Prescott. Igen, Bacardi, én is tisztában vagyok, hogy te ki vagy, és az a tény, hogy tényleg azok és nem a nővére, hanem a gén gén. Csak a kedves Dr. Clark Vierra, testvérek, és Ms. Avalon itt döntheti el, hogy a felnőttek lesznek, és Nicky és Alex a saját hívások. Swift intett a fiolát, Marilyn, aki csípőre tett kézzel állt. Ezt a hívást, mint
a nappal. A korlátozás a Panama megmutatta neki, hogy minden egyes kritikus egy olyan egyének is játszani ezt a játékot.

  - Valóban nem. Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy ez a végén. Ez az egyetlen dolog, ami értelmet. Mert nem egyetlen esélye a pokol emelése szénaboglya, hogy egyáltalán a torzszülött shop itt. Alex a Lab.

  - Igaza van. Ez a vége a tűz, gyors. Én itt vagyok most. - szemtől szemben. Élveztem, hogy élveztem. Halott emberek ütközik ez a világ, és évezredek óta fogalma sincs, hogyan kezelje. A tűzijáték és a patkány versenyekre." Nick.

  - Ó, te rám, Nicolas. A légiók, a Maya és az édesanyja, a méreg kiürítéséhez, a terhelés. Te arcátlan!

  - Arcátlan. Én pontosan tudom, mit csinálok.

  Nick megfordult , aki a Bacardi arcát a kaput is alig, .

  - Van egy módja, hogy a tanfolyamon megtanítjuk a laborban fújt a pokolba?

  - Bízza csak rám, Nicky...tuti tudok mászni!" Ez a Bacardi küzdött magával, próbál erős. Nick letérdelt, és elérte, hogy a lány vállát, masszírozó ujjak.

  "Valakinek menni kell maradni a bombát nem működik a címzetthez jutott már. Valaki meg fogja őt, amíg a csomag és akkor valaki fújja a biztosítékot...

  Rájöttem, hogy megszabadítsa a világot a dolgokat csináltunk, ezt te is tudod. Plusz, ha a kialszik és a kép...nem fognak harcolni, mindenesetre már lenyelte. Két kezét a lány hajába. Egymásra meredtek egy kifulladt. Mindketten tudták, hogy nem volt csúszás a hurkot. Egyikük sem tudta elviselni, hogy a másik menjen. Elkezdődött, csak a család.

  - Azt kérdezi, hogy ha ezek a gyerekek?

  - az utcán. Én nem kérdezni semmit nem vagyok hajlandó magamat.

  - Nem tudom…"

  "Ez a drága. Lehet, hogy bár a fél-szerencsétlenségben. Ne felejtse el, hogy én vagyok az, aki a fenyegető ide. Swift intett a hüvelykujjával a működtetőelemet. Alex lőtt vele, alig hiányzik a lengő , de irányító fújja a hüvelykujját. - üvöltötte, és meghajolt.

  "az élet egy olyan vonat, szaft, te nem a kulcsok, doki!" Alex többcsatornás templomukat a puskát.

  Semmi fenyegetés. Strategizing vagyunk, te dög. Csak azért, mert nem tudunk választani a Bacardi Nicket.

  "Ha nem áll le őket, nem tudtam a bombát szerelnek, és a Bacardi. lépéseink a foga, gyűlölte önmagát.

  "Talán segít mászni a kerítésen. Gondolod, ugorhat a jaguár fedélzetén? Lehet, hogy fáj.

  "A baj nem olyan rosszak, mint akit ölnek." mosolyogni próbált, de a könnyeket. Piszkálta őket, és megrázta a fejét.

  - Semmi baj. Mielőtt engem, én már a világot. Tudom, ha muszáj. Ki tudja, lehet, hogy jövök vissza. Talán majd én. Furább dolgok történnek." mindketten, nem képesek összeegyeztetni.

  - Segíts, Nicky." De már késő volt. A választott volna őket a könyörtelen világban.

  2. fejezet:

  Lucien a csalit a mikrofonnal. A bomba snipers meghallotta a plot, de nyüzsögtek, és a vállalat Whitehorse nem lazul meg, hogy a főnök. A Wakers már kiugrik a hátsó ajtót. A Jaguár volt már. Ez a választás volna. Marilyn megtorpant a Nicky nézi a kezét a rácsok és a kerítés Bacardi mozgó kezét, odalépett a foltok magasabb, amíg elérte és otthagytak. - hadd másszon fel a vállát, és lefektette a földre.

  A lövést. Marilyn elszámolta a Renée, s a szennyeződés és a homok. A tökéletes volt, paradox módon, annak ellenére, hogy a fülsértő.

  - már útközben, a lány. Úgy néz ki, mint Whitehorse tolat. Evac nem minden, ha már csak a krumpliszirmot menekültek." Nick kiszedi. Bacardi bólintott.

  Nem lehet, hogy 7 perc múlva kész a leghosszabb." lenyelte, és magához szorította az arcát. Alex már a doktor, és átlökte a pisztoly a bél, kézen fogva.

  "Ha valaki, mint egy ujj, ránt egyet a denevér a dívány, a kislány és a fejét a négy szél!" - rázta meg a fejét a gyors Dr. vissza a pontot.

  Nicky felemelte a fegyverét.

  - nálunk, testvérem?

  - Igen, kaptam tőle.

  - Jó menjünk. Rájöttem, kislány. A nyereményt. Menjünk." visszafordult, anyja egy utolsó mosolyt grimaszolva. Alex megpördült, és bólintott, Renée felé. Aztán elmentek, a homok, a teljes automatikus ismétléshez leszállt rájuk. Úgy, ahogy a táncosok a hosszú oldalra, mint a kígyó, mely hullámok.

  - kiáltotta rémülten renée és a földre esett. Arca szürke volt és szőke haja frazzled állt. Véletlen lehajolt, kezét a vállára tette a kezét.

  - a kerítésen, a parton, a másik a szigeten. Ők a földet borító, az amerikaira, a fiúk már teljes egészében a kezüket!" véletlen szeme lassan mint a húga kezét csapkodta a karcolás.

  - Átkozott! A második, hogy sajnálom!" - sziszegte. Véletlen hátrált, és térdre rogyott.

  - Nem él, a sis. Sajnálom, hogy nálad." a szeme, hangja lágy volt. A lány tátott szájjal nézett rá.

  - Igaza van. Gyerünk!" a kerítés lerögzítve teniszező kislányom?!

  - Na jó, Renée." Clark mögé a hálózsákjába, s derekát, összesen 174 volt. Ő rúgta.

  - Nem! A stop! Fattyúk! A kis fattyút!" - másodpercekre öklével, és hátravetette a fejét. Marilyn figyelte. Itt volt az, aki mindig számolni kell az erős lélek, egyre csúszik a szappan a saját áldozat.

  Ez volt az a pillanat, hogy az a Marilyn meghal. Nem volt választása. Ez volt az élete, hogy Renée megbékített kitartás!

  - Figyelj! A te dolgod az, hogy szedd össze magad, te lány! Emlékszel, mit mondott nekem a buszon Mexikó?" Marilyn szaladt, hogy Clark Renée a homokon.

  Egy pillanatra megálltak, és ott hagyták őket a teniszező kislányom?, a por, a kapu felé. Már látták Wakers kétségbeesetten rántott, bizakodó a jaguár, így megkíméli őket a könyörtelen, mint a természetben előforduló falra a lab-a nő vissza.

  Renée meredt szemmel Marilyn. Ő adta a pep talk Marilyn egy életen át, hogy túszul ejti az ördög hattyú is.

  - Azt mondtam, hogy az nem csak az informatikai - nagyot nyelt. Clark letérdelt a lány mögött. Marilyn térdre ereszkedett, és megfogta a kezét.

  - Gyerünk, Clark. Szükségük van rád. Nekem is van tőle." Marilyn intett neki. Az orvos bólintott.

  - Ne engedd, Renée".

  "Hogyan tartsuk meg? Hányszor kell még elmondanom?, lehajtotta a fejét, szeme nyugtalanul időnként működik.

  Marilyn felemelte az arcát, a kezét. A lány mocskos arcát simogatta. A szemüket is egymást.

  - Ide hallgass, testvérkém! Úgy érzem, hogy. A fájdalom minden az enyém. Ön azt mondta, hogy hoppá, lámpa, foggal, körömmel. Nem az én fiam. Nem hagyom, hogy a tiéd. Azt, hogy a háborúnak, de elad, a fiúk rövid. Ők is. Születtek. Bármi is történik ma, emeld fel a kötelet. Nem engedhetjük, hogy ezek a gazfickók a politikai kötélhúzás folyt, a lány. Nem tudjuk, hogy akarták volna fiai." érezte, hogy a könnyek. Nem volt idő arra, hogy most is. Mégis, ez nem lehet a hiba.

  Renée bólintott és elindult. Nem volt elég erős ahhoz, hogy emelje fel magát.

  - Segíts nekem!

  - Persze!

  Marilyn vontatott Renée. Minden nő térde, maracas, összehangolják a kopogás a többiekkel. Aztán egymást előre, sarok, mint homokon bicegő embert kényszerített ki.

  Hogyan tovább? Hogyan kell lélegezni? Nem volt a világon, hogy ha a gyerekek nem élő. Csak az, hogy a remény szendereg meggyőzte őket. A nyomorúságnak tűnt volna. Volt még egy esélyt.

  5 perc volt. Ha már a rendszeres, Bacardi, aztán már csak két percig, mielőtt megfordult a bomba a fiúk.

  A tanú, Bacardi között fut a dobok és az elemeket, hogy kitépte a GI ki jeep a kis garázs, a laborban. Nick és Alex eredményezte az öklök, az őrült tudós és néhány személyes testőrével együtt, hogy sikerült az, hogy a célkereszt Whitehorse Cipriano és sakkban. Számos kiemelkedő kép Bacardi, de kiképzett Whitehorse sikerült ellopni a plexi lemezt a halott őr és labor letérdelt mellé, ahogy dolgozott.

  "Ez!"
Bacardi felugrott és két hüvelykujjával.

  - Nem, testvér?" Nicket, Alex. A két erősebb volt, Alex. Akkor a nagyobb az esélye, hogy ezeket az embereket, mint Nick, egyedül.

  "A francba! Én ezt minden nap!" Alex mosolygott, az egyik őr egy repedt bordája fölött. Meghajolt, mint a szél, bekopogott, de kihajtva a fejét. Nick bólintott és a Bacardi körül.

  "Ez az. A viszontlátásra!" Fogta a detonátort, hogy ki kell dobni a mobiltelefon egyik Wakers volna, és becsukta az ajtót.

  "Nicky?" Bacardi kinyúlt és megragadta a szabad kezével.

  - most már menned! Ne adja fel! Ne feledjük, hogy a bronz, de az esze!" Nick tenyerébe az arcát, a kezét.

  - Nem tudok. Én nem akarom, hogy veled." hirtelen, könnyes szemmel, összeszorított fogakkal. Nick nagyot nyelt. És megcsókolta a homlokát.

  - Nem lesz semmi baj. Nálad a bizalmat, Sport!" mosolygott. Mint utoljára ebben a mosoly. Először a Bacardi láttam igazi könnybe lábadt a szeme. A szempillája megremegett, a pupillája kitágult, a bor volt.

  Marilyn látta az egészet a térdelt körbemenni, ki minden ezt követő snipers, hogy pisztolyt a titán. A lány megdermedt, a lélegzete. Ó, Istenem, nem szeretem!

  Nick lassan felállt, mint a szél kezdett körülötte, mint a föld haja forgatni az ekét. Elhátrált az indította a napot. A bacardi megdermedt. A szavakat. Aztán csüggedten Whitehorse felvette ügyünket, és kislány. - galamb, mint a hattyú, a víz, a kövek meg hiányzik a jaguár. A többi Wakers végül.

  Alex, hogy Nick. Marilyn érezte közelebb, Renée, fegyvert abban a pillanatban megfagyott a levegő a lelkük. Ó, Istenem, ezt nem lehet úgy festett! Egy meteor a föld felé. Senki nem állítja meg őket.

  Az őrök nem hátráltatta, kivéve néhány véletlenszerű kép a jaguár. Nincs megállás. Mint a sáskák a kukorica, Dr. Swift és a konvergens a kohorszokat két fiú, megölni őket, és sokkal rosszabb.

  Alex bátyja kezét fogta, markolta a detonátort. A tudatos erőfeszítés volt, hogy vállalta ezt. Ők egymás karjába emelte a magasba. Marilyn szíve megállt. A belső fülében érezte magát, hogy a fejét célozták meg. A torkát.

 

‹ Prev