Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 22

by Josh Law


  "Nem!" Renée kiáltott.

  Nyomták a detonátor egy lökés, ami mind.

  Ott volt a csend, hogy azonnal kutatni, hő és hang szupernóva, mint a nap az égen, és ütött a történelembe. A Phoenix a szárnyakat, majd a lángot. Megolvadt a kapu előtt, s a fák mint faágakat.

  Marilyn megragadta Renée rájöttek előtt mozogtak. Felértek a és ugrott a vízbe, mint az őrült, mint a törmelék- tele a jaguár azonnal szivacs meghajtott tengelyre eső visszafelé a parton.

  Rávetette magát a jaguárok és s az elhagyott sziget Cipriano őket. Aztán terjeszteni a régi foglalatot a két nő. Azok a víz folyt a fedélzeten feküdt, és több, mint a hideg.

  Marilyn botorkált fel a vipera, fák között. Érezte, hogy az egész lelki folyamat erőforrás-be morph 3próbál válaszolni egy kérdésre. A torka is. Mi az, hogy éppen most?

  Nicolas eltűnt? Azt a gyermeket, aki kockáztatta életét és testi épségét, a tûz, füst távozott, mielőtt az éber szemekkel?

  Mikor a hervadás, charbroiled.

  3. fejezet:

  A tenger borította. Úgy fájt a foguk, és bezárt a lelkük. A trópusok voltak, de a hirtelen hideg.

  Marilyn lerakta magát, arcát nézte. Renée, kezét, s keservesen már senki sem próbálja lebeszélni őt. Feltérdelt, Bacardi, mered a szigeten, reszkető szája, és egy-egy hosszabb. Nem húzta a ravaszt, de a bomba. - Megölte őket.

  Sally megpróbált, és a nyílt óceán, de Brandon Peyo és megfogták. Azt, hogy a bejegyzett Marilyn hisztérikus, tüdeje, de ő nem hall egy szót - mondta. A detonáció még visszhangzott a fülében. Ez még a távoli, zavaros álom. Az egyik, amiből egy pillanatra megütötte a harc, a tolongó Nicky kezét a vállára.

  Nicky eltűnt.

  A gondolat, hogy leszúrta a mellkas egy gyors. Elállt a lélegzete, hogy hangos zihálás, kezét az ingét. Lehetetlen.

  Nick és Alex örökre eltűntek.

  Nincs könny. Vártam volna, mint a jó szándékú vendégek temetésén ő soha sem, mert ő a világegyetem tisztára, a szél szórt részecskék elásni. Mint jó szándékú, beszéd- és barátai nem is ezzel van.

  Marilyn érezte magát a fedélzeten, remegő lábak. Clark ott ült mellette, és előre-hátra hintázott, a wake. Nem nézett rá, ajka remegett. Ő ült a sok halál, ágyak, a dél-amerikai orvos. Látta, hogy sok erőszakos halálok. Ez lenne az első alkalom, hogy valakit érdekel, hogy valaki túl fiatal járt, miközben megállt, és nézte.

  Marilyn belenézett a napba. Éppen a most. A szél most tudtul nem sikerült. Minden elveszett. A világ vége lesz, ő is hagyja.

  N°

  Lehet, hogy nem látszik a teste, de lelke maradt. Marilyn érezte a vér, mint a láva a hegy.

  A szél a hajába. Ez volt Alex is jeleztem, hogy a bátyja. Lehunyta a szemét. A köd a szél az óceán felől. A szeszes italok, körözött, őrző angyalok, az ő.

  Elmentek, de ő még mindig itt van. Az a test, annak ellenére, hogy belső.

  - együtt! Nálunk." megfordult a kerék. A bánat, hogy csak a hajó vándorlását, nem törődünk vele, a suhogás, akik a nyílt vízre.

  Döbbenten nézett Renée.

  - Megőrültél? Vége…ők meg-"véletlen említettem a kezét.

  - nem, addig, amíg az utolsó. Marilyn kinézett a víz. Cipriano felemelte fejét, szemét. Elmosolyodott, szomorkásan.

  "Si. Mi hiszünk abban, hogy a halál az egyetlen, amit még élnie!" - talpra szökkent.

  Whitehorse megfordult, és a hátát.

  - Mit akart volna. Neki volt igaza. Nem csak meghalni őket, akármilyen nehéz is tartogat számunkra. Vissza a nyeregben, hölgyeim és uraim!

  Cipriano egy rádiót.

  "a jel, hogy Tito törhet ki minket. Hová megyünk, egyedül ő bólintott, és bizonyos gombokat.

  - kérdezte meg kell érinteni. Úgy gondolom, hogy felelős a kis brigád, most, hogy a gyerek hivatalosan is letette a cipőjét. Hova?" fordult, álla Marilyn teniszező kislányom?, s ökölbe szorított kezét, nehogy az cool.

  A lány határozott léptekkel a kereket.

  - Washington, D.C., itt az ideje, hogy ez a próbaverzió teljes kör. A világban megtalálható a Guatavita, amit ő. Tudjuk, hogy nem halok meg. De meg fog halni. Talán majd valaki ott… egy boldog asszony és fia...valaki békében él. A szabad világban. A nő, az a gyerek, az apa, minden este, otthon. Már tudom, miért is áll fel, büszkén és magukat az emberek.

  Egyszer két fiatal ember. A két testvér. Nicolas volt a nevük, Avalon és Alex Vierra. A legbátrabb gyerekek voltak. Mert, hogy az asztalnál még egy őrült tudomány fedelét. Ez az oka annak, hogy az élet és a halál, a szentség. Sose fogom elfelejteni. Ezek az emberek sem. Gyere. Segíts nekik is. " Marilyn nézett, Renée a családneve, bár ez eddig nem volt Alex jogi.

  - Valaki hozzon valami gáz! Ja, és az a láb, vitorla, így van egy kis szél is. Van egy nagy, és mi lesz a miénk, ez szuper, szeretem?, lágyan megérintette a Marilyn, hogyan dolgoztak.

  A sír a bánat, a sírás. Egyetlen célja, hogy most. Ez egy öngyilkosjelölt motorosok utolsó állvány. A show-k, és nem a győzelem. Volt kárhoztatva. Nem a tragédia. Akkor mártír.

  Peyo ment a GPS rendszer és a strandon az első DC programozás koordinálja. Cipriano megvívott a rádiót.

  - Hahó! Yo, Tito. Ott a szigeten. Köszönöm a vizet, de a kereső segítségével húzza ki. Nem kell közeledni Cipriano szemöldöke!". Miért, hogy az a Tito, yacht? Nem volt elég messze van, hogy nem szeretném törölni a cél, most, hogy a saját lábán is.

  Sajnálom, "ano. Nem biztos, hogy az lesz a sírja. Így, úgy döntöttem, hogy nem megyek sehova, csak nekem ez a Tito hangja visszhangot vert a kis rádió, fagyasztás.

  - Ó, értem már." Cipriano szeme összeszűkült.

  - Így van, amigo! - kiáltotta lelkesülten. Nekem meg a srácok…megyünk, hogy elrabolhassa magával.

  4. fejezet:

  Tito az árulás, az utolsó majom a kulcsot a kétségbeesett keresgélés . Ott állt, és nézte, ahogy Hermione naivitásán sajnálkozzon marilyn, színezett a jacht volt.

  Cipriano rá. lengéscsillapító ajkával. Júdás volt az utolsó, hogy a bűnözés minden jelenetben. Senki sem tudta előre, ez ő. Hogyan lehet ennyire ostoba? A sicario, megtanultam, hogy az élet zárja a mellény, hűvös és intelligens. Tito volt az egyetlen kivétel. A csempész a Panama város olyan volt, mint egy testvér, és volt, hogy az a természetes személy, aki a világot is a nyomában.

  Aztán Marilyn, hogy a nap a szemét a csónak felé száguldott. Valahogy a végső, arca egy tiszta lap, ártatlan. Nem érte váratlanul, és megfogta a kezét. Szeme világít.

  A "kis figyelmesség Senora… ugyanaz a lélek, a tűz, a fia, csak kissé megnyugodtam, azt hiszem, ugye? Ez nem egy emberrablás, ha megadom magam . Valamit tenni kell a váltságdíjat. Az úrnő, aki nővére gyilkos, ő rám nézett, s így szólt. Mind a WAN-arcú. Peyo fonnyadt szavai szerint, mint a nyárfalevél.

  "Nem!" - kezdte, de Cipriano vele.

  "Gyermekem, hogy tíz ember vagyok." - biccentett, és hirtelen Peyo Marilyn.

  - Ez a fia?

  A szél Cipriano elváltak haja mintha airbrushes akarta a tinta színe a vásznon a jelenetet, és a végén valami értelme. A végén persze megbánta. Halkan dúdolt.

  "a veszteség, Marilyn. Én azt hittem, hogy ember vagyok. Erős, talán még a legyőzhetetlen. Most már tudom, hogy nem tudok élni egy ilyen csapást. Nicolas volt a faragott kő, mint én. Én nem ismerem őt, de nem láttam magam, egyre, mint a fiamat." a szemét, azt mondta, hogy óvatosan kezdett, az anyja is. - kapkodott levegő után, de már késő volt.

  - Menj már! Én az embereket, hogy Washingtonban. A csillagszórók, ha mást." egy teljesen kiégett, a jaguár az orrán.

  A férfi soha nem kérdőjelezte meg. Most, hogy vizsgálja felül, a síneket.

  - Pappi!" A Peyo ki és próbált, de nélküle a csónakot elkapta a derekát.

  "Cipriano!" Marilyn majdnem leesett a hajó orrát
. Érezte, hogy Renée, majd húzza vissza.

  A jacht a víz megfagyott, most a motolla magát. Borzadva nézte, ahogy mindenki a net, Cipriano húzták a hajót, és a hajó elindult a különböző füst bombák bemutatkozik a láthatatlan a ködben.

  Nincs követés. Nem lázas-e a segítségére. Eltűnt. Ha az áldozatot, a srácok, hogy Tito a forradalom véget ért, itt és most, bátorság, vitézség.

  Marilyn lihegett. Próbáltam volna valami. Érezte. Ez volt a nyelve hegyét. De mi az? Mit jelent meg utoljára?

  Most már nem tudom.

  "Marilyn?" Renée fogta barátnőjét, türelmesen vár. Őt. Annyira elveszett, akik jelen voltak, utána. Valakinek meg kell tudnia tartani a dolgokat, hogy drága. Hogy a vásárlás szabadságát, hogy most sem maradt időnk.

  Ha nem sikerült, akkor legalább nem lesz még egy utolsó történet a világot a tábortűzi parazsa.

  5. fejezet:

  Volt, hogy a művészet újjászületése. Nem volt még.

  Az Első érzésem az volt , hogy bátyja vér áramlik át rajta , ami az övé. Az elválasztás tudott azonosítani, de nem tudott igazán. A kettős tudat, a bátyja élete át az agyát. Szeme kinyílt, és mindkét oldalon a szobából, ha a perifériás látása is van kamera.

  Nick mélyet lélegzett, és úgy érezte, hogy a bátyja a tüdő önkéntelenül mozogni. Alex. Ez lehetetlen.

  - már magához tért. Jó munka volt, fiúk!" egy pillanatra úgy érezte, hogy mind a pánik, minden más mellkasa egyre zsugorodik. A hangja, mintha.

  "Ne félj, Dr. Swift végleg elment örökre. Nem fiúk. Nem, nem vettem meg. Nekem ez a szolgáltatás, de mindent." A férfi kiugrott a hangszóró fémes tárgyat. Nick, csak a színek. A férfi egész teste égett, mintha forró, a napfényben.

  "Egyszerű, Nicky. Csak a szeme, az adag szérum Resheph adtam. Ez az, amit a jó doktor a Prescott1 szérum után válsz, és elindult a téma az állati vér. A név egy pogány isten, a halál, a dögvész, mert azt hitte, hogy a legtöbb gyógyszer weaponizable valaha). Csoda szer. Én egy adag az eagle DNS szerkezetére ritkán rekonstruálni a látás sérült volt, amikor a robbanás történt." A férfi ellépett a székbe, Nick és Alex volt kikötve.

  Ragyogott a kék fény közvetlenül Nick szemébe. Alex összerezzent, úgy érezte, hogy mind a látomások.

  Nick nagyot nyelt. Érezte, hogy Alex a kezét mozgatni, mintha szellem. A férfi elmosolyodott.

  - Szervusz, Nicolas. Rameses vagyok".

  - mint az ősi Egyiptom királya?" Nick nyakát úgy érezte, hogy a csiszolópapír gargarizált vele. Felnyögött, és megpróbált felülni.

  - Nem, nem tetszik. Én Egyiptom királya." Nick mosolygott, szeme tágra nyílt.

  - Jó, tudom, hogy nem csak a komoly visszahívni, fiam. Úgy látszik, ez már a harmadik. Alex, hogy érzed magad? Először a nyúl, így hallom. Én a legnehezebb időben is rekonstruálnak. Rameses jack Nick, Alex a másik, fémes fogorvos székébe.

  Majd." Alex, megrázta a fejét, és igyekezett tiszta gondolatait. A Halál úgy érezte magát, mint az a negyvenhét vas dobozok. Fülledt, nehéz és fárasztó.

  - Volt egy csodálatos tudományos áttörést jelent a fiúk. Nem újjászületett, a régi egyiptomi gyógyászatban. Nem vagyok tudatában annak, hogy mit tanítanak az iskolában, de meg fog lepődni, mennyi a tudósok a történelem is. Mennyivel fejlettebb volt, mint a saját társadalom értelmiségiek számára, - vihogott, és csak ült, előre, a katétereket, hogy elhelyezni a mellkasa a tűt a brachiocephalic erek. Sok futó csövek át egymást, és a kapillárisok kettős koagulálás nem történt, a második alkalommal az életükben.

  A szer, amit ténylegesen a vérmintát" okozta a kettős besűrűsödését. Lásd, amikor Prescott 1 keveredik a vér rendellenességeinek eagle hoz létre a transzpozonok gyors növekedése. Transzpozonok, fiúk, az "ugráló gének". Ők valami mozgassa fel és le a genomok takács, a DNS-lezáró kettős spirál, ami szabó beállítások pontosan szüksége van rájuk. Nagyon jól működött a szükséges a hetero-neurogenic ozmózis, én úgy nevezem így. Az egyszerű angol fiú, ezek a gének ugráló kábítószer ébredt , a DNS-ben, hogy egymás azonos és különböző gének (testvérek) fel és le egymást a sejtek DNS-rekonstruálni." a doktor intett a kezével felhevülten.

  - Lego ember?" Alex felvonta a szemöldökét. Érezte, hogy Nick szája mosolyra húzódott, de el tudta képzelni.

  - Igen, én nem. Mi lesz ebből?" A Nick megpróbálta a kezét. Az összes beállított Alex ujjai a keze.

  - Na, hadd tegye, mint ez. Mind a két visszaemlékezni, Durango, igen? A biztonsági eljárás az, hogy a ténylegesen neurotransmitters és közvetlenül reagál a szimmetrikus értékét. Valahogy szimbiózisra. A vér és a szervek összevonását alkotjaák elég gyorsan kell, hogy éljen!

  - Igen, hát persze, hogy a Dél-Karolinai Vasúti Társaság már a doki megpróbált felülni, Nick. Alex megvonaglott a kísértő fájdalmat érezte a hátán, hogy Nick bátyja egyszerű vissza feküdt az ellen fel kell emelni.

  Na jó, ment valami ehhez hasonló. A legtávolabbi, a gazdaság, a blast godforsaken konstrukció. Nem szabad. Az igazság az, hogy én igazából soha nem szabad a szoba, ahol a mumifikáció átváltani egy fordított elhalás ténylegesen öngyógyítási fertőtlenítése holttest van benne. Én mindenesetre eliszkolt a fenn egész megcsonkított, az orvos, és a fiúk halottak hevernek szerte a különböző darabokat.

  Elképesztő volt, hogy három nappal ezelőtt. Csodálatos, újszerű. - gondoltam magamban, de Rameses egyedül istentől elhagyott szigeten, semmi mást, csak a vállalat néhány meglehetősen fejlett, bár sérült tudományos felszerelések játszanak." Igen, a teljes unalom, valami. Mintha testvéreim! - gondoltam magamban, - Rameses! Csodálatos! Most próbálja meg is érdeklődik a doktor, amikor elkezdte a közeli felvételeket a Resheph ingóságai"? Oké, hogy van, akár a gép, eredetileg a monozygotic-sajnos azonos iker-majmok." Az orvos a szék körül elt, számítógép-monitorok, mindenféle orvosi adatok fogalmuk sem volt, Hogyan olvassuk velük.

  "voilŕ! Ez az új berendezés, amikor egy működő Resheph csepegtető, ugyanaz a funkciója, mint a prototípus, a pulyka, Durango, frissíti a diken. Magam a fejlett grafikus technológia - őszintén szólva ez egy szuper játék, és elektro-mágneses telekinézis (sajnos alapvetően a fej készlet, amely lehetővé teszi, hogy az elektronikus impulzus agyhullámai vetette oda, az agyműködés chauffer egészséges, utánozni a saját) saját idegrendszeri világkép (Barsoom növényembereinek koponyáján növő különös dolog nem más, én még szippantotta őket ebédre fatányért-adategységek mezői, és Bob bácsi meg én a kémcső, a gén-ugrás a kettő között, és az egész szervezetet." Az orvos mosolygott. Nick és Alex még mindig nem teljesen értem.

  - Oké, tehát meghalt, mint kirakós játék kirakós, hogy valami varázslat, és itt a pszichológiai eszközök konyhai vissza bennünket?" Alex szeme.

  Nos, igen, de a tökéletes gép, mind a szív dobog. Egyszerűen gyönyörű. Olyan volt, mint az azonos ikrek fordított, de a kötés közelebbi kémiai kötést. A műalkotások, fiúk" Rameses megtörölgette a verítéket a homlokáról a kék ruhát, valóban, mindent, amit látott.

  Nick, a csoda csak egy pillanatig. Aztán vakmerőn szemben.

  - Várj! Nem mondom, hogy nappal?!

  "Hát, igen, a fiatal gazda. Hahó! Nyugodj meg! Én megértem, hogy a család a frontlines ott, de ezt alaposan meg kell fejteni, hogy a gép mind a légtelenítés." Az orvos munkája megkezdéséhez csoszogott.

  - Igen, igen, nem kell, hogy a terv." Alex visszafojtotta a lélegzetét. Nem volt elképzelni, hogy a kerekeket elforgatva a bátyja. Érezte, hogy a kerekeket elforgatva a közmondásos. Ez a jelenség.

  - orvosi kutató tiszta emlékét a régi Egyiptomban született, mi? Ha bizonyítékunk a történet, s mint bizonyítékot, mint az ENSZ, a NATO, vagy talán, hogy a nagy támogatók! Nick megpróbált nézett az öccsére. Alex nevetett.

  - Nem hiszem, hogy szabad, testvérem. Hé, Rameses, remény van a birtokában
lévő arany szarkofág, mint egy furcsa kis bálványt, csak nézte, hogy magyarázza el…" egy vicc. Alex hátravetette a fejét, és úgy meredt a mennyezetre is benne volt valami savas.

  - Mondják! Én is. Miért kérdezed?

  - Ó, ez csak egyre jobb lesz." Nick pattintott, Alex, hogy saját. A hülye merész terv hogy ne tudja. Most, hogy itt a szigeten ki...

  6. fejezet:

  A szemét, az ég már. Ez volt a legsötétebb napja az USA-ban, és ez lett volna az utolsó, ha nem az, hogy a lázadók kis csapat jött a szerelvény becsuklását a kikötő.

  A nap, a hatalmas máglya tetején arany neki, hogy a mérgezett lángoló fémdoboz, Amerikai szövetségi ügynökök. Ez volt a csúcsa. Kelly szenátor New York volt. Már ő is, hogy a brazil bevándorló egyre inkább elszegényedett amerikai állampolgár és a hátrányos helyzetűek jogaiért gyenge. Most a Királynő. - az Északi-sark sivár az a dél-amerikai partvidék. Hawaii, New Yorkban. A nagy uralkodó volt az új Maya és még ma is.

  A halált, másrészt pedig egy élő papagáj. Ruhája, tömör arany viselte egy kosár gyümölcs megmaradni. Az új alkotmány maja ült a pódiumon nyitott előtte. Ő volt a halál hírnöke. Az élet öregít. Az ajándékozó. Elég ostobaság lenne, nem?

  A kis Nicolas-család, Avalon, persze.

  A sok évszázadon át volt a puccs, hogyan működik ez a kis csapat a lázadók nem bonyolítja, hogy ennyire? Nem úgy, mint a hangyák, s most? Csak egy kis sáv, a menekültek, a haldokló madár vinnyogása elnyomta az éneket az oroszlánok?

  A lábát szorosan a miniszter fejét, nem a legerősebb emberi jelenleg a földön? Ez semmi. A kis hajtások voltak, a fű, a nap melegét.

  Vett egy mély levegőt, s megkezdődnek a beszédet. A kamera egy légió hangolt, azaz a minden nagy és kis newscast az egész bolygó felé fordult. A monitorok voltak. A lányt a nyugati csillag és büszke ősei.

 

‹ Prev