Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 24
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 24

by Josh Law


  Nem volt hosszú, a hullámok. 10 a hajók, nem igazolódott, hogy a beállított sebességérték hajótesteket őket a vízből, és az apró, Jaguár, a középső fényes arany tojást a fészekbe.

  Renée lóbálta a puska, s az emberek a fedélzeten. Érezte, hogy a haja égnek állt, amikor rájött, hogy a náci egyenruhát viseltek. Utánuk Adolf Hitler minden nép.

  Aztán továbbállt, s a háta mögött a védjegy. A szeme égett, mint a parázs.. A lány nyelt egyet, mert ez a pasas nagyon szereti a szőke. Az a gondolat, hogy Adolf Hitler valójában lehet, hogy nem volt, csak az volt a legfurcsább, hogy nem sikerült, hanem a gyomor-hűtés.

  Nem szólt semmit. Nem is kell. A jelenléte elég ahhoz, hogy a gerince. Mégis, a bátorság, az óceáni végigsöpört a hatalmas hullám. Fölvetette, lehajolt, hogy becsapódik. A csomagtér elérése, kihúzta a kést, amit bowie kivonta a bokáját.

  A "Guten tag! Én leginkább az, hogy nem beszél angolul. Talán? Különben is, mint ezt a kést? Ez volt az apja. A legkeményebb zokogni kezdett, amit valaha is. Én csak a baba, ha valami igazi lesz. Azt hiszem a mai napig sem felel meg, tehát az a nap, hogy itt az ideje, hogy ismét lendít Virginia" - folytatta. Ő lassan bólintott, és kinyújtotta kezét az egyik tábornok felélesztette.

  A férfi elővette a vonót, és kinyitotta. Renée arca eltorzult a zűrzavar. Hitler valószínűleg a kezét tördelte, s kinyújtotta kezét a dupla pengéjű harci fejsze.

  - Ó, értem már. Mindig ezt a dolgot, ugye, Adolf?" Renée mély lélegzetet vett. Megragadta a kezét, és hirtelen nekilendült.

  Az arca eltorzult a dühtől. Felugrott, s próbálja fenntartani az egyensúlyt, és azt hiszem, hogy ez a kimenet. Mi is csak az arcát? Ez a megmagyarázhatatlan izom ellen. A gyors, szinte elég gyors, hogy őrült, de az arca is megváltozott a színe, mint történt ez volt szó szerint le. A szemei, azok a fehérek gurult, és akkor csak egyszer csapkodni, mint egy epilepsziás roham.

  A lány gyorsan rájöttem, de még majdnem túl késő. A rángatózással valami gyors elektro-inger a testében, s legalább 20-szor erősebb, mint az átlagos felnőtt férfi. Az erő, a dinamizmus kétszer jöttek.

  Ő is találkozott vele. Valószínűleg ez volt a vége, hogy Renée Vierra. Azt mondják, az élet az egyik szeme előtt villog, amikor meghalnak. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyors az egész jelenetet.

  Marilyn állt a harc, hogy ki ne boruljon fel. miközben a levegőben lóbálás, sikerült a Beretta, rejtett, derékbőség. Csak Julius Caesar üres pont az arca. Észrevette , hogy Renée - ismételte meg Hitler bizarr elektromos ellen. A gyors, nagy kavarodás az a golyó, hogy azt a százados. Renée visszatartotta a lélegzetét, rájött, hogy a régiek már magához tért, egyedi rendszerek. Csak képzelje el, hogy ez mit jelent.

  A lány megpördült a sarkán, a Die Fuhrer a fejsze. A fonás, mozgás, amikor észrevette, hogy egy gránátot a Bacardi lökik az Attila Hun, és húzza ki a csapot. Hátralépett, kivitelezési, majd elsápadt. Az Isten nevetett és a fegyver, a hasa, mint a boa constrictornak. kicsiny robbanótölteteket a gyomrában, a csontokat, a bőrt, az sok. Ő is megismételte az elektromos rángatózással, és gyorsan begyógyul.

  Renée újra, hogy Dr. Clark a fecskendő teljes. Ő nyomta, Dzsingisz kánt. Aki nevetett és tépte ki. Ő mentette meg a fejét, és hirtelen nagyon átlátszó lett a bőre, és ereiben is tisztán látható. A levegő gyorsan reagált, égő narancssárga kémiai ereiben. Ez nem okozott, de a légembólia. Valamit, úgy dolgoztak, mint a sebesség. A sikoly, a borneói lehűtötte, Kán, a karja és a sárgaréz fedelű, körmök, elektromos áram, így természetes, hogy a Taser. Renée sem az áram, de érezte, hogy még innen Clark. A doktor - mint a haja elkezdett elszárad és írás, és felragyogott a szeme.

  Aztán láttam, hogy a Prescott gyerekek. Voltak, nem más, mint a környező Vlad Tepe a hírhedt drakula gróf. A lengéscsillapító, kezét az ég felé emelte. A vér ömlött ki a szájából, és most már tudta, hogy mi okozta a pletykák, hogy vámpír. Egyértelműen ő volt a gonosz, megmagyarázhatatlan autoimmune betegség, amely testét, mint a zománc több fogát. A fogait, így is túl sok volt, mint a sztalaktitok, félelmetes agyarait.

  Az asszony visszatartotta a lélegzetét. Ez az Apokalipszis. Nem is volt tűz, jég, vagy a föld, és elnyelte őket. A halott volt, és a báb a gladiátoroknak parádén a kapzsiság és az uralkodás egy elmebajos.

  A tudomány, a világ elpusztítója. Ha az igaz, hogy a tűzre, valahogy minden vízzel öblíti a tér és az idő is a roham mellőzni az innováció.

  A 10. fejezetet:

  Onnan, ahol ült, a hálókat a lángoló abroncsokat hordanak, és még a tűz a vitorlákat, hogy Tito Cipriano nyilván egy összeesküvésben, ami messze meghaladja a régi barátját, emberrablás váltságdíjat.

  - Azt hiszem, rosszul olvastam végig a "ano. Én úgy vélte, hogy ez a díj a flottát. Most a füstjelek megsemmisítése?" Cipriano vigyorgott Tito, amíg a sárga hasú Júdás táncolni kezdett.

  - Ó, én is mindig más. Te, amigo! - kiáltotta lelkesülten meglehetősen drága áruban a feltörekvő jövedelmező piac, jó? A kezdetektől a bámulatos, új feltámadás, tudok adni, élve vagy holtan. A tüzet csak vonzza a felhasználókat, hogy naprakész, pár perc múlva a kölök.

  Cipriano visszafojtotta a lélegzetét.

  - Mi az, hogy 'alku a csaj? Nicolas meghalt." megrázta a fejét. Mit akarhatnak, Marilyn a gyermeke?

  Cipriano szíve van. Semmi sem sikerült, és már nem jött ki belőle semmi, de hiába, mert férfias összezsúfolva. Az egyetlen személy, akinek sikerült csúsztassa át a falakon, mint egy hatalmas szellem volt a fiatal Nicolas Avalon. Ez nagyon megijesztette Cipriano mennyi a fiú emlékeztette a levágott fehér változat. Ő azért jött, hogy harcos töltés bika és a sót egy percig. Éppen úgy, mint Anselmo volna.

  Lehunyta a szemét, a füst az állkapcsa. Ez volt az első pillanat óta, melyet a tinédzser korában meghalt ő is hagyta magát, azt hiszem. Szerette a kis testvér a természetfölötti. A gonosz elleni jellege volt az egyik olyan dolog, ami másokkal is a banda utána jelenet. Cipriano építette karrierjét egy igazságot kell kapniuk, hogy nem térhettem ki a törvényt. Anselmo már fizetett a végső árat. Ez volt, és ő elment bolyongani.

  Nick közben meggondolta magát és vissza a hitét a saját szeretett testvérem. Kinyílt a windows Cipriano lelke. Úgy érezte, a szerelem és az izgalomtól. Ő kezdte a fiú szerelme, mint a fia. Egyszer már meghaltam volna a szeme előtt, tudta, hogy ő.

  Aztán ott volt az anyja. Cipriano volt képedve. A merülés volt az égen, mint egy sas fején szerelmes Marilyn Avalon.

  - Ó, ez az. Eszméletlen volt a hír. Nos, hadd töltse be. Nicky - él, és meglepő módon így Alex. Volt egy őrült tudós lógós zárva a laborban, az alagsorban lévő ezeknek vissza és a hal, a pokol. Amikor a hölgy az emberek látták, hogy a hír, hogy ki minden egérfogó a bolygón. Várom a hölgy az emberek a szérumot feltámasztani. A történelem során sohasem olvasott a kelet-indiai kereskedelmi társaság - Tito arca piros volt, mint szédelgett. Nem volt több mondanivalója, hogy soha nem hagyja el a száját. Két hadtest szelte át az eget.

  Tudta, hogy él, a Nicolas Cipriano a vér hirtelen adrenalin rush. Hogy elvesztette a harcot a hét ember volt összerakva, az árbochoz. Mintha a végzet, a végső szerepet játszhat. Most már úgy érzi, hogy megértette sorsát. Most úgy éreztem, hogy az egész legénység, majd valami.

  A brit fúvókákat elsötétült az ég. A tenger volt az U-hajók, a 2. Világháború korszakát, valamint a spanyol galleon másolatai, ez volt a modern világ. Cipriano rángatózott a kötelék meglazult, és átmászott az oszlop, a bukfencező a levegőben, s a lépcsőn lefelé.

  Amint partra nehéz a sarkára és a borotva vezetékét, a-oszlop. Nem volt sokkal több, mint a hét. Cipriano felismerték ezek az emberek, de a többi, felmászott a fedélzetre elkerülő út alatt a Waker, sziget.

  Cipriano megdöbbent, hogy amerikai hadihajók a vizeket. Hány ember megsérült a
Guatavita, ok? A nagy vagyon, ha valóban lehetne elvágása esetén is 75%-ban USA fegyveres erők.

  Tévedett. Nem voltak Guatavita emberei. Az ember pedig egy hangszóró.

  - Nicolas Avalon ez a parancsnok, Morgan a bála U.S.S. Mazzaroth. Ne a tűz, a tűz nem ismételjük meg. Ez egy barátságos. Kódneve: 'Fidelem Fratrem.

  Cipriano a gyomra. Ha akar menekülni, a piac és a vizeket, akkor vissza kell mennem a partra a fiúk. Még túl messze volt, hogy úszni a szigetre. Szüksége lesz, hogy kihasználják a hajót.

  A férfiak a bordák, nyitott tenyérrel. Elváltak, mint letaposott liliomok. Akkor most túl sok, átgázolni rajta.

  Megpördült a sarkán, és egy hatalmas lyuk tátongott, mint felrúgni a hajó farában. A rakétavető is. A hajó gyors feltöltés vízzel.

  Cipriano elkezdtek a fedélzeten a vad rohanásban Johnboat, tutaj, egy mentőöv, vagy valami.

  Úgy érezte, hogy a vér, amikor Nick Jello, az Amerikai katonai Spec Ops SWAT tiszt, jöttek a sín, rakétavetővel a vállán. Ő képzett, Tito és a legénység.

  - Ó, igen. Hello, srácok. Hiányzom ?" A mosolya olyan volt, mint egy ördög. Az egész legénység a Tito tett egy lépést hátra, ki nagyobb, mint a félelem a rakétavetővel.

  - Úgy bizony! Nem! , amigo! - kiáltotta lelkesülten, te rossz!" Tito, marokszámra.

  Nick nyugodtan mosolygott, és intett a rakétavetővel, Tito arcát.

  - Áh, én eleve rossz. Lekerekített, a saját dolgaikat. Nem vagyunk itt, hogy beszélgessünk. Nézze, én még viszonylag tisztességes. Csak a halottak, a tudomány kemence. A friss, a pokol csak kinyújtva lábaim. Az orvos megállapítja az élet és azt mondja nekem "Nicky, a katonák jönnek ide, és néhány perc múlva." egyetértek, ez egy jó ötlet. Mi ez, és miért, a vízben, mint a szóda utórezgése. Mi több, az egyik srác fogoly a fedélzeten!" - folytatta, táncoló ujjak.

  - Mi a véleményed a kezébe, mi? Ez egy aranyos kis fürdő játék. Úgy tűnik, inkább a piszmogást belekényszeríteni a kid a védőfalon, jó?" kacsintott, Cipriano.

  Tito és bandája. Nick forgatta fejét a nyakáról, kinyújtotta a kezét, és megszorította a célja az, hogy az oszlop. Megremegtette a faanyag és a legénység fele, a kirajzolódó, a koponyák és a bordák is. Esett és a hullámverés, mint a szikla a gin, hideg és halott.

  - Igen, emlékszem a magyar nem annyira jó, a Tito. Nézzük meg ezzel. A halál angyala, és lehet, hogy mindenki hasonmása és a Guatavita popsiját egy csókot!" Nick csettintett, vizes haját.

  Tito idegesen minden embere maradt és vissza Cipriano.

  Ez nem több mint "ano. Amikor elkapja, akkor eladom a kalózkodást, megújulás. Ez még csak a kezdet. A gonosz uralkodik majd, és majd a nagy dinero szeret." Tito reszkető ujjal nyomta neki. Cipriano vállat vont.

  - Majd megnézem a vállam fölött.

  Visszafordult arcán érezte magát Nick szívni. De mielőtt is tartalmaz, az arcától, és bebugyolálta egy ölelés, s mint mogyorógrillázst serceg. Nick, a rakétavetővel az ég sötét horizont mögött a csata és átölelte Cipriano.

  "Az egy dolog, amikor azt mondják, hogy meghalt, nino. Más dolog, hogy végignézzem." elmosolyodott. Nick nevetett és bólintott, és a nedves hajat sicario vállát.

  Ez nem tart tovább egy IED megszabadulni tőlem, amigo! - kiáltotta lelkesülten." húzta vissza, és kacsintott.

  - Menjünk el innen." - bólogatott a válla fölött a Cipriano, dobálta a rakétavetővel a tutajon, és megrántotta a géppuska, oktatás, Tito emberei.

  - Még egyszer annyi butéliát! Én azt mondani, hogy nagyon örülök, hogy látlak!" Alex várakozik a tutajt. Megérkezett a segítség, Cipriano, észrevette, hogy a sértett sicario volt. Cipriano hagyta, hogy a fiú karját. Visszatartotta a lélegzetét, erős érzés Alex ifjú karok körbefogta a vállán. Él a halott. Hihetetlen volt.

  "ez az ember! A Keresztrefeszítettet jön és nálunk a szabad világ szerető minket, mi? Talán tényleg van remény!" Alex a Nick, aki utolérte őket. Mosolyog, annak ellenére, hogy fáradt a szeme.

  "Rameses, egy evezőt. Mit szólnátok a találkozót, parancsnok úr?

  A 11. fejezetet:

  Ők voltak a legendás aljas terror van. Véletlen tett egy lépést hátra, álla leesett, hogy ez a bizarr helyzet, hogy jóval kevesebb a kérdéseket.

  - A családom! Fenyegették az egész család, és ez a szörnyű betegség okozta, hogy a középkori kísérletek a játékos isten! Kérem, kérem, higgye el, hogy én vagyok az igazság!" volt a gróf kezét az ég felé.

  Brandon és Sally egymásra néztek.

  Én azt hiszem, hogy az igazság, a srácok." Sally körülnézett a bátyját, Bacardi bizonytalanul.

  Na jó, menjünk le vele. Te gyalázatos, emberfeletti Impaler, Uram?" A Bacardi követtük. Körös-körül forog, mint a csata gyors carousels.

  - Igen, velem?" - bólintott a száját nyalogatva, homlokát ráncolva.

  Na jó, majd. Lehet, hogy a fickó?" rámutatott a Bacardi, ahol Marilyn és Caesar kezében volt.

  Vlad elmosolyodott. Körülnézett a fedélzetre, aki valami egyszerű szivaccsal és mop, amit az oszlopkar és koppanva hullott a korlát mellett fekvő ebben a felfordulásban. Belerúgott a hegyes felé indul el, és a fejet az alumínium fogantyú, a térde fölött éles tüske.

  Egy izgága, galamb sebességgel, hogy lebegni látszik. Látták azt is, hogy most már valami bizarr elektronikus rendellenességek. A teljes elhallgattatta a csatában, a Császár mögött Impaler galamb úr és a mop, húzó-, a levegő- és a vetési, mint egy zászló a fedélzeten. Marilyn megállt a kerék, a szemeteket.

  "Átkozott Júdás!" Guy Fawkes utat előre, s ujját, a gróf.

  - nem az. Nem tartozom engedelmességgel, gyermekem. A különböző laktunk, és kénytelen volt visszatérni a szerencsétlen az én zavaros és ostoba ez a tánc. Én kényszerítettem bennszülött erdélyi a Labs egy elmebajos királyné, aki felfrissítse magát egy birodalmat, hogy szándékosan a pokolba. A nyelv nem az enyém, ez az ember nem az enyém. Ez idő alatt nem is nekem. Igen, a Júdás vagyok. Edd, ifjú uram. Vlad beleköpött, és elégedetten dörzsölte a kezét. Hitler és a csatabárdot witling volna el, a fedélzeten, Renée, pisztolyt vett.

  - Tudod, hogy a rendszer a keretben! A insolents 9-36, egy versenyben lévő hölgy háborús játékokat. A versenyhez és a fegyelem!" felé bökött ujjával az égre, meggyalázott, sápadt arcán pihent, cseresznye.

  Hallottam már történeteket mondanak, bár már nem él, a nap a nap előtt. Sajnálom, hogy nem voltam ott a végéig. Én is a saját sorsának innen. Érdemes sétálni a kardomat, és elénekelni a hölgy." Vlad megfordult, hogy Marilyn és meghajolt.

  - Az Ön nevét, asszonyom?

  Marilyn leesett az álla.

  --ehem... ó, Marilyn!

  - Lady Marilyn." Vlad csavart a vezér dühös, mert minden konvergens.

  - Vlad Tepe, a vér, a hatlom szélhámos! Ez nem a mi világunk, és mi nem. A sors már. Mindannyian árulók, gyilkosok, lázadók és mindenekfelett a holt ember. Mi lesz a versenyen, mint a hölgy és az urak jobb állni, mint a harcosok. A legjobb emberek lesznek a nap és a vesztesek visszatér a földre, mint a bányák jobbágyai pincéiben." Guy Fawkes mohóság kihúzott egy kardot és Vlad.

  "az árulók és becsapja, hogy csak egy kört. A külső sötétség lesz a jutalom, Impaler úr. Nem tévedés a köpött. Vlad elmosolyodott.

  "Minden ember magát egy vonalba. A boszorkány, aki mozgassa meg a szavakat, mert hogy nem a valós teljesítmény. A férfi szíve erős, mert a kockázatot. Az, amikor a börtönből is. Talán én vagyok a csaló és áruló, de a gonosz ellen, hogy személyek ne panaszkodj igazságtalanságra.

  - Állj ellen. Mi lesz, mint az istenek a francba. Az emberek voltunk, és a félelem, a földet. Lehet, egy alacsony rangú herceg, tele van megmagyarázhatatlan betegség és a sok értelmetlen feleségek mesélnek a vámpírokról olvashatnak bővebben kezelése minket?" még akkor is mosolygott, Fawkes, reszket a kard a kezében.


  - próbáld meg.

  "Adj nekik elég kötelet, és ők maguk is lógni…" egyre közelebb hajolt, hogy Renée Clark, aki a ragadni.

  - Igen, azt hiszem, most már tudom, miért ő hozta vissza őket. Egyfajta természetes kiválasztódás összekavart. A gladiátoroknak a fordulóban. Hirtelen azért persze elég lepra szolgáltatásaink a globális politikában nem is olyan rossz." Clark visszafojtotta a lélegzetét. Gyakorlott szeme, abban a reményben. A veszekedés, a Keresztrefeszítettet szinte megfeledkeztek róla. Az optimista volt az a perc, várva, hogy mikor kapcsolja be ezt a dolgot.

  A 12. fejezetet:

  Az EGYESÜLT ÁLLAMOK Emerson marsall gyerek mindent Marilyn Avalon megmondta a teniszező kislányom?" a hallgatót szent igazság. Hála istennek. Ha még pár napig várt, hogy meghallgassam a visszajelző akkor még nem késő, ebben a pillanatban.

  Azt mondják, hogy a büszkeség az esés megy. A Guatavita, őrök, ez mindig így van. Annyira koncentrált, hogy a kampány a világ megfélemlíteni, élő kamera, nem volt várható, hogy áttöri a gyereket.

  Hirtelen magához térve üvöltés, gyermek fiú vezérekkel, titkos ügynökök, hogy fordulni, mint a saját Guatavita szekrény, az őrök és az emberek, akik őrizték az elnök. A felvételeket, mindkét oldalon. A férfi holtan esett össze, és elkerülte a Guatavita tanácsot a dombra, a Lincoln-emlékmű.

  A "Mr. Elnök úr." gyermek kinyújtotta kezét az elnök Payne.

  - Mi az Isten nevét? Először is ott van a tinik és a zombi csépelte a Durango mi történt, és most fény a pokolba!" Az elnök felállt a haját állt, egy gyermek orvosok közelebb nyomta rá , gyorsan megvizsgálta az őr hozzá kezdett a teste.

  - Gondolom, van olyan jó, mint az enyém, elnök úr. Csak azt tudom, hogy ez az egész puccs után - elvonta a tizenévesek zombi és anyák. Kaptam egy tipp a Marilyn Avalon rádiófrekvenciás durván egy héttel ezelőtt betekintést adott nekem, és ez a helyzet a feltörésére. Bocsánatot kérek, hogy uram, tiszteletlen, de meg kell várni a pillanatot, hogy tavasszal időszerű.

 

‹ Prev