Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 39

by Josh Law


  Nick a sauté de son cou et ses dents gnashed, étincelles rouler son visage et faire ses cheveux se dressent sur toutes sortes de wild se termine.

  "d'accord, je suppose donc que la partie peut commencer maintenant, hein? Ne vous les garçons tango? Je crois Senor Villa apprécieront si nous décidons d'. Ou est un tango italien? la Confession, messieurs. Je ne suis pas un danseur." Nick pivoté son corps comme l'ax semblaient prendre part avec lui. Alex vient dove avec un cri irritée, plongée sur Hitler's gorge comme il brouillé pour échapper à la swing de sa propre arme de masse.

  Les jets qui revint de la Waker's Island Rescue Company a commencé à circle frais généraux, prélèvement sur des avions ennemis, tels des aigles snatch moineaux du vent. Le Calvaire est venu et avec elle les navires ennemis ont commencé à s'enfoncer dans les profondeurs, retournement sur leurs chefs comme poisson d'abandonner le fantôme.

  "Êtes-vous bien, ? " Senora

  Dans l'ensemble la ruine du monde à ce moment-là, Marilyn avait pas remarqué Cipriano cherche à lui.

  "Suis-je?" Elle a regardé de l'appel d'offres yeux du sicario à son fils comme le soleil enveloppées lui au milieu de sa conquête, encore indécis. Il n'y aurait pas moyen de réconcilier les choses qu'elle avait jamais'd vu et fait vers la fin de l'année si elle n'a survivre.

  Elle a relevé sa tête et laissez-le les embruns sur son visage, laver la chaleur de la bataille et la sueur à l'écart. Laissez l'enfer augmenter. Laisser demain venir. Elle ne savait pas si elle était d'accord, mais elle était sûr d'une chose. Tous les légions de la Perdition ne puisse s'élever contre elle et de ne pas faire d'elle bat un cil. Elle peut vivre à voir la paix. Ils aient tous.

  Elle allait sauver la vie de son fils. Elle a juré qu'elle.

  =Finnish version=

  Sytyttää resheph~

  Koukku~

  7 helikopteria oli alkanut ympyrä Jaguar kuin haaskalinnut odottamassa hänen liekehtiviä kuolemaan. Nicolas Avalon kiinnitti erittäin hengityksen ja puhalsi se ulos.

  Hän toivoi veljensä Alex ja kaihoisaa hymyä. Ajatella, että tämä kaikki on alkanut, joku osunut hänelle car. Hän päätyi merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan ja hänen veljensä olkapäitä, röyhkeällä huumorilla varustettu peli saa sinut vaivaa kesti liikkua omalla aseita, kääntänyt selkänsä värinauha liha.

  "no, yksi hyvä, kaiken tämän."

  "Mitä?" Alex ravisteli päätään, nauramiseen lähes aikakaudet ovat erilaisia. Kuinkapa hänen veljensä mahdollisesti löytää jotain hyvää käytännön maksuttoman maailmassa?

  "Jaguar oli valvonta on erittäin helppoa. Se on kuin kuka tahansa voi olla aluksen kapteeni nykyään. Nyt Vierra." Hän kiertyy ympäri hänen boot kallistuneena, joissa sattuman taisteli vanteen kanssa. Hän cringed ja heiluttivat roiskunut käsi ja jatkui eeppisen taistelunsa kuljettamassa alus, jatkuva automaattinen tulipalo.

  "kyllä hyvin ja yritä etsiä elossa olemme kuolevat pojat. Olemme johtavia tässä paraatiin!" Nick saavutettu kantta pitkin ja nappasi esille kaksi hylätty kiväärit vartijat oli laskenut kun syöneet Jaguaria oli hyökätty. Hän heitti, hänen veljensä ja alkoivat mittakaavassa pieneen aluksen ainoana maston ymmärretään Alex heti. Tilaisuus järjestetään keuhkojensa. Se oli mieletöntä, vaikka Nicolas Avalon.

  Hän skaalattu vähäisten masto yhdellä kädellä, kivääri tasapainotettu hänen olallaan. Hän hymyili, kun hän huomasi hänen veljensä oli hänelle tukemme. Laivojen purjeet olivat vielä ratkaisematta limply , kun he'd höltyneet putket siten, että hän ja syöneet Jaguaria pystyivät kiipeämään ulos kaivoon.

  Jaguar oli rakennettu risteilijä ylellisyyttä. Ei ollut konepistooli kiinnitysosat. Jopa erittäin kehittynyt ohjausjärjestelmä ja vaikuttavan moottorit Guatavita teknikot oli koottu, se ei olisi outrun Yhdysvaltain sota. Tämä oli suorastaan itsemurha, mutta Nick ja Alex voisivat sala muutaman helikopterin ohjaajan pois istukoistaan pois crow's nest.

  Mahdollisuus huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa Britti kilpakoppa pinnoitettu, kuormaajien finanssiskandaalit vavisuttivat vesillä. Vene pitched. Nick kelatut herättävät yksi purje's pihoilla veljensä kätensä samalla liikettä. Kun kivääri olivat liukastui ja hän oli joutunut sitä hänen mahdollisuuksiaan. Tällainen tukalassa tilanteessa oli lähes mahdotonta säilyttää säännöllisen olosuhteissa, mutta helikopteri fire laskeva kuten raekuuroja luomalla oli mahdotonta.

  Alex nauroi kaikesta huolimatta. Veljet lopetettiin animaatio. Miten arvokasta kummasti joka hetki tuli, kun jokainen voi tietoisesti olla viimeinen. Ne ymmärretään aina ajatella ilman Turkille fraasimaisia ensimmäinen ääni. Nick heilahdellut Alex pitkä. Hän saavutti ja kynteni nylon nettaus ympärille crow's nest hänen vapaalla kädellä. Hän on kiertynyt, käärimisen jalkatuista noin maston ja ilmaislähetysten vastaanottaminen. Nickin kädet olivat nyt vapaasti törmää verkosta.

  "Emme ole varsinaisesti crack kuvaa vielä, Alex. Tavoitteena on valvoa boards, voitko tai luotseja. Se on paljon enemmän kuin niitä pois. Haluamme varmistaa, että asiat tulevat crash vastatusten. Mielestäni ilotulitusraketit. Hei, eikö? Sattuma?! Pidä tämä asia kääntyvää." Nick muutti sihtaa hänen olallaan ja yleisomistukseen ruuvi takaisin paikalleen. Alex hieman ryhdistäytynyt suhtautumisessaan ja antaisi hänelle mahdollisuuden käyttää hänen olallaan kuin ase. , joita hän oli kovalla työllä on osoittautunut paremmin tavoitetta Cipriano's tuliaseita luokat. Hän tarvitsee vain ilman asettumaan aseen.

  He muuttivat täydellisesti. Alex oli päätettävä, vaikka niiden pitäisi syttyä tuleen. Viesti oli yhtäkkiä jäykkyyttä hänen jawline. Nick tuntui sormen purista laukeavat vastauksen ja kuulleet molemmat kiväärit fire samanaikaisesti. Tämä oli yksi tapa opettaa poikaa kuvata. Nick hymyili yhtenä lentäjät kaatui hänen valvontaa. Toinen tarkistusehdotukseni oli taistelu sähköinen kipinöitä on murskannut kojelautaan. Buzzilla on toisiaan kiertävältä nuolelta kuin raven's ballet, mutta nyt helikopterit törmäsivät nenän kärjestä.

  Räjähdys heitti veljekset taaksepäin. Ne laskeutui tilat mahojen ja vapaat kädet yhdessä viive, kääntyvän takaisin kannelle, joka oli pesäksi paahtamalla metallisirpaleita koptereita, joita itse vinkua kuten metallisia juusto taivaalla. Mahdollisuus tanssinut pyörän, yrittää ammuskella irrallisia paloja helikopterin rungon ja terä moninpeliherkkuja kuolleiden vartijoita. Yksi lensi läpi Jaguar häkissä, leikkaamalla tiellä, kissat pystyivät kiipeämään läpi. Onneksi pojat olivat aivan liian motion sairas, jatkuva serpentiini pyrittävä välttämään trigger happy väkijoukot.

  "pakahtumaan ihailusta kansalaiset saavat melko levoton, Nick. Se on aika saattaa tämä puolue rantaan?" n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä mahdollisuus täpärästi. Waker's Island oli näkyvää, mutta silti puolentoista kilometrin.

  "Joopa joo, siitä. Tarjolla on hopping joukosta. Kerromme leikata. Kaikki ehdotukset, Ymp'n?" Nick rubbed hänen niskaansa.

  Alex putosi polvilleen huomaamatta, että yksi radio mikkejä oli piippaavaa hihnan kuolleen suojus.

  "langankierto, Nick! Puhelimen sinua varten! Oiva kapistus, jonka nimi on Whitehorse? Rengas kellokuvake?" Alex heitteli hänen veljensä, radiopuhelimia.

  "Lazarus, kopioi."

  "Jumala pelaajaa, boy?"

  "James Whitehorse! Hyvä kuulla äänesi, ihmistä!"

  "oikea. Son, vaivaa vain seuraa sinua, kuten black koirat Hell, eikö vain? Hienojen viihdetarjousten tornitoimistoni ikkunan tällä hetkellä ja en halua sitä."

  "Olen pahoillani tästä typpidioksidimittausten osalta vahingot, mies. Hei, onko mitään keinoa voi ehkä auttaa meitä? Saaret, jossa tavarat ovat? Tiedätte, luulin, että Feds asettaa aseet ympäri aita pitämään huono naapureita?"

  "oikea. Meillä on aikamoinen ongelma, vaikka. Pääsin kaivaa pois sekavasta snake reikään, mutta olemme saaneet tahtonne puutarhurin rattler vapaalla jalalla. Emme halua olla niin paljon kiväärimiehiä, aseita, mikäli ymmärrät mitä olen sanonut.

  "Tämä rattler sai nimen? Emme ole Benedict Arnold
minun riveissä?" Nick crunched on radiopuhelimen hänen turmion sen muovirunko poriseva käy kuolinkamppailuaan.

  "Ei tarkasti. Tämä ei koskaan ole ollut ystävällinen. Kuten näette, olemme käyttäneet tuota seerumi niitä varten Daddy veri ja luonnolliset nesteet ja niiden ylösnoussut tohtori Lucien nopeaa. Nerolla on katolla, poikani. Viulua ja kaikki.

  "Minun Jumalani!" Nick piti mikrofoni pois suutansa savuava. Alex katseli häntä Näytät pirteämmältä.

  Okei, niin olet oikeassa, Valkoinen. Kerromme improvisoimaan. Sinulla on ehdotuksia? Mies, kantani arvostaisi kaikki neuvonta, hän voisi löytää."

  "että poika. Nämä ylelliset kanistereista kaasun saarella. En juurikaan ole nähnyt, kuten ennenkin, mutta sitten osaan nimenhuutoäänestyksistä 1900- alustalle listattavien olleeni nukkuminen syvän ja 2000 on juuri saanut semmoisen käynnistynyt myönteisesti. Pääasia on, että kaasu voi potkiskella ilmoille matkasuunnitelmani. Se on haitallista ihmisten säännöllisesti, koska se on jonkinlainen myrkkyä, ne ovat pois Prescott 1 seerumia vastaan."

  "Se on hyödytön. Se ei satuttaa itseni ja ryhmäni sisaruksia, mutta äitini ja hänen compadres ovat myös näitä rekat!"

  "Olen ymmärtänyt, Nicolas. Onneksi on myös saada vastamyrkkyä kanisteri. Doc hän aina keksii ratkaisun laskuri jotain olisi hänen testi pidemmälle häntä. Minusta on varsin kiehtova, vaikka olenkin ylenkatsovat ihminen."

  "Oho, hyvä juttu! Tämä ei välttämättä ole täysin mahdottomaksi kuin se tulee esiin, kun katsotte itse. Luulisin, ehkä vain puolet siitä, mikä on mahdotonta. Mitä minun yapping? Voit saada näitä juttuja ja kuvaa se minun ilmatilaan? Turvallisesti ja esteettä?"

  "Kyllä, sir."

  "tulta - Whitehorse! Tuomme osapuoli!" Nick lasket radiopuhelimen virnuillen että paholaisella on kissa, hänen veljensä.

  "Hei, hän on aika lentää, mutta vanha, epäkuolleiden kaveri, ei niin? Let's move, pojat! Tärkeimmät asiat ensin." Nick vetää hänen paita pois ja heiluttivat alas Titon aikoja laiva. He olivat kaulan ja niskan muutenkin, kunnolliset Florence Parlya.

  Titon aikoja toi vene, joissa kaksi miehistöä olivat sylkeminen etäisyys toisistaan.

  "Alex! Mahdollisuus!" Cuba Vierra oli hopping ylös ja alas, tanssin ilosta, että hänen poikansa hyväksyminen ja hänen veljensä elossa.

  Marilyn Avalon nojautui eteenpäin yhdysputken pääsi ja nappasin hänen poikansa.

  "Hi. Tiesin mitä haluat. ." Hänen kasvoillaan oli kierretty, puhtaan sammumista. Se oli hämmästyttävää, että nainen oli vielä seisoo. He olisivat voineet estää vakautusvaihe, koska Meksikon ja heidän tilanteensa on testattu erittäin raja todellisuuden's rajoja.

  "Hei, äiti." Nick hymyili ja, joka asentaa sen puoliksi kytkettyyn kätensä. Hän kohotti Cipriano, jotka auttoivat potilaan ja hiljainen äiti puoleisen odottaa Nick mietintöön. Nick niellä. Tämä mies oli todellakin tulla mestari. Hän ei voi koskaan kiittää häntä riitä, että huolimatta siitä, että hän kannatti vaivannäkömme omasta ihoa.

  "pojat saarella vapauttamaisillaan aikaansaadaan toksiinien havaitsemiseen. Se ei haittaa minua, Alex tai lapsille, koska se on tehty sen jota lisämunuaisen uutetta. Lisäksi ne ovat vielä saada vastamyrkkyä muulle. Älä potkia nämä kanisteri pois alusta, vaikka epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Molempien lentoliikennetuotetyyppien tallentaa asuu ydin ja leikkaa ruoho tarpeeksi, joissa voimme saada aikaan sik sak-n Waker rantaviivan."

  Cipriano suuria ystäviä, osoittaa hänen ja ettei siinä ole vaurioituneita hampaita.

  "lapselleen, koska milloin gangsterien hylkäisimme mahdollisuutta Ilmainen laajakaista?" Hän winked merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan ja hänen kätensä hänen ratojen huomion, uudelta sijoitusalueelta Nick's message kiireellisissä espanjaa.

  "Et siis tyhmät nimittäin löytäneet tien hektinen paskaa on mahdollista!" Brandon huusi joukosta, työntää hänen eteenpäin suojakaide. Nick suuria ystäviä, hänen pikkuveljensä kuin hulluus heidän tilanteensa on tuotu kotiin.

  Hän näytti kustakin kasvot. Kreivi seisoi aseistettu hampaisiin asti, jonka ympärillä on ruutu, käsikranaatteja, Titon aikoja oli. Siellä oli Sally tohtori Clark. Peyo seisoi cuba takana, vilkkuva a mocking hymy, Alex, jotka olivat romahtaneet polvilleen, blazing Jaguar deck, bush vaativaa.

  Nick on nielty, hän kuuli muzzleloaders saksankielistä kanisterin ja tunsin ne hivottelevat alustasi lisäkustannukset. Ne olivat pieniä ja alumiinia. Jos he törmäsivät kenellekään, onneksi haava on yhtä huono kuin saada pelted suurella iloittava.

  Hän toi heidät tähän frenzy. Hän vannoi minkä tahansa palavaa materiaalia pidetään sielunsa ilmiliekkeihin, että hän tuo ne uudelleen. Vaikka tämä merkitsi seurauksista välittämättä kyseisen sielu.

  "Maan onni!" Mahdollisuus ei ole tömistelemään jaloilleen ja heiluen. He olivat lähes saarelle.

  He kaikki seisoivat jumittua kuin hurina moottoreiden kuoli ilmassa. Lentäjillä oli pudottamaan kuin kärpäset. Helikopteri, tasossa, ja sota samannäköisiä kasattu istumaan toinen toisiamme, toinen toisensa perään, rutto, kaskaat laskee auringon fury.

  Ne saasteesta crescendo metallien törmääville. Sitten tulen rose. Valkoinen, ensimmäisellä kerralla painilavaa ympäröivät polttava kuumuus, hunajakennon asuvan omin veneitä, jotka pakottavat heidät karilla kuten lähtee niittämään tietään angel kätenä blurbeja käsiisi vedestä ja kiinnitä Waker's kiveä.

  Tämä aine oli palavia sekä toksisesti ihmisen hengitysteiden. Yksi tuli rohkaisevista signaaleista. Prometheuksen unleashed. Toivon kuolee Tyynenmeren ylle.

  Maailman tarkkaillaan uutisia mediavirtapalvelun kuin valtameri kuoriutunut tulella ja otti neljännes Guatavita turmeltu Yhdysvaltain laivasto takaisin syvyyksiin. Ensimmäistä kertaa historiassa ihmiskunta todella ymmärtänyt power yksilöiden maailmassa.

  1 luku:

  Heillä oli hänelle taitavimmat saarella, breaking ilmaiseksi tukikohdat ja ketjut, jotkut jopa poistut testi tynnyriä kemikaaleja. Se ei ollut niitä kaikkia lähelläkään loppuaan, mutta joitakin niistä oli onnistunut pääsemään peloton Lazarus ja ne oli rapture.

  Nick nauroi vetäen hänen paita taas alkanut, sillä hän joutui Whitehorse on kuluttavaa.

  "Se oli kaunis, man! Olen sanaton!" Nickin tukkansa oli pysyvä.

  "Nicolas, oma poika. Jos sanaton ellen kylvivät odotettukin." Whitehorse läpsäissyt simiä Nick takana. Poika taipunut puoliksi yli lystikkäästi rendatuista hahmoista.

  "Hallo. Olet Alex?" Whitehorse kääntää osoittamaan Alex. Hänen hiukset oli harjan lyhytharjaksisella osalla myös siitä huolella. Guatavita ei alkanut lähettää legioonia ja saaren vilisevän jumala tiesi mitä. Hän ei ole kuullut, mitä oli puhuttu ylösnoussut hullu tiedemies, mutta hän piti veljensä purkaukseni takaisin kansia, ettei vain jotain pahaa väijyvät taustalla tummempi joiltakin osin hiekkaan dollarin ison rakennukseen che assomigliava ad tislaamo istumaan single mäkeä.

  "ainoa." Alex00146 pilkkaavat rusettiin. Whitehorse chuckled.

  "voin kertoa teille kaksi veljestä." Hän ravisteli hänen päähänsä.

  "tavata loput sekalaisista perhe, Hra Whitehorse." Nick laajennettu käsi, joka osoittaa hänen äitinsä, Cuba, Prescott lapset ja gangstereita, koska ne kaikki oli kävellen tai käynnissä. Marilyn törmää hänen poikansa hartioiden ja kehrätty häntä puolivälissä noin hug häntä ja suutelevat jommallakummalla puolella hänen kasvojaan.

  "Tämä on äitini." Hän nauroi ja suo valkeaa joulua hänen istumaan hänen päänsä.

  "Joopa joo, ja tämä on minun." Alex nauroit niin cuba juoksi hänelle ja poimittu hänet ympäri vyötäröllä, hugging häntä kuin hän oli murtamaan häntä kahtia.

  "No, minä antoi hänelle, mutta hän kyllä yhtä paljon poikani enemmänkin kuin soittaisinko synnyttäneiden hänelle." Cuba katsominen, koskaan kuullut hänen sanovan näin suoralta kädeltä. Hän hyppäsi häntä sattuman varaan, jotka nousivat hiljaa tarkastelemaan.

  "hyvä tavata teitä, hyvät naiset." Whitehorse kallistettuna hänen vanhanaikaisiin niille molemmille. Pöly
säiliön mustetahrojen poistoon sen pitkää vuotta ripustaa etäinen suhde's wall kertoi heille, kuinka kauan todella oli, koska hän oli kävellyt auringossa. Tämä oli yksi alkuperäisen vaatteita, että historical society oli vakuuttunut sanoi suhteessa toimitustapa etanaposti, Waker's Island. Hänellä oli yllään nykyaikaisen siviiliväestön asuvalinta muuhun hänen, rinnan kattaa bulletproof liivi. Toimiessaan pelurit pääsevät pakenemaan, muut Wakers oli rakennettu kaadumme vaihto korin armor, kilpien terästä buzzilla vaarallisia tai ympäristöä pilaavia aineita kuljettavien alusten, hylkää paalut pari sataa metriä rannalle.

  "hyvä tavata mystisen armeija auttoi tallenna Durango hullun tieteen maailmalopun käynnistämisestä. " Marilyn ravisteli Whitehorse.

  Cipriano vauhditettava vieressä piirros sanoisin konservatiivisesti lähellä. Chief Riggs kannat lähenivät toisiaan asiaksi, joka otsa hiessä. Hän oli valmis, mistä oli tulossa.

  "miten vastaan?" Cipriano huulille oli suljettu historiankirjojen kuviin savusumun peittämistä, sikarileikkurit savua kuin halo hänen kuljettamansa pahaenteinen. Ollessasi vilkuillut nopeusmittaria whitehorse häntä " teleyleispalvelu ja kehottaa Little Nicky.

  "Olen olettaen, että olet valinnut , mitä heidän kerroin peloistani, hetki sitten?" Hän niellä. Tämä olisi suuri uutinen.

  "arkaluonteinen asia on varmasti vakavasti rock minun veljen perustuslakiin. Ei hän ole ihminen riittää! Hän vain sattuu olemaan vakavia historia. Muistattehan, että hra Whitehorse." Nick on nielty, tutustuimme alexin silmät, leveä. Hänen huulensa oli muuttunut siniseksi ympäri vannetta. Hän aavistaa ilman kuulemaan sen. Ajatuksena oli kirotun unelmiensa keskellä monet muut asiat, joita hän oli kovalla työllä rakentanut menivät läpi. Hän ei olisi nopeasti unohda eilen illalla pitämässään puheessa hän kokeneet koukussa kuolleita, jäädytetyt sydämet hänen teurastettu veljeni.

  "Se on nopea, vai mitä?" Alex kammiollisen voi hän oli alitajuinen alemmuuskompleksi, hänen koko kehon horjuu. Nick katseli häntä, hämmästyttää. Hän oli ripeää hidasjärkisimmillekin.

 

‹ Prev