Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 40
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 40

by Josh Law


  "He, kirota seerumi lääkärin ja toi hänet takaisin kuolleista ja hän on jälleen rääkätä meille jälleen kerran." Alexin polvet käännetty pehmeä palvella alapuolella. Nick kiinni ympäri hänen vyötäröllä ja vetää hänet naiselle.

  "Se on kunnossa. Olet kunnossa. Hän on minulle ensinnäkin ihminen." Nick säädettyjä kasvojaan veljensä hiukset yrittävät kuroa kiinni omasta hengästynyt. Ajatus tuo maniac taas…

  Marilyn's nose alkoi ilmaus. Of Rage oli repimässä hänen sielunsa tuhat palasia, avaat uuden ulottuvuuden, kustakin aseistautunut lasinsirpaleella, syventää hänen ratkaista. Hän meni pojat ja vei alexin kasvot hänen kätensä.

  "Tällä kertaa meidän tulevat ne tuomaan hänet alas." Hän yllään hänen leuka, pakottaa hänet katsomaan tasainen, terveet silmät. Hän nodded ja hietakampelamäärät keuhkojensa. Nick vetää hänet. Hän oli vahva omasta korkolaput uudelleen, mutta silti painostaa veljensä hartiat hieman epävarma.

  "Tämä on rebellion/ tiedustelu-/ pelastusoperaation, Whitehorse?" Marilyn ympäri.

  "kyllä, ma'am, olet nähnyt sen paremmin kuin olisin voinut. Muut Wakers ovat tietenkin ensisijainen tavoite. Vielä on paljon asioita, joita Doc työskentelee ovat hyvin jo alkuvaiheissa, ja sen vuoksi hän ei tehnyt paljon vara- eriä. Jos teemme pois sitä nyt, me voimme määrittää vihollisemme taaksepäin kuukautta. Tätä arvoa voi ajatella inkkari raid, hyvät kollegat." Hän vetäisty pistooli hänen vyö peli hymyillä.

  Cipriano nodded hänen radan muodostavat suojakeinoilla ympäri Prescott lapsille ja naisille. Ne liikkuvat, yksissä tuumin, kuten pysäyttämätön wall kiivaiden tulipalo, tukikohta. Whitehorse johtavassa asemassa, Nick ja Alex vartioimalla jommallakummalla puolella häntä, odotetaan pikaista henkivartijoista nämä kammotukset vaanivat puusta, online-tiettynä ajankohtana.

  Ne kääritään puiden läpi, joka on hyvin kulunut polku. Kun Wakers olivat onnistuneet sivuuttamaan siirretään näiden ihmisten seinä, coursing ympärille kuten sähköstä erottamalla esteitä, joten sitä tapaa, jolla hengityksen vapautuksen katkaisi köysiradan tämä ylönantanut. Oven vapaan alhaalta auennut. Se oli ulospääsy tästä painajaisesta, tämä toinen kuolema, jotka ovat osoittaneet heidän ikuiseen uneen tuntua myöntää vain haluavat suuren haaveilijoiksi voisi valmista. Niiden peloton johtaja ja inspiraatiota olivat palanneet. Latsarus oli toivoa. Toivon oli paljon harvinaisempia ja kallisarvoisia kuin helmiä tässä uusi uljas maailma manic tiedettä.

  He olivat puoleenväliin asti takaisin mäen sekoitettu puuttumista ajajiltaan. Se oli se, että ampujat on pantu laboratoriossa/ kasarmeihin" useissa eri ikkunoissa päätietokoneelta jonottaa niitä pois kuten ankat on rapakon takaa.

  "Se on hauska. Voisi yhtä hyvin olla kääritty lahja. Hei, pojat. Muistan teidän vanhan kunnon kuuluisalla lastenlääkärillä?" He eivät enää kuollut. Aseet on sen yhdellä äänellä. Vain yksi. Hän oli esittänyt yksin tietäen, että juuri hänen läsnäolonsa olisi riittävästi haastetta bedraggled laivastossa.

  "I kuvaa takaisin Pääkallon paikalle! Olit kuollut!" Chief Riggs potki paikan päällä, silmät mahdollisimman laajan niinkuin pissihaukalla.

  "Oho, luit aivan oikein. Muistuttaa minua antamaan teille Hell myöhempää käyttöä varten, kuulemismenettelystä vastaava neuvonantaja. Silloin oletan kuolema on kuin tavallisen vilustumisen näinä päivinä, mitä olemme luoneet ja olet paisui asioita pidettävänä." Lääkäri nauroi.

  Hän veti giant kaukosäätimen hänen lab marinadissa. Marilyn murskattu eteenpäin, screaming poikansa nimen puhelimen näppäimistöltä. Hän piti olla edessä. Miksi hän aina olla johtaja ,syntipukki? Hän murskattu vastaan kantajansa turva-aita, joka levisi ympäri saarta.

  Lucien Swift heitteli kaukosäätimen ja hiekka ja sen jalkaan. Ei olisi myöskään pakottaa hänet avaamaan takaportin asento uudelleen.

  Nick kehrätty ympäriinsä hänen äitinsä huutanut mielikarvaudella katselee hänen sielunsa. Se olisi ollut tarpeeksi kovasti katsoa hänen poikansa sokeasti uhrata itsensä hyväksi, toiset koko ajan. Näet nyt yksin uhkaa heidän, hehän olivat säilyneet.

  "äiti! Cipriano! Minut ja Alex päässyt näin jokeri! Sinulla ei ole paljon aikaa, mutta toimittaessasi vene ympäri hill on matalampaa toisella puolella. Huomaan, että täältä. Kuoleman enkeli ja hänen pojat voivat poimia kirjoitusvirhekaappaajat, kansien. Wakers ovat kestäviä ja ne voivat hypätä. Voit silti tätä bag!" Nickin ääni säröillä. Hän oli kauhuissani.

  "Little Nicky? Ei! Emme jätä tänne yhdessä!" Marilyn käsissä ravisteli hän veti häntä pistol. Hän halusi hän voi kääntyä hänen vartaloaan tupakoida ja kellunta, Nick mielissä kuin genie perääntyvien säiliöön. Hän toivoi, että hän voisi suojella häntä mistä tahansa mahdoton vaihtoehto hänen oli pakko tapahtuvalla voimattomalla uudelleen.

  "laulu pysyy samana, olen pahoillani. Se taisi tulee aina siihen asti, kunnes joku tekee vasaraa levyautomaatti, oikea?" Nick nauroi ja laskee selkä seinää vasten. Vastahakoisesti, Alex seuraa hänen esimerkkiään.

  "helvettiin. Miksi aina hyvin ilmeistä, ihminen? Olet oikeassa. Meillä ei voi olla enää syntipukkeja, katsella. Paitsi meille. Luulenpa, että se on meidän alallamme elämässä tai niiden puutteissa. Luulisin, että jos jonkun on maksettava hinta tutkimuksen saimme tarpeeksi syvälle suoniin suoriutuu monimutkaisistakin töistä ongelmitta." Alex väheksytä politiikassa, ja se tarjoaa maailmankaikkeuden järisyttävimmän polvet ennen siirtymistään hän sai ne aisoissa.

  "Hitto, pojat! Luulisin, että olet nähnyt läpi salainen ase minulla oli kaavoitettu Pakoputken jousi, säälittävä bändi kapinalliset aseista." Swift oli pahanilkisiä, epätasainen malttamattomana hänen psykoottinen näyttää aloittaa kokonaan ja niiden itselukkiutuvat katsojia.

  "pojat? Mitä hän yrittää kertoa, mutta älä viivyttele!" Cuba nappasin tohtori Clark käsivarren tietyt hän tarvitsisimme lääkäriin ennen neuvottelut saatiin päätökseen.

  "Se on kunnossa, Cuba. Help Whitehorse selvästi saarella." Nick suuria ystäviä nopeasti ennen Marilyn tuli ja painiskellut asianajotoimistoa vähäisten metal palkit ravistellen kunnes häntä hänen hampaat napsautti.

  "mitä helvettiä aiotteko, tyhmä lapsi?! Jätämme tänne yhdessä tai ei ollenkaan!" hän oli kiihkeä. Hän ei voisi ajatella, että tämä siten, että se on tarkoittanut heitä kaikkia olisi kohdallaan, voisiko hän? Hän on joutunut ottamaan korkean tien vaaran välttämiseksi.

  "Marilyn…poika on oikeassa. Siellä oikeastaan mitään hetki kiistellä. Jokainen sekunti on tärkeä ja meidän täytyyy nämä niin sanotut Wakers meidän riveissä, jos emme edes seistä mahdollisuus jatkaa voittokulkuaan - Kuningatar alas." Cipriano vedetään varovasti Marilyn pois hänen poikansa ja kokosi Daw Aung San Suu Kyi naiselle. Hän oli vielä ratkaistava Nick, kristittynä. Poika on nielty, aloin irvistellä.

  "rehellinen jumalalle, äiti, haluan elää. Olen halunnut elää siitä lähtien olen nähnyt auton suistuvan raiteiltaan, sivulla oleva tärkeimpien katu Durango ja tiesin, että olin kuolla esittämättä kysymyksiä 17 vuotta vanha. Nyt minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että se olisi mennä helvettiin. Ei ollut mitään keinoa, että voisin arvata koko perheeni olisi jatkuvasti uhattuna ja vastassa on pysyvässä suhteessa maailman loppu sen vuoksi, että genetiikan opiskeluun. Ne ovat minun genetiikkaa, sinnikäs ja tämä on minun velvollisuuteni miehenä. Kuten näette, tämä on ongelmana sitä, niin raskaasti ylivoima. Olet saanut tietää, että kortit ja tietää, milloin niitä . Naurettavaa vedot pelin nimeä, kun kyse on uhkapeli. Se on minun ruumis, joka alkoi koko juttu, joten on todennäköistä, on minun ruumis, joka viimeistelee työ" Nick jauhautuneita hänen huuli chasing gladiator tunteet pois hänen tapa pitää itku, koska hän on rikkoutuisi. Yritin sanoa äitiä, jonka on kuoltava hänen on lähes mahdotonta tehdä.

  "uhkapeli, 1 lopetusbitti, hän on fiksu, poikasi, Marilyn. Katso matkasuunnitelmani käyttölaitteen samasta poison juuri tein and Happy New Year Alihankintamessut rouvan pojat sinne takaisin veden varassa. Olisin voinut laajempia toimia Whitehorse, albaniankielisille ryhmille, jotka hän onnistui vetämään pit
kin, mutta tiesin olisi osoitus minun ihmetellä huumeiden lopulta siis Let Him Have It. Nyt suositut painikkeet käteeni enkä tuhlaa vastatoimet, en halua." Swift hymyili. Marilyn karsia ja Cipriano pidetään hänen takaisin. Hän purit hampaitansa hänen hampaat, syljeskely ja huutaa.

  "meinasi päästä itku! Näinä päivinä sinun ylijäämävarastoissa olevan helvetissä jaksaa kaivaa siitä, että kid!"

  "jälleen väärin neiti Avalon. Pysyn kaivamaan Hell ja kaltaistesi ihmisten, jotka vastustavat tiedettä. Se on muse-lähetti poikansa, jotka edelleen pysyä kädessäni. Näyttää olin liikesuhteensa KFB, Nicolas."

  "Mielestäni olitte." Nickin kädet yllään otetaan nyrkit. Hän oli vahingossa hänen kivääri kun hänen äitinsä oli clobbered häntä.

  "Alex…pysäyttää hänet! Olemme kaikki vääränlaiset täällä!" Marilyn kääntää osoittamaan Alex, joiden kasvot oli laatinut, kuten hän on syönyt persimmon. Hän ei voisi tuoda itsensä tarkastelemaan cuba, joka ravistelee päätään, ruuvinvääntimet kantajansa hänen hampaat.

  "Haluan jumalaa voisin, Marilyn. Joo, voin todeta, että tämä tulee, vaikka. Suostuttelin hänet annettu lupaus. Hänen takiaan, en jätä häntä." Hän on nielty, silmät pullistumia hänen956.

  "Näyttää siltä, että olemme aivan ongelmalliseen tilanteeseen. Sinulla on äitini, joka ei jätä pulaan tiukassakaan tilanteessa kuolla. Perheeseeni, jotka eivät petä kuolee yksin. Jengin johtaja, joka kunnioittaa silmää naiskauneudelle strategiaa, mutta rahaa ei vakuuta äitisi toimimaan oman. Sisaruksia - joilla on melko paljon vain pelinappuloita šakkilaudalla peliin. Kollegani zombeja, jotka eivät ole muuta kuin lab rotilla. Voit kutsua itseäsi kapinaan Jiniä johtajaksi?" Swift giggled ja painanut näytepullo, hampaat helisevät vetämällä vapaa käyttölaitteeseen.

  "No, minä olen paremman johtajan kuin lääkäriin. Haavoita itseäsi selvittää, mitä tarkoitan." Nick suuria ystäviä.

  "En voi puhua, Avalon-mutta ryhdyn kädessäni minulle osamme vaivatta. Olemme tulleet koota armeija me muutamiin festareihin ."Cipriano keskustelin hänen miehistönsä espanjaksi ja he ovat lähentyneet liikkuvat takaisin alukseen, samaan tiedostoon.

  "Ei hätää, sekavine kiddies vähän. Varapuhemiehenä eivät toimikaan satu mitään, sillä teillä on kaikilla Prescott geeni. Kyllä, Bacardin, olen tietoinen siitä, keitä he ovat ja että olet todella heidän -setä eikä niiden sisko, mutta geeni itsessään ei geeni. Jäljellä enää vain hyvää tohtori Clark antoi Vierra sisarukset ja ms Avalon Tääll㤠voit päättää, haluavatko he ovat aikuisia ja anna Little Nicky ja Alex tekevät omat puhelut." Swift heilutti vuodattaa, Marilyn, jotka nyt seisoivat käsiään spinnailee ilmassa oli tiukempaa soita kuin ennen. Että tutkimustyötä panamassa oli miten kriittinen pala jokaisesta yksilöinä oli pelata tätä peliä.

  "siellä oikeastaan mitään. Uskon meidän kaikkien tietävän, miten tämä päättyy. Se on ainoa asia, joka on järkevä. Koska ei ole yksittäinen tilaisuus myös yksi helvetti nostattaviin heinäsuovasta, että tulet joskus teidän freak kaupassa täällä." Alex inflaatioriskin Lab päätään.

  "Hän on oikeassa. Tämä päättää polttamalla, nopeita. Olen täällä nyt. Olemme kasvotusten. Latsarus, Lazarus. Dead Menistä törmäävät yhteen tämän vuosituhatta ja maailma ei ole käsitystä siitä, kuinka paljon. Se on ilotulitteet ja rat kilpailuista täältä." Nick winked.

  "Oho, joten minua, Nicolas. Kun vihollislegioonia vastaan ja Maya matkalla äitisi in the centre of myrkkya ansaan, joka minulla on käynnistää kuormitettuna. Olet kiero!"

  "Ei ole röyhkeä. Tiedän täsmälleen, mitä teen."

  Nick käänsikin kohtaamaan Bacardin, jotka seisoivat hänen kasvoillaan painettu portille, tuskin tukahduttaa kiirettäsi oksentaa.

  "keinoja vastata minulle crash kurssille puhallus laboratorioon helvettiin?"

  "voisitte kertoa minulle, Little Nicky…Lyön vetoa, että voin kiivetä tämän typerän asia!" Kreivi oli taistelut itse yrittää olla vahva. Nick knelt ja todentuisi palkit esiintyä hänen olkapäiden, virittelyä sormia.

  "henkilön täytyy jäädä. aikapommi, vastaanottaja tietää sen jo. Joku on käytävä häntä, kunnes paketti on käärittävä ja joku on polttavat sulakkeen...

  Matkasuunnitelmani poistaa maailmasta mess teimme, te tiedätte sen. Lisäksi jos puhalluksen sammuu ja vie minut pois kuvasta…ei ole lentelevät minua enää, kuitenkin." Hän niellä. Hän painotti molemmissa käsissäsi hänen hiukset. Ne tuijotti toisiaan hiljaisuudessa hengästyttävässä tällä hetkellä. Kumpikin heistä tiesi ei voitaisi käsitellä tällä kiristää otettaan. Kumpikaan heistä ei voisi kestää antaa muille. He vain alettu perheelle.

  "Te pyydätte johtaa lapsista, kun olet mennyt?"

  "You've got kadulla merkityksessä. En haluaisi pyytää sinua tekemään mitään en ole valmis tekemään myself."

  "Tunnen..."

  "Tämä on tärkeä. Olisin voinut kaatuvan puolueeseen, vaikka. Muista, että olen yksi että uhkia." nopeasti hän heilutti peukalo ympäri käyttölaite. Alex ampu häntä, tuskin puuttuu kääntyvään väline, mutta hallintaan puhaltaa hänen peukalo. Hän huusi ja ohi.

  "Elämä on helppo rahanlähde, kun kuva, jonka et pidä avaimia, Doc!" Alex kammiollisen voi uudelleen.

  "There's no threats. Olemme yhtä jokapäiväinen asia, kyljistä. Jo pelkästään siitä syystä, että emme ole valinnanvaraa." Nick kääntää taaksepäin kreivi.

  "Jos voisitte pysähtyä niihin kaikkiin, voisin rig pommien ja sinusta voi tulla yksi puhaltaa." Kreivi crunched hänen hampaat yhdessä, vihaava itse hänen omista sanoistaan.

  "En ehkä auttaa sinua kiivetä aidan. Luuletteko te voisitte siirtyä Jaguar oli? Voit satuttaa."

  "Hurt ei ole niin huono kuin tapetaan." Hän yritti hymyillä mutta kyyneleet päästessä ilmaiseksi. Hän peukutti heiltä pudisteleekin päätään.

  "Se on kunnossa. Ennen tiesi minun on jo lähtenyt maailmalle. Voin tehdä sen uudelleen, jos olen. Kuka tietää, ehkäpä I'll come back. Ehkä teen sen. Jericho Crossina asioita on tapahtunut." He olivat molemmat nauramassa, voi sovittaa yhteen.

  "Help me, Little Nicky." Se oli liian myöhäistä. Valinta oli tehty, jota relentless maailmassa.

  2 luku:

  Lucien jäin koukkuun ja mikrofonin avulla. Jos ampujat olisivat kuulleet pommi juonta, mutta olivat parveilivat Whitehorse, ja yritys ei voisi lähde irti, jotta edistetään niiden pomo. Kun Wakers olivat jo pois takaovesta. Jaguar oli jo reitillä. Tämä valinta oli tehty hänen. Marilyn seisoi kristittynä serbidiktaattori nöyryyttää Little Nicky juuttunut hänen kätensä läpi baarit ja opastavat bacardin ylös aidan liikkuvat hänen kätensä korkeammat toisaalta tehostamalla spots hänen, kunnes hän päässyt ja voisi yli kipuamisesta. Hän antaa hänelle nouse hänen hartioiden ja helpottunut hänen maahan.

  A cannon laukauksen. Marilyn kameramiehet käyvät kimppuuni, Cuba liikkua hänen komentotulkissa lika ja hiekka. Takaportin ironisesti oli ehjä, vaikka kolahdus ilonpitoon.

  "He ovat jo matkalla, tyttö. Näyttää Whitehorse on peräytynyt. Evac-ei kovinkaan kauan, kun olet only got a fistful of pakolaisten rohkaistuttava." Nick winked. Kreivi nodded.

  "voin sen valmiiksi 7 minuuttia pisimmästä." Hän niellä, joka asentaa sen puoliksi kytkettyyn hänen kasvojaan. Alex oli mennyt lääkärin ja oli syöstä tynnyrin varmistettiin hänen gut pitäen kieltäytyen tottelemasta päänahkaa.

  "ketään niin paljon kuin pilarin k??nn?ss? sormella tai lepakoita ja värillisillä ripsillä, joka on nuori tyttö, I'll blow päätään eri suuntiin!" Hän ravisteli tohtori Swift pään menoksi edestakaisin todistamaan.

  Little Nicky tykästyivät hänen kiikarikivääri.

  "Sinulla on hänen mukaansa congratulation bro?"

  "Joopa joo, sain häneen."

  "Hyvä let's. Minulla on käytössäni, tyttö. Silmiäsi palkinnon. Let's." Hän kääntää taaksepäin tarkastelemaan hänen äitinsä viimeinen aloin irvistellä hymyillä. Alex pyörähtänyt ympäri ja nodded, Cuba liikeakselin suuntaan. Sitten he olivat menneet selkäni pensaaseen kuin täysin automaattinen kierrokset keske
lleen heidän joka askeleella. Ne kilpailutetaan kuten tanssijat pitkän yleistävä sivusuunnassa serpentiini viivoja, kuten käyriä, ETUPANELI.

  Cuba huusi kauhuissaan ja putosi maahan. Hänen kasvoillaan on harmaa ja hänen kullanvaalea seisoi jo ensimmäisenä kuvauspäivänä päättyy. Mahdollisuus laskeuduttu hänen vieressään, jossa käsi olkapää.

  "Voimme seurata aidan rannalla toiselle puolelle. Ne kaikki maahan kansi he pääsevät hyppäämään ohikulkijoiden kimppuun ja pojat ovat saaneet tahtonsa kädet täynnä!" Mahdollisuus silmissä kasvoi suureksi, hänen sisarensa sidottuina on paljain jaloin timanttikaivosten ruusuja häntä.

  "vitsaukseksi! Älä toista vain surra!" Hän potki. Mahdollisuus varmuuskopioida törmäsi riuttaan.

  "He eivät kuolleet, sis. Voit surra, kun sinulla on syy." Hänen silmänsä olivat tulessa, mutta hänen äänensä oli pehmeä. Hän gaped häntä.

  "Hän on oikeassa. Let's kiirettä!" Riggs pultattu alas aidan.

  "Cuba on kunnossa." Clark hiiviskellessä playstationille taakse nainen ja hänen juuttuneisiin merikilpikonniin vyötäröllä, vedättämässä hän jalkaa. Hän pääsi vauhtiin ja kiljuin.

  "Ei! Tämä! Äpärät! Kaikki pikku äpärät!" Hän karsia hänen nyrkit ja heitteli päätään. Marilyn seuranneet kauhuissaan. Täällä oli yksi henkilö hän laskettuna on vahva kaukaisemmalta, soul tulossa saippualla ja lämmön ja heidän uhrauksensa.

  Se on tällä hetkellä heikkoutena sitä, keiden vahvuus, Marilyn ja tahtoa. Hän ei ollut valinnanvaraa. Se oli cuba elämä, riippui hänen sinnikkyytensä nyt.

  "Kuuntele! You've got, vedä itsesi yhdessä tyttö! Muistanette, mitä sanoitte minulle väylässä Meksikossa?" Marilyn juoksi jopa cuba kuten Clark huumeiden hänen kaikkialla hiekkaa.

  He eivät enää hetki, mahdollisuus ja Riggs jääden harmittavasti jäljessä, sillä ne kiisi kattamaan portit. Jo Wakers voidaan havaita pinkoo kovasti siitä, että Jaguar kalastaa niitä ja säästäisivät ne säälimättömät kalliot, työskenteli luonnonaine seinään alle lab alhaiseen nousee takaisin tippumista.

 

‹ Prev