Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 42
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 42

by Josh Law


  Nick otti syvään ja tunsin veljensä keuhkot siirtää tahattomasti. Alex joukkoteurastuksesta. Tämä oli mahdotonta.

  "Olet. Hyvää työtä, pojat." Tällä hetkellä ne molemmat tuntui paniikki kussakin toisen osapuolen tiukkoja eurooppalaisia ansiomerkkejä. Puhe oli uusi, vaikka.

  "Älä pelkää, tohtori Swift on vihdoin mennyt lopullisesti. Te ette pojat, vaikka. No, keräsin voit nousta tuhkasta. Minulta kului tunteja, mutta tämä laitos on kaikki." miespuhuja leviää myös koteihin on metalliesine. Nick voisi nähdä haalistuneet värit. Ihmisen koko kehon vaikutti burning kiehumispiste kultamitali television poissa suorasta auringonpaisteesta.

  "Helppo, Little Nicky. Se on vain silmäsi sopeutuminen annoksen Resheph seerumi annoin teille. Se mitä "Ennustajatohtori valtioneuvoston kansliaksi Prescott1 seerumi, kun hän aloitti sekoitus metsämarjoja se testaa aihe eläimenveri. Nimi on lyhenne sanoista pakana God of death ja kulkutaudit, koska hän katsoo, että olisi kaikkein weaponizable lääkealan on koskaan tehty. On suorastaan ihme huume todellisuutta. Olen käyttänyt annos, Eagle's DNA päällekäisiä rakenteineen rakentaa oman näkemyksensä kuin kasvosi voittunut eniten blast vei." mies porrastettu noin Fail us not, 1000 Generations Istu tuolissa, Nick ja Alex oli seinustalla.

  Hän toi naudanlihaan kirkas sininen valo suoraan Nickin silmien eteen. Alex peräytynyt kuin hän tunsi sekä näkemyksiään.

  Nick niellä. Hän tunsi alexin kädet hyvää tähtäintäkin, niin kuin hän olisi ghost raajat. Mies hymyili.

  "Hyvää huomenta Nicolas. Olen muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen."

  "Kuten antiikin Egyptin kuninkaan?" Nickin kurkku tuntui hän oli gargled hiekkapaperilla. Hän groaned ja yritti istua.

  "Ei, pidä . Olin Egyptin kuninkaan, Once upon a time." Hän hymyili kuin Nickin silmien meni leveä.

  "mukava tietää et ole ainoa voidaan kutsua takaisin vakavan vastoin tahtoas, oma poika. Näyttää siltä, että tämä on ollut jo kolmatta kertaa. Alex, miltä sinusta tuntuu? Tă¤m㤠on ensimmă¤aikakatkaisu reiän kanien, joten en kuule. Minulla oli vaikeinta aikaa kunnostamisesta sekä hyvä muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen" nojautui eteenpäin noin Nick tarkastelemaan Alex toiselle puolelle. vaihtokohdassa metallinen hammaslääkärin tuoli.

  "Olen sinuun." Alex ravisteli päätään, yrittää hänen ajatuksiaan. Kuolemantapaus olisi tuntui nukkuva pohjassa 40 Raudan laatikot. Tukkoinen, paksu, ja uuvuttavaa.

  "Minulla oli ihana tieteellinen läpimurto, pojat. Ne ylösnoussut minun tietämystä antiikin Egyptin lääketiede, tiedätte. Olen tietoinen siitä, mitä ne opettaa kouluissa, mutta hämmästyt varmasti oppia, kuinka paljon historiasta, että tiedemiehet ovat väärässä. Kuinka paljon monipuolisempi oma yhteiskunta on kuin älymystön osoitettava luottamuksemme!" Hän chuckled ja sat hänen jakkara, ei liiku eteenpäin tutkimaan katetreja, joita hän oli kovalla työllä rakentanut kiinnitettävä kuhunkin hengitettäessä neulan suoritus brachiocephalic sepelvaltimoita. Oli paljon putkia käynnissä veren kautta toistemme verisuonia ja kapillaarit kaksoiskäyttönä koaguloituminen esiintyi toisen kerran elämässään.

  "huumausaineiden näet, mitä oikeastaan, joten määrä verinäytteitä' dual hyytymisen estämiseksi. Katso, kun Prescott 1 sekoittuu poikkeavuuksien eagle veren se luo nopeaan lisääntymiseen niiden transposonien, aivot. Niiden transposonien, pojat ovat "hyppää geenejä". Tavallaan siirtää genomeja ylös ja alas weaver's shuttle DNA:ta's kaksoiskierre, joka mahdollistaa räätälin säädöt sinne, missä niitä tarvitaan. Se toimi hyvin, kun kahden tarvittava jotka sisältävät ainoastaan happiheteroatomin tai käänteinen osmoosi neurogenic kuten kauppiaaksi. Englannin sekamuotona hollanniksi, pojat, käytin nämä loikkii geenejä, että huumausaineiden heräsin ja tavallaan kalibroi sovittimella DNA siirtää toistensa ja erilaisia geenejä (veljekset) ylös ja alas toistensa DNA rakentaa oman soluja." lääkäri heilutti hänen kätensä ecstatically.

  "kuin Lego-kansan?" Alex otti esiin kulmakarvojen rajaamiseen. Hän tunsi Nick huulilla kierrä se tuo hymyn huulille, vaikka hän ei näe se tapahtuu.

  "Joopa joo, en sitä. Me gonna testattava?" Nick yritti liikuttaa käsiään. Sitä kaikki alexin sormet metalliklassikkoa hakattavaksi.

  Okei, haluaisin tehdä teille. Te molemmat muistan tallennettu kaksi teistä Durango, kyllä? Kiireellisessä menettelyssä, joka aiheutti teidän välittäjäaineiden itse kalibroida ja vastata suoraan symmetrisen arvo toisiinsa. Tällainen kuten symbioosissa villieläimiä. Teidän verestänne fuusioituneet ja kehot yhteistyötä haavojaan tarpeeksi nopeasti, että voisit elää."

  "Joopa joo, olen jo Automatic Collimator Edge Detection tällä tiellä, lääkäri." Nick yritti istua uudelleen. Alex winced, piinaavaa tuskaa hän tuntuu nickin takaisin, hänen veljensä helposti takaisin makaa litteästi jacked up-tuoli.

  "Alright, no se meni tällaista. Olin kauimmaisen holding cell tämän jumalatonta järjestelyn, puhalla laukesi. Minulla ei ole kuukausina. Itse asiassa en ole koskaan ollut vapaa huone, jossa ne muunnetaan minun mummification muuntuu peruutuksen kuolion tosiasiallisesti paranemista ja itsensä puhdistavan cadaver. Muuten olen scurried suojamuovi löytää koko paikka sekavaa, lääkäri kuolleen, ja pojat 32-54 eri palasina ympäri maailmaa.

  Järkyttävintä oli noin kolme päivää sitten. On ihmeellistä läpimurto, tämä on. Itsekseni: "muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen, olet yksin jumalan ylönannettu saaren kantautui dead to kartanlukijan ja melko pitkälle tosin vaurioitunut tieteellisille välineille." Niin, että koko ikävystyminen olen suorittanut jonkin mittaamista. Olitte veljekset! Ajattelin itsekseni: "muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen! Ihana! Nyt voit yrittää nähdä, mitä olit pohtimatta lääkärin alkoi joka osoittaa lähietäisyydeltä kuvamateriaalia Resheph's vaikutukset', eikö? Okei, joten olen kytketty te molemmat, tämä laite on alun perin tarkoitettu monozygotic-anteeksi, samanlainen twin-apinoita." Lääkäri tahdistettu ympäri tuoli, syöksytään tietokonenäytöt, jossa kaikenlaisia lääketieteelliset tiedot he olivat kyvyttömiä¤Ă¤ll㤠Voit lukea ne kohdattava.

  "avot! Tämä ei ole pelkästään uusia varusteita, kun tehokkaasta multimediasta, jonka Resheph lääkeinfuusio, toimivat samalla lailla kuin prototyyppi laitteita, jotka on tallennettu tietokoneen turkki takaisin Durango, se parantaa vastaanottamaasi sen luvuttoman mones aste. Saatoin todeta kehittyneen video graafinen tekniikka- rehellisesti sanottuna se on super video game ja lähettää sähkömagneettisten tyrkkiminen telekinesian (sorry, periaatteessa se on otsikko, joiden avulla minun brainwaves elektroninen sysäyksen ylellisellä minibussilla aivot käyrät terveen toimintaa, jotka jäljittelevät oma) omalle neurologisia meikkiä (craniums olivat vielä kokonaisuudessaan nappasi niistä varmuuskopiot illallinen lautasiaan. tuotemerkillä FYI) ja Bob's setä olin kehot, koeputkeen aloittaa joukkosurmista yleisperiaatteellisesti alasvierityspainikkeella että teillä ja rakentaa oman kokoruhoihin." Lääkäri hymyili. Nick ja Alex ei silti täysin ymmärtää.

  Okei, siis kuoli, ja olimme kuin palapeliä pulmia ja käytit joitakin magic huume- ja, psyke -Keittiö vie meitä jälleen yhteen?" Alexin silmät ristissä.

  "no, kyllä, mutta laite oli sekä teidän sydämissänne vatkaamista. Se oli kaunis. Se oli kuin kehittämiseen identtiset kaksoset käänteisessä mutta knitting että teillä tiiviimpään kemiallinen sidos jotenkin. Taidegrafiikka, pojat" muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen dabbed hiki hänen otsa hiessä sinistä kangasta pyyhettä todella innoissani kaikesta, mitä hän oli nähnyt.

  Nick naureskelleet meille ihme hetken. Sitten hän karsia hänen mietintöään vastaan.

  "odottaa! Te sanoitte on ollut päivän?!"

  "no, kyllä, nuori mestari. Oi! Rauhoittua nyt! Ymmärrän, että perhe on siellä, frontlines, mutta sinun on valittava huolellisesti tästä koneita, jotta te molemmat ilmaus". Lääkäri huippupisteet aloittaa työnsä.

  "Joopa joo, joten sillä välin Nick, saattaisimme olla tulossa suunnitelmaan." Alex pidetään keuhkojensa. Hänellä ei ollut edes kuvitella pyörät pyörimässä ja veljensä aivoissa. Hän voisi tuntea hänen pyörät pyörimässä omaa tarinointi pyör
ät luonne, tätä ilmiötä.

  "lääketieteellinen tutkija selvästi hänen kotimaastaan muinaisen Egyptin, eikö totta? Jos emme voi osoittautua tarina, toimittaisitte hänelle todisteeksi siitä, kuten YK:n tai Naton, voisimme ehkä saada isot sponsorit!" Nick yritti twist tarkastelemaan veljensä. Alex nauroi.

  "turha odottaa saada ilmaiseksi, congratulation bro. Hei, muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen, toivottavasti sinulla on kultainen suojarakenne hallussasi ja greysteelin weird vähän idoli näköinen asiat vain voisitte selittää... se olisi ollut vitsi. Alex nojannut päätäsi päätään, tuijottaa kattoon edelleen vakuuttunut tästä jonkinlaisen hapon matkaa.

  "Say! En itse asiassa. Miksi te pyydätte?"

  "Oho, tämä vain paranee." Nick yleisomistukseen sormiaan aiheuttaen Alex poimi omat. Heidän huijata hardy suunnitelma saattaa itse asiassa olla tee. Nyt on löydettävä keino pois tällä saarella...

  6 luku:

  Kaikki silmät taivasta koulutettiin hänelle. Tämä oli pahin päivä Yhdysvaltain historiassa, ja olisi ollut viimeinen jos ei pieni joukkio kapinallisten painekanavan viiveventtiili tuli satamaan.

  Hän seisoi auringossa ja sisältää sekuntikellohallinnan valtava, sillä voi sytyttää suuren rovion kultaa he kehittivät rakennettu hänen monien liekehtiviä kanistereista myrkky, jotka pitivät Yhdysvaltain liittovaltion agenttien aisoissa. Se oli uransa huipulla, valkyyria. Hän oli senaattori Kelly New Yorkissa. Ei hän on todellakin saavuttaisivat of impoverished Brasilian maahanmuuttajien tulossa Yhdysvaltain kansalainen ja puolustettaisiin niiden ratifiointia heikon oikeutta. Nyt hän oli kuningatar Yhdysvaltoihin. Hän totesi ankeat Pohjoisnavalle kärkeen Etelä-amerikan rannikolla. Havaijilla on New York City. Hän oli suuri hallitsija uusi Maya ja tänään oli hänen juhlittiin.

  Kuolemanrangaistuksen pään menoksi oli toisaalta hänen toimenkuvaansa kuului elävä parrot. Tytön hääpuku oli tehty solid gold ja hän oli valuuttakori, tuoreiden hedelmien istumaan hänen päänsä. Uuden perustuslain Mayan olin koroke auki hengiltä. Hän oli suunnannäyttäjä surman suuhun. Kun bringer elämää. Antaja. Kukahan olisi naurettaviksi vastustaa häntä?

  Pikku perheen Nicolas Avalon tietenkin.

  Näiden monien vuosisatojen ajan, se oli tehnyt tämän vallankaappauksen on käyttökunnossa, miten tämä pieni joukkio kapinalliset voi vaikeuttaa sitä niin paljon? Eivät he tädit hänen korkolaput nyt? Vain pieni joukkio pakolaisia, a dying linnun narahtaa hukkuisi biisiä lions?

  Hänen jalka yksiselitteisesti takaisin presidentin pää, ei hän tehokkain ihminen tällä hetkellä kävellä? Tämä ei ollut mitään. He olivat pieniä versot ruoho, kuolisi lämpöä hänen aurinko.

  Hän otti syvään aloitamme laajentumisneuvottelut hänen puheestaan. Tällaisia tapauksia on joukko kameroita viritetty hakkeroimaan kaikki newscast niin pienille kuin isoillekin koko planeetta kääntää hänen tapaamiseensa. Monitorit oli täysin hänen. Maailman näkisit hänen star nousee lännessä ja tehdä hänen esi ylpeitä.

  Hänen ei olisi koskaan jätä hänen huulet. Oli jotenkin jännittyneitä sininen valo on monitorin näytössä. Se alkoi välkkymistä ja kuva leikataan pois.

  "mitä helvettiä? Saada visuaalista päälleni! Mitä tapahtuu? Etsin vastustajan pään." Guatavita kolossi ravistelee sankarin selästään jalka käsiteltiin presidentin pääkallosta ja hän groaned.

  Vasta silloin kuva välähti takaisin. Se ei ollut hänen oman kuvan hän näki. Hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa. Se oli Nicolas Avalon seisoo keskellä, Waker's Island. Tai mitä jäi jäljelle.

  "tuon terveisiä eteläisellä Tyynellämerellä. Olisin viritetty sanoa " Luoja varjelkoon kuningatar" vaan uskoa, että Ladyship, en oikeastaan halua Jumalan pelastaa sinut!" Hän suuria ystäviä ja taitettu hänen käsivarsiensa lihaan.

  "Mikä tämä on? Kuten valtava Skype kanavointi? Pääsen mikrofonin! I'll Korista toinen korvasi tällä ainutlaatuisella korviksella. roskakoriin, mistä hän kuuluu." Hän suojattuun ne tukkeutuneet hänet äänitoimintoja.

  "Oh! Little Nicky! Hyvä Jaguar liittymään tuomioistuimeen."

  "Ah, minun täytyisi olla samaa mieltä. Kun otetaan huomioon, että minun täytyi iskun itseäni ja laboratoriossa takaisin helvettiin ja nouse pois kolmannen kerran tänä vuonna juuri tämän ulkoasu!" Hän ravisteli itseään. Hän tunsi hänen kasvoillaan kasvava kylmä.

  "Katso, minä tiesivät vallan. Entä esivanhempani? Oletko optimistisen viestin jotka haluat jakaa maailma, ennen kuin aloitamme meidän kunniakas, ikuisia empire?" Guatavita pakotettu hänen täydellinen pearly valkoiset tuskan hymyä. Jos hän pitäytyisi vain pelaamalla kortit hänen, hän pitää hänen vartijoita. paniikissa. He olivat nuoria ja naiiveja. Ajatus tällaisesta frankensteinin ase, joka näytti nousta helvetistä niin monta kertaa kuin hän tyytyväinen edelleen kauhuissaan niitä yhteisiä ja luuydintä. Nick hymyili. Hän tunne valitsimme hänen kätensä. Sun menemästä hänen jo sen hereillä pikkutunneille asti aamulla.

  "esi-? Ha, sinun pitäisi kuulla aivan luento he halusivat antaa sinulle! Se on surullinen, todella surullista. Ne viipymättä ilmoittanut minulle, Maya piti saada päätökseen, he ovat saaneet ansaitsemaansa kunniaa, kun he katosivat historiasta. Koska olet elivät, olen palannut syvin ympyrän kanssa helvettiin pikatilauksia löytää sinut. Jahtaa sinua pulaan vaikka johdattaa minut, maan ääriin asti. Se haluaisi nähdä, saitte fyysiseen oikeudenmukaisuuden voimat, jotka sulkevat nykymaailmassa. Kun kuolet, Älkääkä pettäkö itseänne, 000 kiroilee ja esi-et varmasti ja olen saattaa palata tapaamaan heidät itse oman väkivaltarikos anastaa vallan alaisuudessa, ja siitä tuli antiikin kings. Minusta on kunnia, Guatavita." Hän taipui kameraan.

  Hän tunsi hänet jalka liukua pois presidentin kaulassa.

  "makaat..."

  "minä olen? Olen tuhonnut laboratorion todistaa sen. Oh, ja tohtori muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen palautuisi." Nick päässeet maahan salamavalojen ja kyniminen on hiiltyneet vaatteita.

  "Tarkista. Minun täytyy vain Spec Ops duds my säännöllinen menekki? Nämä roasted kierteet ovat todiste siitä, että en valehtele. Haluan vain sattuvat olemaan erittäin onnekas mies." Hän winked on olla hykertelemättä, loihti hänen verta.

  Hän opiskeli häntä. Pukeutunut nyt Pseudomonas solanacearum (Smith) Smith -Spec Ops SWAT officer's vetimet ja bulletproof liivi, Mac10 krapulassa hänen olkapäiden, hän näytti huomattavasti enemmän uhka kuin hän näytti ennen.

  "Näyttää siltä, että olen hieman ongelmalliseen tilanteeseen. Minun on kai opeteltava tappaa sinut pysyvästi niin ei voi avata ovi, maadoituksen ja helvetti enää." Hän kääntää hänen leuassa. Jopa hänen kantapää, presidentti muistutti nauraa, mitä hän voisi kuulla.

  "Joopa joo, onnea. Tiedätte, miten he sanovat kolmannen kerran on charmia? Uh, se on kolme kertaa nyt ja olen yhä täällä." Nick kevyesti ja painilavaa ympäröivät polttava kuumuus naurua, joka teki hänen haluat urita miellyttävästi tärykalvoillasi hänet ulos.

  "Tämä ei ole viestin usurpers. Minulla ei ole aikaa. Se on viesti, herra puhemies. Pahoittelen sitä, että emme voi puhua kasvotusten, sir. Haluaisin esittää nykyiseen tilanteeseen. Mielestäni olemme koonneet riittävästi tietoja, jotta voidaan varmistaa oikeudellinen tilanne ennen Yhdistyneiden Kansakuntien kanssa. Olen varma, että voin vakuuttaa maailman puuttua asiaan ennen isäntää kuolleen esisekoitetu ja toimeentulon muodossa puhdasta kaaosta. Ripusta luja, herra puhemies. Apua on myös tulossa".

  Arvoisa tore vapaa, pelotellaan paljon vähemmän nyt kun aseistettuja vartijoita oli ottanut askeleen taaksepäin. Hän kierretty kiinni reidet ja Tarkistin ennen niin ylös.

  "hyvä jumala! Hän vain pienenä!"

  Nick naureskelleet meille kameraan.

  "Kyllä, sir. 18-vuotta vanha. Sotia käydään jokainen, joka on tarpeeksi rohkeutta lopettaa kiusaajia. Nyt kun olemme sanoneet, että tämä on minun vuoroni tehdä omalta osaltani. Siirryn puheenvuoron tohtori muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen, että hän voi kääntyä ministerit Yhdistyneiden kansakuntien suoraan tästä. Nick taipunut ja vaelsin. Muistuttaa jotenki
n faarao Ramseksen hänen bleach white lääkärin takki vei hänen tilalleen.

  "terveisiä ulkomaan meressä. Olen muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen, ja olin Pharaoh Egyptissä jo pitkään, jopa ennen Kristuksen syntymästä.

  Tiedän, että yleisten valtasivat on luultavasti kiireessä. Tarkoitan, että antiikin kuninkaita ja teini-ikäiset nousee ylös kuolleista mitään selitystä? Se olisi tarpeeksi hälytyksen kaikkein stouthearted soturi ja ohjauslevy erittäin ajattelijoita.

  Älä pelkää, vaikka lapset ja kaikkien valmistelutyötä. Olen juuri palannut manalasta riittävästi liikkumavaraa selittää teidän nykyisistä kriisitilanteista. Minulla on edessäni suutinosaakiertokankien, oma mummification ja olen valmis joutuvat elämään testit, verinäytteet, kudosten ja nesteiden aivopähkinät vahvistamaan, että olen todellakin täydellinen osuma DNA näillä hautaaminen." muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen jarruttanut kohteita.

  " tarvitsen turvalliseen kuljetukseen Eurooppaan, tällä saarella itse nuorten master Nicolas Avalon ja hänen veljensä Alex Prescott- tänne, poikani, joten voit olla valokuvattuja!" muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen viittoilin alexille, jotka astuivat kameran pukeutunut samaan kahvilan, Nick oli puki ylleen sarkapuvun ja että AR-15 harteillaan.

  "Strong lad, mistä tässä on kyse. Hän on ollut hälytyskeskusten kameran koko ajan, mutta oletan, että sinun täytyy nähdä hänen imagoonsa, joten voit helposti tunnistaa meitä, kun saavut kesäpäivä Meillä ei ole riittävä paettua ylönannettu ja purki linnoitus näet taaksemme. Mayojen kaappaaja nouseminen avaruuden täällä hetkeksi ja jotta ei kulu turhaan aikaa yrittäessään viranomaismääräysten edellyttämät ammattiryhmään.

  Meillä on hallussamme tieteellistä tutkimusta ja eri palautuisi laitteita purkamisessa, joka voi ilmaista koko asteikosta, Queen's juonen keinot sen torjumiseksi. Kemiallista yhdistettä, joka tunnetaan nykyisin nimellä Resheph seerumi, joka olisi välttämätöntä hänen World Wide kaataa.

 

‹ Prev