Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 43

by Josh Law


  Millaista discovery on erittäin luottamuksellinen eikä sitä saa luovuttaa tai välitetä tämän jälkeen. Vaarana on, että mahdolliset vieraat laboratorioissa osilla suojellaan laadimme täällä! Jos olet kuitenkin sitä mieltä, että siitä pitäisi olla keino suojella pyhyyttä ja riippumaton hallinto, älä epäröi auttaa meitä. Seuraamme taivaalla. Meillä on odottamassa."

  , kaikki kameran Syöttö kytkettiin pois. Guatavita hänen elokuva miehistö pakotti niiden tapaa varmuuskopioida generaattorit ja high-tech-laite palauttaa kuva uudelleen.

  "uskomaton" Guatavita hissed ja laskeutui lavalle, saartamiset useita hänen henkilökohtainen välittäjät, yksityinen kokous.

  Puhemies Pidäs! Paynen sat keskellä aseistautuneet miehet, käärimistä enemmän kuin mitä hän oli juuri kuin tämän kaappauksen.

  "hyvä jumala! Olemme valtapolitiikkansa päähän maailmaa!"

  Luku 7:

  Hän oli menossa eteenpäin kuolemaan. That's all, hän voisi ajatella, että hän ohjasi hänen kaverit pyrkivät tekemään strategisia asemia ja valmistellaan aluksia kuorinta kohtaan kuten hait pieneen kalaparvet. Ei ollut toivon kipinä hänen paitsi kameroiden kuvaa hänen päätösasiakirjassa, elävät värit.

  Sitten kamerat olivat hakata ja hänen poikansa kuolleena syntynyt valtava näyttö kiinnittää pehkujen yläpuolelle runsaus, pukeutuu kuin sotilas ja keskusteltuani rescue suunnitelmien kanssa.

  Elossa. Se muutti täysin merkitystä kaiken. Jos hän voisi nousta helvetistä kerran uhmata Guatavita, silloin hän voisi käsitellä muutamia raakalaiset kannelle.

  "Se on minun poika, Nicolas! Se on minun poika. Voitte siis nähdä, että hyvät kollegat? Saimme tästä säilytyslaatikossa. Se kattaa kaikki muut tanssi ja paras" Marilyn otti ohjat käsiinsä, ohjauspyörä rannikosta.

  Cuba hypähti ylös ja alas ja huusi ilosta kun Alex käveli näytöllä. Nick lähes olettaa näkevän häntä emerge kuolleista. Alex oli tossup. Hän oli armeijan geenejä, mutta se ei ole koskaan ollut testattu. Pojat osoittautuivat erottamattomia kuolemaan, hautaamiseen, ja ylösnousemisesta. Siellä hän seisoi, silmät väsynyt ja leuka korrelaatiokertoimen neliö pukeutuu kuin sotilas itse mutta elossa.

  "Ei voi olla totta! Tämä! Tämä…" hän katsoi minua sattuman varaan, jotka hymyilivät.

  "Katso, se? Ei ole mitään syytä itkeä..." Sally meni pikkutyttö sekä käärittyjen käsivarret hänen ympärilleen, sillä hän knelt, kansien sydäntä särkevästi iskuilta ja silkkaa iloa. Sitten hän tuli takaisin. Hän valtavaa hangaaria hänen jalat, hänen kanssaan nyrkillä täynnä kranaatteja.

  Okei, Boys are back in town! Osapuoli voi alkaa aidossa ympäristössä." Hän tarpeeksi whooped ravistella pintaan vesillä.

  Laivat olivat matkalla heille ahneutta venussimpukat kerää arvokkaita helmiä. Ne voidaan melkein tuntea taistelijat parvi pääajatuksesta, joista jokainen innokas naulata niitä maailmanlaajuisesta vapaakauppaopista.

  Cuba nappasi hänen kiikarikivääri. Hän korosti sitä liikkumavaraa, sillä hän oli löytänyt aiempien miehistön vaihteelle. Nojaa selkä rautateiden, hän skannattu on entistäkin tärkeämpää.

  "Marilyn, ettet ole gonna valitsemaani!"

  "Aseta se minua, tyttö."

  "forecastles ja sen lippulaivoista kullekin yritykselle…näyttäisi haluaisin kuulla jonkinlaisen hallintoneuvoston kussakin alukselle. Ellei I'm laukeaminen, mikä mielestäni ei (tarkoitan sitä, että meidän on mahdollisimman Whitehorse elävä todistus ja me kaikki näimme Pharaoh muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen televisiossa) jokaisen hallintoneuvoston koostuu edellisen maailman johtava terroria." Cuba vaan lähestymistavan, lähemmäksi.

  "johtajia, kuten kuka?"

  "Adolf Hitler."

  "Voi hyvä jumala."

  "Castro…Boleroja Villa…kaveri tätä osasinkin jo valmis panostamaan viimeinen kassa on Julius Caesar." Cuba kiertyy ympäri tarkastelemaan Marilyn. Hänen silmänsä olivat laaja, mutta hän hymyili. Hän oli valmiina kaikkeen. Ei ole väliä, että maailma oli tulossa eeppistä loppua. Hänen poika oli elossa ja he halusivat ainoastaan häntä.

  Okei, mutta meillä on kädet täynnä työtä. Hustle!" Marilyn hit kaasua. Ei ollut aikaa parannella sitä. Ne on ladattava, päätä pahkaa gunin aseet laulaen. Mitä olisi olisi. Hän toivoi, että mitä se merkitsee kaikkien kodin joulua...

  8 luku:

  Se oli tulossa takaisin vähän liian nopeasti molemmille käsitellä. He muistivat se samalla kaikki ne eivät johtaneet symmetria on nyt tilanteessa, joka oli johtanut niiden. Se on melkein kuin tulossa jatkoa. Putkijohdon kunkin muiden henki risteilee heidän tilanteensa ja antaa heille kullekin kaksi kertaa enemmän voimaa he tarvitsevat.

  Helvettiin. Miten niiden liian verottaa mielet käsitellä kuvia? He olivat jo valmistautuu sotaan, jossa he'd sekä lukumäärältään vahvempi vihollinen on tällaisia tapauksia.

  Nick keskeytetty keskellä kaivamaan eri suojauksen juoksuhaudoissa ulos Lab ashes. Hän opiskeli Alex on vastannut kohauttamalla valitellen hymy. Se oli hänen vikansa hän oli nähnyt varikolla. Hän saattoi roped hänet uhrautuva kuolemasta, vaikka hän olikin yksi oli vannonut puolustaa häntä viime vuosina. Alex hymyili, heitteli hänen lapio reikään ja meni hänen puolella.

  "Älä tee. Olemme tehneet sen, mikä meidän pitikin tehdä. Minulla oli mahdollisuus valita. Se ei ole teidän laillanne voineet minua."

  "Minä tiedän, mutta".

  "Ah, se ei ole mitään."

  Se oli enemmän, vaikka. Nämä rallit olivat vain tuijottaa toisiaan kuin huudot helvetistä tuli toistaen takaisinpäin sekä kansalaisten mielissä. Muistin eläessään nyt savuisen ilman, joka oli ollut niiden puolella.

  ~kuolema oli ottanut ne puuttuvat määrätietoisesti. Ne olivat liian huolissaan äkillinen tasavahvan pelikumppanin kesken aika kuluu, joka tuli vieritetään tunneleita, deep black stone Kallioon louhittu puoli vuoristoalueiden kiinnittämään huomiota heidän kehonsa. Nick näytti hänen oikealla Alex Näytät pirteämmältä ja läähättävän hänen vieressään. Hän kohotti ja välähti virheellisiä rohkea hymy. Oli selvää, mihin he ovat menossa.

  Siellä oli jonkinlainen hälinä on suun luolissa, Nick ei muista muusta kertoja manalasta. Sitten kerran hän ei uskaltanut päässeet näin lähellä Hell's ovet ennen trukin käynnistämistä. Vampire lepakoita kiljuin ja lensi cyclone muotoja kuten metsäpalojen chased ne miinat. Paetakseen jotain. Niin, ja tulen yleensä koskaan venytellä kielenvastaisesti Tääll㤠voit kallioita. Pimeään ja kierretyn metsä, jotka johtivat alas vaiheet surman suuhun.

  "Mitä luulet, mistä kohussa on kysymys? Huonosta palvelusta? Se on kauheaa, kun kaikki?" Nick väheksytä politiikassa on pitkitetty nauramaan. Alex painettu hänen nyrkki rintaa vasten.

  "Mielestäni ainoa tapa otamme selville, jos me käymään siellä, kamu." Hän grimaced. Hän ottaa yksi askel, kunnes Nick oli valmis. Nick minulla on aina ollut yksi heidät.

  Syvä henkäisy jonka pistää häntä, koska hän oli hengittää Nineveh ashes ja sodomassa's suolaa kaikki samaan hengenvetoon, Nick otettiin askel eteenpäin. Alex veti häntä, jotka etsivät tutkintotodistuksineen sijalla hänen varsi pysymään rinnallaan. Hän hyppäsi kädet, jopa kuivuudesta ja jauhettujen pölyä, joka ympäröi johanneksenleivän puu juuret. Kädet, kiristi häntä heti perään.

  "Olkaa hyvä! Hän ei pitänyt häntä! Hän ei! Meidän paranoiaa vain tuhat kertaa uudelleen yhtä armoton!" ruumiista voice farcin sieppaamien kuin kädet alkoi juurta jaksaen. Nick heilahdellut hänen boot korkolaput niitä ja vetää Alex takaisin.

  "palata sinne koukkimaan kohtalon! Kerro hänelle, että tällä kertaa olen. Saatoin mitä se hullu chick tarkoitti!" Nick jäi tuijottamaan. Alex katseli häntä hämmästyneenä.

  Odota, tiedät käsiin? Ja teidän kädet ovat puhuneet aikaisemmin? Kädet ovat huulet kiinnitetty? Mitä?" Alexin tukkansa oli pysyvä.

  "Ah, se on vain kohtalon. Hän burrows, puut kuin mole tai jotain vastaavaa. Hän tykkää haparoimaan ihmisten jalkoihin. Ei hätää, hän on koskaan pyrkinyt hanhi minua korkeampi kuin oma shown." Nick käännetty tarkastelemaan tunnelit
uudelleen.

  "No, mitä mieltä olette siitä? Olisi vaarana helvetti tietää totuuden siitä, mitä on tapahtumassa uudelleen ylös?"

  "Jos olet sitä mieltä, että pääsemme asiassa löytää keinon varoittaa muita sinne takaisin, ja olen peli." Alex shot syyttävä silmäyksen maailmanvalloitusta tunneli kohtalosta oli jättänyt jälkeensä.

  "Tule sitten veljeni. Luulisin, että ainoa tapa toteuttaa tämä on saada puolelleen."

  He menivät paahtavan kuumuuden helpottaessa ovet ja jäädytti silmät leveä. Viimeinen asia, jota he kehittivät odotettu helvetissä oli vettä! Soimme sille oli saastainen musta vettä, mutta se ohjasi hiukan alaspäin hiukan hermostuneeksi suusta, luolat.

  "jäissä. Se on lähellä sulavan jään lämpötilaa…" Nick nojannut päätäsi lähellä ja jumissa sormen.

  "kaikki on!" Alex kynteni hänen mahdollisuuksiaan ja huomautti. Pikku purot kultaa verenlasku vapaa, nousee niiden nilkat ja jäätiköiden ympärillään kuten mansetit tuskaa joka oli sanoinkuvaamaton. He eivät myöskään voineet huutaa tai kaihdeta, koska he törmäsivät yhtäkkiä liian kylmä ja hengästynyt.

  Äänivalitsin rajanvetoa pimeydestä. He eivät myöskään voineet ymmärtää sitä. Pohjoisen talvihiekoituksen osalta hampaansa, ne on päässyt lähemmäs.

  "Go back! Go back! Ei ole tulossa…hän on täällä, joka tappoi hänen oman kansakunta. Hän on täällä, joka odottaa sinua pelastamaan pelastettaisiin kadotuksesta..."

  "anteeksi, en näyttävät palomiehen?" Nick kehrätty ympyrää etsitkö lähde äänellä.

  "Totta!" Alex peräytynyt. Nick käännettynä.

  Polku, joka johti Hell oli kudottu miljardeja, ohjuspuolustusjärjestelmän technicolored, käärmeitä, jauhautuneita toisilleen kuin lypsylehmien ruokintaan, ruoho. Oman poison valtavaa hangaaria niitä ja savu tihkua niiden elinten kanssa. Niiden luikertelee oli vaikea se värisee hieman seinistä, joten halkeamien, Cliff's hiilen seinät.

  "Knock, kolhi! Mitä? Joo, tuholaistorjunta. Kuka hän on nainen näyttää joitakin tuhoeläimet poistamisessa. Tiedoksi, että laskuttavat ylimääräistä käärmeitä!" Nick potki pimeyteen. Hänen sylkeä välittömästi haihtunut. Se oli saada kuumemmaksi, kuivain, tai äärettömän paljon synkempi tällä tavalla.

  Kammion he saapuivat oli puhdasta kultaa. Seinillä ja katossa oli ohjuspuolustusjärjestelmän, tiheän ilmatorjuntatulen keskellä pesiin, kuhisee kirkkaan keltainen musta raidallinen tiheän ilmatorjuntatulen keskellä, joita kukin koko housecats.

  Siellä valtaistuimelle, hunaja kiteytyy intensiivisen violetin värissä hehkuvaan sat on queen antiikin mayojen yllään. He voisivat kertoa hänen sopivuussääntöjä ja lausekkeen, jonka hän oli itse asiassa kuningatar, ja siitä tuli antiikin maailman sivistyksen keskus eikä visailupeli luotiin Guatavita tavoin.

  "tervehdys, Master Jaguar ja hänen varusteensa. Nyt voit siirtyä suoraan liiketoimintaa.

  Oma jälkeläinen on lähettänyt sinulle saada minut helvetistä ylös. Hän uskoo voin kertoa teille, että hautaaminen, jotta hän voi käyttää Resheph poison palauttaakseni mieliin minua haudasta, jotta voin olla regent advisor on tuonut Maya." Kuningatar noussut ylös onnistuneella kaappauksella. Tytön ruumis oli käsitelty kuplivien iskee.

  "Ohoh! Nainen, olet rehellisesti en aio mennä läpi, Nick taipunut yli nauramaan. Hän näytti jälleen Alex, jotka kevyesti.

  "Älä katsokaa minua. Tulossa täällä ideasi."

  Kuningatar nodded.

  "Oho, olet väärässä. Minulla ei ole aikomustakaan toiveeseen, että Charles Bishop Weylandin's rukousta. Rohkaistuttava tuomitut vangista tuomittiin helvettiin, metsäpalojen torjunta on säädetty rangaistavaksi teoksi omien tuomio.

  Olen Red Queen muinaisen Maya. Hävittäjä maassa. Minun pitäisi nousta taas, että poistaisin maadoitus takaisin paikalleen. Tällöin lihakseen särönä suhteissa kohtalo ellei he löysivät tien paratiisiin, joka on ainoastaan Kristuksen tieltä. Hänen kuolettava silmät putosi Nick ja hän niellä.

  "Odota. She's perustellaan imperiumiasi, mutta haluat pysäyttää hänet?"

  "Maya oli tullut turmeltunut. Meidän olisi pitänyt saattaa päätökseen. Se on parempi, ettemme kasvaisi jälleen. Olen syistä. Valtakuntaa hallitsevasta mustasta velhosta meillä ei ole aikaa käsitellä niitä. Meidän on ryhdyttävä sangen hyvin, jos haluamme estää kansalleni uusien ulos helvettiin.

  Nyt, joitakin keskeisen epäpyhä kuollut hän on jo tehnyt pois täyttämään hänen dark tavoitteita. On salaisuuksia täällä syvä, että hän ei ole pääsyä, koska hän ei pysty kommunikoimaan minulle kasvot, ainoastaan rukouksia, joita en voi palauttaa suoraa vastausta, koska kaivosaluksen viestintäjärjestelmä käyrät helvetissä." Red Queen keskeytetty, opiskelu.

  "Sinulla ei ole aidosti Jaguar, sen jälkeen kun nuorten mestari. Ainoastaan hänen tarkoituksiin tai jopa minun. Villi kissa yön ei ole muuta commander mutta itseänsä."

  "Ei voitu täysin samaa mieltä sisko. Mikä on suunnitelma?" Nick tarkastellut Alex oli huolestuneina läiskiminen massiivisen tiheän ilmatorjuntatulen keskellä hänen avoin taskukoossa.

  "lääkärin elossa saarelta laboratoriossa voit tuhota. Hän elvyttää sekä sinulle pian. Se, miksi en kiirehtinyt asiaa tulla Hell's partaalla ja toimitamme viestini." Hän vetäisty rullan pergamentti hänen vyötäröllä ja sekava lähemmäksi heitä molempia.

  My Charles Bishop Weylandin haluaa palauttaakseni mieliin sai minut miettimään, että haluaisin mielelläni näyttää hänelle missä oviaukkoon mitoista, joita usein kutsutaan Bermudan kolmioon. Hän toivoi, että oviaukkoon kaupankäynnin välinen ulottuvuus on ikivanha valtakunta, modernia maailmaa, ja siitä tuli antiikin masters, asui seitsemän taivaassa. Jos hän ei löydä sitä, voiko hän käyttää hänen science korjata se, niin hän on matkalla, joka toimii koko kuoleman ja käyttöaika ja kaikki henkeä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän voisi tässä suhteessa olla kuningatar, kaikki mitat. Kuningatar maailmankaikkeuden." Red Queen nauroit niin ikään kuin se kuulosti täysin naurettava hänen omassa korville.

  "Se on varsin kunnianhimoinen. Te tiedätte, että olen aina halunnut olla insinööri, kun vartuin aikuiseksi. I guess I parasta aloittaa lyömällä kirjoja, joten voin rebuild planeetan, kun saamme tehdä häntä." Alex rubbed kuononsa.

  "Otan itselleni metafyysisen tieteelliseen tietoon, ja siitä tuli antiikin maailman sivistyksen keskus, teitä molempia. Kun kotikoodaajien aikakauteen, vain joitakin päiviä alatte muistaa kaikkea sitä, mitä me täällä. Sitten tietää, miten avaa ja sulje oviaukkoon ja vain te tiedätte sen. Siitä syystä, että alusten päälliköt." Hän avasi selaaminen ja viittoilin heille lähellä.

  ~paluu esillä tässä mielessä kaksi veljestä opiskeli toisiaan.

  "Kun luulet niin, muistamme, että meheviä riitoja peli vaihtaja?" Nick armosta nuolit hänen mielessään, kyse ei olisi aikaa.

  "I guess, jolloin meidän on?" Alex kohotti. Meillä oli Taustahurina ei enää häiritse moottoreiden heidän päälleen.

  Taistelu oli alkanut.

  Look out boys! Vieraat ovat täällä! Juuri oikeaan aikaan, sillä tea! Oh, sinun täytyy olla välittämättä englantilaiset teräviin hoksottimiinsa. Olin opettanut englantia ja moderneissa murre viipymättä tohtori nopeita ja pelkään, että olen saanut joitakin hänen kummallisesta ilmauksissa!" muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen tuli langattomilla takakaiuttimilla beach, teetä potin . Tämä on raketinheitin lähellä hänen jalkansa löivät hänet ilman halki, hänet lentämään pojille, ja hänen teetä.

  "Totta, joten alkuun pois kuuma ja raskas, Yeah?" muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen sat. Pojat rolled over vatsansa, koulutuksen konetuliaseita, horisonttiin.

  "Tervetuloa taisteluhaudoissa ja ansioitunut studiofaarao. Tulette huomaamaan, että elämä on kuin Disney Maailma, kun kyse on todella hauskaa!" Nick n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä, valmistautuvat syyttämään pian itsensä lentokoneeseen tore selata puurakennetta.

  Luku 9:

  Cuba oli laittanut alexin todellinen äiti poissa mielestä, pian sen jälkeen, kun hänen toinen kuolema ku
ten kuvat oli liian kivuliasta. Mutta hänen muistoaan tuli kiirehtimättä takaisin hänen tähän hetkeen, sillä hän muistutettiin siitä, kuinka resurrection oli todella muuttaa häntä. Oli tekniikka parantaa joitakin? Sulokas big pahikset menneisyyteen nosteta, steroidit tässä uudessa maailmassa?

  Se ei ollut kauan ennen kuin ne olivat alle. 10 maailman väkirikkaimman valtion aluksia, liiketiedot lähellä, niin runkojaan puhdistavista aluksista painettu ne vedestä ja pidetään pieni Jaguar keskellä loistavan kultaisen munan on nest terästä.

  Turvaovea cuba hänen kivääri niin ihmiset tulivat kaadetaan minimaalisen kannella. Hän tunsi hiuksensa kantaa, kun hän huomasi ne kuluvat natsien. Niiden takana oli Adolf Hitler kaikkia ihmisiä.

  Hän smirked hänen pöytänsä viiksetön tavaramerkki. Hänen silmänsä palaneet, kuten Hell's. Hän on nielty, muistaa tämä kaveri oli kauheasti blond untuvikoille. Ajatus, että Adolf Hitler todella voitaisiin tarkistaa pois ei ole pelkästään oudoimpiin kuuluva asia, hän olisi voinut koskaan väkinäiseltä vaan myös vatsassa selkäpiitä karmiva.

  Hän ei maininnut mitään. Hänellä ei ollut. Hänen läsnäolonsa oli riittävän hänen selkärankaa, erityisesti. Silti jotkut kipinä rohkeus, joka levisi hänen oceanic, mahtava aaltoa. Hän heitteli hänen kivääri koko pakan ja antamalla sen ääntä. Päästä hänen boot, hän taiteili bowie knife hän esiintyisi tupessa häntä nilkkaan.

  "Leipzigissä tavataan!! Olen enimmäkseen kuva ei puhu englantia. Ehkä haluat tehdä? Muutenkin, you like this knife? Se oli minun daddy. Kovimmat meinasi päästä itku ikinä karvaisen. Haluan vain vedä vauva, kun tavaraa on todella olemassa. Luulisin, että jonakin päivänä meet you on päivä, on aika heiluttaa laintauluja Virginia uudelleen." Hän smirked. Hän nodded hitaasti ja laajennettu käsi erääseen hänen ylösnoussut kenraaleja.

  Mies tuottaa sello ja avata sen. Cuba huulille kiertyy sekaannusta. Hitler ponnahtanut hänen knuckles ja laajennetut käsi tupla glaive-battle-ax.

 

‹ Prev