Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 54
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 54

by Josh Law


  Zijn mannen hadden zich nooit afgevraagd hij vóór. Nu hoorde ik voor hem te heroverwegen, ploegen, hun weg naar de rails.

  "Pappi!" Le Peyo's arms uithaalde uit en hij trachtte te duiken vanaf de boot maar Brandon betrapt hem rond de taille.

  "Cipriano!" Marilyn bijna gewipt uit de neus van het schip. Zij vond dat Renee haar en trek haar rug.

  Het jacht werd in het water, wachtend op de vangst op haspel. Ze zijn allemaal keken verbijsterd als een net naar beneden kwam, hauled Cipriano in het schip, en de boot uit verschillende rookbommen maken zichzelf onzichtbaar in de nevel.

  Er zouden geen tracking hem nu. Geen koortsachtige poging tot redding. Hij was verdwenen. Was het niet voor zijn offer, Tito jongens hebben mogelijk hun opstand hier en nu in een poging om hun uitrukken bounty gratis.

  Marilyn dienen verzoek. Hij had geprobeerd haar zeggen iets. Ze kon voelen. Het was op het puntje van zijn tong. Maar wat? Wat had die laatste blik betekende?

  Nu zou ze nooit weten.

  "Marilyn?" Renee haar vriend, wacht geduldig op orders. Haar bek was omgeslagen. Gelet zoveel verloren, degenen die aanwezig waren werden gezworen volgen haar. Iemand moet zijn om de dingen die zij een warm hart toedraagt. Zij zou proberen te koop vrijheid nu ze had niets meer te verliezen.

  Als ze mislukt, dan tenminste een laatste verhaal aan de wereld delen via het kampvuur members van de vernietiging ervan.

  Hoofdstuk 5:

  Er was een kunst te worden herboren. Hij had niet beheerst.

  Zijn eerste bewuste gevoel was dat van zijn broer het bloed door hem samen met zijn eigen. Hij kan de scheiding, maar kon er niet de vinger op hoe. Het was een dubbel bewustzijn, het leven van zijn broer door zijn hersenen. Zijn ogen vlogen open en ze zagen aan beide zijden van de kamer alsof zijn perifere visie had een volledige weergave camera voor de achterkant van zijn hoofd.

  Nick nam diep adem en voelde zijn broer longen bewegen onvrijwillig. Alex schrikt. Dit was onmogelijk.

  "Je hebt gewekt. Goed werk, jongens." Voor een moment, ze voelden beiden paniek in elk van de andere bloedcirculatiebeperkende ladekasten. De stem was een nieuw exemplaar, dat wel.

  "Vrees niet, Dr. Swift is eindelijk definitief voorbij. U jongens, hoor. Nee, ik begreep dat u uit de as. Het kostte me uren, maar deze faciliteit heeft alles." De mannelijke spreker intrede van een metalen voorwerp. Nick kon zien in vervaagde kleuren. De man hele lichaam leek te verbranden, kokende goud in het zonlicht.

  "Easy, Nicky. Het is gewoon uw ogen passen zich aan aan de dosis Resheph serum gaf ik u. Dat is wat de goede dokter omgedoopt in Prescott1 serum nadat hij begon een praatje met proefpersoon dierlijk bloed. De naam komt van een heidense god van dood en pestilentie omdat hij geloofde dat het zou het meest weaponizable farmaceutische die ooit is geproduceerd. Het is een wonder drug in werkelijkheid. Ik gebruikte een dosis met Eagle's DNA vermengd met haar structuur te reconstrueren uw visie als uw gezicht was beschadigd wanneer de blast nam." De man stapte rond de dubbele stoeltjeslift dat Nick en Alex was vastgebonden.

  Hij scheen een fel blauw licht rechtstreeks via Nick's ogen. Alex ontweken als hij zich zowel van hun visie duidelijk.

  Nick geslikt. Hij voelde Alex's handen twitch alsof hij spook ledematen. De man glimlachte.

  "Hello, Nicolas. Ik ben farao Ramses."

  "Net als de oude koning van Egypte?" Nick's keel voelde alsof hij gargled schuurpapier. Hij kreunde en probeerde te zitten.

  "Nee, niet graag. Ik was de koning van Egypte, Once upon a time." Hij glimlachte als Nick's ogen gingen wijd.

  "Nice to know u bent niet de enige die potain van uw graf tegen uw wil, mijn jongen. Blijkbaar is voor u, dit is de derde keer. Alex, hoe voel je je? Dit is uw eerste bezoek van het konijnenhol, dus ik hoor. Ik had de moeilijkste tijd reconstrueren." farao Ramses leunde rond Nick te kijken Alex aan de andere kant van de rug-aan-rug metallic tandarts stoel.

  "Ik bel je terug." Alex schudde zijn hoofd, probeert om zijn gedachten. Dood koesterde zoals slapen op de bodem van zevenenveertig ijzeren dozen. Benauwd, zwaar en vermoeiend.

  "Ik had een geweldige wetenschappelijke doorbraak met je jongens. Herrees me voor mijn kennis van oude Egyptische geneeskunde, weet je wel. Ik ben me bewust van wat ze leren op school, maar je zult verbaasd staan hoeveel geschiedenis uw geleerden zijn verkeerd. Hoeveel meer geavanceerde mijn maatschappij was dan uw intellectuelen erkennen voor!" Hij chuckled en zat op zijn kruk, vooruit rollen voor de studie van de katheters die hij had aangebracht in elk van de borstkas de naald in de brachiocephalic aderen. Hij had veel buizen met bloed over elkaars slagaders en haarvaten als dual stolling had plaatsgevonden voor de tweede keer in hun leven.

  "Het medicijn kunt zien is eigenlijk wat veroorzaakt de bloedmonsters' dual coagulatie. Zie, Wanneer Prescott 1 combineert met anomalieën in eagle bloed ontstaat een snelle toename van de springende genen van je hersenen. Springende genen, jongens, zijn uw 'springerig genen'. Ze stappen genomen om omhoog en omlaag door de wever verzorgt uw DNA's double helix, waardoor een kleermaker's aanpassingen precies waar u ze nodig heeft. Dat werkte heel goed wanneer u beiden nodig om een hetero-neurogenic osmose als ik bel. In gewoon Nederlands, jongens, ik gebruikte deze springende genen die het medicijn wakker om een soort kalibreer je DNA om elkaars gelijke en verschillende genen (broers) omhoog en omlaag elkaars DNA te reconstrueren uw cellen." De dokter zwaaide zijn handen geeft uw presentatiesysteem.

  "Als linksen mensen?" Alex een wenkbrauw. Hij voelde Nick's lippen twist in een glimlach, hoewel hij niet kon zien gebeuren.

  "Yeah, I don't get it. Zijn we gonna be getest?" Nick probeerde te bewegen zijn handen. De actie die alle Alex's vingers jeuk.

  "Okay, ik heb u dit. Jullie beiden herinneren wat opgeslagen hebt in Durango, ja? Een urgentieprocedure die ervoor zorgde dat de neurotransmitters te kalibreren en reageren direct met een symmetrische waarde aan elkaar. Als symbiose in het wild. Uw bloedsuiker samengevoegd en uw instellingen medewerking te genezen snel genoeg dat je kon leven."

  "Ja, ik heb al aced, Doc." Nick probeerde te gaan zitten. Alex winced aan de beklemmende pijn voelde hij zich in Nick's terug die zijn broer gemak terug naar plat tegen de opgekrikte stoel.

  "Okay, nou het ging zoiets. Ik was in de verste bewaarcel van deze godverlaten faciliteit, indien die blast afging. Ik was nog nooit in maanden. In feite was ik nooit echt vrij van de kamer waar ze mijn omgezet mummificatie in een achteruitversnelling necrose daadwerkelijk genezing en self-ontsmettings cadaver. Anyway, ik netheidprobleem bovenbil te vinden de hele plaats molens, de dokter dood, en je jongens liggen in verschillende stukken over de werf.

  Schokkend, dit was ongeveer drie dagen geleden. Een wonderbaarlijke doorbraak, dit is. Tegen mezelf gezegd, "farao Ramses, je bent helemaal alleen op een god-forsaken eiland met niets dan de dood u gezelschap te houden en misschien wel erg uitgebreid maar beschadigde wetenschappelijk materiaal om mee te spelen.' van complete verveling ik voerde een aantal tests. U waren broers! Ik dacht bij mezelf, 'farao Ramses! Geweldig! Nu kunt u proberen om te zien wat je al afvragen over wanneer de arts met u de close-up beelden van de Resheph's effecten", nietwaar? Okay, so I verstopt u beiden in deze machine, oorspronkelijk gebruikt op eeneiige-sorry, identieke tweeling-apen." De dokter gepaced rond de stoel, flips computermonitors waaruit allerlei medische gegevens ze hadden geen idee hoe te lezen.

  "voila! Dit betekent niet alleen een nieuwe apparatuur, wanneer die wordt gevoed door een Resheph druppelen, dezelfde functie hebben als de prototypes die opgeslagen je Turkije terug in Durango, upgrades aan de nth degree. Eigenlijk zou ik kunnen observeren met advanced video graphic technology - eigenlijk is het gewoon een super video game en elektro-magnetische telekinesis (sorry, kortom, het is een head set waarmee mijn brainwaves elektronische impuls naar doorklikken uw hersengolven aan gezonde activiteiten die lijken op mijn eigen) naar uw eigen neurologische make-up (uw craniums nog heel, ik schepte ze op diner platters, FYI) en klaar is kees ik had uw lichamen in de reageerbuis te beginnen met medewerking van gene jump tussen u beiden en reconstrueren uw gehele
lichamen." De dokter lachte. Nick en Alex nog niet helemaal begrijpen.

  "Okay, dus we overleden en waren als legpuzzels en je gebruikt een aantal magic drug en apparatuur hier in de Psych keuken om ons weer samen?" Alex's ogen overgestoken.

  "Nou, ja, maar de ultieme machine die ik had was zowel van uw hart kloppen als één geheel. Het was gewoon prachtig. Het was alsof de ontwikkeling van identieke tweelingen in z'n achteruit, maar breien hebt bij een nauwere chemische verbinding. Artwork, boys" farao Ramses vetvlek behandeld het zweet van zijn voorhoofd met een blauwe doek handdoek, echt enthousiast over alles wat hij had meegemaakt.

  Nick glimlachte bij het wonder voor even. Toen hij uitgepraat tegen zijn beperkingen.

  "wacht! Zeg je het is alweer dagen?!"

  "Nou, ja, jonge meester. Oi! Kalm nu! Ik begrijp dat uw gezin op de frontlinie, maar je zult moeten voorzichtig worden verwijderd van deze machines te voorkomen u beiden te tappen." De dokter geschud om zijn werk te beginnen.

  "Pfff, dus in de tussentijd, Nick, kunnen we wel een plan." Alex zijn ademhaling. Hij hoefde niet te denken aan de wielen draaien in zijn broer's brain. Hij voelde zijn wielen draaien tegen zijn eigen spreekwoordelijke wielen door de aard van dit verschijnsel.

  "Een medisch onderzoeker met geheugen wissen van zijn geboortestad Ancient Egypt, nietwaar? Als we konden aantonen dat het verhaal, stuur hem als bewijs van de Verenigde Naties of de NAVO, kunnen we misschien krijg je grote sponsors!" Nick probeerde te draaien om te kijken naar zijn broer. Alex lachte.

  "verwacht niet gratis, bro. Hey, farao Ramses, hoop je hebt een gouden sarcofaag in uw bezit en sommige zoals weird little idol kijken dingen die u alleen kon uitleggen…" Het was een grap. Alex leunde met zijn hoofd terug te staren naar het plafond nog overtuigd was dit een soort zuur maken.

  "Zeg! Ik ben het eigenlijk ook. Waarom vraagt u?"

  "Oh, dit blijft gewoon beter." Nick knapte zijn vingers, waardoor Alex snap het zijne. Hun fool hardy plan misschien wel mogelijkheid. Nu een manier vinden om uit dit eiland…

  Hoofdstuk 6:

  Alle ogen op de hemel werden getraind. Dat was de zwartste dag in Amerikaanse geschiedenis en het zou goed zijn de laatste, zo niet voor de kleine groep van rebellen die scharen in de haven.

  Ze stond in de zon, bovenop de enorme la goud ze gebouwd voor haar en is omgeven door vele vlammende blikken van gif dat bewaard U.S. Federal Agents at Bay. Het was het hoogtepunt van haar macht. Ze was Senator Kelly York niet meer. Niet meer heeft zij zich dan arme Braziliaanse immigrant steeds een Amerikaans staatsburger en opkomt voor de ratificatie van zwak recht. Nu was zij de koningin van Amerika. Ze regeerden de grauwe Noordpool naar de tip van de Zuidamerikaanse kust. Hawaï naar New York City. Zij was de grote heerser van nieuwe Maya en vandaag was haar kroning.

  De death's Head was in haar ene hand en ze hield een levende parrot in de andere. Haar jurk werd gemaakt van massief goud en ze droeg een mandje met vers fruit op haar hoofd. De nieuwe Maya grondwet zat op een podium open voor haar. Zij was de voorbode van de dood. De brenger van het leven. Gever van goud. Wie wil er nou zo dom om zich te verzetten tegen haar?

  De familie van Nicolas Avalon, natuurlijk.

  Over de vele eeuwen die hij had genomen voor deze staatsgreep worden bediend, hoe kon dit kleine groepje rebellen worden complicatie er zoveel? Niet waren mieren onder haar hielen nu? Slechts een kleine groep vluchtelingen, een stervende vogel's piepten overvleugeld door het lied van Leeuwen?

  Met haar voet goed op de achterkant van het hoofd, was ze de machtigste mens momenteel lopen de Aarde? Dit was niets. Ze waren klein plantje van gras dat zou sterven in de hitte van de zon.

  Ze nam diep adem te beginnen met haar toespraak. Een legioen host van camera's afgestemd op het hacken van elke nieuwsdienst zowel grote als kleine over de hele planeet gezet om haar te zien. De monitoren hadden vol uitzicht op haar. De wereld zou zien haar ster stijgen in het westen en haar voorvaderen trots.

  Haar woorden zou nooit laat haar lippen. Er is een onderstroom van blauw licht in het hoofd scherm van de monitor. Ze begon te flikkeren en foto uitgesneden.

  "What the hell? Get visual on me! Wat is er gaande? Ik heb iemands hoofd." Guatavita stomped de voet die op de President's schedel en hij kreunde.

  Alleen dan beeld flitste weer aan. Het was niet haar eigen beeld zag ze. Zij hulp hijgde. Het was Nicolas Avalon permanent in het midden van Waker's Island. Of wat er nog van rest.

  "Groeten uit het zuiden van de Stille Oceaan. Ik hebt afgestemd op te zeggen: "God Save the Queen', maar nu ik er zo over nadenk, madame la Marquise, ik geloof eigenlijk niet dat God je te besparen." Hij maakte en vouwde zijn armen.

  "Wat is dit? Als een gigantische Skype channeling? Doe mij een microfoon! Ik zal dit stukje prullenbak terug waar hij thuishoort." Ze roerei als ze verstopt haar in audio-feeds.

  "Oh! Nicky! Goede van Jaguar aan de rechtbank."

  "Ah, zou ik moeten instemmen. Als je bedenkt dat ik moest blazen mezelf en een lab terug naar de hel en klim dan voor de derde keer dit jaar om deze uitstraling!" Hij schudde zelf. Ze voelde haar gezicht steeds koud.

  "Zie, Ik wist wel dat je de macht had. Wat dacht je van mijn voorouders? Heeft u een bericht dat u wilt delen met de wereld voordat we beginnen met onze glorieuze eeuwige rijk?" Guatavita gedwongen haar parelwitte tot een pijnlijke glimlach. Als ze gewoon blijven spelen om de kaarten aan haar voordeel kon ze haar bewakers in paniek raken. Ze waren jong en naïef. Het idee van deze Frankenstein wapen dat leek te stijgen uit de hel zo vaak als hij blij nog steeds doodsbang om gezamenlijke en beenmerg. Nick glimlachte. Ze voelde de macht van haar handen. De zon op haar reeds in zijn vroege ochtenduren.

  "Uw vaderen? Ha, je had moeten horen van lecture ze wilden u geven! Het is triest, echt triest. Ze onmiddellijk vertelde me dat Maya moest. Dat ze kregen wat ze verdienden als ze verdwenen uit de geschiedenis. Want je hebt geleefd alsof ze er, ik ben terug uit de diepste kring van de hel met express bestellingen u te vinden. De jacht op je neer, zelfs als dat brengt me tot de einden der aarde. Ze willen voor mij tot ziens op een fysieke justitie door de krachten die de wereld van vandaag. Als je doodgaat, en laten we ons niet vergissen, door de duizend vervloekingen van uw voorouders die u zeker zult, dan ben ik om u te begeleiden naar hen ontmoet mezelf voor uw misdaad van de geopperde gezag van de oude koningen. Ik beschouw het als een eer Guatavita." Hij boog naar de camera.

  Ze voelde haar mond glijden de President's nek.

  "Je liegen…"

  "ben ik? Ik heb deze vernietigd lab te bewijzen. Oh, en Dr. farao Ramses gered." Nick bereikt de grond uit camera en geplukt van een set verkoold kleding.

  "Check it. U denkt dat ik net heb Spec Ops flops op mijn regelmatige afzet? Deze gebrande threads zijn het bewijs dat ik niet te liegen. Ik zomaar een zeer gelukkig man." Hij winked met een grinniken dat bevroor haar bloed.

  Ze studeerde hij. Nu gekleed in voornoemde Spec Ops SWAT officer's kledij en kogelvrij vest, met een Mac10 hing over zijn schouders, hij leek veel groter gevaar dan had hij leek.

  "lijkt mij een beetje in een dilemma. Ik veronderstel ik u te doden in een permanente manier zodat u de deur niet openen tussen aarde en hel meer." Ze gekanteld haar kin naar het licht. Zelfs onder haar hiel, de President was lachen wat hij hoorde.

  "Yeah, Good luck. Ze zeggen wel eens dat de derde keer is de Charme? Uh, het is al drie keer geweest en ik ben nog hier." Nick haalde met keihard gelach dat maakte haar wilt guts haar trommelvliezen.

  "Dit is geen boodschap aan overweldigers. Ik heb geen tijd voor jou. Dit is een boodschap voor Mr. President. Mijn excuses dat we can't speak face to face, sir. Ik wil graag reageren op uw huidige situatie. Ik meen te hebben verzameld over onvoldoende gegevens om een legitieme zaak voor de Verenigde Naties. Ik vertrouw erop dat ik ertoe zullen kunnen overhalen de wereld in te grijpen voordat de gastheren van de dode vermengen met de levende vorm pure chaos. Hang tough, mijnheer de Voorzitter. Hulp is onderweg."

  De Voorzitter tore gratis, geïntimideerd veel minder nu de gewapende bewakers had een stap terug. Hij twi
sted op gehurkt zijn en keek op het scherm.

  "Goede God! Hij is gewoon een jongen!"

  Nick glimlachte bij de camera.

  "Ja, meneer. 18 jaar oud om precies te zijn. Oorlogen worden door wie heeft het lef om pestkoppen. Nu gezegd dat dit mijn beurt om mijn deel. Ik zal het woord aan Dr. farao Ramses, dat hij zich richten tot de ministers van de Verenigde Naties rechtstreeks vanuit deze feed." Nick boog en liep buiten beeld. Farao ramses in zijn bleekwater witte physician's jas nam zijn plaats.

  "Groeten uit een vreemde oceaan. Ik ben farao Ramses en ik was Farao in Egypte, lang geleden, nog voor de geboorte van Christus.

  Ik weet dat de bevolking is waarschijnlijk in een staat van paniek. Ik bedoel, oude koningen en tieners die opstijgt uit de doden zonder uitleg? zou volstaan om alarm zelfs de meest stouthearted warrior en klankbord de grootste denkers.

  Vrees niet , kinderen van all my tomorrows. Ik ben net terug uit de Onderwereld met voldoende middelen uit te leggen naar je huidige crisissen. Ik heb hier de sluier van mijn mummificatie en ben bereid te worden onderworpen aan tests op levende dieren van mijn bloedmonsters, weefsel en cerebrale vloeistoffen om te bevestigen dat ik inderdaad niet de exacte match van het DNA gevonden in deze begraving omhulsels." farao Ramses hield de punten liet hij zien.

  " zal ik veilig transport naar Europa vanuit dit eiland voor mezelf, jonge meester Nicolas Avalon en zijn broer Alex Prescott- komen hier, zoon, dus je kunt niet gefotografeerd!" farao Ramses roseetje aan Alex die opgetrapt camera dragen hetzelfde militair uniform dat Nick had uit de kast en een AR-15 op zijn schouders.

  "sterke jongen, deze. Hij bewaakt de camera deze hele tijd, maar ik veronderstel dat je moet zien zijn beeld zodat u probleemloos erkennen als je ons komen om ons op te halen. Wij hebben geen voldoende middelen van de zomerhitte forsaken en gesloopt vesting ziet u achter ons. De Maya geweldenaar is vergelding zal hier kort en er kan dus geen verspilde tijd trachten te verschaffen die een ambacht.

 

‹ Prev