Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 102
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 102

by Josh Law

"Oh, böylece siz beni tehdit, Nicolas. Ve Gitmemek Maya yol ve anne, merkezi bir zehirlenme trap'I, ateşleme yüklü.. Siz şımarık!"

  "şımarık. Biliyorum, tam olarak ne ben bunu".

  Nick açık yaklaşık yüz Bacardi kim durdu, onun yüz basılı, Gate, zar zor alımını , urge kusmaya çalışmayın.

  "bir yolu var, bana çarpışma tabii, üfleme bir laboratuvar, Cehennem?"

  "Siz bana bunu, Nicky…girerim ben tırmanış bu aptal şey!" Bacardi, mücadele yetmiyor, güçlü. Nick kapanıyorlardı ve ulaşıldığında, çubukları çekerken onun omuzlar, masaj parmakları.

  "Birisinin lazım arkasında durun. Bir süre bomba çalışmayacağı, alıcı farkında zaten. Birileri, onu tutun kadar paket sarılmış ve birileri, blow, sigorta...

  I've Got için dünya mess biz yapılan işleri, biliyorsunuz. Ayrıca, eğer patlamada söner ve beni alır, resim…Bunlar olmayacak duygu beni, artık her neyse." dedi. Kadın üzerine iki el, saç. Bunlar baktı her diğer sessiz bir anda soluğunuzu kesecek. Her ikisi de biliyordu hiçbir şekilde kayar bu çember daralıyor. Ne onları, ateş, diğer gidin. Bunlar sadece istediğiniz başladı bir aile.

  "Bana soruyor, bu çocuklar siz gone?"

  "Size sokak. Bunu sizden bir şey istemiyorum, ben".

  "biliyorum…"

  "Bu değerli. Ben, çarpışma, parti gerçi. Unutmayın, ben, bir, tehditleri burada." Swift salladı, başparmak çevresinde. Alex shot, onu, ancak eksik oynar , ama yönetim blow his başparmak. O çığlık attı ve yere kapandı.

  "Hayat bir köşe dönen, şekil ve siz, anahtarlar, Doc!" Alex Orkney üzerinde yer alan, atış deneyin.

  "hiçbir tehdit. Biz değişmezi, domuz. Çünkü biz henüz bir seçimdir." Nick geri döndü, Bacardi.

  "Eğer siz onları durabilir, ben rig bomba ve siz bir blow." Bacardi crunched onun diş birlikte, kendileri, önceden kin beslemediği komşusunu istemeyerek öldürürse, kendi sözcükleri.

  "Ben muhtemelen yardım tırmanmadan çit. Sizce siz atlamak için, Jaguar'ın kapak? Yüklerseniz ağrıyor".

  "Ağrıyor kadar kötü değil, hayatını kaybetti." çalışmış ama gülümseme gözyaşı başladı ücretsiz ayrımı. O thumbed onları titreten.

  "tamam. Önce beni biliyordu, ben zaten sol Dünya. Ben bunu yeniden I. Kim bilir, belki de eve geri döner. Belki de bunu bu. Weirder şey oldu." her ikisi de gülmekten, ne için eşitleme bu.

  "Bana Yardım, Nicky." çok geç. Seçim yapıldığında, bunları amansız Dünya.

  Bölüm 2:

  Lucien'a mic. Snipers, duyunca, bombalı ama kaynadı, Olan Whitehorse ve Şirket ve boşanıyor, patron. Bu Wakers zaten kayıyor, arka kapı. Jaguar zaten. Bu seçim yapılmıştır. Marilyn ayağa çok korkmuşlardı izlerken Nicky gibi yapışmış ellerini, barlar ve rehberli Bacardi, dizili hareketli ellerini daha adım noktalar onun kadar ulaşıldı ve bu karışma. O ona tırmanıp, omuzlar ve kolaylaştırmıştır onun için.

  A cannon shot. Marilyn üstüne atıldı, Renee hareket onun shell pislik ve kum. Geçit ironik biçimde mükemmel durumda olmasına rağmen, sarsıntı.

  "Onlar zaten, kız. Benzer olan Whitehorse, altlık. Evac değil tüm uzun zaman size sadece bir fistful mülteciler yoluyor." Nick winked. Bacardi başıyla.

  "Ben bunu hazır 7 dakika, uzun." Diyor yuttuğunu ve kavradı. Alex, hareket, Doktor ve baskı, barel, tabanca, gut, holding onu, baş.

  "Herkes çok gibi twitches bir parmak, ya da yarasalar, eyelash, küçük bir kız ve ben onun boşaltım kapağı, dört rüzgar!" kalabalıkla Dr. Swift'in kafası ileri geri kanıtlamak onun noktası.

  Nicky dermiş, atış.

  "Siz onu, bro?"

  "Evet, ben onu aldım".

  "Iyi bakalım. I've Got, kız. Gözlerinizi ödülü. Geçelim." dedi. geri döndü için annesi bir son içeceklerimi masaya koyarken fırlattı smile. Alex eğirilmiş ve başıyla, Renee'nin yön. Daha sonra, tekme, kum, tam-otomatik tur soyundan, her adım. Bunlar gibi listelerde tırmandı dansçılar uzun tarama yan-yana dolambaçlı hatlar, dalgaları gibi, bir EKG.

  Renee bağırdı, korku ve suya düştü. Onun yüzü gri ve onun altın saç direttiği frazzled sona erer. Beli̇ çöken şans sonraki onun, bir el, bir omuz.

  "Biz, çit, Sahilde, diğer yan ada. Bunlar tüm şasi kapağı bunlar, Rezillik yapıyorlar ve erkek sahip eller tam!" Şans'in gözleri büyüdü geniş, kardeş kuzeyi bir çizik dışında.

  "Lanet! Hiç bir ikinci sadece sıkıntıda!" diyor anlaşmazlık çözüldü. Chance yedeklenir ve onun dizlerini bük.

  "Onlar ölü değil, henüz sis. , sıkıntıda, size bir nedeni." gözleri yandı ama sesli, yumuşak. Kadın gaped.

  "O'nun sağ. Elde edelim bir hareket!" Riggs vidalı, çit.

  "Renee, tamam." Clark snuck arkasından kadın ve ihtilaf onun bel, çamura saplanan onun için onun ayakları. Kadın başladı. ve haykırdı.

  "HAYIR!! Bu dur! Salakların ülkeleri! Tüm küçük salakların ülkeleri!" diyor dövdü, yumruklar ve geri çevirdi. Marilyn izledik, korku. Burada, bir kişinin kadın her zaman sayılır, güçlü kaymasını, soul giderek sabun, ısı, kurban.

  Bu şu anda bu zayıflık, zorlanarak gücü, Marilyn'in ölmesi. Kadın yoktu. Bu Renee'nin ömrünü tabi ona artık sebat.

  "Dinle! Size, kendinizi çekin, kız! Size ne dedi, bana yolu, Meksika?" Marilyn koştu, Renee, Clark ilaç onun. kum.

  Onlar için bir anda, Şans ve Riggs bunları bırakarak geride, toz, listelerde tırmandı, kapıları. Zaten Wakers görülebilen üstüne atilan idarecilere, Otoriteyi Jaguar yakalamak için ve yedek onları acımasız kayalar, bir doğal duvar aşağıdaki lab'in düşük-geri cliff.

  Renee baktı, Marilyn geniş gözlü. She had verilmiştir Marilyn, pep talk, bir ömür boyu bu şekilde istediğiniz rehin, İblis'in Swan'ın yolu.

  "Ben, mücadele değil, siz bırakın." diyor. Kapanıyorlardı Clark onun arkasında. Marilyn düşmüş, dizleri ve onun elinde.

  "Git, Clark. Gerek. Bende onun." Marilyn salladı onu. Doktor başıyla ve vidalı.

  "vermeyin, Renee".

  "Nasıl takip asma? Kaç defa var izleyin?" Diye eğilip ona, gözleri öteye beriye uçuşan serçe Ve kırlangıç çıkıyor.

  Marilyn kaldırılmış onun yüz iki eller. Kadın ona caressed yanakları pis. Onların gözleri yansıyan her diğer canlar.

  "Dinleyin, kardeş. Kendimi. Her bit için sıkıntı mayın. Siz, bana bağlı olarak hafif diş ve çivi. Sizin vereyim, oğlum. Ben size izin vermek, sizin. Ben, savaş, Cehennem, ama satıyor, erkek kısa. Onlar bu. Bunlar doğdu. Ne olursa olsun, biz de en son halat. Biz bu siyasi zorbalarla win'den hareketle, savaş, kız. We can't çünkü oğulları, bizi istiyordu devam" dedi. kendimi gözyaşları iftar ücretsiz. Hiçbir zaman düşme şimdi. Ancak, bu gibi bir anda bir dökümü.

  Renee başıyla ve karışma. Kadın hiç yeterli kaldırma kendisi.

  "Bana Yardım?"

  "Tabii ki!"

  Marilyn çektiğimiz Renee onun ayakları. Her kadın dizlerini de uğultu gibi, maracas, yaşamının uyumlaştırılması, diğerleri. Bunlar her çekildiğinde diğer ileri, çizilme topuk, kum gibi, topal erkek zorla tekrar çalıştırın ve.

  Nasıl mı? Nasıl nefes? Hiçbir dünya kaydetmek eğer çocuklar bile canlı. Sadece askı animasyon umut ikna. Crescendo, ama vardı henüz duyulur. Hala yarım bir şans.

  Sonra beş dakika. Bacardi ise planlanan vardı kendisi sağ, sonra sadece iki dakika önce kadın, bomba, erkek.

  Bunlar, tanıklık Bacardi arasında yağ tamburları ve piller o yırtık, GI verilir cip ve küçük garaj Lab'ın arka bahçesinde. Nick ve Alex had sonucunda fisticuffs, Çılgın Bilim Adamı ve bir kaç kişisel korumaları vardı yönetilen kayar, Cipriano ve olan Whitehorse'in imleçleri, Bay. Birçok olağanüstü çekim için eğitilmiş ama Bacardi olan Whitehorse başardığını bir Pleksiglas koruyucu bir ölü, Laboratuar görevlileri ve kapanıyorlardı yanında kapsayan onu çalıştı.

  "bitti!" Bacardi ayağa fırladı ve iki başparmak.

  "Ne var, kardeşim?" Nick için Alex. Iki, o, Alex, fiziksel ola
rak daha güçlüdür. Istediğimizde, daha yüksek kazanma şansı holding bu adamlar kapalı tek başına en fazla Nick.

  "Ontrol evet! Ben bu gün!" Alex gülümsedi, kapaklar çatlak bir club, fırçalayın. Onun önünde yere kapandı, rüzgar, rüzgarın ona, ama dışarı çevrildi onun kapağı. Nick başıyla ve sarılmış çalışırken Bacardi.

  "İşte bu. Bu, Güle güle." aldı. detonator o yapılmıştır. atılan cep telefonu bir Wakers geri çevirdi vardı onun ve kapalı, onun yumruğu.

  "Nicky?" Bacardi ulaşıldı ve kavradığı, serbest el.

  "Siz, şimdi git! Pes etmeyin.!! Unutmayın, tunç, ama beyinleri!" Nick kapaklı onun yüzü.

  "I can't. Istemiyorum, bu bir veda." Kadın aniden endişeli, gözyaşı, gözleri, diş yumdu. Nick yuttular. Ve onu öptü.

  "Siz bir şey. Size benim güven oylaması, Sport!" dedi gülümsedi ona. Tıpkı bu son zaman söyledi hiç smile. İlk kez, Bacardi görünce, tehdit, gerçek gözyaşları onun gözleri. Onun göz kapaklarınız quivered, onun öğrencileri genişlediğinden, beyazlar'ya şarap.

  Marilyn görünce, bütün kadın kapanıyorlardı, sahil, toplama tüm snipers squatter, artık içinde tabanca, titanyum çit. Kadın dondu, nefes, tuzak. Oh, Tanrı sevgisi incitebilecek!!

  Nick ayağa yavaş rüzgar başlayan türbülans kendisini, dayak, saç gibi, açık şase altında, pulluk. O geri çekildi yüz yakılmamalıdır. Bacardi donmuş vardı bu nokta. Sözcükler de değiştirilir. Sonra olan Whitehorse, despondently bahane eden küçük kız ve koştum. O güvercin gibi bir kuğu, hava, tanıtım, su yanında, Jaguar eksik rocks bir saç. Diğer tüm Wakers nihayet.

  Alex, Nick'in yan. Marilyn keçe Renee çizim yakın onun, indirme onun silahı o dondu, canlar, soluğunuzu kesecek özlem. Oh, Tanrım, bu da ne gibi görünüyordu! Bir meteor düştü başlıklı şasesi. Kimse onları şimdi.

  Nöbetçiler artık engellediği save birkaç rastgele fotoğrafları Jaguar. Hiçbir durma şimdi. Gibi bir oğul çekirgeler, Mısır, Dr. Swift ve onun cohorts birleştirilmiş iki erkek, yani öldürmeye ve çok kötü.

  Alex aldı kardeşi'nin sağ olduğunu kavradılar, detonator. Bu bir bilinçli çaba göstermek konusunda anlaştıklarını, bu bir. Bunlar her kaldırılır diğer kolları yüksek hava. Marilyn'in kalbi durdu. Onun iç kulakları sanki kapalıymış hava-seçilmesi, onun kapağı. Onun boğazı kapalı.

  "HAYIR!" Renee ağladım.

  Bunlar basılı detonator ile birlikte bir sarsılma. Hem bedenlerini.

  Orada bir şişlik susturma, hemen izledim, supernova, ısı ve ses gibi öldürdü, gökyüzü ve tüm tarih kitaplarında. . phoenix çamurluklar ve ardından, bu ateş de yayılması. Geçit, erimiş önce, gözlerini ve ağaçlar gibi görüneceğinden iplik.

  Marilyn tuttu Renee çalışırken önce, hareketli. Bunlar 17.5 bazı sivri kayalar ve sinemadan çıktı, su, çocuk gibi, deli, pislik- delik deşik olmuş köpük, Jaguar hemen motored geriye, kenarında.

  Jaguar üstüne atıldı, kapak ve kaşık, terkedilmiş adası Cipriano bunları gevşek. Daha sonra uzun, eski kafesini iki kadın. Bunlar çektiğimiz su koyun silinmiyor, deck daha şok daha soğuk.

  Marilyn karışma en dinleme engerek tıslayarak ağaçları yangın. Kadın onu hissettim bütün psikolojik süreç morph, kaynak, çalıştığınız cevap tek bir soru. Onun boğazı, oluşuyor. Ne de o görülüyor mu?

  Nicolas gitmişti? Çocuk o ulaştırdı ömrü ve bacak, Cehennem ve yüksek su, had gone, duman önce uyanmaya gözler?

  She passed, wilting, istiridyeleriyle Drago's Restoranını da içermesi güzel kapak.

  Bölüm 3:

  Deniz, duman. Bu vuracak onları kendi diş ve sıkışık, canlar. Bunlar, tropik bölgelere ancak hava keçe aniden terasa geçmelerinde.

  Marilyn kolaylaştırmış kendisi kadar, görünen, yüz yüze. Renee sat, eller, Acı acı ağlamaya artık hiç bir denemek için kesin kararlı olduğunu görünce üstelemekten vazgeçti. Bacardi, onun diz, öküz, adası, geniş, titremektedir ağız ve tek bir el uzatıldı. Kadın olabilir, Ateşleme, ama o, bomba. O öldü.

  Sally denenmiş ve bir atlama açık okyanus ama Brandon ve Peyo onu yakaladılar. Bunun için kayıtlı Marilyn, kadın göz yoran, onun akciğerler, fakat o hiç bir kelime söyledi. Patlamada hala da onun kulakları. Bu hala uzak, şaşkın rüya. Bir kadın uyandırma, bir anda, kavanozlu, yolsuzlukla mücadele, Nicky'nin eller ona çevremizde toplanmaya başladı.

  Nicky gitmişti.

  Düşünce kahvehane onun göğüs bir hızlı baskı. Kadın onu yakaladılar nefes güçlü bir nefesi oldu ve bükülmüş, eller, onun forması. Imkansız.

  Nick ve Alex de sonsuza dek geçti.

  Gözyaşı Yok. O sonra onları bekliyor, iyi niyetli konuklar, cenaze o asla çünkü önceden ovalanıp temizlenmiş, Universe, kemik parçacıkları dağınık, rüzgar, şerefli. Bu gibi iyi niyetli, konuşma yapan arkadaşlar hiç gözyaşı, şimdiye kadar bu doğru.

  Marilyn keçe kendisi yükselme, kapak açık tremulous bacaklar. Clark, yanında otururken, geri sallan'kadın uyandırma servisi. O baktı ona, dudakları titremektedir. Bardakları sat birçok ölüm yatak, zaman, doktor, Güney Amerika. Bardakları birbirinden çok şiddetli ölümler. Bu, ilk kez birileri istediğimizde bakımlı biri hakkında çok genç vardı atmış, Cehennem, ayağa kalktı ve izledik.

  Marilyn içine baktı. Bu yazilan ona şimdi. Rüzgar uluması hatırlattılar onun o başarısız oldu. Tüm kayboldu. Dünya, tarafında, Kadın yanı bırakın tarafı.

  No.

  Başbakan yok, gövde, ama onun ruhu kaldı. Marilyn, Nick hissediyorum, onun kan, lav gibi, dağ'ın boğazı.

  Rüzgar estirdiğini kadının saç. Bu Alex'in istifalarının'in kardeşi. Kadın kapalı gözleri. Bu rüzgar yapılır buğu, okyanus. Onların ruhlarına daire onun gücü ile the guardian angels vererek, onun tüm kadın.

  Bunlar gitmiş, ama o hala burada. Yine, eti buna rağmen ölmeden bunları.

  "birlikte! Ettik." dedi.'yüz. Onların üzmez, istediğiniz, gemi sadece sapma, hiçbir uyarıya, whir motorlar için açık su.

  Renee baktı ı tanıtarak.

  "çılgın? Bt'nin,…Onlar-biz-"Şans zili ellerini.

  "Bu değil, son ana kadar abd, ölü." Marilyn baktı, su. Cipriano kaldırılmış, kafası, gözleri yorgun. O gülümsedi wistfully.

  "Si. Ölmek için ne düşünüyoruz, yalnızca bir şey biz sol live!" diye paketleyip hava alanı taksisine atladım, ayaklar.

  Açık olan Whitehorse bakmak için bunları dayanan.

  "ne olurdu. Bunlar doğru. Biz sadece onlarla ölmeye hiç yok, ne kadar zor olursa olsun bize atıyor. Tekrar sırt, bayanlar ve baylar".

  Cipriano koparmış bir radyo kapalı, emniyet kemeri.

  "Zaman, Tito, o ara abd şimdi. Burada biz, yalnız gidin." dedi başıyla ve bazı düğmeleri.

  "Hangi dokunulmayı beklerken, sorulan. Sanırım siz, bizim biraz Işık Tugay şimdi oğlan resmen kapattı, kramponlar. Burada, yüzbaşı mı?" Riggs karşıya Marilyn, çene yumdu o mücadele kendini, soğumasını bekleyin.

  Kadın strode, tekerlek.

  "Washington, D.C., bu deneme tam daire. Dünyaya Guatavita için ne diyor. Biz ölecek, hata yok. Ancak biz ölecek, özgürlük. Belki sonra, birileri vardır… Bir şanslı kadın ve onun oğlu…Birileri olacaktır. , Serbest bir dünya. Bu kadın, çocuk, baba, ana, her gece. Bunlar biliyorsunuz neden bunlar kendi kaldırıp çene, gurur ve kendilerine ücretsiz insanlar.

  Bir zamanlar, orada iki genç erkek. İki kardeş. Bunların adları Nicolas Avalon ve Alex Vierra. Bunlar bravest çocuklar şimdiye kadar yaşamış. Çünkü, kurban, Star-Spangled Banner hala kapağı bir deli bilim Amerika. Bunun nedeni, onlara yaşam ve ölüm, kutsal. Biz asla unutmayacağım. Ne bu insanlar. Yanar. Bana yardım el. " Marilyn baktım Renee, onun yaptığı soyadı, amaçlı olduğunu hiç Alex'in yasal adı.

  "Birileri beni bazı kelebek! Oh, ve pin up, sail biz, küçük bir rüzgar gücü çok. Ettik uzun bir operasyonu ve biz de tüm hız aldık bu süper love boat, eh?" Marilyn dokundu kontrolleri üstüne ti̇treyen nasıl
çalıştılar.

  Onların çığlıklarını hüzün açık bir mücadeleye çağırıyorum. Bunlar tek bir amaca şimdi. Bu bir kamikaze son stand. Göstermek için sadece ve zafer. Bu lanetli. Bunların oturmaları için trajedi. Bunun için şehitlik.

  Peyo gittik, GPS sistemi ve programlama DC'nin plaj ön koordinatlar. Cipriano ile mücadele radyo.

  "Oy! Yo, Tito. Biz bunu, ada. Teşekkürler, izcilik, su, ama çekip çıkarın. Gerek eve doğru bize!" Cipriano brows'bükülmüş. Neden bu Tito, yat, onların mı? O değildi. yeterli değilse bu kurtaracaklarını silinir, hedef ve şimdi sol bacak, kendi.

  "Üzgünüz, 'mmuhteşem. I can't belirli bir ödeme, bir adam'in yaptığı mezar yakında. Bu nedenle, I've karar siz gitmeden her yerde olmadığı sürece, bana." Tito'nun ses de, küçük bir radyo, donma ve kulakları.

  "Ah, Ben nasıl." Cipriano'in gözlerini kıstı.

  "doğru, amigo. Ben ve çocuklar…Biz önümüzdeki iptal etmişti."

  Bölüm 4:

  Tito'nun ihanet vardı, son ingiliz anahtarı, umutsuz pençeleyen ömrü. Marilyn ayağa dumbstruck ve gül renkli gözleri, yat, kapanma.

  Cipriano bakınca ona darbe beyaz dudakları. Judas son ortaya herhangi bir suç sahne. Hiç kimse, öngörülen bu, az tüm kendisi. Ne olabilir o kadar aptal mı? Bir sicario, istediğimizde öğrenilen oyun ömrü, Vest, serin ve akıllı. Tito, sadece bir istisna. Bu smuggler, Panama City gibi bir kardeşinin onu. Doğal kişi için, dünya, sarılması ve topuklar.

  Baktı, Marilyn ile sun'nun gözleri, tekne hızlandırdı. Bir yüz, bu üstün dinlemez, onun yüz temiz bir dünya, guiltless. O ulaşıldı aniden aldı ve onun el. Gözleri yanar.

  "Senora… aynı yangın, soul, oğlu, sadece biraz daha saki̇n, bence, eh? Bir adam kaçırma'i teslim ben ona. Olarak bir şeyler yapmak, bir fidye. Bir şey, metresi i̇steyen kız'ın katil ve tüm." baktı, erkek. Bunların tümü wan-karşı karşıya. Peyo öldüğünde bu sözcükleri gibi bir yaprak, alev.

  "HAYIR!" başladı ama yalvarıyorum Cipriano kesme ona bir bakalım.

  "Benim çocuk canlı olarak on kat man I oldu." dedi başıyla kaba Peyo, ve aniden Marilyn anladım.

 

‹ Prev