Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 104
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 104

by Josh Law


  "Sevgili Tanrı! Biz bakan, Dünya!"

  Bölüm 7:

  1953i̇leri ölür. Tüm kadın, sizce kadın yönetti. adamlar stratejik konumları ve hazırlanan gemiler peeling doğru gibi ona köpekbalığı küçük okulu balık. Hiçbir umut sol onun dışında, fotoğraf yakalama onun son eylemi, bir kusursuz bir yaşam rengi.

  Ardından, kamera ele geçirilen ve onun ölü oğlu 5287 dev ekran üzerine monte edilen D.C. sahil, giyimli bir asker ve konuşma kurtarma planları, Cumhurbaşkanı.

  Hayatta. Tamamen değiştirdi. Yani her şeyi. Eğer, yükselme cehennem yeniden meydan okumadır Guatavita, sonra bir kaç eşkiyaların , güverte.

  "benim oğlan, Nicolas! Bu benim oğlan. Sizi, bayanlar ve baylar? Biz bu bir çanta. Kapağı her dans için en iyi." Marilyn aldılar. helm, direksiyon, kıyı.

  Renee fırladı yukarı ve aşağı ve ağladım, sevinç çığlıklarıyla Alex uzandı. Nick, neredeyse beklenen ortaya onu. Alex, tossup. Yaptığı Ordu'nun genler ama hiç edilmiş. Erkek çocuklar olduğunu kanıtladı, ayrılamaz ölüm, cenaze ve ölülerin. Yoksa ayağa kalktı, gözleri yorgun, çene kare, giyimli bir askerin kendisini ama canlı.

  "Aman Tanrım! Bu! Bu…" Diye başvurdu şansı kim gülümsedi.

  "Bakınız, Bacardi mi? Hiçbir nedenle feryat…" Sally gittik, küçük kız ve onun ziyaretini kolları yaklaşık onu kadın kapanıyorlardı, Deck Gözyaşlarıma kayıtsız kalma şok ve saf bir sevinç. Sonra, onun yangın geri döndü. Kadın paketleyip hava alanı taksisine atladım onun ayakları, onun yumruklar tam el bombası.

  "Tamam, Boys geri şehir! Parti başlayabilir gerçek." Diyor çılgınca eğlendi yeterli, yüz.

  Gemilerin kapama, onları, açgözlülük, clams, tuzak, değerli incilerle süslenmişti. Bunlar neredeyse hissedebilirsiniz. savaşçıların dolup taşacak, deck, her bir istekli çivi. tabut.

  Renee dergisinde en onun tüfek. O bir kapsamı, bu o bulundu. Önceki mürettebatı' . Eğilim, rampa, kadın taranan, deck.

  "Marilyn, iman etmeyeceğim!"

  "Koyun beni, kız".

  "forecastles, flagships her şirket…Yoksa görünüm gibi bazı tür kurulu, her bir gemi. Sadece ben kalmışsa, hangi I düşünmeyin, (I olmamız olan Whitehorse, yaşam kanıtı ve biz tüm testere Firavun Ramses on TV) her kurulu oluşur, bir önceki dünya lideri, terör." Renee içine attılar ve dayandığı daha yakın.

  "Liderler gibi, kim?"

  "Adolf Hitler bir".

  "Aman Tanrım".

  "Castro…Poncho Villa…bir adam, ben de girerim benim geçen nakit, Julius Sezar." Renee sarılmış bakmak Marilyn. Onun gözleri geniş, ancak kadın gülümsedi. Kadın her şeye hazır şimdi. Asla unutmayın, Dünya'epik bir bitiş. Onun çocuk, hayatta olduğunu ve tüm bu kurtarışlar gerçekleştirdi.

  "Tamam, böylece ettik bizim eller tam çocuklar. Hustle!" Marilyn, gaz. Hiçbir zaman denemek ve bence bu. Bunlar, şarj, kapağı ilk tabancası'nın çarpıcı. Ne olurdu. O umut, ne demek istiyor herkes sahip ev Yılbaşı için bu yıl...

  Bölüm 8:

  Bu geri geliyor çok hızlı bir şekilde onları. Onlar bunu anımsadı aynı anda her şeyi yaptılar sonucunda simetri ile şimdi koşul vardı. led, rebirth. Neredeyse benzer bir uzantısı. Bu kanal, her biri diğer ruhu duymadan kendi durum ve onlara her iki kez gücü istiyorlar.

  Cehennem. Ne olabilir, fazlaca gelişiyle zihinleri ele resi̇mleri̇? Bunlar zaten karşıya şanzıman için bir savaş nereye istiyorsanız, hem de outgunned a legion.

  Nick paused ortasında kazma, çeşitli koruyucu kazarken, Lab'in kül. Gördü Alex bir özür diledi gülümseyen. Sonra onun arıza istediğimizde görülüyor. Bardakları hiçte onu kurban ölüm olmasına rağmen, yemin etmişti, onu koruyun. Alex gülümsedi, geri çevirdi, kürek, delik, gittim ve onun yan.

  "yapmayın. Biz ne yaptık. Ben bir seçimdir. Bu gibi beni".

  "biliyorum, ancak maliyet".

  "Ah, bir şey".

  Çok daha fazla, ama. Bunlar ayağa sadece öküz her diğer, Feryatlarını Cehennem geldi geri yineleyen hem zihinleri. Bellek, hayatta şimdi dumanlı hava vardı, sahne, kendi tarafı.

  ~ Ölüm vardı onları yok-mindedly. Bunlar çok yaşayacağını öngörüyorlar, ani dağlama ısı gelen yuvarlanma, tüneller, derin siyah taş içine oyulmuş bir dağ ödeme onların gövdeleri. Nick gördüm, sağ için geniş Alex-gözlü ve soluk soluğa onu yanında. Bardakları baktı ve şimşek çaktı bir yere cesur sırıtıyor. Bu bariz nerede.

  Orada bazı tür ayaklanmalara ve mağaralar, Nick hiç unutmayın , diğer zamanlarda, Yeraltı. Sonra tekrar, o asla cesaret edemezdi bu yakın cehennem'in kapıları. Ve kurtadam yarasalar çığlık attı ve gitti, cyclone şekiller gibi yangın kovaladı onları. Onlar bir şey kaçanların. Ve yangın asla genellikle yayılmıştır burada. Karanlık ve bükümlü orman, led, Adım, Ölüm.

  "Ne düşünüyorsunuz, tüm karmaşa hakkında? Kötü oda servisi var mı? Bu cehennem, sonra bütün?" Nick omuz silkti, sıcak bir gülüş. Alex basılı, yumruk, göğüs.

  "Bence sadece biz bir şey bulun, biz orada, kardeşi." dedi. grimaced. O da tek bir adım kadar Nick hazır. Nick de her zaman bir kurşun.

  Derin bir nefes, yastığına gömülmek beklediğim de iyiydi çünkü istediğimizde zararlıdır Ninova'nın kül ve Sodom'un tuz hepsi aynı nefesi, Nick bir adım atıldı. Alex drew yakın, kavrayan , onun kolu, onun yan. Sıçrayıp, eller shot, kuraklık-pudra toz ve çekirge ağaç kökleri. Eller aldı onu .

  "Lütfen! She can't ona! She can't! Bizim duyduğun sadece bin kat daha acımasız!" disembodied voice sesleniyorum, eller başlayan ıslam. Nick orağını boot et. içine ve Alex.

  "geri gitmek için patron, Kader! Ona bu zaman ben. Bakınız ben ne bu çılgın fıstık gibi hakkında konuştuğunu!" Nick sarılmış, gözleri. Alex baktı ona.

  "Bekleyin, biliyorsunuz, eller? Tıpkı sizin ve eller, önce konuştular mı? Eller, dudakları bağlı mı? Ne?" Alex'in saçları ayakta, tarafı.

  "Ah, bu sadece kader. Kadın burrows ağaçların altında bir mole ya da herhangi bir şey. Kadın seviyor, el yordamiyla arayan insanların ayakları. Hiçbir endişe, hiçbir çalıştım bana kaz daha benim." Nick için, tüneller.

  "Peki, ne yapabilirsiniz? Biz, Cehennem riski bilmek gerçeği ne geri, Şase?"

  "Bence bir biz bir yolunu bulmak konusunda diğerleri, sonra ben oyun." Alex shot bir suçlayan geri dönüp, mole-tünel kader vardı.

  "yanıyor, sonra kardeşim. Sanırım sadece bunu alın,".

  Onlar için dağlama kapılar ve dondu gözlerini geniş. Son şey yapmak beklenen cehennem, su! Hakkı, kirli siyah su, ama aktı küçük trickles aşağı ağzından mağaralar.

  "Buz. Bt'nin buz eritme…" Nick dayandığı yakın ve onun parmak.

  "Tüm!" Alex tuttu, kol ve sivri. Küçük ak altın havası ücretsiz, yükselen, ayak bileği ve erime yaklaşık onları manşetleri acı sözle anlatılamayan oldu. Onlar feryat veya flinch çünkü aniden çok soğuk ve soluğunuzu kesecek.

  Ses konuştukça, karanlık. Onlar bunu anlamak ilk. Taş çarpmasi korumasi, diş, yakın arttı.

  "Geri dön! Geri Git! Hiç geliyor…Kadın burada, kim onların arazilerini kendi ulus. Kadın burada bekleyen, kurtarma, To Perdition adlı dramanın başrollerini…"

  "Bana, bunun gibi bir itfaiyeci?" Nick eğirilmiş dairesel görünümlü, kaynak, ses.

  "Aman Tanrım!" Alex flinched. Nick.

  Yol, led cehennem, dokuma, milyarlarca trilyonlarca üzerine, technicolored yılanlar, çiğnediği her diğer benzeri inek besleme, çim. Kendi zehiri paketleyip hava alanı taksisine atladım. Onları ve duman kaçak yapıların, cisim. Bunların kayarak gi̇den çok sert, hafifçe titrer, duvarlar, çatlak, Cliff'in kömür duvarlar.

  "Vuruntu, vuruntu!! Ne? Evet, bu, haşere kontrolü. Kim kadın, kadın gibi bazı zararlılar. Bilginiz olsun, I ek ücret yılanlar!" Nick anlaşmazlık çözüldü, karanlık. Onun tükürük hemen buharlaşır. It was getting sıcak, kurutucu, ve sonsuz karanlık bu.

  Odasına girdiler, saf altın zeminler. Duvarlar ve tavan, tri̇
lyonlarca eşekarısı' yuvalar, ayaklı parlak sarı-siyah çizgili eşekarısı, her boyut, housecats.

  Orada bir tahtına crystalized bal sat a queen antik Maya kıyafetleri. Bunlar anlaşılır onun tarafından decorum ve ifade ettiğini gerçekten bir kraliçe, Antik Dünyanın ve poser Guatavita gibi.

  "Selam, Master Jaguar ve onun silahını taşıyan genç de. Şimdi, doğrudan iş.

  Benim i̇brahim size bana, Cehennem. Kadın inanıyor söyleyebilirim. Benim cenaze, böylece kadın, Resheph zehirliyor, resurrect beni mezar ki, regent danışmanı, Maya canlandı." Kraliçe kalktı, onun tahtını. Onun bütün vücut, kangrenleşmiş akrebin insanı soktuğu zaman verdiği acıya benziyordu.

  "Ohoh!! Hanımefendi, dürüst sanırım ben aracılığıyla?" Nick eğilip, gülmekten. Baktı tekrar Alex umursamaz.

  "Bakmayın bana. Gelen burada, fikir".

  Kraliçe başıyla.

  "Oh, yanlışlıkla bana. Ben niyeti ortamı benim i̇brahim'in duası. Yoluyor, saldırıyı kınadı müebbet hapse mahkum cehennem, yangın, bir suç cezalandırılabilir bir'in kendi cümle.

  Ben Kırmızı Kraliçe, Antik Maya. Bir destroyer, Dünya. Ben, tekrar, ben, Şase bu birlikte bana. Sonra yakınlarına, bu kader aksi bulundu, Paradise, yalnızca, İsa'nın yol." Onun ölümcül gözleri düştü. Nick ve yutmuş.

  "Bu nedenle, bekleyin. O'nun yeniden canlandırılması, empire, ancak durdurmak istiyorsanız onu?"

  "Maya haline bozuk. Biz hak için bu daha bunu tekrar. Ben nedenleri. Birler, bizim hiçbir zaman. Biz büyük ölçünüz varsa burada biz dur benim insanlar yükselen, Cehennem.

  Şimdi, bazı tanınmış Kutsallıktan Ölü kadın zaten yapılmış, yerine onun karanlık emellerine. Yoksa, sırlarını, burada derin bakan erişim yok çünkü kadın iletişim bana yüz, sadece namazı hangi ben geri dönüş doğrudan bir cevap çünkü kırık i̇letişim dalgaları cehennem." Kırmızı Kraliçe duraklatıldı, Nick.

  " Gerçekten , Jaguar, son, tüm, genç ana. Sadece onun amaçları ya da mayın. Ve vahşi kedi, gece başka bir komutanı, ama kendisi".

  "hiç kabul daha kardeş. Ne planı?" Nick baktım Alex kimin toplamış vurduğumuz sivrisineklerin kanı en büyük eşekarısı, açık avuçlar.

  "bir doktor canlı, ada laboratuar yok. O diriltecek de yakında. Bu nedenle I yürüdükleri için cehennem'in organizasyonuna ve size benim mesajı." Diyor kopardı bir rulo tirşe, onun bel ve yakın arttı onları.

  "Benim farklı ifadelerle resurrect beni düşünme, ben de seve seve ona burada Kapımız, Boyutları, bazen, Bermuda Üçgeni,. Kadın umut bu Kapımız , ticaret , boyut, bizim Antik İmparatorluğu, Modern Dünyanın ve boyut antik ustaların yaşayan yedi gök. Eğer kadın, onu keşfedin, kadın, onun bilim onarım için, sonra da bir yol boyunca çalışır Ölüm ve hayat ve tüm Ruh Krallık yanında. Kadın, bu açıdan, kraliçe, tüm boyutlar. Kraliçe, Universe." Kırmızı Kraliçe güldü, bu kimilerine büsbütün gülünç kendi kulakları.

  "Bu oldukça iddialı. Biliyorsunuz ben her zaman aranan bir mühendis, büyüdüm. Sanırım daha iyi bir başlangıç, kitaplar, böylece toplama Planet sonra yapılır." Alex'in ovularak kurulanmalıdır.

  "Ben, metaphysical bilimsel bilgi ve Antik Dünya, hem. Siz yeniden, birkaç gün içinde başlayacak unutmayın her şey burada anlatılan. Daha sonra nasıl yakın ve açık, Kapımız ve sadece siz bileceksiniz. Bu nedenle,,.." Diyor, kaydırma ve onları beckoned yakın.

  ~ Geri Dönen mevcut, iki kardeş her okudu.

  "sizce biz de unutmayın lezzeti biraz oyun değiştiricisi?" Nick kanını yaladı dudaklarını ilgili olacak değil.

  "Sanırım ihtiyacımız olduğunda?" Alex baktı. Orada, whir motorlar hakkında bilgi başlıkları.

  Savaş başlamıştı.

  "Bak erkek!! Konuklar burada! Sadece, çay! Oh, siz de, benim göz ardı İngilizce aklıma birşey gelmiyor. Ben dersleri İngilizce konuşmaya ve modern yıldırmak tarafından Dr. Swift ve korkarım ben intikal bazı muğlak anlatım biçimini!" Ramses birlikte çalışırken, plaj, çay pot . Bir roketatar boşalmış neredeyse onun ayaklarına vurma onu, neden onu kara, erkek, ve onun çay.

  "Oh, Tanrım, bu nedenle sağ başladı kapalı sıcak ve ağır, evet?" Ramses oturdu. Erkek çocuklar üzerinden, Bedenimiz toprağa yapıştı, eğitim makineli tüfek, skyline.

  "Hoş Geldiniz, tümülüsler, Firavun. Göreceksiniz, hayatımızın, Disney gibi, Dünya için iyi bir zaman!" Nick gritted onun dişleri, olmasini sagladi kendisi bir düzlem olarak giysilerini yırttı, ağaç-hat.

  Bölüm 9:

  Renee had kabul Alex'in gerçek anne ve rahatlığı hemen sonra onun ikinci ölüm görüntüler vardı. çok acı. Ama onun bellek geldi geri acele onun bu anı, kadın çağrılan ne ölülerin çok değiştirilmiş. Had tekniği geliştirilmiş? Ya da, büyük kötü adamlar, son olarak kaldırılmış, steroids, bu cesur yeni dünya?

  Bu uzun, su bastı. On gemi tünelde, referans çok yakın olduğunu ve ambarı basılı onları, su ve tutulan minik Jaguar merkezi gibi bir parlak altın yumurta'da nest çelik.

  Renee sonucuydu ona atış yaklaşık olarak halk dökme, güverte. Kadın onu hissettim saç stand uç kadın, Nazi üniforması. Bunları geride gelip Adolf Hitler, tüm insanlar.

  O smirked ona arkasında ticari bıyığını. Onun gözleri yanmış gibi cehennem'in kızgın korlar. Kadın yutmuş, unutmadan bu adam bulun, sarışın chicks. Düşünce, Adolf Hitler aslında, onun kontrolü de sadece weirdest şey yaptı, hiç yapmacık görünmesini engelliyor ama aynı zamanda mide-tüyler ürpertici.

  Dedi şey. Etmedi. Onun yerinde, yeterince, onun omurga, tüyler ürpertici. Ancak bazı ateşleme, cesaret süpürüp, onun, okyanus, azgın dalga. Kadın onu geri çevirdiğini tüfek, güverte, bt önünde. Ulaşan hastanın bagaj, kadın çekili bir bowie bıçak o kılıflı ona ayak bileği.

  "Guten tag! Çoğunlukla şekil bunu İngilizce bilmiyor. Belki de? Her neyse, bu bıçak mı? Benim babamdı. En zorlu içecek daha sakin gözleri. Ben sadece çekme bu bebek, personel dost gerçekten gerçek. Sanırım gündüz I karşılamak, günlük zaman sallayıp Virginia." Diyor smirked. O başıyla yavaş yavaş ve uzun bir el bir his diriltildi generaller.

  Adam bir çello ve açıldı. Renee'nin yüzü bükülmüş, karıştırma. Hitler atmış, knuckles ve uzatılmış bir el, bir çift-yassı savaş-ax.

  "Ah, I. Her zaman bu şey üstünlüğü, değil, Adolf?" Renee bir nefes. O yakalandı, bir el aniden dışarı çevrildi ona.

  Onun yüz contorted sarsılıyordu. Kadın ayağa fırladı, korumaya çalışırken onun dengesi, sanırım bu. Ne de onun yüz hemen bitti mi? Bir açıklanamaz kas contortion. Hızlı, neredeyse yeterince hızlı olduğunu söylediğinde çağrı kendisi çılgın, ama onun yüzü de değişti, renk, gibi oldu, tam anlamıyla sallayan elektrik. Gözleri yuvarlak vardı tekrar, beyazlar ve istediğimizde dövdü sadece bir kez gibi oldu, bir sara sıkışması.

  Kadın bulman gerek hızlı ama hala neredeyse çok geç. Bu contortion, bir tür hızlı elektro-stimulus kendi vücut yapma onu en az 20 kat daha fazla kapasite, ortalama bir yetişkin erkek. Bu gücü vardı ve çevikliği iki geliştirilmiştir.

  O ona bir araya geldi. Bu, büyük olasılıkla, sona erdi, Renee Vierra. Onlar ki yaşam önce bir gözünü. Onun deneyimi, ani bir hızlı bilincini, tüm sahne.

  Marilyn, kontroller, yangınla mücadele, tipping, hava, kadın tarafından yönetilen, sallayıp bir Beretta o gizli vardı ona orta kısım. She shot Julius Sezar point blank, yüz. Renee fark korku yaptığı tekrarlanan Hitler'in tuhaf elektrikli contortion. Hızlı bulanıklık, değnek kasa seken mermi, gönderme ve bir adamdı'in kafatası. Renee tutulur onun nefes kadın olduğunu anladı her oranını geçip geçemeyeceklerini görmek, canlandı, bir kısmı bireysel rejimler. Kadın sadece hayal edebildiğiniz bu geliyordu.

  Kadın yapıyorsa, topuklar, yönelme, sallama, Die Fuhrer'in ax. Dönen böyle bir hareket, kadın gördüm Bacardi i̇ten bir el bombası, Attila, Doğrulama ve çekme. Başsavcı istifa geri bir başarıdan sonra rengi atmış. Ve Allahin Gazabi chuckled ve delik, s
ilah, onun karnı gibi bir Boa constrictor. patlatmış, mide, iri, kemikler, yırtılma, cilt, pek çok yerler. Ayrıca tekrarlanan elektrikli contortion başladı hızla iyileştirin.

  Renee açık, tekrar bakınız Dr. Clark oluşturmasının bir şırınga hava dolu. O jabbed, Bilinen Alametifarika Khan'ın boğazı. Kim chuckled ve yırtık. O onun başlıklı kapağı ve aniden onun cilt oldu son derece şeffaf ve onun varis tüm açıkça görülebilir. Hava, hızla tepki bazı yanık turuncu kimyasal, damarlar. Bunu neden hiç bir embolizmi, ancak bir hücum, başka bir şey. Bir şey gibi çalıştı. Ve feryat edeceğim bir huysuz şempanze, Khan sonucuydu, kolları ve onun pirinç kesilen tırnaklar, gönderme elektrik akımı onun parmakları, doğal Taser her onun parmaklarınızın ucunda. Renee olamazdı, geçerli, ama hissedersiniz üzerinden Clark hatta burada. Doktor inledim, saç başlayan filizlenen ve yanık ve onun gözleri sarılmış, onun kapağı.

  Daha sonra testere Chance, Prescott çocuklar. Bunlar çevredeki yok başka Kazıklı Tepe, meşhur sayısı, Drakula. Onun şok, ellerini yukarı gökyüzüne. Kan akıttığı, ağzından ve şimdi kadın, ne de bütün şayialar, sayısı olan bir kurtadam. O açıkça, bir kısır, açıklanamaz autoimmune disease, onun vücudu daha fazla emaye büyük dişleri aslında gerekli. Onun diş böylece üretilen vardı çok ve dahili gibi; Düzler Çamı, cpu fangs.

  Elinde ona nefes. Bu, kara komedidir. Bunu henüz yangın, buz, şase ve yutma gibi. Ölü olarak zorlamalı ve geçit gibi kukla gladiators, avarice ve hakimiyet bir kızın psikotik kadın.

  Bilim haline destroyeri, Dünya. Sadece saflık, Doğruların şampiyonu, bir suyla ıslatırım, yangın tüm alan ve zaman olarak bozulabilir. sazlıklardan yapıldığı, kötüye yenilik.

  Bölüm 10:

  Buradan o tünemiş kuzeyi, çubuk, yanan lastikler kayışı üzerinde ve yaşasın alıcı yangın, Cipriano, bakın Tito açıkça bir komplo, oradan ötesine, onun iptal etmişti. Eski arkadaşı olan fidye.

  "Sanırım Ben size yanlış tüm çevresinde, 'mmuhteşem. Burada düşünce bu ödülü, filo. Şimdi siz tahrip için duman sinyalleri?" Cipriano kafasıyla onaylayıp sırıttı, Tito, sarı-şu şişman Vietnam domuzlarından kollamaya başladı dans yerine yerleştirin.

 

‹ Prev