BWWM: OFF LIMITS: An Interracial Alpha Billionaire Romance (Urban African American Contemporary Series)

Home > Other > BWWM: OFF LIMITS: An Interracial Alpha Billionaire Romance (Urban African American Contemporary Series) > Page 224
BWWM: OFF LIMITS: An Interracial Alpha Billionaire Romance (Urban African American Contemporary Series) Page 224

by Scribble XO Books


  Když mu jeho tvář zpět do dolu a podíval se na mé oči jsem věděl, že jsem byl v nesnázích. Upřímně si nemysleli, že bych mít vůli, aby se zdržovaly v bezpečné vzdálenosti od této guy pokud chce více.

  Jak jsem si mysleli, že točil kolem mě tak jsem byl směřující ke stěně. Cítil jsem jeho ruku proti malým mé zpět jako jemně popostrčen mi tak můj zadek byl ve vzduchu a které před ním stojí. Cítil jsem jeho ruku mezi moje nohy a jeho prsty posuvné v….první dvě…pak tři…jsem dal mé ruce a mé stisknutí dlaně do zdi. Cítil se tak kurva dobrý. Nikdy jsem ve svém životě zažil něco jako ho. Cítil jsem se tak… otevřené.

  Slyšení ho naříkat, cítila jsem se špičkou jeho uzavírací kohout na můj vstup zezadu. Shanu nebyl jeho čas dnes ráno…neexistoval žádný vychutnával vzpomínku nebo zaváhání.

  On ponořilo do me zhruba popadl mé boky a začal se skutečně a opravdu kurva mi. Věděl, co jsme oba chtěli. Bůh je tak dobré. Byl jsem více šumu než kdy jsem to udělal. Vodní vylévací stanoví v celém mém pouze intenzivnější pocity.

  Začal ale mručí a zatlačte na hlubší a tvrdší a věděl jsem byl již připraven k cum. Ten obdrží políček můj zadek dvakrát a já křičel, milující sladké osten. Byl jsem blízko, ale ještě…to bylo až. dospěl v přední a našel jsem udìcáme.

  Použil dva prsty vyvíjet tlak na it a vetřete ho tvrdě jako on drtí do mě…během několika sekund jsem cítil svaly uvnitř mi přídržné jeho uzavírací kohout na smrt rukojeť a orgasmus byl nad ukončováním mě jako křivky a kdyby neměli tak dobré držte mi rozhodně vydalo čelit.

  "jsem přišel, baby!" říká zařval, tažení mé boky zpět do něj přísnější.

  "Oh fuck! Keňa…slib mi něco…"

  Nikdy se úchvatnými člověka žádný slib, když je pohřben kuličky hluboko uvnitř.

  "Co?" I grunted, můj hlas tito.

  "Řekněte mi to nebude v poslední době…"

  "Shanu…"

  "Prosím…" byl mručíme a mumláme všichni nahlas, jeho hlas uškrcen s touhou jak zabouchli do me. Je tak dobré a dostatečně šokujícím způsobem, cítili tak právo, že zde mohu být s ním.

  "slib mi dětské…" Stejně jako jsem cítil jeho kohout a jeho svaly utáhněte, vytáhnout a nechat jeho cum vylití do kanalizace. Silný fist zachvátila jeho hřídel podle výhonky cum rozlité. Byl stále drží kolem mě moje pasu a při jeho tělo uvolněné a vytáhl mě tak moje záda byla proti jeho hrudi. Přivezl jeho rtů dolů na mé uši a políbil mě jako vytáhl moje mokré vlasy stranou.

  "slib mi."

  Můj hlas se konal na svůj vlastní život. "SLIBUJI..."

  Keňa

  "Keňa?" podíval jsem se odkud jsem seděl na velké konferenční místnosti tabulky, je v současné době s nákladem s potravinami, a viděl Michael Peterson. Okresní právník Boston se dívá se na mě jako má na kontě již nějakou dobu. Mezitím jsem byl seděli u stolu uprostřed našeho vítězství oslavy a všechny jsem mohl přemýšlet o shanu.

  Dvě noci před několika lety jsem zažil nejúžasnější noc mého života. Avšak bez ohledu na to, co jsem měl "slíbil" Shanu v žáru vášně, měla jen jednu noc. To je vše, co jsem souhlasil.

  "Michael! Dobrý den."

  On koukal na mě. Michael bylo rychle zatlačením sedmdesát let staré a sloužící svého druhého funkčního období jako A.A. Před, že pokračování byl obvod soudce pro více než třicet let. Může být starší občané na základě jeho věku, ale jeho rodný list je jediná věc, která dává. Vypadá jako je mu čtyřicátých let. Přesto jde do tělocvičny každé ráno. On pracuje pět mil každý večer. Co nejvíce jsem ohromen je však to, že Michael na mysli stále ostřejší než většina dvacet pět čtyřiadvacátým rokem vím. On byl můj instruktor a i přes rozdíly v našich věkových skupin a naše pozadí jsme se stanou dobrými přáteli.

  "Byli jste milionů kilometrů," řekl, přičemž sedadlo vedle mě. "Toto je váš večírek! Měli byste být si ji užít více".

  Usmála jsem se na něj. "Jsem si ji užít. Já jsem jen přicházející z vysoké hodnocení víte?"a vysoké je v prdeli hloupé v Shanu McShannon postel I vymazat krku.

  "Vy jste odvedli skvělou práci. Jsem skutečně hrdý. Braden McShannon je z ulice pro zbytek jeho života a rodiny těchto dvou detektivové konečně uzavření. Doufám, že jste připraveni mladé lady…to je začátek vzestupu ke slávě."

  Jsem se smála, "Sláva byla přesně to jsem se chystal."

  "Aha, ale budete mít ať se vám to líbí nebo ne. Budete mít svou práci dostatečně rychle a je dodáván s hodně známosti. Dokumenty jsou již nyní snaží dát mi ocenit. Je pouze kreditní jdu se, že jsem přítomnost paměti na svůj potenciál. Blahopřejeme vám poradce".

  "Děkujeme Michael, za všechno. A pro záznam, nechci vaše úlohy, dokud jste zcela nemocná je…ale chci je jednou".

  On se usmál a řekl "vaše upřímnost jako vždy je osvěžující. Nyní mám prospěch se zeptat".

  "Tady jde..."

  Smích opět řekl: "To". Paní McShannon a dva její synové žádají meet you".

  "Proč?" najednou jsem cítil neviditelnou rukou uchopte panika mého krku. Domnívá se vědět o shanu akce se mnou? Bude hrozit nás?

  "překvapivě chtějí vám děkuji. Přišli do mne z téhož důvodu. Řekl jsem jim, že to všechno".

  I při požití paušální v krku. Mé hlavy jsme slyšeli, co řekl, ale můj žaludek byl stále protestují. Je to pocit byl svázán v uzlech. "Jsou zde nyní?"

  "Ano, jsou stále v mé kanceláři. Měl jsem Liz uvedly některé kávy i když jsem o tom hovořil s. Řekli by počkat."

  Sakra! Nechtěl jsem pro splnění těchto lidí a upřímně nemají nic společného s zkušební verze. Moje hlava byla tak zmatený nahoru, protože jsem pokračování s shanu.

  Poslední věc jsem byl zájem nebo hledáte právě teď byl vztah. Řekl jsem si pěší v noci bych splňovat dva cíle a pak bych na dovolenou. První a nejdůležitější je i jeho svědectví. To bylo svědectví měl již slíbili před soud a já cítil jsem měli právo získat.

  Za druhé bych uspokojit zvědavost a já bych měl na chvíli…Co by se chtěli být v prdeli bílý muž?Docela dobré.Zkontrolujte a zajistěte. Přesto každý probuzení hodinu od té doby byla naplněna myšlenky shanu.

  Vzpomněl jsem si jak sladké a romantické má na kontě, a jak kdysi měl mě ve svém bytě dělat co se mu líbilo, že stále mi poskytla. Muži, I zažili v mém životě bylo hodně věcí…sladké a romantické nebyly některé z nich. Pravděpodobně by měl mít chodil ven a potom. Nyní nemůžu jeho krásné tváře z mé hlavy.

  Nemůžu zastavit připomenout způsob jeho ruce cítil na mé tělo. Nemohu si pomoci, ale třesavka, když přemýšlím o jeho rty a jeho jazyk a moje tělo reaguje téměř násilně když jsem konečně zavřít oči v noci a dovolím připomenout, co cítil jako uvnitř me.

  Odlamovací zpět do současnosti, a skutečnost, že můj šéf čekala na moje odpověď jsem řekl, "Jsem samozřejmě vidíte".

  Můj hlas zazní stálý a sebejistý ale uvnitř mého žaludku otáčet. Postavil jsem se a usmála se ještě jednou na Michael před opuštěním místnosti a čísla dlouhá hall k jeho úřadu.

  Dosáhla jsem na dveře a viděl Michael jméno vyleptáno do skla. Já bych myslel jsem mu…jednou mé jméno by měla být v těchto dveří. Jsem tlačil ji otevřete a docela starší ženy s krátkými šednoucí vlasy, zarámované její jemnou tvář a dva velké muže, který vypadal hodně jako předmět mého postižení čekali me. I nucené další smile.

  "Dobrý den, jsem Keni Duncan. Michael řekl jste folks chtěli vidět mě?"

  Muži se dostali k jejich nohy a nejstarší z jeho rukou.

  "Setkali jsme se jednou krátce před soud. Jsem Patrick. To je moje matka Rose a můj bratr Colin." I otřásla Patrick ruku a potom Colin.

  "nice to meet you obou". Oba muži reality odtrženým technokratům přes m�
� a nemohl jsem si pomoci, ale viz záblesky shanu v každém z nich. Oba byli naprosto úžasný. Sakra, těchto genů.

  Dívala jsem se na Rose McShannon pak. "a je to potěšení se s vámi setkat příliš paní McShannon".

  Starší ženy postavili. Ona byla pravděpodobně na pět nožní dvě nebo tři a tiny. Bylo těžké uvěřit, že porodila a zvedněte tři obrovské muži. "Miss Duncan, radost je naše".

  Se jen otřepala mé ruce. "Můj manžel není dobrým člověkem. Nejsem tady omlouvat ho, ale v mé vlastní obrany, doufám, že budete mi věřit, když řeknu vám, že v jedné době byl. Unavený životem a jeho cynismus vzrostly pouze s časem. Mám to štěstí, protože když jsem ještě nejlepší v mém chlapci. Byl jsem hrdý na shanu pro dělá správnou věc a jsme všichni tak vděční za. Všichni jsme si dobře vědomi, jak obtížné svůj úkol byl a jsme prostě chtěli byste vědět, jak jsme vděční, že jste nám pomohli dát život za námi."

  Byl jsem dojat její slova, která jsem cítil slzy spalování v rozích mé oči. Zdálo se, že každý má své vlastní démony bojovat.

  "Děkujeme paní McShannon…Patrick, Colin. To je potěšitelné, kdy společenství oceňuje úlohu my. Nikdy to jednoduché a obvykle je nejtěžší část se potýká s blízkými jste uvězněni. Bylo to velmi laskavý vás všech sem přijít a dejte mi vědět, jak se cítíte."

  Rose McShannon mě překvapilo, dále. Stejně jako byli opuštění , ona dostala její zbraní a objímali me. Ona se zdála být skutečně teplé osobu a opět podle mého názoru byla na její syn a jak špatně jsem chtěl vidět ho znovu.

  Když povstali a její chlapci byli pryč, jsem vedl zpět do konferenční místnosti. Jak jsem prošel mé kanceláře, recepční odesílatele sweethelen porušila své myšlenky.

  "Oh tam jste, Keni! Máte nějaké čekají v kanceláři."

  "Některé věci?"

  "Ano, seděl jsem je na vašem pracovním stole." Ona koukal.

  Zvědavý jsem otevřel můj dveří a první věc jsem si všiml byla vůně. Bylo to jako chůze do zahrady. Pak jsem uviděl sedí na pravé straně mého stolu. Tam byl oranžové vázy, které stály nejméně čtyři nohy vysoký a že váze byl naplněn oranžové a bílé růže. Musí zde byly tři nebo čtyři desítky z nich.

  Byl jsem usmívající se tak široká, že můj obličej začal po svém boku má emocionálního Němce. Slyšel jsem odesílatele sweethelen hlasu za mnou. " Oh Keni jsou viďte krásná?"

  "Ano, jsou," řekl jsem nad nižší mého obličeje. "obálky na váš stůl dodané s nimi."

  "Díky, odesílatele sweethelen". Klepnutí dveří za ní. Jsem si vybral až oranžové obálky a otevřel. Jsem se smála. Byl to karty a na přední straně byl obraz Disney's Kráska a zvíře.

  Otevřel jsem ji a uvnitř bylo málo svícnu z filmu, vieillotte". Mluvil k. Ve velmi pěkný zlatý skript řekl, "nemáte viz? Ona je jedna! Dívka jsme čekali! Ona je přijít k prolomení hláskovat. "

  Cítil jsem jeden z těch slz I pokračování drží zpět dosáhnout rohu mé oči.Sakra je člověk. He made me cry. jsem otřel jako existoval knock on my door.

  "Ano"?

  K otevření dveří a šel shanu pohledu každý bit princ, že je. Myslím vieillotte" je správné, hláskujte název je rozbité.

  "Hi". Dokonce i jeho hlas made my skin v rovině.

  I smeteno stranou další trhliny. "Hi. Jsou to krásná".

  Shanu zavření dveří za ním a přišli ke mně. Jeho námořnické oblek umístěte ho dokonale a složité jeho krásné oči.

  Přičemž se mé ruce v jeho řekl, "Stejně jako jsem vám řekl před, nedělejte svíčka pro vás."

  I návrh na kartu. "Svíčka".

  On chuckles na můj vtip. "jsem strávil tolik můj život běží a funkce Chasing Playback po ženy, nemůže být pro mě. Ale nikdy jsem chtěl jeden až nyní."

  "Chcete ponechat? Rád bych, abychomspolečně , společně?" Mé srdce uklidnil. Boe.

  Jeho oči byly teplé. "společně aspolečně. Vím, že je příliš brzy hovořit o budoucnosti, ale chtěl bych mluvit o trávit více času společně, takže pokud existuje šance na budoucí, nebudeme si ujít".

  Měl jsem tolik věcí děje v mé hlavě tolik otázek, které je třeba zodpovědět. Nakonec jsem se podíval se na něj.

  Upřímnost, co říkal zářil v jeho očích. Moje hlava se snaží přesvědčit, že by se stejně jako všechny ostatní…tato vášeň cítíme pro každou další vyjde do ztracena, jakmile rutinu stanovování každodenní život sad v…ale jeho oči mi řekl odlišné.

  "JSEM dal váš otec ve vězení…pro život. Jak se to dotkne věcí, Shanu?"

  "Byl jsem stejně jako odpovědnou za uvedení ho tam jako vy. Bylo kde třeba Keni a každý, kdo ví ví ho."

  "Myslíte si budou sedět a přeji nám dobře?"

  Přivezl jeden z mých rukou jeho rty. Zastával ji tam po dobu několika sekund a pak řekl, "Vím, že lidé říkají hodně věcí, které neznamená…ale věřte mi, když řeknu vám, jsem ani jeden z těchto lidí. Skutečně si nemyslím, co si myslí. Nikdy jsem se setkal se ženou, která stanoví můj svět stejným způsobem. Nebudu trestat sám o odchodu z důvodu co někdo si může myslet."

  "Co závod věc?"

  "Máte problém s mě je irské?"

  Jsem se smála a nechat si prošacovat hrudi. "Víte co mám na mysli."

  "Hmm, myslím vaší barvě pokožky je sexy jsem kdy viděl. Myslím, že jsme kontrast dokonale a já upřímně věřím, že je to "závod" věc půjde. Jste žena a já jsem muž a chci vám…doufám… že chcete mě příliš".

  Vytáhl zpět a jeho oči prohledávat mého obličeje. "Jsou všechny tyto otázky, protože chcete důvod se mi říci ne bez škodí mé pocity?"

  "Ne, vím, že to nevypadá jako to ale opravdu chci říci ano."

  On viditelně uvolněné. "Co se bojíte Keni?"

  "JÁ obávám se, že nebude fungovat,…" I hlavou pocit zranitelnější než jsem kdy. Ale já jsem musel hovořit svým pravdy.

  Jeho oči lískový ořech vyvolala jako mu jeho palce až zdvih moje čelist.

  "To je platný strachu," řekl. "Ale nechci dát před jsme začali i dítě. Mám mnohem více chci dát. Dej mi šanci".

  "Jste příliš dobré na to být pravda." I hlavou.

  On se zasmál a řekl: "Ani zavřít. Jsem si seznam před souhlasíte se mnou pokud máte rádi".

  Náhle mě nenapadlo, že bych nechtěl seznam. Chci jim objevit podél cesty, jak by měla být.

  "držet na tomto seznamu. Můžete mi na jeden z našich výročí a my vám označte ty už jsem objevil".

  Jeho oči se mu posmívali se. On uzavřený malý prostor mezi námi a balené náručí kolem mé v pase. On umístil jeho ruce na mém dole a vytáhl mě do jeho boku.

  Jeho stiskněte okamžitě vznítí moje krev. On spuštěné jeho hlavu a přinesl jeho rty tak byly jen zlomek palce z dolu.

  "Jste neuvěřitelné….. Tak je to vypadá jako na podzim?"

  A stejně jako můj stěny padla. Nikdy stál šanci.

  Na konci

  Jeho láska

  Copyright © 2015 Všechna práva vyhrazena.

  CAMILLA

  Byla Keňa jako sestra me. I milovat. Zde sedíme v této tabulce se všichni tito lidé, že nevím druh to dokazuje…tu sedí s Colin krásné oči uzamčené do doluopravduto dokazuje. Říci jeho oči jsou modré ani začít poškrábat povrch popisující.

  To prostě není obyčejný modrý jako poledne obloha nebo moře… jeho oči jsou modré z nebe těsně před sluncem zmizí v noci. Jsou tmavé, bohaté indigo s ulpí na světlejší a tmavší blues roztroušeny po celém. Jsou teplé a jako oblíbené teplé svetr, že jste na blok válců, chlad…jsou pohodlné a dobře obeznámeni. Jsou to druh oči, že jakmile se zaměřujeme na vás, nemůžete dívat a nikdy nezapomenete.

  Věděl jsem před tím, než jsem přišel sem, že neexistuje žádný způsob bych být schopni to udělat bez spuštění do něj. Byl jsem dobře vědomi, z nichž
byla Keňa marrying, byl každý. Stisknutím má den s příběh lásky mezi stanovena, hájících tvrdě generálního prokurátora a syn největší gangstera, kdy v Bostonu…její ne méně.

  Keňa a hovořil jsem několikrát, protože ona a Shanea máte zapnutý. Ona je šťastnější než jsem kdy viděl její, a proto jsem nemohl říci ne na část oslav na začátku svého života společně.

  Jsem přinesl datum v naději, že Colin bude mít tip a jen nechat minulost sama…možná jsem jeden z těch, kteří nemohou nechat minulost sama. Přesto, pokud Colin ještě něco říci ke mně, nezůstane dovolte mi přináší datum ho zastavili.

  Část z důvodu padl jsem tak pro něj těžké, když jsme byli teenagery bylo, že nezlomného stanovení jeho. I tenkrát, věděl co chce a šel po ní. Bez ohledu na to, jak naštvaný bych mohl dostat na část jeho osobnosti, když se soustředí na mě…musím přiznat, že to opravdu sexy. Myslím si, že pramení částečně z to jen McShannon. To je jak přístup život.

  Jedna z věcí Braden McShannon učil své chlapců byla se nenechá nic zastavit při jízdě po co požadované v životě. Myslím si také Colin vždy cítil musel něco dokázat, nejmladší McShannon chlapců. Colin byl více než dopřáli jeho bratři, jako je tomu v případě dítě ve většině rodin. Jsem si docela jist vyrůstal ve skutečnosti nikdy znát skutečný význam slova "Ne".

  Moje datu vypnutí divil někde právě v době Colin spot me. V kostele mám štěstí, byl v svatební party tak neměl čas nebo možnost prohlédnout si hosté. Bohužel se mi dal spoustu příležitostí a zkontrolujte jej.

  Při pohledu na něj vzbuzovalo vzpomínky, které jsem bojoval za směrem po zhroucení. Nikdy jsem skutečně zastaven ho chtějí…I právě zastavil umožňující sám přemýšlet o.

  Colin je jedním z těch mužů navržen zdobí kryt a romantika román. Bohatá je jeho čokoládové barevné vlasy má sexy, vždy rozcuchaný vzhled, činí ženy svědit prsty na dotek. Na řasy, rám těch sexy modré oči jsou silné a tmavé jako jeho vlasy. Jsou tak dlouho, že když se zavírá oči jeho jen odpočívají na vrcholu své vysoké lícní kosti vystupují. Jsem na mizině moje zákaz vycházení a trpí hněv můj otec více než jednou…jen sledovat jeho spánek.

 

‹ Prev