Sports Romance: Feeling The Heat

Home > Other > Sports Romance: Feeling The Heat > Page 85
Sports Romance: Feeling The Heat Page 85

by Michelle Roberts


  Kirsten έγλειψε τα χείλη της, και κοίταξε τον με μισό-καπάκι μάτια, γεμάτα ανάγκη. Brad smirked και έφτασε τα εμπρός, την εκχώρηση της από πουκάμισο και το σουτιέν της. Τον ανέμεναν να εισάγετε αμέσως, αλλά ο ίδιος έσκυψε και επισυνάπτεται το στόμα του στη θηλή της πρώτης, το πιπίλισμα στο γενέσει της προσφοράς και προκαλώντας πυρήνα της να γυρίσει λιωμένο. Κινήθηκε προς την άλλη, στέλνοντας ένα ηλεκτρικό ρεύμα μέσω της ότι την ανάγκασε να φωνάξει σε έκσταση.

  κραυγή της πρέπει να έχουν τον έσπρωξε πέρα από την άκρη, γιατί την επόμενη στιγμή είχε την πλήρωση, σπρώχνοντας προς τα εμπρός μέχρι τους γοφούς τους ήταν στο ίδιο επίπεδο με το ένα το άλλο. Kirsten αφήσει έξω μια μικρή γκρίνια, διέγερση της πλησιάζει στο αποκορύφωμά της ήδη. Είχε ποτέ δεν ήταν τόσο ενεργοποιηθεί από κανέναν πριν, αλλά και πάλι αυτό δεν ήταν μόνο κάθε άνθρωπος-Μπραντ ήταν ουσιαστικά θεός.

  Άρχισε να ώθηση σε αυτήν, τραβώντας έξω και οδήγηση σε τόσο βαθιά Kirsten πιέστηκε περαιτέρω σε καναπέ. Τα χέρια της ομελέτα για την αγορά στην πλάτη του, απεγνωσμένα προσκόλληση σε, όπως ο ίδιος προκάλεσε το σώμα της να τρέμει με χαρά. Ήταν τόσο υψηλή που ποτέ δεν ήθελε να κατέβει. Θα μπορούσε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής της ιππασίας κόκορας Brad και δεν το μετανιώνω.

  Brad φίλησε σκληρά και βαθιά, φυτρώματος τη γλώσσα του στο στόμα της και κυριαρχεί της. Είχε πραγματικά πάντα θεωρούσε τον εαυτό της μια καλή φιλιά, αλλά ακόμη και θα μπορούσε να αναγνωρίσει το καταραμένο άσωτο ταλέντο ο άνθρωπος είχε με το στόμα του. Ήταν σαν να είχε γίνει για τη μετατροπή των γυναικών σε χυλό με τη γλώσσα του.

  Η ένταση άρχισε να συγκεντρώσουν στην κοιλιά Kirsten, το ζεστό και βαθύ. Εκείνη κάλεσε μαζί με τη συμπίεση κόκορας του, η οποία προκάλεσε μια αρχέγονη γρύλισμα από τον Brad που την ανάγκασε να στενάζει με χαρά. Όσο περισσότερο πιέζεται, τόσο πιο κοντά πήρε. Και τέλος, όπως τα αστέρια που εκρήγνυται πίσω από τα βλέφαρά της, Kirsten ήρθε.

  Εκείνη επέμενε να Μπραντ, όπως αυτή πάλλεται γύρω του, τα μάτια της βιδώνονται κλειστά και το στόμα ορθάνοιχτο.

  "Ω σκατά", δήλωσε ο Brad, ανεβάζοντας το ρυθμό του. Ο ίδιος grunted με άσκηση, όπως ο ίδιος άρχισε να σφυροκοπήσει με μανία μέσα της, επιδιώκοντας τη δική απελευθέρωσή του. Kirsten ήταν μόλις επίγνωση του τι συνέβαινε έξω από το σώμα της, εξακολουθεί να πληγούν από τα κύματα της ευχαρίστησης.

  Brad φώναξε και stilled πάνω της, το σώμα του τεταμένη και σκληρή. Του πνοή φύσηξε ζεστό ενάντια στην πλευρά του προσώπου της, όπως ο ίδιος κατέβηκε, οι καρδιές τους χτυπάει στο χρόνο. Kirsten άνοιξε τα μάτια της για να κοιτάξει πάνω της, όπου ο Brad φορούσε μια μονόπλευρη χαμόγελο.

  «Ναι», είπε, το τροχαίο λίγο στο πλάι. "Σε πιστεύω."

  "Πιστέψτε με τι;"

  "Ότι είσαι καλός στα φιλιά."

  Kirsten αφήσει έξω μια φλοιό του γέλιου. "Έχω ξεχάσει εντελώς ότι είναι ακόμη και το πώς αυτό ξεκίνησε», είπε. «Ο Θεός που ήταν ένα καλό οργασμό."

  Πίεσε μια αγνή φιλί στο μάγουλο. "Χαίρομαι."

  "Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν ουρλιάζουν touchdown, όπως σας ήρθε, όμως."

  Brad γέλασαν. «Εγώ συνήθως κράτηση ότι για τη δεύτερη φορά που κάνει σεξ με κάποιον."

  Kirsten χαμογέλασε και κοίταξε μέσα βλεφαρίδες της. "Είμαι παραδόξως προσβλέπει σε αυτό."

  "Θα έπρεπε να είσαι."

  Κεφάλαιο Οκτώ

  "Εμείς πάμε για να είναι αργά!" Kirsten κάλεσε από το διάδρομο.

  Brad γούρλωσε τα μάτια του, αλλά χαμογέλασε. "Αν αφήσουμε τώρα θα είναι δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα."

  "Ποιο είναι το ίδιο με το να είναι αργά!"

  Εκείνος κοίταξε τον εαυτό του στον προβληματισμό, που τρέχει τα χέρια του μέσα ακόμα νωπά μαλλιά του. Kirsten είχε περάσει μια ώρα ετοιμάζεται, τονίζοντας σχετικά με το "τι ένα υποτίθεται για να φορέσει σε αυτό το είδος του πράγματος.» Της είχε εξοργίσει ότι Μπραντ πήδηξε μόνο στο ντους λίγο πριν ήταν έτοιμος να φύγει.

  Αυτός περπάτησε στο διάδρομο και παρουσίασε τον εαυτό του. "Ναί?"

  Kirsten του μια έδωσε μια φορά πάνω, και χρησιμοποίησε το χρόνο για να θαυμάσετε το πώς κοίταξε. λεπτή σιλουέτα της ήταν τυλιγμένο σε ένα στενό μαύρο φόρεμα, και φορούσε ένα ζευγάρι τακούνια που εκείνη είχε δανειστεί από την αδερφή της ειδικά για την περίσταση.Δεν είδε τι ήταν τόσο ειδικά γι 'αυτούς, αλλά άρεσε ο τρόπος που τα πόδια της φαινόταν. Απέτυχε να δείτε πού η ώρα πέρασε κάνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ της την είχε πάρει, αλλά ήταν ακόμα το πιο υπέροχο πράγμα που είχα δει ποτέ έτσι δεν το αναφέρουμε.

  "Ναι, αυτό θα κάνω." Εκείνη χαμογέλασε. "Ποιόν κοροιδεύω? Μπορείτε να μοιάζει με το άγαλμα του Δαβίδ. »

  Brad γέλασε και να θέσει το χέρι του γύρω της, την καθοδήγηση της από την μπροστινή πόρτα. "Αλλά με ένα μεγαλύτερο πουλί, φυσικά."

  Kirsten ανασήκωσε τους ώμους. "Υποθέτω."

  Brad χαστούκισε τον κώλο, βρυχάται στο αυτί της, "Θα πρέπει να πληρώνουν για εκείνο το ένα αργότερα."

  Kirsten κοκκίνισε, αλλά χαμογέλασε με νάζι μέσω βλεφαρίδες της. Chris, είχε ποτέ να συνηθίσει σε αυτό το βλέμμα. Ή
ταν ο τέλειος συνδυασμός των αθώων και δόλια. Είχε κοιτάζω προς τα πάνω σε αυτόν με εκείνα τα μεγάλα καστανά μάτια και ξαφνικά αυτός θα είναι γεμάτη βρόμικες σκέψεις.

  "Θέλουμε πραγματικά να πάμε;» ρώτησε, αρπάζοντας μια χούφτα κώλο.

  Του έδωσε μια επίπεδη εμφάνιση. "Γνωρίζετε ότι το κάνουμε. Θα είναι μια χαρά. "

  Brad βόγγηξε, αλλά την ακολούθησε μέχρι το πάρκινγκ, ολίσθηση σε πλευρά του οδηγού και τραβώντας έξω στο δρόμο. "Θα πρέπει να μου απευθείας από εδώ."

  Kirsten έβγαλε το τηλέφωνό της από το πορτοφόλι της και άνοιξε χάρτη της. Ήξερε χωρίς να κοιτάζει ότι είχε ήδη σελιδοδείκτη για τη διαδρομή. "Πάρτε το επόμενο αριστερά."

  Το έκανε στο μεγάλο σπίτι από το νερό μέσα σε μια ώρα. Kirsten είχε διαμαρτυρηθεί για τον την ημέρα πριν ότι ήταν ακριβώς όπως Κατρίνα για να φιλοξενήσει ένα κόμμα που ήταν στη μέση του πουθενά.

  «Η έλλειψη μόνος μαζικής μεταφοράς πρόκειται να αποτρέψει πολλά στους επισκέπτες της από τη μετάβαση," εκείνη είχε είπε.

  Προφανώς αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Brad χρησιμοποιήθηκε για την τεράστια μέρη με τους συμπαίκτες του, αλλά τα μάτια Kirsten είναι bugged έξω και είδε το ποσό των ανθρώπων που το άλεσμα γύρω από το δρόμο.

  "Relax," δήλωσε ο Brad. "Έχετε αυτό."

  «Το ξέρω», είπε, χαμογελώντας σε αυτόν. "Είμαι περισσότερο ανησυχούν για Κατρίνα».

  Brad γέλασε. "Έχεις δίκιο να είναι."

  Η υπηρεσία βαλέ παρκαρισμένο αυτοκίνητο Μπραντ, και αυτός άρπαξε τα χέρια Kirsten, όπως αυτές περπάτησε μέχρι την μπροστινή πόρτα. Δεν του άρεσε ο τρόπος πολλά από τα παιδιά έψαχναν στα μάτια. Κόλαση, πως θα το δω σαν και αυτό, αν δεν είχε ήδη της-αλλά το έκανε, έτσι αγριοκοίταξε τους μέχρι να κοίταξε μακριά.

  Στο εσωτερικό, το κόμμα είχε ήδη πρόσκρουση. Υπήρξε μια μεγάλη σκηνή που έχει συσταθεί στη γωνία του δωματίου, αλλά θα εξακολουθεί να είναι άδειο για άλλα δεκαπέντε λεπτά ή έτσι.

  "Θα έπρεπε να έχουν έρθει νωρίτερα;» ρώτησε Kirsten. "Φαίνεται σαν να υπάρχει πολλοί άνθρωποι ήδη εδώ."

  "Οι μισοί από αυτούς είναι πιθανόν να καταβληθεί για να είναι εδώ», σχολίασε ο Brad.

  Kirsten αγριοκοίταξε επάνω σε αυτόν, αλλά διακόπηκε από την αδελφή της οριοθέτησης από το πλήθος και το τράβηγμα της σε μια αγκαλιά.

  "Kirsten!"

  «Κατρίνα!"

  Όταν Κατρίνα τράβηξε μακριά, Μπραντ είδε ένα φως στα μάτια της ότι ποτέ δεν είχα δει πριν. Δεν είχε μιλήσει σε της από τότε που είχα επιστρέψει από το Λονδίνο. Είχε πάει μόνο πίσω στη δουλειά για να εγκαταλείψει την εργασία της, αν και θα προσπαθήσει να πάρει Kirsten να το κάνει αυτό για εκείνη πάρα πολύ, από την πρώτη.

  «Μπορείς να πιστέψεις αυτό;", δήλωσε ο Κατρίνα, χειρονομία γύρω της.

  Kirsten χαμογέλασε. "Μπορώ, πραγματικά."

  μάτια Κατρίνα, προσγειώθηκε στον Μπραντ. "Είναι καλό να σας δούμε», είπε. "Ευχαριστώ και πάλι για ... ξέρεις."

  Μπραντ χαμογέλασε λαμπρά. «Μην το αναφέρω."

  "Εσείς έχεις να ανταποκριθεί Ben!" Κατρίνα αναφώνησε, τραβώντας πάνω από ένα τυχαίο άντρας από το πλήθος και να τον πιέζει προς αυτούς. "Θα μιλήσω σε σας παιδιά αργότερα!"

  Kirsten γούρλωσε τα μάτια της. Μπραντ είχε προειδοποιήσει εκ των προτέρων ότι αυτή ήταν η υπογραφή κίνηση Κατρίνα, αλλά να μην το πάρετε προσωπικά, επειδή το έκανε σε όλους. Αυτή θα αναπηδήσει γύρω από το switcheroo κόμμα παίζει όλη τη νύχτα, αν αφεθεί στην τύχη της.Brad είδε διευθυντή της, ο οποίος αυτός θα τρέξει σε σε ένα ζευγάρι παρόμοια γεγονότα, μετακινηθείτε μέσα από το πλήθος για να την μαντρί.

  Ben προφανώς δεν πειράζει. «Γεια σου», είπε. "Χάρηκα για τη γνωριμία."

  ίδιοι Kirsten και ο Brad εισήγαγε.

  "Δεν ήξερα Κατρίνα είχε μια αδελφή," δήλωσε ο Ben. "Και ένα δίδυμο, όχι λιγότερο. Δροσερός. Πώς αισθάνεστε για το πρόσωπό σας να είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ; "

  Kirsten έριξε μια ματιά πάνω στη σκηνή, όπου υπήρχε ένα ανατινάχθηκε εικόνα του καλύμματος του πρώτου εμπορικού άλμπουμ της μπάντας Κατρίνα.

  Kirsten ανασήκωσε τους ώμους. "Είναι εντάξει υποθέτω."

  Ben στράφηκε προς τον Μπραντ. "Και παίζετε ποδόσφαιρο έτσι δεν είναι;» Χαμογέλασε, αναζητούν μεταξύ τους. "Λοιπόν, πώς το κάνατε δύο συναντιούνται;"

  Brad και η Kirsten αντάλλαξαν μια ματιά. "Uh ..."

  Μπόνους Book # 3

  καλοκαίρια Dream

  Κεφάλαιο ένα

  Ήταν λάθος αν κάποιος εκμεταλλεύτηκε ένα μεθυσμένο άντρα και έτυχε να είναι η αγάπη της ζωής σας; Ήταν, έτσι δεν είναι;

  Ο βασιλιάς ήταν ακουμπά πάνω της και Κιάρα ήταν πάρα πολύ ευτυχής να τον αφήσει. Αυτό ήταν το πιο κοντινό που θα μπορούσε ποτέ να είναι μαζί του, μεθυσμένος και από το μυαλό του.

  Ήταν στη μέση της νύχτας και ήταν ακριβώς για να ζεσταθεί ένα φλιτζάνι γάλα, όταν άκουσε μια ψάξιμο του κλειδιού στην πόρτα. Στάθηκε κατεψυγμένα κατά το τελευταίο από τα βήματα, μην ξέροντας τι να κάνει. Στη συνέχεια, πέντε λεπτά αργότερα, μια σφουγγαρίστρα της καφέ μπούκλες εμφανίστηκε μέσα στη θέα, ταλαντεύονται στα πόδια του. Όντας Kiara ότι was- εντάξει, ήταν το συναίσθημα της για τον -she έτρεξ�
� προς το μέρος του και να έρθει στη διάσωσή του. Όλο αυτό το διάστημα, κρατούσε την ανάσα της, πρόθυμοι για τον αδελφό της για να μείνει στο δωμάτιό του και να την αφήσει να τον πάρει στο δωμάτιό του πριν από τους βρήκε. Erick θα μπορούσε να είναι λίγο αγοράκι προστασίας και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

  Και έτσι μισή ώρα αργότερα, ή έτσι ένιωσα σαν αυτό, έφτασε τελικά το δωμάτιό του. Όταν προσπάθησε να τον ορίσει το κρεβάτι, τύλιξε τα χέρια του γύρω της και την έφερε μαζί του. Προσγειώθηκε με oof στο κρεβάτι μαζί του.

  Ο βασιλιάς δεν ήταν το φως του ανθρώπου, που δόθηκε. Αγαπούσε να φάει όσο θέλει να πάει στο γυμναστήριο.

  Το αποτέλεσμα, ήταν πάνω της, πιέζοντας το διαμέρισμά της στο κρεβάτι του, μουρμουρίζοντας κάτι μέσα από τα δόντια του. φρύδια του είχαν αυλάκια σε σκέψεις, αλλά τα μάτια του ήταν κλειστά, βλεφαρίδες του τόσο καιρό ότι άγγιξε τα μάγουλά του. Η μυρωδιά της βότκας ήταν ισχυρή στον αέρα.

 

‹ Prev