Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 31
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 31

by Paige Parker


  На търговски марки, които се използват, са без съгласието и публикуването на търговска марка е без разрешение или подкрепа от търговската марка собственик. Всички търговски марки и марки в рамките на тази книга са за изясняване на цели и са собственост на собствениците на самите себе си, не са свързани с настоящия документ.

  Таблица на съдържанието

  Глава 1- Неверните

  Глава 2- Надежда

  Глава 3- Щастливо някога след

  Глава 4- Бесовете

  Неверните

  Ava поставете й медицински сестри еднакво на тъмно, готова за работа като безшумно, колкото е възможно. Тя не искате да будите своя приятел Етана от съня си, но той не беше, защото тя се опитва да бъде грижа на неговата чувства. Те са предприели подобна стъпка в огромна борбата в нощта преди, първата реално борбата те някога е бил след получаване заедно. Ava все още е така отвратено и ранени, тя не мисля, че тя може да се изправи пред Етана в този момент без писъци в лицето си, така че тя мотивирано, че най-добре да се избегне го напълно за момента.

  Ava и Етана отношенията са били щастлива един досега, или поне, че това е начинът, тя е обичал да мислим за него. Етана бяха нейният колеж изгора и те бяха направени няколко оттогава и техните втората година. Той е дошъл от пари и Ava бе дадена страна момиче, родени и отгледани в Мичиган, когато те двете присъстваха училище и сега е живял. Тя ще има никога не смята, че двама от тях могат да бъдат съвместими, но когато техните свята е сблъскал, те бързо стана неделима. Етана показа Ava различен начин на живот отколкото тя бе използвана за и направи в навик да развали прогнила й. Той винаги е била вид, има болничава охота и лоялни към нея, всичко момиче може да искат в приятел. Ava се възприемаше като Етана може наистина да бъдат на един, и тя е много съдържание и доволни живота им заедно в Източно Lansing, Мичиган. В очите си, тя е идеалното приказката романтиката и Етана бе нейното принц очарователна.

  Всичко привидно промени в един кратък нощ за двойка обаче, както и Ava кръвта на варени, както тя отразява по техните аргумент. Тя е дошъл у дома от V.A. болница, където тя часове за печене на двамата приятен брашно. Ava е имал причина да отпразнуват и тя не може да изчака да споделят своя щастлив новини с Етана. По време на прекъсване на работата, Ava са протекли онлайн и записали сама обратно в училище. Понастоящем тя имаше сестрински степен и тя винаги е била мечтата си за един ден стана лекар. Етана бе закон училище студентски и неотдавнашните абсолвент сам. Те прекарал много нощи споделяне всички мечтите им и стремежите на един с друг. Някои от нейния любимите си моменти са споделени бяха по време на преговорите завивка, спекулира и като си представяте какво е тяхното бъдеще заедно ще бъде. Те ще бъдат супер двойка, адвокат и лекар. Ava филцовата подсигурете и за техния успех и техните взаимоотношения. Те се оказаха Етана имаше някои новини от собствените му, както и, но Ava никога не си представяли, когато тя видяха развълнува изглеждат в очите му, че това би означавало, че смъртта на собствения си мечти и живота им заедно като разбра, че.

  Ava е служил на брашно, тя е готова, абсолютно препълнен и тя би да чакат да разливане на зърна. "Младенец, имам изумителни новини!" тя започна, уверете се, че нейният партньор ще бъдат доволни за й, както и. "Вие сте бременна!" Етана кода си, само половината kidding. Ava смял по негово желание, тя смята, че е бил докосвате, че се чувства толкова сигурен в, желаещи да започнат семейство с нея. По-рано този месец, Етана са се появявали на въпроса и Ava не се поколебаха да казваме да, но тя не е готов за деца в тази точка в живота й. "Не, нищо подобно на това…" тя започна отново, но Етана прекъсва й. "Добре, че може да бъде в карти за нас скоро," заяви пред Етана й. Той обясни, че неговият баща е предложил му горна позиция в семейството на закона на фирма в Upstate Ню Йорк и Етана е приел. Докато тя беше щастлив за него, Ava филцовата шокиран и ранени, че той няма да разглеждат дори поиска първия й. Той знае, че тя е в състояние да ходят на училище, на базата на стипендии, които не са лесно да прехвърлят към друга колеж и дори още повече, така той знае колко превръща лекар бяха замислени да й. Ava обичал работата, тя направи в V.A. болница, тя произхожда от военна семейство и работа с войници и военни гледачи направени й се чувстват изпълнени. Сега Етана очаква й до само дават всичко и да станат някои богати, застоял домакиня. Би било добре, никога не работи отново, но не за Ava, тя беше наистина страстно обичат своята кариера. Нейният грижливо и щадящ принц бе обработват й като парче собственост, тя бе да направи както той каза и не въпрос нищо. Те са се сражавали за часа на края, но той все още се отказа да виждате нещата си начин и все още отказва да отстъпи. Тя замина за легло усещане счупени и перспескивите, сигурни сега на какво бъдещата си с него наистина означаваше.

  Ava накрая усети чувство на предпазния клапан н�
� задвижването й в работата. Тя бе хубаво да избяга всички отрицателността, бе оставен на стагнацията в своя апартамент и изгасне и не някои добри в света. Ava знаеха колко важни работата й в V.A. бе и тя усети докоснати от живота и разказите на всеки войник тя се срещна. Всички от тях е оцелял ужасите, че тя не би могло дори да започнат да си представим и се е борил valiantly и отбранява подстъпите за страната си. Те са добри, мъже и brave мъже, които война е съставено на много щети на. Тя усети по начин благодарен да могат да им помогне да рехабилитирате сами и да излекува от тези рани. Днес тя ще бъде работата с една от най-новите болници пациенти. Са от такъв малък град, тя усети както ако позна почти всеки войник от името и знаеше своите истории. Lucas току-що се е завърнал у дома от отвъдморски, когато той е бил ранен от противопехотна бомбен атентат. Той е загубил използване на правото му на крака, но каза лекар делото му бе обнадежден. С подходящо внимание и терапия, той ще бъде напълно възстановена в кратък период от време. Ava обичал изслушване и като видя успех първата страна, и тя е сигурен, че Lucas бе ще е едно от тях.

  Lucas бе по-тиха и по-резервирана от нейния други пациенти, но те все още имате по добре. Той бе поразително красив, високи тъмни и тайнствени. Всички на медицинските сестри clamored за шанса да работите с него, но изглеждаше, че той е обичал Ava най-добрите и ще често пъти искане да работят с нея конкретно. Тя не бе необичайната контролното прозорче за един войник, завръщащи се от военни да се antisocial и само, за да се чувстват добре около хората са били запознати с вече, така че те лекар, назначен Ava, за да го за по-трайна основа. Тя само взеха кратък седмица за Lucas да се подгрее до Ava напълно. Той бе дадена страна момче, родени и отгледани, точно като нейната и те получиха по много лесно. Тя натиснат и мотивирани го извън неговия ниво на удобство и той оцени,. Ava биха могли вече вижте отношението промяна в него от, когато той е първото стартиране идване в V.A. Той изглеждаше по-оптимистично настроени и положително относно неговото оползотворяване, които наистина прави щастлив й. По-те разговаряха и за повече те се опознавали , повече тя го хареса. Ava винаги е филцовата в тясна връзка с нейната пациенти и запознаване с тях и техните истории бе всички част от процеса, но тя усети подобно на това при различни обстоятелства и й Lucas, може да са много близки приятели.

  Надежда

  Ava бе благодарен да се работи по-рано, че превключване ден; той означаваше, че rehab център ще бъде предимно празен, когато тя синхронизиран в. Тя наистина не бе в настроение да обменят обороти клюки и pleasantries с й сътрудничество с работници. Ava обикновено не се наслаждавате на преговорите тя имаше с нея пациенти обаче; и тя установи, че разговорите им бяха много повече в дълбочина и интересен от най-. Тя е прекалено много от своя ум, днес всички, че тя искаше, е просто да се остави сама и получете чрез превключване й без инциденти.

  Въпреки нейния измърсявам настроение, Ava не би могло да помогне, но усмивка, когато тя направлявани през центъра на двойните врати и видяха, че Lucas вече бе там за изчакване й. Той бе винаги рано за неговата сесии и неговият ведра битова нагласа изглежда се подобри настроението на цялото пространство. Дори въпреки неотдавнашното му misfortunes, мъжът винаги носеха широка усмивка на лицето си. Въпреки приятелски vibes дават той даде изкл, Lucas, е далеч по-неразговорливи от Ava на други пациенти, но днес, че е точно това, от което тя желания. Той бе винаги удоволствие да работят със и една от най-лесният й случаи. Вместо оплакват и получаване на grouchy заседанието започна работа като повечето хора не, Lucas ще предприеме мерки срещу вицове, за да осветите настроението и после опитайте още по-трудно да успее. Ava трябваше да дадат Lucas кредит; той бе като здрав като гвоздеи. Докато неговият наранявания е временно отнето неговата мобилност, тя определено не са сторили нищо за повреди си чувство за хумор или гордост.

  Ava започна да помогне Lucas разтягане и загряване. Тя не може да помогне, но се приплъзва върху неговата презаписана и тонирана мускули няколко секунди повече от тя следва да имат. Ava са му помагали да направи същото учения на стотици пъти преди, но тя е наистина не забелязва само колко голяма си мускули наистина са били. Тя разтърси главата й в опит да изчистите мислите си, чувство за виновен за отдаване си ум бездомните за друг мъж, различни от Етана. Ava се чудеха, ако тя наистина е имала основания да се чувстват виновни, тя е сигурна, ако тя и Етана дори е имал бъдеще заедно вече. Тя е напуснала у дома, близо два часа преди и със сигурност Етана е буден, и е започнал своя ден от сега. Той трябваше да се стремеше да повикване или текст й да се извини, или най-малко да поиска защо тя имаше snuck от къщата, че сутрин. Тя е била първата и само времето в техните взаимоотношения, които тя е напуснала у дома, без да го довиждане целувка и той беше ако той дори не е забелязал разликата. Със сигур
ност, че не знае как обезпокои тя беше, Ava имаше викаха сама да в нощта преди, и всички докато Етана определят с гръб, изправени пред нея. Тя не разбра какво е дошъл над Етана; никоя от това поведение е типично за него. Няма признаци или улики, че биха могли да Ava, твърдят, че тя е видял тази промяна идва. Тя бе както ако ключът внезапно преместен в мнението си и той отиде от откри опровергаващи и обичливите убеждава, на студено и контролира чудовище всички в един ден.

  Ava се опитаха да дръпнете ума си обратно към работата й, тя ще бъде подпомагане Lucas на пътечката днес и задачата й изисква пълно неразделимата внимание. В кратък срок, че Lucas са били присъстват физически терапия заседания той е постигнала изумителни напредък. Той бе сега могат да се разхождате и стойка за дълги периоди от време, въпреки че той обикновено все още е необходима помощта на захарна тръстика. Lucas бе понастоящем се стреми да бъде в състояние да ходи напълно с по една. Ava имате чувството, че prideful човек се срамува от като използването на захарна тръстика във всички, дори ако вредата е дошъл около поради акт на храбростта и valiance. Като неговата сестра, Ava станахме свидетели на добие непосредствени колко Lucas презря му от захарна тръстика и как отчаяно той се опитва да се отърве от нещо за добро, макар че тя лично си помислих, че му дадоха знак. Тя е знаел, че силна и определя и че Lucas ще бъде ходене по негова собствена за нула време, но тя пожела той би да бърза с неговия напредък. Тя може да кажете, че той е бил в повече болка след това той оставете върху, но ще постави на brave разпознаване за нея и неговата лекари.

 

‹ Prev