Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 49
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 49

by Paige Parker


  Good Heavens! Ze had bijna vergeten dat ze er de avond samen! Haar hart racete trommelaars bij de gedachte en voelde ze flauwvallen.

  "Ik denk dat ik graag een omweg van de plek," Katherine tenslotte verslikt. Ze wilde mentaal voorbereiden zelf voor wat kon komen zodat ze was gewoon kopen. Het feit dat ze absoluut geen idee van wat er gebeurde in het echtelijke bed maakte haar ziek met zorgen.

  Hoewel William was een beetje teleurgesteld dat ze was gekozen voor omrijden in plaats van belt een dag, hij was ook blij dat hij nu de gelegenheid gehad om te praten met haar over het ongewone omstandigheden waaronder zij bent gehuwd.

  "Katherine, heb je echt het gevoel mij voor die nacht?" vroeg hij haar zachtjes als ze wandelen door de gangen.

  "Ja, maar ik had gewaardeerd als je gekozen hebt voor een minder gewaagde alternatief voor mij redden uit wat zou hebben ongetwijfeld een vreselijke huwelijk," Ze glimlachte naar hem.

  "Maar er was geen ander alternatief! God weet Samantha en ik probeerde binnen onze hersenen te komen met enkele andere plannen, maar dit was ook gewoon perfect!" antwoordde hij. "En weet je wat was het beste deel van dit plan?" vroeg hij haar, zijn stem dalen tot slechts fluisteren.

  "Wat?" vroeg ze, gevoel ademloze ineens.

  William gestopt wandelen en draaide zich om naar haar. "Ik heb naar smaak die luscious lips." Zijn blik loom rustte op haar lippen en haar hele lichaam tingled met bewustzijn.

  Stonden ze absoluut nog tergend lang duren voordat William eindelijk brak de stilte door schraapt zijn keel.

  "Samantha vertelde me dat je de afgaf idee van het huwelijk. Mag ik vragen waarom je akkoord met me trouwen wanneer je zou gemakkelijk geweigerd?"

  "Omdat ik niet wil dat mijn vader naar jou!" verklaarde ze onderwerp van Irkoetsk blijkt Roy niet meer aan boord en dit maakte William brullen van het lachen. Hij vond dat zijn vrouw eindelijk haar vonk terug!

  "Je bent een onderschatting me Lady Katherine Sinclair! In de afgelopen drie jaar in het leger zijn gehard mij op meer manieren dan u zich kunt voorstellen."

  Onvrijwillig Katherine's gaze erin flikkerde aan zijn uitpuilende biceps en brede borst en voelde ze haar mond gaan drogen. William leek ook te merken haar in gedachte zijn ogen vertroebeld met een onmiskenbare honger.

  "Katherine, ik weet niet hoe lang ik had afgelopen voordat kissing je hier in de gang waar elke ambtenaar kan gemakkelijk. En God weet dit keer zou ik niet kunnen stoppen met mezelf met slechts een simpele kus! Dus als je het niet erg vindt, verder te gaan naar onze kamer?" Zijn stem een toon van urgentie en Katherine knikte.

  William haar in zijn sterke armen en verhuisde naar zijn kamer in lange slagen. Eenmaal binnen, hij legde haar voorzichtig op zijn enorme bed als een waardevol stuk schat. Katherine zag een diepe en diepe emotie in zijn donkere ogen die ze niet kon begrijpen. Was het liefde? Misschien, maar ze wist beter dan haar verwachtingen hoog.

  "Je hebt geen idee hoe lang ik heb gewacht om dit te doen." Hij kuste de holle van haar nek en haar hijgen.

  "Het had niet meer dan vijf zes dagen," kwam haar hese respons en hij chuckled. Hij werd liefdevol haar scherpzinnigheid en humor.

  Willem trok haar omhoog in een liefdevolle omhelzing. Ze smolt in zijn armen als hij neergelaten zijn hoofd kus haar.

  "Kat, u bent slechts…. perfect! Ik weet zeker dat ik nog nooit een mooiere vrouw," zei hij fluisterde tussen kussen.

  Katherine reveled in het feit dat haar man vond haar aantrekkelijk. Ze werd ook terdege bewust van zijn moeizame ademhaling en zijn gespierde ruik dat was blijkbaar haar zintuigen. Kan niet stoppen, Ze zwierven haar handen over zijn harde borst en aan zijn hongerige blik met haar eigen. Ze vond het heerlijk toen hij half gesloten ogen als ze liet haar handen ontdek de harde contouren van zijn borst en buik. Toen ze schaamteloos liet haar hand verder, ze hoorde hij eens diep adem.

  "Je hebt geen idee wat je doet me mijn lief!" Willem snauwde. Hij snel vergeten de knoppen van haar jurk en voor Katherine kon beseffen dat ze binnenkort bijna naakt voor hem, hij had al ontdaan van haar jurk. Ze droegen nu slechts een dun paillet en kousen. William keek op haar met een grenzeloze passie als hij langzaam ongebonden het koord van haar onderbeugel.

  Als de dunne weefsel uit elkaar viel, Katherine's rond en stevige borsten waren blootgesteld aan zijn hongerige blik.

  "Exquisite! U exquise my love!" Katherine's hart aspotmeter op zijn woorden of endearment. Toen had hij zijn eigen zoete tijd kijkend naar haar blote borsten, bereikte hij zijn hand liefkoost één van de tepels. Hij afgeknepen en gespeeld met de rijpe bud waardoor haar begint te trillen ongecontroleerd. Zij vond dat een sterke behoefte tussen haar dijen met absoluut geen idee hoe te voldoen. Waarna hij neergelaten zijn hoofd te zuigen de roze bud en Katherine voelde alsof ze op het punt stond te springen met plezier. Hij was snel afgeleid zijn aandacht naar de andere rosy piek, knabbelen en likken. Katherine's ademhalingen kwamen kortom gekniers, "Oh my God! Wat…What are you doing William?"

  "Ik ben gewoon graag mijn zeer mooie vrouw," antwoordde hij zonder stoppen zijn erotische ministrations.

  Ze was verdwaald in Sweet Sensations toen voelde ze zijn hand naar beneden beweegt haar buik naar haar meest intieme omgeving. Ze plotseling gespannen haar benen strak om hem verdere toegang.

  "Open voor mij, mijn lief! Ik beloof te zacht. U vertrouwt me, don't you?"

  Op dat moment, Katherine vertrouwden hem meer dan zij vertrouwde zelf. Ze langzaam opende haar benen en hulp hijgde hij scheidde de plooien van haar geslacht. Met zijn mond op haar borsten en billen zijn handen doen evil dingen naar haar vrouwelijke kern, Katherine voelde alsof ze op de rand van de wereld. En toen hij gestoken zijn lange vingers in haar vrouw, ze bijna schreeuwde met plezier.

  Katherine was al nat en klaar voor hem. "Nu ga ik geef u mijn liefde. Het zal ook een beetje maar daarna wordt het meest plezierige ervaring." Hij keek in haar ogen als ze knikte en hij haar in één snelle beweging. Hij zag haar huiveren aanvankelijk bezwaar tegen de vreemde invasie maar hij begon in haar langzaam, die pijn werd snel vervangen door die van puur plezier.

  Hij verhoogde zijn tempo en voelde haar lichaam vast om hem heen totdat zij uiteindelijk explodeerde met plezier. Binnen enkele ogenblikken, vond hij zijn vrijlating. Hij verbleef op de top van haar voor een paar seconden vóór het walsen naast haar en neemt haar in zijn armen.

  "I love you Katherine," Willem zei, kussend haar op haar voorhoofd. Ze meteen opgezocht op hem vragend ogen.

  "Ik bedoel het liefje, I love you! U weet, Ik had altijd plezier van mensen die zeiden dat ze verliefd op het eerste gezicht maar dat is precies wat er gebeurde met mij! Toen ik zag dat je die nacht op het bal, wist ik in mijn hart dat u iets voor mij!"

  "Oh Willem! I love you too! In feite heb ik hield u ooit sinds ik een klein meisje en de oudere neef van mijn beste vriend. Je hebt geen idee hoe vaak heb ik die droom van je paard een groot wit paard en binnenkort in de rescue me van onbekende gevaren. En je hebt ook mijn knight in shining armor in real life!" Katherine gelachen.

  William hugged haar stevig en fluisterden in haar: "Ik beloof u te beschermen tegen alle gevaren, mijn liefde. Ons leven wordt gevuld met liefde en geluk en ik zal proberen mijn best te doen een perfecte man."

  "Maar je al zijn perfect!" Ze glimlachte tegen zijn borst.

  "In dat geval, ik zal proberen mijn best te handhaven mijn perfectie!" Hij schertsend, waardoor haar lachen.

  William bleek nogmaals dat hij niets met haar vader. De liefde die ze voor hem voelde was onvergelijkbaar is. De man had verpest haar reputatie een paar dagen terug nu bezit de sleutel tot haar hart. Ze vonden een perfecte levenspartner in Lord William Sinclair en ze had nu gaat proberen haar best om een liefdevolle en zorgzame vrouw!

  Sluiting

  William en Katherine nog een kleine bruiloft in Devonshire, bij de Sinclair familielandgoed. Zijn ouders zijn meer dan blij zijn met een mooie nieuwe toevoeging aan de familie in de vorm van Katherine.

  Katherine weet te winnen de harten van iedereen in haar nieuwe thuis met haar gracefulness en vriendelijkheid. Na amper een maand n
a hun huwelijk, de oude en zieke markiezenfamilie overlijdt rustig in zijn slaap, content met de wetenschap dat zijn zoon en zijn dochter in wetgeving zou geen recht doen aan de marquessate.

  Een jaar later, William en Katherine zijn gezegend met een meisje die net zo mooi als haar moeder met dezelfde grote bruine ogen. Samantha proudly accepteert de rol van de komst van de godmother en christens haar Charlotte.

  William niet vergeten dank God voor zegen hem uitbundig. Elke dag, valt hij een beetje verliefd op de vrouw die was ooit gezworen dat ze zou sterven, een oude meid! Ze hebben hun billijk aandeel van gevechten en conflicten met zowel de dadendrang, maar voegt alleen vonk aan hun mooie relatie.

  Voor Katherine voelt zij gezegend met een man die niet alleen liefdevolle en zorgzame maar haar beste vriendin. Haar huwelijk is wellicht niet perfect, maar het was zeker heel dicht!

  Bonus Boek 1

  Klaar voor haar Mr. Right

  Paige Parker

  ©2016

  © Copyright 2016 by FamiMK Media & Publishing, LLC - All rights reserved.

  Dit document is erop gericht ervoor te zorgen dat juiste en betrouwbare informatie met betrekking tot het onderwerp en vraagstuk wordt behandeld. De publicatie wordt verkocht met het idee dat de uitgever niet moet leiden tot boekhouding, officieel toegestaan of anderszins, gekwalificeerde diensten. Als advies is nodig, juridische of professional, een geoefend persoon in de advocatuur moet bestellen.

  - uit een verklaring van beginselen die werd aanvaard en goedgekeurd door een commissie van de American Bar Association en een Comité van de uitgevers en de verenigingen.

  Geenszins is het legaal te reproduceren, dupliceren of verzenden van enig onderdeel van dit document in elektronische of gedrukte vorm. Het opnemen van deze publicatie is strikt verboden en eventuele opslag van dit document is niet toegestaan, tenzij met schriftelijke toestemming van de uitgever. All rights reserved.

  De informatie in dit document is vermeld, waarheidsgetrouwe en consistent zijn, aangezien elke aansprakelijkheid, in termen van onoplettendheid of anderszins door elk gebruik of misbruik van een beleid, processen of aanwijzingen in het eenzame en klinkklare verantwoordelijkheid van de ontvangende lezer. Onder geen enkele omstandigheden is een juridische verantwoordelijkheid of schuld worden verweten de uitgever voor een vergoeding, schade of verlies betekenen vanwege de hierin vervatte informatie, hetzij direct, hetzij indirect.

  Respectievelijke auteurs eigen all copyrights niet vastgehouden door de uitgever.

  De informatie die hierin wordt aangeboden voor informatiedoeleinden uitsluitend, en is zo universeel is. De presentatie van de gegevens is zonder contract of elk soort zekerheid levensverzekering.

  De handelsmerken die worden gebruikt, zijn zonder toestemming, en de publicatie van het merk zonder toestemming of ondersteuning door de eigenaar van het handelsmerk. Alle handelsmerken en merknamen in dit boek zijn voor verduidelijking doeleinden en de eigendom van de eigenaren zelf, niet verbonden met dit document.

  Inhoudsopgave

  Geruïneerd door de Markiezenfamilie 1

  Paige Parker 1

  Inleiding 7

  Hoofdstuk 1 8

  Hoofdstuk 2 14

  Hoofdstuk 3 22

  Hoofdstuk 4 32

  Hoofdstuk 5 42

  Hoofdstuk 6 49

  Conclusie 58

  ©2016 60

  Inhoudsopgave 64

  Hoofdstuk: 1 66

  Hoofdstuk: 2 69

  Hoofdstuk: 3 74

  Hoofdstuk: 4 79

  Hoofdstuk: 5 86

  Hoofdstuk: 6 93

  Hoofdstuk: 7 98

  Hoofdstuk: 8 103

  Hoofdstuk: 9 112

  Bonus Boek 2 119

  Een oorlog binnen 119

  ©2016 119

  Inhoudsopgave 123

  Hoofdstuk 1- misplaatste 123

  Hoofdstuk 2- hoop 123

  Hoofdstuk 3- gelukkig steeds na 123

  Hoofdstuk 4- demonen 123

  Misplaatste 124

  Hoofdstuk: 1

  Tien jaar geleden

  Londen - 27 juni 2002

  "Shelly kunt u opschieten. Ik heb echt geen zin om te laat voor mijn eerste dag!" Rachel schreeuwde bovenop haar stem vanuit de voordeur van haar flat. Het was een fantastische dag. Al haar wensen gingen uitkomen zeer binnenkort. Ze zijn afkomstig uit één van de invloedrijkste families in Kent bijna 56 mijl van Londen, het was haar droom om terug te keren naar de grote stad voor verdere studies. Komend uit een conservatieve familie die hij had genomen al haar inspanningen om haar ouders dat wat ze wilde zou het beste voor haar op de lange termijn. Tenslotte gaven ze in en na faring goed in haar afstuderen cursus kwam zij naar Londen voor haar masters.

  "Slechts een minuut sweetheart", Shelly schreeuwde. Rachel glimlachte naar zichzelf als ze wist Shelly's één minuut zou stretch gedurende ten minste 10 minuten. Zij heeft zich als ze al haar boeken en documenten in plaats en begon richting de lift. Een klein raampje aan de zijkant zitten haar aandacht. Ze vond de drukte van de stad, de drukte en het lawaai van auto's. Aan de overkant van de straat, er was een park waar kinderen aan het spelen waren. Er waren een paar oude paren genot van koffie in het café langs de weg. Het was echt een prachtige dag.

  "Klaar!" Shelly zei en trok Rachel uit haar gedachten.

  "Let's go snel of wij te laat. U hebt de sleutels?" vroeg Rachel als ze de lift.

  "Ja. Waarom maak je je zorgen zoveel sweetie? Gewoon relaxen," lachte Shelly.

  "Don't know. Het is gewoon de manier waarop ik denk ik", Rachel glimlachte. Ze dacht hoe verschillend ze waren allebei maar het zou nog hit it off wanneer ze voor het eerst ontmoet. Het was een aanvulling op elkaar. Eén ding Rachel wisten zeker dat ze kon vertrouwen Shelly helemaal hoewel ze bevriend was, slechts een paar weken geleden.

  Als ze verlaten het gebouw, een kille wind gepakt. Het weer was koud voor de maand juni. Het duurde 15 minuten om hun bestemming bereiken. Rachel keek naar het enorme gebouw met ontzag. Ze was erg blij dat ik er deel van uit mocht maken.

  "Darling Je hebt mijn nummer. Bel me op als je een probleem hebt."

  "Zeker Shell!"

  "Take care. En tot ziens op 5."

  Rachel grijnste als Shelly verplaatst in de richting van de trap. Ze zocht voor haar klasse. Dit was het begin van een nieuwe voor haar in de waarste zin van het woord. Ze was enthousiast en zenuwachtig.

  Haar klas was op de rechterhoek van de hal en begon ze richting. Rachel glimlachte bij de leerlingen langs om kennis te maken met nieuwe vrienden. Zij uiteindelijk bereikt de deur, nam diep adem en ingevoerd. Het was alsof de wereld open ging voor haar, nieuw en helder.

  Hoofdstuk: 2

  Het was geen goede dag voor Kris. En te denken, het was amper 9 in de ochtend. Hij was zwaar kruis met zijn moeder. Ze moest bellen om hem in het midden van de nacht hem vertelde over haar nieuwe vriendje. Ze waren op vakantie ergens in Spanje. Ze zei dat ze zou trouwen met hem zodra ze terug. Hij had vermoed. Het was ongeveer 6 maanden Laura had niet gebeld en hij hoopte dit moment had ze iemand gevonden die niets liever willen dan haar en blijf met haar voor de rest van haar leven. De lijst van haar huwelijken en echtscheidingen dan was behoorlijk lang.

  Soms hij wilde zijn vader nog in leven was. Zijn ouders vonden elkaar veel en van hen was een complete familie in elk opzicht. Maar na die fatale verkeersongeval, hun leven compleet veranderd. Laura had bedroefd voor twee jaar, maar daarna begon ze op zoek naar liefde elders. Dit leidde tot haar trouwen een paar verkeerde mannen die haar meer shattered dan voorheen. Het maakte het leven alleen maar moeilijker voor Kris als hij wilde haar om gelukkig te zijn, altijd.

  Tijdens gesprekken met zijn moeder in de ochtend kon hij voelt is iets anders. Ze leek om gelukkig te zijn. Misschien had ze de juiste persoon voor haar, Kris was gewoon om zijn vingers gekruist. Hij kon niet slapen na het gesprek en na veel draaien en keren, hij opstond. Hij werkte erg hard voor deze dag en me niet laten verpesten door iemand, zelfs niet zijn moeder.

  Kris ingeschakeld de TV en keek naar de laatste nieuws en weerberich
t hoewel eten zijn ontbijt. De rest van de dag was duidelijk. Hij wenste dat hij hetzelfde kunnen zeggen voor zichzelf. Na het wissen van de platen, begon hij klaar voor het college. Zijn garderobe was niet erg uitgebreid…gewoon een paar formele shirts dat hij had gekocht tijdens het werken in de supermarkt. Hij legt op een van hen, verzameld zijn fiets sleutels en links het appartement.

  Kings College was op Chancery Lane, ongeveer een mijl en de helft van zijn gehuurde appartement in Fleet Street. Hij reed zijn fiets ontspannen zoals hij was voordat de tijd voor zijn klasse. Na het bereiken van de universiteitscampus, leidde hij meteen zijn klasse. Hij had geen vrienden of kennissen en hij had geen voornemen om alle. Hij was blij om alleen te zijn. Op die manier niemand de macht had te kwetsen je op enige manier…

  ****************************************

  "verwacht u iemand of kan ik de stoel?" Rachel vroeg een man zit alleen op de derde rij. Hij keek omhoog en staarde naar haar als hij had gezien een spook. Ze vroeg terug met al de beleefdheid kon opbrengen.

  "neemt u mij niet kwalijk, ik zit hier?"

  "Oh...Ja, ja, ik bedoel sorry… Ik bedoel ja, je kunt."

  "Bedankt," zei zij, denken misschien was hij ook nieuw voor de markt en daarom handelde weirdly.

  "Ik vind het jammer. Ik zat te denken over iets en hoorden de eerste keer".

  "Het is prima. No worries".

  "Ik ben Kris en u…"

  "Ik ben Rachel".

  Net toen Professor Adam Holloway in de klas en iedereen opstond om hem te begroeten. Dit ook om een einde te maken aan de ongemakkelijke gesprek met Kris. Zij zaten ergens anders, Rachel dacht bij zichzelf. Toen herinnerde Prof. Adam maar al te goed vanaf de toelating broachers had ze in haar dossier. Hij was hun professor economie.

 

‹ Prev