Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 24
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 24

by Tina Johnson


  Това е вид област тя искаше да настроите нейната ветеринарна медицина практика, когато тя бе съставено със своя стаж. Тя бе мислене на правене на къща призовава заедно с като част време служба отворени по време на set часа. Тя е знаел, че много хора не можеше да приведат своите животни в по време на бизнес часа, така че тя бе мислене на правене на операция по време на следобед и къща повиквания и офис часа през ранните вечер, което прави по-реалистични, за хората да види поо след работа. Ако тя е живял в селските райони, малък град, околната среда, тя е била дори мислене на тестване ръката й, в който те й за извънредни ситуации. Че никога няма да работят в голям град, тя никога не бих получи всяко сън, но в достатъчно малък град, той може да работи, и небето знае, пътуващи до голям град за спешна медицинска часа път може да означава, че смъртта на един възлюбен животно.

  Тя извити около път и започна позиция нагоре на дълбоки планинска пътека, скалисти скали, водещи до голям спад компромиси, заедно с кристално синята вода надолу по-долу, доколкото око може да видите бе красива изображение. Тя си представяли карат житата плуване в вода по-долу и я прави усмивка й. Тя бихте възлюби малко"Птичият залив расте и тя обикна идеята за истински любов, тя бихте просто никога не са имали време за момчета, докато в училище. Те бяха отвличащи и иска да получи само през първото училище. Татко й бе teased й, за да няма романтика гени. Тя винаги е пред него тя просто предпочитат да чакате за правото на една, вместо да се забавляват с всички г-н грешен има в света.

  Тя усети очите си и с разкъсвания на идеята за нейното татко и нейният говорите и да се смеете, и не се виждат елени скок в пътя. Между размазани сълзи, тя реализира нещо твърдо бе в предната й, и избутат колата й твърд опитва да не се трие му, плаващи под от пътя, тя за щастие избутат надясно и разбиха колата й в скалата, а не я изпраща астрономическите изключване на отвесна скала за какво най-вероятно би била нейната смърт.

  На въздушна възглавница изниква в лицето й, като й врата и раменете за ранени. Тази вреда не беше опасност за живота, но определено ще направи възпалените за няколко дни.

  Колата й hissed, sputtered, умря. Тя се опитва да получи той да се включи обратно, но с парата растящите от двигателя, и sputtering и screeching шумове го прави, когато тя се завърти ключът, тя доста много фигурален това бе goner.

  "с, намира, намира, намира." Мъгливо muttered да облече отново и отново.

  Тя е станал от кола и сграбчили я мобилен телефон, принудени да дам старт на гумата поразителен. Как може тя са така небрежна, глупав, тя бихте никога не могат да си позволят нов автомобил отгоре на всичко останало. Екранът на нейния мобилен телефон бе напукани от сила на въздействието му изпрати в таблото. Толкова много за iphone протектори Явно тя не включват авто-катастрофа защита.

  Тя проведе го нагоре към небето, опитващи се да прочетете екрана, най-малкото се все още работи, тя е в състояние да squint достатъчно, за да се види, че тя не е имал клетъчни рецепция, тук и нейният спор на получаване чрез до аварийни услуги е тънък към никоя с никакво приемане от всякакъв вид. Тя бе очевидно в мъртъв зона.

  Мъгливо напуснаха залата на няколко метра в двете посоки, преди да дадат на телефона си. Тя чакаше час или две, преди да дадат нагоре, че всеки ще премине и да й. Никой не дойде. Тя реши да заплатите по пътя нагоре и вижте, ако тя може да получи клетъчни рецепция, ако тя може да намерите всичко, тя бихте престой в колата й за вечерта и опитайте отново на сутринта. Тя имаше достатъчно бутилирана вода в трупа и някои протеинови ленти, за да оцелеят, ако тя е твърде, но не трае дълго тук.

  Тя бе открита нейната трупа и дъмпингов извън училището книги от нейния раница, и опаковани няколко промени на дрехи, някои вода, нейният телефон на зарядното устройство и портфейла й и я поставете обратно й. Без нея обемисти книги, тя усети много по-лек от тя беше използван прекалено, но нейната врата и раменете все още ощетявани от въздушна възглавница и тя winced от щам.

  Тя напуснаха залата на няколко километра по пътя нагоре, и бе да се започне разтревожвам. Тя бе да получите тъмни и тя бихте необходимостта да направи го обратно в колата й за през нощта. Той не беше безопасно да се ходене по краищата на скалите. Тя е знаел в между планински пътища има долина с земеделска земя, но тя не е сигурен как далеч беше. Тя реши да ходи още няколко минути, за да видите дали има признаци на живот преди заглавието обратно към колата й.

  Тя я превръща батерията към запазване , тъй като тя не беше, че и за батерията ще бъде в състояние да го зареждате след произшествието. Тя напуснаха залата около друга миля и завърти окончателно ъгъл и видя пътя, водещ до дълбоко в към планините. Той не изглеждат услуга път, но тя е прясно следи на гумите. Тя бе да получите тъмни. Тя е изглеждала по пътя нагоре и бе в състояние да види в много от
разстоянието a у дома, тя се спекулираше беше на няколко мили до планината, но те биха могли да имат телефон. Тя дебатира ходене назад към колата й, или отидете на къщата и телевизия там взирах за няколко секунди.

  "Добре замъгленото, опции, тук са прекарат нощта в колата, или пеша до общо сериен убиец изглеждащи Шарената къща посочени в средата на никъде и надежда нечие у дома, се надяват, че те имат телефонна линия, и се надявам, че лицето не убият и ме изнасилят". Тя се опитаха да си представим спалните в колата й с начина на врата си усеща и реши, че тя ще поеме риска.

  Спалните в колата й може да доведе до някой друг удряне на колата й, тъй като тя е била на страна на пътя в ъгъл на тъмно на ръба на клиф. Се в колата й не наистина звук от много по-безопасен опция, за да й в тази точка.

  Като дълбоко вдишване, Мъглива карирани мишниците и прохождало нагоре в кални пътека до къщата. Слънцето е минавал и тя получава студена. В планините тя усети топла, когато слънцето, но веднага, след като той слезе, тя може да замрази на смърт. Тя трябва да продължи да се движи и след това реализира имаше и диви животни в гората, когато тя чува единичен wolf вия. Тя изрази надежда, че тя не бе толкова тясно, тъй като той е звучал и грабна темпа, почти сънародничката по пътя нагоре сега.

  Обувки й са били обхванати в кал и нейният дънки бяха мокри и кални до пищялите й. Пътят е лошо от изглеждаше. Тя не беше наистина спорните тип и белите дробове й ощетявани от пасе тя се е опитвал да запазите.

  Къщата е по-далеч от изглеждаше. Тя бе напълно тъмни от време тя направи го нагоре и събори на вратата. Тя чакали няколко минути.

  Нищо не се случи.

  Тя събори отново и след това звучаха вратата бел няколко пъти. Тя се чудеха, ако тя избухна в, за да се опитат и използвайте телефон, ако те бихте да могат да хвърлят й в затвора за преминаване в такива извънредни ситуации. Тя се опитаха на doorknob и когато вратата отворена, тя стояха там шокира за момент. Които не заключване вратите си? След това отново, изложени в средата на никъде, те вероятно не заподозрян случайни хора се опитвате да отворите вратата си.

  Тя направлявани през вратата и бе шокирана при влизането начин. Големите астрономическите стълбищни случай напомни на й красота и звярът замъкът на. Стълбите, отиде и направи Y форма в горната част, с големи прозорци на стената. Цялата къща е направена от тухли и камък. Подът е син и черен каменни модел с се отделя скреж на злато, за разлика от всичко друго, тя бяха гледали някога. Дървеният материал се направи стълбищни случай, стени и каси всички изглеждаха стари и антични, все още е полиран и съхраняват в добра форма. Къщата е красив, но филцовата студена и отчуждена. Тя се чудеха, ако те дори е имало телефон, това място изглеждаше като антично замъка, отколкото на дома, където хората живял.

  "Hello?" Тя извикал навън гръмко и чакали, за да видите дали всеки отговорили. "Всеки, който е у дома? Трябва да използвате вашия телефон, имах автомобилна катастрофа."

  Когато никой отговори: тя реши да отидете в търсене на телефона. Тя просто надежда, че няма порочен кучета или изненади някъде в къщата, както и че тя би могла да намери телефон, и баня. Осъзнавайки, че тя наистина е трябвало да отидете сега, че тя е малко по-малко подчерта около примрял в пустинята. Най-малкото тя имаше някои навес.

  Ловец чува звънец му и телевизия слушане за няколко минути, чу някой yelling и обсъдени върви нагоре там и в отговор им или имат престой тук и защитава своите скривалище. Когато е регистрирана като женски за глас, той получи и любопитни решиха да се види защо някой късно вечерта беше чукаха на врата си, особено когато той не бяха изслушани кола.

  Той бе в средата на планини, не е имало пешеходен или къмпинга някъде близо до къщата му и той собственост цялата земя, зад къщата му и надолу в долината. Той наели земеделска земя навън в долината на семейства, които искаха малкия операция, и те не биха се осмеляват да дойдат чукаха на врата си без задаване на назначаването първо, особено след като той е имал управителят се грижи за повечето подробности и те обикновено разговаряха с нея.

  Той превключва обратно в човешки форма и сграбчил къси съединения и поставете своя бял фланелка над главата му и отправиха към неговата къща. Беше около половин миле качвайте чрез навиване на пещерата стълби, за да стигнете до изба, държани на входа на неговата подземна каверна и съкровище. Можете също трябваше да преминават през подземни горещи извори, за да получите там, затова обува къси съединения. Панталони винаги имате мокра.

  Тя го взе около петнадесет минути пеш до неговата изба, той не бе в голям побързайте, ако тя е важна, лицето, ще останат. Той заключва и запечатани вратата да си съкровище, преди да отпътува за кухнята, за да отидете научете какво лицето, издирвани.

  Той заключва избата вратата на кухня страна и плъзна го в
джоба си преди джогинг, чрез неговата къща. Той sniffed влизането начин и биха могли да миризма деликатен ванилия аромат, заедно с фините нюанси на кръв и кал.

  Някой бе обезвъздушаване? Той усеща изненадани и оглавява горния етаж, за да разберем какво се случва.

  Той на пауза, за да слушате и да чуе някой в проучването си, той се чудеха, ако той може да получи далеч с яденето на тях, ако той е бил неправомерно проникване. Няма да пропуснете неправомерно проникване, надясно?

  Дамската затръби, като тя ще чуят и бе много раздвижва, той се вслушаха извън врата за момент след това реализира тя бе с неговия телефон. Той отваря вратата и peeked чрез тя водеше обратно към него, изглед в прозорец на дървета и не го предизвестие идват в.

 

‹ Prev