Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 35
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 35

by Tina Johnson


  Най-малко тя не бе само един, страдащи от майка му посещение. Тя изглеждаше като добра жена. Тя бе добрите намерения. Макар че тя бихте се опитаха да боя ловджийски офис и го завъртете в разсадници, когато е налице изобилие от резервните спални тя би могъл да използва и спадна ловджийски работа лаптоп и счупила екрана твърде.

  Ловец са били запазването й заета от изпращането на й errands, за да намерите упорито, за да възстановите обекти за сватба. Като единна синята перла върху златен верига от определен размер, и чифт принцеса стил обувки с сърцата и декоративни перли на тях, че ще отидат с мъгливо на рокля.

  Нищо, за да получите майка му от къщата, така че тя би могла да не намерите нещо друго, за да направите с вътрешността на него. Определянето на кухнята е имал разходите му на няколко хиляди долари, и то не беше етикета с цената той възрази срещу. Тя е фактът, че веднага след като той фиксира, майка му счупени мивката и наводнени на кухнята.

  Тя не знаех, че не са на разположение за боклук и са били плънка храна на своята източване. Този акт бе блокирана, тръбите лоши достатъчно за всички наводнения над пода, защото тя бяха оставили водата работи, и тя е забравил да се върна в кухнята след използване на хол.

  Мъгливо означаваше не увреждат с мислите си, но тя определено смята, че неговата майка, необходими служебно. Тя финишира получаване облечени и увита ръцете й около ловец в техните спалня. Той изглеждаше някои мрачно. Натискането целува да му брадичка тя усмихнато позираха нагоре по него.

  "Вие изглеждат възпали." Тя роптаеха и сграбчил осела закачливо проправя.

  Ловец snorted, "I имат правото да се възпали. Майка ми просто съсипани величав душ пол, и сега имате дрехи."

  "Можем да заключите вратата, и аз винаги може да ги сваляте." Мъгливо мелел зърното в него и след това подкрепиха до вратата. Тя заключени тя и започна да unbutton отгоре на риза й, показващи подсказка на разцепване.

  Ловджийски очите shined и той направи крачка към нея. Мъгливо взеха изключен двигател и ловец заигра радостно в целия легло и уловени й около талията, бореща се с нея на пода. Те разтоварени с тупвам и мъгливо се засмяха, както той го хванах китките си и ги възлагат над главата й.

  "Аз обичам начина на своя ум работи," каза той пред нея и след това я презаписана риза отворен с зъби, бутоните, плаващи под навсякъде.

  Като Сватбен ден се приближавали, Мъглива нарасна повече нервна. В сутрин тя бихте се пускането на рокля, обувки и перлата огърлица мама му действително открити и слизат от областта на пастор. Тя беше тъжна баща й не би се тук, за да го видите, или да й далеч.

  Тя бутне тези помислите на ума си и принуди сама да се съсредоточи върху какво е важно още днес. Подготовка сама да стане ловец на съпругата утре сутринта. С нея поо клиника - разширение на с бизнес, тя не искате да отидете на младоженска доста все още. Ловец са се споразумели да изчака до хижа и Коледа време. Тя бе само няколко месеца от сега, и че ще им даде време, за да се наслаждавате на някои младоженци ходят у кумовете блис у дома преди gallivanting изключено, за да отидете вижте някои екзотични място.

  Мъгливо знаеха тя може да направи това. Тя е готова. Тя е сигурен, че тя и Hunter ще бъде в състояние да постигат великолепни неща заедно като двойка. Той бе допълващ, обичайки, и той да я последвате мечти. Неговата пари не отнесе до нея. Тя имаше свои средства, а защото той не трябва парите си тя не се чувстват като той бе заинтересовани в нея, защото си доход. Те правят добър чифт. Нито необходими на други, те и двамата искахме всяка друга.

  Признавайки, че не беше цялата истинска до сама, Мъглива реализира тя не трябва ловец. Емоционално. Той направи щастливи й, той се смеете й, и той си. Тя бихте винаги са били повдигнати да бъдат независими и мисля за себе си. Нарастващата й баща, тя бихте също научили да не разчитат на като емоционална подкрепа. Обучение да разчита на Хънтър да я подкрепя и се там за й бе една от тези стъпки в отношенията, които са имали си поръчвал. Тя не бяха реализирани тя имаше доверие въпроси, когато то дойде на любовта и отварянето, докато той започна banging върху емоционалното си врати и издирван оставете в.

  Ловец не е имал реално емоционална багаж. Той просто беше тенденцията да искат достъп до всяка част от нейната мозъка и чувства. Тя бе малко страховита понякога да имат такива честен прозрачност и няма тайни. Той никога не преценено макар й, и той и даде същото отношение той издирвани от нея. Това я прави малко по-лесно извънреден труд, за да регулирате към нея.

  Мъгливо се чудеха, ако тя е малко по-трудно, при неговото мама. Жената наистина не означава добре. Решават да отидете Извиняваме се за се стойте така-сдържан за сватбени й, тя намира майка му извън в предната част на къщата се издърпа гюловите храсти и други цветя, Хънтър е поставил. Тя бе пускането им в саксии.

  "Uhm, не ис
кат да знаят какво правите?", попита мъгливо й, чудите се ако ловец позна мама бе правите това.

  "Аз не искам да убие цветя да ги на своя сватба, I фигурален ние бихме могли да украсяват с използване на живо цветя, след това ги залеси отново, когато сте готови." каза тя усмихнати, избършете ръкавица из лицето й петната на замърсяванията от нейния стена.

  Мъгливо понякога се запитаха как тези древен жена може да действа като тя бе 12 годишна възраст при пъти с нея логика. Тя обикновено означаваше добре, но той винаги изглежда имат катастрофални резултати.

  "Не знам Хънтър сте изкореняване всичките му цветя?", попита мъгливо й и се е опитвал да не се разсмеете.

  "Добре, все още не е, но аз фигурален бях му казвам, когато навлязох всички цветя, готова за утрешните сватба. Мога да засади повторно след това ги и той ще ви никога не знаем разликата." каза тя усмихнати при мъгливо.

  "Какво се случва, ако рози и цветя реши, че не като изкопан на земята и пуснати в саксии?"

  Лице на жената. падна, очевидно мисъл е минавала през нея. "Hmm, ПРЕДПОЛАГАМ ще дължат ловец някои нови цветя след това."

  "Оценявам усилие се опитвате да пусне в нашата сватба, но не мислите ли, че може би могла просто седнете и се наслаждавайте?", попита мъгливо тихо й, които не желаят да се обижда жена.

  "Той е бебето ми, и последният от моите деца да бъдат женен. Исках да направя нещо специално, и вече каза, че няма да голям въображаемо сватба, така че това е начин да мога да помогне." каза тя кимаща, вниманието й връщане назад към цветя пред нея.

  Мъгливо реши да го пуснете и отидете намерете ловец. Тя бе смеят да сама, когато тя го намерили в своето проучване. Той бихте пребоядисвани известно на стая, и разпореди нов преносим компютър за работа, но той съхранява, подала жалбата на стая чувствах се същите вече.

  По целуване му на стена, тя се усмихваха го. "Hi, готови ли сте за утре?"

  "Абсолютно, особено след като майка ми ще напуснат след сватбата. Обичам й, но аз съм толкова готов за нея да отидете." Той muttered.

  "ПРЕДПОЛАГАМ I не трябва да ви предупреди да не реагира, когато се разхождате се преден след това." Мъгливо започна да се смеете, по-усилено сега.

  Ловджийски очите имате голяма и след това стеснена в мъгливо. "Сега какво?"

  "Мама Ви е решил да изкоренят всички ваши цветя, за да ги доведе до сватба така ние не са да убиват цветя за сватба. Тя заяви, че ще залеси отново ги след това." Мъгливо премериха бузи й се опитваме да не присмивам се ловджийски вид на очите, както ако те бяха за да излезете от главата си.

  "Тя знае I действително засадени, почти всички от тези сам аз! Аз упорита работа в моята цветни лехи! Какво в света е тя мислене?", Хънтър е скочил на краката му и изглеждаха готови да буря, и даде на майка си парче мнението си.

  Мъгливо сграбчил рамо и го спрели. "Ловец, има само две повече дни. Диша. Майка ви не може да се заменя, но може да цветя. Аз ще ви помогне. Можем да го правим заедно, ако тя цапане ги добре? Тя може да бъде първата ни проект заедно."

  "Как попаднах такъв късмет, за да намерите една жена, която не иска да задуши майка ми?", каза Хънтър и целуната от нея, за да се опита да се отпуснете леко и разтърси тогава главата му. "Искам да задуши майка ми."

  "Добре, Аз не казвам аз не иска да й задуши понякога, но мога да кажа, че тя означава добре. Тя има добро сърце. Това е трудно да останат в луда някой, който има добри намерения, дори ако нейният начин на нещата изглежда... експлодират леко." каза мъгливо мислене за кухня и пистолет на прах.

  "Аз трябва да намерят майка ми съпруг. Един, който може да съхранява й от диагностични." Той мелел зърното при мъгливо. "съпруг би пивък й, или поне да водят й заета достатъчно, тя не може да взривяване на всеки друг е къща."

  "Каквото и да казват, Хънтър," каза мъгливо и поставете ръката й на гърдите си, проучил бюрото зад него. Близане устните й тя насочи вниманието към един от бутоните върху неговата риза, което прави намеренията си ясно.

  "няма повече да говорим за моя мама," каза Хънтър, както той го хванах мъгливо около талията и извършват й на бюрото и са я на нея.

  "целувка ми." Мъгливо пред него и накланят главата й обратно.

  Ловец спуснат главата му, докато той е прав над устата си. "с удоволствие."

  "Вие изглеждат красиво мъгливо." ловджийски майка, Susie, заяви пред й, тя финишира ключалките на цветя в косата си и планирани по шофиране й на областта са били те планират на задомяване. "Аз съм съжаляваме, ако аз се неща толкова трудно за вас, докато бях тук. Не съм означава твърде."

  "Аз като вас, Susie. Да, моля, не мисля, аз съм удовлетворен ви. I само знаем, че ловец си харесва къща определен начин и сте на природното бедствие. Само един миниатюрен битовата." каза мъгливо и след това сгушено й, за да се опита да смекчи думите й.

  "Знам, не мога да не го." каза Susie изглеждащи вид с�
�д. "баща му не бе душата ми помощник-капитан, така че съм бил само за много дълго време. Аз не означава да направи бъркотия. Аз ще отидете далеч след сватбата, I обещание."

  "Oh, Susie, не ви трябва да отидете далеч напълно, на кратко посещение понякога е повече от добре дошли. I само знаем ловец си харесва цветя, и няма планове за ремоделиране си кухня, докато ви е взривил го нагоре." Мъгливо започна да се смеете, не може да се спре сама. "Аз ще приеме, взривява барутния в пещта е първата за мен. Вие сте много креативно жена."

  "Добре, понякога моите експерименти, завъртете навън и и понякога те имат катастрофални резултати. I призная, че вероятно трябва да се придържат към експериментирането в моята кухня." Тя се засмяха с замъгленото, не е обиден.

  "Благодаря ви за всичките ви помогне. Зная сте искали с по-голям сватба, и оценявам, че сте били в състояние да ме имат сватба исках без чувства. Много от майка-в-закони ще бъдат малко повече чудовищно от това. " Мъгливо пред своя, с надеждата, че тя бе цитиран той надясно.

 

‹ Prev