Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 46
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 46

by Tina Johnson


  "您将是一次奇妙的妈妈通过任一种方式雾,我答应和你不知道的事情,我们可以了解我们走。 我相信任何儿童我们会原谅我们,如果我们不完美。"他告诉她笑着的。 向上拉把杆的回,他看了看它然后望雾。“你想让我为您展示,或告诉你,或离开你不知道吗?”

  “您也告诉我,”她叹息精神支撑的两个选择,不确定如何看待它。 她几乎以为她会失望如果是消极的。 她想,时间梦想这最后一夜,它虽然是可怕的和巨大的,这种想法已开始在她的身上。

  猎人打开测试以使她可以看到两个粉红色的线上测试。“我假设这是积极的吗?”

  “是的。”她低声说,眼睛盯着它,本能地把她的手在她的小腹她想到她未来的婴儿。“噢我的上帝,它的真正的"。

  “它是真的。”猎人开始笑,然后拥抱她的紧。“这将是一项全新的探险之旅”。

  “这是轻描淡写的世纪”雾喃喃地说,同时考虑测试出他的手和眼睛盯着它的电击。 仅仅是因为她看见了它,并不意味着它 更为真实的她自动。 “看起来我们的很多的新的生活经验”。

  “我可以处理它。”猎人答应了她。

  雾的抬头看了看他,然后 笑了笑, 她的身体放松。“我知道的。 你似乎能够处理几乎任何东西。 有您在我身边,我知道,我们将帮助您完成这项工作”。

  “好,现在让我们来吃早餐,我保证不告诉我妈妈,她是对的,至少一直到您准备就绪。”Hunter说他的粮食在表并将其关闭。

  “我对此表示赞赏。 我有一种感觉你的妈妈会右转回来并没有离开,直到孩子上了大学。”她承认她坐下吃早餐。

  “你不敢的厄运 。”他告诉她,然后暂停 他的叉车半路至他的嘴里。“她只是需要男朋友让她忙。 这将使她出故障”。

  薄雾弥漫的笑他。“听起来像是计划,你应该获得的权利。」

  猎人点了点头然后吃早餐。 他是幸福的。 他一开始不知道他在那里想去与他的生命,而现在他已经找到他的计划,他的未来,他的漂亮的伴侣。

  他并不感到遗憾。

  Dračí přání

  Náhodné nevěsta

  Láska dělá všechno krásné

  Podle

  SANDY SAMSON

  (SDJ vydavatel)

  COPYRIGHT© 2015

  Podle

  SANDY SAMSON

  Tato kniha nebo jakékoli jeho části nesmí být kopírována nebo použité v jakýmkoli způsobem bez písemného souhlasu vydavatele s výjimkou použití krátké kurzy v book review.

  Lovec byla podrážděná. Byl v podobě draka, stimulace dopředu a dozadu v jeho jeskyni s jeho zlato. Zlaté nedokázal najít touhu hrát. Obvykle miloval počítání, stohování a rozjetí. Měl lidské dům nad povrchem terénu, ale toto je místo, kde strávil většinu svého času, s jeho zlato a poklad, pokračování nahromadily za posledních několik set let. Jeho koncová smetena ze strany na stranu jak stimulovaných místnosti.

  Zatímco draky byly často známé pro jejich láska k pokladu a zlata a cokoli lesklé, kdyby byl pomalu ztrácí na odvolání se k němu. Je něco špatně s ním. Měl zapadnout v poslední době dvakrát na čištění společnosti, kteří chtěli přijít k čištění jeho dům za pět minut později kvůli špatné počasí. Věděl byl nevrlý ale obvykle nechtěla přijmout na ostatní. Má na kontě téměř tzv. jeho sestry a následně změnil názor, věděl, co by říci. Aby byl nedočkavý a potřebuje mate.

  Byl to velký černý drak s modrým hrotem váhy, byl impozantní většinou dragon norem a jeho lidské formě nebyla polovina špatný, nebo tak jeho sestry a matka neuklidnilo ho. Co by měl vědět, sestry jeho neměl ženatý jakékoli jiné mužské draků, místo jejich mates nakonec funkci přesuvníků vačkových hřídelů z jiných druhů. Neměli ponětí, pokud jeho neteří a synovců by po jejich matek nebo jejich otcové řazení. Jejich první změny jejich DNA do kamene. Kdyby tak dlouho od jeho první změna se sotva vzpomínat.

  Zatímco on pokračování vykopali jeho jeskyně pod zemí dostatečně velká létat dost dostat cvičení se běžně létání v noci v soukromí své vlastní země. Jeho majetkem tisíce akrů v kopcích a žil až do hor, kde tím by si troufám si ho považuji za alespoň na účel.

  V průběhu let pokračování investovali do mnoha podniků, v těchto dnech držel své peníze do akcií a kdyby účetní, sdělí se s ním prostřednictvím internetu a telefonu se starat o své peníze a investice. V tomto okamžiku se skutečně nepotřebuje žádné další peníze, ale bylo výzvou z vítězství a jsme svědky jeho bankovní účet šel s peněžní hodnotou, apelovali na jeho straně drak.

  Nedostatek hledání pokladu a zlato i když to éry nejhorší, že pokračování v. On zmeškaných starý dnů bojů, krve, když draky byly považovány za reálné, že jsme všichni pryč skrývá se v těchto dnech. Nyní by mohla komunikovat prostřednictvím e-mailu, mobilní telefony a soukromé fóra už měli pokusit se každých několik let zkontrolujte na sebe. Nyní by mohly e-mailové každých pár týdnů. Jeho nejmladší sestra byla jiná elektronická chůva s manželem. Ona zamiloval s řadicí panther v amazonské džungle a měl se usadil pár lety. Má na kontě pryč navštívit svého svatby, ale všechny objímat a děti měli strach ho. Věděl byl nad rámec věk, že většina mužů k plemenitbě, ale nebyl nalezen na pravou ženu ještě ním tvrdí její jako jeho poklad. Draky k plemenitbě pro život a pro mužské dragon museli najít jeden, který inspiroval stejné naléhat na to zlata se skutečně tvrdit, ji chránit a udržet ji v bezpečí.

  Byl dítě v rodině a má na kontě svědky jeho starší sourozence jednu po druhé spadají do manželství a láska past. Měl pevný čas obměnit, kteří tu pravou ženu. Že by se docela zvláštní žena mu rukojeti natož akceptovat, že byl dragon tvar a řadicího ústrojí. To prostě nebyl zájem o jeho vlastní druhu. Měl dostatek územních otázek jako bylo bez boje další dragon nad jeho zlato, mate či nikoli. Potřeboval najít mate kdo se nestará o peníze.

  Možná potřeboval dostat více. Jeho sestry uchovávány na palčivé mu splnit některé z jejich přátel nebo rozšířené rodiny manželství v případě pokračování jeho mate. Právě tak cítil potřebu. Byl moody, územní a řízení, nechtěl bojovat proti všem čas jako on dneska udělal s jeho sestry. Jeho sestry nikdy nechtěl nechat ho mají věci své cesty. Jeho otec zemřel v bitvě krátce po se narodil tak má na kontě nikdy neviděl jak jeho matka a otec interakci, narozdíl od svého staršího sourozence. Všechny znal žila s vnitřním draků mu chtějí utéct z domova, jakmile jeho křídla dostatečně rozvinuté provést jeho plnou váhu. Dokonce i jeho matka mu badgered o nalezení mate v poslední době. Ona pokračování byl jediný, kdo oznámil všem ostatním se mu dát čas ... ale v poslední době jí bylo pokračování po něm příliš.

  Lovec swished jeho ocasu a šetrně a část skládány gold bary a vymrštěna přes jeskyně s klapavý zvuk rotujících kol. Byl zmateni. Jeho zlato se obvykle utěšovat ho a místo toho byl zabývat utkvělou představou o své rodiny a že je zde sám.

  To nebylo boding za jeho příčetnosti.

  ****

  Jak je to možné?", přivřeli oči mu ve zmatek. Ona nerozumí. "Proč on změnit svou vůli? Nedává žádný smysl, můj otec byl vždy připraveni na všechno a nic kolem?"

  "Nemyslím si myslel, že byl umírat této časné a byl zaneprázdněn člověk předpokládá pravděpodobně měl více času." právník vzdychla a promnul ruku nad jeho lysé hlavy a následně upraví jeho brýle na jeho nose, když podíval se zpět na dokumenty na jeho velkých dub v recepci.

  "Ale ona je jeho ex manželka!!!" Misty odpovědělo v frustraci. "Nemůžu kontaktu moje dědictví, dokud jsem absolvent buď co budu dělat?"

  "Získat práci?" právník navrhl vyhýbají.

  "i když jsem sehnal práci jsem museli pracovat pro více než rok a ne utrácet peníze pro školu i.
" Misty byla zmařena. Její táta opustily její úplné kaše o aktualizaci jeho. Nebylo to dokonce i o peníze, ona jí vlastní jakmile absolvovala college s její veterinární lékař stupně, ale nemohla dokončit její stáže, práce a práce na plný úvazek, platit všechny její účty s rafineriemi úlohy a platit za její školní docházky. Ona pokračování neměl plán a to zcela zašroubován její.

  "auto a všechno ostatní je zaplacena a své jméno. Budete jemné a jak dlouho budete mít své vlastní příjem až do dokončení střední školy, dům, podnikání a vše, co bylo vaši otcové vecer do vaše jméno je jeho ex, nic mohu dělat právně od udělal beze změny jeho." právník odevzdat své složky s dokumenty. "byste mohli soutěž bude, pokud byste mohl dovolit právní držák a právník poplatky, ale já si myslím, byste vyhrát, byl rozvedený po dobu tří let a dost času na změnu jeho vůli a nic."

  "Já nepotřebuji všechny můj táta peněz, chci jen dost na to dokončí školu." která prosila s ním, přestože věděl, že je to beznadějné.

  "Můj návrh? Pokračujte krokem viz vaše ex step-mom v osobě a zda budete buď půjčit peníze na dokončení školy a tu čest svého otce na přání pro vás vystoupit. Byli jste na dobré vztahy s její když rozvedená, možná i ona má stále pocity pro vás, jste to právě na mizině." odpověděl.

  "Ne, ale můj táta dal dobrý důvod být nepřátelské se všemi jeho podvádění." Misty vzdychla a rozhodl dát ho záběr. "Děkujeme nechytneš".

  Levé mlha, v úmyslu vrátit se domů a pack. Musela společnosti MapQuest směrech a podíváte se její předchozí stepmom adresy. To bylo několik hodin řídit prostřednictvím horám dostat z Kalifornie do přístroje Oregon, kde její ex-stepmom rozhodla přesunout se do po rozvodu. Dorothy by mnohem těžší říkáme ne na její osobu a poté přes telefon, ona doufali, že Dorothy stále ještě některé příjemnými vzpomínkami nebo pocity za její dostatek alespoň jí pomohla.

  Její škola pro veterinární lékařství v Kalifornii byla velmi nákladná a zatímco ona dost peníze v bance zaplatit za její nájemné, plyn, potravin a účty pro příští měsíc nebo tak, odvedla dost pro celý semestr. Její táta dal své peníze každé pololetí když pokračování zaplacené za její kolegia a od neměla utratit všechny, ona dost na příliv jí za několik týdnů. Pokud Dorothy, ona nevěděli, co by se dělat. Ona byla tak blízko k dokončení a spuštění její stáže.

  Když ona byla jízda home ona přestavena do její aut condo na příjezdové cesty a zaparkovaný, ale nedostali. Ona jí rozcupoval pěstí na kola své auto v frustraci. První její dad had to go a získejte zabil sám honí po dívky, která byla blíže k jejímu věku než jeho vlastní. Její táta měl vždy děvkař, ale pokračování byl v pořádku otec většinu času. On alespoň předstíral péči o své zájmy. Když si nastavit její svěřeneckého fondu pro její jako odměnu za získání přes školní... i když ona pokračování mu řekl ona se nemusíte nic jiného než pomoci s cenou ze školy a některé životní náklady tak mohla zaměřit se chystala vystoupit předčasně, protože se až do současnosti.

  Misty věděl její otec měl ji miluje, navzdory jeho nedostatky a poruchy. Začala plakat. Ona to neví, zda se na něj se snaží zapůsobit na dívku při lyžování a rozmetal do stromu a způsobí okamžité smrti, nebo stanovení jeho vůli a ujistěte se jí bylo postaráno, zatímco ona byla ve škole jako pokračování sliboval její.

  Mlha sama nechte plakat, dokud ona no more tears doleva a poté otře si nos na její pouzdro a šel zevnitř pack a cestovní tašky. Zatímco ona byla rozezlena škola věc byla jistý také ona byla jen na její otec pro získání sám sebe zabil. Ona byla ještě nejsou připraveni být úplně sám v celém světě. Ona pokračování byl tak zaneprázdněn dostává přes školy ani neměl dost času na přátele nebo stýkat se pokračování pouze otce.

  Stejně jako ona plněné několika sun Šaty, halenky a tkanin do její tašky, které považovala za pronájem místnosti v její condo do dalšího studenta, možná by nájemné platit natolik, že se část práci mohla dočištění koupit. Dívala kolem její místnosti. Ona pokračování nikdy neobtěžovali zdobení. Kdyby neúprosné bílými stěnami a docela čtyři plakát lůžko s květinovým tisk the ham or sausages, že její táta si koupil její oslavit své bude akademie. Ona měla plné délky zpětné zrcátko vedle její dresser, že ona zřídka se podívala na sebe. Misty často usnul na gauči studium s knihou na její hruď, ona zřídka spal ve své posteli.

  Misty zvedl její tašku a podíval se na sebe do zrcadla. Dívala strašné. Její oči byly poofy a oteklé od pláče a její silné blond vlasy kudrnaté a uvržen do ledabylý pony ocasu, své bílé tkanin měla káva skvrna na ně a její světle modrá halenka chybějící několik tlačítek a také inkoust ušpinit. Ona pokračování zapomněli na podprsence a její velká prsa nebyly přesně diskrétní. Ona pokračování bylo se probudil, právník volá její proč ona byla pozdě. Její zděšení neměl zhasnuta a ona ani neobtěžoval změnit.

  Ona nyní alespoň pochopili proč právník odmítl podívat se do její směr celou dobu ona pokračování bylo zasedání. Její dres levé nic představivost bez bra, zejména s horní dvě tlačítka chybí.

  Ona ji dresser zásuvku otevřít a vytáhnout grafické tričko s obrázkem Mickey Mouse a vyhrabaná čerstvý sportovní podprsenky k. Našla pár čisté rifle a položte je na a bylo zjištěno její musí nazout běžecké boty.

  Rozhodla mlha potřebovala přijmout další péči s co byla oblečena před odcházela domu. Připravte zálivku jako slutty ho s špinavý oděv byl skutečně není její normální obraz. Ona pokračování pracovali na odmaturovat na šestnáct a bakalářské v pouhých dvou let a o velmi silné zatížení samozřejmě dostat přes čtyři roky programu v období tří let. Ona byla o otočte 23 a neměl dělat něco vzrušujícího ve svém životě. Škola byla její jediným cílem. Její táta udělal pro její závažné bok po tom všem zábavné a nebezpečných věcí ona si chtěli zúčastnit. Ve skutečnosti, jak krátký život může být její zajímalo by mě, jestli si dneska udělal sama žádnou laskavost zatlačením sama přes školní tak rychle, aniž by bylo dosaženo rysky mini sama žít jen málo.

  Misty rozhodla, že když nepřišla na způsob jak se dostat přes školy pokračování starat o zbytek. Ona zvedl její taška čištění zubů po její vlasy a opakovat její pony ocas. Pokud chce dát na a bunch of makeup, její tvář a oči byly stejně budeme muset vypadat jako ona pokračování pláče.

  Ona používá Google najít dorotky informace a máte v tištěné verzi návodu spolu s imputace hodnoty data do její příruční zařízení GPS. Ona téměř do její přední dveře před nezapomeňte potřebovala její zubní kartáček a šli zpět a dostali. Ona zablokována její condo až po načtení bodu a hodil do tašky na předním sedadle auta.

  Že by jí o sedm hodin jízdy, většina jej přes hory. Ona by si vychutnat přírodu. Bylo by hezké rozptýlení od všeho právě teď. Mohla použít některé krása ve svém životě, a naštěstí tam byl téměř nic víc krásná na její pak svěží zelené kopce s květinami a šumivé modré vody.

  Načtené mlha všechno do auta, zkontrolovat condo znovu ujistit ona zablokován, alarm je nastaven před nastoupením do auta, zablokovaný v její mobilní telefon na nabíječky do auta a pak vytáhnout z její příjezdové cesty.

  ****

  Misty byla jízda na několik hodin a právě podařilo dostat ven z města do více venkovských oblastí. Ona byla milující velké zelené pole a hint of mountains až před námi. Milovala stromy a otevřené modré nebe. Ona jí okno dolů, zavětřil vzduchu různé. Vyčistěte. Vzala v nadechnout a pomalu nechte její dech. Ona jí bloudí sem, zatímco ona jel, se snažíme myslet na otce.

  To byl druh oblasti chce nastavit její veterinární medicíny praxe, když jí bylo provedeno s její stáže. Ona byla na mysli tím house vyzývá spolu s části office otevřen během nastavte hodiny. Znala spoustu lidí nemůže přin
ést svá zvířata v průběhu pracovní doby, takže si myslel to chirurgie během odpoledne a house vyzývá a office hodin během prvních dnes večer, takže je realističtější pro lidi na vet po práci. Pokud žila na venkově, malé město životní prostředí byla i myšlení o testování její ruku na které jim umožní jí zavolat pro mimořádné situace. To by nikdy nemůže fungovat ve velkém městě, ona pokračování nikdy nedostanou spánku, ale dostatečně malá města mohla fungovat a jen Bůh ví, cestují do velkého města pro lékařské pohotovosti hodin by mohl znamenat smrt Milované zvíře.

  Ona zakřivené kolem silniční a začal na hluboké horské stezce, skalnaté srázy vedoucí k velkému propadu kompromisy, spolu s křišťálově modré vody dole co oko dohlédlo bylo krásné obrazu. Ona si představovali hastrmani plavání ve vodě pod a její úsměv. Ona pokračování své milované Malá mořská víla roste a milovala myšlenku lásky, ona pokračování prostě nikdy neměla čas pro chlapce, zatímco ve škole. Jednalo se o odvedení pozornosti a chce se jen dostat přes školní první. Její dad had dopídit její nemá žádné romantika genů. Vždy si mu řekl, že právě raději počkat na správné místo zábavu se všemi pan špatně v celém světě.

  Ona se cítila její oči dobře až se slzami na myšlenku otce a její hovoříme a smích a neviděla jeleni přejít do silniční. Mezi rozmazané slzy, uvědomila si něco pevné byla před ní a vytrženy její automobil pevný se snaží, aby nedocházelo ke kolizi, a šel létání mimo silnice, ona naštěstí vytrženy doprava a rozbili své auto do rock, spíše než jeho odesláním se začíná vymykat z útesu co s největší pravděpodobností byly její smrti.

  Airbag praštil v její tvář, takže její krku a ramen bolí. Tato újma nebyla život ohrožující, ale rozhodně se chystá na její bolestivé pro několik dní.

 

‹ Prev