Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 50
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 50

by Tina Johnson


  Počkal si a pozoroval hodin a měl svůj prst stisknutí tlačítka na telefonu, připraveno pro vytáčení její cely když nakonec slyšeli její vstoupit do předních dveří. Vzal kroky dva v době splnit její na dveře. Ona jí batoh s ní a když ho viděli, ona usmála.

  On šel na její a zastavit v pravé přední části její, nejste si jisti, co zamýšlí udělat ještě zcela.

  "Misty." Řekl jí, zíral na její zadíval a ona klesla její batoh na podlahu.

  "Jsem tady, jak slíbila." pověděla mu. "Pro víkend. Podívejme se jak to chodí, v pořádku?"

  "Kiss me." nařídil jí a ji popadl kolem pasu, přičemž jí proti němu.

  Její prsa tlačen proti jeho hrudi. Ona byla postava plnoštíhlá ve všech správných místech a miloval ji. Jakýkoli typ hrstka chce, ona. On zpustošené ústa s jeho rtů a jazyka, téměř ohýbání její více než na chodbě.

  "Počkejte prosím Hunter." Ona reptalo všecko shromáždění. "To není kam chci udělat pro první čas."

  "Dovolte mi vás v patře k mé ložnici." Řekl jí, líbání její brady, líček a pak její krku.

  "V POŘÁDKU." pokaždé kývli na něj, mu svěřit.

  Lovec ji popadl v náručí, zvedací ji ve vzduchu. Nesl její jeho schodiště, jeho ložnici a opatrně ji na lůžko. On byl okraden košili a zobrazuje jeho svaly a vyčiněné kůže.

  "Nádherné." pověděla mu a dotkl se jeho pokožku jemně.

  "Chci vás. Máte krásné Misty" Lovec řekl jí, otupit.

  "Nevím, mohu. Chci vám i." pověděla mu a pak začaly povolte její tlačítek současně.

  Misty ukázala svou pokožku jeden palec v době ho jako ona rozepnuté kabátky její košili. Její bradavky praštil jako její dres padl otevřené, byla to nošení bra.

  "No bra?" Hunter požádal, že obdivuje její velké pert prsa a její pevné bradavky.

  "Já jsem neměl čas dát jeden na dnes ráno. Byl jsem zpoždění a nechtěl jsem se obtěžovat s dejte před příchodem tady." Misty přijat.

  "Dokonalé jste nejlepší prsa." Řekl jí, potom dosáhly dopředu a lehce pokrčte jeden, potom ústa na její bradavky.

  Lovec rozletěly jeho jazyka kolem tip pro chvíli před začal projevovat syčivým pevný. Když mlha, close to the tourist attractions cítil podporována a začala její masáž ostatní prsa s jeho druhou rukou. Po několika minutách odsávání a šlehající on spínané stranách, aby jí další dudlík stejnou pozornost.

  Má na kontě sní o tom již měsíce. Má na kontě chtěl, pokračování čekali trpělivě, zatímco ona pokračování dbát o rodinné záležitosti, dokončení školy a nyní se dneska udělal vše potřebné pokusit se jí pobyt zde s ním. Ona byla jeho mate a nehodlal jí jít, ale protože ona byla lidská i on nechtěl zcela zděšení její vypnuté buď.

  Člověka někdy jednala vtipné o to tvrdí. Často musela být jejich myšlenky nebo často dostal hrozný. Nechtěl Misty strach. Chtěl upřímně jí pozvání, otevřené. Milující a způsob pokračování rozevíracích polích její ve své sny. S otevřenou náručí a úplně pevný prsa, připraveno pro něj.

  Strká plochu mezi její prsa on povzdechl si proti její kůže. Dechl její vůně a vedli jí za chvíli, zatímco ona hladil jeho ramena a krku.

  "Mám něco důležitého vám", Hunter šeptá jí. Uvědomil si nedokázal přijmout její bez říkal jí pravdu.

  Misty sat zpět a podíval se na něj a na něj čekat na pokles bombu shell jí něco strašné, protože výraz na jeho tvář vypadal vážně. Podíval se obávají. On normálně byl přesvědčen se vším udělal ale split second, podíval se nejistá s co říci.

  "I'm dragon," řekl jí a pak čekali na její reakci.

  "Co?" řekl mlha, zmatené a pak se zasmál a za minutu. "Jste si legraci?"

  "JSEM stovky let staré. Mohu zařadit do dragon moje doupě pod můj dům a já jsem nahromadila štěstí ve zlatě, šperky a akciový trh jako nic většina lidí nikdy neviděli. Rubíny stejně velký jako vaše pěst diamanty velikosti dlaně." Lovec řekl jí. "chtěl podělit s vámi všemi, ale nemůžu tvrzení vás jako můj mate pokud můžete přijmout všechny me. Potřebuji vás Misty jsem nemohl udělat další krok bez vám říkám pravdu. Zasloužíte si pravdu."

  "drak?" Misty opakovat a pak vložit své ruce nad její tvář se snažíme ho nepříjemné s její smích a reakce. Pokud si opravdu věřili, potřeboval pomoc. Vždy musela být nevýhodou pro někoho, kdo se jevily tak perfektní na papíře. Byl blázen.

  "byste mi to dokázat?" Lovec ptal jsem se jí tiše a uvědomil si, že sex on pokračování plánované na s ní, by musely být pozdržen dostatečně dlouho mu jí ukázat pravdu. Po pravdě se bál, že jakmile přijala jako skutečnost by její činnosti a křik v opačném směru a s ním dát chase.

  "Jistě," řekl mlha a dostal z postele a chytil jeden z župany musel zavěsit v koupelně. Vzpomněl si, kde přesně byly. "Zobrazit".

  "Musíme jít do nory, je to jediné místo dostatečně velká, kde nemám riziko dalších lidí", Hunter řekl jí a vstával a nabídla svou ruku.

  Jeho straně Misty vážné obavy o jeho příčetnosti. Na okamžik, přemýšlel, co by dělat v případě má na kontě říká pravdu. Dragon, vážně? Ona byla hloupost ještě zvažuje jako reálná možnost. Žádná taková věc.

  "Moje mate, věděl jsem to chvíli jsem se setkal," Lovec řekl jí jako vyšel její dolů do kuchyně a otevřít dveře, šel hluboko v horských oblastech pod jeho dům. Že v čele, vystřelovat schodišťové případě měl stovky kroků.

  Misty jestli měl dungeon tady dole nebo některé jiné kinky věc musel plánované a zajímalo, když ona skutečně ho znal dost dobře se mu důvěřovat. Ona ho následoval však možná proti její lepší úsudek.

  Když vzal ji do jeskyně a do místnosti plné poklad, zamlžené zastaven mrtvých v její piny. Že by nebylo ležící asi část nejméně. Ona se naklonil dolů a rozhlásil svým poddaným, zvednutím zlaté mince, vypadala jako několik set let bylo těžké tento mince sama o sobě by stálo za to štěstí. Co se dělá s jen zasedání jako?

  "Zbláznili jste se? Uvědomujete si, co by se stalo pokud někdo zjistil jste si tento klenot tady?" Zeptala se ho v šoku. Vidět hromady zlata a šperků nahodile naskládány v celé místnosti se ptala, jak bohaté měl skutečně tak mohl dovolit být tak neopatrný všechny tyto neocenitelné bohatství.

  "Já bych jíst," Lovec řekl jí a pak když viděl její projevu uvedl své ruce defenzivně. "Byl jsem si legraci! Většinou..."

  "To není vtipné" Misty mu řekl, a pak si uvědomil, že pokračování bylo říkat pravdu o tom, dragon příliš. Nejasný pocit ona přestaly jí hlavu mezi její kolena. Breathe Misty, řekla sama.

  "Jste připraveni na mě?" Zeptal se ji, když vyšel v místnosti k vymazání, která byla dostatečně velká pro malé letadlo.

  Misty pokaždé kývli a podpořen až do její zadní zasáhla kamenné stěně místnosti, zlaté mince stále v její ruku a ona jí zavřené pěsti těsně kolem něj. Když začal na třpytivá, zlata a pak se jeho tvar těla přesunula, zamlžený zavřené oči. Nemohla sledovat.

  Velké šňupat a horký dech na její tvář její otevření její oči a hledání. V přední části její stál obří stvoření. Nyní hyperventilaci a zamlžené jí ruce v přední části její tvář a mince klesla na zem, velké přilnavá zvuk, ozvěna v jeskyni.

  Zíral na něj, zamlžené byl strach. Snažila se sama připomenout to bylo stejné Hunter, kteří pokračování proklamované miloval její, že ona byla jeho mate, počkal trpělivě měsíců za její, a snažil se pochopit, co bylo vidět.

  Oslovit stiskněte jeho tvář položila ruku na konci jeho tlamy a dotkla se ho. Váhy se podíval hrubý, ale na její straně cítili hladké a jemné. Překvapen Misty pokračování na dotek jeho tělo a nohy. Běží její ruku v celé jeho tělo a snaží se pochopit, jak to bylo možné i. Tato vzepřel logiku a vědu pochopila.

  Podíval se na impozantní její
krásné i. Nezajímalo ji mluvit s ním byla nejste si jistí, že by mohl dokonce pochopit její pokud nebyl v lidské podobě, ale po několika okamžicích, stála zpět a podíval se na něj. Když shimmered před ní opět, pokračování přesunula zpět do jeho lidské formě a podíval se na ní. Flash nejistoty v jeho očích měl Misty naléhání ho znovu ujistit, že nebude možné spouštět z něj. Ano, ona byla strach. Že by mohl prasknout její krk s jeho koncová jen nakročením k její nesprávné.

  Smích, ona otěrem poškozené kontakty na zem a pohřbili své ruce nad její tvář, pocit trochu hysterické.

  "Misty?" Lovec ptal jsem se jí tiše jako on crouched podle její "Jste v pořádku?"

  "V POŘÁDKU? Vážně? Jste krvavé draka. Ne jako předstírat dragon, ale opravdu skutečný drak. S doupě plné Šílená famílie poklad." Misty vysmál tvrdší a potom otírat a odtrhněte její čelist a objímali její břicho, začaly ache, protože ona byla terčem posměchu a třepáním tak těžké.

  "Misty jsem neznamená narušit. Nerozumím této smích, jste nespokojené s mě?" Hunter se dostala na dotek její a Misty zastaven smích a podíval se na něj.

  "Nevím, zda má být strach z vás se smát, plakat nebo se divit, že něco podobného se může ještě existovat." pověděla mu zatřeste hlavou dopředu a dozadu. "Nejsem si jistý v pořádku je to správné slovo."

  "Můžete mi slíbil na víkend. Dej mi šanci vysvětlit .I won't stiskněte, pokud nechcete mě příliš, ale vy jste můj mate.budu bojovat, ale slibuji, že nebudete poškodit." Lovec řekl jí jemně a baňaté její čelist s jeho ruku a stisknutí tlačítka polibek na její čelo. "Budu se snažit odpovědět na vaše otázky, jak jsem si jist, že budete mít dostatek".

  Nyní Hunter, slíbila jste mi sex. Udělejme to, protože to je lidské a chápu, co to je." Misty řekla mu a nechte ho vytáhnout jí k nohám. Mírně protřepáním v šoku ze co pokračování právě viděli pohřbila její tvář v hrudi na chvíli před zatažením za podívat se na něj. "chápu, co jsem viděl byl reálný. Oceňuji také můžete mi říct pravdu, ale musím se doba zpracování. Být pacienta s me. Jsem stále zde, nechtěl jsem spustit".

  "Ale chcete sex, zatímco si o tom myslíte?" Lovec ptal jsem se jí pocit zmateni. Byla to zatlačením ho, ale nyní ho, že sex s ní v tomto stavu by situaci ještě zhoršila. Mu nechtělo vyhledávání její tvář se snažil najít něco, co by ho znovu ujistit, že by se nakonec v pořádku.

  "Chci sex, protože jsem čekal dost, když se intimní s vámi a chci to dělat." Misty pak pokrčil rameny, "budu zabývat se zbytkem situace později, jakmile jsem měl čas přemýšlet o. Právě teď nechci myslet. Chci jen cítit".

  "Mohu udělat," Lovec řekl jí a její ruku opět vedl ji zpět do ložnice, zajímalo by mne, jestli sexu s ní právě teď byl opravdu dobrý nápad, nebo pokud byla v šoku. Držel jí dává pohledů jako ve své cestě zpět v patře a měl své pochybnosti o situaci.

  *******************

  Lovec vzal na svém pokoji a vytáhl roucho její dokud stála před ním nahý. Oslovit stiskněte její tiše on baňaté jedním z jejích velkých ňadrech v ruce. Její křivky byly měkké a žensky a chce pohřbít svou tvář proti ní a vdechnout jí vůně. Jako jeho mate ona pokračování lahodnou vůní k němu a jako součást zvíře použil všechny své smysly. Dotyk, chuť, pach, slyšení a dohled. Slyšení její heartbeat by excite ho, že by # v její hruď, když jí bylo vzbudil. Způsob její pižmová vůně by waft až když ona byla připravena pro něj, její pikantní šťávy, kdyby se šíří její stehna a olizují její. Při pohledu na její krásné tělo a dotykem její měkké kůže. Tam nebyl jediný díl její nechtěl prozkoumat.

  "Opravdu?" Zeptal se jí jako on položí ruku na zadní straně její hlavy a měl jeho rty vznášejí palce od la suya. Když pokaždé kývli mu zabouchli ústa, všechny potlačovaná sexuální energie má na kontě drží zpět s ní, nechal jít. Strhující ústa a políbiv její živočišné agrese a podržte tlačítko Zpět. Znala pravdu, neexistoval žádný důvod nemůže být jen sám sebe plně v souladu s její nyní. Pokud se bojí se ho by jí to v přízemí.

  "Budete jen láska ke mně již?" Misty reptali mezi polibky.

  Lovec nemuseli být řečeno dvakrát. Kompletování objednávek ji připravil její na lůžko. Vzal čas zajistit všechny oděvy byla odstraněna před vstupem do ní a klečí mezi její nohy. Stisknutím tlačítka jemné polibky na její vnitřní stehna a on promnul si čelist proti její kůže měkce jako pracoval jeho cestu. Stisknutí tlačítka on ústa proti její teplotu. Švihání jazyk jeho přes oteklé udìcáme, nabobtnalých s její vzrušení a cítil sám sebe růst rock hard když uslyšel její moan a oblouku její tělo až k jeho úst. Jeho čas, strapping a políbil její pomalu. Byl to ve spěchu. Přivezl jeho rukou nahoru a umístěte ji pod její spodní a podržte ji v místě, zatímco on pohřben na jeho tvář proti její tělo. Šlehající její složení a zadření jeho jazýček do její otvor on střídá mezi věnovat pozornost její teplé centra a oteklé výstupek, že jí uchopením prostěradla a pláč v radost.

  "Prosím Hunter, chci vám," Misty funěli jako její boky otáčet proti němu, její touha namáčení její stehna a jeho tvář.

  Přičemž škoda na její prosby, Hunter tlačen sám nahoru a otřel jeho čelit s jeho ruce před líbání její znovu. On ji popadl prsy po dobu několika minut cupping a hladit maznice s jeho prsty jako jeho kolena umístěte mezi její stehna a on tlačil její nohy dál od sebe. Usazovací sám sebe mezi nimi nechal hrot jeho kohout stiskněte proti její vlhkosti. Elegantní a teplé close to the tourist attractions on do ústa jako on sám nuceni zpomalit tak by bolet ní. Nutkání ovládnout její a používat jen její tělo, dokud byl nakonec nasytí zahlceny ho, ale doufejme že by spousta jiných časů pro hrubý rychlé animální zabijáky lačnící po tumble. Dnes se zasloužil sladké a milující a mít dobrou paměť.

  Jeho krokování kohout uvnitř její pomalu tlačte, dokud mu hit její rodné hlavy válců. Vytáhl hlavu zpět na pohled na její za minutu.

  "Jste připraveni?" šeptá jí vyhledávání její tvář. "just try to relax, někdy je to bolí."

  "Prostě to, nejsem padavka lovec" Misty řekla mu a broušený její boky tak více jeho kohout vstoupila její a dal mu úsměvem a shrábl její nehty se zády.

  Syčení, Hunter přítlačnou jeho boky pevný, trhá přes její hymen. Ona se vyděsila, ale pak se nadechl a zaměřila se na líbání jeho ramene a hrudníku pomalu začal pohybovat uvnitř ní. Lovec podepřen sám lépe na jednoho ramene a vložte ruku mezi nimi. Hraní s její udìcáme on otěrem poškozené a z ní. Je mlha vzrušení kapalina napomohlo jeho kohout hladce kloužou jak pohrávali s její udìcáme. Jeho prsty na mizině rytmu, který jí nakonec drop její hlavu zpět a zastavte její oči. Její dech připojeného v její ústí přívodu a ona se konala její dech. Její tělo klenuté nahoru proti němu jako jeho prsty vyrobené rychlý budování napětí v její tělo.

  "Cum pro mě zamlžené, chci se dívat na vás. " Lovec řekl jí, pocit přivlastňovacím tvaru s vědomím ona patřila k němu i když nebyl připraven připustit. Ona byla jeho.

  Stisknutím tlačítka těžší s jeho prsty a začal na přítlačnou rychleji, dokud jí tlačil na okraj. Pocit její squeeze jeho kohout pevný, ona bezpečnostním klauzulím vzepřel proti němu. Jen málo zvuky mewling přišel z její jako orgasmus roztrhl jejím prostřednictvím její prstům zkroucený a její nohy otřásla. Její na stírátkách vytlačeny ho znovu a znovu jako ona zbiti na lůžko. Tlačil Hunter se přes okraj a nechal se ale mručí jako jeho kohout vytrženy uvnitř ní a cítil jeho propuštění vylít.

  Rychlé dýchání, jeho stisknutí čelem proti její koblihy a buda, když jí otevřít jedno oko do tajů ho.

  "Chcete udělat znovu?" Hunter šeptá jí jeho kohout pomalu dostává tvrdě znovu a on twitched tak cítila.

  "Tak brzy?" Misty řekl, znějící překvapen.

  "Pro vás? Vždycky." Hunter usmál a políbil
ji. Tahem za její její zadní on otočit její až byla na své ruce a kolena. On dal jeho ruku mezi její nohy na šálek jí jako on hladil její spodní a popadl maso z její tváře a požívají tak naplnili jeho rukou.

  "Jo," řekl mlha, stisknutím tlačítka proti němu a vychutnání si pevný pocit z jeho prsty uchopením její tělo. Jeho prsty stisknuto do ní a ji pocit všechny teplé.

  Proveď úklon zády, Hunter bit její rameno a tvrdil, její.

  **************************

  "Lovec, musíme mluvit," řekl mlha několik týdnů později. Pohlaví bylo úžasné, pokaždé cítili více vzrušující a lepší než ta poslední. Lovec byl laskavým milenec, ale bossy a náročné v ložnici nyní Misty byla více používá k pohlaví.

  "Co?" Lovec řekl jí jako ten kousek do jeho snídaně sendvič.

  "Vy jako drak" Misty zvednuté obočí a ona se na něj podívala. Byl to víkend, byla to práce na vet klinice dnes, ale ona mu chtěla zaměřit na slon. Nebo dragon v tomto případě.

  "Co?" Řekl se snaží vyhnout této konverzace. Má na kontě řekl jí pravdu, ale udělal opravdu chcete přejít do velkým podrobnosti. Bylo dost špatné byl stále snaží přesvědčit thadiun a to znamenalo jeho rodina se v určitém okamžiku.

  "Chcete, abych vám oženit, nemyslíte?" Misty šel a oškubané jeho sendvič z jeho ruky a ukradli jej. Přičemž velké sousto, žvýkány promyšleně a ona ho sledovali.

  "Ahoj! Byl jsem jíst," Hunter přečtení otisku prstu pro to ale Misty vyskočil z jeho dosažení.

  "hovořit a potom můžete jíst." Usmála se na něj a přijala další sousto jeho sendvič. "dobré".

  "Vím! Proto jsem jíst." Hunter Andrea Guarelli je přímí žák na ni a pak vzdychla když si uvědomila, že nebude ustoupit o této konverzace. "jemné, co chcete mluvit o?"

 

‹ Prev