Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 58
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 58

by Tina Johnson

"Det er ikke kun det." Misty sagde og derefter plopped i stolen på sit kontor, han læner sig frem, lagde sine arme paa bordet, og hvilede sine hænder på hendes hage og kiggede op på ham.

  "jeg skal være færdig til dyrlægen. Jeg havde et halvt år tilbage, så ville jeg kunne starte min praktik. Når jeg er færdig, at jeg kunne få min egen praksis. Jeg har altid ønsket mig at arbejde et sted som dalen rundt om hjørnet fra hotellet. Jeg har mine egne finanser, når jeg er færdig med skolen, men det er dyrt for i dag. Da han døde, alle sine penge udover min fond gik til min ex trin mor." En tåget sukker. "Jeg var på vej til at se hende for at spørge hende, om jeg kunne låne penge til skolen. Jeg kan betale det tilbage når jeg har taget min eksamen; min fond er mere end nok så jeg aldrig behøver at arbejde, hvis jeg ikke ønsker .at motivere mig til at afslutte skolen, far lavede det, så jeg kan få en frigørelse af midler efter eksamen."

  "Hvorfor har du ikke bare et lån?" spurgte han hende.

  "Jeg har ikke tid nok til at gøre alle de papirer, jeg skulle sende pengene i næste uge. Hvis jeg ikke, jeg er uheldig. Jeg kan ikke garantere, at et lån vil gå gennem dette hurtigt. Hvis min trin mor sagde nej, jeg skulle prøve at som en sidste udvej. Efter at, jeg nok kunne arbejde et par deltidsjob for at få enderne til at mødes, indtil jeg kunne finde et lån eller spare penge nok." En tåget så ned et øjeblik. "Mit problem med at finde et lån jeg har ingen kredit. Jeg har altid brugt penge på alt, hvad jeg synes om gæld. Jeg var i stand til at bruge min fars linje af kredit for noget jeg nogensinde har behov for, og når man ser tilbage på det nu, måske det ville have været klogere at bruge et kreditkort til at få mig op i mit eget navn."

  "Ja, det ville have været klogt, men du er ung, og du har opnået meget for så ung en alder. Ikke slå dig til noget du ikke vidste var ved at ske." Jægeren sagde til hende. "Jeg kan låne dig penge, med interesse for kurset, så du kan betale det tilbage bagefter. Eller investere i din fremtid med et løfte om at komme".

  "Men du knap nok kender mig?!" Misty kiggede chokeret, så indsnævret sine øjne. "Hvad slags tjenester?"

  Hunter trak på skuldrene, så gav hende et frækt smil, da han indså, hvad hun troede, han antyder. "Jeg har flere penge end jeg ved, hvad jeg skal gøre med, og vi kunne bruge en dyrlæge i dalen. Hvis du vil overveje at indlede en dyreklinik her, jeg ville være parat til at investere til gavn for lokalsamfundet. Folk her har brug for dig. Jeg har penge til at hjælpe med opstarten, og jeg kan investere i glidende skala gebyr for programmer for dem."

  Misty kiggede på ham i et par minutter og ikke sagde noget. "jeg skal tænke over det. Det er en stor forpligtelse."

  "Tag din tid." Jægeren sagde til hende. Han var nødt til at træde varsomt. Hvis han ville have hende til at være hans makker, han måtte være tålmodig og ikke presse hende.

  Få hende til at satse på at have sin forretning i nærheden var en god anledning til at holde hende tæt. Han måtte være tålmodige, når hun var færdig med skolen, men det ville give ham en undskyldning for at være i kontakt med hende, da hun gik tilbage til skolen og færdig med sin praktik.

  Jo, han havde været alene i hundreder af år, det var et par måneder mere?

  ********

  Misty brugte nøgler til at låse hendes nye dyreklinik. Med jægerens hjælp, hun havde været i stand til at færdiggøre skolen, gør hendes praktikplads, og har nok opstartsgebyrer at åbne sin nye klinik. Hun havde insisteret på at betale ham tilbage, når hendes midler gik igennem, men han nægtede at modtage penge.

  Han havde sagt, at EU ofte anonyme donorer, og han foretrækker at tænke på det som en investering i det lokale samfund til at støtte de landmænd og andre mennesker ude i dalen.

  Det eneste, de to af dem er ikke enige om, hvor hun skulle bo. De havde holdt kontakten via e-mail mens Misty havde været på skolen i løbet af de sidste par måneder, det var temmelig varmt og tungt, og jægeren havde bedt hende om at flytte ind hos ham.

  Misty var ikke sikker på, at hun var klar til at slå sig ned. Selv om hendes tiltrækning til Hunter forlod hende kaste og dreje på nætter, og hun havde en fornemmelse, han ikke havde tænkt sig at tage nej for et svar. Hun var ikke sikker på hun ville sige noget til ham. Hun kunne lide ham. Meget mere end hun burde. Det virkede som om han var en del ældre end hende på nogle måder, og på andre områder, han havde dette drenget charme, der forlod hendes rødmende og følelsen af at de spillede high school romance spil.

  Han havde hende. Han havde gjort det meget klart, stort set fra det øjeblik, de havde mødt. Hun havde valgt at fokusere på skolen, trods hendes tiltrækning til ham. Han havde været tålmodig med hende, men hun vidste, at han var ved at nå sin begrænsning ved tilbage ømhed.

  Hun flippede dyrlægen's kontor for at "åbne" og sad bag skranken og ventede.

  Og ventede.

  Det var frokost tid, og ikke en enkelt kunde eller en nuttet kæledyr gået igennem døren. Hunter havde lavet flyers og sikret de blev delt ud til alle de lokale.

  Hun vidste, at hun skulle være tålmodig, men det var svært. Hun havde form af forventede øjeblikkelige resultater, mest dyrlægen var der meget travlt. Måske havde hun brug for en form for markedsføring, en kastrat og kastreret for striving for en dag. Få mennesker i, og komme til at kende lokalbefolkningen.

  Hun begyndte at skrive ned nogle idéer på hendes bærbar som hun sad bag skranken. Indtil hun havde nok kunder, hvor hun kunne ikke håndtere alle telefoner og ser patienter på samme tid, det var ikke værd at hyre nogen til at styre receptionen.

  Hun skrev en note i bogen, måske hyre en lokal, som havde brug for en del tid eller fuld tid job, vil være mere tilbøjelige til at få sin virksomhed. Hun kunne tillade sig at afskrive udgifterne, hvis hun havde, hun havde bare ikke lyst til at få nogen til at sidde ved hende, da der ikke var nogen grund til at sidde her.

  Klokkerne chimed og hun kiggede op, håbefulde, og følte en smule desillusioneret, når jægeren gik gennem døren. Ikke at hun var ked af at se ham. Tværtimod faktisk, det var dejligt at se et kendt ansigt.

  "Åh, det er bare dig." Hun fortalte ham, forsøger at skjule sin skuffelse over at sidde her alene hele dagen.

  "Wow, sikke en velkomst. Takket være Misty." Jægeren sagde sardonically.

  "Det var ikke min mening at fornærme dig Hunter, undskyld." Hun grinede, indser hvor må det have lydt til ham.

  "Hvad med vi får noget frokost? Der er en lille café nede ad vejen, og jeg vil tale til dig. You can't keep putting med mig." Han fortalte hende.

  "Jeg tror, jeg kunne, no one's dukkede op i dag alligevel. Jeg forventes at have patienter."

  Misty skrev en ulden "Tilbage på 2:00" på et stykke papir og tog nogle bånd. Hun gik hen til døren og tapede det op, derefter vendes de åbent til lukket.

  Hun fulgte Hunter ned ad gaden indtil han stoppede foran en lille mormor's diner. Hun gik ind og en lille gamle dame råbte til dem, at de skal sidde der, hvor de kunne finde en plads.

  Jæger gik at det bagerste hjørne og satte sig ned i en stand, der er beregnet til to personer. Misty fulgte ham. Sædet sænket under hende som hun sad, og en fjeder stak hende i balderne. Hun justeret på plads, indtil den ikke længere var interesserede i hende, og hun gav Hunter et udtryk af smerte.

  "At sædet er brudt. Jeg har glemt. Jeg sidder normalt på denne side." Jægeren sagde til hende og grinede.

  "Ja, men tak for advarslen. Nu min bageste ende ondt." Misty trolden.

  Hunter sætte et øjenbryn op og spurgte, "at jeg altid kunne gnide det bedre for dig."

  Misty rødmede og rystede på hovedet af ham, mens han grinede til hende. Han så ud til at nyde at se hende vride sig.

  Et par minutter senere kom den lille gamle dame gik hen og gav dem hver et glas vand og en menu.

  "Din sædvanlige jæger?" spurgte hun ham, holder en pen til sin skriveblok.

  "Selvfølgelig Kathy, farveholdninger." Jægeren fortalte hende med et nik, ikke engang gider at hente den menu.

  "Og dig?" servitricen Kathy vendt mod Misty venter på hende.

 
"Bare en hamburger, og nogle pommes frites?" Misty sagde.

  "Ja, vil du have alle fixins" på det?" spurgte hun efter at have skrevet det ned.

  "Tak?" Misty. Hun hadede syltede agurker og tomater. Hun kunne ikke engang stå ketchup. "Har du nogle ranch for mine pommes frites?"

  "Ja, ikke et problem. Der tilbage i et snuptag." Kathy fortalte dem og sejlede ud mod det tilbage til den rækkefølge.

  "Ranch, virkelig?" Hunter så på hende.

  "Jeg hader ketchup." En tåget sagt indser, at det nok var mærkeligt. "Jeg synes bare, de smager bedre med næsten alt, undtagen på æg. Ranch og æg er ikke ligefrem beregnet til at gå sammen".

  "Godt at vide. Jeg vil huske at holde vores køkken hamstrede ranch i stedet." Hunter smilede til hende og lænede mig frem til at snuppe en af hendes hænder.

  "tåget, jeg behøver dig til at flytte ind hos mig. Jeg var tålmodig, giv os en chance." Jægeren sagde til hende.

  "Hvorfor er du så nærgående? Jeg har allerede aftalt at gå ud med dig, og se hvordan det går, og jeg aftalt at åbne min dyreklinik her, på grund af dig. Jeg forstår ikke det hastværk." Misty fortalte ham jeg synes sgu. Hun havde ikke engang imod; hun havde bare ikke forstå, hvorfor han ønskede at bevæge sig så hurtigt.

  "Det er ikke så meget haste som jeg vil være sikker på, at vi er forenelige, så vi ikke spilder vores tid, og jeg har brug for at du stoler på mig. Jeg har ting jeg skal fortælle om mit liv, som opleves bedst når vi har det godt med hinanden." Jægeren fortalte hende med et vagt svar, der fik Misty spørger hvad han gemmer sig fra hende.

  "Hvorfor skal vi leve, så vi kan lære at stole på hinanden?" Misty var forvirret.

  Servitricen kom og tog deres mad og lægge det på bordet.

  "Gem lidt plads til dessert, vi har nogle af de bedste tærter i byen." Hun fortalte Misty.

  "Tak, jeg vil." Misty smilede, så tog en frj og lægge den i munden, ser jæger.

  "Se, jeg var tålmodig, mens du var i skole. Jeg var tålmodig, mens du har din praktik. Jeg er selv patient mens du fandt en bygning, fyldt dit kontor, og åbnet op for erhvervslivet. Nu er det på tide du stopper i det lokale motel og flytte ind hos mig, hvor du hører til." Jæger fortalt hende, tager en bid af sin sandwich med svinekød.

  "Giv mig en god grund til, hvorfor det er så vigtigt at du udover at sige, at det er tid." En tåget fortalte ham, derefter tog en bid af sin burger.

  Jægeren tog sin sandwich ned og så på hende, en frustreret udtryk i ansigtet.

  "Jeg vil have dig tæt ind til mig, jeg vil være i stand til at mærke dig når jeg sover, jeg vil lugte dig, og se dig fyld mit hus og vide, at du er i nærheden. Jeg vil kunne smage dig, røre dig, kysse dig, når jeg har lyst, og ikke de kilometer væk, hvor jeg ikke kan se dem med et øjebliks varsel, eller række ud for at røre dit hår. Jeg behøver dig nær mig Misty. Jeg har været tålmodig mand, nu er du nødt til at give lidt tilbage." Hunter snerrede ad hende.

  Til en anden, sværger hun så hans øjne skifter farve og blinker gult, men hun rystede det, tænker hun forestillede ting.

  "Hvordan starter jeg med at tilbringe weekenden først? Vi får se hvordan det går. For alle du kender, du hader at have mig under fødderne, og jeg glemmer at hænge mine håndklæder. Jeg kan være utrolig fraværende. Jeg er ikke vant til at leve med andre." En tåget fortalte ham, at give ham et rimeligt varsel.

  "Jeg er ligeglad. Vi vil gøre det arbejde. Det er det par do." Hunter insisterede. "Og det er det, vi er. Eller skal være. Et par".

  "Vi er ikke officielt et par endnu, jæger." Misty mindede ham. "Vi har været meget forelskede i de sidste par måneder, men vi har ikke selv haft sex endnu".

  "Er du ude af dit sind?" servitricen afbrudt dem, hun havde bragt over en kande med vand, for at fylde deres briller. "Skat, han er en varmblodet ung mand. Hvis jeg var 40 år yngre, ville jeg springe ham selv. Du ville være en idiot at lade ham slippe væk."

  "Tak, Finn." Jægeren sagde og smilede til hende. Servitricen smilede stort til ham og klappede ham på skulderen, inden de forlader deres bord igen.

  Misty rødmede og sank ned i stolen, og lagde armene over hendes store bryster skidt med om hendes sexliv med servitricen. Eller mangel på et seksualliv.

  "Som jeg sagde, jeg vil tilbringe weekenden sammen med jer og gå herfra, okay?" Misty fortalte ham, forsøger at være rimelig, men føler desværre var de stadig ind i ting.

  "Okay, hvis det er det, jeg bliver nødt til at acceptere." Jægeren fortalte hende, og sluttede sin sandwich. Han virkede lidt gnaven resten af måltidet, men han ville ikke tage den ud på hende, han gav hende kort afvisende svar og virkede en smule frustreret.

  Når de er færdige med deres frokost, Hunter forlod penge på bordet og ventede på Misty til at stå op og følge ham.

  Hun fulgte efter ham ud på gaden og derefter tilbage til sit kontor, da de ankom hun låste døren og gik ind og teste det for at åbne.

  "Okay, jeg vil give dig et tilbud. Jeg vil bruge en aften og weekend med dig, men du er nødt til at råbe højt, hvis det ikke lykkes." Misty wagged en finger på ham.

  "meget diset, men jeg ved at det vil lykkes." Jægeren sagde til hende.

  Han støttede hende i skranken og begyndte at kysse hende, greb han hendes hestehale og pressede hendes hår omkring sin næve og kyssede hende, indtil hendes knæ var svage, og han var nødt til at støtte hendes vægt. Han skubbede hende tilbage, indtil hun sad på bordet og spredte hendes knæ med benene. Hans tunge i hendes mund i et erotisk kys og chimes over døren endelig dinged. Overraskende dem begge, Hunter sprang væk fra Misty, og kiggede ned på jorden.

  "Undskyld, jeg vidste ikke at trænge." En lille dreng gispede.

  "Nej, nej, du kan ikke bryde." Misty sagde, at hoppe ned fra bordet og gnider hendes skjorte i et underbevidst refleks.

  Hunter så tåget, at give hende et hårdt udseende. At være der i aften. Det er ikke til debat."

  "Fint, og børnefamilierne senere!" Misty fortalte ham og fokuseret på drengen. "Hvad kan jeg gøre for dig i dag?"

  "Min kat har brug for sin pote fast. Han vil ikke lade mig ordne det." Drengen holdt op en lille kat for Misty til at inspicere og hun helt havde glemt, Hunter, hendes opmærksomhed var nu på drengen.

  "Jeg rejser nu, men hvis du ikke er på mit hus med seks, jeg kommer til dig." Hunter fortalte hende, da han forlod hende til katten, inden han gik ud af døren.

  Misty nikkede, men hun var allerede optaget af at holde kat og gåafstand til kirken for at vurdere det og gøre en basisundersøgelse.

  *******************

  Hunter pacede sin vredt. Han havde været meget tålmodig med Tåget, men nu var det tid til hun kom hjem. Han elskede hende, hun var hans kammerat, og han havde brug for hende. Hun havde brug for at vide, hvor vigtig hun var, men hun var uvidende. Det havde ham stramt op i knuder og han blev frustreret. Han var ikke sikker på om han vil betro sig til hende sandheden om en dragon nu, eller vente, indtil han var sikker på, hun elskede ham og ville blive her. Hvad hvis det skræmte hende lidt ned ad vejen, når de begge var følelsesmæssigt investeret? Ville hun føle sig forrådt han har ventet så længe med at fortælle hende sandheden?

  Han ventede og han så på uret, og han har haft fingeren nede på telefonen, klar til at ringe til sin celle, da han endelig hørte hende komme ind ad fordøren. Han tog skridt to ad gangen for at møde hende ved døren. Hun havde sin rygsæk med hende, og da hun så ham, smilede hun.

  Han gik hen til hende og stoppede lige foran hende, hvad han agtede at gøre helt endnu.

  "Misty." Han fortalte hende, at stirre på hende intenst, da hun tabte sin rygsæk på gulvet.

  "Jeg er her som lovet." Hun fortalte ham. "i weekenden. Lad os se hvordan det går, okay?"

  "Kys mig." beordrede han hende, og greb hende om livet, trak hende op imod ham.

  Hendes bryster pressede mod hans bryst. Hun blev krumme i alle de rigtige steder, og han elskede det. Enhver type af håndfuld han ønskede, hun havde det. Han ødelagde hendes mund med sine læber og tunge, næsten bøje hende over p�
� gangen.

  "Vent venligst." Hun knurrede. "Det er ikke hvor jeg skal gøre det for første gang".

  "Lad mig tage dig med op til mit soveværelse." Han fortalte hende, kysser hendes kind, kæbe og derefter hendes hals.

  "Okay." Hun nikkede til ham og stole på ham.

  Jæger, tog hende i sine arme, løfte hende op i luften. Han bar hende op hans trappe, til hans soveværelse, og forsigtigt satte hende på sengen. Han flået sin skjorte, hvor hans muskler og solbrun hud.

  "Fantastisk." Hun fortalte ham, og rørte ved hans hud forsigtigt.

  "Jeg vil have dig. Du er en smuk diset," Hunter fortalte hende, at være stump.

  "Jeg ved, jeg kan fortælle. Jeg vil have dig." Hun fortalte ham, hvorefter de begyndte at fortryde hendes knapper på én gang.

  Misty fremviste hendes hud en tomme på et tidspunkt til ham som hun åbentstående hendes trøje. Hendes brystvorter var hendes trøje var åbne, hun var ikke med bh.

  "Ingen bh?" Jægeren spurgte, som han beundrede hendes store, pert bryster og hendes faste brystvorter.

  "Jeg havde ikke tid til at sætte én på denne morgen. Jeg var blevet forsinket og jeg ikke gider at sætte på, før de kom her over." En tåget indlagt.

  "Perfekt, du har de bedste bryster." Han fortalte hende, han nåede frem og afrundede, så sætte munden til hendes brystvorte.

  Hunter hvirvlede tungen rundt om et øjeblik, før han begyndte at sutte hårdt. Når Misty stønnede, han følte sig tilskyndet og begyndte at massere hendes andet bryst med den anden hånd. Efter et par minutter af sutter og slikker han skiftede side, at give hende sutten lige stor opmærksomhed.

  Han havde drømt om i månedsvis. Han ville have hende, han ventede tålmodigt, mens hun havde taget sig af familie-, skole færdig, og nu havde han gjort, hvad der skulle til for at prøve at få hende til at blive her, med ham. Hun var hans kammerat, og han ville ikke lade hende gå, men da hun var et menneske han havde heller ikke lyst til at skræmme hende væk.

  Mennesker undertiden handlet sjovt ved. Det var ofte nødt til at være deres idé eller de ofte fik bange. Han havde ikke lyst til at dugge. Han ønskede hende varm, indbydende og åben. Elsker den måde han havde vist hende i sine drømme. Med åbne arme og jiggly bryster, klar til ham.

 

‹ Prev