Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 78
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 78

by Tina Johnson


  Ze liep een paar mijl verderop in de straat en was beginnen te zorgen. Het was donker en ze zou moeten maken terug naar haar auto voor de nacht. Het was niet handig te wandelen langs de randen van de rotsen. Ze wist tussen de bergwegen en er was een dal met landbouwgrond, maar ze was niet zeker hoe ver het was. Ze besloot om lopen een paar minuten om te zien of er tekenen van leven voordat we weer terug naar haar auto.

  Ze is haar accu uit te sparen , want ze was niet zeker dat haar accu zou kunnen opladen na het ongeval. Ze liep over een mijl en een uiteindelijke hoek en zag een weg die leidt tot diep in de bergen. It didn't seem like a parallelweg, maar het had verse bandensporen. Het was al donker. Ze keek langs de weg en was in staat om te zien in een afstand thuis, ze speculeerden was een paar kilometer de berg op, maar ze kunnen ook een telefoon. Zij besproken walking terug naar haar auto, of u gaat naar het huis en zat te staren voor enkele ogenblikken.

  "Okay, de mogelijkheden hier zijn de nacht doorbrengen in de auto, of lopen tot een totaal seriemoordenaar zoek landhuis in de middle of nowhere en hoop iemand thuis, hopen ze een telefoonlijn en hoop dat de betrokkene niet doodt en verkrachting me." Ze probeerde te bedenken slapen in haar auto met de manier waarop haar nek voelde en besloot zij het risico nemen.

  Slapen in haar auto kan resulteren in iemand anders haar auto want het was aan de kant van de weg in een hoek in het donker op de rand van een klif. In haar auto niet echt geluid een stuk veiliger optie om haar op dit punt.

  Diep adem, Misty squared haar schouders en begon te lopen de modderige pad naar het huis. De zon ging en ze was koud. Hoog in de bergen, het voelde warm als de zon schijnt, maar zodra het ging, ze kon bevriezen. Ze moest blijven bewegen en vervolgens besefte waren er ook wilde dieren in het bos toen ze hoorde dat één wolf gehuil. Zij hoopt het was niet zo dichtbij als het klonk en pakte het tempo bijna Sprinten op de weg nu.

  Haar schoenen waren bedekt met modder en haar jeans waren nat en modderig tot haar schenen. De weg was nog erger dan het leek. Ze was niet echt de atletische type en haar longen pijn van pace ze probeerde te houden.

  Het huis was verder weg dan het leek. Het was helemaal donker tegen de tijd dat ze hem omhoog en klopten op de deur. Ze wachtte een paar minuten.

  Er is niets gebeurd.

  Ze klopten en daarna ging de deurbel een paar keer. Ze vroegen ons af of ze brak uit te proberen en een telefoon gebruiken als ze het zouden kunnen gooien haar in de gevangenis voor binnendrong in zo'n noodsituatie. Zij probeerde de deurkruk en wanneer de deur geopend, ze stonden er geschokt . Who didn't lock hun deuren? Nogmaals, in de middle of nowhere, ze waarschijnlijk niet vermoed willekeurige mensen probeert te openen hun deur.

  Ze liep door de deur en was geschokt door de inkomhal. Het grote printerinfrastructuur trap deed haar schoonheid en the beast's Castle. De trap ging door en maakte een y vorm aan de bovenzijde, met grote ramen aan de muur. Het hele huis is gemaakt van baksteen en natuursteen. De vloer was een blauwe en zwarte stenen patroon met fel rood goud in tegenstelling tot wat ze ooit hadden gezien. Het hout van de trap, de wanden en deurposten zag er oud en antiek, toch werd gepolijst en bewaard in een goede conditie. Het huis was prachtig, maar voelden koud en onpersoonlijk. Ze vroegen ons af of ze had zelfs een telefoon, deze plek leek op een antieke burcht dan een huis waar mensen leefden.

  "Hallo?" Ze schreeuwde luid en wachtten om te zien of het door iemand gereageerd. "Is iemand thuis? Ik heb de telefoon gebruiken, had ik een auto-ongeluk".

  Wanneer niemand antwoordde besloot ze op zoek gaan naar een telefoon. Ze hoopte er was geen kwaadaardige honden of verrassingen ergens in het huis en dat ze een telefoon en een badkamer. Ze besefte ze echt moest gaan nu ze was iets minder gespannen over sterven in de wildernis. Op zijn minst had ze enige beschutting.

  Hunter gehoord zijn deurbel en zat een paar minuten luisteren, hij hoorde iemand schreeuwen en gedebatteerd over omhoog gaat en antwoorden of verblijven hier en beschermt zijn stash. Wanneer het ingeschreven als een vrouwelijke stem kreeg hij nieuwsgierig en besloot te gaan zien waarom iemand laat in de avond was kloppen op zijn deur, zeker als hij niet had gehoord van een auto.

  Hij was in het midden van de bergen, er was geen wandelen of staanplaatsen ergens in de buurt van zijn huis en hij had al het land achter zijn huis en naar beneden in het dal. Hij huurde het boerenland van de vallei naar gezinnen die graag een kleine boerderij, en ze zou niet durven komen kloppen op zijn deur zonder afspraak up first, vooral omdat hij een property manager zorg van de meeste details en ze meestal met haar gesproken.

  Hij teruggeschoven in menselijke vorm en pakte zijn broek en zijn witte t-shirt over zijn hoofd en ging naar zijn huis. Het was ongeveer een halve mijl beklimmen via kronkelende grot trappen naar de kelder die de toegang tot zijn ondergrondse grot en koesteren. U had ook door een ondergrondse warmwaterbronnen om er te geraken, daarom is hij droeg shorts. Broeken altijd nat werd.

  Het kostte hem ongeveer vijftien minuten lopen naar zijn kelder, was hij niet in een grote haast, als het belangrijk was, de persoon zou blijven. Hij vergrendeld en verzegelde de deuropening naar zijn schat alvorens naar de keuken te gaan uitzoeken wat de persoon wilde.

  Hij vergrendelde de kelderdeur op de keuken kant en gleed hem in zijn zak voor joggen langs zijn huis. Hij snuiven de inkomhal en kon ruiken een delicate vanille geur, samen met een subtiele hint van bloed en modder.

  Iemand was bloeding? Hij voelde zich overrompeld en naar boven om te achterhalen wat er aan de hand was.

  Hij gepauzeerd om te luisteren en hoorde iemand in zijn studie, vroeg hij zich af of hij kan ontsnappen met eten ze als was het een inbreker. Niemand zou missen een inbreker, nietwaar?

  De dame klonk alsof ze ging huilen en was erg geagiteerd, luisterde hij buiten de deur voor een moment vervolgens besefte ze was met zijn telefoon. Hij opende de deur en gluurden door, ze had haar rug naar hem kijkt uit het raam naar de bomen en niet binnenkomen.

  "Ik begrijp wel waarom, maar ik heb je om mij een huurauto en krijg mijn auto. Daarom besteden wij voor triple A." Ze klonk gefrustreerd. "Wat bedoel je de account niet was betaald en de service is niet geldig? Het net draaide het begin van de... Nevermind, Ik bel iemand anders."

  Ze liet de telefoon druppel uit haar hand en stoorde zich omdraaien. Ze staarde uit het raam en hij kon haar horen daarbij diep adem, en praten over zichzelf. Ze was morren.

  "stom, stom, waarom niet denk ik mijn triple A account voordat ik vertrok? Ik had moeten weten dat met hem sterven vóór het begin van de maand dat alle toekomstige rekeningen of maandelijkse betaling zou zijn stopgezet terwijl ze gesorteerd op de overheidsfinanciën. Crap, nu ik wat ik ga doen." Ze leunde naar voren en stootte haar hoofd op het venster, waardoor zij rusten, en Hunter was niet helemaal zeker of ze was deranged genoeg te springen. Het was een drie verdiepingen naar beneden vallen de zijkant naar de patio. Het zou niet haar, maar het zou zeker pijn en veroorzaken veel ongewenste politie aandacht aan zijn huis.

  Gestart om het beeld dat er iets moet zijn gebeurd om haar auto, waarom anders zou ze hebben al aan de telefoon met triple A., maar ze was ook praten over zichzelf, waardoor haar ook zelf een geschifte loony.

  Ze squeaked luid als ze zich omdraaide, en struikelde over de telefoon had ze laat op de grond vallen en landde op haar handen en knieën achter zijn bureau. Ze landde met een luide plof en vloek woord.

  Hunter blinked en liepen rond om de hoek van zijn bureau en keek neer op haar. "Bent u al?"

  Hij merkte haar blonde haren, in de donkere kamer met alleen de lamp aan, het licht gevangen haar hoogtepunten en het zomernacht als goud. Hij zag vervolgens haar rondingen, de jeans links weinig tot de verbeelding van haar achterkant en hij hoestte en yanked zijn blik.

  "Heb je een hand?" Hij herhaalde en daarna zijn hand uit om haar te helpen.

  Ze pakte zijn hand en yanked hard aan trek ze haar voeten, haar bewegingen werden stijf en ze alsof ze was pijnlijk. Hij kreeg een goede blik op haar gezicht en zag ze bloed in haar haar en blauwe plekken op haar rechter wang en sleutelbeen. Ze was meer gewonden dan ze keek.
r />   "Bedankt." zei ze terwijl ze laat zijn hand en opgestaan en geborsteld zelf uit. "Sorry voor de modder."

  "Wat gebeurde er?" vroeg hij haar. "Maak je geen zorgen over mijn vloer, een beetje modder nooit geschaad, maar je hebt een nare snee op je hoofd".

  "Ik wist niet eens merken." Ze bereikt en raakte haar hoofd en daarna zakte. Hij amper gevangen haar voordat ze naar beneden ging.

  "Nu ik wat ik ga doen met jou?" Hij zuchtte als Hij keek neer op haar gezicht, zacht en vrouwelijk wang botten dat had behoed over haar gezicht en hals. Ze had glas in haar haar en sommige ingebed in haar schouder en nek.

  Hunter staarde naar de slapende vrouw in zijn bed. Ondanks de kneuzingen aan haar gezicht, ze was een gezonde zoek vrouw, hij had die het elastiek in haar haren te onderzoeken haar hoofd zorgvuldiger. Hij had schoongemaakt haar behoed en kneuzingen en terwijl de doorsnijding op haar hoofd was doodgebloed veel in haar blonde haren, it didn't nodig lijken te steken.

  Hij had haar wakker elk uur gedurende de hele nacht te controleren op haar, wist ze niet dat er een hersenschudding, maar hij wilde alleen maar zorg, met haar sterven in zijn huis was niet wat hij wilde uitleggen aan de autoriteiten, en het is niet alsof hij kon eten haar te verbergen.

  Nou, hij kon, aangezien hij een draak, maar hij vond de smaak van mensen, geef hem een goede oude fat cow elke dag. Hij lachte om zijn eigen grap. Hij was grappig, of tenminste dacht hij dat hij was.

  Haar blonde haren hadden gevangen zijn aandacht, het deed hem van zijn goud. Hij had de drang om met zijn vingers in en tik erop. Nadat hij had weten te vegen de meeste bloed, Hij besefte hoe glanzend haar eigenlijk was. Ze leek op een natuurlijke blond. Haar wenkbrauwen waren iets donkerder gold dan haar lang haar en haar ogen wimpers waren bruin in plaats van zwart. Hij merkte deze details, alle draken wilt, is hoe ze zich koesteren. Ze konden een glinstering van een diamant een mijl afstand.

  Ze geroerd naast hem zat hij aan de rand van het bed kijken naar haar. Terwijl hij me wakker geschoten haar uit de slaap had zij niet wakker van helemaal wanneer hij me gepord haar gewaarschuwd haar genoeg om Even roeren en zorg ervoor dat zij nog in leven was.

  Haar arm kwam zijn been en ze snuggled tegen hem en hij verstijfd. Hij was niet gewend aan het aangeraakt, laat staan met een menselijke wedge hun zachte rondingen in hem.

  Ze was zacht, besloot hij. Hij staarde naar haar en besefte ze was half naakt op zijn bed. Hij had genomen uit haar spijkerbroek, ze waren modderig en nat, maar gaf haar t-shirt en slipje aan. Ze had zijn halsdoek bedekt het grootste deel van haar, maar hij voelde de volheid van haar borsten tegen zijn been en gerealiseerd werd veroorzaakt een ongewone reactie in hem.

  Hij was nooit eerder aangetrokken tot een mens. Draken paren voor het leven, ze niet meestal rotzooi willekeurig, het ging tegen hun natuur. Hij vraagt zich af of zijn aantrekkingskracht op haar was een slecht teken.

  Hij was nog niet weet dit en wist niet dat ze wakker en was te staren naar hem.

  "Waar de hel ben ik?" zei ze terwijl ze zichzelf geduwd afstand van hem en zat, trekt de dekens tot aan haar kin. Ze keek angstig en hij had de eigenaardige drang om haar gerust alles in orde was.

  "Je bent in mijn huis. Ik weet niet wat u is overkomen, maar je stortte in mijn studie. Het was laat, ik schoon en laat u slaapt. Ik was gewoon hier controle over je weer. Neemt u mij niet kwalijk als ik schrok je." Jager vertelde haar en stond op, denken een beetje ruimte was waarschijnlijk de beste manier om haar geruststellen. Hij had geen kwaad.

  Ze blinked bij hem voor een moment leek ze relaxed een beetje. "Ik crashte mijn auto."

  "Ik dacht. U glas in je haar, geen van je wonden te groot zijn en je hoeft niet te lijden aan een hersenschudding. Wilt u iets te eten, of een douche?"

  "Wat is uw naam?" vroeg ze hem.

  "Mijn naam is Hunter. What's yours?" Hij scheef zijn hoofd opzij en keek naar haar, ik dacht dat het was vreemd hoe hij deze drang om te gaan daar en kus haar. Het maakte hem lastig en hij nam een stap terug ten opzichte van haar. Het laatste wat hij wilde doen was helemaal schrikken haar uit als ze was inderdaad zijn vriendje. Niet dat hij wilde een stuurman, maar als zij zijn, zou hij haar vordering, gewoon niet terwijl ze zitten alle gewonden en bang kijken.

  "Misty." Ze antwoordde, en bracht een hand tot aan haar hoofd en aangeraakt. "Ow. Dat doet pijn."

  "U hebt een aardig een snee veroorzaken op je hoofd, maar het is niet diep genoeg moeten steken." Hunter haalde. "Wilt u wat eten of een douche?"

  "Beide?" Ze keek hem hopelijk.

  "Done" (Gereed) weer. Jager wees naar de andere kant van de kamer waar een zware houten deur gesloten was. "Douche is langs geweest, de handdoeken op het rek zijn schoon, shampoo en conditioner zijn onder het aanrecht, een nieuw stukje zeep moet onder daar ook, tenzij het je niet kan schelen als u my soap."

  "Bedankt." Misty geantwoord.

  Als ze niet uit bed komen, Hunter besefte hij waarschijnlijk vertrekken. "Ik ga naar de keuken en bevestig je wat ontbijt terwijl u douche. Er is een robe in er op een haak op de achterkant van het portier moet water kunt overnemen terwijl ik was uw kleren of zoek je iets anders te dragen."

  Hij liet haar zittend in het bed en neuriën terwijl hij naar de keuken. Hij had geen zin om over juist nu, omdat het vinden van een levenspartner zou een ongelooflijk frustrerende ervaring als zijn jongste sister's verhaal klopt. Ze had whined nonstop over gaan tussen willen kauwen op haar mate van irriterende, om hem te springen om de andere minuut. Hij vroeg zich af of hij moet bellen zijn zussen voor advies.

  Hij ging naar de koelkast en trok wat eieren en spek en besloten we met zijn zussen waarschijnlijk het ergste kon hij in deze situatie. Wat hij echt hoefde te doen, was een manier verzinnen om haar te overtuigen om lang genoeg om erachter te komen of ze echt zijn stuurman of niet.

  Hij was zeker aangetrokken tot haar. Hij beeldde haar naakt in zijn douche en had een directe fysieke reactie. Yep, zijn onderdelen zeker dacht dat zij zijn stuurman, nu hij net moest beslissen hoe zijn hart en hersenen over de situatie. Draken kunnen kiezen om afwijzing van een stuurman als ze waren volkomen onverenigbaar zijn, maar als je een paar honderd jaar, behalve zeurende zussen en een controlerend moeder, soms is het beter niet de andere kant op te kijken wanneer een stuurman valt in je schoot.

  Hij onderwijsruimte terwijl hij gaar.

  ****

  Misty in de douche was, reiniging vuil en gedroogd bloed. Zij had zich niet gerealiseerd hoe gewond was ze toen ze hier kwam gisteren, maar de vermoeidheid hadden gevangen te zijn. Ze wisten niet dat ze er een hersenschudding, maar haar hoofd zeker pijn nu, hoewel ze niet had gevoeld dat gisteren. Zij moet al op pure adrenaline zonder het te weten.

  Zijn huis zag eruit als een kasteel op de binnenkant van zijn badkamer, stenen muren, houten balken, grote spiegels en een diep bad met trappen aftreedt, het was groot genoeg voor twee personen. De douche was een inloop douche gemaakt van steen, hij had twee douchekoppen met afzonderlijke sproeiers om de spuit aan de tegenovergestelde uiteinden van de douche, met een stenen zitplaats in het midden. Het leek over doden om haar, maar ook zij zagen de noodzaak van een kasteel in het midden van nergens.

  Ze afgewerkt inzepen en wegspoelen. Nadat ze het water uit zij zichzelf toweled droog en vond de badjas noemde hij en zet hem aan. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en voelde dat de badjas niet echt geef haar veel bescherming als de man beneden wilde haar te schaden. Ze wist toen nog helemaal niets van hem, dan had hij blijkbaar zet haar in een bed en gereinigd, haar behoed en bezuinigingen.

  Misty snuiven en kon ruiken het spek koken helemaal boven, Ze sluit haar ogen voor een minuut en besefte hoe hongerig ze was. Ze had niet gegeten sinds gisteren tijdens de lunch en haar mond begon te water.

  Ze vergat alles voor een minuut en laat ze nadenken over eten. Ze gingen naar beneden de keuken.

  Wanneer de geur van de spek beneden kreeg uiteindelijk sterker, ze liep via een dubbele deur toegang tot een professioneel ogende keuken dat zag er bijna groter dan haar gehele appartement.

  "Wow" Misty zei. Zelfs haar vader's mansion was niet h
eel dit fancy. Hij was groot en groot genoeg voor entertainment, maar hij had niet schelen hoe liever naar de keuken was, hij was meer over utility. Hij deed ook meer catering dan koken.

  "Ruikt." Misty vertelde hem als ze liep door de keuken naar de buurt waar hij was het frituren van de rest van het spek. Hij had een plaatje met een papieren handdoek op de teller dat hij bezig was de stukken op te halen.

  "Ik hoop dat het jullie bevalt knapperig." Hij vertelde haar. "Er is geroosterd brood in de oven, dat moet gebeuren iedere seconde als je het eruit nemen." Hij wees een oven een paar meter verderop en gooide haar een hand mitt.

  "Uh, zeker, dat kan ik doen." Misty vertelde hem en gleed haar hand in de mitten. Normaal ze net gebruikt een broodrooster, dit leek een beetje veel voor ontbijt, maar omdat ze niet koken, besloot ze gewoon en lach en knipoog. Zij merkten ze zet de pan met toast op het eiland in het midden dat er blijkbaar een broodrooster en een magnetron in de keuken. Als hij had één was ondergedoken.

  Zij zat op een krukje op het eiland en keek hem finish cooking the bacon. Hij nam de pan op het aanrecht en zet hem neer. Hij zet de bacon neer voor haar, en trok een plaat van eieren dat hij geen opwarming in de oven was onder de kachel was hij koken.

  "Dat is handig om meer dan één oven." Misty opmerkingen als hij trok zilverwerk en een beetje boter en jam uit de koelkast.

  "Ik normaal kook niet voor iedereen maar gezeten toen mijn zussen komen bezoeken, nemen ze over mijn keuken." Jager vertelde haar, terwijl stompt een stukje spek in zijn mond.

  "zusters, hoeveel zussen heb je?" Misty vroeg hem terwijl ze beboterde een stukje toast en bit.

  "Ik heb vijf zusters. Allemaal zijn ze getrouwd, de meeste van hen hebben meerdere kinderen. Ik ben de baby van de familie." Hij vertelde haar terwijl opstapelen strawberry jam op een stukje brood.

 

‹ Prev