Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 91
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 91

by Tina Johnson


  "Sa oled nii ilus, ma jälgin sind cum," sosistas ta talle, tema puusad pumbatakse. Ta oli kuum ja niiske ja tema lihaseid pinguldanud ümber teda siis, kui ta rääkis veel temaga. Ta jätkas kirjeldada, kuidas ta tundis ta end ja mida ta temaga tegi. Ta mähkis oma käsi ümber tema alt hoia teda kinni ja kolis oma teiselt poolt nende vahel nii, et ta võiks mängida koos tema kliitorit ja tema servale lähemal kui tema vabastamist. Talle meeldis talle see erutas teda tulemas -.

  "Ma tunnen end hästi," Misty sulges silmad ja lasta tal pea tagasi ja hõõruda vastu puud nagu riistapikendus libises vahel ja hoidis matmise slick voldib end temast üha uuesti ja uuesti otsast peale. Ta võib tunda pingeid, reite ja kõhtu, kui tema orgasm ehitas üles. Ta oli lähedal. Vajutades end tugevalt vastu teda ta kaevas ta küüned oma õlal. Mõni hetk hiljem tähti plahvatas ta silmis ja ta raputas oma käte vahele ja laiemaks kägistamine oigeid.

  Kütt kolis ta kätt ja ta laiaks litsunud raskelt vastu puud, otsi oma käed ümber tema juuksed tõmbas ta tihedalt vastu ta kinni, kui ta rammis teda ja võttis end oma haripunkti. Ta oli endiselt väriseva oma vabastamist, kui ta läks üle serva ja ajasin ta seeme kõikjal.

  Hingeldades kokku ja nende pärastlõuna veidi itsitav harjutus, Hunter aitas tõmmata oma riided tagasi oma kohale ja pani ennast eemale pükstes.

  Võtsin ta käe, ta surus talle musi nukid. See oli kunagi igav, Misty, ta oli nii vaba ja lõõgastunud koos temaga, ta ei saanud kunagi näinud juba väsinud temaga koos olla.

  "Ma armastan sind," sosistas küti udune, vaatasin teda. "Ma ei taha sinuga abielluda. Ma loodan, et sa ütled jah. Ma ei usu, et mu ema ei lahku enne kohtama."

  "Ma abiellun sinuga jahimees, aga ma ei tea kas ma tahan su ema planeerimine," pulmad. Misty "Ma ei pane pahaks, kui ta aitab, aga ma tahan öelda, et mu eriline päev, eriti siis, kui ma saan ainult üks pulm".

  "Parem ainult üks pulm," Jahimees teda pahandanud, ja seejärel pitsitanud sõrmed mängeldes.

  "käib mõlemat moodi ," Misty kihistasid buster ja andsin talle lustlik pista ja võttis metsa jooksmas.

  Jahimees kitsendas ta silmad ja lasi jalga talle järele. Ta oli kiire ja ta polnud mingit probleemi kasutades puid ja põõsaid. vahel muudab suundi. Kui tema oleks rohkem ruumi oleks ta petnud ja nihutada lohe vorm ja krabasin temast, kuid seal polnud piisavalt ruumi pingutatust puid. Toetudes oma meeled, järgnes ta tõstnud tema lõhn.

  Lõpuks ta sai ta suur puu taga peidus ja tegeleda.

  "Minu oma," ütles ta ja nõudis ta, et jõuline talle suhu ja vajutades tema keha mustuse ja kui ta lamas ta kohal, ei lase teda liigutada. Ta lasi oma kehakaalust teda lõksus ja naersid, kui ta ei suuda talle vastu väntsutas vabaks saama.

  "Jumal, kui raske sa oled," ütles hingeldades Misty kihistama.,

  "Kui sa tahad minuga mängida, et sa saad hakkama," vahelejäämist Hunter ütles talle ja siis näkanud õlal läbi tema särgi enne pressimist veel üks suudlus talle suhu.

  "Oh, ma suudan sind kütt. Parem küsimus on, kas te asjast?" Ütlesin talle ja siis Misty hammustas teda tagasi talle üllatuse. Siis ta suudles teda. Ta oleks suurem ja tugevam, kui ta oli, aga ta oli naiselik ja olid oma võimeid. Veidi lõnksu täpselt õigesti ja... Täpselt. See oli täpselt see, mida tõestasid erinevus meeste ja naiste vahel. Lihvimine puusa tema vastu ta naeratas talle, kui ta hingas järsult.

  "Me ei saa tagasi sisse veel," ütles ta nagu jahimees haaras ta randmete ja määrisid nad tema pea kohal poris.

  "Tere," ütles Misty naeru ja siis oma kätega, rahulik ta võttis ta taevasse ja jälle tagasi.

  Jahimees polnud kindel, mida hoitakse tulevikus neid, aga ta teadis, et ta loodab, et teada saada. Koos Misty tema kõrval, ta tundis, et ta saaks millegagi hakkama. Ta oli tema teine pool.

  *******************************

  Misty polnud mingit probleemi koos Hunteriga ema tahab teda aidata. See pole nagu Misty oli ema või sugulased kes hooliks või tahame aidata seda teha. Ta tahtis teda armastama peagi ämm.

  See naine oli hea süda, ja oli selge, et ta armastas oma poega raevukalt. Misty ei tahtnud lihtsalt suur stseen pulmadeks. Ta tahtis midagi väikest, vaikne, võibolla põllul koos lilled igal pool. Kevad oleks ideaalne. Ta võib kanda valget tol ajal nägi ja pane lilled juustes. Hoida lihtsatena. Mitte nagu jahimees ei ole oma riided seljast vahetult pärast pulmad!

  Probleem on selles, et tema ema tahtis kutsuda iga isiku nad kunagi tundnud, ja kui sa elad juba tuhandeid aastaid, et lõpetad teades paljusid inimesi. Üleloomulik ja teisiti. Misty polnud kindel, et ta tahtis midagi nii suurt ja Hunter oli väldib seda teemat. Ta oli väsinud, kleidid, lilli ja torti, võiks ära toita sadu inimesi.

  Misty mõeldud teda üles leida ja las ta ütleb tema ema teda jahtuda. Et nad tahtsid väike, Ainult lähedased pereliikmed või olid nad pulmi midagi hullumeelset teha. Nagu põgenemisest. Reno ja Vegas oli ainult paar tundi sõitu Californiast. Kui tema ema tahtis minna hulluks, et nad saaksid seda parandada, millel ei ole üldse kedagi.

  Jahimees, tema leidmine peidupaika, peitis oma varanduse lohe vormi Misty kõndis otse talle alt üles, kartmatu. Ta ei näinud teda shift palju viimase paari nädala jooksul. Ta loomaarsti kliinik lõpuks ära ning ta oli palju tegemist. Jahimees rahastamise madala sissetulekuga vet eest hädaolukordadeks ja kastreerib ja kohitseb programmid. Misty imetlesin teda. Nii kitsi olemise eest oma varandus, sularahas tema pank ei näi hoidke teda sama palju tähelepanu.

  "Hunter, ma tean, et sa kuuled mind, nii et kuula." Misty läksin tema juurde ja haaras ta nina ja vaatasin talle otse silma. "Kui sa tahad minuga seksida, alasti, märg, lõnku ja karjudes sinu nime, leidma viisi, kuidas peatada oma ema teeb meie pulma õudusunenägu. Kui te ei lõpeta oma plaane, ma tahan põgeneda. Ikkagi tahaks ma abiellun sinuga, aga ma ei talu pulm täis sadu inimesi, keda ma ei tea. Teie õed ja nende pered on niigi raske."

  Jahimees tõmmelnud oma saba ja kallutas pea küljele rahabossi lohe, olid udused kulmu kortsutades.

  "Ma juba püüdsin teda veenda iseennast. Sina oled tema poeg, sa saad hakkama! Ma räägin tõsiselt, ma jooksen ära kui on rohkem kui mõned inimesed pulmas. Sa ei saa pulmi ilma pruudile." Misty sõrmega talle otsa ja jõllitanud. "Sa ei saa peita siia eemal oma ema nii saate vältida tegeleb sellega. Ma magan täna kliiniku loomaarst ja igal õhtul enne, kui sa saad temast või teda peatada."

  Hunter tagasi pöördunud inimeste ja haaras Misty kätele, andes talle kõva suudlus. "Ma tegelen oma ema, aga sa ei lähe kuhugi mu arm."

  "Seda ei peata. Ma peaksin sinu peale pahane olema," ütles ta, kui ta punastab vajutas oma alasti keha tema vastu.

  "Aga sa oled ilus kui sa oled ärritatud. Su põsed hakkas helendama, ja sa saad kõik üles köetud. See teeb mind tahavad sind siinsamas koopa kohta sõna ümbritsetud mu lemmik aare terves maailmas. Sa oled minu hinaliseim omand." sosistas talle ja jahimees teda suudlema.

  "Kuule, ma ei ole tema valduses. Ma olen inimene." Misty talle meelde ei tuletaks, andes talle tõuke tagasi. On võimukas draakon, kes tahtis olla puldis, tema tegeles ta iseseisvus üsna hästi. Ta püüdis olla mõistlik, ja ta hindas seda pingutust. See ei tule alati loomulikult talle mitte võtta tasu või püüda kontrollida asju. Kuid temaga, ta üritas kompromissi.

  Misty salaja leidis tema paljud käitumismallid omamoodi sisse, kuid ta ei tunnistanud seda talle. Kui ta teadis, et ta meeldis talle pool isegi ülbe väike, ta ei saa teda lõpetama siis, kui ta vajas teda ka.

  "Võib-olla inimene, aga sa oled mu sõber. Sa oma südant. Sama, mida mina oma ." Hunter ütles talle, juba tema kõrva sunnib teda on raske kainelt mõelda.

  "Jah, muidugi, ma nõustun selle loogikaga, mõnevõrra, kuid palun oma ema." Misty anusin teda uuesti ja andis talle kindla ilme. Ta lihtsalt tahtis keskenduda oma tööd ja tema suhted kütt. Ta ei tahtnud käsitleda kõiki põnevust ja tundus, et kõik teised draama lisatava olukorda.

  "Olgu Misty. Ma luban, et räägin oma ema ja püüa teda veidi aeglasemalt." Jahimees lubasin talle ja siis teda suudlema, häirivat teda tema emotsioonid kuni ta kummardus tema sisse ja surus rinnad tema vastu. Ta tõi ta käed ku
ni tassi nad kuulsid suure õnnetuse ülakorrusel, mis oli jahimees astuda samm tagasi ja vaatad lakke. Tema koopad. "Oh, see ei kõla hästi."

  "Arvan, et su ema lasi maja?" küsis, pool kõik udune. Ta ei tea, kuidas tal oli õigus.

  "Ema! Mis sa mõtlesid?" hüüatas Hunter kui ta kõndis ta kööki ja nägin segadust.

  "Ma tahtsin proovida seda retsepti, kuid ilmselt kui nad kirjeldas seda kui lõhkeaine, nad tõesti tähendas see võib plahvatada. See pidi olema viidetki relva võimu maitset. Ma arvan, et ma panin liiga palju." Tema ema ütles, vaatab hirmunult.

  "Näita mulle retsepti?" küsis kütt ja ta ema andis talle paberit.

  Vaatasin seda, kütt tegi häda teinud. "Ema, see retsept on teha tegelik relva pulber. Samuti on koogi retsepti. Need on kaks erinevat retsepti. Sa ei tohi neid koos."

  "Noh, see seletab nii mõndagi." ütles ta, vaadates oli see ahju nüüd kõik tükid üle kööki. Ukse tagant ära ja lennanud üle toa, seina äärde. mõlki Ukse klaas purunes üle kogu põranda ja sees oli silmasuurusega tükid kõik istuvad seal ikka suitsetamise.

  "Ema, sa ei tee meie kooki pulmade jaoks. Meil tuleb see meile". Kütt rääkis oma ema käega õrnalt, nagu ta vaatas üle õla segadus. "Ma helistan oma maja koristus vaatama, kas nad saavad hakkama."

  "Vabandust , ma tahtsin näha, kas see on midagi head. Ma arvasin, et retsept kõlas hästi kui ma nägin seda Internetis." Ta ütles ja nuusutas, kurvalt.

  "Ema, kas sa tõesti arvad draakonid ja relva pulber segatakse hästi?" küsis ta teda õrnalt, kui ta võttis ta elutuppa ja maanduksin diivanil. Vaadates teda, ületas ta oma käte vahele ja ei suutnud uskuda tema ema lihtsalt õhku tema ahju.

  "Noh, see kõlas hästi teoorias," ütles ta, vaatas ta endaga kaasa suured silmad.

  "Ma tegelen sellega, lihtsalt hoia köögist eemale. Palun," ütles Hunter hõõrudes käsi põsel. "Oh, ja udune. Pidagem plaani meie pulmas. Pärast seda vahejuhtumit, ma arvan, et see näitab, et sa ei peaks seda saatekülaline, selle asemel, et ennetav pulmakorraldaja."

  "Kuule, ma aitasin su õed" pulmades plaan." Ta mossitanud, protesteerides teda.

  "Misty pole su tütred, ja tal on oma ideid, mis teeks ta õnnelikuks. Sa pead teda kuulama, ta saab minu naine ja ma tahan oma naist õnnelikuks. Ma armastan sind ema, aga äkki sa peaksid koju minema enne pulmi on sätitud ja saate piiblilugusid külaliseks." Jahimees rääkis talle.

  "Ma ei saa." ütles ta.

  "Ootame? Miks ka mitte?" küsis ta, segaduses kütt. Ta kallutas pead tema ema ja kitsendas ta pilku. "Mida sa teed?"

  "Ma oleks võinud su tüdruk. Trevor" sosistas ta otsib süüdi. "Kui ma koju lähen, siis ta lihtsalt järgne mulle pulma."

  "Sa ütlesid mu nõbu, Misty? Sa mõistad, et kui ta taipab, kus ja millal pulmad on, siis nad tulevad ja stseeni, eks?" Jahimees oigas. Tema nõbu Trevor oli perekonna must lammas. Ja ta tegi vaidlustada iga meest lohe nende pulmas oma semu. Selle asemel, et leida oma semu, ta üritas varastada kellegi teise. Hunter oli tahtlikult ei kutsunud teda. "Ema, ma ei suuda seda uskuda."

  "Mul on kahju, aga see lihtsalt libises. Ta peatus, teel Aruubale."

  "Mida ta teeb?" Jahimees võiks arubal ei kujuta mingil põhjusel, et tema onupoeg oleks loogiliselt Arubale minna.

  "Pulm, mida veel? Ma arvan, et kuninga tütar pidi olema linnas ja ta tahtis printsessi võrgutada." Ta vangutas pead. "Igal juhul on ta ikka seal, praeguseks. Seega, kui te abiellute kiiresti, peaks hoiduma teda peole tulla."

  "Tänan hoiatuse eest, Ema." Jahimees raputas pead ja vehkis kätega tema kui ta lahkus toast minema uuring kahju köögis.

  Kui ta sisse astus tagasi, Misty olid kalevi alla katkise klaasiga ust, kolisin siia saarele, ja nokkis välja kõik tükid kokku prügikastist hoidis ahju ees. Purunenud klaasi, metalli- ja tükid ahjust kiiresti täita. Ta hoidis bin

  "Minu ema on täitsa hull kohe. Mul on väga kahju." Hunter ütles talle, ta kõndis üle ja võttis temalt prügikasti, hoides seda nii, et ta saaks kasutada mõlemat kätt.

  Misty naerma pahvatanud. "Mul on kahju. Ma tõesti ei tohiks naerda, aga su ema lasi oma kööki. Ma mõtlen, kas tead, milline lugusid, mis annab meile rääkida oma perele ja sõpradele, või tema lapselapsed?"

  "Te arvate, et see on naljakas?" Hunter oli hämmastunud. Ükskõik mis visati. Ta lihtsalt kohandada Misty, ja sellega tegelenud. See oli üks põhjustest, miks ta armastas teda nii väga. "Ma armastan sind, ma loodan, et sa tead seda."

  "Ma armastan sind ka jahimees ja sinu ema on oodatud külastama, kuid ta ei saa mitte kunagi meiega elama." Misty hoiatasin teda, et ta lõpetas kõiki suuri tükke ja vaatas seejärel musta põletusjälgi läheb läbi metsa seinal kus ahju istus. "Te peate vahetama kogu lõiku."

  "Pole probleemi, ma toon ehitaja välja tulla ja seda vaadata. Ma toon selle kindlaks enne pulmi. Pole hullu." jahimees ajas. "Kas sa oled siin õnnelik Misty? Tegelikult õnnelik? Me võime alati ja igal pool ringi liikuda, kes sa tahad."

  "Ausalt, ma armastan inimesi siin, loomaarstiga, sind. Sa maja vajab veel paar naiselikku puudutab nii, et see ei tundu nagu mehe kaunistatud kogu see koht, kuid ma nägin lapsi siin paar tõstmine. Neile meeldiks metsa ja mudas. Võib-olla olete jagada oma koobastes ja mänguasjad." Uduste seal ütlesin talle naeratades. "Lapsed armastavad säravaid asju."

  "Võiksin õppida jagan oma lapsi, kui sa panid mind," ütles naljaga pooleks, siis jahimees kainenema, mõeldes oma nõbu Trevor. "Ma pean sulle midagi ütlema ja ma ei taha, et sa õnnetu."

  "Mis edasi?" küsis, pingestades, Misty ootab teda, et kohutav teadaanne.

  "Minu nõbu Trevor võib ilmuda pulm". Kütt, "Minu emaga kehitas tegi vea, hüüatades, et ta tuleb siia, et aidata plaani pulmi ma arvan."

  "Kas me kutsume teda, või me hakkame teda kutsuda? Miks see probleem?" Misty vinnastanud pea tema poole, üritades mõista.

  "Noh, tal on komme väljakutsuv kui peigmees pruuti matši. See on tema asi pulmas." Hunter ütles ja tegi hapu näoga. "See võib rikkuda tuju kui sa pole harjunud selliste sotsiaalse käitumise draakon"

  "Ta on varem võitnud pruut?" küsis temalt, tema Misty kulme kudumine koos segadust. "Mis juhtub siis, kui ta võidab?"

  "Noh, teoorias võtab ta mõrsja tema koobas. See on iidne traditsioonist, kuid ta ei ole kunagi isegi võitis. Ta pole maailma parim võitleja, ta on rohkem armastaja. Ta näeb välja nagu otsustanud põrmustamist, iga perekond pulma ta käib. See ei ole võitlus surmani, see on kõigest võitlema selle nimel, et esitada. Sa võta oma suu ümber oma kaela ja kõik on läbi. Võitlus on läbi." Hunter ütles ja irvitas. "Ma tean, et ma peksan teda, aga ma tean, et sa ei taha suuri pulmi. Või stseeni, ja sa ei saa osaleda ilma stseeni Trevor."

  "Nojah, aga kõigi kutsume su pere on. Nii et..." Misty vangutas pead. "Jätame selle väikese, intiimne, sinu tüüpi perekondlik koosviibimine. Kui ta ei ilmu, elame me vist."

  "Ta on praegu aruubal vastavalt oma emaga. Tappev üks pulm ja nähtavasti jälitades printsess." Jahimees naeris. "Võib-olla ta saab endale naise ja pole aega meie ukse taha."

  "See oleks tore," sõnas Misty ja tõmbas ta mobiili välja tema taskus pärast seda, kui see helises. "Sain sõnumi hädaolukorra kohta linnas. Mul on vaja saada loomaarsti kliinikus, koer jäi auto alla. Arvad, et suudad ülejäänud ise?"

  "Muidugi. Ole ettevaatlik." Hunter ütles, andis talle kiire musi, enne kui ta lasi tal minna. Ta teadis, et kui seal oli vigastatud või haigete loomade, Misty ei suudaks maksta talle mingit tähelepanu kuni ta tegi kõik, mis suutis seda parandada. Oma pühendumist loomi oli üks asi, mida ta kõige rohkem meeldis tema kohta. Ta ei teinud midagi poolel teel.

  Järgmised paar nädalat hägustuvad, Misty. Ta pani jala maha umbes vaikne pulm. Jahimees leidis väli anti luba kasutada, leidis pastor ja pani kõik koos pulmade jaoks paari nädala pärast.

  Tal oli probleem iga kord, kui ta pööras ümber, ta komistas üle tema ema. Ta oli selleks nii valmis, et minna. Kõik, mida ta teha tahtis, oli too pulma ühele poole ja alustada oma elu koos Hunteriga koos oma naisega.

  "Jahimehe?" Misty kõndis vannituppa ja leidsin ta dushi alla. Vaadates ted
a ennast seepi läbi klaasuste, kõndis ta läbi kui ta küürus oma näpu talle lähemale tulla.

  Ta lükkas ukse lahti ja enne Misty teadis, milline ta oli, ta tõmbas ta dušši alla koos temaga. Riideid ja kõik.

  "Oh mu jumal, Kütt!" hüüdis Misty läbimärg, tema mantli oma keha nagu teine nahk. See sobis talle nagu kinnas ja ta õnneks oli ta kingad jalast ja juba oli paljajalu. "Miks sa seda tegid?"

  "Nii, et ma saaksin sinuga armatseda dushi all," ütles ta lihtsalt ja toetas teda vastu seina dushi alla

  "Jah, aga nüüd on mu riided on üleni märg. Ma oleksin sind kui sa palusid mul ennast alasti," märkis ta nagu ta proovis saada temast välja märjad püksikud ja kleit.

  "Mis siis? See oli palju lõbusam toon sulle siia ja märg," Jahimees naeratas talle ja siis tõmbas ta kleit karm kuni rihmad ära rebitud tema õlgadel. "Ma ostan sulle uue, lihtsalt riidest lahti võtma."

  Misty ainult lasta tal riba ohkas riided seljast, soe vesi mentidele naha ja tema sõrmed sirvivad tema ihu nagu oleks ta keha peapesu valu oli tema jaoks. Ta võib olla ärritatud hiljem. Praegu ta tahtis teda.

  Ta surus tema kõhust ja suudleb kui ta kukkus põlvili ja surus jalad harkis, puges ta pea jalge vahel ja vajutas oma huuled tema jalgevahet. Leida tundlik mügarik jalge vahel on ta hakanud suru peale oma keelega. Mõne minuti jooksul oli tal Misty möla ja sa tulid töölt keha vastu tema nägu. Toob oma sõrmi üles, ta neid oma kõrgendada talle mõnu sel ajal, kui ta võttis ta üle ääre, väriseva orgasm.

  Misty köhatas pisut nagu ta hingas vett sest ta oli tema hingeõhk ja olid lonksamaks mõnes õhu, vee ja pihustage talle näkku. Jahimees patsutas talle tagasi ja seejärel korjas ta üles ja ta oli oma jalad tema vöö ümber. Lükkasin teda tagasi dushi ta sisenes ta ja armatses temaga vastu seina duši all.

  Ta näpistas ta nahk tema kaela ja õlgade nagu ta lööb ta puusad tema vastu keha ja kasutas oma käed teda toetama kurvid ja kaal. Vesi on lõpetatud satäänsust ja nende asutuste tehtud piiksuv heli kui liueldi oli üksteise vastu Misty itsitavad veidi.

 

‹ Prev