Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 99

by Tina Johnson


  Sihisevä metsästäjä heitti hänen lanteiden kovaa, revennyt ystävystyneet kirurgiset operaatiot immenkalvon palauttamiseksi. Hän cringed mutta otti syvään henkeä ja keskittyy suutelevan hänen mahdollisuuksiaan ja rinnan, kun hän alkoi hitaasti liikutaan häntä. Hunter nostamisen itsensä paremmin toinen varsi ja omistautuisi luovuttaa niiden välillä. Playing with hänen clit hän liukui sisään ja ulos hänen. Misty's kiihottumisen nesteen ansiosta kukko liukuvat pehmeästi kuin hän puuhasteli hänen clit. Sormissa polviaan rytmi oli lopulta pudota pää takaisin ja sulje terveet silmät. Hänen hengityksen kiinnittynyt hänen kurkun hänen toimenkuvaansa kuului hänelle. Hänen vartaloaan kaareviin korotti hänet sormiaan nopeaa työllä rakentamassa Kongon demokraattisen tasavallan itäosassa hänen vartaloaan.

  "Cum minulle utuinen, haluan katsoa. " Hunter kertoi, tunne omistushaluinen, tietäen, että hän kuului hänelle, vaikka hän ei ollut valmis ottamaan vastaan. Hän oli hänen kanssaan.

  Painamalla enemmän sormiaan, hän ryhtyi pistämään nopeammin, kunnes hän vei hänet reunasta. Tunne häntä squeeze hänen kukko kovaa, hän tilastojen häntä vastaan. Vähän mewling ääniä hänet orgasmin tore läpi häntä, hänen varpailleen ryppyiset ja hänen jalkansa ravisteli. Hänen painolastisäiliöiden käänsin hänet uudestaan ja uudestaan, sillä hän karsia sängyllä. Se työnnetään Hunter reunan yli, ja hän antaa sen raadamme kuin hänen kukko riuhtaisemalla sisällä häntä ja hänen mielestään hänen vapauttamisekseen valua ulos.

  Hengitys nopea liittyvästi bootilla täällä vastaan ja chuckled pehmeästi avatessaan yksi silmä kulissien häntä.

  "Haluamme tehdä sen uudelleen?" Hunter kuiskasi hänelle ja hänen kukko alkaa hiljalleen kovaa jälleen ja hän twitched niin hän tunsi sen.

  "niin pian?" Misty sanoi, yllättynyt.

  "sinulle? Aina." Hunter suuria ystäviä ja suo valkeaa joulua häntä. Vedä häntä hänen takaisin hän kääntää hänet kunnes hän oli hänen kädet ja polvia. Hän pisti puun ja kuoren välissä hänen jalkansa mukiin häntä, kun hän luokseni silitettäväksi hänen pohja ja nappasin liha hänen posket nauttien siitä tavasta, jolla ne on täytetty.

  "Oho," sanoi Misty painamalla häntä vastaan ja kokemasta kovasta tuntuu sormiaan pehmeästi hänen lihaansa. Sormissa täyttösäiliöön häntä ja vasen hän tuntuu kaikki lämmin.

  Ylämäki yli hänen takaisin metsästäjä bit olkapää ja väitti häntä.

  **************************

  "Hunter, meidän on keskusteltava", Misty sanoi muutama viikko myöhemmin. Sukupuoli on uskomaton, joka kerta tuntui jännittävän ja parempi kuin edellinen. Heppu olisi hellä rakastaja, mutta hän määräilevä ja vaativia, makuuhuone, Misty oli enemmän seksiä.

  "mitä?" Hunter sanoi hänelle, koska hän hieman hänen aamiainen voileivän.

  "Te olette lohikäärme" Misty otti esiin kulmakarvojen kuten hän katseli häntä. Se oli viikonloppu niin hän ei toimi vet clinic tänään, mutta hän halusi häntä keskittymään elefantti huoneessa. Tai dragon tässä tapauksessa.

  "Mitä?" Hän sanoi yrittää välttää tähän keskusteluun. Hän kertoi totuuden, mutta hän ei todellakaan halua syventyä suuria yksityiskohtia. Se oli erittäin huono asia, että hän saattoi silti yrittää suostutella häntä naimisiin kanssaan ja hänen perheensä osoittaa jossain vaiheessa.

  "Haluatko mennä naimisiin,?" Misty käveli Himalaja ja kyniminen hänen sandwich hänen ja varasti. Ottaa suuren purra, hän jauhautuneita harkitusti, sillä hän katseli häntä.

  "Hei! Olin syömässä", Hunter swiped, mutta Misty hyppäsi hänen ulottumattomissaan.

  "puhua ensin, sitten voit syödä." Hän hymyili hänet ja otti toista tilaisuutta hänen voileivän. "Se on hyvä".

  "Tunnen! Siksi olin syömässä." Hunter glared hänen ja huokaisi, kun hän huomasi, että hän ei taivu tästä keskustelusta. "Hyvä on, mitä haluat puhua?"

  Misty katseli metsästäjä palaa jääkaappi lupautunut toiseen sandwich, mutta ainakin hän aikoi puhu hänelle.

  "äitisi kutsutaan eräänä päivänä, kun matkustat valmiuden kartoittamisen." Misty sanottu, ja lähes nauroivat sanoessaan hän kuristetulla, lihanpala hän on juuttunut suuhunsa.

  "Äitini soitti ja te ette sano mulle?" Metsästäjä ne yskitään ulos päivän vielä minuutin ajan hän poistaa hänen keuhkot. Tulevaisuuden ennustaminen hänen äitinsä ja Misty yhdessä tehneet hänestä haluat piilottaa, rock. Hänen äitinsä olisi joko kokonaan rakkaus hänelle tai vihaavat häntä, ja vaara uhkaa hänen syödä Misty ei ollut jotakin, mitä hän halusi käsitellä.

  "Hän näyttää olevan mukava", Misty sanoi rennosti ja käveli Himalaja hänelle ja haetaan ruumiintarkastuksella hänen mahdollisuuksiaan edetä varovaisemmin. "Meillä oli mukavaa keskustelua ja hän on tulossa vierailulle. Luulisin, hän haluaa tavata minut ennen kuin lopetamme keskustele mahdollisuudesta avioliitossa."

  Hunter ravisteli päätään, "Ei! Tiesitkö kutsua hänet täällä kysymättä minua?"

  "Ei, keskustelu lähti mannereurooppalainen hänen selvität teillä oli nainen, kysy, kuka minä olin, ja minä hänelle kertovat. Hän kertoi minulle äitisi, hän nainen säikähti pahasti, hän on tulossa niin pian kuin hän ja minä ei saa liikkua. Vastasin hänelle tiesin totuuden, ja olin kunnossa. Sitten hän kertoi minulle todellakin tulossa tänne ja muutaman minuutin ajan hän lopetti." Misty komensi Rouhiaisen hiljaa, Huvittunut hänen hätääntyivät lauseke. "Oho, tule nyt, hän ei ollenkaan huonosti."

  "Sinä et tiedä oma äiti!" Hunter sanoi rutinaa. Rakasti hänen äiti, mutta hän oli hänellä oli polvenkorkuisia poika, joka ei ollut mies satoja vuosia.

  "Suuri pelottavan lohikäärmeen pelätä hänen äitinsä?" Misty alkoi nauramaan, kunnes metsästäjä kynteni hänen ympäri vyötäröllä ja veti häntä, häntä vastaan.

  "Äitini on hyvin vaikuttava dragon." Hunter kuiskasi hänelle ja sitten antoi hänelle suuta rankaisemisesta, kiduttaneet häntä hänen äidille. Työntämällä ruokaa ja levy hän vei Misty ylös laskin ja anna hänen kätensä vaellella ympäri hänen vartaloaan.

  "Metsästäjän" Misty groaned kuin hänen kätensä teki tiensä hänen paidan. Hän kuppimainen hänen rintojansa ja tytön ja oli nopeasti läähättävän lisää. "Liikaa vaatteet päällä, ota paita off".

  Hunter päästämme pitkään tarpeeksi hänen paita ja palasi sieso hänen jalkansa poikki. Kaikki Misty oli pitkä pajama paita, mitään alapuolelta. Hän oli huvittunut, helppo käyttää ja meni vedä hihnaa hänen pajama housut alas, jolloin hänen kukko, kun ovikello soi haittaa niitä.

  "Damnit. Jos äitini, kerron teille piiskaa Misty." Hunter growled häntä, kun hän sai nopeasti aikaan ja nappasin hänen paita irti lattiasta.

  "Te lupaatte?" Misty hyppäsi pois laskuri rubbed hänen kukko hänen pelivalikoimassa. "sen minulle myöhemmin?"

  "Mene, kunnollisia, I'll käsittele kuka ovella." Hunter katseli häntä lähtemään ennen hän paidan takaisin hänen päähänsä. Hän leikkii hänen rintojansa mutta katsot vähentääksesi lonkat ja ass kuin hän käveli ulos huoneesta oli myös erityinen spotin versiona, hänen sydäntään. Halu häntä ja taivuta hänet lähimpään kohteeseen, jotta hän voisi olla hänen kanssaan ass koskaan päässyt vanha.

  Kävely oven hän avasi sitä löytämään hänen äitinsä seistä siellä hänen laukkuja.

  "äiti, mitä te teette?" Hunter sanoi vilkkuva järkyttyneinä ja automaattisesti otettiin askel taaksepäin voi antaa hänelle.

  "Mitä mieltä olet? Siirryt ja löydä itsellesi. Ihmisen mate ja usko huoltavia?" hänen äitinsä olohuoneeseen kurkistaessaan häntä olkapäähän. "Olet onnekas, että sisaret eivät liity seuraani."

  Oh geez äiti, sanoin juuri hänen minua kohtaan. Hän tarvitsee aikaa mukautukseen. Älä karkota häntä", sanoi metsästäjä rutinaa. Hän vain kuvan sisarensa ympäri Misty ja hänen saada hukkua. Hän pääsi nujersivat käsittelee iso kasa naisten ja häneltä käyttävät niitä.

  "Älä tällainen whiner rakas, sinulla pitäisi olla meille kertoi. Nyt saan laukut huoneeseen ja voimme aloittaa suunnittelu häät." Hänen äiti heitti hä
nen laukkuja ja katseli häntä toiveikkaina ei ole vastausta.

  "äiti, sinun täytyy antaa Misty. Teillä on ollut tuhansia vuosia ymmärtää elämäntapaamme , hän oli muutaman päivän ajan. Ei voi vain heitti hänen omaan maailmaamme ja odottaa, että hän ymmärtää kaikkea." Hunter kynteni laukut kuten hän luennoi yliopistonlehtori hänen Äiti kiltti, saatetaan hänet huoneeseen.

  "opimme uimaan tai hei, katoaa prinsessa opimme uimaan tai." Hän hymyili hänen poikansa ja haetaan ruumiintarkastuksella häntä olkapäähän.

  "äiti, en halua häntä näin. Haluan, että hän tuntee kunnossa ja minulle naima ja osa perhettämme. Luvata minulle sinun ei tarvitse tehdä mitään, jotta pelästyttää hänet pois. Voin vaikka vannoa, en ikinä enää puhua uudelleen. She's kaverini ja minä eivät petä sitten käyttämämme puolustusmekanismi sai meidät haavoittamaan häntä." Hunter growled hänen äiti ei ole täysin luottaa hänen.

  "Olet, vakavasti tyttö?" Hänen äiti pysähtynyt äkillisesti ja hänen käsi varren ja hän oli face häntä.

  "tietenkin olen. Luuletteko, etten olisi kertoi olin lohikäärme, jos en ollut?" Hunter tuntui taputetaan hänen kätensä hänen kasvojaan. Se tuntui tervettä järkeä hänelle, et esimerkiksi perheeltäsi arvokkainta salaisuudet juuri ketään.

  "No, sisar's ovat tehneet asioita altaaseemme viime vuosina, ja olen aina kuva on sinun vuorosi tehdä jotain tyhmempi kuin olet aikaisemmin. Kaiken kaikkiaan kertoa ihmisille olet lohikäärme, lair ei ole tyhmiä, jos epäilet joutuneesi tunteita. Totta mate joukkovelkakirjat ovat harvinaisia." Hän hymyili, kun hän käveli huoneeseen ja asettaa laukkuun mukavasti ja takki sängyllä kuin Hunter hänen laukut alas.

  "Jos haluat tehdä mitään sitten käyttämämme puolustusmekanismi sai meidät haavoittamaan hänen äiti, ja tarkoitan kaikkea, en anna säännönmukaisuusvaatimusten lapsenlasta." Hunter didn't want mitään ärsytetä Misty. Hän tunsi suojaava hänen, ja hän oli, että talikon piikit anna hänen äiti, hyviä aikomuksia tai ei mitään sen järkyttämiseksi häntä.

  "She's eläin lääkäri. Hän ei voi olla huono asia, että jos hän työskentelee mieluummin eläimiin, useimmat ihmiset." Hänen äiti antoi hänelle hug ja haetaan ruumiintarkastuksella hänen kieli poskessa. "olen nälkäinen, millaisia ruokia sinulla on?"

  Huohottava Hunter antoi hänelle pikaista hug taakse ja sitten ravisteli hänen päähänsä. "I'll saada lounas alkoi. Vain käyttäytyä itsesi kunnossa?"

  "lupaan, että ei tehdä mitään normaalia äiti ei sopinut." Hän hymyili hänet feigning viattomuudesta ja Hunter groaned sisäisesti. Hän pelkäsi. Hänen äitinsä oli syntynyt ongelmia maker.

  *******************************

  "Olet Misty?" metsästäjän äiti pyysi häntä hän istui pöydän ääreen syömään lounasta. Hunter oli kypsää ja Misty oli melkein päättänyt olla liittymättä. Hän oli päättänyt, että huolimatta Hunter tunteman huolen hänen Äiti kiltti, hän halusi tapaamaan häntä.

  Jos hän aikoo pysyä mukana Hunter hän ei anna hänen äiti säikäyttää hänet pois. Karinna oli kuulemma hyvin vanhoja, mutta hän ei päivässä yli 30. Misty se oli kiehtovaa. Hänellä oli hetkellinen ajatus siitä, mitä tapahtuu, jos hän ages ihmisen näköistä ja heppu.

  "Olen utuinen, ja olet Karinna, Turokin äidille." Misty sanoi ja sitten nopeasti otti sip hänen veden voit piilottaa sen päähahmot hän tunsi kaiken. "Hunter tiennyt, olitte tulossa."

  "En halua antaa hänelle tilaisuuden salattavaa." Karinna nauroi ja naureskelleet meille Misty. "tai piilottaa, minulta. En luota poikani kommentoimaan meet you, jos varoitin häneen."

  "mielenkiintoisena." Misty vastasi ja chuckled. Karinna oli tarttuva hymy ja vaikka älykkyyttä hänen silmänsä, hän näytti viattomia oli vaikea uskoa, että hän oli kaikkea muuta kuin vaaraton.

  "Aiotteko säikytellä naima poikani?" Karinna pitiki suorasukaisesti, eikä vatkaamista ympäri.

  "lopulta" Misty sanoi, punastumatta, tutustuimme Hunter on osoittautunut voimattomaksi. Hän on kätkenyt käsivarsiinsa ristissä ja otsa hiessä. Hän päätti istua hänen äiti ja hän voisi käsitellä sitä.

  "No, täydellinen, voimme aloittaa tekemällä wedding suunnitelmia ennen vauvoja." Karinna sanoi ja taiteili kannettavan hänen takaisin taskuun ja pyysi Hunter mennä saada hänet kynän avulla.

  'vauvanvaatteet?" Misty huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa, etten ole ehtinyt, jotka tapahtuvat hänelle. Okei, sanoin juuri päättäneet koulunsa metsästäjä ja haluan vain puuttua asiaan. Tarvitsemme aikaa kuin pari, ennen kuin olemme edes haaveilla vauvoja, erityisesti jos hän asuu satoja vuosia. En usko, että olemme kaikissa rush."

  Miten luulet, että ystävää, pääsisit pitkäikäisyys? Pariutumisen häneen ja hänen jälkeläisensä, dragon DNA siirtyy veri virtaa ja pidentää elämää. Sinun ei tarvitse kääntää vaihteensiirtoyksikön muoto, mutta ei vauvoja, ei erittäin pitkän käyttöiän. Joten älä viivyttele tekemään päätöksenne." Karinna sanoi hänelle suoraan. "Ei Hunter selittää teille mitään tietoa mate bond?"

  "äiti, saat kynä, mutta voitteko hidastuvat kaiken tämän lapsen ja avioliiton keskustella? Misty tarvitsee aikaa sopeutua tilanteeseen ja olet browbeating häntä." Hunter noustiin tietokanta mennä hänen äitinsä kynän, mutta antoi hänelle stern näyttää ennen hän lähti.

  "Näin, miten kaksi tapaa?" kysyi Karinna Misty rennosti katselet häntä.

  "My car katkesivat, ja hän auttoi minua. Aioin takaisin kouluun, ja hän sai minut avaamaan eläinlääkäri klinikka, osittain siksi, että hän halusi saada tietää minua paremmin. Puhuimme paljon, kun olen päätynyt koulua ja olen täällä." Misty antoi hänelle lyhyt versio, jossa jätetään pois tietoa hänen isä kuolee ja kaikki muut jutut.

  "Do You Like poikani, sillä hän on rikas?" Karinna pitiki kohta tyhjäksi.

  Ulospuhallusäänenvaimennin Misty hänen ja hänen cup alas, tutustuimme Karinna, järkyttynyt hänen kysymyksestään. No (Ei).

  "Oletko varma?" Karinna kaventuneet silmät, naista päättävän koko hänen viestinsä. "Hän on komea ja hyvin rikas. Pyritkö keskimäärin eräänlainen tyttö, pienellä perehtymisellä Hunter, vaikka hän onkin lohikäärme."

  "Ma'am, kaikella kunnioituksella love poika. Jos naimisiin, koska en halua viettää elämääni hänen kanssaan. Minulla on omat rahat. Tulin rahoista. En rahaa minulla on, ja en todellakaan tarvitse poikasi rahoista. Olen loukkaantunut olet edes ehdottaa tuollaista." Misty sanoi, tunne lämpöä täytä hänen posket hän kasvatti vihainen.

  "Olin aivan varmistaa; äiti ei koskaan voi olla liian varovainen." Karinna rauhallinen ja antoi Misty rauhallinen hymyn, joka oli Misty halusi bang hänen päänsä.

  "Oletko koskaan ajatellut, että Turokin on isommankin miehen hyvin, hyvin kauan . Kirjaimellisesti?" Misty pitiki, tunne lähes loukkaantunut, Turokin puolestaan, että hänen äitinsä kohtelisi häntä kuin lapsi.

  "Kyllä, ja olet ensimmäisen naisen hän on kiinnostunut. Kaikissa hänen vuoden aikuinen. Näetkö miksi perheenjäseninään tuntuisi hieman suojaa häntä?" kysyi Karinna utuinen, kuin jos se olisi kaikkein järkevimpänä päivittäin keskusteluun.

  "Oletko täällä koska halusitte yrittää plan ohjelmamme häihin, vai menittekö tänne koska halusitte yrittää pelästyttää minut ja varmista, että en ole hyväkseen hänelle?" Misty nousi ylös ja kohtaavat , Karinna suunnittelua flouncing ulos huoneesta, kun hän piti saada vastauksen.

  "Sekä." Karinna kertoi ja kesti yöbileet. Hunter käveli takaisin tussin kädessään ja teki Erittele logiikan kaksi naista ja vaistomaisesti otettiin askel taaksepäin.

  "vaihtaminen ei minun keittiö." Hän kertoi hänen äitinsä ilmoittanut hänelle tuska käveli Himalaja, Misty ja hän hartiat. "Haluatko mennä kävelylle metsään?"

  "haluaisin mielelläni", Misty kerroin hänelle ja hänen poliisilaitokselle, Hänen kasvoillaan kotouttamistoimet tyytyv isyys, kun hän kohotti häntä. Hän ei halunnut tehdä hänet onnelliseksi.

  "Nyt saat kynän äidille. Luottoystävä, annamme sinulle takaisin pian." Hän sanoi ja heitteli kynän huoneen poikki hänen ä
iti, jotka kiinni se vaistomaisesti.

  "Älä tee mitään liian vaarallista." Karinna huusin heidän peräänsä, hymystä. Hän lienee ärtynyttä utuinen, mutta tyttö ei sopinut omikseen. Hän ei ollut lakastuminen flower; hän on oltava tiukkoja hengissä on dragon's. Hän tekisi. Nyt hän oli juuri kutsua Hunter sisko hiekkaa kertoa heille valmistautumaan häihin.

  Tyytyväinen hän aloitti kirjainkoon muistiinpanoja asiat tukeutuun häät ja vierasluettelo. He eivät koskaan tiedä, mikä heihin , olisi kaikki suunnitellut ja valmis lähtemään ennen kuin he voisivat jopa heidän siipiin.

  ****************************

  Hunter käveli ulos talossaan, Misty ja vei hänen syvälle metsään ja vaelsin hänen kanssaan. Lopulta hän tukenut häntä ylös puuhun ja suo valkeaa joulua häntä. Työntämällä hänen paita, jotta hän voisi Liennin käyttämä hellittelynimi hänen suuririntaisilla liittyvästi hänet puuta.

  "Kaunis utuinen, olen pahoillani siitä, että saimme keskeytynyt tänä aamuna." Hän kuiskasi häntä, kun hän painaa suutelee häntä vastaan kaulan ja työskenteli tiensä jopa ear.

  "äitisi on jotain muuta", Misty joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta hänelle ja tullaan kieltämään navetoista, hampaat helisevät raottaneet salaisuuksien arkkua häntä vastaan ihoa. "Meillä on paljon yhteisiä puheenaiheita, metsästäjä."

  "Kyllä, mutta voimme nyt keskustella myöhemmin lisää", Hunter suuria ystäviä häntä ja sulje sitten hänen esiin painamalla hänen huulensa yli täällä. Polvillensa dominoi hänen suuhun ja hän ei päästänyt lähelleen hänen saat lohiongelman edgewise. Vedä hänen housut ja pistoketta riuhtaisemalla pitsi alushousut hänen suustaan, kunnes ne huijatuksi kädessään muutti hänen vyö ja työstää vetämällä vuoteesta hänen pelivalikoimassa. Kiipeilemällä seinillä hänen housut, kunnes hän onnistui saada hänen vähemmälle huomiolle, hän nostaa hänet hänen käsivarsiensa lihaan.

 

‹ Prev