Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 100

by Tina Johnson


  "kietoutumalla jalkasi noin minun vyötäröllä," hän määräsi hänet hänen tykitti hänen selkä puu ja hänen kukko irronnut kokonaan sisään hänen samanaikaisesti. Misty kääritty hänen jalat hänen ympärillään ja vaalineet häntä, kun hän aloitti vittu häntä vastaan.

  Tunne, miten haukkuvat täyttösäiliöön hänen takaisin hänen paidan ja että he osoittivat luonne ja lian, hän oli niin tuhma juttu. Hän joutui ja useimmiten alasti hänen paita työnnetty kokonaan kaulaan asti, jotta hän voisi nähdä hänen rintojansa pomppivat ylös ja alas, hän otti hänet.

  "olet niin kaunis, rakastan sinua cum", hän kuiskasi hänelle hänen lanteiden pumpattava häntä. Hän oli kuuma ja kostea ja hänen lihakset kiristää ympärilleen puhuessaan likainen hänelle. Hän jatkoi kuvailla, miten hän teki hänestä tuntuu ja miten hän häntä. Hän kääritty hän pohja pitää hänet siirrettiin hänen toisaalta niiden välillä, jotta hän voisi olla hänen kanssaan clit ja työskennellä hänen lähempänä hänen vapauttamisekseen. Hän tekee kumulatiivinen, se innoissaan häntä.

  "oloani niin hyvä", Misty suljettu silmät ja anna hänen päänsä kärki takaisin ja hankaa puuta hänen penis kallistusvivun väliin liukas taittuu ja pidettävä päämme pois itsensä sisään hänen yhä uudelleen. Hän tunsi kehittymässä jännitteitä hänen reisien ja vatsan hänen orgasmin on kasvamassa. Hän oli lähellä. Kun painat itse vaikeampi häntä vastaan hän diggaili hänen nauloja, hänen olallaan. Hetken kuluttua tähdet räjähti hänen takanaan silmät ja hän ravisteli syliinsä ja anna on löystymässä moan.

  Hunter siirtää hänen squished ja hänen kovaa vasten puu, käärimisen kätensä ympäri hiuksensa hän veti häntä tiukasti häntä, kun hän tykitti luontoystävällisiä ratkaisuja ja otin itse itseään. Hän oli vielä vapisevat hänen omasta päästä, kun hän lähti yli reunan ja hänen jälkeläisiään kaikkialla.

  Läähättävän yhteen ja giggly niiden iltapäivällä harjoituksen Hunter auttoi vetämällä hänen vaatteensa takaisin paikoilleen ja aseta itsensä pois hänen pelivalikoimassa.

  Kun hän liittyvästi suuta hänelle sormille. Se ei ole koskaan tylsää, Misty, hän oli niin puhdas ja rento hänen kanssaan, hän ei näe kyllästyttääkö on hänen kanssaan.

  "Minä rakastan sinua Misty", Hunter kuiskasi hänelle alaspäin hänen. "En halua mennä naimisiin. Toivon, että te sanotte kyllä, en usko, että äitini jättävät siihen asti, kunnes päivämäärä."

  "Aion mennä naimisiin, metsästäjä, mutta en tiedä haluanko äitisi suunnittelu my wedding", Misty myönsi. "en muista, jos hän auttaa, mutta haluan sanoa, että erityinen päivä, varsinkin jos minulla on vain häihin."

  "parempi vain häihin," Hunter growled hänen ja hänen puhkeamassa sormet keppostelujen.

  "menee molempiin suuntiin buster", Misty giggled ja antoi hänelle leikkisä pomppimiseen ja annoimme metsässä.

  Hunter kaventuneet hänen silmänsä ja alkoi kohentua. Hän oli nopea ja hänellä ei ole ongelmaa käyttämällä puiden ja pensaiden paikalleen. Jos hän olisi ollut enemmän tilaa, hän olisi petetty ja siirretään dragon muodossa ja nappasin häntä, mutta meillä ei ollut tarpeeksi tilaa ja kiristys puita. Liikunnan tuottamasta aistit, Hän seurasi häntä tuoksun.

  Lopulta hän kiinni hänen kestävyyskriteerien taakse suuri puu ja niihin puututaan häntä.

  "Mine", hän sanoi ja väitti hänen painamalla voimakkaalla suutelevat hänen suunsa ja painamalla hänen vartaloaan tieltäsi kuin hän päälle hänestä, ettei häntä. Hän vain antaa hänen ruumiinsa painon hänen ansaan ja nauroi, kun hän Keskinivelen kohdalla tulee olla pieni häntä vastaan ei saada ilmaiseksi.

  "Jumala, olet heavy", Misty sanoi lamauttaa, nauramiseen.

  "Jos haluat pelata kanssani. Varmista, että voit käsitellä pyydystetään" Metsästäjä kertoi ja raottaneet salaisuuksien arkkua, olkapää ystävystyneet paidan ennen kuin painat toista kiss hänen suuhun.

  "Oho, selviydyn, metsästäjä. Parempi kysymys on, uskallatko chase?" Misty komensi Rouhiaisen ja bit hänet takaisin yllättävää häntä. Sitten hän suo valkeaa joulua häntä. Hän saattaa olla suurempi ja vahvempi kuin hän oli, mutta hän oli naisellisen ja oli oma toimivalta tässä asiassa. Hieman heiluttelemalla kohdallaan, ja... Tarkasti. Tämä reaktio juuri osoittaneet naisten ja miesten välisen eron. Kirskunta lonkat korotti hänet hän hymyili, kun hän hengittää voimakkaasti.

  "Olemme teräsjakkarat jotakuinkin normalisoitunut sisällä ihan vielä", Hunter sanoi hänelle hänen kynteni hänen ranteissa ja niitä, jotka olet neulannut hänen päänsä likaa.

  "hyvä", Misty sanoi nauraen ja rauhallinen, hänen käsivarsiensa lihaan, kun hän sai taivaaseen ja takaisin.

  Hunter ei ollut varma, mitä tulevaisuudessa pitää, mutta hän tiesi hän toivoi voivansa huomata. , Misty hänen vierellään, hän tuntui kuin hän olisi voinut käsitellä mitään. Hän oli hänen toisen puolen.

  *******************************

  Misty ei ollut ongelmia turokin mom haluamme auttaa hänen näkemyksensä häät. Söpöistä Misty oli äiti tai perheenjäsenet, jotka ympärillä haluaisitte tai haluamme auttaa sitä. Hän halusi oppia rakastamaan häntä pian anopiltani,.

  Nainen oli hyvä sydän, oli selvää hän rakasti poikansa tulisesti. Misty vain halunneet ison kohtauksen hänen häät. Hän halusi jotain pieni, hiljainen ja ehkä alalla kukkia. Jousi olisi täydellinen. Hän saattoi kulua valkoinen sundress ja laita kukkia. Yksinkertaisuus. Pidä Hunter ei olisi repimässä hänen vaatteensa pois pian sen jälkeen häät issä!

  Ongelmana on hänen äiti halusi kutsua jokainen ihminen heillä koskaan tietää, ja kun elää tuhansia vuosia, voit päätyä tietää monia sektoreita. Yliluonnollinen ja osin Misty ollut varma hoitaisiko hän halusi jotain, suuret ja Heppu olisi vältettävä. Hän oli väsynyt, leningit, kukat ja kakut, rehu satoja ihmisiä.

  Misty tarkoitus tavoittaa Milleriä ja hän sanoa äidille jäähtyä hänen suuttimet. Että he halusivat pieni, läheisilleen vain häihin, tai he olivat tekemässä jotakin hullua. Kuten eloping. Reno ja Vegas olivat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Kaliforniassa. Jos hänen äiti halusi mennä hulluksi, he olisivat voineet korjata sen, ettei niissä ole lainkaan.

  Diagnoosin Hunter hänen lair, piilottelun hänen treasure hänen lohikäärme muodossa Misty käveli suoraan ylös hänelle, pelännyt. Hän nähnyt häntä vaihto paljon viime viikkoina. Hänen eläinlääkäri klinikka oli lopulta riisumassa, ja hän oli varattu. Heppu olisi rahoitusta alhaisen tulotason vet care hätätilanteissa ja taitaa steriloinnin asiantuntevasti ohjelmia. Misty ihaillut häntä. Niin kitsas hänen aarteita, Lunasta rahaa hänen pankki ei pidä yhtä tärkeitä hänelle.

  "metsästäjä, tiedän, että te kuuntelette, kuunnelkaa." Misty käveli hänen ja nappasin kuononsa ja katsoin hänen olleen oikeassa. "Jos joskus saada seksiä minulle jälleen, avotulen märkänä, kun keikutat liitintä, ja huutaa nimeäsi, löytää tapa estää baskialueelta valmistamalla wedding painajainen. Jos et voi lopettaa hänen suunnitelmansa, haluan elope. Haluan kuitenkin mennä naimisiin, mutten voi käsitellä häitä täynnä satoja ihmisiä, en tiedä. Kun sisaret ja heidän perheitään on vaikea riitä minulle."

  Hunter twitched häntäänsä ja viritetty päätään sivusuunnassa ilmoittanut hänelle lohikäärme, joka oli Misty frowning.

  "Olen jo yrittänyt hänelle kertovat minulle. Olet hänen poikansa! Olen tosissani , juostaan karkuun jos niitä on enemmän kuin muutamia ihmisiä, häät. Ei voi olla häät ilman morsianta." Misty sitten osoitellaan sormella häntä ja glared. "ei voi piilottaa, tänne pois äitisi niin voit välttää hoitaa tämä asia. I'll nukut eläinlääkäri klinikka tänä iltana ja joka ilta, kunnes saat eroon hänen tai pysäyttää häntä."

  Hunter siirtää takaisin ihmisten ja nappasin Misty syliinsä ja antaa hänen kovaa kiss. "Aion käsitellä oma äiti, mutta et aio missään rakkauteni."

  Stop. En pitäisi olla pelaamatta," hän kertoi hänelle, kun punastumatta liittyvästi hänen alasti elin, häntä vastaan.

  "Mutta you're Beautiful kun olet ärsyttävät hengitysteitä. Ho
htaa puhtauttaan alkaa palaa, ja saat kaiken fired up. Se saa minut halua ottaa täällä, joka koluaa lattian ympäröi suosikkini treasure koko maailmassa. Olette hyvin jokapäiväiseltä." Hunter kuiskasi hänelle ja hänen suo valkeaa joulua.

  "Hei, en ole hallussaan. Olen henkilö." Misty muistutti häntä vastaan hänelle pomppimiseen takaisin. Jos hallitsevaa lohikäärme, jolla halunnut olla, hän hoiti hänen riippumattomuutensa melko hyvin. Hän yritti järkevästi, ja hän arvosti sitä vaivaa. Se ei aina tule luonnostaan häntä ottamaan huostaansa tai yritä ohjata. Mutta hänen kanssaan, hän pyrki kompromissiin.

  Misty salaa löytyi useita hänen käytöksensä jonkinlaisesta päälle, mutta hän ei myönnä se hänelle. Jos hän tiesi hän piti määräilevä puolella häntä vielä vähänkin, hän ei saada hänet pysäyttää kun hän tarvitsi häntä liikaa.

  "Voit olla ihminen, mutta olet kaverini. Sinulla sydäntäni. Samalla tavoin omistan teidän." Hunter kertoi, voisarvia. ear hänen on vaikea ajatella suorassa.

  Okei, voin hyväksyä tällainen logiikka, jonkin verran, mutta käsittele äitisi." Misty saivat hänet uudelleen ja antoi hänelle päättäväistä. Hän halusi keskittyä työnsä ja hänen suhteensa metsästäjä. Hän ei halunnut käsitellä kaikkia jännitystä ja draamaa kaikki muutkin vaikutti haluavan lisätä tilanteeseen.

  Okei Misty. Lupaan, I'll puhua oma äiti ja yrittää saada hänet voi hidastaa hieman." Hunter lupasi hänelle ja suo valkeaa joulua hänen alleen hän tunteita, kunnes hän nojautui eteenpäin häneen ja hänen rintojansa häntä vastaan. Koska hän toi kätensä ylös mukiin he kuulivat suuri crash yläkerrassa, joka oli Hunter perääntymässä ja tarkastellaan kattoon hänen luolat. "Oho, se ei kuulostaa hyvältä."

  "Ajattele äitisi sarjansa oli aivan talon?" Misty kysyi, puolet lystikkäästi rendatuista hahmoista. Hän ei tiennyt, kuinka oikeassa hän oli menossa.

  "äiti! Mitä olit ajatellut?" Metsästäjä huudahti, kun hän käveli hänen keittiö ja näki sotkuja.

  "Halusin yrittää tämän reseptin, mutta ilmeisesti, kun he kuvailivat on räjähtävä, ne vakavissanne räjähtää. Sen piti olla vivahdus aseen tehon maku. Mielestäni liikaa." Hänen äiti sanoi, jotka etsivät sheepishly.

  "Haluan nähdä resepti?" Hunter vaati ja hänen äiti handed hänelle paperilla.

  Alaspäin, Hunter tehnyt raskain mielin lauseke. "äiti, ja tämä resepti on todellisen gun jauhetta. On myös kakku resepti. Nämä ovat kaksi eri reseptejä. Ette ole tarkoitus sekoittaa."

  "No, se selittää paljon." Hän sanoi, kun tarkastelemme uunista, joka oli nyt palasina ympäri keittiötä. Ovi oli ruhjottu ja lentänyt läpi huoneeseen, synkentää kuitenkin seinään. Lasi oven sai kolauksen ympäri lattiaa ja että inside jonka silmäkoko on kaikki palaset vain istuvat siellä edelleen tupakointia.

  "äiti, eivät tee tätä kakku häät. Saamme asian viemisestä." Hunter kertoi äiti varovasti, sinut taatusti hätkähtämään, kun hän kävi läpi hänen olallaan, sotkuja. "I'll call kotini siivouspalvelu, jos he voivat korjata tämän."

  "Olen pahoillani Hunter, halusin myös nähdä mitään hyvää. Luulin, että resepti kuulosti hyvältä, kun näin verkosta." Hän sanoi ja sniffled surkean näköisenä.

  "äiti, luuletteko todellakin, että lohikäärmeitä ja gun jauhe sekoitetaan hyvin?" Hän pyysi häntä varovasti niin hän otti hänet olohuoneen ja hänen makuuosan päälle. Kun tarkastelemme häntä, hän heiluttaa käsiään ja voinut uskoa hänen äitinsä juuri räjäytti hänen uunissa.

  "No, se kuulosti hyvältä teoriassa", hän sanoo, katsoa häntä isoja silmiä.

  "I'll huolehtia siitä, pysyä poissa keittiö," sanoi metsästäjän hieroen käsi. "Oho, ja lomautettava Misty. Älkäämme plan ohjelmamme häät. Tämän jälkeen fiasko, mielestäni se todistaa, että sinun pitäisi olla vieras, sen sijaan, että ennakoiva häät."

  "Hei, Olen auttanut suunnittelemaan sisaret' häihin." vastustavat hän pouted häntä.

  "Misty ei ole yksi tytärtä, ja hänellä on oman käsityksemme siitä, millaisia tekisi hänet onnelliseksi. Sinun pitää kuunnella häntä, kun hän tulee olemaan vaimoni ja minä haluamme vaimoni onnellinen. Minä rakastan sinua äiti, mutta ehkäpä teidän pitäisi mennä kotiin, kunnes häät on asetettu ja voit vain näkyvät vieraana." Hunter kertoi.

  "En voi." Hän kertoi hänelle.

  "odottaa? Miksi ei?" Hunter pitiki, sekava. Hän viritettyyn päätään, hänen äitinsä ja hänen kaventunut. "Mitä teit?"

  "Minulla on ehkä kertonut Trevor noin tyttö." Hän kuiskasi näköinen syyllinen. "Jos menen kotiin... hän seuraa minua häihin."

  "Olet pyytänyt yksiköitäni serkku, Misty? Ymmärrättekö, jos hän luvut, milloin ja missä häät, joten ylös ja aiheuttaa kohtauksen?" Hunter groaned. Hänen serkkunsa Trevor oli mustia lampaita perheen, ja hän totesi haastaa jokaisella miespuolisella dragon omalla häät heidän kaveri. Sen sijaan, että vain löytää oman ystävää, hän yritti varastaa jonkun muun. Heppu olisi tarkoituksellisesti kutsua hänet. "äiti, en voi uskoa."

  "Olen pahoillani, se vain pudonnut paikaltaan. Hän pysäyttää vierailulle matkalla aruballe."

  "Mikä oli hän tekee Aruba?" Metsästäjä ei kuvaa mistä tahansa syystä loogisesti, että hänen serkkunsa menisi Aruballe.

  "häitä, mitä vielä? Niin, ja luulisin, että kuninkaan tytär oli kaupungissa ja hän halusi vietellä." Hän kevyesti. "niin tai näin, mutta hän on yhä olemassa, nyt. Joten jos kaverit avioitua nopeasti, jottei häntä jumiuttaa osapuolelle."

  "Thanks for the varoitus, äidille." Hunter ravisteli päätään ja heiluttivat ojentaa häntä, kun hän lähti salista mennä survey vahingon keittiössä.

  Kun hän käveli takaisin pistorasiaan, Misty oli lakaista, rikottuja pulloja, siirtää ovea island laskuri, keräilyyn kaikki palaset muuntuu roskakori hän oli edessä uunin keskitasolle. Rikkoutunut lasi, metalli ja uuni nopeasti täytti bin hänen toimenkuvaansa kuului.

  "oma äiti on mieletön certifiably juuri nyt. Olen todella pahoillani." Hunter sanoi hänelle, kun hän käveli Himalaja ja vei roskakori hänen pitäen sitä, jotta hän voisi käyttää molempia käsiä.

  Misty nauroivat makeasti lukiessaan. "Olen pahoillani. Haluaisin todellakin nauramaan, mutta äitisi puhalsi keittiöön. Tarkoitan, että tiedättekö, millaisia tarinoita antaa meille kertoa ystävillesi ja perheenjäsenillesi ja hänen moninpelattavia ajopelejä?"

  "Tämä on hauska?" Heppu olisi yllättynyt. Valitsitpa minkä sain heitettiin utuinen, hän vain mukautetaan ja käsitelleet tätä aihetta. Se oli yksi syy siihen, että hän rakastaa häntä niin paljon. "Minä rakastan sinua ja toivottavasti tiedät."

  "Rakastan teitä ja äitisi on tervetullut vierailemaan, mutta hän ei ole koskaan elää kanssamme." Misty varoitti häntä, kun hän valmis irtisanoutuminen kaikki isot palat ja tarkastellut musta korvennusjälkiä viholliseen ajelehditte mukana wood seinälle, jossa uunin sat. "Voit joutua vaihtamaan koko osa."

  "Ei hätää, saat urakoitsijan tulemaan ulos katsomaan sitä. I'll korjaamiseen on ennen häitä. No biggie." Hunter kevyesti. Oletteko tyytyväinen täällä Misty? Todella iloinen? Voimme aina ja kaikkialla maailmassa haluat."

  "Rehellisesti, rakastan ihmisiä, oma vet harjoituksen. Olet parlamentti tarvitsee vielä muutaman naisellinen koskettaa ansiosta se näyttää mies koristeltu koko maailmaa, mutta saatoin todeta nostamalla useita lapsia. Ne kirjastoonsa 06.04.2007 ja mudassa. Olet saattanut viettää luolissa ja leluja siellä, vaikka." Misty komensi Rouhiaisen tapailla. "Lapset rakastavat kiiltävät.

  "En jakamaan lasteni kanssa, jos olet tehnyt minulle", sanoi metsästäjä leikillään, sobered, ajattelen hänen serkkunsa Trevor. "Minun tarvitsee kertoa, vaikka en voi olla täysin tyytymätön."

  "Mitä nyt?" Misty kysyi, tensing, odottaa häntä tekemään kamala ilmoitus.

  "serkkuni kuului Trevor voi osoittaa ylös häitä." Hunter kevyesti, "äiti erehtyi blurting, että hän oli tulossa Tääll㤠voit auttaa suunnittelemaan häitä luulisin."

  "näitkö me rohkaisemme häntä, vai voimmeko kutsua hänet? Miksi it-ongelma?" Misty viritetty h
änen päänsä sivuttain, yrittää ymmärtää.

  "No, hänellä on tapana kyseenalaistaa sulhanen torjunnan morsiamelle. Se on hänen asia karaokeillat." Hunter sanoi ja muikeat. "Se voi tuhota tunnelman jos olet tottunut tällaisiin dragon sosiaalista käyttäytymistä."

  "Hän koskaan voittanut morsian?" Misty pyysi häntä hänen otsa hiessä knitting yhdessä sekaannusta. "Mitä tapahtuu, jos hän voittaa?"

  "No, ainakin teoriassa kumoaisi ottaa morsian hänen Lairin parissa. Tämä on ikivanha perinne, mutta hän ei itse asiassa ole koskaan voitettu. Hän ei ole maailman paras taistelupeli, hän on enemmänkin rakastaja. Hän on juuri päättänyt mellakoijat kaikilla perhe häät hän osallistuu. Se ei ole taistelemaan kuolemaan, se on juuri taistelemaan lähetyksestä. Saat suusi kaulassa, ja ne on ohi. Taistele yli 510." Hunter sanoi ja suuria ystäviä. "Tunnen lyön häntä, mutta haluaisin vain tietää, jota et halua suuri häät. Tai kohtauksen, etkä voi olla Trevor paikalla kohtauksen."

  "No, kaikki olemme kutsuneet on perheen parissa. So." Misty kevyesti. "pidä kiinni pieni, intiimi, käyttöoikeutesi tyyppi isoissa perhejuhlissa. Jos hän ei näy, kerromme hengissä luulisin."

  "Hän on Aruba juuri nyt minun tietojeni mukaan äidille. Tuhottavien toisen häät ja ilmeisesti yhtenäistämisen." Hunter nauroi. "Ehkä hän ansiosta näet itse nainen ei ole aikaa, meidän ovellemme työvaiheeseen."

  "Se olisi mukavaa", Misty sanoi ja veti häntä cell ulos virastaan taskuun, kun se buzzed. "Olen saanut teksti hätätilanteessa kaupungissa. Minun on saatava eläinlääkäri klinikka, koira töytäisemäksi autoa kohti. Kanttisi loput tästä yksiksesi?"

  "Totta kai. Ole varovainen." Hunter sanoi ja antoi hänelle pikaista kiss, ennen kuin hän antaa hänelle. Hän tiesi oli loukkaantuneena tai sairas eläin, Misty eivät voi maksaa hänelle juuri ollenkaan huomiota, kunnes hän teki kaikkensa, hän voisi korjata virhettä. Hänen omistautumistaan eläin oli yksi niistä asioista, joita hän rakasti eniten häntä. Hän ei tee mitään puolitiehen.

 

‹ Prev