Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 66

by Josh Law


  - Am incercat sa te sun pentru peste 15 de ore! Am plecat din Washington ultima noapte şi nici nu au oprit momentului de acceptare pentru a obţine gaz şi ia o scurgere deoarece! părul ei stătea lângă pe ea sa stabilit ca o bijuterie de ferm inelul priza lui în rolul de mama lui Nicky. Cu jurnalul maternitatea venise frantic sale de necesitatea de a proteja.

  Sef Riggs zâmbi. Era bine de au detectiv particular înapoi în Durango.

  - Da, despre asta. Am fost de fapt încercarea de a contacta prea, Ms. Avalon. Problema era ca femeia nebuna a facut ceva la celula de turnuri in afara orasului. Suna ca o acuzatie destul de abrupte, au avut explozibili. I-am auzit merge off ca tunurile mici şi trimis de intervenĺłie pentru a investiga. Unele din turnuri au prăbuşit şi câteva sunt doar deteriorate. Nimeni in zona are bună acoperire. Totul e o ia razna. Am avut baieti de antrenare Silverton încercarea de a obţine din nou online şi fotografiaţi un text." Sef Riggs înghiţi.

  Marilyn dădu din cap, gata să ierte. Nu era vina lui că fiul ei o incurca in mijlocul unei cu adevărat tulburătoare progresul medical drama politica. Dacă au lucrat împreună ar primi inapoi pe baieti in una bucata. Ele întotdeauna.

  Desenul adânc, ea firesc merse până la bar.

  - Matty. Aş vrea să comandaţi o sticla de Aquafina regulate. Pur H2O. Nu cu crampoane-o cu nimic. Ea înclinat capul şi piuliţa cu umăra Renee care au continuat sa deşeurilor alimentare cantităţi periculoase de alcool. Matty se strâmbă şi a trecut Marilyn o sticla cu apă regulate. Scoase capacul superior sip până şi o îndesă între dinţii lui Renee.

  - Bine, dacă mă auziţi prin buzz-sforăie în urechi…ascultaţi. Copiii noştri au pătruns luate din nou prin unele monstru care fără îndoială a fost promisă o felie de plăcintă de cercetare a guvernului. Acum esti treaz si in masina. Eu o să aveţi nevoie de un wingman. Vom posta si ne bintuie un Lady-Sicario!"

  Ea tractat Renee la ea de jeleu de genunchi şi o trase afara aruncand cu ea in demon se luminase de a scaunului. Ar fi câteva ore şi câteva sute de sticle de apa mai târziu înainte de a avea dezmeticiţi destul ca să fie efectiv utile. Marilyn îşi notă în minte să nu equip ei cu o armă de foc până atunci.

  - Marilyn…o…sunteti inapoi! Ea râse mormăind prin intermediul dinţilor.

  - Pe dracu.. da. Acum hai să baleiaţi de pădure. O femeie destul de dezordonate la celula de suflare turnuri de a încetini urmaritorii are cu siguranţă stânga un fel de pesmet de poteca pentru noi să urmeze!"

  Capitolul 3:

  - Vezi, acum cati ostatici obţineţi AC şi împărţeau locurile în loc de portbagaj? Esti norocos prea deoarece I chiar poate pack organismelor în acest truc ieftin-rider!" a fost chowing latino lady in jos pe unele fructe gummies şi bate joc de fotografiere priviri înapoi la Nick şi Alex care avea lassoed împreună cu fir de ras şi se vârî în spatele scaunului.

  Nick isi roti ochii si se uita pe fereastra.

  - Deci, te intrebi daca suntem, eh? Baietii Ai fost vreodata in Mexic oricum? Aici spera ca ai fotografiile…serios, nu aş vrea să vină cu unele boli grozave şi apoi raspandirea germenilor dvs de echipa de cercetare a mea." indopa cu fata cu un alt teanc de fructe gummies. Ea ochi Nick cu suspiciune şi se înecă jos.

  - Vom deveni Mazatlan, baieti. Mazatlan, e o plajă oraşului. Vei intalni niste fete de drăguţ ca poate nu esti Sicario e ostatic. Asa e. Eu sunt un hitwoman. Mi se a diavolului lebede. Puteţi să-mi Anahi, care este numele meu creştinesc. Aceasta este fiica mea Bacardi. Numit ea după gust mele preferate de rom, da? Voi poate face prieteni, ci doar prieteni, beneficiaţi de mine? E închisoare momeala altfel te cainilor! Ea e doar o fetita. Nu chiar suficient pentru ea quinceanera."

  - nici măcar nu ştiu ce e? Alex ridică din umeri.

  - Nu vorbi cu ea. Ea e ca ochii la tine. Nick cu cotul de el, iritat.

  - Asa e. Asa-l. Cred ca e o mica sexy mojito! Ca un cocktail de înalte şi o amendă romul acolo, băiete! As caramele până şi..

  - Bine, taci, tocmai asta e bolnav. El e fratele meu. Vă atingeţi de el şi voi rupe faţa dvs." Nick se zbârli ca un porcupine. Ochii lui Alex se apropie şi el se prăbuşi în scaun.

  - Hmm? Oh, astfel încât esti temperamentala una, eh? Hai sa vedem cat de mult de un om esti, apoi. Bine, baieti, lasa-ma sa limită acest jos pentru tine. Mai întâi, vom opri in Mazatlan. Am unele contacte cu unii membri ai corupt al U.S. Black Ops la întîlnirea cu aici, dreapta? Acestea au fost contribuitori la taticul tau e putin stiinta proiect si ca mine. Ar fi făcut o mulţime de promisiuni. A fost un adevarat Casanova cainele ala. El a promis o doza de ca Prescott1 suprarenali extract pentru a doar despre fiecare persoana se aşeză lângă el la o barstool. Înjură testele ar fi de succes în curând. Ca toata lumea ar putea partaja în bogăţie a tineretii vesnice. Era mai mult decât suma ar putea cumpara. O mulţime de noi ca el a fost piuliţele. Dar dacă ai un pic de tequila jos buzele ar începe să vorbiţi o mulţime de lucruri care, în timp ce obscure, făcut perfect logic. Nu parea ca un cadru lung şi decenii în viitor, dar am spus întotdeauna trebuie să puneţi jetoanele în timp ce produsul este caldă şi apoi lăsaţi-le avea un pic de interes. Am facut o groaza de servicii pentru tatăl tău.. Nu de asa frumos X cotate gen. Mai am făcut mai multe incasari trebuia sa scriu pentru mine. El a contractat cu mine pentru a pune o vorba buna pentru mine. De îndată ce a fost extras perfecţionat de care s-a întâmplat atunci când acestea înviaţi ai din morţi după 7 luni de putrezire în mormânt, Nicolas-apoi am fost pentru a obţine primul doza de acesta. Orice altceva nu pentru un pic de hanky panky am sunat primul dibs. Acum Papito dumneavoastră e. Încă mai am ai baieti, deşi. Ai baieti si o echipa de cercetare a bifat serios ca ar dori altceva decât să efectuaţi diagnosticarea pentru a obţine noi toate produsul am fost promis, care pare a fi plutească în glandelor suprarenale şi sânge de armata sa fii."

  - Ah, că cifrele. Nu bust toata echipa doar piese de ea. Nick îşi trecu mâinile prin părul în agitarea. Alex înghiţi părând în apropierea aruncând până.

  - Da, nr. Lăsaţi-l la presa vorbitul la. Guvernele dvs a reusit sa aresteze un al patrulea al echipei. Mai ales pentru ca guvernul este cel care a sanctionat echipa acţiuni în primul rând. Au infiintat o pereche de toamna baieti astfel ca restul ar putea păstra păşi. Echipa este de planificare pe care lua Insulele Virgine de dezintoxicare de mai devreme decât îţi dai seama şi de pornire producţie ṣi din nou.. ochii lui Anahi a luat pe un aspect îndepărtat

  - Da, ai băieţii au cauzat o mare agitaţie în bazarul negru. Am avut de şobolan rasă la tine înainte de a fi dus de nebun. Dacă Zicindu şi convenţia ei ajung la vor face intrebări pe care nu o jumatate la fel de drăguţă ca stiinta pe echipe, am. Apoi ea te omor şi inscripţionaţi cu dracu bani astfel încât să puteţi reveni la Lucifer şi soluţiona datoriile ei pentru ei." Anahi vorbea la o milă de un minut, nu face nici un sens.

  - Aşteptaţi, despre ce vorbesti? Cine naiba este zicindu şi de ce nu-si asuma stiu Lucifer? Nick se ridică părul de pe permanent. Ceva din ochii lui îi Alex ca era amintindu-viata lumii aici după.

  - nu le convoacă oficial până la căderea Durango testelor facute de mare presa stiinta. Există o convenţie de religiile combinat, ca Santeria, de voodoo, Satanism etc. care au fost muy tulburat de pe mica întîlnirea cu moartea, tanarul meu prieten. Toate acele superstiţios copii ar fi o idee bună de a combina puterile lor religioase şi pregătirea pentru eventualitate că tu şi alţii ca şi cum aţi discuta. Ar fie schimba modul lor de viaţă sau se va dovedi ca una dintre caile lor era adevărat şi singura cale de a merge în jos pe autostrada spre Iad. Fie drumul meu, tinerii dulce Lazăr, atunci ai iesit din mormânt spirituale oamenii doresc să interviu despre ce e ca in teren jos sub. Unii dintre ei vor să mergeţi un pas mai departe. Zicindu este seful medic Santeria trăieşte pe planeta de astăzi. Ea e cea care convocat Conventia de la primul loc şi a solicitat pentru un impas al religiilor, deplin coexistenţă. Se pare că ea a jucat slăbite cu ea de religie oricum şi a păşi în
multe alte domenii. Oameni superstiţioşi spune că are o datorie de Diavolul sufletul ei şi apoi unele. Ea a venit cu un sacrificiu suficente in loc sa-l. Ea a imprumutat-o din Asia religii care trimite bani cu dragi de la lumea interlopa, prin ardere fals facturile de aur la funeralii. Ea e evangheliei credinta ca daca ea te trimite înapoi în iad de cand ai evident deja acolo si stii cum, cu unele din iad ei bani in remorca, puteţi fi ambasadorul ei si sa stabilizeze datoria ei. Am fost angajati pentru a veni colecta ai pentru locuri de muncă, dar sunt datorate încă o fotografie de-a resuscita adrenalina."

  Pe chipul lui Nick răsucită cu dezgust. Alex se apleca mai aproape de el seama ca era vorba de a spune Anahi off şi vărsaţi secretul avea să împărtăşiţi înainte de ea sa il intrerupse ultima noapte.

  - Puteţi să mergeţi înapoi şi spune seful ca nu am intalnit niciodata pe Lucifer şi nu am de fapt abordezi porţile iadului. Am intalnit cu Dumnezeu pe drumul principal din lumea interlopa, dacă cineva are sa stie. Există un masiv autostrada care rulează între toate spiritul lumii. Dumnezeu şi îngerilor lui vin să te ia la cer dacă aţi acceptat Mântuirea în viaţă. Lucifer şi demonii lui vin dacă nu. Există o cale care merge la Nirvana-care este de fapt şi rău oraş port pentru spiritul Satanicä traficului de persoane deghizate in paradis pentru a ademeni pierdut şi confuz suflete. Există o autostrada care duce la colivia lui Dante in Infern. E un loc mult mai mare decât de oameni de pe această parte a gardului să cred că este. De unde ai live de pe o planeta a murit live pe sute de galaxii toate conectate de pe soseaua regelui. Ochii lui Nick ardeau cu provocat amintirile. Fălcile lui Alex a scazut. A fost o poveste uimitoare.

  - Sincer, "ano, aş vrea să reveniţi şi să-i spun. Apoi ar fi oprit ambele noastre spatar. Dar nu pot sa o convinga. Sa-ti spun adevarul, probabil ca nu vei fi capabil de a convinge ca fie. Zeloţii religioase sunt întotdeauna ca vor revelaţia divină şi atunci când vine vorba de ele se trece off ca psihoza pe partea profetului. Ea o să te omor cu singe rece înainte de a ajunge pentru a face cazul dumneavoastră. Ea a subcontractat mele cu baietii de cercetare la singe ai dumneavoastră de glandele suprarenale şi de a vă asigura că nu poate veni înapoi pentru a treia oara."

  Anahi a inceput razand ca o trase in Mazatlan. Exista un numar mic de stivuitorul parcat doar în interiorul oraşului limita.

  "ONU de ninos che è agli arresti domiciliari,. Dacă NU FAC Enrique aici o favoare avem cina seara pentru gratuit! Le puteţi viziona aproape, Bacardi." Bagand o Beretta din pantaloni, a plecat.

  Bacardi se învârti în jurul.

  - Hiya. Asculta! I reda numai prost atunci când ea e în jurul. Pot sa vorbesc limba engleză perfect. Ai nevoie de ajutorul meu şi nu încercaţi să susţin-l. Vreau departe de ea la fel de mult ca tine. Iată de mine să vă ajute să scape. Se apleca peste scaun cu o pereche de fir de taiat.

  Baietii se uita la ea cu gura cascata.

  - Haide, nu te uita asa la mine! Îmi pare rău de sora dumneavoastră! Eu doar am jucat cu ea suficient de mult timp pentru a forma un plan de evacuare!" fata era atat de disperata cum erau. Increderea fara precedent le unite scopul lor comun. Au spart din maşină, fura cat mai multi explozivi şi arme ca si dandu-le în jos în unul din numeroasele Anahi tote saci. Apoi a fost oprit în soarele Mexicana-set.

  Capitolul 4:

  Renee se trezi cu mama toate mahmureala. Marilyn batea capota de masina in disperare.

  - Marilyn? Renee nu avea memoria de acum câteva ore la Kiowa e fantana.

  - Marilyn? Ce faci inapoi asa de repede? Renee descopereai din maşină cap split-mă durea. Cazu in genunchi ca isi aminti de ce era beat.

  "Baietii…" Ea gemu şi o ţinu piept, încercând să stăvilească în jos de indemnul de a ridica.

  - Am un contact locator app de pe telefonul lui Nicky…a durat obţinerea în afara Durango pentru a funcţiona. Turnuri de telefon la dreapta în afara oraşului au fost o. Braud nebun care a avut cu baietii nostri set off de câteva IEDs în jurul turnuri' de picioare. Am condus tot drumul la Silverton de a utiliza telefonul meu. Eu sunt acum în afară de gaz si baietii sunt aparent in Mexic!"

  Marilyn lovi o gluga demon. Renee înţepat.

  - Hei, nici o disperare. Fratele meu traieste aici in Silverton. Dacă îi dau un bun motiv; el o sa ne cârlig până cu o plimbare şi unele a. Obţineţi mersului." Renee se îndepărtă ţanţoş. Marilyn îşi roti ochii.

  - Cred că ar trebui să vă plimbaţi o linie de creta sau ceva mai întâi."

  - Sunt fin. Acum avem o idee de unde baietii sunt. Spectacolul e timpul.

  - Da, dacă timpul este bani apoi tu şi eu sunt plate rupt. Spune-mi nu e departe de a fratelui dumneavoastra? Marilyn sapat picioarele ei în mizerie. Renee se învârti pe glezna ei.

  - nu e. Apoi exista acest lucru nou numit celula de telefoane. Am deja texted el, da?

  Acolo a fost bruşte de asistati de un motor. O lumină albastră de 80' Dodge ridicătoarea venit jos autostrada.

  La un pas de un tânăr cu părul blond ciufulit. Ghetele avea mai mult roşu argilă întărite de la ei decât masa înconjurătoare de strada. Fără ei era probabil 6'3". Marilyn a inghitit. El nu putea fi decit un pumn de ani mai în vârstă decât fiul ei.

  - Ren…" se uită la sora lui pentru un lung moment, strânse buzele într-o grimasă de dureros. Ştia ce era în jos.

  - Am un pic de probleme cu copiii, sansa. Crezi ca ne poti ajuta? Renee ascunse ei degetele de ea jean buzunare si ajungea la barbie sfidator.

  - Ce fel de probleme? Sansa Vierra privi Marilyn suspicioasă în sus şi în jos.

  - Ca mafia mexicană a răpit fiul meu. Marilyn înghiţi. Tipul asta era doar un pusti de sine. Nu era corect pentru a trage in el.

  - mama lui Avalon Nicky, dreapta? Ca baiatul m-a scos din mai multe zgârieturilor decât pot conta. Suntem junk casarea parteneri de afaceri sau am fost înainte de el până şi a murit. Nu am vorbit cu el deoarece a fost înapoi în jurul. Cred ca e timpul sa-l aduceti acasa, apoi. Mi datoreaza el 20 de dolari." il apuca un gaz poate din spatele stivuitorului.

  "Vestea bună este că am ajuns masina aia de mod. E un simplu fixa atunci când am să mă ţin de rezervorul stivuitorului în valoare de pe mana tot timpul. Acest lucru are probabil despre acelaşi. Armele sunt prea greu. Am o mulţime de nick knacks in patul meu."

  Ii inmana Marilyn poate şi apoi se urca in patul lui de camion.

  - Haideţi să vedem, am un arhanghel pentru Renee, şi un Mossberg 500 Persuader tactice pentru tine, Doamna Avalon." Sansa Renee aruncă ambele descarcate arme şi le prinse cu aer. Marilyn a terminat umplerea rezervorului de ei şi îi puse mâna de pusca la telefon a inceput sa sune.

  - Un al doilea. Ea jumulite gratuit de la jeans si raspunse ea.

  - Da, aceasta este Marilyn Avalon cu sistem de alertă portocaliu?

  - Vorbind de copii disparuti, Doamna Avalon. Baietii au fost bine păstrate în siguranţă de ostatici înainte. Foarte mea fiica a ei."

  - Cine este? Cum puteţi obţine acest număr?" Marilyn sîngele dus rece.

  - Oh, cred ca stii cine e. Puteţi să-mi a diavolului lebede, deşi, dacă doriţi. Cred că dacă aveţi acoperire inseamna ca ai facut-o de un cal de Durango, eh? Pe uite-out pentru mine apoi, eh? Vreau să ştii am lamelele de pe tine. Eu doar am luat băiatul dumneavoastră pentru ca am nevoie de adrenalina mostre şi chestii. Indiferent de armata era de a face din ea, că nemurirea suc, mi-a promis-său real amant ceva prea. Acum ai un copil de la dumneavoastră de dragoste cu armata, astfel încât să nu se putea pic de mine care doresc un mic de expansiune de ser, eh? Oricum, dacă lucraţi cu mine copilul dumneavoastră va trăi. Dacă nu, voi urma. Mai bine ai spera sa-l. Alte persoane să-l pentru alte utilizari ara nici. I-am facut o favoare prin care lua el si ma astept sa fie tratate cu acelaşi tip de respect. Era o pierd răbdarea. Marilyn îi auzea chambering şi apoi încet relaxarea până pe un pistol de aproape de receptor pentru emphasis.

  - Mulţumesc pentru vârful. Acum politicos să fie prima persoană care să vă spun că puteţi mânc
a un urias morman de magar turds şi mor. Am să frigeţi în iad înainte de a vă ajuta să aducă prejudicii pentru fiul meu sau obţineţi cele mai controversate extractul medicale cunoscute a omenirii în prezent." Vierras se holbau la Marilyn cu ochii holbaţi.

  - friptura în iad este punctul de acest joc, Senora. Sunteţi sigur că puteţi învinge?

  - unde şi când? Marilyn scrâşni din dinţi. Renee detinute mâinile la gură în rugăciune gestul şi se uită pieziş sansa. El ridica din umeri, mut.

  - Acapulco. Te voi acolo. Veţi avea nevoie de apocalipsa şi că e locul pentru ea. Dacă găsesc băieţii prima, voi acolo. Poate că le puteţi salva." a diavolului lebede hung până în capul lui Marilyn a.

  Ea se întoarse să se uite la Vierra frati.

  - Vreau să mă ajute? Ea ridica o frunte la sansa care îşi încrucişă braţele.

  - Esti nebun, lady. De nebun ca Nick. Suna asa de idiot a înfruntat cu Moş Crăciun Meurte roadies, nu? Drog Alex împreună cu el, seamana. Ei bine, bine. Am să vă ajute să-l, ca să pot să bateţi crap din el mai târziu. Se facu cu ochiul pentru a indica faptul că el a fost redat.

  - Voi urmaţi în spatele in vechiul albastru. Arată ca mergem pe un pic de călătorie."

  El fugi la stivuitor. Marilyn şi Renee arunca o privire la fiecare alte şi săriră în demon. A fost o călătorie lungă, cu un sicario ameninţarea lui atârnă peste capetele lor. Dar băieţii lor este nevoie de ele. Asta a fost singura scuza de care au nevoie pentru fata de moarte, la naiba, şi mormânt.

  Capitolul 5:

  Umbra se strangeau cu ele. Baietii si Bacardi nu putea vedea oamenii lui Anahi dar ştia că erau închidere în pe ele, de strângere pe web care parea a fi continuu culegerea de la picioarele lor.

  Nick se apleca peste marginea unele metalice de gunoi, Ierihon discerne în copleşeşte palmele. Au fost Câini se deplasează în streetways. strada puteri il numerar grupate nevoite sa-l şi trageţi-l în pentru unul bounty sau alta.

 

‹ Prev