Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 89

by Josh Law


  Marilyn, alın. Bu bir soru o şekilde soruyor karanlık iç kendi soul uzun oldu yazmak için bir delik.

  "Nasıl?"

  "Ne?" Renee bakınca ona. Marilyn doğdu endişe çizgileri, onun yüzü. Beyaz öfke, banyo zemininin aşağı onun öğrettikleri dudakları. Bu numara, duman, dört elle sarıldım ona soluk cilt ve altın saç, kurtaracaklarını üzerinden sınır kapısı yangın. Söylediğinde, Cehennem. Had done it seve seve, mad-haraketli bu erkek sadece, önceden kendi. It Marilyn bence ona bir kardeş.

  "Destek güçlü ve smile? Tutmak için çene, gülümseyen ve kuvvet kendinizi bear yanlış umarım bu aslında çekin ve çocuk güvenlik anlamına gelse bile, size, kızartılmış sinew, kemikler ilk? I've asla dediğine göre tutmak Nicky. Öncelikle, ben , sorumluluk. Ki bence ben…sonra, nihayet kadın yeterli kabul meydan, annesi, o zaten ölü. Şimdi çılgın bir yorumlamada kendisine istediği için tanrı-sadece-bilir. Tüm I, oturup, kuzeyi bu koltuk. Güleryüzlü ve eğlenceli yanlış umarım. Bu, tüm son seve seve hiç. Başka hiç kimsenin, alma ve herkes, ev Yılbaşı için bu yıl ilk kez, Marilyn izin verilmez bir çatlak, porselen o kendileri tamamladı. Tüm bu zaman vardı onu steeled sinirler. O sadece hareketli tutulur, düşünme, onun yavaş yavaş bir ikinci kadın, eğlence hatta uzaktan olasılığını onun oğlu ulaşılması. Kadın zorla oturup hala şimdi bu yolu yerinde uzak bir sokak, batan, Mexico City. Bütün dünya battı, bugüne kadar Marilyn Avalon oldu.

  Renee dayandığı ileri gözleri yangın.

  "Nasıl mı? Siz bana nasıl? Hiçbir nasıl, darling. Bu, ve ölür. Gerek bu hayatta. Ama size kendinize sormak soru. Sizin için, güneş, her şey size? Bakınız, bu mücadele değil, siz bırakın, kiddo. Eğer son bit, ışık içinde size, gökyüzü sadece yeterince uzun bir kılavuz, yol, size yarım bir şans. Eğer bu ölümcül bir fısıltı, rüzgar, "Hayır" sadece bir kez daha, bir talep, herhangi bir şey. O'nun için çocuk. O size, ilk önce dünya artık. Bt'nin, yırtma, apart, ama yenilmek, için, Atlas, Gök, Toprak ve cehennem için aşağıda direk, talep. Aşk anlamına gelir yakip kül eden her şey, döküm, tüm çip size bir mal, talep anlamına gelse bile, size katlayın. Değer yok, bütün dünya." Renee gülümsedi yavaşça. Son olarak, serbest, sorgulama. Attılar onu merkezi döşeme ve kendisini, soluk soluğa ve hava alma.

  "Siz, küçük kardeşi?" Renee, gözyaşı düşme ama eğik başı. Marilyn olabilir, titrek ama hazır değildi, çatlak henüz.

  Kaldırılacak şans baş etmek, şeytan şeytan'ı dahi kan, dökme aşağı, dudakları.

  "? Ben oturma! Bu düşünce, beni inceler, ama onlara sahip olmak. Ne çılgın cadı fıstık gibi istediği Nicky ve Alex!" dedi, geri çevirdi saç, gözler, uğultu acı o uyuşturucu kendisi, dizlerini bük.

  "Sıvı!" Her iki kadın sallanması, koltuklar olmasına rağmen, dayanaklarını.

  "Siz kullanmayacaksanız?" Şans tartışmalar bir molar ve yükseltilmiş, kaş, merak, büyük bir anlaşma veya değil.

  "duh, çılgın braud , oğlum!" Marilyn geri çevirmişti ona alçakça.

  "öyle değil. Bakınız, Yönlendirmesiyle bir araya bazı tür sözleşmesi batil i̇nançlari olan dinlerin dünya üzerinde sonrası kadın sesi ne memleketi Durango, evet? Onlar bir araya getirdiğimiz düşünme, basın konferansları son çağrıda Nick, onun hesabı neyse ki hiç, kurtaracaklarını son olarak biliyoruz, din, sağ. Güya, Ashe, kimin en çok kazanç teşkilatının azılı, çocuk. Kadın, bir sürü borçları ihtiyacı için para, Şeytan. Bunun yerine giderek orada kendisi, istediğini send Nick çünkü dürüst düşünür bilir, arazi daha iyi. Bu inanç, Bacardi-İblis'in kuğu'nun küçük kız yaylı, erkek, yakalama ve onları eski öldürdüğünden, bunların Ashe, fly altında radar tüm Anahi'ın akbabaları görünümlü kapsamı için test. Benim en iyi sanırım, Nick, bir anlaşma, Ashe, yaşamı için koruma. Bilmiyor, ancak Ashe, insan kurbanlar, çift-taht ve bir yedek bir çeşit bir şey. Alex gerekir, tahmin edilen bu gibi bir şey-de okur bir sürü garip hakkında blog hibrit dinler ve personel- gittim ve onunla birlikte broşür".

  Marilyn keçe adrenalin gibi fotoğraf çekmek cola fizz, üst başı.

  "ne var? Eller serbest! Siz hareket, Şans mı?"

  "Ben hala benim eller? Bunlar, bilinen." Chance'in gözleri twinkled. Görünce, plan, Marilyn'in gözleri.

  "Sanırım zaman anlaşılır. sun. Sizce, bana kesin, bu kablolar?" Marilyn gülümsedi ve koyun gi̇bi̇ umarım.

  Şans onun oturduklarını parmakları.

  "Ben bir şişe açacağı. Isterseniz şaşıracaksınız tüm çektiğinde, alın, bir şişe açacağı. I've hatta jimmied kilit bir önce…" Dedi snuck up onları ve atmış gevşek koltuk vidaları, koltuk kumaş. Kablolar birlikte ücretsiz ve Marilyn paketleyip hava alanı taksisine atladım.

  "Tamam, biz kaçan ve sonra ne?" Renee bir yandan onun dudakları, istekli geri almak ve onu erkek önce Ashe kavrulmuş yaşatırım onları.

  "Ben hotwire ve bir yolu." Marilyn sarılmış ona boyun, omuzlar ve flounced sürücü koltuğu. Kadın güldü, girişimciler, Renee. Uzun kadın solunum bu yarış hala açık.

  Anahi dışında net gözetleme cam. Kadın açık, mükemmel bir kenarı eğri bir "cesaret, aptal" ifadesi. Marilyn salladı onun sol, "sörf" sembolü kontak attı.

  "Bilginiz olsun, çocuklar. I've asla tahrik bir veriyolu. Bu dedi, bana sizi okula!" diyor, başladı. Hemen, dönen otobüs geldi, ağır makineli tüfek yangın.

  Showtime başlamıştı. Murphy'nin yasa tam etkisi. Marilyn içti, lastik ve kaldırılmış onun ellerini gök diriltip. O, bu rodeo, inanç.

  Bölüm 11:

  Gibiydi. Tüm yollar led Acapulco.

  Cipriano ve onun erkek sarılmış bir filo motosiklet onları tüm Ashe'nin kapısı. Onlar sizinle döşenmiş iki eski olanlar için "misafir". Nick verildi. Bunlar oturmuş Bacardi arkasında Alex ve kadın dört elle sarıldım, omuzlarını tasayla.

  Kadın ona basılı yüz karşı omuz ihtiyatlı olarak yakın büyüdü, eski sahil kasabası etmedi değiştirme veya rahatsız, hangi şaşırdım. Erkek her zaman tedavi onu ya bir rahatsızlık ya da denenmiş yararlanmak için ona. Neyse ki, annesi vardı. duyarlı yeterli ona ihale yaş öğretmek için onun kendini savunma. Büyüyen bir karteline/genelev asla güvenli bir sağlıklı bir geliştirme ortamı.

  O bu yönüyle şaşkın Ordu Prescott'un oğulları. Aşk onlar için bir başka yeterli hareket ve hatta taş kalp, Cipriano , hiç dayak başka bir gün sonra kendi kardeşi öldürülen soğuk kan, mob.

  Nick de, die onun için özgürlük? Kadın zar zor olduğunu biliyordum ve onu henüz kadın, bakınız, farklı bir kişi o kadar bilinen. I Didn't seem sağ. Kadın olmalıdır tarafından yumuşayacaktır onun. İlk defa onun genç yaşam, Bacardi Tanaka biliyordum ne conscientiousness.

  Bunlar üzerinde çekilmiş bir kez yakıt. Bir gençti, hat, Peyo satın birkaç kutuları Jarritos ve onları savururken herkese.

  "Hızlı düşün, 'mmuhteşem!" dedi smirked de geri çevirdiğini bir Alex kim baktı dalgin dalgin, alan eğilim ve pompa. Kendisi yakalandığı bir el zar zor görünen ve açık bakmak Peyo , bir kenarı kıvrık questioningly.

  "Bu benim sekmesi?"

  "Hayır,'ın evi." Peyo , bütün yüreğinizle sevindiniz ellerini birbirine yunusları çeken ve onun topuk. O gerilemiş, diğer gangster mumbling, İspanyolca.

  "Ay! Mi habla Espanol!" Alex geri çevirdiği bir çakıl taşı, Peyo. Diğer erkek başladı gülen başrol oyuncuları ve geriledikçe arkasında gaz istasyonu hakkında konuşurken "Gringolara hizmet etmiyor göstermiş, patron".

  "Onlar, ya bilmiyorum. Bunlar bence bu bir utanç, i̇lk, die." Bacardi kayar yukarı postalarınızı, Alex eller onun cebi.

  "hiç bir soda, çocuk?" Diye eğilmiş başı yan ve ona bir sip. Kadın gülümsedi ve bir çekin, onu inceleyen gözünü dikti. Alex, onun geri dönüş.

  "Bir Asya bağıl, herhangi bir şans?" dedi gülümsedi hala şaşkın onun tarafından prevalently Japon özellikleri.

  "Evet. Benim tam adı Bacardi Tanaka. Bakınız, annem, kadın gibi, ne Gringolara g�
�re değil bir fahişe… Orada bu break-out büyük iş adam tatilini Meksika'da yaklaşık 13 yıl önce mı gerekir, Japonya çünkü sol bana Japonca adı. Isterseniz hata için beni tamamen Japon hariç, benim Spanish-Mexican annenin hafif kahverengi saç." Bacardi gülümsedi. Bu ilk dostu konuşma o hiç yoktu. Kalan hayatını, arkasında, çekişmeler ve istemcilerine annesi'nin gülünç fiyatlar veya kill-for-spor vardır.

  "Hey, dinleyin. Ve kardeşi. Size bir şeyler değişti burada, biliyor mu? Ben sanırım , Nicky, size kendisini böylece ücretsiz, annem ve ben gerçekten çok yorgun, bu hat-vurma ömrü, evet mi? Bu yüzden düşünme hakkında daha iyi bir anlaşma. , kardeşinin işleri konuşurken, patron, en iyi zaman." dedi başıyla, belirleyici, ya şimdi ya hiç. Onun ellerini de işleyip yüreğinizi titretecek. Hiçbir fikri yoktu o yüzden çok sinir bu oğlan.

  Alex aldı uzun bir sip, soda ve dayandığı için daha yakından bakın, göz.

  "düşünme ne ben düşünme?" dedi bir aydınlattı impish sırıtıyor.

  Kadın chuckled ve başıyla.

  "Eğer ben size yardımcı doğruya bir yoludur ve Nick, Escape Ashe'nin sunağı, sonra belki…Belki de ödeme, konuşma ev anne ve I can come live at Santa Bianca'nın? I-I bunu duyunca, bir hayır bu gibi var ödenek ABD hükümeti için uluslararası çocuklar, doğru mu? Gerçekten, I istemedik ağrıyor küçük kardeş veya hasar mülkiyet! Dürüst!" Onun dizleri titremeye, şimdi. Kadın şaşırtan götürdü. O sakin bir el, omuz ve kadın kendimizi neredeyse anında sakin.

  "kolay! My home anne büyük olasılıkla soğuk, hatta bana yardım ve Nick! Ancak, ciddi, bence biz bunu? Biliyorsunuz bu Ashe fıstık gibi, doğru mu?" Onun gözleri baykuş-geniş, umarım. Kadın şimdi bir titrek nefes.

  "Iyi, Cipriano dedi hakkında bir şey. Eğer düşündüğünü bu yapılabilir, sonra ben oldukça emin olun. Tabii ki, O'nun değil, birileri, gizli. O'nun çevresinde eski kişiler, Prescott'un, dağılmış durumdaki Spec Ops birimi açık askeri fortune , astarlı bir shot, Pappi'in serum. Annem ile anlaşmalı Ashe birkaç bu Ücretli askerleri besili danalar gerçekten ilgilendiriyor ve yakalama, tüm kardeşler ve onları Acapulco. Ashe , hasat, organlar, vücut sıvıları, meyve suyu, ve sonra kurban tüm sunak üzerinde, tek bir anda bastırınca onun borçları. O özel bir tören dizdiler, Nick, Çünkü O'nun bu cehennem , onlar söylüyorlar. Ayrıca, annem aranan ilk dibs, serum. Kadın ikna Ücretli askerleri besili danalar, inanmak için Ashe, yalnızca bunları enine ve bu yüzden takip yerine ona kurşun ve araştırma çıkartınız ve adil paylaşım açmadan önce, çapul malı, Ashe. Kadın, Ücretli askerleri besili danalar geride ararsanız Mazatlan altında gerçek bir sürünme bilinen sadece yılan aldı ve bana onun için Durango.

  Siz de bu tür bir şehir efsanesi şimdi, bilginiz olsun. Biz biliyorduk biz, size ve Nick. Ashe kurban her zaman çift. Muhtemelen bu hesaba kattık. kendinizi, çünkü biz de size ve sadece kardeşi. Biz, akıllıca seçilmelidir. Eğer biz herhangi bir en az iki bu en iyi niyetli mevduat satın almak için son. Eğer sadece rastgele bir iki, kardeşler, kadın sadece katılımı sic kiralık korsanların, ararsanız Mazatlan kıyıları ve ABD, topla, iki biz, ve gönder diğer handymen, Durango Bırak Bilim çocuklar. Bakınız, vardı, iki, çünkü kadın da gereksiz kirleri toplamak incilerle, onun pırlanta zaten, Meksika. O sadece bide onun zamanı, plan , belki de şimdi annem onu alın bir ölçüde olduğu sürece, paket yok hasarlı.

  Biz biliyorduk, saygınlığı, isterseniz hem büyük olasılıkla tekrar savunmak, kardeşler. Takarken, tehdit edici, kardeş sadece garanti, yastığı olmadan a sorunsuz. Biz sözde sizi hem canlı, Hayat, meyve suyu ve daha sonra size teminat kadar Ashe, konuşmaya hazır. Nicky, vahşi kart, tüm oyun. Sürece hayatta, Ashe'nin eller bağladı".

  "Bu yüzden, biz sadece onu hayatta biz bir yolunu bulmak operasyonuyla Ashe? Kişi, ABD hükümeti, topla, ve mahkeme medeni ve runaway asker?" Alex'in gözleri atmış girişimciler bu olabilir aslında.

  "Biz de stop Ashe mümkün olduğu kadar uzun. Bizim escape bir ingiliz anahtarı, herkesin planlar. Kötü zamanlama. Üzgünüz! Ben sadece hiç bir teslimat. Bunun ardından ya da hiç. Bu zaman bizim için. I hesaba kattık, run, Dünya vardı. Sırt , banditos ve ayakta, savunma, kötü üne sahip küçük aile. I Didn't count on burning yarım Meksika! Scuttlebutt, Amerikan ajanları çalıştığınız ve sizi toplamak ve sonra hat savaş , sınır, Mexico City".

  "Aman Tanrım! Bu Dedektif Avalon ve Yuvarlanıp Giden Babam Vierra geliyor! Ben istekli uzanmak için bazı ciddi hamur!" Alex vardı soda emilir, burun ve tuzla ovuşturulan, acı.

  "Sizi bu gibi,'mmuhteşem. Ben tek bir teori ile, Patron. Kadın olmayacak kurban Nick. Ama onlar için feda. söyledi, siz değil. tek başına veya bazı tür silahı. Giderim onu. Şimdiye kadar hiç kimse beni bekliyor, silahlı, ben sadece bir çocuk. Biz, onun İblis'in poker. Çeşitli yolları vardır kadın seviyor, ön ısıtma fırın, gerçek tören. Daha uzun yaşamaktadır ve şans daha biz alma." Bacardi yuttular. Alex, ona bir sürpriz, dinleme çok gözünü dikmiş ve nodding uygunca.

  "Gerçekten komik harika fikirleri bence hem de, biliyor musunuz?" Bacardi gibi atlar patron hızlandırdı onun arkasında.

  "Çünkü, biz sadece konuşma aynı şey. Şimdi, ben bir takip. Benim için avı Ashe, intihar, Alex( Nicky nihayet bana adını) Ama sonra ne I testere bunu, Buenavista, inanıyorum size en meydan." dedi gülümsedi yaklaşık bir başka Te Amo. Nick artırdı.

  "Bilginiz olsun, nefret ediyorum, planı. Olabildiğince it çocukları olmasına rağmen bana, yalnızca bir şey gerçekten mantıklı tutarak hem bize. Biliyorum. Özellikle Buenavista, ben eminim ki, siz, bırakın öleyim değil, ben yine de. I ca sizi die. Siz şöyle bir plan ve stick. Biz split klima. Satın alma, Mamas. Patron burada, araya kendisi onları. Üzerinde Anahi ve tüm. Erkek çocuklar, Ölüm Meleği'nin hat, size kadar pirate ve Prescott paralı yem. Sonra ben play gine pig, Ashe, Calvary geldiğinde".

  Alex doğdu kardeşi'nin yüzü, gülümseyen placidly.

  "Tamam, yapalım!"

  Bölüm 12:

  Marilyn insanlı çalınan yolu gibi bir savaş gemisi ile iki saat süren Anahi ve şirket sıcak onu. Renee ve şans kaybı vardı, ateşli şans getirdi vardı ve henüz değil toplam kaybı. Altında, arka koltukta oturan yolcularınız araçtan inmek zorunda bulunan eski bir Gatlin tabancası ve tutmak için pirinç yuvarlanma bu donanımdan, tüm sarsak yolu döşeme patlamış gibi bir trambolinde yapıldığında adaleleri. Crossfire birbirlerine taş duvarlar, eski tazı gibi bir kir fırtına Mars. Marilyn bakımlı gözleri önünde. Kadın gırla sloganlar oğlunun adı gibi bir sloganı ve bu yolu yuvarlanma. Eğer kadın, sadece hayır deyin, korku bir kez daha, yine de bir şans.

  Ve din, roketatar neredeyse yok. iki tekerlek kayma yolu, kadın sesi ona telefon çalıyor. Onun mide bir fiyasko karnı ve kadın yırtık ve onun jean'in pocket bir parmak boğazı kapatma kadın, müzik, Nicky zil sesi.

  "Bebek, size?" Diye kendimizi gözyaşı dökün, yüz. Bu bariz bir soru, ama bu çok güzel.

  "Mom, I ihtiyaç dinlemek çok yakından ne ben'anlaşılır." Nick başladı çalışmaya başlamadan önce tüm plan onun tarafından bir fraksiyonu,, form.

  "Bir adam geliyor, sanki bir şey, bir Batı korku hareketi. Ama bana inanın, O'nun bizim yan. Sizi tanıyorum ve onun adamlar siz bakın. Almak ve ne de size." Nick, nefes kesici. Orada bir çok statik arkasında insanların hareket, Ölüm Meleği.

  "Ne var? Bu intihar, oğlu!" Marilyn zorlamalı onun bahseder, onun dişleri korumak, kusma.

  "biliyorum...ama bu riski ve belki de ölecek, ya da, Ashe ve ölür. Bunu da üçüncü bir seçenek, korkarım".

  Orada, alevli yolu chase, Marilyn bir yortusunu kutladı. Onun ebeveynlik bir hızlı-izlenen deneyimi. Kadın istiyordu, Aşık bebek kadın olduğu için yasanın 18 yıl önce, ama bebek bir adam. Cesur biri, bakan devleri bu günlük çocuklar korkulan, masal hikayeleri. Kadın için, onu yerinde, yolda, ne kadar zor olursa olsun. Kadın, kendi köşesinde ve onu geri. Onların hayatlarını tabi.

  "Tamam, bana güvenin. Sizi seviyorum".r />
  Bu ilk kez olduğunu söylediğinde ona. İlk kez kadın bugüne kadar yaptığı başka bir ruh, Sözcüklerden daha fazlası.

  "Sizi seviyorum çok, Mom. Ben de yakında".

  She had a Batma duygusu o kapattı yaptığı inanmadığını kendi sözcükleri.

  Bölüm 13:

  Alex tutulur, nefes. Hatta bu en iyi çözüm Ölüm Meleği'nin erkek, son derece acı verici. Bu çok kötü. 10 dakika sonra sarkan bir aracın şasi, açık ve yan iki uzun zincirler çevrimde iki ayrı çöktürüp ellerimdeki kelepçenin, onun tam ağırlık, bilekler, onun tekrar , ayırma , aci veren acı söyledi. keçe kasların yırtılma ve yavaş kan güzel küçük göğsünde ezilmeler meydana geldi. Ne yanı bu yı tutup kamçılattı.

  Çalıştı, aşağı bakın. Aşağıda onu kanalizasyon deposu, gangster çalınan vardı, Diğerleri sıfır atılmasının yaratacağı arka stok. Bu etrafı çok kumdan kaleler burada Acapulco denize nazır, her bir hizmet için bir tepsiye bir hemorrhaging araba akü , Peyo alma bir Chainsaw Massacre'in küçük kesi yapın. Depo zaten %75 oranında, dolu akü asit. Cipriano , bir firma çok güvenenlerden. theatrics. Eğer ikna, Ücretli askerleri besili danalar söyledi biri onun tuzak ve escape mümkün değildi, onun çekiciliği onları, uygun fiyatlar.

  Yayılma-eagled. bütün dünya, hangi dahil haber ekipleri ve dehşet turist artık hiç şüphesiz Alex sanki bir böcek bir mikroskop. Onun gibi, soul vardı çıplak, duvarlar , dişliler kadar tüm makine, onun varlık. herhangi bir gizleme, milyonlarca gözleri görünüyordu. Sadece gizlilik yaptığı hissi bu çıplak an karanlık, onun rahat gözlerini sıkıca kapalı.

  Söyledi olmadığını unutturuyor, güç. Daha önce burada, okyanus ve Sky, bkz. gerçeği. Bütün ruhu, sel, güç. Bu fiziksel throbbed onun çeneler ve çalıştı, kırlangıç, fakat yutma gibi. Hiçbir engelleme ve kuvvet.

 

‹ Prev