Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 94

by Josh Law


  "Åh, vi är. Tillräckligt för att föreslå människooffer för att köpa våra familjens frihet. Om pistolen räcker inte, vi måste komma med en annan typ av betalning. Låt oss prata pris." Alex klev fram, vikning hans armar. Cipriano måste ha sett desperat blick i pojkens ögon. Han såg från en broder till nästa och flinade långsamt.

  "Desperados…Ja, jag vet att titta. Jag var ung en gång också, med lite val. Du armé Prescott's söner är du?"

  "Två av många." Nick viftade gevär i luften, vilket indikerar att erbjudandet var väntan.

  Cipriano flinade.

  "Bacardi. Blanda upp några Palomas för pojkar och mig. Lägg dem i min specialiserade glas." Han knäppte med fingrarna. Bacardi spruckna hennes fingrar och leds bakom baren.

  "Min naturliga livsmiljö." Hon lyst med flickiga fnissande som motsägs hennes unga ålder, knäppande öppna en flaska tequila och några Jarritos Toronja sodavatten. Hon blev en liten mjölk lådan från under disken. Pojkarna tappat sina tänder. Det var fyllt med mänskliga kranier som hade varit öppen för att hålla klippor och highball glas. Hon drog upp tre highballs som hade små skallar av unga män. Deras tänder hade en gång varit fyllda med guld och nu arkiveras för mugg-liknande handtag som de hade gjort i glas tungrodd.

  "Titta inte så förvånad. De var mycket skickliga motståndare och jag var tvungen att hedra dem på något sätt. Jag dricker till deras minne varje gång jag har en drink som är ofta. Det är något för sina mord , eller åtminstone håller mig ur bekännelse. Jag brydde mig inte om att åka ändå. Min själ var svart märkning för länge sedan." Cipriano stängt sina ögon hårt och drack djupt Te Amo låter röken roil från hans näsborrar. Han var en fallen angel i alla bemärkelser. En drake med trasiga vingar.

  Nick och Alex satt. Bacardi tärnad en lime i fem små snitt. Hon fastnat lime för Nick's glas utmed tänderna i hans glas" skalle.

  "Hans namn var Enrique. Han alltid gjorde som una Paloma efter en lång dags körning. Min mor älskade honom eftersom han betalat. Hon hatade honom eftersom han köpte henne på kredit han är skyldig hennes rivaliserande gäng. Det är när hon bad att hennes död ängel och vi lade honom till golgata glas." Bacardi 'döma, fnittra på Nick's knappt undertryckt skräck.

  Alex nickade instämmande och smuttade på sin drink i tystnad. Nick lyfte koppen och rostad, mycket till sicario's roade överraskning.

  "Det fick vi alla dö någon gång. Om du finnas, gilla mig ibland innebär ofta. Under den senaste tiden och den närmaste framtiden synes." Han flinade och tog en lång dragning från att dricka. Hans ögon blinkade snabbt. Renee skulle döda honom om hon visste att han drack.

  Cipriano studerat Nick intensivt. Han körde sin tumme över hans haka i kontemplation.

  "Du verkar vara en smart unge. Måste ha en ganska bra anledning till att kasta ditt liv bort till läkare, huh? Din bror nämns familj. Kanske vill färg den för mig?"

  "Min mor. Hon är ute i mix av saker, jag har inga tvivel. Försöka dräpa drakar och spara igen. Jag tycker det är ganska uppenbart, Senor. Det finns ingen spara mig. Men kanske om jag kan pruta med Ashe, om hon vill att jag ska ta hennes budskap till helvetet illa nog att betala det pris jag namn, sedan min mamma, främja mamma, bröder och systrar kan få ut av detta utan att bli utmärkt cityläge" Stig , Abbekås av maffian Mexicana!"

  Han knytnäven på counter-top, hävdar att han gick igenom med detta trots de uppenbara terror som simmar i hans ögon precis under ytan. Alex kunde inte ta ögonen från honom. Han visste att hans bror tänkte död. Detta val var helt medvetet eftersom smärta döden var ett faktum att han visste helt och inte grand mysterium resten av mänskligheten väntat med förskräckelse.

  Den gamla sicario flinade, blinkar en full-tandade leende. Alex höll hans andedräkt hålla skriker. Cipriano's tänder var rostade i hans huvud. De förkolnade svarta och Amarillo runt lock, vissa hålighet fyllningar med smält och kör ned till hans tandkött. Även hans tunga var täckt av smält/re-härdade mässing.

  "så, du har sett helvetet, eh? Är du villig att se mer? Mycket desperata och med modet att bli en riktig man someday, om du skade har tillåtits att leva. Men helvetet är för barn som Benatar skulle säga, mina misstag unge vän. Där Ashe skickar gör helvetet ser ut som barnpool. Jag tror att ni har redan gissat så mycket." Han smuttade på sin drink, fnissar låg i hans strupe.

  "Yeah. Jag är inte stum. Du har säkert gissat så mycket. Det är ännu ett skäl till varför jag behöver dig. Somebodys fick lära mig rätt. Du och jag har sett helvetet, men jag talar inte språket. Gör mig flytande i infödda Damned tala. Du kan behålla gun och jag kan berätta för dig var du kan få mer. Namn ditt pris, och jag skar kommit upp med det på något vis.

  Cipriano tossed huvudet bakåt och skrattar tills tårarna rullade ner hans tak-lantern tänd ärrade kinder.

  "Ah, grabben! Espri. Jag har inte sett riktigt mestiskultur görs ännu charmigare under en lång tid. Berätta vad du, ge mig tillbaka min pistol. Alltså du skar måster passeranden mitt test. du inte får studera det och du inte har en aning om var eller när jag kommer våren på dig. Det handlar inte om att vinna, bara lite inledande bevisa att du har vad som krävs. Du skar justt måster lära mina rep. Om du har det inom dig, då jag tar dig till din käresta och vi får se om hon får höra ditt erbjudande".

  Kapitel 8:

  "När du har rätt du har rätt, Avalon." Renée's face målades svart av förkolnade rester av en limousine gått till helvetet.

  Moderskapet hade betytt krig mot den mexikanska maffian. Kriget innebar ofta släpas från plats till plats att försöka undvika andra checkers för en icke-specifik spelplan. Det hade gått två dagar sedan de hade passerat in i Mexiko. Två dagar av katt och mus, driver Demon banor bilar var aldrig avsedd att registrera, utbyte av drive-by brand här och där i skräck av många bybor när fienden kom för nära.

  Utmattning gjorde det svårt att andas här stadens smoggy luft. Marilyn squinted som hon försökte titta in röken. Hennes strupe blev de utskällda och hennes mage ached med hunger. Hon hade rört sig non-stop, sova i 20-minuters intervall när de stannade vid en bensinstation eller duckas bakom gatuförsäljare att undvika Anahi's ambulerande ögon. Det hade varit ännu längre eftersom hon hade ätit. Hon kunde inte minnas förra gången hon hade en dusch. Lite mental inventering av dessa slumpmässiga omständigheter förde henne till den variabla slutsatsen att hon hade använt upp hennes andra vind och var nummeroperation för en tredje eller fjärde. Det hela hade varit desperata bortom hennes värsta mardrömmar. Det hade gjort Durango incident förefaller gillar hög skolan. Det var Vietnam i jämförelse.

  Hon blev uppehållna endast genom en adrenalinkick med en kvinna som desperat försöker komma tillbaka till det enda som någonsin hade gett henne livet en högre mening. Nu när hon hävdade hennes vackra barn som sina egna, han hade blivit medelpunkten i hennes hela universum. Världen vänt på en axel balans endast av Nicolas" välbefinnande. Hon skulle hellre dö än långsammare. Hon vill inte sova eller ens andas tills han var säker igen.

  Nu när hon visste vad kärlek var.

  Kraften i hennes kärlek allena hålla henne stående här, rök från en bil bombningarna illaluktande i hennes ansikte. Hon borde inte ens vara här med alla rättigheter. Hon var tänkt att vara vid rättegången. Det var inte här kunskapsfält. Hon var en privat utredaren för Amber alert program inte en utländsk aktivist mot narkotikahandeln krig. Det var mer än en enda kvinna kunde stå emot, speciellt en springa på tomt som hon var. Förutom detta var inte bara bana krig som Marilyn hade förväntat. Hon kunde se handen av jaded amerikanska Spec Ops i denna scen. Det fanns inget sätt att även skjutvapen svarta marknaden kunde ha kommit med denna teknik. Det var förmodligen därför att det var mer eller mindre utbildad teknik som hade skickat detta block av Mexico City upp i rök.

  Röken från blazing lyxbil rullas hela vägen upp till toppen på fötter av Angel of Liberty. Den brände koppar-röd och svart för vad som verkade en evighet men det var bara en minuts fraktion. Det är när ha
n kom stegade upp från centrum.

  Han var klädd i svart en bulletproof vest anger honom som den militära. Det fanns en girland av rakkniv tråd lindad runt hans hals. De kunde inte gissa att denna rätt. På hans skuldra, förde han en M72 lag. Marilyn beslutat detta var bogen-mount rocket launcher som hade tagit ut gränsen grinden när de hade först gått in i Mexiko. Anahi's killar var tidigare medlemmar av Prescott-projektet.

  "Välkommen till staden som alltid sjunka!" Han kastade sitt huvud, med ett gott skratt som kunde äggvilja curdle en död mans blod. Renee klev framför Marilyn och utbildade ärkeängeln till soldat.

  "Whew. Är du inte lite numerärt underläge, syster?" Han höll sina händer upp i mock surrender.

  "Kanske. Jag hoppas för din skull att du bär en kopp. Jag kan fortfarande fylla din fluga med ledning om du tar ett steg mot min BFF och my baby broder!" Hon spottade på marken. Mannen stoppades, luta huvudet åt sidan.

  "Slappna av. Jag är bara här för att snacka. Inte skjuta budbäraren, en'ight?" Han höll upp båda händerna och som startprogrammet på marken.

  "Denna budbärare fick ett namn?" Marilyn klev upp bredvid Renee och tryckte en hand till geväret. De tröttaste fostermor sänkt hennes vapen ögon tigrinnan-wild i ljuset av brinnande street. De kunde höra sirener. Myndigheterna kommer att försöka blidka turbulensen i deras stad. Tyvärr var det inte deras krig. Det skulle inte sluta med sin stad.

  "Jag fick inte en doll face. Somliga kallar mig Rattler. Somliga kallar mig Cobra. Sedan finns's Pit Viper och Anaconda. Jag gillar inte att man; det är för tjejigt ut." Han rullade huvudet på hans axel och lät sin tunga venomously flimmer.

  "Så i stort, du är bara en orm. Snake är vad jag kommer att ringa dig. Okej, jag är detektiv Marilyn Avalon, Nicky's mamma. Introduktioner. Nu kommer du att berätta för mig vad som galna miljökonsulter har gjort med mitt barn innan jag blåser din någonsin-älskande hjärnor till helvetet." Marilyn plockade henne Colt 45 från hennes bälte och avfyrade ett skott vid hans fötter.

  "nästa kommer att försöka för familjen juveler, partner, bättre vet jag inte spela." Hon spänt på pistol igen och syftar det rätt mellan snakes ben.

  Chansen giggled barnsligt och klev fram. Han nådde och sopade Persuader av marilyns axlar där den svingas löst på ett bälte som väntar på ett tillfälle när hon skulle behöva skjuta långväga. Han spunnits runt handleden som en all-star /doc/release teasingly fungerar med en basket och utbildad mellan ormens ögon.

  "En kille till en annan, har jag ingen aning om vad det är med kvinnor och threating att skada vår man delar i någon slags hand till hand bekämpa. Rakt upp nu, låt mig berätta hur det kommer att bli. Du kommer att berätta för mig vad den galna braud's hired dig för, vad förväntar du dig att få ut av jakt Nicky, och vem gav dig lämna, soldat. Om du inte, jag kommer att blåsa din gud övergivit huvud." Han kramade avtryckaren, aldrig hungrar en eyelash. Toppen av Snakes head var rakade barnets bakre slät i en enda rökfria stift.

  "Verkligen? Jo, på tal om manlighet, du är ganska begåvad, idrott. Jag har numerärt underläge du minst 1-10. Jag har bättre teknik och bättre utbildning. Du bara skrev din vilja, little man. Du bara skrev din satans Last Will and Testament!" ormen spottade på rökfria trottoar, ögonen rullande med ravenous vansinne.

  Chansen chuckled och dras de utlösande igen gör ett litet snitt i razor wire lei.

  "Ah, c'mpå människan. Din poker face suger. Ditt gevär inte skrämma mig. Åh, och om dina pojkar, var är de? Verkar för mig som att de har gömt svans och gömde någonstans. Så nu är det bara du och jag och mossberg. Låt oss prata." Han drog trigger igen skära av ett av de klipp som innehas snakes body armor. Marilyn höll andan. För hans unga ålder, chansen är träffsäkerhet var skrämmande.

  "prata med mig om någonting, champ. Sport, väder, politik. Flickor, söta flickor. Jag skulle verkligen vilja höra vad du vet om galna mitten 30ish assassin fnask som söker min kompis. Du kan inte döda honom bara ännu, TAXIRESAN. Se, han är skyldig mig 20 bockar och avled innan han gav tillbaka till mig. Jag kommer att behöva samla in det första."

  "Du vill prata med mig, va? Prata med mig. Låt den stackars Viper." Anahi klev ut från bakom pinnacle. För första gången, Marilyn som ögon på den kvinna som hade hotat hennes familj. Man kan säga att rage var welling inuti henne. Trots, ilska skulle vara en mycket mild beskrivning av sura fientlighet som gått igenom hennes inåt platser.

  Devil's Swan stod i rök, utklädd till sist, även om hennes höft sugkoppsliknande ansiktskramare var långt från blygsamma och röret uppifrån utsätts nog att göra chansen ögon gå brett och Marilyn magen buktar sig under.

  "Din lilla Nicolas? Ja, han fick en fräsch mun, men ett gott mod, välsigna honom. Han var inte gonna give mig några problem. Båda av dem (den andra är så söt men jag vet inte hans namn) enades man om att gå med mig och göra vad jag sade bara så jag skulle inte lägga en nålpunkten i Prescott's flickor. Hur är det för föregångarna, eh? Det var min bratty teenaged flicka espri dem ifrån mig. Lärde henne alltför väl visste jag. De gav mig glida i Mazatlan. Jag tycker att de är med Döden Angel- en sicario som gör att jag ser ut som en nanny-om du har just kommit till känner så dåligt. Han tar dem för att se Ashe. Så, ja, du pojkar a goner. Ursäkta, jag har försökt stoppa den. Ja, jag tänkte samla min livvakt avgift från hans spinal vätska. Det skulle ha varit en win-win, men du vet, vissa affärer är för bra för att vara sant." Hon tittade hennes hår och tyvärr ett anklagande finger på Marilyn.

  "Jag kanske har fångats upp med dem. Stoppas det hela händer. Men nej! Jag ljus halva landet på elden att ta itu med dig! Hela vägen från västkusten till här! Timmar av galna racing och försöker fånga dig. Jag försvinner människor för en levande, men jag är också bra på att hitta de bilder jag behöver. Du lyckats ge mig skaka flera gånger. Hur skulle du göra, gringa?" Anahi knäppte hennes fingrar förväntar sig ett svar.

  Marilyn stod i tystnad, förskräckelse med vrede. Hon ville riva denna kvinnas hals men hennes kropp hade låst upp och hon kunde inte ens flytta hennes fötter.

  Anahi ryckte på axlarna.

  "Aldrig glömma hur du gjorde det. Jag har du nu, lite sparrow. Ingen mer igång. Jag kallar vapenvila och drycker för nu. Jag tar dig till Acapulco. Det är dags för uppenbarelse. Vi alla kommer att se Ashe och oavsett Lady dikterar att himlens vilja. Vi slåss vårt krig i arenor som gladiatorer och civiliserade människor!"

  Marilyn kände hennes händer bundna bakom ryggen på henne med en av trigger-hand-banden. Hon tittade över att se samma råkar Renee och chans. Fånga generellt var en skrämmande upplevelse. Hennes blod hade gått Arctic. Det fanns bara en sak på hennes sinne. Vem var denna Ashe? Vad i Guds namn gjorde hon vill med sin son?

  Kapitel 9:

  Nick höll hans andedräkt. Solen var streaming blodiga strålar över vilda-flower beströddt fält av San Agustin Buena Vista. Det var dags för hans prov. Han skulle slutföra det om han ville Cipriano bidrar ytterligare.

  "Nej! Det är helt galet! Det är två av oss! Låt mig göra det!" Alex klarats knappt som hålls tillbaka av sju olika män. Han kastade sitt huvud och stötte hans armbågar tills det fanns flera brutna näsor bland åldrande mobsters.

  De stannade utanför en kohage vid en privat ranch någonstans inom gemenskapen. Cipriano satt på staket, skratta galet och skakar på huvudet.

  "Jag kan se anden i dig redan, liten tupp. Jag vill se det i honom. Jag ritar den röda från uppvärmd stål." Han flinade till sina män. De knackade Alex att hans knän.

  Bacardi stod i vinden. Hennes ögon var bred med plötslig ångest. Hon hade sett döden Angel's tester innan. Det var en av hundra män som faktiskt skulle passera dem. Det fanns även mindre som levde att berätta sagan.

  "Ta det lugnt, Alex. Jag har helt fått detta." Nick spottade han damm och gnuggade sina händer tillsammans. Det fanns flera mock ljuden av avund.

  "Du, liten? Du behöver inte ens känner till reglerna för det spel vi spelar." Cipriano flinade till hans poj
kar. De förde den urgröpta skallar av hans offer fyllda till flödar över med bränt dice, vissa med svart organ och vita prickar lite med röda organ och svarta prickar. Nick tittade nyfiket. Alex höll hans andedräkt, halsen pulserande med plågsamma skrik som inte kunde fly, eftersom han hade redan ansträngda hans röst till nära muteness.

  "hästarna tycker att de är sockerbitar. Nära nog. Vi använde en lite socker för att göra dem klibbiga, men den är verkligen livsmedelsfärg på kokain. Det är jättekul att titta på, men mycket dåliga nyheter för de gillar dig. Knackar på helvetets portar som du är. Det är bara halva nöjet." Cipriano flinade till sina män. De började dra ut enorma paket på väg blossar och smällare.

  "Hur kan missbruka djur skulle bevisa att jag är en människa som du, Senor?" Nick kastade sitt hår ur ansiktet, skrattar hett genom hans näsborrar.

  "Åh, det är inte djur som jag är orolig, little man. Du får till finnas en Matador i kväll. Låt oss se vad slags visa kan du sätta på. Jag har ofta funnit att mäta en människas testas när han är bland boskap."

  Det var ljudet av galopperande. Nick tittade upp chockade sex friska Azteca hingstar stegade mot linjalen. Bakom dem hade sex Longhorn styra tjurar, redan hoppade upp på något till näsa och mun strömmade blod. Cipriano och hans pojkar hade varit planering detta under en ganska lång tid.

  "Nej! Vänta!" Alex bröt ut på något sätt. Han sprang fram, om att insistera på att de kunde byta platser, även om det var ganska uppenbart skulle detta vara bredvid Cipriano . Han gjorde aldrig det till corral.

  "Nej!" Nick spunnits runt och clotheslined hans broder, knackar honom i lera. Han slår sina knän att binda upp honom med hans bälte.

  "Ursäkta, Alex. Jag kan inte hålla dig från att få blandas in i detta, men du inte tar några fler kulor än du." Nick log spö. Alex var flämtande, bröst såra från nicks armbåge att kollidera med den. De gangsters tittade i respektfull tystnad.

 

‹ Prev