Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 136
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 136

by Josh Law


  "Miksi kid silti? Tarjolla on kokonainen passel niistä amerikkalaiseen alkoholiparantolaan jonnekin Neitsytsaaret. Jotkut olisivat kuolleet pitempään ja luultavasti tietää kierivät ympäri paljon paremmalta. Hm, kuulin eräs vanha cowboy ne panssarivaunuilla, Durango historiallisen boneyard, joka oli ollut likaa valokuvauskisaan! vuodesta 1862!" Jeremy rubbed hänen rintakehänsä edelleen kipeä ja loukannut, Linda on kova isku.

  Helppo ja typerä. Tämä kid selvästi johtaja pakkaus. Ainoa, jossa suolien tarttumaan hänen lainattu, vai? Hän on kuin lordi latsarus. Vakavasti, hän voisi cowboy ja käynnistä freaking zombie kapinaan. Ei mitään paskaa, Halloween elokuvaillat meidän kornia nuorukaista, chucklehead. Tarkoitan suoraan ylös taktiset piirteet todellisesta, jotka todella nousi kuolleista!"

  "Joopa joo, okei, pidä sitä ylhäällä, doll kasvot. Olet vain smack jos kysytte minulta. Hän on korkea-koulun kasvatti ole Zombie konepeiton!"

  "Hän voisi olla! Annan hänelle muutaman vuoden päästä let him saada stewing omassa nesteessään…Plus, hän oli manalaisiin, Yeah? Jos kaikki uskonnollisen imelää tavaraa on totta, menetttely on ikuisuus. Hän olisi voinut ripustaa noin hämärällä alueella vuosituhansia, alakertaan. Voisiko hän myös tukeneet paikallisia koululaisia freaking lusifer kaikille teille! Yksi asia on varma, mitä taikauskoinen maailma on huolissaan siitä, että lapsi on vapaata riistaa. Te ja minä elantonsa pois vapaata riistaa. Me joko Gold rush, tai menetämme mahdollisuutemme, sicario nainen!"

  Äänensä alkoi kasvaa jokaisella toimenpidekerralla, koska ne pyöristetty toiseen kulmaan.

  "Little Nicky…" Marilyn oli hyperventilating. Hän oli yrittänyt löytää nopeammin kuin hänen aivot voisi seurata. Hän oli tuoretta rahaa ei enää riitä. Ei ollut lentoja tai pääomaa, koska raskaat protestiaallon, joka herätti pelon kotimainen terrorismi ympäröivät Prescott hanke ja pudota Durango Science oikeudenkäynneissä.

  Hän piti saada takaisin hänen car. Se oli aika mennä ajaksi. Ajaa koko yön ja rohkea helvetissä ja suuri veden gangbusters tyyli, jos hän olisi. Hänen tulevan kohdesijainti Durango, Colorado. Hän oli menossa kotiin hänen poikansa.

  1 luku:

  "pistä vipinää aivosoluihin!" Nick heitteli ottelu Pepsi ja hänen veljensä.

  Alex tuntui hänen koko kehon kanssa pyöräillessäni innoissaan naurua, koska hän on suorittanut pyynnin sooda ilmassa. Hänen veljensä kaupunginhallitukseen uusi Harley Bomb Runner, että poliisi oli antanut molemmat näistä kiitos. Little Nicky oli coursing, almost giddy with nauru on menestyksekkäästi joukkoteurastuksesta veljensä.

  Okei, ota rennosti, tiger!" Alex kirjoittaessaan käsillään pään hermostunut kikattavat. Nick läpsäissyt simiä haltuun polvellansa korkki ja impishly suuria ystäviä.

  Kesällä yö wafted heidänkin porsaanliha, wildflowers ja Tiki taskulampuissa, joka ympäröi Santa Bianca selkävaivoja Halloweenin juhlijan. Joku voisi tuntea ilotulitus ja paahdetuilla kakku suunnasta, myös lasten kotiin.

  Tänään oli äärimmäisen erikoisen tilanteen. Useat Prescott projektin lapset oli käännetty 18 ja olivat opiskelevilta, ylioppilas ja edistää, oletko valmis siirtymään. Kaksi näistä onnekas henkilöt olivat Nick Avalon ja hänen velipuolensa Alex Prescott. Tämä on kuitenkin ratkaiseva merkitys heidän lähestyy aikuisiällä saattaa näyttää, ei ainoa syy oli niin tärkeä. Se oli varsinkin siksi, että se olisi koskaan ollutkaan.

  Nicolas Avalon oli kuollut vuosi sitten. Mutta nyt hän hymyilee, kuten kissa, söi kanarian, Pepsi tasapainoinen hänen erittäin pitkän alaraajan's polvi.

  Alex tuntui hänen kurkun kasvava kireällä. Viime vuosi oli ehdoton hell häntä. Oli Nick pysynyt haudassaan tähän päivään mennessä Alex olisi itsemurhan tänään. Hän oli suunniteltu jo kuukausia sitten vuosipäivänä, jotta he voisivat symbolisesti maailmasta samana päivänä.

  "Siirrä haltuun." Alex tuli ja työntämiksi veljensä, jotta hän voi myös istun moottorin pyörä. Oli tavattoman iloinen, että Nick olivat palanneet maalta kuolleiden maailmaan. Se oli hyvä elää. Täällä hänen kanssaan kesän yötä päivää.

  Hän pääsi niillä vain esitetään pakonomaisesti varren ympäri nickin hartiat. Niiden säännöllinen fyysinen puheillaan hellyyttä, olivat täysin tiedostamatta. Kun kahden veren hyytymisen hoitokortti, joka oli pelastanut henkensä yö, isän ja hänen toveristaan oli kuollut, he hyväksyivät käyttäytymisen malleja identtiset kaksoset joiltakin osin se oli oikea ilmiö mikään tutkiva lääkäri, joka peittää laitonta Prescott hanke olisi voinut selvittää.

  Hiljaisuus vallitsi ja Alex tuijottivat minua pois syvälle avaruuteen, soodalla avaamattomia hänen toisella kädellä.

  "Sylkeä sen jo, jatsi!" Nick merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan avointa palm veljensä sydän.

  "Sylkeä mitä?" Alex vilku, hänen veljensä ja tuijottaa kiivaasti vastustettu hänet pitkään, hänen sieraimiinsa metalliklassikkoa hakattavaksi.

  "Tule, Alex. Uskon teidän ymmärtävän."

  "Dude, minulla ei ole aavistustakaan, mitä lemmikin renderöinti..."

  "Se oli jo tänään. Viime vuonna. Olet toiminut weird koko päivän ilman, että se ylös. On myös ollut saada pelaajilta paljon mieltynyt katseita ja satunnainen hugs mistä kaikki muutkin. Tämä on ollut weirding minua hieman." Nick niellä nodded. Tämä aihe oli vaikea, mutta häntä. Hän harvoin kulutuspinnan, maahan. Little Nicky ei ollut tekemisissä resurrection. Se vekattu hänet ja teki hänestä tuntuu erittäin näyttävällä tavalla.

  Alex shuddered, hänen veljensä, hugging hänet syrjään.

  "I-uh…en voi puhua siitä. Olen pahoillani, man. …. Näin se tapahtuu molemmilla kerroilla." Alex ne yskitään ulos päivän.

  Nick kuppimainen muotoile niskan Alex niskaan, hänen avoimesta palmu. Hän shuddered vuorotellen, tuntuu kuin ei koskaan tule olemaan sitä päivää, jolloin hän taakseen ja tunne oloaan kummasti haunted. Vasta kun hän sanoi sen jo muutenkin.

  "Muistan…", hän oli vastahakoinen, pelkään pahoin, että Alex miettisivät hän oli outo.

  "sinua muistamaan?"

  "Muistan, että…ole täällä…muistan-ehem-, miltä tuntuisi, jäljempänä." Nick hieman ryhdistäytynyt suhtautumisessaan taller, Alexin hädissään emerald silmiin.

  Alex niellä nodded.

  "te voitte kertoa minulle…" sen kaiken jälkeen, mitä olisi tapahtunut, he'd be on hölmö ei usko.

  "I-" hänen koko kehon riuhtaisemalla ja hänen kulmakarvat lensi ylimmän hänen päähänsä. Alex tiesimme heti, että tämä ei ollut hänen muistonsa. Jotain on pahasti pielessä.

  Anna halutessasi laitteelle lempinimi?"

  "Get down!" Nick heitti pujottelun veljensä. Alex tuntui hänen chin poraa pölyn ja hiostuksen kuin Bianca on takaseinä puhalsi ulos. Fire valssatut ympäri ruoho. Ne olivat peräisin yleissopimusalueelta saareke liekki hetken. Nick lakaista Alex hänen levitä häntiä, climbing kiinni bike ja hyrisemään pois myöhään yöhön.

  "Mitä-?" Alexin korvat olivat soida. Hän nappasin Nick ympäri vyötäröllä kuin laukauksen pimeyteen, metsän Coloradoan, joka ympäröi niiden edistää kotiin. Hänen sydämensä oli poraus ruuvitaltan kärki polvillensa. Tämä ei voi olla sellainen. Ei uudelleen. Heidän päivänsä on niin hirveästi ja olivat historiassa. Jotain kerrottavaa lapsille kollegion ja vaikutuksen tietään huipulle.

  Ei nyt. Nick parkkiin bike pankin red clay. Hän leviää myös koteihin, kädet kiskomassa hänen hiukset. Hän kaivoi varpaita hänen insinööri saappaat tieltäsi potkien ja kaapimista, kunnes hän paljastui tavallinen olut jäähdyttimeen.

  "mitä helvettiä, Nick?" Alex juoksi läkähdyksissään.

  "tipster työtä olen tehnyt johtava Riggs? Puhdistamme Krähwinklerin kansalliskaartin tapauksessa mess ratting ulos rippeet hänen lab ja asekätköjä häntä ja tohtori Swift aikoisimme käytettäväksi Zombie boot camp? Saat mit㤠jäähdyttimeen, eikö? Tutki, Alex, tiedän sen. Minun piti kääntää sitä heti, kun löysin sen, mutta minun oli pakko katsoa sitä toisen kerran. Nyt olen iloinen en kääntämällä sitä todisteeksi, koska t
arvitset sitä. He ovat saavuttaneet uhkasi käytetty noin ziljoona polygonia veljet ja sisaret ja Papa Vierra. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!" Nick puhui puolentoista kilometrin minuutissa, kun hän rikkoi jäähdyttimen auki. Alex liukui kuten Kiivaassa kaksintaistelupelissä baseball-soittimen nickin puolella ja katsoin alas erämaahan jäähdyttimeen.

  Se oli liian pieni, kiväärejä, ellei niitä hajallaan. He eivät saaneet tarpeekseen omakohtainen kokemus voi turvallisesti kokoa on puoliautomaattinen kivääri käyttöä varten. Buzzilla on selvitettävä ylenpalttisesta pistoolien niiden hallitsematonta isä oli käännetty hänen "super sotilaita".

  Alex n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä hampaat helisevät tuhoon oksentelu, kun hän huomasi hänen koko perhe on vaarassa. Hän saattaa olla nuori, mutta hän ei typerä. Keitä he olivat, nämä ihmiset olivat sen jälkeen. Hän oli ollut paras lab rotta ja tavallisinta itkukäytöstä. Joku, joka oli vielä dad's corner jonkun kumoaisi lupauksia ja onnistunut pitämään kiinni niistä oli tullut käännytetään takaisin, mitä he tunsivat olevansa olemassa. Se olisi Little Nicky ja loput Santa Bianca on lapsia, jotka olivat Prescott lasten seurauksena sperman luovutuksessa projektia varten.

  Pidä keuhkojensa, Alex useampia rihlattuja piippuja, kunnes hän löysi Neuvostoliiton aikakaudella PSM uudelleen. Nick kaavittu useita vastaavia lehtiä, harvinaisia Venäjän pistooli irti jäähdyttimen oven maata valaiseva ja painanut ne alexin ravistelu palmu. Kun hän hän kaivetaan jet värilliset Jericho 941 messinkiholkilla upotekoristeinen kahva.

  Hän sen käsitellä sitä. Ei kuvaa luuston mies yllään konepeitto ja keisarin a raven perching jalka kullakin. Koko luuston pääainesosana jalkain juureen oli painettu sanat San La Muerte.

  Nick ja Alex vaihtaneet outoja katseita.

  "Hei!" Nick nodded hänen veljensä. He veivät kolme loikki harppauksia takaisin bike ja staattinen enimmäiskuormitus takaisin laulaen kotiin.

  Kellarissa muta huone oli onneksi ainoa vaihtoehto on hajonnut. Se oli siirtynyt perusta parlamentin ja jakaa lattialla muutamia pakokeinoja yläkerran huoneista. Nick ladata ilman ajatus. Alex nappasin häntä hänen vyö ja vetää hänet takaisin kuin suihkussa, hiiltyneet roskia murtui reiästä. Tulipalo on levinnyt taipunut puu- ja olisi saanut olohuoneen tuleen.

  Alex yritti saada saaliikseen keuhkojensa ja varoittaa Nick on oltava varovainen. Hän heitti kaiken hänen oman varovaisuusperiaatetta, koska he kuulit 16-vuotiaan siskonsa Sally huutaa apua.

  Nick astumassa hänen veljensä lyhyemmän ajan kiinni hartioiden ja työntää hänet ylös lattiassa olevaan reikään. Alex on keittiö. Hän otti yhteyttä käsin. Tartu twisted heijastuspinnan keskikohdasta kaapit ja vetää itsensä syvemmälle huoneeseen.

  Ylimmässä asennossa, Nick nousi noin 6'6". Hänen päässään oli tunge aukosta. Alex olisi vain löytää keino, vedä hänen hoikka mutta 4 tuuman taller veli, säätiön kautta.

  Hän saavutti ja nappasin tuolilla työntämällä Nick tiellään. Nick haastoi itsensä puoleenväliin asti, Alex rahinaa, kuormitusta pitää tuoli ankkuroida lattiaan. Nick vatsaan lopulta tasan lattian kanssa ja hän vei tiensä huoneeseen hänen kyynärpäiden landing on raadamme on sotkeutunut kekomuistin liekkien keskellä.

  Poista aukosta veljekset ryntäsi niiden omassa olohuoneessasi. Sally oli ollut pakko kiinan kaappi, joka jo sinällään on salamannopea ulos yläkautta. Kiljuvien pikku mielipuolien komentaminen, seiniä vasten ja hän potkaisit lasiovet, leikkaamalla hänen jalkainsa ystävystyneet tennistossut. Hän tullaan kieltämään navetoista ja kiljuin.

  "takaisin! Kädet missä voin nähdä heidän, punk!" Nick heitteli hänen hiukset pois hänen kasvojaan ja koulutetun hänen pistol pieni kuva jotka seisoivat edessä leijona.

  Hän oli yllättynyt. Pieni aasialainen tyttö ympäri. Hän itki silminnähden poissa tolaltaan. Hän ravisteli päätään.

  "Yo quiero ei-!" Hänen sanat olivat poissa tolaltaan espanjalaisia, mutta hän on japanilainen. Nick on hämmentynyt ja pysähtynyt haluamansa kappaleet. Alex oli takanaan aiheuttavat pistol hänen.

  "Get veljemme! Olet tappaa hänet!" Hän kammiollisen pistooli, screaming aikakaudet ovat erilaisia, nuorta tyttöä.

  "Por favor, yo no quiero-! Mi mama. Usted tiene que ir…",hän oli poissa tolaltaan. Hänen ei olisi juurikaan järkeä jopa alkuperäinen espanjankielinen kaiuttimeen. Alex oli tehnyt jotkin Espanjan suuren koulun ja ymmärtäneet hänen enimmäkseen. Nick ladattu eteenpäin ja yritetään rohkaistuttava Sally kotelosta. Alex piti pistol koulutettu tyttö ja craned hänen niskaansa, yrittää ajatella sanoja, hänen kanssaan.

  "Por que estas haciendo teidän piesitos?"Alex fumbled oikean eli gun horjuu kädessään.

  "Hän tekee minulle. Hänen kitarasooloja palvovan mama." nainen tuli huoneeseen. Hän oli pukeutunut ihoa kireälle bodysuit, verkkokalastus 5906 iso liuta. Hän oli pupu hännän lyhentäminen roikkuu hänen pusku ja sanka ja riettaan sarvista.

  Nick peruutetaan ulos kaapin, Sallylta harteillaan. Hän koulutti pistoolin välillä naisen silmissä nieleminen paikkakunnalla yllään.

  Hän katsoi minua kummastusta hetken.

  "Where'd saat gun?"

  "löysin sen. Miksi olet yrittänyt tappaa sukuni?"

  Hän hymyili, naurava wetly ystävystyneet käsin moottorin punainen huulet.

  Oh ho ho nyt alahuoneen Cielo! Olen yrittänyt tappaa ketään. Olen vain messing kanssa. Itse haluan kuitenkin puhua."

  "puhua" Nick viritetty pistooli.

  "haluat laittaa syöksevän luotisateen?"

  "Haluatko aloittaa puhuu ennen en tosiaankaan läikytä messinki ja veren kaikki over my foster mama on tosi matolle?" Nick ei pelaa. Se pelkää hänen sisaruksensa joskus kuinka kylmä hän voisi olla siitä lähtien, kun hän oli palannut kuolleista.

  "hieno. Tai tiedätte, en voinut tappaa little sisteriä." Hän whistled. Pienen japanilaisen tytön heitteli hänen Mosin-Nagant, joka oli ollut nojaa selkä seinää vasten peittoon.

  "Haloo! No, mitä haluat?" Alex porrastettu hänen veljensä, sisko, ja järjettömät assassin nainen.

  "Ah, joten jaloin, vai? Minun täytyy muistaa, että myöhemmin. Jalon mukavuuslippumaita ovat aamuneljältä todella täytyy pitää silmällä. On kuitenkin selvää, Yeah? Teidän Papito lupasi minulle osuus kuolemattomia. Näin hän lausui. Tein muutaman kovan kieroutuma, koira. Hän kuoli, ennen kuin se asettuu keskiasentoonsa hänen velkoja. Meillä oli sopimus! Voit kertoa olen vihainen, Yeah? Jos että esiintyisin pelkästään maksettu, minun täytyisi antaa pikku perhe lukuvuotensa synttäreilleen rauhassa. Niillä on vielä palata elää rauhassa, miinus yksi pesukone bacardin täällä puhalsi Maria! , sinun pitää tulla kanssani."

  "Mitä sinä hullu? Guys?" Sally beat häntä nyrkillä, Nickin olkapäiden, järkyttymään. Nick tarkastellut Alex vapina huulet. Eräs sivuvaikutus on heidän verensä ja menettely oli odottanut toistensa ajatuksia. Ne on jo tiesimme, kuinka buzzilla edetä.

  "Olen pahoillani, Sallylta." Nick antaa hänelle slide lattiaan ulkopuolella rikki kaappiin.

  "Mitä? Ei! Olkaa hyvä! Alex on liian clean cut! Hänellä ole mitään tekemistä! Ja tämä nykäisy Nick-He ei ole hengissä tarpeeksi kauan!" Sally taitettu hänen kätensä, rukous-tyylisen eleen.

  "muutama sallia itselleni sen ylellisyyden, että vastaanottava kuolleitaan uudelleen ja mitätöity tyttö! Nyt suunsa ennen jään!" nainen heilutti pistoolin, pojat.

  " mojitos. Askel kevyesti. Et varmasti halua vahingoittaa pakettia ennen kuin alamme testaus".

  Hän jätti sitten Sally istuu kasa lasia. Cuba Vierra valtauksesta tuli sisään. Kaikki tämä samalla, kun hän oli yrittänyt evakuoida hänen osastolla. Hän toteutettu sairas paniikkiin hän löytänyt Sallya, Nick tai Alex, lapset hän oli laskenut ulkopuolella.

  "vauva! Se on oikein! Tulen saamaan sinut!" Cuba nappasi Sally irti lattiasta

  "Ne ovat menneen talven lumia! Hän otti!" Sally itki sydäntä särkevästi hallitsemattomasti.

  "Mitä? Kuka?!" Cuba katsahti ulos ikkunasta. Hän tunsi häntä vatsaan dolphin floppia pelkäämällä mustana pienoiskuvana
El Camino rolled poissa paikalta.

  "pojat! Oh my god, joku otti pojat!"

  2 luku:

  Dodge demoni tuli Kiljuvien pikku mielipuolien komentaminen, Durango ympäri lounasaikaan seuraavaan iltapäivään. Marilyn irtosi kiinnikkeistään kuljettajan istuimen selkänoja, tuskin muistaa moottorin muodostelma itse kuvusta vahvuudesta moninkertaisesti.

  Hän laskeutui doorstep "Kiowas' Suihkulähde" Uusi suosikki baari ja grilli Durango.

  "She's hänen kolmannen Sazerac, Marilyn!" Matty baarinpitäjä huusi kuin Marilyn porrastettu vanhojen sedan style ovet.

  Matty läpsäissyt simiä hänen pyyhe. Hän oli ollut sijaintipaikan puhdistamisesta shattered pullo absinth cuba oli kaatunut hänen kauneudestansa rantings.

  "Poikani! Poikani!" Cuba ristiriitaisia tunteita: revin hiuksiani, sillä hän lensi selälleen toisen Sazerac. Hän rumpukiillotettuja pörssilistan ulkopuolella ja pääsi on pullo mescal sydäntä särkevästi ruman, moni räkäsuu kläppi ruuvipuristimen sobs.

  "I'm a baarimikolle, joo. Se ei tarkoita sitä, etteikö puolustaisin alkoholismia! Parasta on jonkinlainen käsitys siitä, mitä tapahtui Little Nicky ja Alex tai olemme kaikki menettävät evästeemme!" Mattyn face kiertyy chagrin koska hän näki Marilyn huulille go valkoinen.

  "Oh, odota, et tiedä mitään! Ooh, tämä on huono!" Matty n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä hänen hampaat.

  "Mitä? Mitä tapahtui poikani? Olen ajanut koko yön ja puolet tänään!" Marilyn poistettiin yhtäkkiä. Chief Riggs kynteni hänen ympäri vyötäröllä, hän yritti kauluksen Matty.

  "Ota rennosti, vähän varma shot! Toistaiseksi kukaan ei tiedä tarkkaan, mitä pojat. Tiedämme, kaksi narttua, yksi noin 35 ja Latino ja yksi noin 13-vuotias ja ilmeisesti Japanin ja latinalaisen mixed puhalsi takaseinästä ulos Santa Bianca on viime yönä. Pojat tuli lataaminen pistooleihin, Little Nicky piti kaivaa esiin armeijan kätköjä koko kaupingissa ja kierrä todisteisiin. Olisin valmis antamaan hänelle pass vaikka he olivat juuri yrittää pelastaa Sally kenelle crazy braud oli lukittu isoäiti Evelyn kiinalle kaappiin. He vaihtoivat sanoja ja pojat päättäneet latinalaisen nainen, jotta hän voisi yrittää hakkaamaan tulppa vastauksena omaanne. He katosivat El Camino noin 17 tuntia sitten!"

 

‹ Prev