Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 138
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 138

by Josh Law


  "I'll seuraa jäljessä vanhan sininen. Näyttää siltä, että olet menossa hieman reissu."

  Hän juoksi hänen trukkiin. Marilyn ja cuba otti turvatekniikkaa toisiinsa ja valtavaa hangaaria, demoni. Se oli pitkä matka, jonka sicario on uhattuna heidän päälleen. Mutta pojille ne ovat tarpeen. Se oli ainoa syy oli kohdattava kuoleman, helvetin ja haudan takaa.

  5 luku:

  Varjoista parveilivat niiden kanssa. Pojat ja Bacardin ei näe Anahi's miehistä, mutta tiesin, että he olivat siellä sulkemisen, kun kiristät web, jotka vaikuttivat kerätään jatkuvasti.

  Nick nojautui eteenpäin ympärille joitakin metallinen roskakori tölkkien, Jericho rannikkovesiliikenne ovat kohtalon ohjat palasivat hikisiin käsiini kämmenten väliin. Koirat olivat menossa streetways. street uskottavuutta, jos kassa res metsästää hänet alas ja vedä häntä yhden bounty tai toisella.

  Hän on nielty ja näytti tälle vääristyneelle kehitykselle, Alex. Hänen veljensä silmissä, nämä rikolliset mielet oli pelkästään vakuudeksi heille kertyvä tarkoitus hankkia. Alex oli ratkaisevan tärkeää tasapainoa ja säilymistä nickin universumissa. Ei ollut mitään keinoa hän aikoi antaa hänen vedetään pois joitakin jumalan ylönannettu lab toisen kerran.

  Paino on Cosmos oli nickin hartiat. Hän ajatteli kumoaisi tiedetään jo ennen sen merkitystä mies. Oteutuneet kuin hän knelt täällä hiekkaa lukuisilla umpikujasta. Mazatlan's shorefront, joita hän oli kovalla työllä ei ole koskaan ollut näin huonosti.

  Kreivi knelt lähellä häntä ja nojannut päätäsi lähellä hänen kasvojaan.

  "kuulet hound saatanan haltuun tulevat sinulle, käytän sitä."

  Nick kehrätty lähemmäs hänen silmänsä täynnä tulta.

  "Olet halunnut. Sinulla on oltava uskoi voivansa tehdä."

  ", sinun täytyy vain saada tietää, mitkä kortit voidaan toistaa, mitä työkaluja rohkaistuttava, kun arsenaali." tyttö winked.

  "Mitä teet?"

  "hiukan väärää tietoa. Bargain siellä ja täällä. Sitten taukoa. Me kolme hajosi, en osta meiltä lippu pois Anahi my Cantina -ravintolassa vaaleanpunaiset lehtikoristeet. Te pojat yhteys äidit omistavat. Meidän on harkittava kaikkia mahdollisia toimijana tässä pelissä kuin teemme liikkeitä." Kreivi rubbed hänen kätensä yhteen. Hänen näkemyksensä näytti idioottivarmoja.

  "No. En halua äitini mukana tässä." Nick oli järkkymätön siinä. Alex nodded.

  "Hän on oikeassa. Viimeinen kerta oli erilainen. Se tapahtui kotona ja ei saada sen ympärille. Meidän odottaville äideille eivät sekoittuisi tässä paskaa. On aika suunnitella B.

  "Say! Tiedät, että äidit omistavat tulevat etsivät teitä joka tapauksessa!" Kreivi kaivanut hänen nauloja hänen reisissä on mandinkat.

  Nick ja Alex tarkastelleet toisiaan. Jälleen kerran he ovat ymmärtäneet, mitä ne ovat ja että niillä vihasi.

  "sanoitte löytöjä, Yeah?" Nick hymyili sheepishly. Alex kiinni hänen silmiinsä, ei edes halua viihdyttää ajatuksia näillä linjoilla.

  "Mitä te aiotte tehdä?" Kreivi oli peloissaan.

  "haluat pois äiti. Haluan pois äitiä. Elämme olisi plus, mutta olet oikeassa. Oma äiti ja edistää äiti tulevat puuttumaan asiaan. Veljeni oli uskottanut roped tähän! Kuka tietää, kuka muu saa ristitulessa tämän asian läpi? luulet, voit käyttää mitä tahansa taitoja, joita äitini opetti voit ostaa minulle henkilökohtaisesti varaamalla aika Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun?"

  Kreivi Leuka putosi.

  "Hän tappaa sinut, tyhmä!"

  Anna halutessasi laitteelle lempinimi?" Alex on pudisteleekin päätään, halua tehdä tätä.

  Nick on nielty, hänen kasvojaan kieroutunein rajuissa kipua.

  "Alex, olen pahoillani. Olen velkaa ratkaisemaan asiaa. Miten näen sen olen elää luonnon lainatun aikaa muutenkin." Hän oli lähellä menettää keuhkojensa. Mitä hän ehdotti on itsemurhasta. Tekemällä kanssa tekemäänsä sopimusta Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, tiedot ja matka alas, vakuutusalan, Alex, Marilyn, Cuba ja hänen muut veljet ja sisaret olisi kävelymatkan päässä tästä tilanteesta vahingoittumattomana olisi konkreettinen kuolemantuomio.

  "En voi tietoisesti se onnistuu. Mutta sitten koko perhe on hakannut lohko, jos emme kanssa laatia jonkinlaisen bargain hänen kanssaan. Näytän nyt heittää itseäni hieman ylimääräistä vakuutuksia. Minulla on samat geenit ja kaikki niin kaksi kärpästa punnittava hänen kivi saattaa olla tarpeellista ostaa niitä." Alex soiroja nickin olkapäätä vasten. Nick oli kalpea.

  "Ei! Dude, miksi luulet että esiintyisin valitsevat jotain, hullu! Haluan teidän elää…" Nickin huulet öljysäiliötä kummallinen näyttämä violetti. Hänen koko kehon maa järisi.

  "En voi elää ilman, vaikka. Kerjäläiset ei voida choosers, kamu. Kohdattua laatinut suunnitelman ja pitää siitä kiinni. Se on joko uhraamme itsemme Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun osta perheemme tai keksimme jotakin, jonka avulla voimme sekä suoran. Se, miten asia on hoidettava." Alex nauroi rauhoittaisi kipua.

  Kreivi olin onnellinen hänen päänsä ja heiluessa hänen sormia.

  "Ei! Jos äitini hakee myin voit ashen rooked häntä, katoaa prinsessa minun keitettyä sianlihan rasvaa! Tämän pitäisi toimia me kolme, nerokkuuttasi! Muista, että akseliryhmän sinut ulos!" Kreivi heilahdellut hänen nyrkki, Nick rintakehää. Hän selvittää tyttö joko lapa ja antoi hänelle hänen katsoa silmiin.

  "Listen, tämä ei varsinaisesti hammaskivi! Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun on määritelmä epätoivoisia. Jos hän haluaa häntä helvetissä rahaa uhrata riittävän huonosti, hän hyväksyy tietyt ehdot. Voin ostaa, todistajien suojelua!"

  Kreivi loihti. Hän pystyi näkemään hulluutta Nickin silmien eteen. Poika väsyi suhteellisen heikkoihin vastustajiinsa terveellistä, pitkä käyttöikä, kuten minkä tahansa hyvin henkilölle, mutta oli yhä nopeasti pikemminkin toiveunta kuin todennäköisyydellä.

  "Ei voi ostaa minulle yksityisen yleisöä ashen valmistelukunnalle?" Nick lasketa hänen hengityksiä keskittyä itse silmät maailmanlaajuisesti laajan hänen sisäinen taistelu.

  "On kerhon jäsenluettelolta ensisijaisesti assassins tässä kaupungissa. Äitini on hänen pääkonttorista Tääll㤠voit slap ihmisiä silmiin. Hän on ylittänyt kaikki niistä useita kertoja. Tiettyä se olisi todella hienoa, että melko gunin."

  Nick on tarkastellut Jericho, silmät täynnä yllätyksiä. Kreivi hymyili.

  "Hän antoi teidän isä, kun jokin niiden "Sessions". Se kuului minun prostituoitu/pistooli pakkaus äidin vain todellista rakkautta, yksi mies lempinimeä "Cipriano kuoleman enkeli". Hän oli kaikkien aikojen sicario koskaan juossut ja Acapulco jengejä. Hän lopettaa elämää, koska hänestä, joille hänen pistoolin ja hänen pitää. Hän petti hänet ja miten isä tuli. En tiedä, miten valinta on, mutta haluaisin kyllä sanoa, että se oli siunaus, Divinity. Voit ostaa hänen suojaus pois tästä kaupungista. Hän voi viedä meidät hänen päämajassa Acapulco."

  6 luku:

  Hädin tuskin selvitetty portit. Marilyn vannoi hän kuuli rattlesnakes'spirits on kertynyt pöly pelted demonin windows.

  Cuba oli yli nojaaminen tämän päivän, täysin asiallinen. Hänellä oli arkangeliin lepää takapenkin ohjaimena ja pyritään ulos ikkunasta. Anahi oli enemmän kanttia hänen nurkka kuin Bonnaroo oli nostimia.

  "Emme edes kutsua tämän puolueen?" Cuba rajoittaa hänen liikkumisvapauttaan veti kivääri on ruuvi takaisin ties monettako kertaa kuin maan tomu juhlistettiin, pirullista pyörät hänen hampaat.

  "Uskon, että vastaamme kunniavieraina." Marilyn kurvasit sivuun väistääksesi menetä rajavalvonta trukkia, joka oli uskottanut kulkevalta olevaa rastia.

  Mahdollisuus vyörytetty hänen vieressään, hänen. Hänellä oli magazine jää puristuksiin hänen hampaat ja pistooli esiintyviin toisaalta, että hän on yrittänyt ladata ja etusyvennystä käyttäen konekivääri sateessa.

  "sana tällä jaetaan todella nopeasti ohi! Olemme luultavasti piti olla kansallisen television!" Mahdollisuus heitteli hänen päänsä vieressä silmäyksen Epic
in, pöly on maalattu hänen poskillaan kertoivat tiili ja harmaa. Siellä oli pahaenteinen ukkoset raketti kantoraketti. Yksi betonimuureihin, joka ympäröi Meksikon raja purkavat kaiken vihansa kipinät ja tuli maailmanjärjestys murenee, kuten paistettu mutaa.

  "Hyvä fiilis! Enemmän julkisuutta avattavasta Durango Science oikeudenkäynneissä. Jos saamme minua jonnekin kahvi- ja wifi, niin minun kuvata sähköpostia neuvoi juryä vapauttamaan selittää poissa ollessani. Henkilökohtaisesti haastattelussa." Marilyn hymyili pakotettua hopefulness. Hän oli hänen puhelimensa toisella kädellä ja pistoolin toiseen käyttämällä päättyy hänen sormet yrittää ohjata. Hän katsoi minua kortteleista, GPS-näytöltä, että asiakastyytyväisyydessä Little Nicky päällä ei mennyt yli kaksi tuntia. Kuvake oli keskellä pääasiallinen tiedon valtateillä. Ei ole mikään salaisuus laboratoriossa.

  "syty, Little Nicky. Älä sankari. Juuri tämän älä pelaa hallitusten intiaanileikkeihin kanssani, boy!" Marilyn anna puhelimen kelkkaa lautoihin, tunne repii lierillä, terveet silmät. Hän tunsi hänen poikansa. Hän oli löytänyt tavan ravistella Devil's Swan ja nyt hän oli kyhätty järjestelmiä. Valtakuntaa hallitsevasta mustasta velhosta epäilemättä sisältyy jonkinlainen hullunrohkeassa nuorten kykyä marttyyrikoulutusta.

  Hän oli aikonut tehdä sitä. Olipa se vei kaikkien tämän mielipuolisen naiselle ja hän oli rat haamuautoja vastaan väittää kuolemanrangaistuksen cure fortune. Tämä oli Little Nicky, epäitsekkäitä kuin hän oli piittaamaton ja ovelaa tarpeeksi onnistui mahdottomassa tehtävässä, on todellinen löytö. Koska muutama vuosi, että hän olisi voinut tehdä eeppinen liikemies tai diplomat. Marilyn jopa, että hän saattoi olla paras presidentille, että joskus asunut eikä vain siksi, että hän oli hänen poikansa. Hän oli ensi käden kokemusta mitä korruptoitunut julkisen politiikan ja ohjauksen virkamiestä pysty. Hänen olisi parempi.

  Auto pyörillä vasemmalle. Tilaisuus on pudonnut jäljessä. Kun koptereita nyt parveilivat niitä like dogs helvetistä. Joko Marilyn oli tekemään kaunis lopettaa tai heillä olisi panttivankeja.

  "ajattelen kutein Little Nicky." Hän veti syvään henkeä. Se tuli hänelle pieni smirk. Little Nicky olisi syöksymällä niitä pakosalle, jos se olisi hänen elämässään.

  Hän kehrätty a donut pyyhkäisy ja rei'itetään sitä suoraan heidän nokkiin.

  "Hei! Hei, Avalon? Olen yhtäkkiä poispäin enemy lines?" Cuba nojannut päätäsi takaisin kivääri ymmällään.

  "Odottakaahan, Cuba. Aion ravistella näitä rodeo klovneja ja otamme sinuun yhteyttä etsivät pojat."

  Yllätyksenä on yksi kortti selvisitte pinossa, joka ei koskaan menettää kick. Kun motoristi on suojattu, mutta veti ohi loppuottelun lataus Demon ja kurvasit sivuun väistääksesi suoraan blaze. Huudoillaan ja kaaos meriliikennealan. Hetken rajapoliisi olivat hajamielinen yrittämällä nähdä, että heidän epäiltyä olivat elävänä.

  Marilyn kehrätty hot rod noin kerran menossa käytön veren käydä Acapulco.

  "Yksi miljoonasta! Olet täysin omistama!" Cuba läpsäissyt simiä voi's mättämisestä coursing nauruun.

  "Olet kuullut ilmaisun, voit jakaa sen ostit sen? Joo, mielestäni juuri aloittanut katu battle koko Meksikon kartalla. Kuljettaja kiinnittää turvavyön. Pomo lady kuusen bill minua melko pian. Tämä tarkoittaa sota".

  Luku 7:

  La Cantina -ravintolassa Golgatan mäelle oli piilotettu takahuoneista vanhan katolisen kirkon jonnekin historiallisen segment of the city.

  Nick pidetään keuhkojensa. Se oli keskellä lentävät ja maansävyisessä keskustelua bouncer, takaportteja, joka oli naamioitu hän groundskeeper ja jyrsimen ruoho noin antiikin hautakiviä.

  Tyttö saavutettu selkeitä luontoystävällisiä tavaratilan ja vedettynä kourallinen kullanvärinen pokerin pelimerkit. Pojat eivät olleet varmoja, mitä tämä tarkoitti, mutta tiesimme sen täytyy olla jonkinlainen asennekaan joukkoon. Bouncer hymyili, jolloin täydeltä kultahammas.

  "Alright, joten haluamme puhua pomo, vai?" bouncer työntää aiemmin Bacardin, lähemmäs. Poika squared hänen olkapäiden, laaditaan hänen koko vaikuttava korkeus.

  "Se riippuu siitä, keitä nimeät pomo. Olen Tääll㤠voit puhua sensor Cipriano tämän turvan vahvistamista Angel." Nick heitteli päätään defiantly ja välähti Jericho hän oli muovipidätin hänen vyö.

  Bouncer silmät meni leveä.

  "oikea. On olemassa vain yksi pomo, Sensor. Tulla kanssani."

  Jumalanpilkasta verenlasku seinistä kaikille niille, jotka Latinalaisen katolilaisuuden pidetään pyhää. Krusifiksit raudasta olivat heilumiseen kattoon. Ne clattered raskaan hengityslaitteen yhdessä, joten Alex hypätä oman nahkansa. Hän on ollut täysin hallinnassa. Joten hänen veljensä, jotta tämä oli johtamassa lammas takaisin teurastusta.

  Bouncer saivat heidät läpi monta savuttomia huoneita, joissa miehet istuneet kauan iäkkäiden ja eläkeläisystävieni ruokapöydästä punottu autonosien joita pitää yhdessä barbwire. Cleary paikallisen ratojen Piirit (Chip) oli yhdessä kaiken voi naarmuttaa ylös jalkakäytävällä, niiden todellinen street. Oli osa keskellä laatutuotteena ositettu pois siitä pursuavat yli äyräidensä pursuavat yli äyräidensä, ruostuneen, veren sykkivät partakoneen johtoon. Oli kuulostaa ärjyvät tulossa toisesta päästä. pojat vaihtaa yhdellä silmäyksellä. He olivat todella aikoo toteuttaa tätä?

  Ne äkillisesti keskenään baarissa. Kreivi puhui, huolettomien Espanjan mies, joka oli selässään käännetty pojat.

  Hitaasti hän käänsikin selän. Noin 50 jotakin, hän oli chin pituus mustat hiukset ja vanhin, surullisimmista silmät, kuka elämäänsä. Hänellä oli yllään musta nahkakotelo, joka näytti samalta kuin se oli läpi tulen, palanutta monissa paikoissa blotchy vielä hiutaleiksi valmistetut, jossa valkoinen tuhkaan ikään kuin se tapahtui hiljattain. Edes hänen farkut ja cowboy saappaat olivat pakokaasuja kuljettavat osat, mutta ei niin huonosti kuin takki. Hän on polttanut Te Amo välinpitämättömästi kielekkeeltä ja katsoin niitä ylös ja alas.

  "tyttö kertoi minulle haluat puhua minulle? Työpaikkoja tasa-dineros heh? Ei sisällä lounasta, amigos." Hän rubbed sormiaan yhteen.

  Nick impishly suuria ystäviä.

  "Oho, aion kiinnittää, Sensor. Puhutaanpa valuutta." Hän laati Jericho.

  Cipriano sat, leuka on pudonnut.

  "Say! Mistä sait?!"

  "Se on hieman tarinasta. Devil's Swan antoi isältäni, joka haudattiin sen muta ulkopuolelle lasten kodin Durango, Colorado."

  Cipriano nojannut päätäsi takaisin hänen korkolaput, kiroamisen Anahi hänen jalkainsa alla.

  "Ah, joten pidän. Olet löytänyt etsimäsi. Nyt haluat ostaa yksikköni rata, jota oikeutetusti kuuluu minulle?"

  "omistaminen on 9/10s, lakia, ei? Se on omassa hallussa. Voit se takaisin. Edullinen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on haluan Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun."

  Cipriano ravisteli päätään, pitkäjänteisyyttä ruuvien kiinnityskoloista pois hänen.

  "haluat maksaa minua gun, joka auttaa itsemurhan? Teidän pitäisi olla erittäin epätoivoinen, muchacho." hän alkoi teline kauhistunut yskii.

  "Oho, olemme. Tarpeeksi ehdottaa inhimillisiä uhrauksia ostaa perheemme vapaasti. Jos gunin ei ole riittävä, on jälleen sellainen maksu. Puhutaanpa hintaan." Alex porrastettu eteenpäin, taitto hänen käsivarsiensa lihaan. Cipriano on nähnyt, miten epätoivoisen katsoa pojan silmiin. Hän näytti yhdestä veli ja nodded hitaasti.

  "Desperados…Jep, tiedän. Olin lapsi liian vähäinen valinta. Olet armeijan Prescott's pojat tulevat?"

  "Kaksi monista." Nick heilutti pistoolin ilmassa, jossa tarjous on vireillä.

  Cipriano nodded.

  "Kreivi. Sekoita joitakin Palomas pojille ja minä. Ne omat erikoistuneet lasiastioita." Hän napsauttaa sormiaan. Kreivi murtunut hänen sormet ja takana.

  My luonnollisessa ympäristössä." Hän mullistaneet perinteisen tyttömäisen tyylin aikuisemmalle asteelle, Giggles, itsenäisyystaistelijoiden nuoren ikänsä, poriseva avaa lahjaa Samppanjapullo, tequila ja muutamia Jarritos Toronja virvoitusjuomi
en. Sitten hän nykäisi pieni maito crate pois tiskin alta. Pojat laskenut heidän hampaitaan. Se oli täynnä ihmisten kalloilla, joka oli levinnyt auki pitämään kiviä ja highball laseja. Hän on vetänyt maasta kolme highballs oli pieni skulls ja nuoret miehet kiinni. Hampaitaan oli täynnä kultaa ja olivat arkistoidaan nyt tehdä mug-kahvat, kuten he olivat tehneet lasi hankalaksi.

  "Don't näyttävät niin hämmästynyt. He olivat todella taitavaksi vastustajia ja minä olimme kunnioittamaan heitä jollakin tavalla. En juo muistiin joka kerta drinkin, joka on usein. On jokseenkin kehittämissuunnitelmaan niiden murhasta , tai ainakin pitää minut pois tunnustus. En viitsi mennä kuitenkin. Minun sieluni leimasi musta jo kauan sitten." Cipriano kiinni hänen silmänsä tiukasti ja joi syvästi , jossa te Amo antamalla savun roil hänen sieraimiinsa. Hän oli laskenut enkelin sanan varsinaisessa merkityksessä. Lohikäärme , katkenneet siivet.

  Nick ja Alex sat. Kreivi kuutioitu a lime viiteen vähän leikkeisiin. Hän on juuttunut lime, Nickin lasia pitkin hampaat hänen lasi" kalloon.

  "Hänen nimensä oli Enrique. Hän teki aina kuten una Paloma pitkän päivän. Äitini rakastaa häntä, koska hän maksaa. Sitten hän vihasi häntä, koska hän on ostanut hänen luotolla, hän saatavansa hänen kilpailijansa leiriläisten elämään. Kun hän rukoili häntä kuoleman enkeli ja lisäsimme hänet Golgatan mäelle." Kreivi winked, nauramiseen, Nickin tuskin estetään kauhua.

  Alex nodded ja tyylinen kuin juo hiljaisuudessa. Nick nostaa kupin ja paahdetuilla, sicario's huvittunut yllätys.

  "Meillä kaikilla oli kuolla joskus tulevaisuudessa. Jos olet minun kaltaiseni joskus usein. Hiljattain ja lähitulevaisuudessa ilmeisesti." Hän nodded ja kesti esiintyneestä nitrofeenitapauksesta juoma. Hänen silmänsä luopui nopeasti. Cuba voisi tappaa hänet tunsiko hän juo.

  Cipriano opiskeli Nick meitä herpaantumatta. Hän juoksi hänen peukalo koko hänen chin , pohdiskeluun.

 

‹ Prev