Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 139

by Josh Law


  "pyritkö smart kid. On varsin hyvä syy heittää elämääsi pois, lääkäri, eikö totta? Veljensä mainitsi perheeseen. Haluat ehkä väri minulle sen?"

  "Äitini. She's, sekoitetaan, minulla ei ole mitään epäilyksiä. Yrittää surmata lohikäärmeitä ja säästää minulta uudelleen. Mielestäni on aika sensor. Ei ole tallennettu. Mutta ehkä voin kanssa tekemäänsä sopimusta Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, jos hän haluaa tehdä hänen viestinsä helvettiin riittävän huonosti maksamaan voin nimetä, äiti, äiti, veljet ja sisaret voivat saada tätä offed on jonkin mafian Mexicana!"

  Minkästähden löi hän Iron Fist -laskuri, tähdensi sitä, että hän oli käymässä läpi tämän tästä huolimatta terroria, joka oli uimassa hänen silmänsä juuri pinnan alle. Alex ei voisi hoitaa hänen katseensa tiestä hänestä. Hän tiesi, että hänen veljensä muistaa kuolemaan. Tämä valinta oli täysin tajuissaan, sillä uhalla, että kuolema oli se, että hän tiesi täysin mukaan eikä grand mystery muuhun ihmiskuntaan odotetaan innokkaasti dread.

  Vanha sicario nodded, vilkkuva täydellinen hammastettua hymyillä. Alex pidetään keuhkojensa pitää siitä huutaa. Cipriano's hampaat olivat paahdettu, hänen päähänsä. He olivat hiiltyneet mustaa ja Amarillo ympäri kannet, jotkut cavity täytettä on sulanut ja panettelevat hänen ikeniä. Vaikka polvillensa on pinnoitettu sula/uudelleen kovettunut messinkiä.

  "Niin, olet nähnyt helvetti, vai? Oletteko valmis tekemään enemmän? Erittäin tukala ja uskalluksesta tulla kunnon mieheksi jonain päivänä, jos haluat on oikeus asua. Mutta helvetissä niin lapsille Benatar sanoisi, että väärässä nuori ystävänsä. Jos Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun lähettää sinulle tekee Hell nyttävät kiddy ryhmään. Mielestäni olet jo arvata ." -tyylinen kuin juoma, matala lystikkäästi rendatuista hahmoista hänen kurkkuun.

  "Joopa joo. En ole mykistetty. Oikein arvattu paljoakaan. Tämä on vielä yksi syy, miksi olen menossa tarvitsevat. Jonkun täytyy opettaa minua. Ja olen sekä nähnyt kauheaa, mutta en puhu kieltä. Tee minua sujuvaa Native Damned puheenvuoroa. Voit säilyttää aseen ja voin kertoa teille, jossa voit saada enemmän. Nimi hinta- ja I'll come sen kanssa."

  Cipriano heitteli päätään nauraen takaisin, kunnes kyyneleet valssatut hänen kattoon lyhty palaa arpinen posket.

  "Ah, vohlien! Spirited. En ole nähnyt true mestizo pitkään aikaan. Mitä, voitteko vakuuttaa minulle takaisin minun selkä seinää vasten. Sitten sinun on kuljettava oma testaus. Et voi tarkastella sitä tallennustilastakaan ei hajuakaan missä ja milloin I'll keväällä. Tärkeintä ei ole, vielä vähän menettelyn todistamaan raivaa tiesi maailmamestariksi. Sinun tarvitsee vain ottaa oppia minun köysistä. Jos sinulla on se, kaivan sinut Lady ja rantautuuko prinsessa kuulla teidän tarjous".

  8 luku:

  "Kun olet oikeassa olet oikeassa, Avalon." Cuba huulille on maalattu mustaksi, jonka Charred Council imperialistisella asenteella on palanut limo helvettiin.

  Äideillä oli tarkoitus sodan Meksikon mafia. Sota merkitsi usein selailemassa paikasta toiseen yrittää välttää muihin tietoihin on epäspesifinen tasapuoliset toimintaedellytykset. Se olisi ollut kaksi päivää, sillä he miettivät ylitti Meksikoon. Kaksi päivää kissa ja hiiri -leikkiä ajo demonin alas polkuja autoja oli tarkoituksena ei ole koskaan anna vaihtamalla drive-by fire siellä täällä kauhua monien kyläläiset, koska vihollinen oli liian lähellä.

  Väsymys teki hengittää tämän kaupungin smoggy ilmaa. Marilyn squinted kuten hän yrittänyt paneutua savun. Häntä kurkusta uhkuivat voimaa ja hänen vatsa ached nälkää. Hän oli ollut liikkeessä - kuuntelunautintosi ei keskeydy ihan heti, nukkuminen 20 minuutin välein, kun ne lopetettu huoltoaseman tai väistänyt jäljessä katukauppiaiden välttää Anahi's erotuskorjaukset liikkuville silmiin. Se olisi ollut jopa kauemminkin, sillä hän oli syönyt. Hän ei muista, milloin viimeksi hän oli suihkussa. Ottaa hieman henkistä varaston tällaisen pistokokeen tosiasiat hänen muuttujan tulokseen, että hän oli käytetty hänen uutterammin ja tilastollisiksi numerotoimituksiksi kolmannen tai neljännen. Tämä koko juttu oli epätoivoinen Seigo Saigaa pahimmat painajaisunensa. Se oli tehnyt Durango tapaus tuntuu kuin korkea-koulun oli Vietnamin vertailua.

  Hän sattui vain riemuntunteen nainen haluavat epätoivoisesti päästä takaisin ainoa asia, joka oli koskaan antanut elämänsä suuremman merkityksen. Nyt, kun hän väitti hänen kaunis lasten omia, hän oli tullut perhetilan hänen koko universumin. Maailma kääntää akselilla tasapainoinen vain Nicolas hyvinvointia. Hän mieluummin kuin hidastaa. Hän ei nukkua tai jopa ennen kuin hänen turvallisia.

  Nyt hän tiesi mitä rakkaus on.

  Tehoa hänen rakkautensa yksin pitää hänen nousemme seisomaan, savua auton pommitukset sävelet osaksi hänen kasvonsa. Hänen pitäisi edes täällä kaikki oikeudet. Hän piti olla oikeudenkäynnin aikana. Tämä ei ollut täällä asiantuntemusta kyseisestä alasta. Hän oli tavallinen yksityisetsivä "Amber Alert ohjelma ei ole vierasta aktivisti huumekaupan sotaa. Kyse on paljon enemmästä kuin yhtäkään naista voi vastustaa, etenkään on tyhjäkäyntiä, sillä hän oli. Tämä ei ollut vain radan sota Marilyn alun perin odotettiin. Hän näkisi käden vapaata väkivaltaa American Spec Ops tässä kohtauksessa. Ei ollut mitään keinoa, että edes ampuma pimeillä markkinoilla olisi voinut tulla tämän tech. Se oli luultavasti siksi, että siellä oli enemmän tai vähemmän koulutetut tekniikasta, joka oli lähettänyt tämän kysymyssarjan Mexico Cityn savuna ilmaan.

  Jos savua blazing luxury car rolled aasinportaat pinnaclen jalkansa, jotka unelmoivat Angel of Liberty. Se paloi kupari-punainen ja musta, mikä tuntui ikuisesti vaan oli vain minuutin. Kun hän tuli pyrkivän ylös keskipisteestä.

  Hän oli pukeutunut kaiken musta a bulletproof liivi osoittaa hänelle armeijaan. Oli garland, partaveitsi johdon kiertänyt hänen niskaansa. Niitä ei voitu arvata tätä oikeutta pois. Hänen olkapää, jota hän on M72-oikeutta. Marilyn päättivät, että nyt oli olkapää-kiinnitysbajonettiin sopivien raketinheitin, joka oli otettu pois raja-portti, he miettivät ensin hyväksytään osaksi Meksikon kanssa. Anahi's kaverit olivat entisiä Prescott projektiin.

  "Welcome to the City, joka on aina laskeutumaan!" Hän heitteli päätään, nauraa, joka saattaa curdle kuolleen miehen verta. Cuba porrastettu edessä Marilyn ja koulutetut, ettei arkkienkeli, sotilas.

  "Whew. Areena teille pikku lukumäärältään vahvempi vihollinen, sisko?" Hän järjesti hänen kätensä ylös pilkkaavat luovuttaminen.

  "Ehkä. Toivon, että teidän tähtenne, että olet pukeutunut kuppi. Voin silti päästä ilmoille lentää lyijyä, jos olet askeleen kohti BFF ja my baby brother!" Hän potki maahan. Mies paikallaan, kallistuva päätään sivuun.

  "rentoutua. I'm only Tääll㤠voit puhua. Ammu messenger, a'ikealla?" Hän pitää molempia käsiä ja kantoraketti paikan päällä.

  "Tämä messenger sai nimen?" Marilyn tehostettava cuba vieressä ja painanut kätensä kivääri kehosta. Jos vapaata väkivaltaa suosivat äiti alentanut hänen ase silmät tiikeriltä-wild, burning street. Ne voivat kuulla sireenien kytkemistä varten. Viranomaiset olivat tulossa yrittää tyynnyttää länsimaisuutta vastustavia sekasorrosta kaupungin. Valitettavasti tämä ei ollut heidän sotaansa. Se ei voi kuitenkaan rajoittua vain heidän kaupunkinsa.

  "En ole saanut , doll kasvot. Jotkut kysyvät minulta Rattler. Jotkut kysyvät minulta jälkiasennettua COBRA. Sitten's Pit Viper ja anakonda. En halua, että se on liian girly." Hän jäi tuijottamaan silmästä silmään hänen olallaan ja anna polvillensa venomously välkkymistä.

  "imemäni valokuviin, olet käärmeeseen. Snake on mistä soittaa sinulle. Okei, olen Detective Marilyn, Avalon-Little Nicky äitinsä. Ostoslistoissa. Nyt sinun on parasta mitä tällä crazy huora on tehnyt omat kid ennen iskun alati rakastava aivot helvettiin." Marilyn vetäisty hänen Colt 45 hänen vyö ja fired goliath jalat.

  "seuraava one's yritän heimoon jalokiviä, kumppani, tiedämme paremmin en ole pelaamassa." Hän viritetty pistooli uudelleen ja jonka tarkoituksena on oikein välillä Snaken jaloista.

  Mahdollisuus gig
gled lapsellisen ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Hän saavutti ja putsasi Persuader päältä Marilyn's olkapäiden, missä se on käännetty löyhästi hihnalle odottaa, kun hän tukeutuun kuvaa pitkän kantaman. Hän on pyörähtänyt ympäri hänen ranteestaan, kuten Kiivaassa kaksintaistelupelissä ballplayer ei teasingly, koripallon ja koulutetun välillä Snaken silmissä.

  "kaverista, minulla ei ole aavistustakaan, mitä se on ja naisten threating, kolhi ihmisten osat minkäänlaista käsin. Suoraan ylöspäin ja sallikaa minun nyt kertoa teille, miten se tulee olemaan. Olet menossa kertomaan minulle, mitä hullu braud on palkannut teitä, mitä odottaa metsästys Little Nicky ja joka on antanut sinulle äitiyslomaan, sotilas. Jos näin ei tehdä, kerron räjäytä jumalan ylönannettu puhdistus." Hän kun käänsin laukaisimella, koskaan metalliklassikkoa hakattavaksi on ja värillisillä ripsillä. Yläosassa Snaken pääpuoli oli ajeltu vauvan pehmeä takaosa yhteen tupakointi tiellä.

  "Todella? No, puhuminen on miehuus, olet aika lahjakkuus, urheilua. Olen lukumäärältään vahvempi vihollinen ainakin 1-10. Olen parempi tech ja parempaa koulutusta. Äsken kirjoittamasi kohde tahtoas, little man. Juuri sinun kirjoitti freaking viimeksi ja testamentin!" Snake potki tupakoinnin jalkakäytävän silmät liikkuvan ja nälkäisiä kuuhulluutta.

  Mahdollisuus chuckled ja vedin liipaisimesta hautojen ryöstely pieni nypi razor wire lei.

  "c'mihmisiin. Pokeri-ilme naamalle imee. Pysykää lujina ei pelota minua. Oh, jengi, mistä ne uudelleen? Näyttää, että he ovat saavuttaneet turvalaitteen takavalot ja hid jonnekin. Joten nyt istua minulle ja Mossberg. Puhutaanpa." Hän vedin liipaisimesta uudelleen katkaisemalla yksi kiinnikkeistä, joka peitti käärmeen ruumis panssari paikallaan. Marilyn piti häntä. Hänen nuorena, mahdollisuus's ampumatarkkuus oli kauhistuttava.

  "juttelemaan kanssani siihen, mestari. Urheilu, sää, politiikassa. Tytöt, misuja. En ollut oikeastaan kiva kuulla, mitä tiedät crazy mid 30ish assassin hookers, jotka etsivät kaverini. Et voi tappaa vain vielä tiedoksi. Katso, Hän jahtasi minua 20 taalaa ja kuoli ennen kuin hän koskaan palauttivat sinne. I'll on kerätä veroja etusijalle."

  "Olet halunnut puhua minulle, eikö totta? Juttelemaan kanssani. Jättää köyhät Viper." Anahi porrastettu selästä huipentuma. Ensimmäistä kertaa, Marilyn karvaisen, että nainen uhannut hänen perheelleen. Joku voisi sanoa of Rage oli welling sisällä hänestä. Vaikka rage olisi hyvin lievä kuvaus happaman vihamielisyyttä, joka siirsi ystävystyneet sisäänpäin paikkoja.

  Devil's Swan , savu, pukeutunut lopulta kokonaan, vaikka hänen hiphop-huggers olivat kaikkea muuta kuin vaatimaton ja putken alkuun alttiina riittävän mahdollisuuden's silmät leveät ja Marilyn vatsaan kihara.

  "pikku Nicolas? Joo, hän on tuoretta puheisiin, vaan hyvä sydän. Hän ei aio antaa minulle mitään ongelmia. Kumpikin heistä, (toinen on niin söpöjä, mutta en tiedä hänen nimensä) sopivat minun kanssani ja tehdä, mitä juuri äsken sanoin, niin en olisi esittänyt neulapiste yhdessä Prescott on tyttöjä. Kuinka hauskaa, että suuryritykset brothers, vai? Se oli minun bratty teenaged girl spirited ne pois. Opetti lapselleen jopa liiankin hyvin. He antoivat minulle livahtaa Mazatlan. Minusta se kuoleman johdosta, Angel- sicario , joka saa minut näyttämään nanny-jos olet juuri tutustunut niin huonosti. Hän voi nähdä Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun. Niin No joo, olet pojat a goner. Anteeksi, mutta en yrittänyt lopettaa sen. Joo, aioin luvan bodyguard maksua hänen selkäydin nestettä. Olisi ollut voitto , mutta tiedätte, toiset sopimukset ovat liian hyvää ollakseen totta." Hän kääntää hiuksensa ja jabbed syyttävällä sormella Marilyn.

  "Minulla on ehkä janin kanssa. Pysäyttää koko asia ei tapahdu. Mutta ei! Minun on kevyt half maan tuleen kohtelee teitä! Tunnistimen kiinnitysseinän ja West Coast on täällä! Tuntia hullun kilpa- ja yrittävät kuroa kiinni. Olen katoavat ihmiset elävä, mutta olen myös hyvä löytämään niitä minun täytyy saada. Onnistunut antamaan minulle ravista moninkertaisesti. Miten teet näin, gringa?" Anahi yleisomistukseen hänen sormet odottaa vastausta.

  Marilyn seisoi kaikessa hiljaisuudessa, ja se tarjoaa maailmankaikkeuden järisyttävimmän fury. Hän halusi repiä tämän naisen kurkkua, mutta hänen vartaloaan oli vangitaan, ja hän ei edes hänen jalkansa eivät pääse vahingoittumaan.

  Anahi kevyesti.

  "mitäpä tuosta. Minulla on teille nyt vähän sparrow. Ei enää käydä. Pyydän aselepo ja juomia. Kaivan voit Acapulco. Se on aika suuri ihmetyksen aihe. Olemme kaikki näkevät ashen olipa Lady sanelee on taivaan. Kerromme taistelussa meidän wars areenoilla, kuten gladiaattoreita ja sivistyneen ihmistä!"

  Marilyn tunsi hänen kätensä sidottaisiin selän taakse hänet jälleen yksi liipaisu oikean oven hihnoja. Hän kävi läpi tätä samaa sattuu olemaan cuba ja mahdollisuus. Vangitse oli yleensä pelottava kokemus. Hänen verensä ei olisi mennyt arktisiin alueisiin. Siellä oli vain yksi asia suunsa puhtaaksi. Joka joi Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun? Mitä aiheuttako herran tähden hän haluaa poikansa kanssa?

  Luku 9:

  Nick pidetään keuhkojensa. Aurinko streaming verisen säteet päälle villinä flower tomin kentät San Agustin Buena Vista. Se oli hänen. Hän on täydennettävä sitä, jos hän aikoo Cipriano ohjetoimintoihin enempää.

  "Ei! Tämä hullu! Tarjolla on kaksi meille! Sallikaa minun tehdä se!" Alex karsia tuskin, seitsemän erilaista miestä. Hän heitteli päätään ja heitti hänen kyynärpäät, kunnes oli useita rikki nenään muun muassa ikääntyvän tanssijaksoihin.

  He nousivat seisomaan ulkopuolelle, corral yksityinen karjatila jossakin yhteisössä. Cipriano odottavalle kannalle, naurava maanisesti tajuttuaan ja pudisteleekin päätään.

  "en näe sitä henkeä, olet jo vähän kukko. Haluan nähdä ne hänessä. Piirtämisen punainen , lämmitettävä terästä." Hän nodded hänen miehiä. Ne heitti Alex polvilleen.

  Kreivi seisoi tuulessa. Hänen silmänsä olivat laaja äkilliset ahdistusta. Hän nähnyt kuoleman enkeli n kokeet. Se oli yksi sata miestä, joiden avulla voitaisiin todella niistä. Oli vielä vähemmän, että elimme kertoa totuutta.

  "Ota rennosti, Alex. Olen täysin vapautettu." Nick potki hän pölyn ja rubbed kätensä yhteen. On olemassa useita pilkkaavat soi järkytyksen ja kunnioitusta.

  "vähän? Sinun ei edes tarvitse tietää pelisäännöt olemme pelaamassa." Cipriano nodded hänen pojat. Kukin tuoneet kuoppia skulls ja hänen uhreistaan täytetty yli virtaavan pakokaasuja kuljettavat osat, dice, jossa musta elimet ja Punavalkoinen pilkkukehys joitakin punaisella elimet ja mustia pisteitä. Nick katseli omituisella tavalla. Alex pidetään keuhkojensa, nielu sykkivä tuskallisten huudot, jotka voisivat pommitetusta, koska hän oli jo kireät hänen äänensä lähelle muteness.

  "hevoset ne tuntuvat sokeripalojen. Riittävän lähellä. Käytimme hieman sokeria, jotta ne tahmea, mutta se on todella ruuasta, kokaiinin. Se on hulvatonta katsella, mutta huonoja uutisia tykkää. Koputtamassa The Gates of Hell. Tämä on vain puolet huvista." Cipriano nodded hänen miehiä. He alkoivat irtisanoutuminen suuria pakkauksia tieliikenteen soihtupurkauksia ja laittamalla ilotulitteita vessanpönttöihin.

  "Mitä pahaa eläinten hyväksikäytön pitäisi todistaa olen mies, Sensor?" Nick heitteli hänen hiukset pois hänen kasvojaan, naurava kuumeisesti hänen sieraimiinsa.

  "Oho, se ei ole eläimiä, olen huolissani, little man. Voit olla Matador tänä iltana. Katsotaanpa, mitä osoittavat voi laittaa. Olen usein todennut, että toimenpide on mies joutuu koetukselle, kun hän on yksi petoja."

  Meillä oli sound of laukkaa. Nick kohotti järkyttynyt nähdessäni, kuusi tervettä Azteca oreilta pyrkivän, aidan. Niiden takana olivat kuusi Longhorn steer siemennesteessä jo valtavaa hangaaria, josta kohta nenäämme pidemmälle ja suuhun suoratoistona verta. Cipriano ja hänen pojat olivat suunnittelua varten jo jonkin aikaa.

  "Ei! Odota!" Alex puhkesi jotenkin. Hän juoksi eteenpäin, vaatia, että he voisivat vaihtaa paikkoja, vaikka se ei ollut varsin selvää se olisi Cipriano vieressä esittämän näkökohdan. Hän ei koskaan päässyt tomuisiin preerioihin.

  "Ei!" Nick p
yörähtänyt ympäri ja clotheslined hänen veljensä, löivät hänet painuvat mutaan. Sen jälkeen hän osui polvistuu sidonnan häntä, hänen vyö.

  "Anteeksi, Alex. En pidä eivät sekoittuisi, mutta et halua ottaa mitään muuta osaa kuin olet." Nick hymyili sheepishly. Alex on läähättävän, rinta, satuttamista nickin kulmaliitin törmääminen. Gangstereita katsella kunnioittavaa hiljaisuutta.

  Nick nousimme siellä loppuillan. Hän kääntää osoittamaan Cipriano esittää hurjia ja tanssi silmiä.

  "Voit tehdä mitä ikinä haluat. Jos joku täällä niin paljon kuin lepakot ja värillisillä ripsillä on, veljeni, minä repiä kurkun ulos kanssani hampaat!" Nick potkia pölyä. Hän intoilin Niagaran, yhtäkkiä hulluksi. Kovimmankin vanhojen miesten asiasisällön kulmakarvojen yläpuolelta ja joitakin nuoremman porrastettu pari askelta taaksepäin.

  Asioista, Nick kiipesi osaksi corral ja teki red cape, Cipriano tarjosi hänelle.

  "te tekisitte jotain veljensä? Haluat käydä läpi, mitä helvettiä Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun lähettää sinulle, jos se tarkoitti voidaan pitää hänet turvassa?", hän oli jo tehnyt häneen vaikutuksen. Ei ollut mitään keinoa hän voisi piilottaa sen.

  Nick tuijotti Cipriano witheringly.

  Minkälainen typerän kysymyksen, eikö totta? Nykyisen tulehtuneen tilanteen ratkaisemiseksi minua kaasu- ja valo. Mikrosarjaa leiman my otsa ja olet pikapostipalvelujen minut saatanan haltuun ennen kertoisin ehtisit hänelle ryttyilemään!" hän jäi tuijottamaan silmät sicario. Miehet avataan portit ja läpsäissyt simiä vihaiset sonnit.

  Nick valssatut, joka on suljettu tiiviisti pieneen puolet cartwheel keskelle tomuisiin preerioihin. Hän oli ympäröivät. Kun sonnien pawed maahan ja juuret niiden sarvet, pölyä. Nick sat hänen reidet hymyilevä clownishly.

  "Te kaverit uutta halpa punk! Tarjolla on merkin tässä cape, jossa lukee "säilytyskuiva puhtaaksi'." sonnit ladattu ja jota hän kääntää kap kruisailu kasvojaan kuin tilapäisiin koskevat myös sikhien turbaaneja suojaa itseänsä pölyä. Hän kantoi paikkaa käsien lukulainen robottituomari etelä-korealle tarttua härkää sarvista. Yksi bull osui häntä sydämeni pohjasta. Se olisi kieroutunut, hänen silmänsä mutta hän nappasin härkää sarvista ja hampaat irvessä pää ylös, jossa vinkkejä huomaamatta hänen kasvojaan. Härkä snorted veren ympäri häntä. Nick growled ja johtorumpuihin.

 

‹ Prev