Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 151
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 151

by Josh Law


  Kosmose kaal oli Nicki õlgu. Ta arvas, et ta oleks seda enne teadnud seda, mis tähendab olla inimene. Ta mõistis, et ta põlvitas siin liiva- pühkis shorefront mazatlán on, et ta pole olnud kunagi nii valesti.

  Bacardi põlvitas tema lähedal ja kummardus lähedal tema nägu.

  "Kuulsid Saatana koerad tulevad sulle järele, ma võtan selle."

  Nick ketrama talle lähemale, silmad täitusid tulega.

  "Sa tahtsid põgeneda. Sa uskusid, et see peab olema tegelikult tehakse."

  "See saab, sa pead lihtsalt teadma kaarte mängida, millised tööriistad noppimiseks. teie arsenalis." tüdruk pilgutas silmi.

  "Mida te silmas peate?"

  "veidi infot. Kaupa siin ja seal. Siis pausi. Kolm meist lahku, siis ma ostan trahvivad meid eemale Anahi oma cantina võlusid. Te poisid ühendust oma emasid. Peame mõtlema, kõik võimalikud mängija selles mängus enne, kui me teeme omad käigud." Bacardi masseeris ta käed kokku. Tema plaan oli lollikindel.

  "Ei. Ma ei taha, et mu ema sellesse." Nick oli äkitselt järeleandmatu. Alex noogutas.

  "Tal on õigus. Eelmine kord oli teistsugune. See juhtus kodus ja seal oli sellest ei pääse mööda. Meie emad on segatud ei saa seda jama seekord. On aeg plaan B."

  "Ai! Sa tead, et su naist otsima teid niikuinii!" ta küüsi sisse kaevatud Bacardi reite, pettumust.

  Nick ja Alex vaatasid teineteisele otsa. Veel kord nad mõistsid mida nad pidid tegema ja nad vihkasid end selle eest.

  "Te ütlesite?" tehinguid, Nick. hirmunult naeratas Alex sulges silmad, isegi mitte tahtmine lõbustada sellesuunalised mõtteid.

  "Mida sa kavatsed teha?" oli järsku kartma. Bacardi

  "Tahad emast eemale. Ma tahan oma ema juurest. Elame see oleks pluss, aga sul on õigus. Mu ema ja võõrasema lähevad sellesse. Mu vend on läinud sellest asjast osa! Kes teab, kes veel ei jää risttule alla enne, kui see on läbi? Arvad, et võid tahes oskustega ema õpetas, et osta mulle isiklik kohtumine Ashe?"

  Bacardi on lõug langes.

  "Ta tapab su, lollakas!"

  "Nick?" Alex oli raputab pead, kes ei soovi seda teha.

  Nick neelas, tema nägu moonutas intensiivne valu.

  "Alex, ma vabandan. Mul on võlad klaarida oma. Mina näen seda nii elan laenasin niikuinii." Ta oli lähedal kaotab oma hinge. Mida ta ette oli enesetapp. Kaupa tehes koos Ashe, teabe ja ühe reisi mööda-i, kindlustus, Alex, Marilyn, Renee ja teisi õdesid ja vendi oleks minema kõndida vigastamatult oleks kindel surmaotsus.

  "Ma ei saa teadlikult lasta seda teha, mees. Aga ega meie pere on vabrikukvartlis kui me ei tule mingi tehing temaga. Nii et ma lähen viskan ka ise veidi rohkem. Mul on samad geenid ja kõik nagu sa nii kaks kärbest vastandatult tema võib olla see, et neid välja osta." Alex haaranud Nick õlal. Nick oli kahvatu.

  "Ei! Kutt, miks te arvate, et ma nii hull midagi valida! Ma tahan, et sa elaksid…" Nicki huuled pöördus omapärane varjus lillaks. Kogu tema keha värises.

  "Ma ei suuda sinuta elada. Kerjused ei saa olla valivad, vend. Sa pead tulema plaaniga ja selle juurde jääda. See on kas me ohverdame ennast Ashe osta meie pere välja või me leida midagi, mis võimaldab meil nii elada. Nii peab see olema." Alex naeris, et valu vaigistama.

  Bacardi oli raputab pead ja lehvitab ta sõrmed.

  "Ei! Kui mu ema teada saab, et ma müüsin teid ja nõuti tema Ashe ta mu kees rasvast! See peaks töötama, kus me kolmekesi , geenius! Mäletad, ma maksin sulle välja!" Ta hakkaja Bacardi rusikaga Nick rindu. Ta kahmas tüdruku õlga ja kas ta tegi talle näkku.

  "Kuule, see pole just matemaatikat! Ashe on meeleheitel. Kui ta tahab oma raha ohverdada piisavalt põrgu, siis ta nõustuda teatud tingimustega. Ma võin sulle tunnistajakaitse!"

  Bacardi tardus. Ta võis näha hullust Nicki silmad. Poiss tahtis hoopis tervislik, nagu iga ka pikki elu inimene, aga seda oli rohkem nagu soov kiiresti kui tõenäosus.

  "Kas on võimalik, et sa ostad mulle eraaudientsi koos Ashe ja konventsioon?" Nick lugenud hingetõmbed säilitada keskenduda silmad pärani oma sisemise globaalselt võitlus.

  "Seal on härrasmeeste klubi peamiselt palgamõrvaritele selles linnas. Mu ema on siin oma põhinevad need inimesed laksu näkku. Ta on ületanud kõik neist mitmel korral. See on tõesti tore, et päris relva tagasi."

  Nick vaatas Jericho, silmad täis üllatusi. Bacardi naeratas.

  "Ta andis selle oma isa peale ühe nende sessioonide. See kuulus mu prostituut/püstol pakkimise ema ainult tõeline armastus, üks mees, kelle hüüdnimi on "Cipriano surma ingel". Ta on ülim Sicarios Norra kuningaga, kes oleks kaasa Acapulco jõugud. Ta lõpetas oma elu tema pärast, kellele tema püstol, ta hoiab. Ta reetis teda ja see, kuidas su isa käis. Ma ei tea, kuidas sa selle said, aga ma ütleks, et see oli õnnistus Jumalikkust. Selle abil saate osta tema kaitseks välja sellest linnast. Ta võib meid viia oma peakorteri Acapulcos."

  6. peatükk:

  Nad vaevu klaarunud väravad Mehhikos. Marilyn vandus, et ta kuulis lõgismaod tolmu sees viinadeks's, loopisid deemoni aknad.

  Renee kõõlusin siin tagaistmel, täiesti kained. Tal oli peaingel toetub tagaistmel ja aknast välja. Anahi oli rohkem mehi, kui leidus järgijaid. Mälestusteenistus

  "Kas me jõuame kutse peole?" Renee roidunult drew reivade poldi tagasi juba kes teab mitmendat korda nagu tolm oli organiseeritud, rattad, tema hammaste paheline.

  "Ma arvan, et oleme aukülalisteks." Marilyn pöördus miss piirikontrolliga auto, mis oli jäi sattumisest.

  Võimalus üles käärinud tema kõrval ja kummardus välja oma akna. Ta oli ajakirja hammaste vahele ja püstoliga poseerinud ühes käes, ta üritas laadida kuni peenete kuulipilduja vihma.

  "sõna selle jaoks levib kiiresti, preili! Me arvatavasti telekas!" võimalus vaadata oma pea välja visanud, tolm taga värvinud tema põsed telliskivi ja hall. Seal oli kurjakuulutav mürin, granaadiheitja. Üks betoonseinad, ümbritsetud Mehhiko piiri pksendanud sädemed ja tuli kokku varisemast meeldib küpsetatud muda.

  "Hästi! Rohkem reklaami, Durango langus teadus. Kas me saame kuskil minu kohvi ja wifi, siis ma tulistan meili, et žürii selgitada minu äraolekul. Anna mu isiklik vestlus maha." Marilyn naeratas sunnitud lootusrikkust. Ta oli ta telefon ühes käes ja tema püstol teises otsas kasutades tema sõrmed üritada juhtida. Ta vaatas juhuslikult alla GPS-ekraan, leides, et Nicky on ikoon ei liikunud enam kui kaks tundi. Ikoon jooksis keset peamaanteel. Pole ju saladus labor.

  "Tule, Nicky. Ära ole kangelane. Ainult seekord ei mängi kauboisid ja indiaanlasi minuga, poiss!" Marilyn lase telefonil slaid, põrandalauad, tundes pisarad brim silmades. Ta teadis, et ta poeg. Ta leidis viisi suruda saatana Luik ja nüüd oli ta valmistuks skeemid omal viisil. Need, kes kuuluvad kahtlemata mingi gung-ho noorte on kalduvus märterlus.

  Ta kavatseb seda teha. Kõike, mida vaja, et neid kõiki päästa sellest hullunud naine ja inimestest, keda ta oli rott vastu väita, et surm ravi eest varanduse. See oli Nicky, kui isetu nagu ta oli hoolimatu ja salakaval, kes suudaks sellise tehingu. Arvestades paar aastat hiljem, ta võis eepiline ärimees või diplomaat. Marilyn isegi arvasin, et ta on parim president, kes iial elanud ja mitte ainult sellepärast, et ta oli tema poeg. Ta vahetult kogenud mis korrumpeerunud valitsuse poliitika ja -kontrolli ametnikud olid võimelised. Ta oleks parem.

  Auto ratastega vasakule. Võimalus on auto maha jäänud. Raiujate nüüd tuisanud nagu koerad põrgust. Kas Marilyn pidi tegema ilusa väljuda või nad pantvangid.

  "Mõtle nagu Nicky." Ta ohkas. See tuli talle tillukese irve. Nicky oleks laadimise ajal neid ei jookse ära, kui see on tema elu.

  Ta pöörles sõõrikut tööd ja otse nende nina alt.

  "Hei! Tere, Avalon? Olen äkitselt silmitsi kaugusel vaenlasest?" Renee nõjatus alates püss segaduses.

  "Oodake, Renee. Ma lähen neile rodeoklounid ja siis tagasi vaadates poiste jaoks."

  Üllatusmoment on üks päevinäinud kaardi virnas (stack, kes kunagi ei kaota oma jalaga. Jalgrattur on krüpteeritud, miss laadimise deemon ja suundus otse blaze. Karjeid ja kaose heitlus. Hetkeks piiripolitsei olid hajevil, ürita
des näevad, et nende kahtlusalused olid elus arreteerima.

  Marilyn keerutas hot rod uuesti ringi. Suundub kuuma verd jooksma Acapulcosse.

  "Üks miljonist! Sa justnimelt!" Renee lõi reivade tagumikku möllab naer.

  "Sa kuulnud väljendit, lõhud sa selle ostsid? Jah, ma arvan, et ma alles alustasin tänava lahingu kogu Mehhiko kaart. Kinnita turvavöö. Boss läheb mulle arve üsna varsti. See tähendab sõda."

  7. peatükk:

  La Cantina Kolgata oli peidetud tagasi ruumide iidne katoliku kiriku kuskil ajaloolise osa linnast.

  Nick hoidis oma hinge. Bacardi oli keset vaikust ja kumisev arutelu väljaviskaja tagaukse juures kes olid maskeeris end kojamees ja oli kärpimine muru ümber iidse hauakivid.

  Tüdruk küünitas oma saapa välja ja käputäis kulla värvi pokkerikaardid. Poisid polnud kindlad, mida see tähendas aga teadsin, et see peab olema mingi õiguse klubi. Väljaviskaja naeratas, paljastades suutäis kuldhambaid.

  "Selge, kas te tahate rääkida ülemusega, eh?" väljaviskaja müksas Bacardi ja kummardus Nick. Poiss, koostades tema täielikku muljetavaldav kõrgus.

  "See oleneb, kes sinu nimi, boss. Olen siin selleks, et rääkida, senjoor Cipriano võrdub sõnaga "Angel"." Nick viskas oma pea väljakutsuvalt ja näitas Jericho oli topitud, vööl.

  Väljaviskaja on silmad läksid pärani lahti.

  "Õigus. On ainult üks siin boss, senjoor. Tule koos minuga."

  Jumalateotuse veritsenud seintelt kõigile neile asjadele, mida ladina katoliiklus on püha. Krutsifikside rauast kiige lakke. Kolistati koos kurjakuulutavalt, muutes Alex hüpata ühelt oma nahal. Ta ei olnud täielikult kontrolli alt. Lubades tema vend, et see käik oli nagu juhtiv talleke.

  Väljaviskaja viisid nad läbi paljude suitsetamisruumid kus meest istusid pikkade laudade taga on põimitud autoosi hoidsid koos okastraadiga. Cleary kohaliku jõugust oli tükkidest kokku kõik, mida suutsid küünistab alates kõnniteel avalduse oma tegelikust tänaval. Seal oli üks punkt keskmesse riba, mis oli välja, ütlesid koormaks partitsioneeritud hunnikute viisi roostetanud, vere-ga värvunud okastraatide. Seal oli heli, nagu urin tulevad teiselt poolt. Poisid vahetasid pilgu. Nad olid tõesti sellega hakkama?

  Nad leidsid end järsult baaris. Bacardi rääkis kiire ja Hispaania mehele, kes oli ta tagasi pöördunud poisid.

  Aeglaselt ta pöördus ümber. Umbes 50 midagi, tal oli lõug pikkus mustad juuksed ja vanim, kõige kurvem silmad, kes elab. Ta kandis musta nahktagi see paistis oli läbi põlenud, paljudes kohtades, kus see veel koorus laigulise valgete tuhast nagu see juhtus väga hiljuti. Isegi oma teksasid ja kauboisaapaid olid kõrbenud, kuid mitte nii palju kui jakki. Ta suitsetas väga armastan jahedalt ja vaatas nad üles ja alla.

  "Tüdruk ütles mulle, et sa tahaksid rääkida tööd? Töökohti võrdse dineros, eh? Tasuta lõunaid pole, amigos." Ta hõõrus sõrmi kokku.

  Nick naeratas kelmikalt.

  "Oh, ma kavatsen maksta, senjoor. Räägime valuutas." Ta Jericho.

  Istus, lõug Cipriano vähenenud.

  "Ai! Kust sa selle said?"

  "Noh, see on liiga suur lugu. Saatana Luik andis selle oma isa, kes mattis selle mudas väljaspool lastekodu, Durango, Colorado."

  Cipriano nõjatus ta järel, needmas Anahi.

  "Ah, ma näen. Sa leidsid selle. Nüüd tahad osta oma teenuseid, mis kuulub õigusjärgselt minule?"

  "käsutuses olev teave on 9/10st seaduse, kas pole? See on minu käes. Sa võid selle tagasi saada. Madal hind, samuti. Kõik, mida sa pead tegema on vii mind Ashe."

  Cipriano raputas pead, võtab pika ära tõmmata oma sigarit.

  "Te tahate mulle maksma oma relvast sind aidata sooritada enesetappu? Sa oled vist väga meeleheitel, muchacho." Ta hakkas ragistada kohutatud, köhib.

  "Oh, me oleme. Piisavalt, et soovitan inimohver ostma meie pere on vabadus. Kui relv ei piisa, siis me peame välja tulema teist sorti makse. Räägime hinnast." Alex astus ettepoole, tema käte vahel. Cipriano pidi nägema meeleheitel, et poisi silmade. Ta vaatas vend järgmisele ja noogutas aeglaselt.

  "Röövlitel...jah, ma tean seda pilku. Ma olin ka kunagi poissi, vähe valikuid. Sa armee prescotti pojad on ju?"

  "Kaks paljudest." Nick lehvitas püssist õhku, näidates pakkumine oli pooleli.

  Cipriano noogutas.

  "Bacardi. Segame natuke palomases poistele ja mina. Pange need minu spetsialiseeritud klaasnõud." Ta keeras ta sõrmed. Bacardi sõrmede vahelt ja suundus murdis baarileti taga.

  "oma looduslikus elupaigas. Ta on plikalik giggles, vapustas teda katkendlike lausetega noorelt, karga avatud pudel tequilat ja mõned Jarritos Toronja omad. Ta tõmbas väikese piimakäru välja leti all. Poisid viskasid oma hambaid. See oli täis inimkoljud, oleks jagunenud avatud hoida viski jääga ja prillid. Ta tõmbas välja kolm kalleid jooke, kellel olid väikesed koljud. noored mehed. Nende hambad oli kunagi olnud täis kullast ja nüüd olid esitanud, et kruusi-nagu käepidemed, nad olid teinud klaasi tülikaks.

  "Ära vaata nii üllatunud. Nad olid väga oskuslik vastaste ja ma pidin neid austada mõnel muul moel. Ma joon oma mälu iga kord, kui olen jook, mis on sageli. See mõnevõrra nende heastab mõrv või vähemalt hoiab mind ülestunnistus. Ma ei viitsi nagunii minna. Mu hing oli märgistatud musta ammu." Cipriano sulges silmad tihedalt ja jõi sügavalt , ma armastan sind lasta oma sõõrmetest suitsu minema. Ta oli langenud ingel igas mõttes. Draakon on murtud tiivad.

  Nick ja Alex istus. Bacardi kuubikuid laimi viis väikest viilu. Ta pani selle lubja, Nick on klaas piki hambaid, oma klaasi" pealuu.

  "Tema nimi oli Enrique. Talle on alati meeldinud una Paloma pärast pikka tööpäeva. Mu ema armastas teda, sest ta maksis hästi. Siis ta vihkas teda sellepärast, et ta ostis talle võlgu ta võlgnes talle rivaalitseva jõugu. See oli siis, kui ta palvetas tema surma ingel ja me panime ta Kolgata klaasnõud." Bacardi pilgutanud, kihistamise Nick on vaevu summutatud õudus.

  Alex noogutas ja rüüpas oma joogi vaikuses. Nick tõstis tassi ja röstitud, palju Sicarios Norra kuningaga on lõbus üllatus.

  "Me kõik peame kunagi surema. Kui sa oled minu moodi mõnikord tähendab sageli. Lähiminevikus ja lähitulevikus ilmselt." Ta noogutas ja läks palju teha. Tema silmades välkus kiiresti. Renee oleks teda tappa, kui ta teadis, et ta on joonud.

  Õppis hoolega. Nickiga Cipriano Ta libistas oma pöidla üle lõuale , mõtiskleda.

  "Sa näed välja nagu tark poiss. Peab olema väga hea põhjus oma elu ära, et Teostaja, ah? Teie vend rääkis pere. Võiksid värvi see minu jaoks?"

  "Minu ema. Ta on seal asju, mida ma segu pole vähimatki kahtlust. Üritades tapavad draakoneid ja päästa mind jälle. Ma arvan, et see on üsna ilmne, senjoor. Pole mu päästsid. Aga äkki ma saan Ashe, kui ta tahab, et tema sõnum põrgusse piisavalt tugevalt hinda maksma, siis ma nimetan, siis mu ema, kasuema, vennad ja õed saavad siit olemata hävitas, maffia Mexicana!"

  Ta peksis oma rusika letile-top, soovib, et ta kavatses seda teha vaatamata ilmsele terror, ujusin tema silmad lihtsalt pinna all. Alex ei suutnud oma silmi temalt ära võtta. Ta teadis, et ta vend mäletas surmani. See valik oli täiesti teadlik, et karistatav surmaga oli fakt on see, et ta teadis täielikult ja mitte müstiline ülejäänud inimkond oodatud hirmunult.

  Vana Sicarios Norra kuningaga noogutas, vilkuv täistööajaga hammastega naeratus. Alex hoidis oma hinge kinni hoida hüüatamast. Cipriano hammastest põletati peas. Nad olid söestunud must ja Amarillo ümber mõned õõnsus täidised olles kurnatud sulanud ja oma igemeid. Isegi tema keel oli kaetud sulanud/re-karastatud brass.

  "Niisiis, te olete näinud, ah? Oled sa nõus rohkem näha? Väga meeleheitel ja julgust saada tõeliseks ükspäev, kui sa oleksid saanud elada. Aga kurat on lastele kui ütleksin, Benatariga eksinud noor sõber. Kus saadab sind muudab Ashe põrgust välja nagu laste basseini. Ma arvan, et te olete juba nagu ." Ta jätkas oma joogi muigad madal kurku.

  "Jah. Ma pole loll. Sa oled seda arvama. See on veel üks põhjus, miks ma vajan sind. Keegi peab mulle õpetada. Sina ja mina, me oleme mõlemad näinud, aga ma ei räägi seda keelt. Min
d valdab emakeelena neetud rääkida. Sina võid hoida oma relva ja ma võin öelda, kus sa saad rohkem. Nimeta oma hind ja ma tulen sellega kuidagi."

  Suundu tagasi loopis Cipriano naerma kuni pisarad veeresid mööda ta katusele paigaldatud laternate valgustatud armiline põski.

  "Ah, poiss! Meeltmööda. Ma pole näinud tõelist mestizo üle pika aja. Tead mis, anna mulle mu relv tagasi. Siis sa pead testi. Sa ei saa õppida, ning sul ei ole õrna aimugi, kus või millal ma sebin sulle need. Asi pole võitmises, lihtsalt väike algatamist tõestada, et sul seda vaja ongi. Sa pead õppima oma köisi. Kui sul on, siis ma viin teid oma naisele ja vaatame, kas ta kuulab su pakkuda välja."

  8. peatükk:

  "Kui sul on õigus, sul on õigus." on Renee Avaloni nägu oli mustaks värvitud, söestunud jäänused limusiini puru.

  Emadus oleks tähendanud sõda mehhiko maffia. Sõda lohistades sageli mõeldakse ühest kohast teise püüdes vältida teiste kabe on mittespetsiifiline mängumaa. See oli kaks päeva pärast nad ületasid Mehhikosse. Kahe päeva jooksul kassi ja hiirt, sõites deemon maha autode radu polnud kunagi mõeldud siseneda, vahetades möödasõidul tuli siia ja sinna, et õudus paljude külaelanike kui vaenlane on liiga lähedal.

  Kurnatus pani on raske hingata see linn on sudune õhku. Marilyn üritas ta nagu kissitas uurima suitsu. Kurgus põksunud sellest ja maos kibelnud näljast. Ta liigub non-stop, magades 20-minutiliste vahedega kui nad peatusid bensiinijaamas või sukeldus tänavakaubandusse taga vältida Anahi risti-rästi on silmad. See oleks olnud veelgi enam sellest ajast, kui ta oli söönud. Ta ei mäletagi, millal viimati oli tal dushi alla. Väikse vaimse inventuuri suvalisi fakte tõi ta järeldusele, et ta oli muutuja kasutatakse ära tema teine tuul ja oli number crunching, kolmas või neljas. Kogu see asi oli meeleheitel väljaspool oma halvemates unenägudes. See oli nagu suur intsidendi Durangosse-kool. See oli Vietnam võrdluses.

  Ta toetas ainult adrenaliinisööst naine meeleheitlikult saada tagasi ainus asi, mis kunagi oli andnud oma elu kõrgemat tähendust. Nüüd, kui ta nõudis ta kaunis laps nagu oma, ta oli muutunud tegelem teda terve universum. Maailma sisse lülitatud teljega tasakaalustatud ainult Nicolas' heaolu. Ta pigem sureb kui hoogu maha võtma. Ta ei maga või isegi hingata enne, kui ta oli jälle turvaline.

 

‹ Prev