Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 157

by Josh Law


  "Da lahko preprosto morate vedeti, katere kartice z igrali, katera orodja za utrgate z vašo orožarno." dekle z mežikanjem pregnal.

  "Kaj praviš?"

  "Malo napačnih informacij. A kupčijo tukaj in tukaj. Potem premor. Mi trije razdeljena, potem sem kupil vozovnico stran od Anahi z mojim cantina čare. Fantje, ste s svojim The Mamas and the. Najti moramo vse možne akter v tej igri preden naredimo premakne." Bacardi zadovoljno pomela roke skupaj. Njen načrt se je zdelo otročje lahek.

  "Ne. Nočem moja mati vpleteni v to." Nick je bil nenadoma nepopustljiva. Alex prikimal.

  "ima prav. Zadnjič sem drugačen. Zgodilo se je doma in ni bilo kako potovati. Naše mame ne vpletamo v to sranje. Čas je za plan B."

  "Povej! Veš kaj je tvoj The Mamas and the bo prišel iskat zate!" Bacardi zakopala nohti v njenih stegnih v razočaranje.

  Nick in Alex videla drug drugega. Še enkrat bi razumel kaj bi morali storiti in oni sovražili sami.

  "Ste dejali kupčij, ja?" Nick sheepishly nasmehnil. Alex zaprte oči, celo ne želijo razveselil misli vzdolž teh smernic.

  "Kaj nameravaš narediti?" Bacardi nenadoma strah.

  "Hočeš stran od tvoje mame. Hočem stran od tvoje mame. Živeti s tem bi bila plus, ampak imaš prav. Moja mama in spodbujali mama se bodo vsi vpleteni v to. Moj brat je dobil zavarovanih v to! Kdo ve kdo bo dobil v navzkrižnem ognju pred tem je skozi? misliš da se lahko uporabi kateri koli spretnosti tvoja mati naučil kako mi kupili osebni sestanek s Ashe?"

  Podjetje Bacardi čeljusti padle.

  "Ne bom ubil, neumna!"

  "Nick?" Alex je tresenje njegovo glavo, noče storiti tega.

  Nick pogoltniti, njegovega obraza spačil nekakšen v močna bolečina.

  "Alex, oprosti. Imam dolgove poravnati svoje. Mislim, da živim na izposojeni čas." je bil blizu izgublja sapo. Kaj je predvidel je bil samomor. Izdelava trguješ z Ashe, informacije in obudite pod, za zavarovanje, ki Alex, Marilyn, Renee in njegovi drugi bratje in sestre bi oditi iz te nepoškodovane izpustijo bi bilo odločilno smrtne kazni.

  "Ne morem zavestno naj bi naredil to, človek. Vendar pa je naša cela družina je na sekljanje blok Če ne bomo prišli do neke vrste trguješ z njo. Zato bom vrgel v mene kot nekaj dodatnega zavarovanja. Jaz imam enako genov in vse kar si tako dve muhi stehta proti njej kamen lahko kaj je potrebno kupiti." Alex popadel jakovo ramo. Nick je bledo.

  "Ne! Stari, zakaj mislite da bi odločile za to noro! Hočem živeti…" Jakovo ustnic obrnil svojevrstni odtenek vijolično. Celim telesom vztrepetalo.

  "Ne morem živeti brez tebe. Ne morejo biti izbirčni, brat. Ga boš moral pripraviti načrta in vztrajati pri tem. To je bodisi žrtvujemo sami sebe Ashe kupiti naših družine ali smo prišli z nečim, kar nam omogoča tako živi. Tako mora biti". Alex počila na topa bolečina

  Podjetje Bacardi je tresenje ji glavo in vzvalovana njenih prstih.

  "Ne! Če moja mama izve prodala sem vas na Ashe in Oropan sem ji, da bom vzel skuhamo v prašičje maščobe! To naj bi delal za nas treh, genij! Zapomni si, jaz vzmeteno!" Bacardi zavihtel njeno pestjo jakovo prsih. On je resno spoprijel dekle bodisi rami in jo poglej ga v obraz.

  "Poslušaj, to ni ravno matematiko! Ashe je opredelitev obupan. Če hoče njen pekel denarja žrtvovati slabo dovolj, potem ne bo strinjal z nekaterimi pogoji za to. Sem lahko kupite zaščite prič!"

  Podjetje Bacardi zmrznili so. Kratkovidna norosti v Nickov oči. Fant azerbajdžanska glasbenica zdravega, dolge življenjske dobe kot katera koli oseba dobro, vendar je postala hitro bolj želja kot verjetnost.

  "Is there a way you can mi kupili zasebni občinstvu s Ashe in konvencije?" Nick šteje njegova vzdihe po ohranitvi osredotočenosti oči globalno široko s svojim notranji boj.

  "prijateljskega kluba predvsem za storilce v tem mestu. Moja mati je na svojem sedežu tukaj za slap tistim ljudem v obraz. Ona je prečkalo vse več priložnostih. Zlasti bi res rada imela to lepo pištolo nazaj."

  Nick preučevala Jericho, oči napolnjene z presenečenje. Podjetje Bacardi nasmehnila.

  "Ti je dala, da tvoj oče po enega izmed svojih "" sejami. Pripadal moja prostitutka/pištola pakiranje materinski edina resnična ljubezen, en človek z vzdevkom "Cipriano smrti Angel". On je bil končni sicario do kdaj teči z V Acapulco sedemnajstega tolp. On je pustil življenje zaradi njenega, zaupane mu pištolo za njeno vodenje. Ona ga izdal in na ta način se tvoj oče je prišel z njim. Ne vem kako si dobil, vendar bi rekel, da je blagoslov iz božanstvo. Lahko ga uporabite za nakup njegovo zaščito iz tega mesta. On lahko peljali na svojem sedežu v Acapulco sedemnajstega."

  Poglavje 6:

  So komaj počistili vrata v Mehiki. Marilyn prisegel je slišala rattlesnakes'sžganje v prahu, ki je pelted Demon je windows.

  Renee je prislonske se po zadnjem sedežu, popolnoma trezen zdaj. Ona je imela nadangela naslanja na zadnjem sedežu in s ciljem skozi okno. Anahi imeli več fantov v svojem kotu kot Bonnaroo imeli privržencev.

  "Smo celo dobite povabi na zabavo?" Renee zdolgočaseno risal puška je izkrčil nazaj že neštetokrat kot prah je brcnil v hudi kolesa v njeno zob.

  "Mislim da sva midva častnih gostov." Marilyn zletel s ceste... da bi izpustili mejne kontrole tovornjak, odspal ujete v obliko križca.

  Možnost zviti zraven nje in sklonila mu okna. Imel je revija kožno gubo med zobmi in pištola odgovorim na eni strani da je bil poskus ponovne podelitve maneuvering medtem ko strojnica dež.

  "beseda za to bo širjenje pravih hitro, gospodična! Mi smo verjetno na nacionalni televiziji!" Priložnost odvrgel glavo pogledamo za, prahu ob slikarjeva lica opeke in siva. Ni bilo zlovešče grmenje raketnih zaganjalnik pogovornega okna. Eden od konkretnih stene, ki obkroža mehiški meji vas popeljem iskrenja in se sesipale pečena blata.

  "Dobro! Več reklamo za Durango kapljice znanosti preskušanja. Če bomo lahko mi nekje s kavo in wifi, nato pa bom ustrelil email žirije da pojasnim svojo odsotnost. Moji osebni razgovor se po žici." Marilyn smejale s prisilnim hopefulness. Imela je telefon v eni roki in jo s pištolo v drugo z konci prstov poskusiti in usmerjanje. Pogledala naključno na zaslonu GPS opazila, Nicky je ikona ne bi preselili v zadnjih dveh urah. Ikona plaval v sredini glavnih cest. No tajni laboratorij.

  "Pridi, Nicky. Ne sme biti heroj. Samo tokrat ne bom igral kavbojev in indijancev z mano, fant!" Marilyn naj telefon diapozitiv razžrla tla, občutek solze roba v njenih očeh. Vedela je njen sin. Da bi našli način stresajte hudič je Swan in zdaj mu je bila kuharska sheme za svoje lastne. Tisti ki nedvomno vključen nekakšen gung ho-mladinski tendence po mučeništva.

  On je bil storil. Karkoli je bilo potrebno, da jih shranite vse od tega nora ženska in ljudi je bila podgana racing proti zahtevati smrt pozdravi od sreče. To je bil Nicky, kot nesebično kot je bil nepremišljeno in premetenih dovolj snemite takšnega dogovora. Nekaj let, da bi lahko naredili epsko poslovnež ali diplomat. Marilyn celo mislil, da bi kar najbolje predsednik da kdajkoli živeli in ne samo zato, ker je bil njen sin. On bi prve roke izkusila kaj poškodovana vladnih politik in out-of-nadzorni uradniki so bili zmožni. bi bilo bolje.

  Avto na kolesih na levo. Možnost kamion je padel za sabo. Idejo sekljalnikov zdaj bolj poplavili jih kot psi iz pekla. Bodisi Marilyn bom moral lepo izstopa ali so nameravali biti talci.

  "razmišljali kot Nicky." Je Globoko je vzdihnil. Prišla je k njej z majhno krvnih preiskovalo. Nicky bi računal na njih ne bežiš, če bi bilo njeno življenje na liniji.

  Ona je zavrtel v kolobarnem pometi in udarec naravnost za nosa.

  "Hej! Halo, Avalon? Jaz sem nenadoma soočeni stran od sovrazno crto?" Renee nagnjeno nazaj s puško zmeden.

  "Počakajte, Renee. Jaz bom stisnil teh rodeo klovni in potem bomo prišli nazaj na iščete fantje."

  Element presenečenja je ena zdelali kartico v odvodnik da nikoli ne izgubi svoj zamah. Na kolesarski je zmešala zamuditi zaračunavanje Demon, in zletel s ceste... naravnost v ognjeni zublji. Kriki in kaosa pravni spori. Za trenutek je mejna policija je bila motijo poskuša vidimo, da je njihov osumljenci so bili živi
za aretacijo.

  Marilyn spredena vroče magnetna palica okoli spet v vroče krvi za zagon v Acapulco sedemnajstega.

  "en milijon! Ste popolnoma v lasti!" Renee usekal puška je rit z coursing smeh.

  "Ste že slišali izraz Zlomil si je kupil? Ja, mislim, da sem ravnokar začela ulična bitko v celotnem mehiške zemljevid. Se priveži. Šef damo bo bill me precej kmalu. To pomeni vojno."

  Poglavje 7:

  La Cantina Golgota je bilo skrito v zadnji sobi s starodavno katoliška cerkev nekje v segmentu zgodovinskega mesta.

  Nick potekala sapo. Podjetje Bacardi je bila sredi potlačiti tonirana razpravo z varnostnik na zadnjih vratih so imeli prikrito uveljavil kot da mu hišnik pusti in je bilo obrezovanje trave okoli antične spomenike.

  Dekle na njen zagon in izkoreniniti peščico zlato obarvanimi poker čipov. Fantje so ne vem kaj to pomeni vedel pa mora biti nekakšen vstop v klub. Varnostnik nasmehnila, razkrivajo težko izgovorljiv pojem zlate zobe.

  "V redu, bi radi govorili z šefa, eh?" varnostnik potisniti Bacardi in sklonila bližje Nick. Fant kvadrat njegova ramena, pripravo za njegovo polno impresivno višine.

  "To je odvisno od koga ste ime šef. Tukaj sem se pogovoriti s Senor Cipriano 'Death Angel"." Nick poslal svojo glavo defiantly in spet je Jericho je stisnjena v pasu.

  Varnostnik v oči je široka.

  "Prav. Obstaja samo en šef tukaj - Milost, Pridi z mano."

  Zakoni o svetoskrunstvu bled od stene za vse tiste stvari ki latinsko katolicizem velja za sveto. Razpela iz železa se gugala od zgornje meje. Oni clattered skupaj poročilo pod zloveščim, Alex skočiti iz svoje kože. Ga še ni bilo v celoti kontrolo tukaj. Dopuščanje njegovega brata narediti ta korak je bil kot vodilni ovčka za zakol.

  Varnostnik sta vodila skozi mnoge kadilnice where men sedli dolge tabele iz prepletenih avtomobilske dele držijo skupaj z barbwire. Cleary lokalnih tolp je imel pieced skupaj vse, kar so lahko izbrišem iz pločnik kot izjavo glede na njihovo resnično street moči. Je bilo poglavje v središču bar, ki je bil razdeljen po bo premalo na bo premalo za zarjavelo, lisice. Je bilo slišati kot Nehaj renčati prihajajo iz druge strani fantje izmenjali pogled. Bili so res šla skozi to?

  Nenadni prekinitvi zdravljenja se je znašlo v baru. Podjetje Bacardi je govoril v hitrem ognja na španskem človek, ki je imel njegov hrbet obrnila na fanta.

  Počasi je obrnil naokoli. Okoli 50 nekaj je imel brado dolžina črne lase in najstarejši, najbolj žalostnih oči kdor življenja. Imel je črne usnjene jakne, kar je bilo videti kot je šel skozi ogenj, sežge v mnogih blotchy krajev, ki še vedno v kosmičih z belim pepela kot se je zgodilo pred kratkim. Celo njegova kavbojke in kavbojski škornji so podpisal, ampak nihče ni tako slabo kot rešilni jopič. On je kadil Te Amo Dobimo popolno glasbeno norijo in si jih gor in dol.

  "dekle reče mene želiš govoriti z menoj o službo? Delovna mesta enake dineros, eh? Ni prostega kosila, amigos." je dobro vtreti prsti skupaj.

  Nick grinned impishly.

  "Oh, nameravam plačati, Senor. Spregovorimo valuti." je izdelal Jericho.

  Cipriano vstalo, čeljusti ob padel.

  "Povej! Kje si dobil to?!"

  "No, malo je zgodba. Hudič je Swan je dal moj oče, ki jo zakopale v blato zunaj otroški domov v Durangu, Colorado."

  Cipriano nagnjeno nazaj na pete balkanskega leporečja Anahi pod sapo.

  "Oh, vidim. Ste jo našli. Zdaj pa si želite kupiti moje službe z nečim, kar upravičeno pripada meni?"

  "posedovanje je 9/10prikazuje stotinke zakona, ne? To mi je v posesti. Ti lahko nazaj. Nizki stroški. Vse kar morate storiti je, da me bo Ashe."

  Cipriano pretresli njegovo glavo, da tako dolgo odlijemo svojo cigaro.

  "želite plačati z mojo pištolo vam pomagamo samomor? Morate biti zelo obupana, muchacho." je začel stojalo z osuplostjo ugotavljam izkašlja denar.

  "Oh, smo. Dovolj predlagati človeških žrtev kupiti naših družina je svoboda. Če pištolo ni dovolj, potem bomo morali izmisliti drugačno vrsto plačila. Spregovorimo ceni." Alex stopila v ospredje, zvijanje naročju. Cipriano je videla obupane poglej v dečkovih očeh. Ozrl se je iz enega brata in prikimal počasi.

  "Desperados…Ja, vem. Sem bil fant enkrat preveč, z malo izbire. Ti si vojska Makovec je sina sta ne?"

  "Dva izmed mnogih." Nick pomahali pištolo v zraku, ki označuje ponudba je bila kaznovana.

  Cipriano prikimal.

  "Bacardi. Mešajte nekaj Palomas za fante in me. Vtaknil v moj specializirane steklovine." Je zlomil prsti. Podjetje Bacardi krekirano njenih prstih in vodil za šankom.

  "Moj naravni habitat". Ona jo pretresajo nasprotovanja z girlish giggles da prikrival njena mlajši, pokanje odprite steklenico tequile in nekaj Jarritos Toronja sokove. Nato pa je tugged majhen zaboj mleka iz pod pultom. Fantje so se znižale svoje zobe. Bil je napolnjen z zloženih lobanj je bilo širjenje odprte za kamenje in highball očala. Ona je potegnil tri highballs imeli majhno lobanj mladih moških pritrjena. Zobe je bila nekoč zvezdniško z zlatom in so zdaj vložiti za skodelico kot ročaji kot so izdelani stekleni okorno.

  Ne bodi tako presenečen. So bile zelo spretno nasprotnikov in sem imel čast jih na nek način. Pijem na njihov spomin vsakič sem pijača, ki je pogosto. Je nekoliko sestavlja za njun umor ali vsaj ohranja me priznal. Jaz ne nadleguj iti notri. Moja duša je bilo zaznamovano črno dolgo nazaj." Cipriano zaprte oči tesno in pili globoko v Te Amo kriminalca roil dima iz nosnicah. On je bil padli angel v vsakem smislu. Zmaj z zlomljeno krila.

  Nick in Alex sat. Podjetje Bacardi zmleta z apnom v pet malo rezine. Ona je obtičala apno za Jakovo steklo vzdolž zobje svoj kozarec" lobanje.

  "je bilo njegovo ime Enrique. On je vedno imel rad una Paloma po dolgem dnevu. Moja mama ga ljubila ker je dobro je plačal. Nato sovražila ker ga je kupil jo na kredit je bil dolžan njenega rivala banda. To je ko je molila k njeni smrti Angel in dodali smo ga na golgota steklovine." Bacardi z mežikanjem pregnal, hihitajoče na Nick je komaj suprimirane grozo.

  Alex je prikimal in sipped pije v tišini. Nick dvignil skodelico in opečen, sicario je zabavalo presenečenje.

  "Vsi smo prišli do nekoč umreti. Če si kot jaz včasih pomeni pogosto. V nedavni preteklosti in prihodnosti očitno." je pokimal in je bilo dolgo črpajo iz pijačo. Njegove oči mežiknil hitro. Renee bi ga ubil, če bi vedela da je pil.

  Cipriano preučevali Nick pozornega poslušanja. Pobegnil je svoj palec čez brado v kontemplacijo.

  "zgledaš bister otrok. Morajo imeti precej dober razlog za metanje svoje življenje za zobozdravnika specialista, huh? Tvoj brat omenjene družine. Morda želite obarvati v zame?"

  "Moja mama. Tam zunaj je v mešanici stvari, ne dvomim. Poskuša ubiti zmaji in rešite me spet. Mislim, da je precej očitno - Milost, Ni me rešil. Ampak če bi lahko trguješ z Ashe, če hoče, da jo peljem sporočilo za vraga dovolj slabo plačati ceno I ime, potem moja mama, spodbudila mama, bratje in sestre lahko izvlečeš iz tega ne da bi se sekiral mafijske Mexicana!"

  Pretepel svojo pest na boj proti vrhu, odločen, da se bo s tem kljub očitnemu teror, ki je kopanje v njegovih očeh tik pod površino. Alex ni mogel odtrgati oči z njega. Vedel je, da njegov brat spominu smrti. Ta izbira je bil povsem zavestno ker so bolečine smrti dejstvo je da je vedel v celoti in ne velika skrivnost ostalo človeštvo pričakuje z grozo.

  Stara sicario prikimal, bliskajoča celoten etruščanska nasmeh. Alex je dih za ohranitev iz jok. Cipriano zob je bila pražena v njegovi glavi. So bili zogleneli črni in v Amarillu okoli kape, nekateri votlino Licenčna polnjenja ob taljeno in stečem v njegovo dlesni. Celo njegov jezik je bila obložena v raztaljenih/re-strjenih medenine.

  "Torej - videli ste pekel, eh? Ali ste pripravljeni ogledati več? Zelo obupani in pogum, da postane pravi človek nekega dne, če bi bila dovoljena za življenje. Vendar pa je za otroke kot Benatar bi rekel moj zmotna mladi prijatelj. Če Ashe bomo poslali ustvarja pekel videti kot Bomo naročili otroški bazen. Mislim da si že uganili toliko." Je sipped pije, nizko v sapnik.

  "Ja. Nisem
neumna. Uganili ste. To je še en razlog zakaj bom potreboval. Nekdo me lahko naučiš prav. Ti in jaz imava tako videl hudiča, ampak ne govorijo jezik. Naredi me tekoče pri domorodnem preklet govoriti. Lahko obdržiš pištolo in lahko vam povem, kjer lahko dobite več. Ime vašega cena in pridem gor z njim."

  Cipriano poslal svojo glavo nazaj smejanje do solz spustil svojo streho luči osvetljeni brazgotinasto licih.

  "Oh, fant! Duhovita. Nisem videl pravega mestizo že zelo dolgo. Veš kaj, vrni mi mojo pištolo. Potem boste morali prestati moj test. ne dobiš za študij in ga ne boš imel pojma, kje ali ko bom spomladi smo na vas. Ne gre za zmago, le malo začetek dokazati imaš vse kar je potrebno. Ga boš moral naučiti moje vrvi. Če imaš to v sebi, potem ti bom tvoja dama in bomo videli, če boš slišal vašo ponudbo."

  Poglavje 8:

  "Ko imaš prav imaš prav, Avalon." Renee obraz je bil poslikan črna z Zogleneli ostanki limozini pihana v pekel.

  Materinstvo je mislil vojno z mehiškim mafija. Vojna pogosto pomenilo brezizraznost obraza od kraja do kraja skušamo izogniti drugi pregledovalci o nespecifičnih enake konkurenčne pogoje. Ker je bil dva dni, odkar so me vdrle v Mehiki. Dva dni mačke in miši, vožnja z demonom določene poti osebni avtomobili so bili nikoli ni bil namenjen za vnašanje, izmenjavo drive-z ognjem tu in tam na grozo mnogih vaščani ko je sovražnik je preveč približal.

  Izčrpanje je težko diham to mesto je smoggy zrak. Marilyn squinted kot je poskušala v dim. Njeno grlo throbbed od nje in ji pomolil tretjega dne so z lakoto. Žena je bila selitev non-stop, spanje v 20-minutnih presledkih so se ustavili na pumpi ali zapostavljati zaostaja za ulične prodajalce bi se izognili Anahi je roving oči. Ker je bilo še dlje od bi jedli. Ona bi ne spomniš zadnjič pa bi imela tuš. Malo duševno popis teh naključnih dejstev pripeljal na spremenljivko zaključek, da je uporabil njen drugi veter in je bil številka hrustanjem za tretji ali četrti. Vsa ta stvar je bila obupana njeno najhujše nočne more. To je naredil v Durangu incident videti kot visoko šolo. To je Vietnam v primerjavi.

 

‹ Prev