Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 158

by Josh Law


  Bila je ohranjen le za adrenalinski naboj ima ženska obupano vrniti k edina stvar, ki je kdaj glede na njeno življenje večji pomen. Sedaj, ko je zahtevala njeno lepega otroka kot njeno, je postal osrednja točka za njeno celotno vesolje. Svetu obrnila na osi uravnoteženo samo z Nicolas" dobro počutje. Ona bi raje umrla kot upočasnite. Ona ne bi spal ali celo dihati dokler mu je bilo varno ponovno.

  Zdaj je vedela kaj ljubezen je bila.

  Moč njeno ljubezen je bilo ohranjanje njenega stalnega tukaj, dima iz avtomobila bombardiranje pričele prihajati v obraz. Ona sploh ne bi smel biti tukaj vse pravice. Morala bi biti na sodišču. To ne bi bila tukaj strokovno področje. Bila je zasebni detektiv za Amber Alert program ne zunanjo aktivistka proti zasvojenosti z vojno. To je bil več kot samska ženska lahko uprli, zlasti one tek na prazne kot je bila ona. Poleg tega to ni bila samo banda vojne kot Marylin sprva pričakovano. Kratkovidna roko tako otopelem ameriški Spec Ops v tej sceni. Ni bilo tako, da celo strelno orožje črnega trga bi lahko prišla do tega tech. To je bilo verjetno zato ker je bil bolj ali manj usposobljeni tehnika, ki je poslala ta blok Mexico City v dim.

  Dim iz neznanske luksuznega avtomobila valjani vse do konca vrhunec z nogami Angel svobode. Koks baker-Rdeče in črno za kar se je zdelo kot za vedno pa je bila le minuto frakcije. To je ko je prišel že hiti iz centra.

  Bil je masa vseh v črni barvi neprebojni jopič označuje ga kot vojaška. Ni bilo venec lisice ovito okoli vratu. Ne bodo mogli ugani namen te pravice. Na rami, je M72 prava. Marilyn odločil to je bil naramni kamkorder raketomet RGW ki je mejnih vrat ko bi najprej prešla v Mehiki. Anahi je fantje so nekdanji člani Prescott projekta.

  "Dobrodošli v mestu, ki je vedno potopna!" vrgel glavo z hece ki bi ti zaledeni mrtev človek je kri. Renee stopil pred Marilyn in usposobljeni nadangela Mihaela na vojak.

  "Ne morem dihat. Nisi rahlo outgunned, sestra?" je imel roke gor v modelnih predaje.

  "Morda. Upam za vaše dobro da nosiš merico. Še vedno lahko zapolnijo leteti s svincem Če ste vzeli še en korak na poti nazaj BFF in moj bratec!" je pljunil na terenu. Moški prekiniti, nagibanjem glavo strani.

  Pomiri se. Jaz sem tukaj samo govoriti. Ne bomo rešili težave, a'orda?" je potekala do obeh rok in položili zaganjalnik pogovornega okna na terenu.

  "Ta prenašalec imaš ime?" Marilyn pospešiti poleg Renee in pritisnil na roko na puško telesa. Na tako otopelem krušni mami znižati svoje orožje oči tigrica-prosto živeče v luči pekoč ulici. Da bi lahko slišal sirene. Organi so prihajali poskusiti in pomiriti pretresi na svoje mesto. Na žalost to ni bilo njihove vojne. Da bi ne konča s svojega mesta.

  "Ne vem eno, punčka. Nekaj me kličejo zastonj. Nekaj me je Cobra. Potem je tu Pit Gadje in Anaconda. Ni mi všeč to pa je preveč girly" On valjani glavo na ramo in naj mu odrezali jezik flikerja po umski plati.

  "Tako v bistvu si samo kačo. Kača je kaj bom poklical. V redu, Jaz sem detektiv Marilyn Avalon, Nicky je mati. Vnose. Zdaj pa raje mi povej kaj to noro kurba storila s moj otrok še preden bom raznesel tvoje vedno ljubeče možgane v pekel" Marilyn oskubljene njen kult 45 iz njenega pasu in izstrelili na svoje noge.

  "Naslednji bo poskusil za družino biseri, partner, bolje poznala nisem igral." Je prekuhali v ponovno pištola in katerega namen je prav med kača nog.

  Možnost mi nasmehnila otročje in stopil naprej. Je prišel in pometala Persuader do Marilyn ramenih kjer je zavihtel ohlapno na tračni čakajo na čas, ko bi morali ustreliti dolgega dometa. On je zavrtel okoli zapestja like an all-star velika zvezda trenutno teasingly z košarkarsko žogo in usposobljeni med kača oči.

  "enega človeka na drugega, nimam pojma kaj je z ženskami in threating do nategne naš človek deli v kakršno koli prsa boju. Ravno zdaj, naj vam povem, kako bo. Ti mi boš povedal kaj norega braud je najela, kaj pričakujete od lova Nicky in kdo ti je dal dopust, vojak. Če ne bom poslal svojega boga pozabljenem glavo." je stisnil petelina, nikoli ne trzanje mišic s trepalnico. Na vrh kača je glava je bril otroka v zadek nemoteno v enem samem kajenje poti.

  "Res? No, ko govorimo o moškosti, lepa si nadarjen, športa. Jaz sem outgunned vsaj 1-10. Imam boljšo tech in boljše usposabljanje. Pravkar ste napisali oporoko, mali mož. Pravkar si je napisal tvoje opičja pokažete oporoko!" Kača me pljunil kajenja na pločniku, oči z sem sestradana blaznosti.

  Možnost chuckled in pritisnil na sprožilec ponovno odločanje majhen kos v lisice lei.

  "Ah, c'mon človek. Vaš poker obraz je zanič. Tvoje orožje ne strašiš me. Oh, in o tvoji fantje, kje so ponovno? Se mi zdi kot da sem ukradel repa in skrila nekje. Tako zdaj je samo ti in jaz in iz Mosberga. Pa se pogovoriva." je pritisnil na sprožilec ponovno rezanja eno izrezke, ki potekajo kača je en znak v mestu. Marilyn potekala njen dih. Za svoje mladosti, Naključje je bil strelskih veščin zastrašujoče.

  "Povej mi o ničemer, champ. Športi, vreme, politika. Dekleta, lepa dekleta. Da bi res rada slišala kaj ti veš o nori sredi 30ish atentator kurbe, ki iščejo mojega prijatelja. Ne moreš ubiti samo še položnejši magnetni kvadri tipa. On mi dolguje 20 dolarjev in umrl preden je kdaj dal nazaj k meni. Potreboval bom za zbiranje prvi."

  "Ti želiš govoriti z mano? Govori z mano. Pusti ubogega Viper iz nje." Anahi stopil ven od zadaj je vrhunec. Prvič, Marilyn iz oči ob ženska, ki je grozil njene družine. Lahko bi rekli bes je bil welling znotraj nje. Čeprav, bes bi bila zelo blage opis kislih sovraštvo se premika skozi njeno aktivnega mesta.

  Hudič je Swan je stala na dima, masa na koncu v celoti, čeprav je njeno hip-samo vaški posebnež so bile daleč od skromnih in cevi na izpostavljeni dovolj dati priložnost oči pojdi široko in Marilyn želodec curl pod.

  "Tvoj mali Nicolas? Ja, on ima svež usta ampak dobro srce, ga blagoslovi. Ne boš dala nobenih težav. Oba, (drugi tako luštkan ampak ne vem njegovo ime) so se dogovorili, da gredo z mano in naredi vse kar sem pravkar povedala da mi ne bi zastavil needlepoint v eni od Prescott dekleta. Kako je to za veliko bratov, eh? To je bila moja kaj imaš najraje teenaged dekle spiritualnem jih stran od mene. Poučeval tudi njo dobro sem. Dali so mi zdrsne v Mazatlan. Mislim da se s smrtjo Angel- a sicario to me videti kot kozli če ste pravkar spoznal tako slabo. On je njihovo Ashe. Torej, imaš fanta z mano. Žal mi je, sem poskušal zaustaviti. Ja, to sem nameraval zbirajo moj osebni stražar pristojbina iz njegovega hrbtenični tekočini. Da bi bilo win-win, toda veste, nekatere ponudbe so preveč dobro bi bilo res." je zamenjal njeni lasje in zadrla vanj rdeče razžarjena žica je obtoževala s prstom na Marilyn.

  "Jaz bi lahko ujeli z njimi. Ustaviti vso stvar od dogaja. Toda ne! Sem že na pol države v ognju ukvarjati z vami! Vse od zahodne obale do tukaj! Ur mad tekmovalne in poskušam ujeti ste. I minejo ljudi za prezivetje, a sem tudi dober pri iskanju tiste moram. Vam je uspelo mi dali dobro pretresite večkrat. Kako si to naredil, gringa?" Anahi Tininimi zvijačami njenih prstih pričakujejo odgovor.

  Marilyn je stala v tišini, tresli od strahu z besom. Ona je hotela raztrgajte to žensko v grlo, vendar je njeno telo je zaklenil in ni mogla premakniti tudi ji stopala.

  Anahi mogoče kar ignorirati.

  "Nikoli ne pozabite, kako vam je uspelo. Imam te sedaj prečudovit vrabček. Nič več. Pozivam premirje in pijače za zdaj. Odpeljala te bom v Acapulco sedemnajstega. Čas je za odkritje. Vsi smo videli Ashe in karkoli damo narekuje bo božjo voljo. Se bomo borili naše vojne v arenas kot Gladiatorji in civiliziranimi ljudmi!"

  Marilyn čutiti njeno zvezane roke za njo nazaj z enim od sprožitvene roki za pasove. Pogledala se videti enako zgodilo z Renee in priložnost. Zajem je bil na splošno grozljiva izkušnja. Kri se ji je odšel Arktike. Samo ena stvar je premislila. Kdo je ta Ashe? Za božjo voljo, kaj sploh hočeš s sinom?

  Poglavje 9:

  Nick potekala sapo. Sonce je bilo streaming krvavi rentgenski žarki se divji cvet riževih poljih San Agustin Buena vista. Čas je bil za njegovo test. Bi moral dokončati če želi Cipriano pomoč dodatna.

  "Ne! To je noro! Obstajata dva izmed nas! Naj jaz!" Alex pretepal komaj zadržujejo nazaj v sedmih različni
h moških. Zalučal njegove glave in gonilo komolce, dokler ni bilo več razbita nosova med staranjem mobsters.

  Stale so zunaj corral na zasebni ranč nekje v skupnosti. Cipriano sedel na ograjo, to je princ Ali! in tresenje njegovo glavo.

  "vidim v tem duhu že malo petelin. Hočem videti v njem. Risbo rdeča od ogrevane jekla." je pokimal s svojim možem. Izbili Alex na kolenih.

  Podjetje Bacardi je stala na veter. Njene oči so široko z nenadnim anksioznosti. Ona je videl smrt angelska preizkusi pred. To je bil eden od stotih moške, da bi lahko dejansko mimo njih. Bilo je celo manj kot je živel na povedal zgodbo.

  "Počasi, Alex. Sem popolnoma imaš to." Nick pljunil je prah in zadovoljno pomela roke skupaj. Bilo je več demonstracijskih zvoki sedaj šokiral.

  "Mar misliš, mali? Saj me niti ne poznaš pravila igre igramo." Cipriano prikimal svoje fante. Vsak prinesel izdolbeno lobanj njegove žrtve napolnjena do zamisli z ves zasmojen kocke, nekatere s črnim organov in bele pike nekaterih z rdečim telesom in črne pike. Nick gledal čudno. Alex je sapo, žrela pulzirajoče z bolečimi kriki da mogel ubežati ker bi on že tako obremenjen njegov glas na bližnji muteness.

  "Konj mislijo da so kock sladkorja. Dovolj blizu. Uporabili smo malo sladkorja, ki bi jih lepljiv, ampak je hrana barvate kokaina. Ampak to je smešno, toda zelo slaba novica za kot si ti. Trkajo na vrata pekla kot vi. To je samo pol zabave." Cipriano prikimal s svojim možem. Začeli so jih umaknili velika pakiranja cestne opozorilne rakete in firecrackers.

  "Kako je zloraba živali naj bi dokazala sem človek za vas, Senor?" Nick odvrgel svoje lase, njegov obraz, smejanje zelo težavna skozi nosnicah.

  "Oh, ni živali da sem zaskrbljena, mali mož. Ti biti Matador ta večer. Poglejmo kakšen pokaži lahko namestite na. Jaz sem pogosto ugotovi, da je ukrep je človek testiran ko je med zverin."

  Tam je bil zvok hitro rastočimi cenami. Nick poiskana pretresen šest zdravih Azteca žrebcev že hiti na ograjo. Za njih je bilo šest Longhorn steer bikov, ki so že imela žuljev na nekaj do točke nos in usta pretakajo krvi. Cipriano in njegova klapa načrtovali že kar nekaj časa.

  "Ne! Počakaj!" Alex izbruhnili nekako. On pa je tekel naprej, o vztrajati, da bi zamenjava krajev, čeprav je bilo precej očitno to bi bilo poleg Cipriano. Nikoli ni prišel do corral.

  "Ne!" Nick spredena okoli clotheslined in njegov brat, ga odvrgel v blato. Zatem se je hit kolenih vezanje mu njegov pas.

  "Oprosti, Alex. Ne morem imeti od vpletamo v to, vendar ti ne jemljete več krogel kot morate". Nick sheepishly nasmehnil. Alex je sopiha in prsih boli od Nick komolca trka z njim. Z gangsterjem gledanih na spoštljiv tišine.

  Nick vstal, saj zmorem. Obrnil se je k obrazu Cipriano z divjim plesom oči.

  "Karkoli želite z mano. Če je kdo tukaj toliko kot netopirji s trepalnico na moj brat, bom opp njihova žrela z mano ven zob!" Nick brcnejo prah. On je veliko pohval, nenadoma noro. Še tako neobčutljivih starci vložili obrvi in nekaterih mlajših stopil je nekaj korakov nazaj.

  S tresk, Nick zlezla na privez in vzel rdeč cape da Cipriano mu je ponudil.

  "Ne bi naredila vse za tvojega brata? Bi šli čez s katero koli vraga Ashe je poslal na če naj jih lahko shranite ga na varnem?" je že bila prevzeta. Ni bilo tako lahko skrijete.

  Nick gledala Cipriano witheringly.

  "kakšen neumen je to vprašanje? Mi pogasiti požar na področju plina in luči me. Rad bi dal žig v mojem čelu in si ga ekspresno pošto me pred satanom dovolil bi ti poigrajmo z njim!" je valjani njegove oči na sicario. Moški je odprl vrata in me klofnila jezni bikov.

  Nick valjani v miniaturni pol cartwheel na sredino corral. On je bil obkoljen. Pri bikih pawed na tleh in ukoreninjene njihove rogovi v prah. Nick vstalo na njegovo stegen nasmejani clownishly.

  "Vidva pogiej si to poceni punk! Tam je oznaka v tem cape ki pravi "suho čiščenje le"." bikov zaračuna in mu je zavihtel rta okrog njegovega obraza kot provizoričnih turbanom na ščitu sam iz prahu. je prevzel položaj roke Si podkupil sodnika postavili zgrabi rogovi. Ena skupina bull mu je udaril v prsnem košu. To bi imelo Koritnica izdolbla njegove oči pa je pograbil rogovi in potegnil glavo gor kjer namigi izpuščeni njegovega obraza. Bik zasmrčal krvi se mu. Nick growled in vodja-prerival.

  Na Azteca handlers jih vsako posodo polni kokaina kocke v lobanj. Konji so bili skoraj nemudoma nemirnih ti brskam po tleh. Za dodatno merilo so pritrjeni na cesti rakete na njihove zgodbe in jih usekal na zadnji, ki teče v bitko.

  Alex pretepal naprej in nazaj. Da bi bili osupli zaradi kaj njegov brat je bilo storjenega, vendar je bilo neumno. Katera koli metek, ki je bila namenjena za Nick je bil tisti, ki ga je morala vzeti. Odtrgal sam brez pasu in zdrsnila kot igralec baseballa pod ograjo. Vrgel na sam vrh Nick valjanih in mu izpod ne drobite in kopita.

  Nick slišal njegovo srce ima zmotno predstavo v svojem ušesa. To je bil ta občutek dobil tik preden bi on počrnjena in zbudil drugje. Prepričal bi umrl ponovno položil tam z zaprtimi očmi pripravljen sprejeti to. On bi potrebne za reševanje tako njegove matere in vse svoje brate.

  "Nicky? Si v redu, stari?" je bilo alexovemu glasu. Nick sob bolt pokonci ob obeh straneh njegov obraz v njegovih rokah. Oh Bog, Alex? Kako je pustil se je to zgodilo na uro?

  Cipriano odprli vrata. Konji in Bikov je potekalo brez da bi prenehala iz katerega koli visoko ta kruta banda gospodov je bilo izpostavljeno, da v bolj zelene pašnike. Na sicario je stala nad njimi zdaj palce spiralno zvite po njegovem varnostnega pasu.

  "Še nikoli nisem videl česa takega v mojem življenju. Ste vložili moji fantje v sramoto. Torej si moje. Če potrebujete sem kadarkoli, ga imaš. Odpeljal te bom do Ashe če kaj moraš narediti. To celotno žrtveno smrt stvar? Ja ne bomo morali najti pot okoli tega." Cipriano vleče dečke na svoje noge in izčrpanim nekdanjim predsednikom jih po hrbtu.

  Nick razparal make-shift turbanom iz ust in razklala na Alex.

  "Sem že povedal, brat. Ne sili me da povem še enkrat". Alex Obesiti njegovo glavo preveč utrujen in poskušati več govoriti o tem. Cipriano je prav. Tam je bilo treba izogniti jakovo žrtvovanje. Če bi bilo potem ne bi našel ne glede na ceno.

  Poglavje 10:

  Ona ne bi čutil tako nemočna odkar si delal nosila Nicky.

  Marilyn pretepal proti avtobus" sedež. Na lisice vkopana v njen trebuh. Renee stisnjenih dva prsta z njo ovratnik kosti.

  "Stop. Želite obdržati skupaj. Ti si nič dobrega za dečke krvavitve na mene, punca."

  Marilyn obrnil k poglej Renee. Imela je kvadrat čeljusti, gledanja naravnost. Da bi bili ločeni od priložnost. V Spec Ops renegades so bile "" govori z njim.

  "govorjenje' pomenilo bolj ali manj ob kovinsko palico za male njegovega hrbta in tepe ga kot maščevanje za proženje na kače. Je bil to jemati kot moški. Ni bilo nobenega joka, vendar so še vedno vedel trpljenja polne udarec od renegades' wrath za njihovo uporništvo.

  Marilyn mogel vzeti več. To je vprašanje bi postavljal v temi znotraj njeno dušo tako dolgo je bil za zapisovanje luknjo v njo.

  "Kako si to storiti?"

  "Kaj?" Renee obrnil k poglej jo. Marilyn študiral skrbi črte v obraz. Bela bes, ki reški zaliv ji poučeval ustnic. Pesek dima ki so vlekli za njeno bledo kožo in zlati lasje ko bi šli skozi mejnih vrat ogenj. Žena je bila skozi pekel. Naredila sta to z veseljem, mad-planila po fantje prav tako kot če bi bila sama. Zato Marilyn pomislim na njo kot sestro.

  "Ostanite trdni in nasmeh? Glavo pokonci, nasmeh in prebivalstvo sami nositi lažno upanje, da bi lahko dejansko potegnite vašega otroka na varnost, tudi če to pomeni, da boste pečenka je tamkajšnja off vaše kosti najprej? Nikoli nisem dobil obdržati Nicky. Sprva nisem želel odgovornost. Mislim da sem lahko…potem, ko sem nazadnje je bila ženska dovolj sprejeti ta izziv je njegova mati pa je bil že mrtev. Zdaj je nora practitioner ga hoče za boga-le-ve kaj. Vse kar lahko naredim je sit privezane na tej napravi. Nasmejani in zabavnih ta lažna upanja. Da se bo vse končalo srečno do konca svojih dni. Da ne bo nihče drug nima krvavitvi in vsi bodo za Božič domov letos." prvič, Marilyn dovoljena razpoko v po
rcelanasti bi sama zavila. Ves ta čas pa je imela kaljenega živce. Da bi kar se premika, razmišljanje, da če nam ni upočasni za eno sekundo ni mogla razveselil tudi daljinsko možnost da sin je bila izven dosega. Ona je bila prisiljena sedeli zdaj v ta avtobus parkirano na oddaljeni street amortizacijskih Mexico City. Cel svet je potonila, kolikor Marilyn Avalon je bil zaskrbljen.

  Renee nagnjeno naprej oči na ogenj.

  "Kako? Sprašuješ me kako? Ni kako draga. To je storila in umrl. Ne preživeti. Vendar morš vprašat vprašanje. Boš dovolil sončni na vse vas zanima? Glejte ta boj ni konec dokler, pusti to, fant. Če vam lahko povem zadnji del svetlobe v notranjosti, da ostaneš na nebu ravno dovolj dolgo, da bi vodil vašo pot, imaš priložnost. Če vam lahko povem da šepet s smrtnim izidom v vetru "ne" samo še enkrat, boste morda lahko vloži zahtevek na nekaj. On je tvoj otrok. On je bil tvoj prvi pred svetom v mestu. To je raztrgali te narazen, ampak ti boš moral prevzeti za Atlas, premaknite nebesa, zemlje, in pekel spodaj za delež, ki trditev. Ljubezen pomeni sežiganje vse kar ste igrajo v vseh čipe imaš za fotografirati v tej trditvi, tudi če to pomeni krat. Vreden je zamudil ves svet." Renee nasmehnila se počasi. Končno, Naključje je bil izpuščen iz zasliševanja. Se vrgel v središče razžrla tla in ga pustil tam, sopiha in krvavitvami.

  "Si jo izmislite, bratec?" Renee naj solze padel, vendar nagne glavo na svetlobo. Marilyn bi se lahko premaknil, ampak ona ni bila pripravljena za zlomit še.

  Možnost dvigniti glavo, hihitajoče škodljivo čeprav krvi je nalivanje njegove ustnice.

  "Making? Jaz sem živi! Mislili so zasliševali, ampak jaz končal lastnice. Vem kaj norega čarovnica piščančjih hoče Nicky in Alex!" vrgel lasje iz oči, stokanju boleče kot on sam drog na kolenih.

  "Spill!" Tako so bile ženske poskakoval na svojih sedežih kljub zadrževalnih sistemov za otroke.

  "Mi ne boš všeč?" Priložnost izpljunemo molskih in dvignil obrvi, sprašujem, če je bil velik posel ali ne.

  "No, duh, nori braud je moj sin!" Marilyn odvrgel njeno glavo obtoženi.

 

‹ Prev