Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 159

by Josh Law


  "Ne ravno. Glej, Practitioner sestavili nekakšno konvencije za vraževeren religij po vsem svetu po tem, ko je slišal sem kaj se je zgodilo v rodnem mestu Durango, ja? Da banded skupaj razmišljanje, da ko tiskovnih konferenc na koncu pozvala Nick dati svoj račun srečno do konca svojih dni, da bi končno vem katerega religija je prava. Baje Ashe je tisti, ki ima največ koristi od nabbing otroka. Ona ima veliko dolgov potrebuje odplačali s Satanom. Namesto da greš tja sama, ona želi poslati Nick ker ji iskreno misli, da pozna terena bolje. Obstaja prepričanje, da Bacardi-Hudičev Swan je deklica-vzmeteno fantom od zajemanja in jih vzel s starim morilec da ju lahko spravimo v Ashe, jih izstrelim under the radar vseh Anahi je mrhovinarji obračajo na področje uporabe za preskušanje. Moj najboljši guess je tisti Nick se bo pogodil z Ashe, njegovega življenja za vašo zaščito. On ne ve, vendar ne Ashe človeških žrtev v parih-dediča ter z rezervnim takšne stvari. Alex je uganil na nekaj takega-bere veliko čudnih zapisov o hibridnih religij in te stvari in šla z njim zavarovanja."

  Marilyn čutiti adrenalin ustreli kot cola fizz na vrh njeno glavo.

  "Kaj? Tvoje roke so brezplačno! Lahko premaknete na vseh, naključje?"

  "No, še vedno lahko uporabi moje roke? Verjetno niso vedeli da." Priložnost oči iskrijo. Videl je načrt v Marilyn oči.

  "Mislim, da je že čas da poveste na soncu stal. Misliš da bi me ven iz te žice?" Marilyn smejale z sheepish upanje.

  Možnost Tininimi zvijačami prsti.

  "Jaz odpirač za steklenice za to. Osemdesetletno vsi vemo vse lahko ven z odpirač za steklenice. Sem se celo jimmied ključavnico z eno pred…" je popil do oboje in izstrelil ohlapno klop vijaki iz sedeža tkanine. Žice je brezplačna in Marilyn razmaknilo.

  "Ok, tako da ne morejo uiti in kaj potem?" Renee oslinil njene ustnice, željni se nazaj ven in jo našel fanta preden Ashe pražena jih žive.

  "Jaz bom ukradel sem in ukradete avtobusa." Marilyn valjani njenega vratu na njenih ramen in flounced do voznikovega sedeža. Ona se smejali, dojel da Renee je prav. Dokler je ta tekma je bila še naprej.

  Anahi je stala zunaj znotraj jasno pogleda na vetrobransko steklo. Se je obrnila okrog, idealno brow obokan v "Upaj si ti neumni" izraz. Marilyn Pomahal sem jo je za roko v "surf o" simbola kot prisilni ogreti.

  "položnejši magnetni kvadri tipa, otroci. Še nikoli se nisem voziti z avtobusom. Kljub temu pa naj vas popeljem v šolo!" je vrgla plina. Takoj za predenje avtobusni promet je bil izpolnjen z težki mitraljez ogenj.

  Čas za predstavo začela. Murphy je bil zakon v polni učinek. Marilyn pili v gorečega gume smoga in dvignil roke za nebeške razumnih okvirih. Da bi morali narediti ta rodeo na veri.

  Poglavje 11:

  Zdelo se je, da vse ceste so pripeljali do V Acapulco sedemnajstega.

  Cipriano in njegova klapa izvaljanega izven voznega parka motorna kolesa z njimi vse do Ashe vrata. Oni bi opremili dva stare za njihovo "goste". Nick rode sam. Ne sedi zadaj Bacardi Alex in ona mu njegova ramena slišal.

  Ona je pritisnil njen obraz proti ramo previdno kot so se dvignile bližje staro mestno plažo. On ni shift ali zakon vznemirjajo ga kar presenečen nad njo. Moških je imela vedno obravnavana kot bodisi nasprotovanje ali so poskušali izkoristiti jo. Na srečo se je njena mama je bila dovolj uvideven njene ponudbe starost naučila samoobrambe. Odraščanje v kartelu /bordelu nikoli ne pomeni varno in zdravo okolje za razvoj.

  Žena je bila povsem osupel z vojsko Makovec je sinovi. Ljubezen so imeli za drugo je bilo dovolj za premikanje zemlje in celo kamen srce Cipriano ki še nikoli niso bili pretepeni še en dan po njegovi lastni brat je bila umorjena hladnokrvno z mafijo.

  Nick bi moralo umreti za svojo svobodo? Komaj poznal in vendar je lahko videl, da je bil za razliko od katere koli osebe se je kdaj poznal. Nisem se mi ne zdi v redu, da bi morala biti osvobojena njegov nesrečo. Prvič v svojem življenju mladih, Bacardi Tanaka vedela kaj je bil vestnost.

  So vlekli več kot enkrat za gorivo. Eden od najstnikov v bande, Peyo, kupil nekaj škatel Jarritos in začel zmanjšate prenatrpanost vsem.

  "hitro premisli, "ano!" je smirked kot zalučal eno Alex ki absently zrl v prostor naslonjene črpalko. Zalotil jih z eno roko komaj gledali navzgor in se prelevila v poglej Peyo z brow kodrolistne questioningly.

  "Daj to na moj račun?"

  "No, to je na hišo." Peyo izčrpanim nekdanjim predsednikom rokami skupaj igrivo in obrnila na svojo peto. On je zateklo na drugih gangsterjev mrmrati nekaj v španščini.

  "Povej! Mi govoriš Espanol!" Alex odvrgel prodnato na Peyo. Drugi fantje se je začel smejati... Upiraš in umaknili za gas station govoriti o "zdajevci ki je pokazala šef".

  "Oni kot ti, veš . Mislijo, da je to sramota, da ga boš moral umreti." Bacardi zdrsnila navzgor mimogrede Alex rokami v žepe.

  "Ne dobiš soda, fant?" Je nagnjena glavo strani in ponudila sip. Nasmejala se in snemite, študijem proti njemu. Alex je študiral v zameno.

  "Imate azijska relativno, brez vsakršnih možnosti?" je nasmehnil se še vedno začuden nad njo med odraslimi razširjen japonski funkcije.

  "Ja. Moje polno ime je Bacardi Tanaka. Glej, moja mama, kar si zdajevci klicni prostitutko…je bil ta prag določen velik posel guy preživljanja počitnic v Mehiki približno 13 leti? je moral biti iz Japonske, saj me je pustil japonskega ime. Ne boš me napaka pri v celoti japonski razen moje Spanish-Mexican materinski vžigalnik rjavimi lasmi." Bacardi nasmehnila. To je bil prvi prijateljskem pogovoru ji kdaj imel. Ostalo je bilo njeno življenje za šankom in baranta s strankami prek njena mama je smešno cene ali ubije-za-šport načine.

  "Hej, poslušaj. Ti in tvoj brat. Ste spremenili stvari tukaj, veš? Ne zdi se mi prav za slavljenko moral dati sam se lahko prosto moja mama in jaz sem utrujen od tega bande-ropotajo življenja, ja? Tako sem razmišljala o sprejemanju boljše spopadanje z vami. Medtem ko vaš brat govori stvari z šef, to bi bil najboljši čas." je prikimal, odločitev o tem je bila zdaj ali nikoli. Njene roke so bile tresli od strahu. Ni vedela zakaj je bila nervozna govoriti na ta fant.

  Alex je dolgo požirek soda in nato nagnjeno navzdol do poglej pobliže v oči.

  "Misliš kaj sem mislil?" je na ekranu zasvetil nabritim bendom predstavlja nasmeh.

  Ona chuckled in prikimal.

  "Če ti pomagam zarotile način za vas in Nick pobegniti Ashe Andrejev oltar, potem bi mogoče…mogoče kot plačilo, se lahko pogovorite z vašega doma mati in jaz ga bom živel v Santa Bianca? I-slišal sem, da je dobrodelna tako ima rad pravic iz vlade ZDA za mednarodni otroški, kajne? Res nisem hotela prizadeti tvojo sestro ali škodo na lastnini! Če sem odkrit!" kolena odvrgel zdaj. Ona je bila presenečena, da je vzel obvestila. On je položil roko na njeno ramo in je čutila skoraj nemudoma pomiriti.

  "Ne se razburjat! Moja mama bi najbrž moti, tudi če ne mi pomagati in Nick! Ampak, resno misliš, da lahko to storil? To veste Ashe chick, kajne?" so bile njegove oči sova-wide z upanjem. Ona je drhtenja dih.

  "No, Cipriano povedal nekaj o tem. Če misli da je to mogoče, potem sigurna sem da lahko. Seveda ona ni nekdo lahko hodiš naokoli. Ona je obkrožen z nekdanjo stiki Prescottom, kot je razpuščeno Spec Ops enota spremenila vojaki sreče, da so nanizane za fotografirati vaše Pappi v serumu. Moja mama sklenile z Ashe vzeti nekaj teh plačancev dejansko hočejo infiltrirati in posnemite vse vaše brate in sestre in jih odpeljati v Acapulco sedemnajstega. Ashe je nameraval trgatev vaših organov, ekstrakt telesnih tekočinah za sok in nato boš vse na oltarju hkrati zaradi zadovoljevanja svojih dolgov. Ona je imela s posebnim obredom nanizane za Nick zato ker je bil v pekel pred, tako pravijo. No, moja mama želela najprej imam razloge da da seruma. Ona prepričali plačanci, da Ashe bi samo čez in da namesto tega naj ji sledili zgledu in opravljanje raziskav za ekstrahiranje svoj pošteni delež preden se pritožite nad izkopi na Ashe. Pustila je plačance zaostaja v Mazatlan pod poveljstvom pravi cepec znan le kot kače in mi vzel s seboj v Durangu!

  Vi fantje ste neke vrste urbana legenda zdaj, položnejši magnetni kvadri tipa. smo vedeli, da bi morali ti in Nick. Ashe vedno odrekanja v
parih. Verjetno ste pogruntal sebe ker smo vzeli oba in ne samo tvoj brat. Imeli smo izbrali modro. Če smo prevzeli kakršen koli manj kot dva ne bi imela minimalno dobri veri pologa, ki ji kupi šefovi nazaj. Če je bilo le naključen dveh vaše brate in sestre, potem bi lahko odločijo za sic najetih pirati s Mazatlan obale in izklopiti vse nas zbirajo dva, ki smo ga imeli in poslati druge alu-za Durango kapljice znanosti otroci. Glej, je bilo treba za vaju, saj ne bi mogel narediti nepotrebni menz za zbiranje biserov ko je njen diamanti so bile že v Mehiki. Ona bi samo Potrpela bova ji čas načrt, mogoče celo naj se moja mama si poti do neke mere tako dolgo kot paket je bil ne poškoduje.

  Vedeli smo iz svojega slovesa, ki ga oba bi verjetno poskušal braniti svoje brate. Manipuliranje s smrtno nevarnimi tvoja sestra je bilo jamstvo bi torba, ki jo brez naglice. Da bi moral vzeti oba živ, ekstrakt življenje sok, pritisnite in pridržite tipko vam kot zavarovanje terjatev do Ashe je bil pripravljen pogovoriti. Nicky je divjakje v celotnem igro. Dokler je živ, Ashe je zvezane roke."

  "Torej, pravkar smo ga drži pri življenju do najdemo način za doprsni kip Ashe? Stik z ameriško vlado, naj zbere in sodišče zakonski stan svoje pobegli čete?" Alex oči izstrelil dojel da to morda dejansko mogoče.

  "Imamo zavlačeval Ashe čim dlje časa. Naš pobeg priredili opica rench v vsi načrti. Slab čas. Žal mi je! Preprosto ne morem narediti še eno dostavo. Potem je bilo ali nikoli. Čas je bil za nas ven. Mislil sem da bi lahko vodili do konca svetu, če ne bomo morali. Pripravite se na banditos in vožnja s kočijo za obrambo svojega razvpiti malo družino. Nisem računati na pol pekoč občutek v Mehiki dol! Na scuttlebutt je ameriški agenti poskušajo priti in se zberejo in tam je bila vojna tolpe od meje vse do Mexico City."

  "Oh moj bog! To je detektiv Avalon in Papa Vierra prihaja k nam! Jaz bi bila pripravljena določiti nekatere resne testo!" Alex je smrdela soda njegov nos in dobro vtreti v bolečino.

  "Ti ne bo všeč ta,"ano. Imam pa eno teorijo izvaja šef. Ona ne moreš žrtvovati Nick sam. Vendar potrebujejo za barantanje. Bi lahko šel v brez tebe ne samo ali brez neke vrste orožje. Rada bi šla z njim. Nihče me pričakuje, da so oborožene, jaz sem samo otrok. Zaigrajva njena peklensko poker. Obstaja več načinov najraje predgretje pečice pred dejanskim obred. Daljši živi več možnost imamo znotraj." Bacardi pogoltniti. Alex, na njeno presenečenje, poslušal sem zelo pozorno spremljala in klasičnemu migajočemu psičku stranke poskušale rešiti sporazumno.

  "To je res smešno kako pametni ljudje mislijo podobno, veš?" Bacardi skočil kot šef pospešiti za njo.

  "Ker vidiš, pravkar smo govorili isto stvar. Zdaj imam follow-up. Moj načrt za razbijanje Ashe je samomor, Alex( Nicky mi končno povedali svoje ime), vendar po kaj sem videl v Buenavista, verjamem, da bi moral biti ta izziv." je nasmehnil okoli nekega drugega Te amo. Nick pospešiti.

  "položnejši magnetni kvadri tipa, sovražim njegov načrt. Toliko, kot bi me straši pa je edina stvar, ki res smiselno v skladu oba živ. Poznam te. Zlasti po Buenavista, sem prepričan da ne boš pustila umreti ne sama vseeno. Ne morem te pustiti umreti. Rekli ste domislili načrta in vztrajati pri tem. Tako sva se razšla. Kupi čas za naše The Mamas and The. Šef tukaj se bo sestal z njimi sam. Vzeli na Anahi in vse. Fantje od smrti angelska banda bo nastavil past kot gusar in Prescott plačanec vabo. Potem bom zavrtel zamorček z Ashe do Kalvarija prispel."

  Alex študiral njegov brat obraz, smejoči placidly.

  "V redu, narediva to!"

  Poglavje 12:

  Marilyn popolnjen ukraden avtobus kot vojne ladje za dve uri z Anahi in podjetja na vroče pete. Renee in Chance izgubili priložnost strelnega orožja je prinesla in še niso bile na skupno izgubo. Pod na zadnjem sedežu, so odkrili stari Gatlin pištolo in smo vztrajali z medeninastimi rolling iz njega prelivanja po celem razmajanih bus pripeljal kot kokice na trampolin. Ognjen domet pelted obzidjem Gradeca Hrt kot umazanijo nevihta na Marsu. Marilyn hrani ji oči pred nami. Ona je brez prestanka skandiral njeno sinovo ime kot mantro in hranijo avtobusa valjanja. Če bi lahko samo reči ne strah pred nekaj več časa, da je še vedno imeli priložnost.

  Po din z raketometi komaj kaj manjka dvokolesnih, Zmajarjenje bus, je slišala njen telefon zvoni. Ji pomolil ni poln trebuh spodrsljaj in ona je iztrgal iz njenega jean žep z enim prstom zaporo žrela ko je priznala glasbo kot Nicky je predvajalniku glasbe.

  "Ljubček, si to ti?" Je čutila solze pour določa njen obraz. To je bila očitno vprašanje, vendar je bilo to bi bilo res.

  "Mami, potrebujem zelo pozorno poslušala kar ti bom povedal,." Nick se je začela pred zagonom celotni načrt z njo v zelo kratkem času je bilo sprejetih v obliki.

  "Tip ki prihaja pote izgleda kot nekaj iz zahodnih horror flick. Toda verjemi mi, on je na naši strani. Boste vedeli njemu in njegovi fantje ko ste jih videli. Pridobite in z njimi naredi kar ti pravi." Nick je bil zmanjka sape. Tam je bila statična za njim kot ljudi preselilo na smrt angelska navodila.

  "Kaj? To je samomor, sin!" Marilyn prisilil ukor v njeno zobe ohraniti iz bruhanje.

  "Vem ampak to tveganje in morda poginejo ali vdati Ashe in die res. Nimamo tretja možnost, bojim."

  Tam sredi gorečih bus chase, Marilyn imel možnost. Njeno starševstvo je bilo tako hitrem izkušnje. Ona je hotela ljubezen otroka je imela glede pripravljen za sprejetje pred 18 leti, vendar tega otroka je postala človek. Pogumen, soočajo z velikani, ki vsakodnevno otroci obstaja bojazen pred spanjem iz zgodbe. Ona je nameraval pusti ga pošasti ki road, ne glede na to, kako težko je bilo. Ona bi morala biti v svojem kotu in nazaj ga gor. Njihovo življenje odvisno od tega.

  "Ok, da mi lahko zaupaš. Ljubim te".

  To je bilo prvič v svojem življenju, da bi mu povedal. Prvič se je kdaj rekel na drugo dušo kjer je bilo več kot besede.

  "Tudi jaz tebe, mama. Kmalu se vidiva."

  Imela je potopna počutili kot je odložil, da verjamete njegove lastne besede.

  Poglavje 13:

  Alex je sapo. Celo ta najboljša rešitev za smrt angelska fantje so zelo boleča. Ni bilo tako slabo. Po desetih minutah viseči kamion je podvozje, se obrnil na svoji strani z dvema dolge verige zavrtel prek dveh ločenih skupin lisic, s svojo polno težo na svojem zapestju, s hrbtom je bila razdelitev z mučne bolečine. Čutil mišice solzenje počasi in krvi welling iz majhnih zmečkanin. Je kot bi bilo bičali.

  Skušal je ne glej dol. Pod njim je bil tudi kanalizacijski tank gangsterjev je ukradla vodovodar je nazaj zalog. Bil je obkrožena s številnimi peska gradovi tukaj v Acapulco sedemnajstega beachside, vsak služi kot pladenj za poškodbe avtomobilskih baterij Peyo da je bila krvavitev z verižno žago tanek rez. Rezervoar je bil že 75 % odstotkov način napolnjene z žvepleno kislino. Cipriano je trdno verjamem v predstava. Če bi lahko prepričali plačanci, da je eden od njih v svojem past in da mu pobeg je bilo nemogoče, da bi jih zvabijo k kupčij.

  Širjenje-eagled za cel svet vidi, v katero so bili vključeni novice posadk in prestrašeni turistov pa za zdaj ni bil v dvomih Alex počutil kot žužka pod mikroskopom. Kot njegova duša je bila odvzeta stene za prikaz orodij, ki sestavljajo celoten stroj njegovega subjekt. Ne bi bilo nobenih skrivajo pred milijoni očmi, ki so preučevali z njim. Edini zasebnost je bi bilo v tem trenutku gola bi bila tema njegovih misli z očmi shranjujte tesno zaprto.

  Ko je bil pozabljajo na svojo moč. Tukaj pred ocean in neba, da bi lahko videli resnico nekaj milj. Vsa njegova duša je bila poplava z močjo. Je fizično throbbed v svojem čeljusti in skušal jo pogoltnite, pa ni bilo nobene težave pri požiranju. Ni bilo nobenega zatiranja za njeno prebivalstvo.

  Ljubezen za njegov brat in njegova družina je bila katalizator je premaknilo ustanova na svetu. Alex spoznali, da bi bilo danes zgodovine sprememb. Svet nikoli ne bi bili enako. Na koncu tega poglavja, kako mi to ne bi bilo treba zapomniti. Izpostavljali kot črva pred tisoč sem sestradana ptic, njegovo žrtvovanje učili generacijo materialističnega dričanje samo vrednost, ki prevaža skozi življenje tudi v nadaljevanju. Če Ashe je znano, da globoko resnico, potem morda ne bi imeli opravka z zlodejem do izgube n
jeno dušo.

  To je bila ljubezen ki osvojili zlo. Ljubezen ponovno opredeliti. Medtem ko je word je bilo praviloma razumeti kot topel in puhast občutek safeness, Alex razumeti, da gre za hlapne obrambe, ki ni bil pripravljen pozabiti, kaj je bilo v njeni lasti. Tako je imel rad svojega brata. To je njegov brat ga ljubila. Da bodo umrli v to znanje če bi morale in krvi prebarvani kamere vsake newscast povsod po svetu. Državljani te zemlje bi naučil tistega dne za zaščito njihovih družin iz poškodovane predlogov pristojnih organov. Njegov primer, ne glede na to kako brutalno je morda konec, Alex Prescott bi svetu pokazati, da nikoli več ne bi mogla biti stvar kot Prescott projekt mogoče dovoliti. To je prišel iz njega.

  "Ne bom te izpustila v sok, "ano. Obljubim." Peyo ozrl po poenotenem posebnem dogovoru pri alexovemu boj.

  "Hej, hvala. Poslušaj…lahko poslušate vi za sekundo?"

  Fant je vdih od cigaret in pritisnil bliže kot Alex je pripovedoval skrivnost.

  "Če…Če to…če gre slabo. Če nam ne uspe, moj brat in jaz … hočem, da vzameš to…" je prišel dol z zobmi in potegnil majhen pes tag mu srajco žep. Peyo dosegel gor in ga je vzel v stresalni roko.

  Alex huffed.

  "Preverite moj dom mama. Nato vzemite moje cevlje."

  "Zakaj? To sranje bo gorel samo s svojimi hlapov?"

  "Vem. Vendar glej, tako neumen, kot morda zveni, to so dejansko moj brat je čevlje. Pravkar sem si jih sposodila. Hočem naše mame k spravi ju v primeru nekako sem spadajo v sovražnik roke. Bog ve kje so moje telo bo pristala na koncu pekel, se bodo morda procesa in pijačo kot protein prašek za vse kar vem. Videl sem te psihopati prej. Samo, humor me. Hočem biti pokopana z mojim bratom v bistvu, tudi če je samo eden od njegovih stvari ali kaj podobnega. Mislim da bo pomagalo moj duh ga najdemo na drugi strani." Alex cut Peyo vloge videz. Peyo pogoltne in prikimal in sega z iztaknil razkošnega KG AJJEV iz alexovemu čevljev.

  Alex kremžil kot pare je začela pretisni omot petami. Peyo potekala sapo. On je bil nov v tej igri. Šef je bil njegov stric in je samo še vključene v vse, ker Cipriano je vztrajal pri tem, da je bil način, da ga na varnem. On se nikoli ne bi dobila nalogo, kot je ta. Nikoli ni bil tako blizu tehnično preklet prej. Če ta otrok je umrl, bi strašil celo večnost.

 

‹ Prev