Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 160
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 160

by Josh Law


  Tam je bil zvok dezintegraciji jekla v ozadju. Oba zdržal v pozor. Stari Hrt je bila vozna preko peska kot pekovski magnet s flotami mrtvih motoristov in športnih avtomobilov ga obkrožajo.

  Cipriano rode v prizoru na hrbtni strani helikopterja. On je pristal v umazanijo in usposobljeni za Jericho v bitko s ciljem v enem samem posnetku. Ne morem videti cilj od tu, ampak karkoli že je prizadela je bilo dovolj pritegniti pozornost vsem sodelujočim.

  "Anahi!" njegov glas odmeva v kovinskih nečistoč avtobusa in poslala mrzlica skozi hrbtenice v Mehiki.

  Iz dima, Hudič je Swan mesto so osvojile Avstrijke. Imela je par rapiers in odvrgel enega do smrti Angel.

  "Oh, Bog. Prepričan sem, da obstaja še ni bil boj tako od conquistadors, eh, Alex?" Peyo obrnil. Alex je strmeč v daljavo, čeljusti padla, poskušajo vladavino sam ampak vidno prestrašena. Peyo spredena na svojem območju stolona pazi se po morju. Neštete ladje so bile zapirajo.

  "Morda želeli se namestita omejenih!" Alex zakričal čez ramo z njegovim paznikom, razširila v tanki liniji po kopnem okrog njega.

  "Mi ne boš pustil, Siroco." eno od starejših moških naloženo črpalko ukrep nasilne. Kaj lahko smrtni Angel fantje bi stal svojo zemljo.

  Poglavje 14:

  Ona pa je bil prenesen v stari limuzina stol neposredno čez plaža kot Hindi boginja. zavese so barvali globoko škrlatna vijolična s krvjo jo žrtvovati. Od podvozje bi odložil veliko zgrbančena vodje, ki je pripadal izginila, stenji zdrsnil prerežejo vratove, lobanj fotografiranje plamenov na vrhu.

  Podjetje Bacardi stisnilo v Nickov strani. H konvenciji je prišel čas, ko Cipriano poklicala. Ashe je bil pripravljen za barantanje zdaj.

  Vratne plošče so sestavili nazaj. Tam je sedel njene oči prava nočna mora zelene plese z zlobe. Da je bila gola, ali pa je bila oblečena v kače. Zažigali njen kavč z 10s. Tam je bilo zelo verjetno več kot 100 v posteljo z njo.

  Nicolas stopila v ospredje, usta tesen belo črto. Ona mi nasmehnila melodically.

  "Ojla, Nicolas. Čakal sem te…Kje imaš brata?"

  Nick smugly nasmehnil.

  "Okrog…rekel je da pokaže kasneje po vas in govoril sem?"

  Vrgla nazaj ji glavo in cackled.

  "Mm, baby! Misliš, da veš kaj počneš? Kot občudovanja vreden kot je, mislim da bom čast vašo željo. Tvoja mati in domov mama lahko živijo ostali nepoškodovani. Tvoji bratje in sestre lahko živijo, vključno z Alex. Glej, ne rabim žrtvovati ga s sabo. Prinesla si par na vaše žrtvovanje." ga je gledala z oveneli deli na oči Bacardi. Nick ozrl, oči izstrelil, doseže in jo porinil protectively nazaj na njegovih prsih. Bacardi lahko čutite roke tresli od strahu. Njihovi najboljši načrti so zložena kot hiša kartic pred očmi samo z enim od izvajalca.

  "To je obremenitev BS! Ti bi moral žrtvovati me z enim od mojih brate in sestre, kajne? To je hudičevo Swan je hčer, genij!" Nick je pozabil pokazati hlinjeno glede na verski voditelj v njegovo razočaranje.

  "Ne ravno. Hvala ti, jaz sem genij! Prav tako sem še naprej skrbno kartice na vseh mojih strank in sodelavcev. Jaz uporabljam ministrstvo po vseh. Ona je hudičev Swan je hči, ja. Tudi ona je hči Tanaka Yoshi pol Japonske, pol ameriški zamahu je podjetnik iz Los Angelesa v Kaliforniji. Yoshi Tanaka je sin Tanaka Mikoto in vojska Prescottom, njegova prva ljubezen iz še pred njegovim oboroženih storitvene dnevi, ko je živel s svojim poslovnež oče kot šestnajstletni mulc. Mikoto izvedel projekt kot 22 leti, ko se je začel premikati in njenega sina nazaj na njej ljubem Japonske. Samo zato ker je bil tvoj oče epruveto dojenčki in ijubečo lab podganah ni nič manj svojega brata ali njegov potomcev nič manj izkušeni v Makovec je življenje podaljšujejo prekletstvo. noro, kajne? Ona je vaša nečakinja. Tako bo lahko delala za žrtvovanje v stiski. Sedaj spregovorimo pogoji."

  Nick spredena Bacardi potovati v naročju, študirajo njen obraz proti njemu. On bi spremenila barva krede in ona bi prisegel njegove ustnice so bile zelene barve. Je njen dih, nezanimanje za njegovo zimzeleno oči. Tam je videla prvič resnično skrb za njeno varnost odražajo.

  "Ona je samo malo dekle…" je pretresel njegovo glavo. Ni bilo mogoče bi lahko šel skozi s svojim. Skočila v solzah, vendar ne iz strahu.

  "Nick, poslušaj me! I-Te novice je ogromen…prvič, Jaz imam družino. Smo družinsko…Če gremo skozi s…karkoli že to je ... obsedeni smo lahko shranite. Nimam kaj izgubiti. Želel sem iz življenja. Sem celo razmišljala o končanju ga nekajkrat. Je že v redu…moramo rešiti vaše brate in sestre in mame." je prikimal, nezanimanje za sebe. Če nekdo povedal sem ji nekaj dni nazaj, da bi ga morali žrtvovati sebe za reševanje šop spodbujajo otroke nikoli ne bi celo sestal odšla konj se smejala in jim vlije viski svoj nos. Po teh fantov, vse se je spremenilo. Nikoli ne bi čutil ljubezni, nikoli nisem razumel, kaj je bilo. Dokler ne bo videl v akciji. Dokler ne bi požrtvovalno borila za svojo sestro v Durangu! Ko se boš govoril bom trguješ z Ashe. Ko bi se borila za vsak drugi v San Agustin Buenavista. V tako kratkem času, da bi jo naučil kaj ljubezen in družina pomeni. Končno razumevanje, da jo je pripeljal na kolena.

  Se je obrnila okrog in težave s požiranjem trdih.

  "Ti si ne govorimo samo po glavi, z desno tipko miške, gospa? Ti greš v čast vaše besede, prav?"

  "Moja beseda je moja obveznic in moj odrekanja mora biti čista. Boste pomiriti žganja ker imate nekateri vojska Makovec je kri prav tako kot drugi otroci. Je vse na svojem mestu. Zaupaj mi." Je prikimal z bolno nasmeh in roko.

  "Dokler Ne pokaži nam je znamenje. Pošlji nekaj tvojih ustaviti hudičev Swan. Če še nisi opazil, ona je osvetljeno polovico Mehika se kot ferolito!" Nick pljunil v pesek. Smejela Ashe stresla in njeno glavo.

  "Toliko duha v vas, Nicolas. Nič čudnega uspelo Splezaj nazaj v pekel."

  "Sovražim tega vam damo, ampak nikoli nisem bil v peklu. Tam je avtocesta imate na čelu prvi dol, v primeru niste nikoli oziral na AC/DC besedila. Me ne potrbuješ ugotoviti, kako priti do tja. Tvoja duša je GPS vodilna ti tam!"

  "ti povem. Storil bom vse, kar si vprašal. Za nagrado, bom poslal nekoga za reševanje svojega brata iz katerega koli nesmiseln načrt Cipriano je kuhala. Nikoli ne bom te nadlegoval družino znova. Samo vem da ne bodo mogli obdržati. To ni pravično do vsake druge duše, ki je pokopati otroka ki so ga ljubili. V skladu z naravni red, boš umrl. Ta punca bo umrl in bo bolje za njeno kot grem nazaj v življenje je bežala pred. Vsak ima Happy-Ever-Po, kajne?"

  Dve Ashe moški je javilo in vezano Nick in Bacardi rok.

  Izmenjali so prvi pogled z razumnimi dvoma, da rekla je res. So storili kaj bi lahko bila. Le upamo, da na koncu ne bi bilo dovolj.

  Poglavje 15:

  Marilyn zbujala najti priložnost plavanja skozi sesuje stekla, praženje tapetništvo in taljenje jekla razrita in pekoč občutek bus.

  Ona je dahnila ebony dima jo očistite nosnice in vzel je roko iztegnjeno z njo. Njegov obraz je bil kožno gubo s hude bolečine in je vedela, da bi resno poškodovanih sam za njeno dobro. Ona stagniranju stokajoči tudi v vso njeno grlo in potem je bežal jo v pesku.

  So pristali na roke in kolena kašelj in bruhanje v vile kemikalij. Renee že stal tam, maha velik kos avtobusa okvirja v obrazih in telesih sedem divjem pit bike. Boj pse ležal v kupe kje so razbili lobanj, izčrpane vse moč je imela in še nekaj.

  Marilyn potekala njen dih. Renee jo je spomnila na umirajočega tiger. Njena zlata blond lase so bili zažgani na pol poti in da bi bilo za dosego navzgor in ga razrežite na neporavnan trakovi okoli nje brado obdržati ogenj širi na njeno lasišča in obraza. Njen jeans so bili na pol poti narezani od noge do očitno nanizani manične boj psi. Krvni zbranih okoli nje gležnjev. Njena visoka okvir se je na pol poti uklonila in svoje srebro-modre oči zrle rdečih iz vseh dim. Ona je zavrtel precej posoljen zobe in s katerimi se soočajo Marilyn.

  "Naj bo krila vidva. Lahko držim off pekel za nekaj časa. Na plačanci so Alex in izvajalec je Nicky!" je prikimal čez njeno ramo. Marilyn in Chance spredena potovati v latinščini za ogled kaos.

  Tam na plaži približno petino miljo od avtobusne wreck Ashe je zaplen
jen na odru, ki so bile ustanovljene za nekaj lokalnih bendov za beachside cantina. V središču je bila bi postavili dva obsežna bambus totemi. Nick je bil vezan na vrhu ene. Majhna deklica je bila vezana na drugi strani. Okrog svoje noge so bili naloženi tisoče malih zlati menic. Dva izmed njenih brutalneži so jim dousing s plinom. Ashe je stala center fazi, oblečenih v dolgem baby modre halje in z baklo visoko kot je bila ona Kip svobode. Ona je bila neke vrste govora, ki ne bodo mogli slišati od te razdalje.

  Marilyn bi se zaračuna v bitko desni nato iz nepremišljena medvedja, ampak potem je videla občinstvo. Na Prescott plačanci je opustil Anahi in njeno osebno placuje, ki je znašal približno pet zaupanja vrednih fantje. Ti navito moški, kar je bilo videti kot je splezal v pekel, bo vsaka od njih razpihovanjem svetle rapiers. Anahi je stala na čelu boja. Se je preselila z natančnost lazar in celo kune Cipriano fumbled jo vnaprej.

  "Ne bom pustila samega za to!" je bila priložnost pretresanjem v njegovih čevljev na pogleda njegova sestra stalnega proti Hounds pekel.

  "Oh, k vragu z mano! Pojdi moj sin!" Renee obraz v presenečenja ob sebi. Ona ni nikoli zahtevala ustno Alex kot sama. Prvič je imela. Možnost prikimal. Da bi bilo nemogoče, ampak verjetno je bila njegova sestra na zadnjo zahtevo.

  Možnost spoprijeli Marilyn za sekundo.

  "bomo potrebovali nekaj pomoči od večjih mest. Kot Boga in ameriške vojske. Ti ne bi moral biti na sodišče? Mislim da je skrajni čas, da ste razložili vaše odsotnosti." Je prikimal. Marilyn usta odpira in zapira, ampak ona ni imela dovolj časa za odgovor. Harrley bomba tekač da je policija je dal fantje prišli do v pesek potem, Šef Riggs s ponosom sede na njem.

  "Ne mislim, Ga. Avalon verjetno bi moral iti njen fant iz šole. Jaz bom pazil na ameriško vojsko del je obsegala". Riggs swaggered dol z domišljava nasmeh. Bil je oblečen v golo oblačila in imela policija walkie v svojem proste roke.

  "dohitela vrabec, slišiš? Pošiljanje koordinate. Celotni španski armade odločil priti za to pogodbenico preveč, gospodje. Daj mi malo zraka kritje si ob njej." je govoril v radiu okoli boleče širok nasmeh.

  "Kaj za vraga?!" Marilyn in Chance je govoril v latinščini.

  "Kaj, tako da ste vi edini, ki se lahko zaračunavajo za Mehiko v zadostitev pravici? Ko ste in Renee počiščeno kraj iti po otroke, sem bil močno preiskuje peklensko Swan je zločine. Imam vodi od vsega Durango. Po Zombi apokalipsa tvoj sin se je začel vsi so policija to namignila. Sem navedel v stik z ameriško šerifov, federalci, gasilci in vsak, ki bi prisluhnil sem zapustil skrb in vodenje v Durangu moj namestnik ni sposoben roke in je določeno z zvezne policije v zaprašenih kruh crumb in pirotehnika pot. Nato je mehiški Mejne patrulje je vpletel. Položnejši magnetni kvadri tipa, da so resne PO'ed z y'vse o določenem vrati ki Zakijem odločila za zrj." je nasmehnil in pomignil možu. Letala in helikopterji začel spravil iz neba.

  Marilyn oblile srečen solze kot zvezne in mehiške sredstva prišla pokanje iz lesenih predmetov. Tudi ona je uveljavljen Ameriški marinci in mehiške vojaškim uradnikom prihaja čez peščene sipine. Ta nočna mora je čutil izolirani do te točke, ampak zdaj je vedela, da je bil svet gleda. Je imel obtoženec obsojen sami. Podobno je bilo v Durangu kapljice znanosti preskušanja ne bi bilo več potrebno.

  "Srček, dovolite mi." Šef Riggs zaračuna v bitko napada psov in potegnil ven svojo Smith in Wesson Model 29 jih spustite kot kobilice v puščavi veter.

  Marilyn je veselje je bil trenutek predolgo odvračanja pozornosti. Ona je slišal prebodete vreščanje in se vrti okoli. Priložnost je že nameščen v to smer.

  Alex je bila ena do krik. Vaba setup so bili ujeti združiti lutke jih kar mrgoli plačanci in kolesni na sprednjo sedež žrtvovanje. Ashe je v govoru je bila sklenjena zdaj in ona padla baklo v kupe denarja. Cipriano fantje so bili preglasovani 20 do 1. Ne morejo veljati za alexovemu setup ali odra.

  To je bila do zdaj Marilyn. Ona je bila proti okoli 200 sodobne pirati, cutthroat turncoat ZDA Mornariški častniški in Ashe je nora privržencev. Ena ženska, sežgejo, so izčrpane in ubogo žensko. Ona je globoko zajemi sapo.

  "Ok, to je čas za predstavo. Brez bolečine ni mase, baby".

  Poglavje 16:

  Samo zato, ker bi to storila pred ni pomenilo Nick je na nek način postal izvedenec za umetnost umira. On je bil še vedno prestrašeni tako nekajkrat. Ko je postalo znano zdravstveno deaktivira v dnu njegovega črevesja, zlasti ko se je spomniti, da je Prescott projekt ni uspela najti način za sprožitev Lazarus sindroma po tej temi je bila sežgana. Bil je umrl in bil boš ostal mrtev.

  Čustva so na splošno prekinjena v tem kritičnem trenutku terorja. On ni nobene od bolečine, ki je prišel s katastrofe, toda njegove zavesti je vzel na kamero, da smo priča vse s kinematografski avtopilot. On je gledal s široko odprtimi očmi in tresenje ustnic pogled na Bacardi - noro obraza kot širjenje ognja se na preizkušnji. Slišal je njegov brat krik in sem pogledal, da mu je bila prekinjena v kemični ddv in mlačev je treba znebiti kače ki so imeli raketomet RGW v njegovo glavo medtem ko je pet drugih fantje so razrez ga dol. Alexovemu oči srečal s svojo samo za trenutek. Bili so že mrtvi. Vedel je, da v nekaj trenutkih plameni bi porabili Nick in vse to bi bilo za nič. Da bi šel nazaj v laboratorij do konca svojih dni na nepredstavljivo grozno.

  Nick mislil, da imam privide ko je videl njegova mati tek glavo skozi sredi kaosa. Oznake whizzed okoli nje. Plačanci in gangsterjem so bili podobni padec domin od črte.

  Ona je izkoristila kaos v svojo korist, stiskanje skozi. Nick potekala sapo. Da bi jo po stopnji pred je spoznal, da je bilo to dogaja zares.

  Limarica izvira s cougarjem je vreščanje, Marilyn odigral to igro Ashe valjanih in jo v račune.

  "plačati tvoje dolgove!" Marilyn je Ashe z grla. Ženska je uporabil ustrahovanja in vplivom vražo za pridobivanje energije, toda ni imela veliko fizično moč govoriti o. Njen boj je bil zaman. Vraga ni imel fury da bi bilo najbolje mati zaničevati. Ona valjani Ashe v plamenih. Ženska rotili, vendar se je dim je začela natoči pljuča.

  "Mami?!" Nick pretepal. Njegove oči usposobljeni za Ashe, ki je bil najprej zadušitev hitro iz različnih kemikalij za vraga denarja je bilo zdravljenih s. Njena očke povedal Nick je bila verjetno že mrtev.

  Marilyn pritekli v plamenih. Komaj občutil, obleko in organom že ves zasmojen od avtobusne sesul. Z vso svojo morda, je dosegel gor in zagrabil barbwire da veže Nick na kocki. Je zakričala kot je malo v rokah, ampak ga potegnil ohlapne. Uspel je nepritrjujoče zganila prosti in iztrgal plamenov.

  "Mama! Izkrvavel boš in zažgali!" Jakovo obraz navoje. Marilyn prikimal.

  "Tvoj brat!" je sopel. Nick obrnila na pomoč Alex ko je videl nekaj povsem nepričakovano. Možnost Vierra so razbili hrbet, zavihtel njegovem komolcu na tilniku kača vratu in knokavtiran raketomet RGW mid-zrak. Zalotil kot je prišel dol na drugem mestu in ga ustrelil v smeri proti plaži. Širjenje ognja v ogromen krof okoli bil gostilniški pretep. Gangster, vojak sreče, in najeti piratski podobni dove na robu plamen kričanje, voznega v pesek.

  Peyo uspelo sprehodite skozi plameni. On je plezal in da se jim pomaga Nick in priložnost, da kot so vlekli Alex brez njegove verige.

  Marilyn je prišel na robu propada fazi, nezavedni Bacardi na njenih ramen. Pogledala skozi kaos. Ameriška Mornarica je zaprta v Piranskem zalivu in so bile streljanje na pirate. Mehiška vojska se je začel za odzračevanje na plažo in odkleni mesta. Ameriško Marshall, zvezne agente in šef Riggs had taken Anahi je tolpa v priporu in so sedaj prehajamo na kače in njegovi možje in Ashe kolegi so vsi bolniki še vedno razrasla v plamenih.

  Nick privlekel drhtenja Alex iz šasije na njegova ramena in ga na nogah, vlečenjem ga blizu samemu sebi. Alex strnjeno proti njegovi sopenje brat popolnoma kataton za trenutek.

  Renee zaračuna skozi dim, noge še vedno krvavijo, njeno bus frame klub kot Louisville počakaj malo, pripravljen, da jim riti in imena.

  "Je vse v redu z njim? Fantje, ste v redu?" je izkašljevanje dima in jo stresla srbeč Nova pričeska iz njene oči.

  "Vsakdo bo v redu." Marilyn predal Bacar
di v obliki šepanja naključju in doseže in zbrali bratje blizu sebe.

  Peyo ozrl nenadoma, očmi dogaja široka, izpadanje las stoji na koncu. Alex opazila in sklonila se in vse obrnila.

  Cipriano prišel na sprehodu po dimu. Imel je meč v eni roki zaključnimi krvi po plaži. On bi Anahi spet prijela za glavo v drugi, spustim je swing kot nihalo iz prsti in pot krvi v X-oblike po tleh.

  "Kako je to pesem? Včasih sem jo ljubim ampak moral sem jo ubiti?" vrgel glavo na jakovo čevljev. Vstal naravnost, čeljusti stisnjenimi.

  Prizorišče za njima je bila spominjati nekakšen red. Vsi so vedeli globoko v njihove kosti, to je bil samo začetek nečesa daleč večji kot ta dan. Da bi imel moč za jutri?

  "Vaš Pappi zastavila Svetu na ogenj, veš to, fant?" Cipriano pogledala nazaj. Glede na njihov položaj ni bil nihče resnično vse to sem osupel, da je imel brezbrižno ubil Sicario dama.

  "Jaz bom plačeval svoje dolgove od zdaj do kraljestvo pridi ne morem, Senor?" Jakovo ramena pogrezale. Alex ga preučevali v tišini, oči so starejši od Boga. Cipriano pogoltne in prikimal zavestno, občutek za dečka, ki se je vedno treba bežati od Sveta.

  "Imaš prav. To ni konec. To je šele začetek. Grehe tvoj oče se je končala s polovico Mehiko o požaru." Marilyn pogledal v vetru.

  Cipriano pogledal od ene osebe do naslednjega v tihi kontemplacijo.

  "Moja fanta in jaz imava za krila. Imamo dolgove plačati tudi. Zgleda kot vsi so hiteli Mehike za zlato spet "anito samo tokrat krvi je moj. Pridite z nami. Vsi pridite z nami. Ne moremo dajejo obljube pa smo lahko dam zaščite. Takšne vrste, eno izobčiti daje drugo. Ker se sooča, nino, ni prava in nobena država da vas ščitijo pred črnega trga. Ti si visoko vrednost sredstev zdaj. Ti in tvoja cela družina…Če bi me za izbiro bi bi šli pod zemljo." Cipriano pogoltniti, študirajo Marilyn. Vedel ali je bil prisoten odpor bi bilo od Nicky je okusno mama.

 

‹ Prev