Serving the Billionaire

Home > Other > Serving the Billionaire > Page 114
Serving the Billionaire Page 114

by Bloom, Julian


  Hän eyed lasi bourbon. Hän oli lisännyt kolme tai neljä sormet lasiin, ja siellä oli hädin tuskin yksi lähtenyt. Oli vastuussa lämpöä, joka oli kehruu ystävystyneet korissa? Vai oliko hänellä jotakin aivan muuta. Olikohan se elimiä, jotka leimahtivat näyttöruudun pinnalla, loistavaa niiden täydellisyyttä? Miesten ja naisten välistä hän oli ollut yhteyttä, puhua, mukaansatempaava. Tekstissä, vaan vähintään kaksi kertaa, hän näki, koska hän on napsauttanut läpi, henkilö. Yksi nainen puhu nyt siitä, miten tuhma hän oli ollut vitun hänen vaimonsa sängyn toiselle puolelle.

  Hän odottaa tuntea suuttumusta. Inhottaa meitä. Fury. Mutta mitä oli kehruu läpi hänen nyt oli paljon lähempänä - toive. Se oli tunne tunne, mutta se ei ollut epämiellyttävää. Ei ole, ei vähiten.

  Ii luku

  Kolahdus oven tärähtää hänen ulos virastaan ponderings. Hän yleisomistukseen kannettavan kiinni ja seisoi, löytää hän harhauttaa hieman ryu. Hän oli edelleen itsepäisesti hän oli kulunut, kun hän opetti luokan aiemmin päivällä; hän poikennut ruodusta nyt ja meni lävitse.

  Ikkunasta ulko-oven, hän näki pitkä, hoikka mies, hänen kääntänyt selkänsä tälle parlamentille. Hän myönsi hänelle helposti, sillä vaikka Jackson oli yksi rogerin kumppaneita. Hän oli noin kymmenen vuotta nuorempi kuin hänen 15 nuorempaa kuin Roger ja olivat tehneet paljon vaikeampaa kuin Roger oli yrityksen menestyksen. Kuinka monta kertaa Roger oli tullut kotiin Jackson oli huolehtien siitä, mikä hätä oli esiintynyt oli raivostuneet häntä.

  Ja olisi ollut suuri valhe teeskennellä, ettei ollut jotakin Jacksonin tummanruskea silmin, että kiinnitti hänen huomionsa. Hän aina katseli häntä tarkkaan, melkein kevyesti. Lähes hungrily. Tapa, jolla tietty henkilö katseli joku, he halusivat, hyvin paljon. Hän oli aina sitä syrjään, koska hän ajatteli itse vanhana, avioliitossa oleva nainen, mutta nyt. Nyt kaikki oli erilainen. Nyt on käynyt ilmi, että hänen miehensä oli useita valiokunnassa miehiin ja naisiin, ja ehkä hän ei tarvitse olla niin pirun vanha jo.

  Hän avasi oven ja Jackson kääntää nopeasti ääni. Tältä istumalta, usko ei ollut varma oliko järkytyksen rogerin kotiinlähtöä tuottama lämpö kuvia hän nähnyt tietokoneessa tai vain silkka yksinäisyys viimeinkin käsiteltyä eturintamassa mieltään, mutta hän ei voisi lopettaa huomaamatta, miten komea mies Jackson Pierce oli. Hänen silmänsä olivat suuremman ruskea kuin hän muistaa, mutta silti uskomattoman syvää ja hänellä oli toimintapeliosuuksiin pisamia yli synkästä nenä ja Tops hankkeensa posket. Hänen ihonsa oli vaaleanruskea ja kontrastista hänen pimeyden ja hänen kalpea tan oli silmiinpistävää kuin hän otti toiseksi hän hänelle.

  Se oli vähemmän kädenpuristuksella ja nopealla ja rauhoittava otetta ystävien kesken. "Olen todella pahoillani, Rva Desaultels", hän sanoi, ja hän oli jo ravistelu hänen päänsä.

  "Jackson, olen ollut uskoa, että kymmenen vuoden aikana. Sinun ei tarvitse muuttaa nyt." Hän julkaisi Jacksonin käsi, joka pyrkii ei erotettaisi hieman jännittyneenä, jotka hänen kauttaan, kuinka lämpimästi hänen käsissään. Hän astui hän pystyi ohi hänet parlamentissa.

  Hän hetkeäkään epäröineet hetki. Hänen äänensä oli vieläkin hyppysellinen Lontoon aksentti kumoaisi kyytiin ollessaan koulutus, sekä tavasta, jolla hän tarkasteli hänen puheensa, hänen kulmakarvojen kuten hän sanoi "Oletko varma?" kierretty jotain kääräistiin häntä. Hyvällä tavalla; hän tuntui joku oli rikki kemikaali glowstick sisällä hänen torso ja lämmitä se leviää häntä toive ja mahdollisuus yhdistää palaessa, torviriffien.

  "Olen varma", hän sanoo.

  Tuntuu kuin minun neuvojeni vilpillisesti hyväksi", hän sanoi, hän toisaalta pehmeä aaltoja hänen tumma tukkansa. "Roger kysyi minulta saada joitakin hänen asioita, hän unohti asian. Mutta suoraan sanottuna usko, jos se olisi minusta, käyttäisin kasata kaiken edessä nurmikolla ja auttaa sinua on rovion. Hän ei ole oikeutta kohtelevat sinua, ja olen ollut inhoa hänen kanssaan-"

  Hän keskeytyivät, hänen silmänsä syöksähteleviä sivuun ja uskosta tuntui jotain surullista löysää häntä. "sinun tarkoittaa?"

  Jackson muistelleet häntä, mutta hän ei sano sanaakaan.

  "Miten kauan ovat olleet?"

  Hän ravisteli päätään, hänen huulensa painettu tiukasti yhteen.

  "Ota. Minun on saatava tietää."

  "liian kauan", hän sanoi. "That's all. Liian pitkä."

  "Ja sinä tietäisit?"

  Hän kevyesti. "Roger ei ole mitään salattavaa. Aluksi hän kertoi meille kaikille, että haluat sopivat avoimen suhteen, ja sitten kun se tuli väitteen mitä ilmeisimmin paikkansapitämättömäksi - no, kukaan meistä aivan tienneet, mitä sanoa. Häntä."

  Palapelin palaset klikkailla kasaan hänen mieli. "syystä katsoa minua niin kuin sinä?"

  Nämä tummat silmät kääntyi hänen ja uskosta, oli aivan varma, että hän ei ollut mahdollista kuvitella, että nälkä hänessä. Hän oli ympäröimiä kaukana, mutta se ei ollut mennyt.

  "luulit, että jos Roger ja minä olimme sopineet järjestelyä, että te ja minä voisin-"

  Jackson ravisteli päätään voimakkaasti puolustatte. "En ole koskaan", hän sanoi. "mies minun ei voi haluta nainen, varsinkaan työparinsa vaimoon. Seuraukset-"

  Kyllä. Oliko hän koskaan ajatellut. Roger oli mahdollisuus pilata häntä. Hän oli ollut väärin ajatella, että hän voisi käyttää häntä, vie hänet ja pyytää häntä herättää jokin sisällämme häntä. "kyllä", hän sanoo. "Olen pahoillani."

  Hän kääntyi pois ja Oona etujalkojen polvista oli hieman epätasaista. Hän joutui itse kävelemään, menossa kohti suuri ruokasali, jossa hän oli lähtenyt kannettava auki vastaamaan ovea. Hän otti toinen pitkän sip, viski ja yrittänyt hengittää.

  Ensimmäistä kertaa Roger, hän tunsi kyyneleet burning, terveet silmät. Hän painanut shown hänen kätensä häntä vastaan, jotka auttavat pitämään koirasi silmät, jossa keskitytään värejä, 34,79, jos Jumala suo surua pois. Se kävi päinsä. Tämä ei ollut muutampi tai kuolevat tällä hetkellä. Jos hän valitsi pyritään palauttamaan tämä näkökohta, jota hän voisi tehdä sitä. Hän ei tarvitse kärsiä joku muu saa haluamaansa.

  Hän tuntui häntä, kävely lähietäisyydeltä hänen takanaan. Hän seisoi siellä lähellä, niin hän tunsi kuumuuden häntä vastaan hänen takaisin, mutta hän ei kosketa häntä. "Olen pahoillani", hän napisee: "Älä teille anteeksi, olen pahoillani."

  Hän nostaa hänen kätensä pöydältä tai kierrettäessä. Jackson oli niin hänelle, että hänen 20s, vinkkejä ja hänen rintojansa olisi harjattu vastaan hyvin painetaan paita. Tämä tiivis, oli selvää, että ne olisivat olleet suunnilleen sama korkeus, jos hän jäi hänen heti perään. Katselin puhujankorokkeella olleita häntä, pöydän painamalla hänen lanteiden, vaikeuttanut hänen unohtaa, että hän ei ollut tyttö enää. "En halua meidän kummankaan siitä", hän sanoo.

  Hän ei liiku. "mitä haluat, usko?"

  Hän määräsi itse astumaan, vaikka se oli kauhistuttava. "On ollut jo pitkään. En pelkää, että yritämme uudelleen. Voisitteko - olisitteko valmis suutelemaan minua?"

  Hän antoi pehmeää olla hykertelemättä, pudisteleekin päätään, ja hetken, hän oli varma, että hän ei kieltäisi häntä. Ja sitten hänen vasen jäljittää reittinä hänen varsi, huitelee pehmeä lämpöä jopa riekaleina hänen vaatetta ja sitten siirretään jopa cup takaisin hänen niskaansa. Hän kohotti hänet täyttää hänen silmiinsä, ja yritti näytimme hänelle hänen lausekkeen, jonka hän halusi. Että hän halusi enemmän kuin mitään. Se oli ollut niin monta vuotta siitä, kun hän oli kulunut, hän oikein tienneet, miten voi muotoilla hänen kasvonsa.

  Hän on pitänyt silmänsä auki, sillä hän ensireaktio häntä. Hänen huulensa jousipuristuksella täällä nopeasti, kuiva harja ailahtelevan tuntemuksen ja sitä - se ei ollut mitään. Ei mitään ihmeellistä, ei mitään dramaattisia. Hän oli hyvin varovainen, se oli niin kuin hän ajatteli hänen sisarensa.

  Hän vetää hieman taaksepäin ja uskosta suljettu silmät, hetki. Kun hän avasi ne, Jackson oli katsomassa hänen huolellis
esti. Hän oli vielä lähes; hän ei ollut vetää pois, ja hän ei ollut pudotti, mutta toisaalta hänen kulmakarvat olivat tiukasti tiit lentelevät lyönnin yhteydessä. "Ei," hän sanoi.

  Hän ravisteli päätään.

  "Sano minulle, mitä haluat, silloin."

  Hänen posket olivat red hot yhtäkkiä. Hän ei koskaan oppinut kysyä, mitä hän halusi. Hän oli oikeastaan koskaan vaivautunut yrittämään. Mutta hän oli katsomassa hänen huolellisesti, ja hän kaiveli hieman voimaa, mutta hän ei ole tiedossa hänellä oli jäljellä. "Haluan teidän suutelemaan minua."

  Nurkassa hänen suuhun quirked. "tein."

  Hän saattoi nähdä intiimimmässä ympäristössä hänen silmiinsä, ja hän teki itse nauramaan, aivan tarpeeksi perusteeksi hänen rintakehän kohdalle niin, että hänen rintojansa vastaan harjattu naiselle. Hänen reaktionsa oli hienovaraisia, salpa keuhkojensa, jo vähäinenkin keskiönavan kiristys sormiaan - mutta se ei ollut. Hän tunsi sen, ja hän rakasti sitä. "Ei, kuten olen siskosi."

  "Not siskoni", hän sanoi. Sormissa kiristetty ja liukui ylös hiuksensa, kiusoittelevalla kosketuksellaan häntä, ja hän oli hänen hengityksen quicken, hänen rintojansa kiristäminen tulee selvästi piikkinä. "a friend. Ystävän, joka on tuskaa ja - kuka minun jonkinlainen vaara, jos hän muutti mieltään myöhemmin." oli hyppysellinen pahoitteluni siitä silmiin. "Tunnen sanot kyllä juuri nyt. Olen - joten kyllä ei muutu myöhemmin."

  Kyllä, ettei asia ei ollut olemassa. Häntä vatsaan kierteellä, tietäen, että Roger voisivat ottaa tämän pois. Eikä vain Roger. Yhteiskunnassa. Yhteiskunta sanoi kauniisti musta mies ja valkoinen nainen, jopa nyt. Ei ole niin paljon kuin ne olisivat voineet aiemmin - mutta silti.

  "Ymmärrän", hän sanoo. Se satutti sanoa tätä, mutta hän joutui. "Jos haluat mennä, kuten olen ymmärtänyt. Toteutettava Roger halusi. En välitä."

  Hänen puoli on tiukka hetken ja hänen sanojaan, kun he tulivat, olivat kireät. "ainoa asia, josta haluan teidän", hän sanoi.

  Riittävästi, usko sanoi itse. Tarpeeksi. Hän liukui käsiään ympäri hänen niskaansa, ja kun hän ei häntä, että hän nostaa vasta noustuaan ylös painamalla hänen huulensa hänen mietintöään vastaan.

  Se oli kulunut pitkä aika siitä, oliko hän aloitti suutelevat tuota oli paljon muutakin kuin vain sanoa hyvää yötä tai hyvää bye. Hän oli niin hankala teini-ikäisenä, yritetään nyt ymmärtää, mitä hänen nenäänsä oli tarkoitettukin, ja miten liikkua hänen huulensa vasten tahtoaan osoittaa hänelle, että hän oli täällä täysin ja kokonaan läsnä tällä hetkellä. "Just for today", hän sanoo. "Jos haluat. Mutta olkaa hyvä. Olkaa hyvä ja suutelemaan minua."

  Hän teki kuulostaa kuiskasi kärsivät velkataakasta, ja silloin hän veti häntä tiukasti häntä vastaan, ja tuijottaa syvälle hänen silmänsä vielä tälläkin hetkellä liittyvästi hänen huulensa takaisin täällä.

  Se ei ollut mitään sellaista ensimmäinen harja, reunat kiveyksille, kiss ystävien kesken. Se ei ollut mitään hänen suutelevan häntä, kun hän oli passiivinen, eikä kestävä mutta et tiedä. Se oli jotain aivan muuta. Hän oli aina rakastanut romantiikkaa romaaneja, kiihkeitä silloin kaksi elintä iskeytyivät toisiaan, mutta tuntuu paremmalta kuin koskaan täysin todellinen.

  Ja tämä ei ollut juuri ulos romanssi romaanin. Tämä ei ollut kahden tahon törmäämisestä, koska väistämätön kulttuurikohde. Tämä oli kaksi henkilöä, jotakin he tarvitsivat. Hän ei tiennyt, mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta hän ei välitä. Hän oli unohtanut, mitä tuntui pidetään toisiaan vastaan elimen, halusi. On enemmän kuin tarpeen.

  Useita hetkiä, se oli juuri suutelevan. Se oli hänen äidinkielellään kiusoittelemaan hänen alareunassa ja kosketus hänen suuhun, kun hän parted hänen huulet. Se oli sormiaan painettu alle fysiologisena emulsiona hänen neck ja hänen kosketus joutilasta toistunut pieni hänen takaisin. Hän ei tuntunut on insistency häneltä, tarvitaan kiireellisesti. Hyvin. Hän tunsi hänen vaatimuksensa hänen reiteen, mutta ei hänen käsissään, ole hänen suuhun. Se ei ollut se, mitä hän odottaa. Mutta se oli kaunis. Se antoi hänelle aikaa hänen vartaloaan hitaasti lämpöä, lämpö nesteyttävä syvällä soluilla ja tapaavat väliin jäävään tilaan hänen reisissä.

  Lähes epätasapainoisen, hän antoi kiss ja nojannut päätäsi hieman taaksepäin. Oppilaiden oli sanoinkuvaamattoman laaja, ja hän hymyili. "Parempaa?"

  "kaunis", hän sanoo. Ja sitten antamatta itse otettava riittävästi aikaa miettiä ja etsiä pelon ja sanoi: "."

  Hän on odotettu - ehkä jopa haluaa, hän voi kaataa kohtaan kuin kalinaa päin törmääminen rantaan, mutta se ei ollut tapahtunut. Hän muutti hitaasti, vääjäämättä, mutta jatkuvasti. Hän kiinni hänen huulensa jälleen suunsa, polvillensa tasoitus tulossa takaisin häntä hänen sai takaisin, mutta tällä kertaa se liukui alas mukiin kaarta hänen aasi, nosta hänen.

  Hän odottaa hieman häpeällistä, noustaan siitä, että hänen vartaloaan näyttivät. Hän aloitti sen toteaminen, että hän oli menettämässä lihasten viime vuosina selvästi myönteistä jäsenyyteen yhtenä niistä naisista, jotka assomigliava ad ihon pussi luiden sijasta vanhaa rouvaa täyteläistä. Roger oli se ilahduttava, jeer häntä, että hän pettää syöttöreittejä hänen silmänsä häntä olkapäälle teriä. Mutta jos Jackson ajatellut jotain asiaa, hän ei sano mitään. Ja järkyttävintä kohtaan ei tullut. Kyllä, hän oli 50-vuotias. Kyllä, hänen rintojansa sagged enemmän, ja hänen ihonsa oli ohuempi ja oli siellä, missä hän oli ylimääräinen pehmuste eikä enää. Mutta hän oli vielä itsekin, ja hän oli löytänyt mielenkiintoisesta juuri hän oli.

  Se oli torviriffien tunteen. Sekoituksen torviriffien riitä, että hän kääritty käsiään ympäri hänen niskaansa ja nostaa itsensä suudella hänet takaisin suuremmalla voimalla ja enemmän kiinnostusta.

  Lopuksi lopuksi hän valvoo murtunut hiukan. Hän hengittää voimakkaasti, ja hänen kätensä nostaa häntä, hänen pusku alas pöydän reunalla. Hänen reisissä leviäminen saataisiin tilaa häntä, ja hän teki hukkaa hetkeäkään, että tuolle niiden välillä. "Tällä hetkellä", hän hengitti vastaan hänen suuhun ja liukui sivuun, suutelevan hänen jawline jäljitykseen ja lämmitettävä polku jopa hänen joustavammasta korvalehdestä "sinulla on idea, kuinka pitkälle te haluaisitte suuntautuu?"

  "Mitä olet halukas käyttämään tätä tilaisuutta", hän kuiskasi ja hän jäädytti muutamaksi hetkeksi. Vain yksi, ja hän oli painanut häntä vastaan vielä painokkaammin. Hän oli yllään nilkkaimet sekä niiden pohjalta, ja hän saattaa tuntua rivillä aina hänen intensiivisestä, jäykkä runko häntä vastaan.

  Hän vetää taakse vain sen verran, että odotan hänen silmiin. "Kuinka kauan?"

  Hän tunsi hänet posket kiinni toisissaan. "Vuosia", hän sanoo. Oli suuri pettymys. Hän oli tiedossa, se tekisi vaaliruhtinas on ennemmin tai myöhemmin.

  Hän nodded, hänen silmänsä sulkeutuminen hetki, ja silloin hän hymyili. "Se ei ole, kuten minäkin olen tehnyt kondomia minun taskussa. Olen varma", hän sanoi, ja vei hetken painaa vastaan hänen pusku, joten hänen tuntea hänen innokas lämpöä vastaan hänen vartaloaan, "voimme keksiä jotain."

  Hän siirtyi lonkat, ja hänen mielestään kaikki mutta ajotavalla hänen päähänsä. "Olen varma, että voimme", hän sanoi, ja ylpeyden seurasi häntä sanoilla. Hän tekee hänestä tuntuu erityisen. Hän tekee hänestä huomaa häntä. Se oli uskomatonta.

  Liittyvästi mollyn niin, että hän oli makuulla pöydällä, hänen jalkansa Akseliputken pää on litistynyt avoin hänelle. Hän kuuli ääni rikkoa talousastioiden, kun hän painaa häntä, ja hän teki välitä. Ei ollut mitään hän voi rikkoa, jota hän voisi korvata, lukuun ottamatta tällä hetkellä.

  Suutansa seurannut tai kanava vee hänen vaatetta, ja sitten kun hän nodded, hänen pusero jopa pippuria suutelee aluevetensä vatsa. Hän vei vaatetta, sitä korkeampi ja pitävät siitä, että korvalehtiä nuollaan, tilaa hänen rintojansa. Hänen rintaliivit, hän suo valkeaa joulua tytön ja hän kuuli pehmeällä kiroamisen saavat vaikeroimaan että hän ymmärtää oli tulossa hänen viestinsä.

  Se
oli kaunis, mutta se ei ollut se, mitä hän halusi.

  "Suun", hän napisee ja hänen muovisormet hänen pehmeä, sulje kaikki TUOTTEEMME Uutta Afrikan jade riisin mallinen kivihelmi laineita. "Olen teidän suunne?"

  Hän nojautui eteenpäin ja katsoin alas häntä, että nauran intiimimmässä takaisin hänen silmäinsä edessä. "ja minne haluat suutani?"

  Hän blushed kuumeisesti. "tiedät, missä."

  "Olen melko varma", hän sanoi, ja hänen lanteiden iski häntä vastaan perustamalla hitaasti ja tasaisesti polttaa syvällä hänestä. "Entä jos olen väärässä? En voi loukata tunteita. Tai loukata teitä! En halua tehdä sitä. Haluan olla varma siitä, että en ole tehnyt virheen."

  Sormissa liu'utetaan, harjaa pitkin aukon hänen kanssaan, ja hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa, mitättömien poikivat tuntemuksia. Hän ei ollut täysin piittaamattomat, samaa sukupuolta olevia eläimiä ja hän oli vielä nauttia satunnainen, ylellinen kylpy, ja hän oli syntynyt samaan aikaan, kun tytöt olivat rohkaistaan, ainakin hieman tutkimaan oman kehonsa ja selvittää, mitä tuntui hyvältä. Hän oli leikattu hänen hampaat ruumiimme, Porvarilta,.

  Mutta hän oli unohtanut eroa koskettamalla itseään ja siitä että minua kosketetaan. Vaikka hänen alushousut ja hänen nilkkaimet sekä niiden välillä sensaation toisen ihmisen koskettamalla hänet torviriffien yksinään riitä. My pussy", hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa, ei yhtäkkiä huolehtiva kuinka rienaavaa hänet valittiin "haluan teidän suunne on my pussy".

  Hän muutti nopeasti ja ehkäisee kuoppien hänen suunsa ei tarvitse tuhlata aikaa riisumassa hänen vaatteensa. Kuuma keuhkojensa palaneet läpi hänen kanssaan, ja hän huusi: hänen kätensä huohottamaan mistään, mitä hänen ankkuri 40-luvulta nykypäivään, pitää hänen murskaamasta pikku palasiksi sirpaleet hävikistä ja joidenkin muiden maaginen maailma.

 

‹ Prev